Orijinalini görmek için tıklayınız : htc hero / n97 / i phone
DERAN_TUYNER
10-12-2009, 08:51
Arkadaşlar bu üç cihaz arasında kararsız kaldım önceliğim word excel ve pdf dokumanlarını goruntulemek hatta olabiliyorsa editlemek cok arastırdım ama birinin diğerine üstünlüğü illa ki söz konusu benim ricam kullanan arkadaşların menun oldukları hatta hayran kaldıkları ve gercekten nefret ettiği özelliklerini de belirtmeleri
Olmazsa olmazların Wi-fi / dahili GPS / Office dokuman goruntuleyici
Hatta listeye bir kaç cihaz daha eklersen daha sağlıklı olacak sanırım
htc hero / n97 / i phone / BB Storm / Omnia 2
Bunların haricindeki tavsiyeleride bekliyorum
Saygılarımla
n97 en az zarar edeceğin diyebilirim.
omnia almada ne alırsan al :)
n97 alcağına 5800xm al okdar paran gitmez hemde aynı işleri yaprsn.omnia yı bilmiorm iphone iyidir htc de fena değil windows işletim sistemli ama ben kullanamadım çok karışık geldi.
DERAN_TUYNER
10-12-2009, 09:45
n97 en az zarar edeceğin diyebilirim.
Ne konuda ? Satarken mi
--------------------------------------------------------------------
omnia almada ne alırsan al :)
Omnia 2 diye düşümüyorum hız konusundan dolayı alma diyorsan başka sebebi varsa merak ettim bilmek isterim
n97 alcağına 5800xm al okdar paran gitmez hemde aynı işleri yaprsn.omnia yı bilmiorm iphone iyidir htc de fena değil windows işletim sistemli ama ben kullanamadım çok karışık geldi.
HTC Hero Android işletim sistemi var en çok o cezbetti zaten heroda beni
Para konusuna gelince belirtmeyi unutmuşum benden çıkmayacak şirket alacak telefonu :D
Onurkk06
10-12-2009, 09:57
bence n97 iphonedan daha iyi ama o kayan kapağı sanki elimde kalacakmış gibi duruyor
Ben kullanıyorum omnia2'yi fakat dokunmatigi iphone'daki gibi rahat ve hızlı degil , 2.olarak telefon kendi kendine bazen yavaslayabiliyor.Bunu bir kac kisiye daha sordum . Onlarda aynı dertten muzdariplerdi.Sabırlıyım yavas yavas kullanırım diyorsan al , cok özelligi var.World , exel vs.vs. sana kalmıs :)
Omnia 2 ye bak.
Dokunma hassasiyeti iphone kadar iyileştirilmiş. Özellikle SPB sanırım bu romu yükleyince. Özellikleri ise iphone dan kat kat fazla
DogukanB
10-12-2009, 13:59
e71 de iş görür
Iphone 3GS en iyisi hemde açık ara diyebilirim net bi şekilde
BB storm omnia listende bile olmasına gerek yok
N97 genel olarak güzel ama estetik,tasarım kalite açısından zayıf özellikle dokunmatik algısı iphone göre geride zaten en önemlisi bu..
iphone almada ne yaparsan yap:D
e71`imi ozledim o kadar diyebilirim :)
e71 al derim birde :) kibar,nazik,kullanisli,ergonomik bir telefon:)
n97 den uzk dur bence ablamda var cok sacma bır ekran kalıtesı var devamlı kıtlenıp ınsanı ayar edıyor artı eger o kayan kapak kırılırsa 450 euro gıbı bır fıyatı var
Htc vıva kullanıyordum ekran dokunma kalıtesı nerdeyse ıphone kadar kalıtelı tercıh edebılırsın
DERAN_TUYNER
10-12-2009, 14:28
Tesekkur ederim arkadaşlar sanırım 3gs ile htc hero arasında kaldım gibi Hero kullanan varmı hiç android market mi appstore mu olacak bu seferde (bu arada 3gs de word excel pdf acabılıyoruz ama duzenleyemıyoruz galıba ) :)
KA®ANLIK
10-12-2009, 14:28
Blackberry yi ilk elime aldığımda,
TAKOOOZ, SAÇMA TASARIMLI, ABUK bir telefon olarak görüyordum,
şimdi, hiçbirşeye değişmem.
KULLANIŞ bakımından 10 numara 5 yıldız :)
fonksiyon oalrakta tatmin edici...
Fiyat/Performans bence tatmin edici,
tavsiye ederim.
HTC Touch HD bakabilirsin güzel telefondur :)
HTC HD2 Bu ay icinde Turkiyede ben bi bak derim zira bu makina icin iphone un bu gune kadar uretilen en ciddi rakibi diyebiliriz.
Boost Up
10-12-2009, 15:59
Omnia ile iPhone u karşılaştırmayın artık yeter!!!!! İkisi birbirinden oldukça zıt 2 telefon.
Ben kullanıyorum omnia2'yi fakat dokunmatigi iphone'daki gibi rahat ve hızlı degil , 2.olarak telefon kendi kendine bazen yavaslayabiliyor.Bunu bir kac kisiye daha sordum . Onlarda aynı dertten muzdariplerdi.Sabırlıyım yavas yavas kullanırım diyorsan al , cok özelligi var.World , exel vs.vs. sana kalmıs :)
Bana sorarsanız Omnia 2 alabilirsiniz, 10 numara da telefon:)
iphone 3g uzun süre kullandım .. genel anlamda iyi bir telefon ama 21. yüzyılda hala reklamlarında en büyük özellik olarak " üstelik artık video çekiyor " diye bağırılıyorsa huylanırım abi ben :)
şuan N97 kullanıyorum .. iphone ' dan daha güzel .. şu bakımdan güzel ; symbian işletim sistemine sahip olduğu için program , oyun vs seçeneğin çok fazla + N-gage desteği mevcut ..
v 2.0 sürümünü yüklediğin taktirde kinetik scrolling özelliğini kazanmış olucaksın ki bu gördüğün N97lerin en büyük dezantajı olan dokunmatik hatalarını ve zorluklarını gideriyor .. tamam dokunmatiği kesinlikle iphone kadar iyi değil ama şuan en en en ufak bir zorluk çekmiyorum iphone kadar akıcı kullanabiliyorum ..
5.4 m.p carl zeiss cam ve fiziksel full qwerty klavyeside cabası :)
n97 den uzk dur bence ablamda var cok sacma bır ekran kalıtesı var devamlı kıtlenıp ınsanı ayar edıyor artı eger o kayan kapak kırılırsa 450 euro gıbı bır fıyatı var
Htc vıva kullanıyordum ekran dokunma kalıtesı nerdeyse ıphone kadar kalıtelı tercıh edebılırsın
Olm n97 yi alırken neden sigorta yaptırmadın 12 tl verdim ben alırken full kasko tuvalete düşür yenisini veriyorlar.
Bu arada n97 den özellikler
Kamera çok iyi
Dokunmatik iyi yanlız kullanmayı bileceksin ipod touch kullanıyorum biri .001 sn yede tepkiliyor diğeri biraz daha yavaş ama ölümcül değil.
Radyo Vericisi var
Çektiğin resmi GPS ile işaretliyorsun daha sonra nerde çektim diye baktığında haritada gösteriyor.
Wifi iyi
internette dolaşma iyi
sıkıdım sıkıdım ışıkları yanıyor bazen o kötü uyarı ışığı
GPS bina içinde berbat dışarda mükemmel.
TV seyretmek kısmet olmadı daha ona yorum yok.
iphone 3g uzun süre kullandım .. genel anlamda iyi bir telefon ama 21. yüzyılda hala reklamlarında en büyük özellik olarak " üstelik artık video çekiyor " diye bağırılıyorsa huylanırım abi ben :)
şuan N97 kullanıyorum .. iphone ' dan daha güzel .. şu bakımdan güzel ; symbian işletim sistemine sahip olduğu için program , oyun vs seçeneğin çok fazla + N-gage desteği mevcut ..
v 2.0 sürümünü yüklediğin taktirde kinetik scrolling özelliğini kazanmış olucaksın ki bu gördüğün N97lerin en büyük dezantajı olan dokunmatik hatalarını ve zorluklarını gideriyor .. tamam dokunmatiği kesinlikle iphone kadar iyi değil ama şuan en en en ufak bir zorluk çekmiyorum iphone kadar akıcı kullanabiliyorum ..
N97 yorumlarına Aynen katılıyorum.
Kerem ayrıca bilgisayardan resim aktarırsan 2480*5000 pixel resim attığında mkina yavaşlıyor onlarıda resize yapıp atmak lazım. sorun kalmıyor o zaman.
N97 yorumlarına Aynen katılıyorum.
Kerem ayrıca bilgisayardan resim aktarırsan 2480*5000 pixel resim attığında mkina yavaşlıyor onlarıda resize yapıp atmak lazım. sorun kalmıyor o zaman.
kanka ablama bende aynısını söyledim ama yaptırmamış kasko v.s. onun harici fazla kullanmadım iyi hoş telefon ama beğenemedim
@ Deran bu arada android googlen ürettiği bir işletim sistemi nette falan çok araştırdım testleri tatminkar birde youtube dan htc hero falan yazarsan çıkan test videlarını i,zleyip işine gelirmi gelmezmi fikir sahibi olabilirsin.
bunu bir deneyim bende bakalım ekran ne kadar iyileşicek.
yavuz364
10-12-2009, 16:52
evet kesinlikle hepsinden iyi olduğuna inanıyorm, hayatımda hiç standart telefon kullanmadım , 2 sene de HTC kullandım, gayet memnundum, yeni serilerindeki teknolojileri ve gelişmeleri takip ettiğim kadarı ile şuanda rakibi yok denecek kadar iyi, heleki android olması bambaşka..
HTC Touch HD bakabilirsin güzel telefondur :)
HTC Touch Diamond kullanmistim, cok memnundum.. yeni serileri dahada güzel htcnin
onursumer
10-12-2009, 21:10
htc touch veya n97 diyorum bende
ozellikle n97 symbian ile oldukça kullanışlı klavyesini falanda çok sevdim iphone falan kullandığıma pişman olduğum telefonlardan