Orijinalini görmek için tıklayınız : Şebnem Ferah Hayranı var ise...
KA®ANLIK
10-12-2009, 14:20
Şahsen ciddi bir fanatiği olarak bu güzel haberi vermek istedim :)
Şebnem Ferah Hayranları var ise sitemizde;
güzel haber geldi 2 gün önce :)
http://www.esenshop.com/bulten/resimler/sebnem2009.jpg
Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah’ın merakla beklenen 6. stüdyo albümü “Benim Adım Orman” Pasaj Müzik etiketi ile 16 Aralık’da müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor..
Sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah’a ait 12 şarkının yer aldığı “Benim Adım Orman” albümü, 6 aylık stüdyo çalışması sonucunda tamamlandı. Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde, 101 Stüdyoları'nda kaydedilen albümde, Şebnem Ferah’a klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik ediyor.
Dört buçuk yıl aradan sonra yeni şarkıları ile müzikseverlerle buluşacak olan Şebnem Ferah, bu zaman zarfında “İstanbul Symphonic Project” eşliğinde Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserin kayıtlarını DVD ve CD seçenekleriyle yayınladı. Pasaj Müzik etiketi ile yayınlanan “10 Mart 2007 İstanbul Konseri” DVD’si, “Türkiye’nin En Çok Satan Konser DVD’si” ünvanını aldı.
kaynak: esenshop
M.Can Çimir
10-12-2009, 14:23
Uzun zamandır bekliyordu hayranları, bayağı ara verdi konserlerine bu albüm için :) Temin etmek lazım :)
B.Aktepe
10-12-2009, 14:24
Benim Adım Orman” Pasaj kısmını,
Benim Adım Osman Paşa diye okudum dedim ne oluyor:)
KA®ANLIK
10-12-2009, 14:26
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
o da çok iyiymiş :)
overblack
10-12-2009, 14:26
güzel haber almak lazım
severek dinliyorum güzel haber
dragstar
10-12-2009, 15:00
uzun zamandır bekliyordum ilk gün alır dinlerim
SOMEONESPECIAL
10-12-2009, 15:05
Grafik Tasarımı kime ait acaba ?
KA®ANLIK
10-12-2009, 15:11
Grafik Tasarımı kime ait acaba ?
valla bende çok beğendim, albüm adı ve kapak 10 numara uyum sağlamış :)
Yaptığı işi KALİTELİ YAPIYOR bu hatun zaten, herşeyiyle...
Çalıştığı müzikal ekip 10 yılı aşkın süredir beraber olduğu ekip ama onu biliyorum...
grafiği de öğreniriz yakın zamanda ;)
SOMEONESPECIAL
10-12-2009, 15:13
valla bende çok beğendim, albüm adı ve kapak 10 numara uyum sağlamış :)
Yaptığı işi KALİTELİ YAPIYOR bu hatun zaten, herşeyiyle...
Çalıştığı müzikal ekip 10 yılı aşkın süredir beraber olduğu ekip ama onu biliyorum...
grafiği de öğreniriz yakın zamanda ;)
Eskiden ben yapıyordum Pasaj'ın işlerini de o yüzden merak ettim...
Ama harbi güzel olmuş kartoneti :icon_tup:
kopya alanlarin mp3 calari bozulsun bide :)
Rockford
10-12-2009, 15:31
şebo severiz kasetleride cdleride var orjinal ama hakkaten o konser albümü apayrı bi tad :)
tüm şarkılaır önce internetten indirilip check edilip begenilirse alınan sanatcıların aksine şebonun kredisi çok yüksektir en az bi 5 albüm sacmalama hakkı var :) albüm cıktıgı anda göz kapalı alınır nasılsa şarkılar mantar cıkmaz şeboda utandırmaz :D
eski albümleri için şuraya yönlendirebilirim. ama bunu alın derim.. kapağına kurban :D
http://avaxsearch.com/avaxhome_search?q=sebnem+ferah&commit=Go
Serkan.S
10-12-2009, 15:51
Kopya almıcam.Netten albümü çekicem. :D
KA®ANLIK
10-12-2009, 16:02
kopya alanlarin mp3 calari bozulsun bide :)
+41 :)
Orjinal albümünü aldığım tek kişidir. kaç para olursa olsun alırım :)
Can Kırıkları Albümü 2005 yılında çıkmıştı 5 Temmuzda... hayatta unutmam, hatta bunu da 6 aaralıkta bekliyordum ben :D 6. stüdyo albümü diye...
üniversitedeyim, yaz okulu, okulu bitirmeye çalışıyorum... sakarya üni...
5 Temmuz sabah 9 da indim çarşıya sormadığım dükkan kalmadı, hiçbirine gelmemişti albüm...
çıktım yukarı, nete girdim, albüm düşmüş, indirdim hemen...
ertesi gün indim çarşıya orjinali gelmiş, satın aldım yine :D
rahat edemem öyle :=)
Emeğe Saygı :)
Grafik tasarımla bu kadın bile böyle gözüküyor. :D
bu kadına astayım be yaww
kapak tasarım cok şık duruyor.
KA®ANLIK
16-12-2009, 09:47
Evet arkadaşlar,
albüm çıktı...
aldım ben...
Şiddetle tavsiye ederim :)
CasabLanca
16-12-2009, 18:11
net ortamına düşmüş hemen
Bilal sende var bu ara aliyi veli deliyi kelly görme durumu :D
Go tuu gözz daktırıına :D
CasabLanca
16-12-2009, 23:38
şahsen albümü beğenmedim belki ilk izlenim öyle olurya sıradan gelir sonradan sarar şarkılar
ama bu albüm önceki albümlere göre çok slow kaçmış ensturemanların sesi az şebnemin ses ön planda tın tın söylemiş
1'er 2'ser kez dinledim her sarkiyi bu aksam, benim hosuma gitti.. :)
albumu bilgisayara aktarirken sarki bilgileri cikmadi tek tek ugrasmak zorunda kaldim..herkeste mi boyle acaba ? korsanla mucadele geyigine ?
By_FresH
17-12-2009, 08:42
şebo başka ya süper ötesi sesi var almak lazım mutlaka
yorumlarınız ne, alayımmı cd`yi ?
ahmet3425
17-12-2009, 10:12
ciddi bir ŞEBOİST olarak uzun zamandır bekliyordum album muthis herkese tavsiye ederim birde ricam var arkadaslar lutfen kopya album yada netten indirilmis mp3 lerle sınırlı kalmayalım 4,5 yıllık bir emek soz konusu ki sebnem ferah bunu fazlasıyla hakediyor orjinal albumunu satın almanızını rica ediyorum...
türker42
17-12-2009, 10:21
bu sene hiç konser yapmadı inşallah değmiştir çalışmalarına
Rockford
17-12-2009, 11:25
yorumlarınız ne, alayımmı cd`yi ?
ben albümü begendim abi fakat yine kafada soru işareti olanlar için internet üzerinden tadımlık olarak şarkıları dinleyebilecegi tanıtım linkini ekliyeyim aklınıza yatarsa alırsınız albümü :)
http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=52778
ben cok begendim, sarkilarin geneli yumusak olmus; kulaga cok hos geliyor bence.. alinir..
mgnPower
17-12-2009, 15:26
ehhhh bugun artik alalim o zaman bekliyordum bende uzun zamandir.
ben 2 gündür özellikle dinledim sürekli nerede ise.. uyuma öncesi sessiz ortamda dinledim gah arabada trafikte dinledim. hatta dedim yanlı mıyım kız arkadaşıma da özellikle dinlettirdim.
hayal kırıklığıdır bu albüm benim için. yani bunu yapan nasıl şebnem ferah olabilir anlayabilmiş değilim. hele 4.5 sene bekledikten sonra gelen bu mu yani bu mudur. 2-3 saat harcayarak da olabilirmiş bu albüm ha adı benim adım orhan olur du yada farklı olurdu o başka.
kısaca benim görüşüm albüm fiyasko. alın dinleyin kendi kararınızı kendiniz verin.
mgnPower
17-12-2009, 21:42
saat yedi gibi aldim yaklasik yol boyunca 3-4 parca dinledim genel olarak hosuma gitti soundlari guzel buldum. sebnem farki her albumunde oldugu gibi bundada on plana cikmis bence.
çok zaman olmuştu, haberim yoktu, çok sevindim umarım çizgisini bozmamıştır henüz dinleyemedim
ben 2 gündür özellikle dinledim sürekli nerede ise.. uyuma öncesi sessiz ortamda dinledim gah arabada trafikte dinledim. hatta dedim yanlı mıyım kız arkadaşıma da özellikle dinlettirdim.
hayal kırıklığıdır bu albüm benim için. yani bunu yapan nasıl şebnem ferah olabilir anlayabilmiş değilim. hele 4.5 sene bekledikten sonra gelen bu mu yani bu mudur. 2-3 saat harcayarak da olabilirmiş bu albüm ha adı benim adım orhan olur du yada farklı olurdu o başka.
kısaca benim görüşüm albüm fiyasko. alın dinleyin kendi kararınızı kendiniz verin.
enteresan..! şu yorumun üzerine daha çok merak ettim şimdi senelerdir bir takipçisi olarak..
KA®ANLIK
19-12-2009, 09:45
valla benim de 11 ve 12. şarkılar hariç acayip hoşuma gitti albüm.
son iki şarkıya bir türlü ısınamadım :D
ama diğer şarkılar DİNLEDİKÇE acayip hoşuma gitmeye başladı...
albümü ilk 3-4 dinleyişimde HİÇBİRŞEY hissetmedim...
hiç yoksa komple albümü 15 kere dinlemişimdir, daha yeni ısınıyorum :D
kayaakin
19-12-2009, 11:52
bu kadar bekleyişin sonu tamamen hüsran , yine aynı soundlar yine yine yine şarkıların tamamı sanki birbirine benziyor.. bir şarkı dışında onunda adını hatırlayamıyorum ofisteyim simdi.. monoton , sıkıcı , 7-8 sene önceki aynı şebo...
cok daha dolu ve farklı bir albüm bekliyordum..
lnd_samet
19-12-2009, 11:54
1 yıldır bekliyoruz sonunda geldii
arrtık yaza konserlerdeyiz...