Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSA'dan Sezgin ŞAKİN'i tanıyan varmı
Yaklaşık 1ay oldu sitede ilanlarımdaki JDM ÇEKİ DEMİRİ satışı yaptım bu işlerde karşılıklı güven olması gerektiği ve insanlara olan güvennimizi yitirmediğimiz için isim soy ad telefon adres alıp bende hesap numarasa vererek salı günü sözlesip aynı anda ben ürünü kargoya verip gönderdim SEZGİN SAKİN hesabıma para yatırmadı ve aradan çok uzun zaman geçmesine ragmen yatırmıyor ve ürünümüde göndermiyor artık göndermesinde ama başka birinede bunu yapmasın çok yakışıksız bir durum
adres; izmir yolu üzeri 30.km bursa başköy
SCANİA OTOMOTİV kocarslan
İnternette alış veriş yaparken aman dikkat !
BlackEmperor
13-12-2009, 18:54
aklımızda bulunsun. Kimseyede tavsiye etmeyiz burayı.
aklımızda bulunsun. Kimseyede tavsiye etmeyiz burayı.
aslında burda çalışan biri olabilir iş yerini yada kurumu zan altında bırakmıyayım adres olarak burayı vermişti önemli olan kişi yada kişiler değil yapılan söylenen yalanlar hatalardır
BlackEmperor
13-12-2009, 19:01
haklısın. O zaman iş yeri adresini verdiyse patronuyla görüş o iş yerinin nasıl bi işçi çalıştırdıklarını anlamarını sağla dava edeceğini ve adres bilgileri oalrak bu adrese tebligat yapılacağını söyle vs vs strese girsinler biraz. Madem çakallık yapmış adresi işyerı vererek sende aklını kullan dostum ;) paranı alamasanda canlarını sıkmış olursun
paranıda öder inşallah
bu konunun bu şekilde açılması yassak hemşerim :D başka bir başlık altında yazılması gerekiyor.
overblack
13-12-2009, 19:03
haa bu adam şey sanırım şu bir ara sitede resimleri filan konan sarı jdm ej9'un sahibi.o araba sürekli scaina'nın önünde duruyor.kaç para alacaksın?
yasintezcan
13-12-2009, 19:13
ayıp yaa, hepimiz internet üzerinden alış veriş yapıyoruz
terbiyesizlik düpedüz.:mad:
PTT'den posta çeki ile ödemeli gönderin hiç bir problem olmaz böyle ptt memuru ürünü verirken parayı alır ve hesabınıza yatırır..20'den fazla böyle alışveriş yaptım bir problem olmadı..
Gidip paranı al bence..
Ahmet_28
13-12-2009, 19:17
direkt olarak ara koçarslan scania'yı.yetkili kişilerle görüş
haa bu adam şey sanırım şu bir ara sitede resimleri filan konan sarı jdm ej9'un sahibi.o araba sürekli scaina'nın önünde duruyor.kaç para alacaksın?
50tl ödemesi var
satislari gittigidiyor uzerinden yapsaniz boyle magdur olmazdiniz...
Serencebey
13-12-2009, 19:27
Lutfen buradan devam ediniz... (http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40456)