PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vtı enjektör hk.

vtecci
09-12-2009, 12:10
vtı aracıma stg 2 egzantrık,piston sübap vb. malzemeler kullanıcam,yani atmosferik yükliycem enjektörleri değiştirmeme gerek varmı?

Agent
09-12-2009, 13:18
ya beyın alıcan, ayardan acıcan braz benzını cunku vtı ın enjektorlerı kurtarıyor yanı pay var brz daha. ama RC enjektor alsan 450 lık falan daha ıyı olur tabı

fsunnetci
09-12-2009, 13:21
o kadar masraf yapıyorsun 400tl verip rc 440cc enjektör almıyacanmı yani:)
madem bu işe giriştin bitirmen lazım..enjektörleri almak yetmiyor..Walbro 255lph benzin pompası lazım birde ECU Map zaten bu işlemlerden sonra mecburen map ayarı istiyecek aracın..egzantrikleri ne marka alıyorsun.eğer almadı isen sana uygun fiyata verebilirim..Pro serisine geçiceğim için satcam bendekileri..

vtecci
09-12-2009, 14:45
o kadar masraf yapıyorsun 400tl verip rc 440cc enjektör almıyacanmı yani:)
madem bu işe giriştin bitirmen lazım..enjektörleri almak yetmiyor..walbro 255lph benzin pompası lazım birde ecu map zaten bu işlemlerden sonra mecburen map ayarı istiyecek aracın..egzantrikleri ne marka alıyorsun.eğer almadı isen sana uygun fiyata verebilirim..pro serisine geçiceğim için satcam bendekileri..

tşkr ederım skunk2 stage2 aldım takıcam.rc 320 cc bi arkadasımda sıfır var onlarıda alıp takım bari..

fsunnetci
10-12-2009, 09:53
tşkr ederım skunk2 stage2 aldım takıcam.rc 320 cc bi arkadasımda sıfır var onlarıda alıp takım bari..

:soru:Benzin pompan yetersiz kalabilir bilgin olsun..oem vtec pompası 140 lph Walbro benzin pompası 255lph..200tl gibi fiyatı var.eğer 7000dd üstü çevirceksen alman şart oluyor yoksa benzin yetmezliğinden 7500dd sonrası motor arıza ışığın yanabiliyor :beuj:

imhotep
10-12-2009, 09:55
ben standart kullanıyorum bir sıkıntısını gormedim

bladerk
10-12-2009, 10:10
yapmayın beyler vtiın 1.6 hacimle egz piston ne zaman yetersiz kalmış yakıtı

fsunnetci
10-12-2009, 10:11
ben standart kullanıyorum bir sıkıntısını gormedim

benim araçta (1.8 integra vtec) bmw nin pompası vardı 3.20i nin. ömrüde kısalmıştı değiştirdim sonradan walbro aldım.oem vtec pompanın ileride sorun yaratmıcağından emin değilim ama oem pompa ile bir yere kadar....bende ki rc 440cc enjektör ile oem pompa yetmiyordu senin aracın durumunu bilmiyorum..:beuj:

bladerk
10-12-2009, 10:14
benim araçta (1.8 integra vtec) bmw nin pompası vardı 3.20i nin. ömrüde kısalmıştı değiştirdim sonradan walbro aldım.oem vtec pompanın ileride sorun yaratmıcağından emin değilim ama oem pompa ile bir yere kadar....bende ki rc 440cc enjektör ile oem pompa yetmiyordu senin aracın durumunu bilmiyorum..:beuj:
tamam da sende hacim var bi de yakıt regülatörün stock oldukça walbronun öyle pek bi etkisi falan olmaz yani intagra vtece 440cc yetmiyosa sorunu başka yerde ara eski pompanı sorgula mesela

yani şöyle diyim b18c5 in enjektörleri 240 cc (kaynak hondata) vti ın da 240cc gayet yeterli de

fsunnetci
10-12-2009, 10:25
tamam da sende hacim var bi de yakıt regülatörün stock oldukça walbronun öyle pek bi etkisi falan olmaz yani intagra vtece 440cc yetmiyosa sorunu başka yerde ara eski pompanı sorgula mesela

yani şöyle diyim b18c5 in enjektörleri 240 cc (kaynak hondata) vti ın da 240cc gayet yeterli de

:beuj:aracın enjektörler değişiyor yalnız dikkatli okursan:) 240cc den büyük takılcak.dediğin doğru tabiki orjinal enjektörler için ideal dir.değişime gerek yok ama bir işi yapıyorsan her zman için ileri dönük düşünerekten yapıcaksın.ben kesinlikle değişceksin diye bir tabir kullanmadım sadece fikrimi söyledim.tercih aracın sahibinin..:icon_tup:

bladerk
10-12-2009, 10:31
:beuj:aracın enjektörler değişiyor yalnız dikkatli okursan:) 240cc den büyük takılcak.dediğin doğru tabiki orjinal enjektörler için ideal dir.değişime gerek yok ama bir işi yapıyorsan her zman için ileri dönük düşünerekten yapıcaksın.ben kesinlikle değişceksin diye bir tabir kullanmadım sadece fikrimi söyledim.tercih aracın sahibinin..:icon_tup:

ben de sana 440 cc yetmiyosa bi de walbroyla desteklemen gerektiyse sorunu başka yerde araman gerektiğini söyledim zaten

gayet 1.8 200 hp de bile 240cc var ki 1.6 ya N/A fazla falza yetiyo büyük enjektör ve yakıt basıncı ileriye yönelik fayda sağlamaz her zaman bu konuda uyarmaya çalıştım tabiki tercih kullanıcının :D