PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : xbox.com dan oyun update i indirmek

Cem.B
11-12-2009, 11:28
bir türlü bilgisayarıma kaydedemiorum devamlı konslu açtıiınızda downloadunuz hazır die yazı çıkıo ama makine fw li olduğu için ben bilgisyaara indirip usb ile atmak istiorum konsola bu şekildede yapanlar varmış nasıl yapılıo ama bilen varmı :)

MUGENPOWE®
11-12-2009, 12:33
donanım haberı kowala anca ordan blursun we oo bılgı orda wardı ben yanlıs hatırlamıorsam

Kaan
11-12-2009, 12:37
bu xbox senin basına bela oldu ha uzman :) bi lazeri arzalanır bi kıcı bi başı ahahahah

Cem.B
11-12-2009, 12:43
donanım haberı kowala anca ordan blursun we oo bılgı orda wardı ben yanlıs hatırlamıorsam

ya olm var ordada orda sölenen yok harddiski söküp pc ye bağlıcakmışsın ondan bi porgram kurup ondan ona atcakmşsın

ama bnm duydğum direk indiriosun usb ye atıosun sora xobx a takıp oyunu açarken update i görüo direk yüklüo

ama onla ilgili bişi bulamadım

Serencebey
11-12-2009, 12:53
Bizde de var bı tane xbox kırmaya 40lıra ıstıorlar.

verırım vermesı sorun degil. ama bız bunu yapamazmıyız detaylı anlatımın oldugu bır sıte bılen yokmu??

Cem.B
11-12-2009, 13:15
Bizde de var bı tane xbox kırmaya 40lıra ıstıorlar.

verırım vermesı sorun degil. ama bız bunu yapamazmıyız detaylı anlatımın oldugu bır sıte bılen yokmu??

valla kırma olayı dvd ile ilgilide yaparsın tabi niye yapamayasın araştırmak lzm

Serencebey
11-12-2009, 15:30
he bende onu dıorum nerden bulucaz die :D

varsa bır link falan tırmalar kurcalar bulurum sokmek benim işim :D