Orijinalini görmek için tıklayınız : Godfather korna
00:15 de minibüsten çıkan korna sesine bakın:D
http://video.frmtr.com/video/82093/GodFather-Korna
Burda da kornanın fiyatı vs yazıyor
http://www.hepsiburada.com/stebel-6-borulu-god-father-baba-melodili-korna-310012/productDetails.aspx?categoryid=26030&productid=otm310012
Low-Rider
08-12-2009, 01:45
aahaha süper korna , kız arkadaşım duymuş geçen gün bunu tarif etmeye çalışıyordu 2gündür.Tutturdu sende tak diye:D
nicomedia
08-12-2009, 01:49
karamürselde bi feka (1950 küsür model ford) minibüs var geçen önümden geçiyodu diktim gözleri arabayı kesiyom şöförle göz göze geldim herif bi asıldı baba ya işte o an koptum :)
Bursadada bitane mondeo da var calıp duruyo sürekli:D:D
Burdada değişik seyler var:)
http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=9&uso=&tipologia=ELECTROPNEUMATICS
bora1311
08-12-2009, 02:17
yolda bende bir kac kez duydum :)
40/45 model klasik amerikan jant kapaklarına milyarlar verip minibüse takanlar var, bir klasikçi abimize parça ararken satıcı söylemişti :D
40/45 model klasik amerikan jant kapaklarına milyarlar verip minibüse takanlar var, bir klasikçi abimize parça ararken satıcı söylemişti :D
impala ss kapaklar falan iyi para ediyor
armalar obenler projektörler bir dünya şey var...
orjinal aksesuara , etikete verilen paralar acınmıyor öyle durumda
satarken değerinde gidiyor çünkü yine :)
bir nevi yatırım aracı :p
Bu korna çok güzel..Genellikle eski araçlarda olurdu
tequila modeli de güzelmiş :)
bahçelievlerde kartal abi var belki bilirsiniz impala sı var mavi.
şu fuardaki tek kapı palionun sahibi(Türker abinin palio)
onda var,takmış impalaya ..değişik ya dikkat çekiyo fena :D
yaa bu tam benim arabaya göre bişi harikaaaaaa
impala ss kapaklar falan iyi para ediyor
armalar obenler projektörler bir dünya şey var...
orjinal aksesuara , etikete verilen paralar acınmıyor öyle durumda
satarken değerinde gidiyor çünkü yine :)
bir nevi yatırım aracı :p
aynen oyle sahıne dogana harcadıgımız paralar saymakla bıtmez. armalar-momo monaca jantlar-6.30-35 aynalar ehh nerde ıkı dıs kısa doganlar sımdı :)
aynen oyle sahıne dogana harcadıgımız paralar saymakla bıtmez. armalar-momo monaca jantlar-6.30-35 aynalar ehh nerde ıkı dıs kısa doganlar sımdı :)
abi ben hala uğraşıyorum momo janttır , personel direksiyondur , helphos projektördür ;bosch obendir ; ojinal hella sistir v.s :)
hobi diye aldık ; 90lara döndük astarı yüzünü geçti ; birde çalınma riski yüksek olunca ve çalınınca soğudum artık iyicene bırakayım 90 lar 90larda kalsın diyorum :)
3 takım jant 3 takım lastik vardı sıfıra yakın ikisi gitti şükür :)
6.35 csi ayna dedinde reklamımı yapayım
satan benim şu an gördüğüm kadarıyla tek ihtiyacı olan olmaz burada diye yayınlamıyorum ; fakat görmek isteyenler için örnek :)
http://www.sahibinden.com/etiketcilere_bmw_havuzlu_ayna_elektirikli_6_35_csi _aynasi-64WQQaXQQ19229266WQQpXQQdisplayitem
sağ aynadaki akıllı amerikalılar için yazılmış yazıda bitiriyor beni her baktığımda
"objects in the mirror are closer than they appear"
hayat felsefem olarak almalımıyım diye düşündürüyor :)
öhhh fiyata bak :D
benim yaptığım hella korna seti onun 2,5 katına geldi
ama otobandada duyuluyor sağolsun :)
Bu arada stebel den dixi , cucharacha , river kway birde tequila favorim :)
peki godfather kornayla rolling yaparken 3 korna nasıl yapıcaz ? :)
peki godfather kornayla rolling yaparken 3 korna nasıl yapıcaz ? :)
ahahahaha :D :D :D
SULTANOGLU
08-12-2009, 16:09
aslında bu kornayla bitirişi yapmak daha mantıklı gibi :)
::ZaFeR::
08-12-2009, 16:47
Draglarda vardı bi tane hondada geçtikten sonra veriyordu melodiyi :D
Tayfun-E30
08-12-2009, 18:52
havuz aynaların çakmalarıda var döküm onlarda yazmıyo o yazılar...
Sakarya'da 2 3 minibüste var, onlarla seyahat etmek cok zevklı oluyor :) bıde her bastıgınızda bastan baslamıo melodı nerde bıraktıysanız bıdahakı bastıgınızda ordan devam edıyor
uskudara gider iken versiyonuda war ahahah :D
havuz aynaların çakmalarıda var döküm onlarda yazmıyo o yazılar...
aynen var :)
bendekiler orjinal hafif yeşil antika değeri var :)
Sakarya'da 2 3 minibüste var, onlarla seyahat etmek cok zevklı oluyor :) bıde her bastıgınızda bastan baslamıo melodı nerde bıraktıysanız bıdahakı bastıgınızda ordan devam edıyor
:hehe: aynen ya o özelliği felaket :D
Demekki melodiyi mikroişlemcinin eeprom hafızasına yüklemişler ondan kaldıgı yerden devam ediyor:D
amacım satıs yapmak diil yanls olmasn tam htrlamıorm ama 120 lira gibi bir fiyata getirtiorm bu kornayı.umraniye snayide dukkanmz var.ilgilenenlere yardmcı olrm.120 die htrlıorm ama dha dusukte olablr faturaya bakmam lazm
abi ben hala uğraşıyorum momo janttır , personel direksiyondur , helphos projektördür ;bosch obendir ; ojinal hella sistir v.s :)
hobi diye aldık ; 90lara döndük astarı yüzünü geçti ; birde çalınma riski yüksek olunca ve çalınınca soğudum artık iyicene bırakayım 90 lar 90larda kalsın diyorum :)
3 takım jant 3 takım lastik vardı sıfıra yakın ikisi gitti şükür :)
6.35 csi ayna dedinde reklamımı yapayım
satan benim şu an gördüğüm kadarıyla tek ihtiyacı olan olmaz burada diye yayınlamıyorum ; fakat görmek isteyenler için örnek :)
http://www.sahibinden.com/etiketcilere_bmw_havuzlu_ayna_elektirikli_6_35_csi _aynasi-64WQQaXQQ19229266WQQpXQQdisplayitem
sağ aynadaki akıllı amerikalılar için yazılmış yazıda bitiriyor beni her baktığımda
"objects in the mirror are closer than they appear"
hayat felsefem olarak almalımıyım diye düşündürüyor :)
ya sorma kardesım armaları satanlar hırsız senden tekrar calanlarda onlar ::):) bu ıs hep boyle ama eskıyı eskıde bırakmak lazım. gercı suan guzel bı dogan olsa bınerım orjınal 93-94...
burda bi abimizde servisinde var yok böyle bişey:D ne ilgi çekiyor millet kopuyor bende dahil olmak üzere
tequila varsa alırım ben :D
ya sorma kardesım armaları satanlar hırsız senden tekrar calanlarda onlar ::):) bu ıs hep boyle ama eskıyı eskıde bırakmak lazım. gercı suan guzel bı dogan olsa bınerım orjınal 93-94...
abi 98 karbüratörlü şahin verelim iliklerine kadar orjinal :p :D:D
http://www.sahibinden.com/57000_km_sahin_s_orjinal_etiket-32WQQaXQQ14659409WQQpXQQdisplayitem