Orijinalini görmek için tıklayınız : hafta sonu ankarada
selam arkadaşlar hafta sonu ankarada slalom yarışı var mı bilgisi olan varmı millet mahhali drag yapmaya-seyretmeye gidio bizde slalom seyretmeye napalım kader :mad:
Serencebey
06-12-2006, 10:12
evet 19 aralıkta ankarada hipodronda UNIVERSITELER arası slalom yarısı var ben orada olacagım :)
Mechanix
06-12-2006, 11:11
İstanbuldan gelsek katılabilirmiyiz ?
evet ya sadce ünilermi akm de dimi yarış saat kaçda detaylı bir bilgi vrilirse çok sevinirim
eylülde yapılan 1. yarışa ben katılmıştım 42 araç içinde 6. oldum,,gerçekten zevkli oluyo herkese tavsiye ederim çekinmeden katılabilirsiniz,,,izlemekte son derece keyifli
bence iğrençdi önkeci yarış
koray@si
06-12-2006, 17:54
ben katılırım heralde merak ediyorum cunku nasıl bi derece yapıcağımı.Katılımı nasıl yapıcaz.Su an ankara universitesine kayıtlı gorunuyorum universite kanılylamı kayıt yaptırıcaz?
Beyler Tamolarak YER ve ZAMAN alabilirmiyizzz.....
evet bişi belli değil araştırmasını yapıorum fakat forumlarda da gözükmüyor ben haber bekliyorum bakalım gelince sizleredeiletirim
ankarayamı gitsek acep :soru:
ALPER-VNS
09-12-2006, 01:41
boşwerin ya.. slalom diye gidiceksiniz sıfır çizmeye çalışan şahinleri izleyip geri geliceksiniz. geçen slalom ööle olmuştu.. yorulmaya değmez bence..
slalom parkurunun icinde zamana karsi sifir cizen sahin mi vardi diyorsun yani?
Tombaluck
09-12-2006, 10:18
:):):) komik..
neyse gidicek arakadaslara ii eylenceler
ya evet 0 cizen sahiniciler oluyo ama güvenlik önlemi alınırsa bu kalkar tabi... sıkı güvenlik alınması lazım...
Mechanix
09-12-2006, 17:04
Ben inceden vazgeçeyim o zaman.
M_PROJECT
09-12-2006, 17:05
0 cızemıosan gelme ahha gıden herdenyomu cızer :D guya slalom
arkadaşlar tüm hondalar çiftlik park canterda toplanıyor isteyen gelebilir saat: 14:30 yer yarın yani pazarr yani 10.12.2006 saat 14:30 benim hakla belli değil kısmet bakalım gitmeye çalışcam ma arklara da söz verdim başka bir plan için bakalım artık yetişirsem