Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftasonu mahallide co-pilot Ersin Ören =)
çok sewgili kuzum arkadaşım az önce bna dedikiii bu hsonu ki ralli de (ki kendisi pazar günü oluyo) copilotluk yapacağını belirtti =) bir bayanın sağ koltuğunu kaplıcakk cnm Ersin'im o yüzden kendisinee hem başarı dilemekkk şans dilemek hemde size haber wermek istedimm =)
bol şans =)
ahh ankaranın ben olaydım ist te gelirdimm gözetmen olarak offf :( haftaya ordayım görüşek ;)
Eray Yümsel
09-12-2009, 22:21
bu güzel haberi tümtechturkey liler olarak kutluyoruz. başarılaırının devamını diliyoruz
M.Can Çimir
09-12-2009, 22:26
Burcu adına sevindim ama Ersin adına tereddütlerim var :D dikkat et Ersin yol notundaki en ufak bir hata ya da hatalı not okuma direk taklaaa :surucu: Burcu hiç afetmez böyle ufak hataları :D
bu güzel haberi tümtechturkey liler olarak kutluyoruz. başarılaırının devamını diliyoruz
:Hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: :D:D:D:D hahaha hatta auxhsauxhauh
http://www.bbc.co.uk/wales/southwest/sites/sport/images/wales06_rally_crash400.jpg
ersin bu yolda bi terslik var doru gittiigimize eminmisin :D
kardeşm şaka bi yana ii yarişlar :)
abi tebrikler başarılar :D
Sierra Rs
10-12-2009, 07:53
Ersin Ören sanırım:D ama pilot'un burcu oldugu yazmıyor mecamir öyle demis..
neyse başarılar :D
cengiz üngör
10-12-2009, 09:43
Başarılar ersin...
M.Can Çimir
10-12-2009, 10:09
Pilot Burcu Berkut Erenkul hani şu meşhur olan, hayranının siteye konu açtığı :D :hahaha:
başarılar dileriz...
sitemizden efe-E de tekrar iş başında :D yarışcak bu yarışta benim eski pilotla ayrıca çok yakın arkadaşım borayla :D bora & efe her ikinizede başarılar yyyawruucum dikkat edin hava yağışlı olcakmıs :D
dragstar
10-12-2009, 10:17
Ersin başarılar inşallah finish görürsünüz bütün etaplarda yanındayız
yanlış oldu arabayla arkanızda:D
Serencebey
10-12-2009, 13:28
Geyiğinizi temizledim. Doğru düzgün yazın.
Aramızdan birisi co-pilot olacakmış, siz mügenin yazdıgına takılıyorsunuz.
Adam akıllı yazacak olan varsa yazsın yoksa post atmak icin atmayın.
Burcu Üsküdar'dan eski yan apartmanımda oturuyordu.Babası zaten inanılmaz ilgili motorsporlarıyla,paliokitcar falan yapmıştı şimdide Burcu'nun rallici olduğunu duyduğuma çok sevindim.2nizede başarılar dilerim.
Basarilar diliyorum.Kupa bekliyoruz.
Ersin ÖREN
10-12-2009, 23:51
çok sewgili kuzum arkadaşım az önce bna dedikiii bu hsonu ki ralli de (ki kendisi pazar günü oluyo) copilotluk yapacağını belirtti =) bir bayanın sağ koltuğunu kaplıcakk cnm Ersin'im o yüzden kendisinee hem başarı dilemekkk şans dilemek hemde size haber wermek istedimm =)
bol şans =)
ahh ankaranın ben olaydım ist te gelirdimm gözetmen olarak offf :( haftaya ordayım görüşek ;)
Canıım çok teşekkürler girdik bi işe bakalım hadi hayırlısı :)
Bu şampiyona bitene kadar ben gözetmen değilim malesef :) yarışma lisansı için gözetmen lisansım askıya alındı :)
Teşekkürler.
Burcu adına sevindim ama Ersin adına tereddütlerim var :D dikkat et Ersin yol notundaki en ufak bir hata ya da hatalı not okuma direk taklaaa :surucu: Burcu hiç afetmez böyle ufak hataları :D
Takladan çok korkmuyorumda mekanikten kalırsak üzülürüm açıkcası,
Öncelikli hedefimiz Finish görmek :)
http://www.bbc.co.uk/wales/southwest/sites/sport/images/wales06_rally_crash400.jpg
ersin bu yolda bi terslik var doru gittiigimize eminmisin :D
kardeşm şaka bi yana ii yarişlar :)
Saol Barışım :)
abi tebrikler başarılar :D
Eywallah Doğuş.
Pilot Burcu, Teşekkürler.
başarılar dileriz...
Teşekkürler :)
Başarılar ersin...
Eywallah Cengiz eksik olma :)
başarılar dileriz...
sitemizden efe-E de tekrar iş başında :D yarışcak bu yarışta benim eski pilotla ayrıca çok yakın arkadaşım borayla :D bora & efe her ikinizede başarılar yyyawruucum dikkat edin hava yağışlı olcakmıs :D
Efe benden daha kıdemli :) yol notlarını paylaşırız artık :p
Ersin başarılar inşallah finish görürsünüz bütün etaplarda yanındayız
yanlış oldu arabayla arkanızda:D
Eywallah Kemal'im Pazar günü bekliyorum !
Burcu Üsküdar'dan eski yan apartmanımda oturuyordu.Babası zaten inanılmaz ilgili motorsporlarıyla,paliokitcar falan yapmıştı şimdide Burcu'nun rallici olduğunu duyduğuma çok sevindim.2nizede başarılar dilerim.
Burcu uzun yıllar karting'de yarıştıktan sonra Şimdi ralli'de şampiyona kovalıyor :)
Basarilar diliyorum.Kupa bekliyoruz.
İlk hedef kazasız belasız bitirebilmek :)
ilk yarış olmasada umarım şampiyonada geriye kalan 2 yarıştan birinden kupa ile döneriz.
Ersin'cim,
Öncelikle hayırlısı olsun. Burcu gayet tecrübeli ve elindeki kısıtlı imkanlarla büyük işler başarmaya çalışan bir pilot. Çok sevindim sizin adınıza. Ancak Atıl abi şu anda yoğun olsa gerek, ben bir kaç ufak tavsiyede bulunucam.
- Yarışta güvenlik herşeydir. Etap aralarında bile kemerini çözmemeye çalış, gerekiyorsa gevşet ama çıkarma. (Bkz. 2008 Rally GB - Koray Muratoğlu - Çağlar Süren kazası )
- Notlarını mutlaka akşam gözden geçir. Elinin kaydığı, silgiye ulaşamadığın zaman karaladığın yerleri mutlaka düzelt. "Kayar!!"ları, "Dikkat!!"leri mutlaka renklendir ve vurgula. Her sayfaya örneğin etap toplam 12 sayfaysa 1/12 , 2/12 gibi numaralandır ki Allah korusun lastik falan patlarsa kalan sayfa sayısına göre durup değiştirebilin veya devam edebilin.
- Yarıştan önceki gece ve yarış sabahı yalnızca ve yalnızca Ekmek ve bildiğin, mideni bozmayan peynir ye ve ılık su iç. Benim başıma bir kez geldi, akıllandım.
- Sesin mutlaka gür çıksın ve güvensizlik durumunda olsan bile belli etme. Not kaçırırsan panik yapma, Burcu'dan önünüzdeki virajı okumasını iste. Ve not çıkarırken mutlaka her sayfada en az bir (1) kere kerterez al.
Benden şimdilik bu kadar. Cumartesi sabah idari ve teknik kontrolde görüşürüz. :)
nitrO_Oxide
11-12-2009, 11:19
Tebrikler ersin Başarılar..
Ersincim super bişi acayip sevindim kolay gelsin kardeşim :D
PROMINENT
11-12-2009, 15:34
hadi hayırlı olsun ersincim iyi bir tecrübe olur senin için umarım..
Ersin ÖREN
11-12-2009, 21:45
Ersin'cim,
Öncelikle hayırlısı olsun. Burcu gayet tecrübeli ve elindeki kısıtlı imkanlarla büyük işler başarmaya çalışan bir pilot. Çok sevindim sizin adınıza. Ancak Atıl abi şu anda yoğun olsa gerek, ben bir kaç ufak tavsiyede bulunucam.
- Yarışta güvenlik herşeydir. Etap aralarında bile kemerini çözmemeye çalış, gerekiyorsa gevşet ama çıkarma. (Bkz. 2008 Rally GB - Koray Muratoğlu - Çağlar Süren kazası )
- Notlarını mutlaka akşam gözden geçir. Elinin kaydığı, silgiye ulaşamadığın zaman karaladığın yerleri mutlaka düzelt. "Kayar!!"ları, "Dikkat!!"leri mutlaka renklendir ve vurgula. Her sayfaya örneğin etap toplam 12 sayfaysa 1/12 , 2/12 gibi numaralandır ki Allah korusun lastik falan patlarsa kalan sayfa sayısına göre durup değiştirebilin veya devam edebilin.
- Yarıştan önceki gece ve yarış sabahı yalnızca ve yalnızca Ekmek ve bildiğin, mideni bozmayan peynir ye ve ılık su iç. Benim başıma bir kez geldi, akıllandım.
- Sesin mutlaka gür çıksın ve güvensizlik durumunda olsan bile belli etme. Not kaçırırsan panik yapma, Burcu'dan önünüzdeki virajı okumasını iste. Ve not çıkarırken mutlaka her sayfada en az bir (1) kere kerterez al.
Benden şimdilik bu kadar. Cumartesi sabah idari ve teknik kontrolde görüşürüz. :)
Efe çok çok teşekkürler :) uyarılırını kesinlikle dinleyeceğim.Yarın sabah viaportta görüşürüz Atıl abide orada olacak bol bol başınızı şişiririm :)
Tebrikler ersin Başarılar..
Çok Teşekkürler Arda
Ersincim super bişi acayip sevindim kolay gelsin kardeşim :D
Abi Çok Teşekkürler :)
hadi hayırlı olsun ersincim iyi bir tecrübe olur senin için umarım..
Kaya teşekkürler abi :)
SekoLive
12-12-2009, 00:10
ersin başarılar dierim foto makinan da yanında olsn bi yandan güzel pozlar yakalarsn :D
adamın şansına fırtına kopuyo :D hadi başarılar.
Ersin ÖREN
16-12-2009, 23:24
Destek veren herkese Teşekkürler :)
Çok soğuk hava şartlarında 37 Kapı numaralı aracımızla aksaklıklara rağmen start aldık.
Burcu Bayanlar Kategorisinde 3.oldu.
Ekip olarak İse N2 Kategorisinde 5. olarak yarışı tamamlamayı başardık.
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs078.snc3/14535_209601085825_666510825_3685775_4162034_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs058.snc3/14535_209600975825_666510825_3685765_7481169_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs078.snc3/14535_209601105825_666510825_3685777_963579_n.jpg
Eray Yümsel
16-12-2009, 23:26
ersin co pilotum olurmusun :D
Ersin ÖREN
16-12-2009, 23:29
ersin co pilotum olurmusun :D
Yok abi sen daha tehlikelisin :)
Yok abi sen daha tehlikelisin :)
safety first :icon_tup: :D
Eray Yümsel
16-12-2009, 23:35
ondan ondan ueh auehauheauheau :D
impreza 007
16-12-2009, 23:35
Ne yarıştı ama biz seyirciler olarak iliklerimize kadar ıslandık.
Ersin ÖREN
24-12-2009, 18:39
Şampiyonanın 2.yarışı bu Pazar 10:30'da viaport'tan Start alıyor.