Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomobilinizle en uzak nereye kadar gittiniz?
Merhabalar arkadaslar..Madem konuyu ben actim,ilk cevabi ben yazayim.Inanmayacaksiniz ama,En ufak problem yasamadan Ankara'dan Strasbourg'a kadar gittim.
Antalya gidip geldim aydın otobanımıydı o ünlü olan orada fena sıkmıştım :D
ustam ne işin var boyle bir konuyla allah askında kım napsın senın nereye gittiğini arabayla:):)
En uzak nereye gittim,valla en son pert ettigimde baya biyerlere gittim ama nereye bilmiyorum sonra bi baktim geri gelmisim hahahahahha :D
hahahah of n guldum yaa:D
hea bide bisey daha ben 1.5mt uzakliga kadar cisimi yapabiliyorum.cisim simdi kalitelimi kalitesizmi?hic sorunsuz yapiyorum hea bide..
buda bunun gibi miolcak yani yok bmw`yle 14k km bi cikista gittim yok bn hondayla 5k km bi gittim conta yakti yok ole yok bole..peh sacma konu.
Yanlis anlamayin lutfen.Amacim degisik yerlere giden ve goren varsa paylasmak,biraz da yollarin durumunu ogrenmek,oralara giden arkadaslarin dikkat etmesini saglamak....
Boost Up
10-12-2009, 17:35
En uzak nereye gittim,valla en son pert ettigimde baya biyerlere gittim ama nereye bilmiyorum sonra bi baktim geri gelmisim hahahahahha :D
hea bide bisey daha ben 1.5mt uzakliga kadar cisimi yapabiliyorum.cisim simdi kalitelimi kalitesizmi?hic sorunsuz yapiyorum hea bide..
buda bunun gibi miolcak yani yok bmw`yle 14k km bi cikista gittim yok bn hondayla 5k km bi gittim conta yakti yok ole yok bole..peh sacma konu.
Abi sadete gelecek olursak:hehe::D:D
Yanlis anlamayin lutfen.Amacim degisik yerlere giden ve goren varsa paylasmak,biraz da yollarin durumunu ogrenmek,oralara giden arkadaslarin dikkat etmesini saglamak....
Ok
Aracimla en uzak turkiyeye geldim,bosna hersek`e geri dondum.Bulgaristan biraz skntili setler var biraz birde yollar bozuk,alcak spor araclarla tavsiye etmem.Geri kalan sirbistan otobani cillop gibi zaten kaldiki hirvatistandan cikana kadar full otoban zaten..Geri kalani temiz sehiricinden evime kadar dondum.
Dikkat edilcek nokta.Ist. suan boyle bir hava varken bulgaristanda sirbistanda,hirvatsstdanda `don` olaylari olabiliyor(ki muhtemelen kar yagisida vardir).Dikkatli olunmasi gerek.Saygilar sevgiler.HEa aracim punto ultrasporting KUTU edition`di bu arada.Camurluklarim surte surte geldim.Cok zevkliydi.
uzungol 1 ay once gittim.konuyu begenmeyen yazmaz !
bı arkadasa bakıp cıktıklarımız sayılıyor mu?
Strasbourg'a 106 gti ilemi gittiniz ?
bı arkadasa bakıp cıktıklarımız sayılıyor mu?
Havada durubailiyorum şahitlerim var cumlesini beklerdık senden :)
Galiba anlastik 10ur K arkadasim.Cunku ben birazcik uzun yol meraklisiyim.Mumkun olan her yere kendi kullandigim otomobilimle gitmek istiyorum.Ben en cok Sofya-Nis arasini begeniyorum bahsettigin yolda...
Galiba anlastik 10ur K arkadasim.Cunku ben birazcik uzun yol meraklisiyim.Mumkun olan her yere kendi kullandigim otomobilimle gitmek istiyorum.Ben en cok Sofya-Nis arasini begeniyorum bahsettigin yolda...
Nis guzel:) ancak beograd`dan gecmek bazen zulum olabiliyor,sehrin icinden geciyosun cunku gerci otoban ama hizin ister istemez dusuyo:D Birde bulgaristanda kavsaklarda polis amcalara dikkat etmek lazim en ummadik yerden cikabiliyorlar.
Bulgaristanda polis amcalara hakikaten dikkat.Avusturya'dan sonra ise alcak ucus tabi ki.Alpler ve otoban cok keyifli...
Uzungol'e giden yolun acik olsun Seko....
bu yollara 106 ılemı gıdıyosun?bence vtec le gıt...
yasasın kotuluk:D:D:D
106 ile gidiyorum.Uzun yollarda hicbir problem yasamadim.Belki de ben cok iyi baktigim icindir.Vtec konusu ile ilgili tecrubeli arkadaslara danismak istediklerim var.baska bir konuda sormak istiyorum.Yol tecrubesi olan arkadaslarin goruslerini bekliyorum...
Bu yaz doguyu gezdik komple aklınıza gelicek her yere gittik sayılır akraba ziyaretine yollar guzel di genellikle ama aniden cok bozdugu oluyodu dağ yolları fln geceeleri guvensiz tabikide dikkat edilmesi lazım ...
ulasstoprak
10-12-2009, 18:35
2 kapılı bir honda gidiyorum gündüz gece gündüz gece gündüz geceeeeee.....
alice harikalar diyarına gittim soora memur abiler alıp evime teslim etti ogün bu gündür o içtigim şeyleri içmiyorum artık....:D
Antalya Artvin yaptım dönüşü ucakla yaptım :D 27 saat durmadan araba kullanabiliyorum onuda görmüş oldum :D SX lede Adana 4yoldan Antalyaya geldim ne uzak olaraktan
Bekledigim yorumlar...tesekkur ederim.Nerelerde mola verilir,nerelerden benzin alinir,goruslerinizi bekliyorum...
KCANN_220
10-12-2009, 18:37
walla arabayı alalı 6-7 ay oldu ama bı adana-mersin yaptım oda non-vtectı..:D:D vtec halıyle daha bı yere gıtmıs deılım ama allah nasıp ederse adana-antalya yapıcam...;)
106 ile gidiyorum.Uzun yollarda hicbir problem yasamadim.Belki de ben cok iyi baktigim icindir.Vtec konusu ile ilgili tecrubeli arkadaslara danismak istediklerim var.baska bir konuda sormak istiyorum.Yol tecrubesi olan arkadaslarin goruslerini bekliyorum...
bana danısabılırsın vtec konusunda baska kımseye guvenme:cool::p
nicomedia
10-12-2009, 18:53
106 gti ile yol cekilirmi yaaaa..
iyyy kavgada edilmicek bi laf ettim galiba :D
antalya ya gıttım grand voyager le rahattımm:)
Mercedes B150 ile Amsterdam - Paris yapmıştım 550 km iyiydi :)
Vtec'le İstanbul - Antalya yaptım tek depo ile 650 ile km yol gitmişti :) (3kişi bagaj full)
Vtec'le İstanbul - Ankara yapmıştım 100 liraya ayağımı hiç çekmeden Ankaraya gitmiştim :D
Uzun yol isi tabi ki biraz farkli.Rahatlik ve ekonomi istiyor.106 veya vtec farketmez.
focus musty35
10-12-2009, 19:01
guzel konu konunun acıldıı yerde sohpet bölümü sacma oldunu kendı adıma dusunmuyrum zaten kımsede begenmedıyse yazmak zorunda deıl..
aracımlada uzun yola gıtmeyı cok sevıyorum helekı gormedıın yerlerse cok daha keyıflı hale gelıyor. ama pek uzun yola gıtmedım ızmırden bodrumadır gıttıım en uzak yol kendı aracımla. sebebı ise yollar cok basık aracla çile halıne gelıyor ama söle guzel bı 4 ceker oldumu yerden yuksek sorun cıkarmıycak bır aracla tr turu karedenız vs gıtmek cok ısterım
turuncu hondam ile
istanbul antalya istanbul
istanbul bodrum istanbul
istanbul ankara istanbul
istanbul kastamonu istanbul
istanbul izmir istanbul
istanbul eskişehir istanbul
istanbul zonguldak istanbul
arası mekik dokudum :D
DEVREK
http://img340.imageshack.us/img340/5710/cimg0868medium.jpg (http://img340.imageshack.us/i/cimg0868medium.jpg/)
KASTAMONU
http://img51.imageshack.us/img51/4020/cimg3717medium.jpg (http://img51.imageshack.us/i/cimg3717medium.jpg/)
ANKARA YILBAŞI GECESİ
http://img191.imageshack.us/img191/356/resim001medium.jpg (http://img191.imageshack.us/i/resim001medium.jpg/)
Nicomedia arkadasim uzun yol biraz degisik biliyorsun.Maksat arabanin tadina,yollarin zevkine bakmak...
Ankara-Ayvalık-Marmaris-Ayvalık-Ankara yapmıştım 5 günde..
Musty arkadasim,Izmir-Bodrum arasi Bafa golu cok keyifli.Manzara,virajlar.Tabii kisisel fikrim.
ıstanbuldan avrupanın her yerıne gıttım bulgarıstan yunanıstan avusturya polonya sırbıstan almanya fransa zaten memleket :D hollanda ıtalya bı ıngıltere yapamadım ama onuda yapıcam not arac vw golf 4 :)
yavuz364
10-12-2009, 19:08
arabadan hiç inmeden en uzun; Grand marais (MN) den Milwaukee ye gitmiştim :) 921km ediyor, ben hiç inmedik die hatırlıyorm ama 1 kere petrolde tuvalete gitdiğimizi söylüyor arkadaşım. :)
dura dura diyorsak Minnesota eyaletinden 12 eyalete uğrayarak New york a toplam 9000km yol yaptım.. haritadan bakarsanız 5-6 bin km çıkar ama biz her bulduğumuz yola girdik :D
araç GMC suburban, bi nevi evimle beraber yolculuk yaptım :) 7 metrelik araba. arka tarafta buzdolabından ütü masasına, tencere setine herşey vardı :D
türkiyedekileri sayarsam, istanbul-suriye-ürdün.
Ozan Özer
10-12-2009, 19:09
ist-bodrum
ist-eskişehir-ankara-ist
O zaman W124kasa 200E vardı,tam uzun yol arabası..
Izmirli arkadaslar bilir.Gittigim yollarda en cok keyif aldigim,Odemis-Bozdag arasi...( Bozdag'dan Odemis'e yokus asagi )
Ahmet Saraçoğlu
10-12-2009, 19:47
c3 le akşam ist.dan ankara , sabahında ankaradan herkezden gizli tekrar istanbul , akşamüstü tekrar ankara ,, ertesi sabahta tekrar istanbul yapmıştım bikeresinde:D
Yollar ile basbasa...Huzur ve adrenalin....
Bir kez Avrupa yakasından Anadoluya geçmiştim
usa los angeles malubu vegas nıvada arac z3 m benım eskı hanımın aracıydı :D
ş.urfa /viranşehir den izmire///// ırak erbıl dahok suleymanıye tırla
istanbul ızmır arası artık yolları ezberledım nerde cukur olduguna kadar:D
Avrupa'dan Asya'ya gecis.....Hakkaten cok zor.....Tum samimiyetimle yaziyorum en zor is....
bursa - sivas
bursa - bulgaristan
bursa - bodrum
aydın otobanı ile edirne otobanı keyif için sıkılası bir yol
Konya-Artivin.
Hatay kırkırkhandan - Edirne kapıkuleye.
İzmirden-kars...
Dİyerlerini yazmaya gerek yok kısalar bunların yanında ;)
gsi_club
10-12-2009, 20:15
ben son 2 senedir kendi aracimla geliyorum Belçika-Istanbul Türkiyenin birçok ili.bu arada aracim 206 gti.alçak ve 17 lik cant olmasi konforsuz yapiyor ama olsun geçen sene 24 sa kapikuleye gelmistim.oraya kadar hiçbir yerde beklemedim.sadece FSM köprüsünü 4 sa yakin bir beklemeden sonra geçmistim...
Ben en cok Sofya-Nis arasini begeniyorum bahsettigin yolda...
sana katilmiyorum o yollar çok çukurlu sofya ya 80 km kala offf diyorum resmen.onun için ben herkese Bulgaristani gece geçmeyin diyorum.lanet olasi biryer ve sofyaya kadar bitiriyor araci resmen.yanliz yeni otobanlari güzel ama oraya kadar Allah yardimciniz olsun...
BlackEmperor
10-12-2009, 20:17
Bursa-Kuşadası doğal olarak Kuşadası Bursa bu yolun zevk veren bi kısmı yoktu açıkcası Yeni yapılan Karadeniz sahil yolunu test etmek isterdim açıkcası hem bi memleketi görürdük iyi olurdu be :)
Alanya'dan çıkıp İzmir üzerinden Gelibolu-Evreşe .
Eski arabamızla, Alanya, Konya üzerinden Antep-İskenderun-Mersin-Alanya-Antalya-Denizli-Balıkesir-Bandırma üzeri Evreşe :)
eskisiyle Akseki, Alanya, Kemer, Kaş sahil yolu üzerinden Evreşe :)
Amcamla ae101 Corolla ile Eskişehir-Romanya vardı bide :)
Musty arkadasim,Izmir-Bodrum arasi Bafa golu cok keyifli.Manzara,virajlar.Tabii kisisel fikrim.
Bir o kadarda tehlikeli yol , özellikle gece . iniş ve çıkışların arkası görünmüyor malesef yine de keyifli virajları var :)
Cukur var haklisin.ben virajlari seviyorum.Bir de guzel orman manzarasini....
Bafa yolu gece tehlikeli grkm arkadasim.haklisin.ama cok guzel...
BlackEmperor
10-12-2009, 20:21
o zaman doğru Trabzona uzungöle git :D virajın uçuklatanını manzaranın kralını görürsün :D kesmediyse Zigana geçicidini dene oda kesmezse bizim köye çık sıkıyosa geri in :hehe:
o zaman şu yolu tavsiye edebilirim
Çanakkale ye girdikten sonra eceabat a giden yol harika virajlara ve manzaraya sahip :icon_tup:
VeNoM_35
10-12-2009, 20:22
İzmir'den Yunanistan üstünden Milano'ya gittim, çok zevkliydi.
o zaman şu yolu tavsiye edebilirim
Çanakkale ye girdikten sonra eceabat a giden yol harika virajlara ve manzaraya sahip :icon_tup:
En sevdiğim güzergahlardan birisi Görkem, Altınoluk'a kadar İzmir'den biraz bozukta olsa yol sonrası kaz dağları ve Çanakkale-Eceabat arası çok zevkli cidden, ama Çanakkale giriş-çıkışta radar olabiliyo dikkat :)
gsi_club
10-12-2009, 20:23
bunu banami yazdin anlamadimda?
eger bana yazdiysan sirbistan dan bulgara giris yerinimi söylüyorsun o zaman...
Ben aslen Of'luyum.O yollari biraz da olsun gitmisligim vardir.:heyoo: yesili ozledim....
gsi_club arkadsim. evet oralari soyluyorum.Memlekete giderken sagin ucurum...
gsi_club
10-12-2009, 20:25
İzmir'den Yunanistan üstünden Milano'ya gittim, çok zevkliydi.
yunan ve italya yollari birbirinden güzel.birgün yunanistandan gelirken motoru çatlatmazsam iyidir...
gsi_club
10-12-2009, 20:26
gsi_club arkadsim. evet oralari soyluyorum.Memlekete giderken sagin ucurum...
sen hangi yol üzerinden gidiyorsun?
BlackEmperor
10-12-2009, 20:27
Ben aslen Of'luyum.O yollari biraz da olsun gitmisligim vardir.:heyoo: yesili ozledim....
waaay hemşerim :) aynı özlem bendede depreşmeye başladı. 7 sene oldu Trabzona gitmeyeli. Gidipte umdugunu bulamamak var o yuzden hiç elleşmiyom uzaktan seviyom
Sofya-Nis-Belgrad-Ljubljana
Ula be Of merkezdenim hemserimmmm...
En sevdiğim güzergahlardan birisi Görkem, Altınoluk'a kadar İzmir'den biraz bozukta olsa yol sonrası kaz dağları ve Çanakkale-Eceabat arası çok zevkli cidden, ama Çanakkale giriş-çıkışta radar olabiliyo dikkat :)
bolayır ve gelibolu arası bir düzlük var hakikaten 5km falan dümdüz bir yol tam top speedlik ama radar çok güzel kurulmuş vaziyette :) ben oraları hep 70-80le geçtim , insanlar beni sollarlarken çok garipsiyorlardı , çevrildiklerinde de ben onları :D
gsi_club
10-12-2009, 20:31
Sofya-Nis-Belgrad-Ljubljana
sen asagiki yoldan gidiyorsun.bana sorarsan en iyisi sofya nis belgrad novisad budapest
flexamin
10-12-2009, 20:31
izmir den karsa :D
Tuzaklara dusmeyelim grkm arkadasim.virajlar var ise radar yok....
Ahmet_28
10-12-2009, 20:33
neresini beğeniyon oranın.sofya otobanı allahlık zaten:)otobandan çıkıyon kalotina kapıya kadar desen leş gibi.ordan sonra niş daha yeni yeni düzeldi 3-4 yıl ancak oldu niş yolu ve tüneller düzeleli.onun öncesi berbattı
Sen Kuzeyden giden yolu tercih ediyorsun gsi_club.o yolu da gittim.sanki bana biraz daha kisa geldi benim yol.gorusune acigim...
Ahmet_28 arkadasim,yolun tat veren kismi bahsettigin kisimlardi benim fikrimce..
VeNoM_35
10-12-2009, 20:40
yunan ve italya yollari birbirinden güzel.birgün yunanistandan gelirken motoru çatlatmazsam iyidir...
igoumenitsa ile selanik arası dağ yolları çok eğlenceli, onun dışında zaten % 90 otoban kullanılıyor.
Ahmet_28
10-12-2009, 20:41
Ahmet_28 arkadasim,yolun tat veren kismi bahsettigin kisimlardi benim fikrimce..
otomobil ile tat almış olabilirsin.ben tırla gittiğim için tadı tuzu yoktu :)
hey gidi niş bea.niş ten bg ye doğru gelirken allah ne verdiyse kapatıyorduk:) kapıya kadar kaç araba sollarsak o kadar iyi
Yunan yolunu bilmiyorum.Ama cok ovuluyor.Merak ediyorum.....
Ah Ahmet_28 arkadasim,bir bardak ayrana bakar...
brezilyada çok gezdim 1.0 40 hp
vw gol ile
golf değil ama gol!
onursumer
10-12-2009, 20:45
bi an düşündümde en uzun yolum istanbul -izmir-kuşadası-bodrum donuşte didim vs oldu :)
oda getzle diil volvo c70 le gitmiştim :D
vw gol.....Resmini gordum...Cook eski Polo'ya benziyor.
maslak tarafına gıttım en uzak daha uzaka ben ıstesemde araba gıtmez :D
Maslak tarafi dert @Lp2 arkadasim.Uzun yollar daha kolay bence..
Ahmet_28
10-12-2009, 20:52
Maslak tarafi dert @Lp2 arkadasim.Uzun yollar daha kolay bence..
yok yok arabayı görseydin fikrin değişirdi :D
vw gol.....Resmini gordum...Cook eski Polo'ya benziyor.
brezilyada da yerli üretim çakma arabalar var, palio kalitesinde. Zaten palio siena bir brezilyada bir bizde bir de portekizde var:) Koç kitliyor bize...
Bu arada 1.0 8v ve alkolle çalışıyor, benzin koymadık hiç. arkada resistans yoktu die hatırlıyorum feci dandikti
bahadırtelli
10-12-2009, 21:04
yılda en az 5 kere istanbul -adana yapıyorum ama artık zor geliyor
birde New York - North Carolina yapmıstım 1 gecede ucak iptal olunca sabahki toplantıya yetişmek için aksam saat 8 den sabah 8 kadar durmadan canım cıkmıstı
dragstar
10-12-2009, 21:16
unoyla antalyaya kadar gittim, saxoyla çanakkale,
babam pontiacla istanbuldan feribotla yunanistan kara yoluyla fransa, fransada feribotla ingiltere sonra feribotla amerika geri dönüşte aynı şekilde:D
initial-D
10-12-2009, 21:21
trakya içinde bir günde 800 km yapmıslığım var.yardıra yardıra 2 depo benzin ve bi radarla:D
Bigün TypeR alıp alayına gidicem ;) :D
gsi_club
10-12-2009, 21:37
Sen Kuzeyden giden yolu tercih ediyorsun gsi_club.o yolu da gittim.sanki bana biraz daha kisa geldi benim yol.gorusune acigim...
arasinda 50 km fark ediyor ve bir tane kapidan geçmedigin için karli oluyorsun ve yol parasi ucuz...
igoumenitsa ile selanik arası dağ yolları çok eğlenceli, onun dışında zaten % 90 otoban kullanılıyor.
onuda simdi tünel yapti diyorlar.
Yunan yolunu bilmiyorum.Ama cok ovuluyor.Merak ediyorum.....
dümdüz yol resmen orada benzinde ucuz bas bas dur :D
Cihan Çizmeci
10-12-2009, 22:22
106 ile en uzak İzmit Ankara (Ümitköy) yaptım :)
imparatoR
10-12-2009, 22:27
sabah 7 den aksam 10 a 900 küsür km yol yaptığımı hayıtlıyorum en çok ;
sakarya maslak,maslak bolu,bolu düzce ,düzce sahil kesiminden sakarya ordan karamürsel,ordan maslak tekrar ;
maslak sakarya dönüş....
slowmotion
10-12-2009, 22:54
adana istanbul-kurtköy 1000km 16saat tek oturum hızım 80-85km/h. tek mola benzin :D
mstpower
10-12-2009, 22:54
antalya adana
yavuz364
10-12-2009, 22:56
size sadece "helal olsun" diyebilirim :) ben kocaelinden istanbula 85-90 ile gelene kadar tepemden kara sular boşalıyor :D yolda yapcak bişiler arıyorm, biçoğundada zaten köprüden sonra eve 200 lerde girdiğim oluyo :D çok büyük bi azim gerçekten..
adana istanbul-kurtköy 1000km 16saat tek oturum hızım 80-85km/h. tek mola benzin :D
aLperTunga
10-12-2009, 22:57
CAR la bodrum..
Ahmet_28
10-12-2009, 22:59
size sadece "helal olsun" diyebilirim :) ben kocaelinden istanbula 85-90 ile gelene kadar tepemden kara sular boşalıyor :D yolda yapcak bişiler arıyorm, biçoğundada zaten köprüden sonra eve 200 lerde girdiğim oluyo :D çok büyük bi azim gerçekten..
maksimum 90 km hız ile istesemde 91 olmuyor:).türkiye -almanya-türkiye 5500-6000 km :D
İstanbul - Gökçe ada
istanbul - izmit en fazla gittiğim uzaklık bunlar.
By yaz tatile alanyaya kendi aracımla gidecektim ama kısmet olmadı son zamanlar yakıt tüketimi artmıştı sensörlerden gider ayak ekstra masrafla uğramamak için tatil dönüşü hallettim :D
TolgaEsentepe
10-12-2009, 23:03
en uzak yenikent e kadar gittim arabayla ankarada :D
Vtec-SEDAN
10-12-2009, 23:05
bu yaz istanbul -> marmaris -> istanbul :)
1depo 3 kişi bagaj dolu 730-750 km.. dönüş 2 kişi bagaj daha boş ama daha çok yaktı :)
s.alican
10-12-2009, 23:05
bence iyi bir konu olmuş :)
doblo 1,9 jtd = antalya - izmir + manisa - antalya
vtec imle = antalya - bursa - antalya
gece yolculuğunu hiç birşeye değişmem geceleri yolculuk gibisi yok valla :).48 saat tık demeden kullanırım valla gece :D
istanbul-ankara-yozgat..
istanbul-ankara-mersin..
hatirladigim en uzak rotalarim bunlar..RED'le degil tabi..uzun yola cikarmayi dusunmuyorum
bora1311
10-12-2009, 23:36
gecen sene ankara-kırklareli/pınarhisar a gitmiştim en uzun...
Kuzey kutpuna gittim ilk Turk'lerle konustum. Herkese selami var hatta uctum sahitlerim bile var. Saygilar
İstanbul - Adapazarı - Eskisehir - Afyon
İstanbul - Adana
İstanbul - Edirne :)
VTec_king
11-12-2009, 00:06
pederle valide yunanistanda atinaya gittiler
ecthelion
11-12-2009, 00:13
arabamı kars'a parkedip yürüyerek nahcivan'a geçmiştim.
merttepe
11-12-2009, 00:16
2006da aldım, 1,5 sene binebildim sonra toplanmaya başlandı, izmirden kuşadasına ordanda özdereye gitmiştim, ama kuşadasından özdereye gece 20 dkda gittim cahil cesareti.
timucintt
11-12-2009, 00:19
Mersin - Akaba ( Ürdün )
kırklareli babaeskiye gittim hem vti yle hem esayla:D esay 50 vti 100 yaktı:D
eskisehır ankara tarafına, neydı ınegol sorası rampaların adı, baya zevklı orayı gecmek konılı arabayla..
izmir antalyada zevklıdı, antalyaya gelırkenkı vırajlar fena deıl:p
İzmir - İstanbul
Caravelle ile 11 saat sürdü yanılmıyorsam. Arabada resmen bayıldılar :)
İstanbul - Bodrum
Leon ile 13,
Albea ile 14 saat.
Uzun yolda sabır taşıyımdır. Ekonomi sınırlarını zorlarım :)
Yine caravelle ile İstanbul - Antalya - İzmir - İstanbul yapmıştık.. Antalya - İzmir kısmı sahil şeridinden.. O da bayağı keyifliydi..
ecthelion
11-12-2009, 02:49
Yeni Zelanda'ya gidip geldim
CallMeInsane
11-12-2009, 04:10
1.5m metreyi kaç psi da işiyorsun :D
Sofya Nis mi!!! Sofyadan sinira iyide Sinirdan Nis e yol duzgun ama dar her yaz 100 lerce kaza olan bir nokta.
KA®ANLIK
11-12-2009, 11:15
bu yaz,
Vectra B 2.0 CD ile;
İstanbul - Antalya - Giresun - Istanbul yaptım...
bir araba hiçmi yormaz arkadaş... bir de GSI gibi gitse... :)
Antalyadan Giresuna giderken, süper yollar var, hele ki Konyadan geçerken... ama radar korkusuna UCUNU BUCCAĞINI GÖREMEDİĞİNİZ bir yolda ufuğa bakarak 100 ile gitmek kadar büyük bir işkence yok bunu anladım :)
GSI ile de,
Istanbul - Kütahya - Istanbul yaptım,
bir de
Istanbuldan doldurdum depoyu, Bolu Mudurnuya gittim, arkadaşın dağ evi vardı, eve çıkarken 1 ve 2. vites ile 15 dakika rampa çıkıyordunuz ve 3 kere in çık yaptık eve...
Bir gün sünnet gölü abant gölü gezisi yaptık. döndük dolandık, dönerken de sünnet gölünün arkasından eskiden ralli yapılan bir yollardan köylerin içinden ki hayatımda en zevkli araba kullandığım yoldur :) geniiiişşş toprak bir yol... taraklı üzerinden bilecik yoluna bağlandık tekrar otobandan istanbula geldik...
arabada devamlı 3 kişi vardı,
690KM yol yaptım, aynı depo ile istanbula girdim...
benzinciye girdim yol bilgisayarında RANGE 14km yazıyordu... muhteşem bir değer yakalamıştım...
1,4 gazlı şahinle 5 kişi istanbul-kastamonu-samsun-ordu-malatya ordan geri istanbul yaptık geçen kış..+ kastamonudan samsuna bajagda kurbanlık koç ta vardı :D karlı dağlara tek zincirle tırmandı kaplan şahin :D
uzun zamandır gittiğim en uzun mesafe gaziosmanpaşa -beylikdüzü bauhausun önündeki polislere dikkat edin en sağdan gelen arabaları ekmek niyetine çeviryolar birde akşam bahçeşehir gişelerinde en sol gişeden geçmeye çalışın ordada polis amcamlar en yakın olan gişedekileri çeviriyolar genelde ogslere yaklaşmıolar:)
crazydog
11-12-2009, 11:43
uzun yol u bende severim ama yanında kafa dengi biri olucak yoksa hiç çekilmez
senede 2 3 defa istanbul-safranbolu yaparım
yazın sürekli istanbul-çınarcık
iş için istanbul-ankara
onun dısında kıyıkoy şarköy vs
gectımız yaz cabrıomla ist kemer ve kumluca(antalya).. bodoz ben stlegal 3 muz gecmiştık full alkol tabi :)
gectımız yaz cabrıomla ist kemer ve kumluca(antalya).. bodoz ben stlegal 3 muz gecmiştık full alkol tabi :)
ama bodoz arabanın üstünü açınca ayılmıştı :D
bu yaz,
Vectra B 2.0 CD ile;
İstanbul - Antalya - Giresun - Istanbul yaptım...
bir araba hiçmi yormaz arkadaş... bir de GSI gibi gitse... :)
Antalyadan Giresuna giderken, süper yollar var, hele ki Konyadan geçerken... ama radar korkusuna UCUNU BUCCAĞINI GÖREMEDİĞİNİZ bir yolda ufuğa bakarak 100 ile gitmek kadar büyük bir işkence yok bunu anladım :)
GSI ile de,
Istanbul - Kütahya - Istanbul yaptım,
bir de
Istanbuldan doldurdum depoyu, Bolu Mudurnuya gittim, arkadaşın dağ evi vardı, eve çıkarken 1 ve 2. vites ile 15 dakika rampa çıkıyordunuz ve 3 kere in çık yaptık eve...
Bir gün sünnet gölü abant gölü gezisi yaptık. döndük dolandık, dönerken de sünnet gölünün arkasından eskiden ralli yapılan bir yollardan köylerin içinden ki hayatımda en zevkli araba kullandığım yoldur :) geniiiişşş toprak bir yol... taraklı üzerinden bilecik yoluna bağlandık tekrar otobandan istanbula geldik...
arabada devamlı 3 kişi vardı,
690KM yol yaptım, aynı depo ile istanbula girdim...
benzinciye girdim yol bilgisayarında RANGE 14km yazıyordu... muhteşem bir değer yakalamıştım...
harbıden guzel deger yakalamısın
bende bmw iile full klima acık 670 km yaptım 6 silindir 1.5 ton arabayla + 18 lerle :)
KA®ANLIK
11-12-2009, 12:05
BMW nin deposu kaç litre ?
Bence konuya bi de fotolar eklense süper olur uzun yolda durup manzaraya karsı cekilen fotolar görmek istiorum=)))
İstanbul-Ankara-İstanbul
İstanbul-Antalya-İstanbul
İstanbul-Fethiye-İstanbul
İstanbul-İzmir-Bodrum-İstanbul
teyy gidi gunler.. Eskiden arabaya dolusur giderdik artık üşenip uça binioruz...
Uzun yol insani dinlendirio bi nevi terapi gibi gelio bana =) Bana verin arabayı ne olursa olsun uzun ol olsun giderim =))
BMW nin deposu kaç litre ?
60 net bilinen 1 2 litre fazla alıyo ama..
KA®ANLIK
11-12-2009, 12:07
60 net bilinen 1 2 litre fazla alıyo ama..
iyi yakmış yine :)
9,5 litre civarlarında...
6 silindir 18 lerle güzel değer yine de ;)
caravelle le kayseri deplasmanına gittik 4 arkadaş günü birlik
istanbul-ankara-kayseri 6 saat sonra da kayseri-ankara istanbul:)
ha pardon istanbul ayvalık sora izmir sora çeşme ordan balçova sora kuş adası dönüşte ehlıyetım yoktu ama promilden almişlardı aklıma geldi ey gençliğim eyyy :)
Tırla istanbul-Atina ve İstanbul-Sofya Önümüzdeki sene Moskova belkide Sibirya
Binek otomobille İst.-Bodrum ve İst.-Antalya
maksimum 90 km hız ile istesemde 91 olmuyor:).türkiye -almanya-türkiye 5500-6000 km :D
Hocam kullandığın araç ne? Kazasız bag'siz yolculuklar :)
5 kişi ful bagaj istanbul-bodrum-antalya-izmir yaptım gidiş dönüş 3000 kmden fazla yaptım nerdeyse tapa gaz gittik inanılmaz zevkliydi:)iyiki almışım vteği ;)
http://img284.yukle.tc/images/320Goruntu011.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img284.yukle.tc/images/5163Goruntu024.jpg (http://www.yukle.tc)
sportinger
11-12-2009, 12:14
87 de dayımın aracıyla şöför dayılarım, Duisburg Ankara 2 gün tapa gaz 300 dizel meszo gurbetci spec. bidaha sikseler okadar yok gitmem. 10 yaşımda belim bıkınım agrıdı ozaman şartları bide heryer karışık, tutuklarını öpüyolar. adamlar gide gele alışmış çişimizi petşişeye yapıyoduk benzin den benzine bazen tuvalet görüyoduk:D , dayılar biraz cimiri ondanmı nedir.
birde bu agustos ta tek şöför Ankara dan taşucu liman gümrük, gümrük Ankara yaptım aynı gün fakat gece pansiyonda uyudum. 1200 1300 km. 2 tane ceza yedim biri adana otobanına girerken, digeri konya da dönerken.
vkarayel
11-12-2009, 12:22
Tomcat ile İstanbuldan Kars-Sarıkamışa kadar gitmiştim 1500 km ..
Not:
günübirlik :)
dragstar
14-12-2009, 23:50
unoyla antalyaya kadar gittim, saxoyla çanakkale,
babam pontiacla istanbuldan feribotla yunanistan kara yoluyla fransa, fransada feribotla ingiltere sonra feribotla amerika geri dönüşte aynı şekilde:D
forum rekoru pontiacda heralde:D
antalya gittim çok güzeldi...
Tuning055
15-12-2009, 01:27
ağrı-antalya arası kırmızı e36 kasa bir 318 im vardı:D
pek uzak değil ama orlando dan miami ye gittim ... klimanız bozuk ise sıcak havada 3.5 saatlik yol çekilmiyor ... havlar sıcaksa kesinlikle klimanızı yaptırın :)
akucukdogan
15-12-2009, 02:47
Şimdiye kadar 1 araçla yaptığım en uzun yolculuk Mersin - Samsun arasıydı.. Mersin - Izmir yaptık bide.. :)
pek uzak değil ama orlando dan miami ye gittim ... klimanız bozuk ise sıcak havada 3.5 saatlik yol çekilmiyor ... havlar sıcaksa kesinlikle klimanızı yaptırın :)
biralarda ısındıysa durum dahada vahimdir aman allah düsünemioyrum :D
biralarda ısındıysa durum dahada vahimdir aman allah düsünemioyrum :D
sorma be bro ... dolapta ozamnlar çalışöıyordu otoyol da her çıkışta bi benzinye ugradık durum u kurtarmak için tabi o yüzden biraz yolda uzadı :D
PROMINENT
15-12-2009, 08:17
1 haftada istanbul ankara üzerinden sivas tokat sivas kayseri kayseri mersin mersin adana adana ankara ankara istanbul 5500 km yaptım ortalama..1 depo 780 km 2006 freelander td4 ile.
fsunnetci
15-12-2009, 08:59
Hey maşallah neler var boyle..Tır şöförleri gibi seyehat etmişler var helal olsun:) Benim en uzak mesafem İstanbul dan Marmaris oldu yalnız birde şöyle bir hadise oldu satın almak için araba bakmaya karar verdik arkadaşla ve istanbuldan kocaeli yaptık sonrasında Zonguldağa geçtik Karadenizereğlisine ordan da Ankara Ostime kırmızı 3G prelude vardı onu görmeye ve 1 gün sonrasında da İzmire gittim mavi integrayı görmeye:) istanbula geldiğmde saat 5.00 dı ve G.Osmanpaşa da Beyaz Vtec Integra vardı onun yanına gittim ve aldım aracı böylelikle yolculuk sona ermiş oldu:)
kaç kilometre yol yaptığımı tam bilmiyorum ama 3 depo mazot tükettim araç 2003 mondeo TDCI GHİA..
chevy_Boy
15-12-2009, 09:07
01 corollayla kütahya-denizli-antalya-adana yapmıştım sonra scenic rx4 le kütahya-çanakkale-ayvalık-izmir-uşak- tekrar kütahya-eğridir-konya-adana yapmıştım :D kendi rekorum tık nefes yani 1 oturuşta 1000km gittim toplamda yani gezi boyunca 2500 - 3000km gördük arabayla :D
Kırgisistan-Kazakistan- Rusiya-Kafkazlar-Artvin-Bursa,
Hayatın en zor yolculığu bu ulkererden geçmek bayada zor şey her adımda polislerle uğraşmak gümrüklerde arabanın benzin deposundan stepneye kadar boşaltmalar kontrol amaciyle yollar zaten nalet baya bir macara.
hddsheriff
07-01-2010, 20:43
İş gereği bütün Türkiyeyi gezmiştim 2.5 boyunca accent era ile :) ayda 15K km yapıyordum en azından. Erzurumdan bingöl-elazığ-malatya-kayseri-konya-uşak'tan geçerek manisa'ya ulaşmıştı :) Bir ara uşakta önüme kamyon çıkıyordu frene basınca kayboluyordu :D Allahtan tek şöför değildim de arkadaşı uyandırıp sağ koltuğa kurulmuştum :D
yazın Cidde-İstanbul yapıcam kısmetse 4000km :D
Urdun'e gecince cok guzel oluyor.Dunyaya doneceksin...
JumboAli
07-01-2010, 20:56
izmirden en uzak kendı kulanımla İzmit'e geldım 19 temmuzda draglara
ama arabayla en uzun yolum İstanbuldan Diyarbakır diyarbakırdan Van ordan dıyarbakır ve ıstanbul ıstanbula 2kısı bırakıp ızmır. :)
x5 yenı cıkmıstı ozaman harıkaydı cok eglenmıstım boyumda kısaydı arkada oturmama ragmen konforluydu
hddsheriff
07-01-2010, 20:56
Urdun'e gecince cok guzel oluyor.Dunyaya doneceksin...
Sevgilim ( hatta nişanlım) ürdün vatandaşı abi daha doğrusu çifte vatandaş Dünyaya ürdün damadı olarak dönücem sanırım :P Ayrıca cidde de benim için farklı değil abi ha tr ha cidde :) /24 mokoko anlayacağın :D
Guzel...Sana adres telefon vermeye gerek yokmus....Yakisir...
hddsheriff
07-01-2010, 21:10
Guzel...Sana adres telefon vermeye gerek yokmus....Yakisir...
Eyvallah abi :) sülalemin %40 ı orda neredeyse 20 senedir :)
ÖmerF.Bayar
07-01-2010, 21:20
İş gereği bütün Türkiyeyi gezmiştim 2.5 boyunca accent era ile :) ayda 15K km yapıyordum en azından. Erzurumdan bingöl-elazığ-malatya-kayseri-konya-uşak'tan geçerek manisa'ya ulaşmıştı :) Bir ara uşakta önüme kamyon çıkıyordu frene basınca kayboluyordu :D Allahtan tek şöför değildim de arkadaşı uyandırıp sağ koltuğa kurulmuştum :D
yazın Cidde-İstanbul yapıcam kısmetse 4000km :D
İstabul Amman(Ürdün) geldim bende Suriyeye girerken depon boş gir birde Suriye için sigortanı Hatay dan yaptır yaptırabılırsen ( ben ılk defada bılmedıgım ıcın yaptıramadım) yoksa Suriye biraz rüşvet alıyo ki zaten ssigorta haricinde 85usd ayak basti parasi var :D ama Cilvegözünden çıktıkdan sonra çok basit Ürdün yani Hudud-u Cabir (Suriye-Ürdün) sınırı gayet resmidir herseyin fıyatı bellıdır rüşvet falan olmaz ordan sonrası da 2 yada 3 tane Suudi siniri var hangisine gircegine göre karar verirsin :)
ali_utku
07-01-2010, 21:21
konya-elazığ arası her yaz ortası ve kış ortası mutlaka 3-4 defa
ist-elazığ arası okulun açılma zamanı ve tatil zamanları.
en kötü uzun yol tecrübem tata telcoline ile konyadan tunceli ye gitmiştim.900 km civarı.bidaha da tata ya binmem :)
ÖmerF.Bayar
07-01-2010, 21:23
he birde eger geri donuceksen sıgortanı 3 yada 6 aylık yaptır ne kadar kalıcagına gore cunku 15 gunlukle 1 aylık arasında 10 dolar falan 1 aylıkla 3 aylık arasında da 10 dolar fark vardı yanı donus ıcınde o sıgortaları kullanırsın :)
hddsheriff
07-01-2010, 21:41
İstabul Amman(Ürdün) geldim bende Suriyeye girerken depon boş gir birde Suriye için sigortanı Hatay dan yaptır yaptırabılırsen ( ben ılk defada bılmedıgım ıcın yaptıramadım) yoksa Suriye biraz rüşvet alıyo ki zaten ssigorta haricinde 85usd ayak basti parasi var :D ama Cilvegözünden çıktıkdan sonra çok basit Ürdün yani Hudud-u Cabir (Suriye-Ürdün) sınırı gayet resmidir herseyin fıyatı bellıdır rüşvet falan olmaz ordan sonrası da 2 yada 3 tane Suudi siniri var hangisine gircegine göre karar verirsin :)
not ettim bunları saol :)
İzmir den yola çıkıp Bursa-İstanbul-Edirne yaparak Bulgaristan a ordanda Kırcaali Filibe Pamporova falan gezik tekrar geri döndük..
Küçük bir avrupa turu yapmayı planlıyorum bir dahaki sefere Prag falan fena olmaz :D gavurda oto gazda ucuz :D:D
ustu acik ve egzozlu cai'li yukseltilmis rubicon'la san diego-sacramento...tam bir iskenceydi yuzum ruzgardan asiri yanmisti
bmwylede istanbul-izmir-fethiye-kemer-adana seklinde 3 gunluk bi seyahat yaptim gecen yaz klima kompresorunun arizasiyla antalya-adana yolu iskence olmustu
olcay_bora
11-01-2010, 08:34
kırklareline gittim en uzak geçen yaz en sıcak günlerde klimasız ee napcaksın tam gaz gidiosun essin de serinle die :) bayaa yakmıştı basınca bidaa dizelden şaşmadım uzun yolda
Istanbu-Bodrum dur en uzun gittiğim yol oda kendı arabamla değil clio symboldu.Yaylı jantlı arabayla nasıl uzun yo yapıyorsunuz aklım almıyor ıyı cesaret hep taş izi olur lastik patlar jant eğilir altı surter parkettiğin yerde mıllet kapısını vurur.Hep ıstediğm şey ama yemıyor..Yapanlara özenıyorum.
valla ben en fazla marmarise gittim ordan da alanya cıkıp ankaraya döndüm yurt dısına cıkmak akıl karı deil bence :D
Sefa_vts
11-01-2010, 13:04
Istanbu-Bodrum dur en uzun gittiğim yol oda kendı arabamla değil clio symboldu.Yaylı jantlı arabayla nasıl uzun yo yapıyorsunuz aklım almıyor ıyı cesaret hep taş izi olur lastik patlar jant eğilir altı surter parkettiğin yerde mıllet kapısını vurur.Hep ıstediğm şey ama yemıyor..Yapanlara özenıyorum.
Sakınılan göze zaten çöp batar.. orda olmaz burda olur bu saydıkların.. :) O yüzden metalden öte dememek lazım koyvermeden.. Sonuç olarak beni taşımak için üretilmiş bişi :)