Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul anadolu yakası 1.4
Herkeze selam
rover 214 kullanıyorum stok 105hp 1030Kg
1.4lt düz boru ve son susturucu var.
aracı alalı 1 ay oldu ateşleme baskı yakıt gibi kısımlarda problem olmadığını düşünüyor ve denemek istiyorum.
video çekebilirizde çekmeyebilirizde tamamen dostca
Sierra Rs
15-12-2009, 07:15
hayırlı olsun umarım dilediğin gibi deneme şansın olur.
Cimmeria
15-12-2009, 09:16
imzadaki araçsa güzel gözüküyor :)
:) görünümü kadar gitmiyoda, uygulamalardan önce ne kadar gittiğini belirlemek istiyorum sadece
inan hiçkimseyle denemedim gibi bişey
selamlar,
bende 1.3 yaris var, şu ara ben de denemek için araç arıyorum aslında müsait olduğumuzda bir deneyelim derim.
bende kutu içi k&n ile sanayi tipi son susturucu var sadece, 1.3l / 87hp
aracın verileri söylediğinden farklı değil ise çok baş başa gideceğimizi sanmıyorum ama muhabbet tanışmada olur belki 2 3 den fazla kişi oluruz anadolu yakasında bi buluşma ayarlayabiliriz
bunlar stock değerler, bi filtre ile tavan yapacak değil, daha düşmüştür bile belki,
denk gelirsek bakarız birşeyler.
tamam 05332344223 benm numaram. bostancı sanayideyim zaman problemim yok. seninde müsait olduğun bi ara görüşelim
Sierra Rs
15-12-2009, 10:18
ön jantlar 91 92 civic si jantı sanırım imza gercekten cok güzel görünüyor :) benim motor sağlıklı olsaydı bende denerdim stock gücü 1.6 101 hp benim aracımında.
geçmiş olsn ne sıkıntın var
cenkle deneseniz aslında iyi olur.. onun aracın maşallahı var.. aracı hazır olunca zevkli bir deneme olabilir.. ;)
fiesta "sierra_rs" nick'i ;)
vkarayel
15-12-2009, 11:31
Keşke 200 vi alsaydın ...
Sierra Rs
15-12-2009, 11:35
cenkle deneseniz aslında iyi olur.. onun aracın maşallahı var.. aracı hazır olunca zevkli bir deneme olabilir.. ;)
sağolasın kardesim :)
geçmiş olsn ne sıkıntın var
cenk? araç ne
2001 model fiesta 1.6 101 hp 145nm 980kg
ama benim aracımın motoru komple rektifiye istiyor su sıralar haftada 1-2 kere cıkartıyorum par par şeklinde gidip geliyorum hırpalıyorum 10 gün icinde komple yapılacak sonrasında deneriz istersen :)
Gokalp-M
15-12-2009, 11:42
roverdan korkulur:D
roverdan korkulur:D
walla ben cenk'in fiesta'dan da korkuyorum.. :D
Sierra Rs
15-12-2009, 12:45
kondisyonum normal seviyede olduğunda denersek 2-3 boy geçerim diye düşünüyorum :) tabi sadece fikir daha önce hic bir rover'la denemedim sürprizde olabilir..
KA®ANLIK
15-12-2009, 13:43
cenk önce bir deneyin,
sonra da denersiniz.
aradaki fark çıkar ortaya :D
Sierra Rs
15-12-2009, 16:13
silencerı sökmeye üşeniyorum :D + par pur hiç çekilmiyor :)
KA®ANLIK
15-12-2009, 16:34
ya bırak allah aşkına... :D
Göktürkm
15-12-2009, 18:36
Herkeze selam
rover 214 kullanıyorum stok 105hp 1030Kg
1.4lt düz boru ve son susturucu var.
aracı alalı 1 ay oldu ateşleme baskı yakıt gibi kısımlarda problem olmadığını düşünüyor ve denemek istiyorum.
video çekebilirizde çekmeyebilirizde tamamen dostca
msn varsa konuşmak isterim.
araçta klima varmı ? benim ruhsattada 1040 yazıyor klima sunroof 15" orj jantlar 4 kapı ve 1.6 litre kilo farkı 10 kg :D klimasız sunroofsuz 4kapı 200 lerdede kilo 1040 yazıyor bu nasıl iş bunuda anlamıyorum :soru:
egzos videosu ve deneme videolarını merak ediyorum.
Sierra Rs
15-12-2009, 18:53
ya bırak allah aşkına... :D
ciddiyim lan sökmek 1 saat :D
Keşke 200 vi alsaydın ...
Çok seviyosan sana bulabilirim uygun rakamlı vi
sağolasın kardesim :)
2001 model fiesta 1.6 101 hp 145nm 980kg
ama benim aracımın motoru komple rektifiye istiyor su sıralar haftada 1-2 kere cıkartıyorum par par şeklinde gidip geliyorum hırpalıyorum 10 gün icinde komple yapılacak sonrasında deneriz istersen :)
tamam geçmiş olsun. en azından motorunu görmüş olursun ilk kez açıcaksan tabi
kondisyonum normal seviyede olduğunda denersek 2-3 boy geçerim diye düşünüyorum :) tabi sadece fikir daha önce hic bir rover'la denemedim sürprizde olabilir..
senin araba bahsettiğin verilerin üstünde o zaman.
msn varsa konuşmak isterim.
araçta klima varmı ? benim ruhsattada 1040 yazıyor klima sunroof 15" orj jantlar 4 kapı ve 1.6 litre kilo farkı 10 kg :D klimasız sunroofsuz 4kapı 200 lerdede kilo 1040 yazıyor bu nasıl iş bunuda anlamıyorum :soru:
egzos videosu ve deneme videolarını merak ediyorum.
1.4 klimalı. ruhsatta 1015 yazıyo. ben aracı sökülmemiş şekilde kantara çıkarttım 1030
romeo---@hotmail.com
Sierra Rs
15-12-2009, 21:06
senin araba bahsettiğin verilerin üstünde o zaman.
headers egzost bide map var ama dedigim gibi motor haşat üstündekiler bir seye yaramıyor suan sırtımda taşıyorum arabamı :)
ben de deneyebilirim belki
Göktürkm
15-12-2009, 21:38
1.4 klimalı. ruhsatta 1015 yazıyo. ben aracı sökülmemiş şekilde kantara çıkarttım 1030
romeo---@hotmail.com
ekledim.
ölçtügünde jant felan varmıydı?
4 kapı sunroof klima 1.6 litre jant gerçi bizim araçlarda motor hacminden dolayı pek kilo farkı olcagını sanmıyorum ama :) kaç kilo gelir acaba bende bi ölçeyim bakim :)
headers egzost bide map var ama dedigim gibi motor haşat üstündekiler bir seye yaramıyor suan sırtımda taşıyorum arabamı :)
950kg ile bahsettiğin ayarda ise aracın sağlıklı duruma geldiğinde bile geçebileceğini sanmıyorum değilki boy boy önde yürümek.
eğer sağlıklı iken geçtiğin veya başbaşa yürüdüğün bi araç varsa onunla deniyim istersen o şekildede az çok bilgi sahibi olabiliriz.
eğer dediğin setup'da bana 3 4 boy atarsan Maşallah
ben de deneyebilirim belki
05332344223 ne zaman müsaitseniz
seve seve
ekledim.
4 kapı sunroof klima 1.6 litre jant gerçi bizim araçlarda motor hacminden dolayı pek kilo farkı olcagını sanmıyorum ama :) kaç kilo gelir acaba bende bi ölçeyim bakim :)
evet 14'' orjinal jantları ve üzerinde 185/60 ebatta lastikleri vardı
950kg ile bahsettiğin ayarda ise aracın sağlıklı duruma geldiğinde bile geçebileceğini sanmıyorum değilki boy boy önde yürümek.
eğer sağlıklı iken geçtiğin veya başbaşa yürüdüğün bi araç varsa onunla deniyim istersen o şekildede az çok bilgi sahibi olabiliriz.
eğer dediğin setup'da bana 3 4 boy atarsan Maşallah
Cenk'in arabası gerçekten saçma sapan yürüyor yalnız. Köfte haliyle bile geçer dediği kadar.. Benim arabamda gırtlağına kadar boş. Açık filtre bile yok. Cenk 4 te ben 3 te 2-2.5 boy kadar farkı koruyarak önümde gidiyor. 170 e kadar böyle o üst viteste bi de..Cenk'in arabasını geçmeniz pek mümkün değil cidden.
Cenk'in arabası gerçekten saçma sapan yürüyor yalnız. Köfte haliyle bile geçer dediği kadar.. Benim arabamda gırtlağına kadar boş. Açık filtre bile yok. Cenk 4 te ben 3 te 2-2.5 boy kadar farkı koruyarak önümde gidiyor. 170 e kadar böyle o üst viteste bi de..Cenk'in arabasını geçmeniz pek mümkün değil cidden.
Tabiki ben geçerim demedim, ama geçilirimde demiyorum :) denemek gerek
aynı koşulda seninle deneyebiliriz ordan yola çıkabiliriz?
ekledim.
kuzen kepezden inerken kamyonlarla beraber oraya girelim merak bastı:D
Tabiki ben geçerim demedim, ama geçilirimde demiyorum :) denemek gerek
aynı koşulda seninle deneyebiliriz ordan yola çıkabiliriz?
Yarın haber veririz. Cenk siyam ikizim gibi. 2 de 60tan deneyebilirz..Ya da kalkış deneyebilirz hiç farketmez.
motoruna ne oldu?
motoruna ne oldu?
Segman atılıcak. Cenk almadan önce yağsız kalmış makine.
Yarın haber veririz. Cenk siyam ikizim gibi. 2 de 60tan deneyebilirz..Ya da kalkış deneyebilirz hiç farketmez.
cenkle denediğin şekilde yapalım.
cenkle denemenin sonucunu bana söyleme farketmez senle benim sonucumla kıyaslarsın sen bil yeter
cenkle denediğin şekilde yapalım.
cenkle denemenin sonucunu bana söyleme farketmez senle benim sonucumla kıyaslarsın sen bil yeter
Cenkle ben her viteste denediğim için sorun yok. O önde her türlü..Ben belki kafa çıkarabiliyorum bi süre yan yana gidiyoruz sonra kopuyor. Durum bu. Yarın müsait olursak ikimizlede denersin
Müsait olursak geliriz akşam ikimizle de denersin ;)
yok cenkin arabası problemliymiş şuan hiç gerek yok bence zarar sonuçta. acelesi yok tanışmış oluruz arabası sorunsuz iken deneriz.
siz nerde oturuyosunuz bu arada
yok cenkin arabası problemliymiş şuan hiç gerek yok bence zarar sonuçta. acelesi yok tanışmış oluruz arabası sorunsuz iken deneriz.
yapılcak nasıl olsa.. görmüş olursun gidişini de.. benim hiç bir iddiam yok zaten benim sınıfımda olduğun için söyledim..
yapılcak nasıl olsa.. görmüş olursun gidişini de.. benim hiç bir iddiam yok zaten benim sınıfımda olduğun için söyledim..
ortada iddia olmazki zaten bende senin kaputunun altında ne var bilmiyorum aracının ivmelenmesini görmedim sende benim aracın..
ben sadece aracımı denemek istiyorum ve seninde cenkin aracı ile denemen olduğu için yapalım diyorum cenkin aracı ilede oranlayabiliriz
bu arada ben gelebilirim k.çamlıcaya
ortada iddia olmazki zaten bende senin kaputunun altında ne var bilmiyorum aracının ivmelenmesini görmedim sende benim aracın..
ben sadece aracımı denemek istiyorum ve seninde cenkin aracı ile denemen olduğu için yapalım diyorum cenkin aracı ilede oranlayabiliriz
:D Kaputumun altı boş..Zilzurna stock K4J. 100e kadar kastığım video var upload edeyim istersen..Yanlış buji vardı o zaman üstünde..
http://www.metacafe.com/watch/1820967/clio_1_4_16v_0_100_accelaration_attempt/
benim araba şu an bundan daha iyi kondüsyonda..bu eski haliydi.. 1.6 birçok binek araçtan daha hızlı..Astra G-H, Golf 4-5, Mazda 3 vs..
tamam aydın benim ismim utku seninki sanırım memnun oldum 0533 234 42 23numaram müsait olucak olursanız beklerim 2.köprü yolundan çıkarız.
isterseniz bende o tarafa gelebilirim
Göktürkm
15-12-2009, 22:36
mutlaka video çekin :D
adresleri telefonları özelden lütfen.
tamam aydın benim ismim utku seninki sanırım memnun oldum 0533 234 42 23numaram müsait olucak olursanız beklerim 2.köprü yolundan çıkarız.
isterseniz bende o tarafa gelebilirim
Yok ismim Can. Müsait olursak konuşuruz deneriz vs..Hayırlı geceler.
tabiki :)
ben yatıyorum iyi geceler dilerim hepinize görüşmek üzr
adresleri telefonları özelden lütfen.
pardn. yeniyim
dikkat ederim
Ankarada olsan seninle denemek isterdim bmw 116i stock 116 hp chip filtre egsoz cok azda hafifletme war 70 den bassak sonuc ne olurdu cok merak ettim
bende denemek isterim ama zaman problemim mevcut. 1.4is civic
Ankarada olsan seninle denemek isterdim bmw 116i stock 116 hp chip filtre egsoz cok azda hafifletme war 70 den bassak sonuc ne olurdu cok merak ettim
rover alır bence ;)
rover alır bence ;)
rover 105hp 1030 kg stock arac fwd
bmw tahmini 130hp 1200kg rwd
bide biri 1.4 biri 1.6 tork farkıda wardır baya
bence 70 den sonra uzunda güzel bi kapışma olur ama denemek lazım yılbaşından sonra ist da olucam arkadasıda arıcam...
bence 70 den sonra uzunda güzel bi kapışma olur ama denemek lazım yılbaşından sonra ist da olucam arkadasıda arıcam...
170 kilo ciddi bi fark , senin aktarmada kaybın daha yüksek olucak büyük bi ihtimalle ama rover geçse bile fark olucağını sanmıyorum yani ;) ama küçümsememek lazım 1.4 103hp (105ps) in nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum :)
Sierra Rs
16-12-2009, 06:41
konu bayağı coşmuş :) benim aracımın segmanlarında ve kapakta problemler var par pur çalışıyor şişiyor gitmiyor hiç,kompresyon stock 11 benim çıkan değer 9.5 10 arası :D tekrar tekrar diyorum olması gereken halinden 3-5 boy geride :) madem aracının en yapılmış en sağlıklı hali benden 2-3 boy önde olmaz diyorsun utku bu aksam aksilik olmazsa köfte hali ile deneriz fikir sahibi oluruz benimde iddiam yok motor yaptıktan sonra 2-3 boy muhabbeti sadece bir tahmin daha önce de söyledigim gibi belki bu aksamda gecersin yaptıktan sonrada simdiden canın sağolsun :)
bana da haber verin... ;)
KA®ANLIK
16-12-2009, 09:02
cenk çıkarken aragaz yap bakarsın canım sıkılır katılırım :D
Rover benim rakibim bence, Cenk'e rakip değil :D Tabi sadece anlatılan speclerdeyse..
Sierra Rs
16-12-2009, 09:08
hayırlısı aksam cıkarsak engin ve murat ikinizede alo derim :)
benimlemi denemek isterdin?
haber bekliyorum cenkim.. ;)
ben 316 ile bahse girerim
bende denemek isterim ama zaman problemim mevcut. 1.4is civic
stok 1,6 ies leri geçebiliyorum.
konu bayağı coşmuş :) benim aracımın segmanlarında ve kapakta problemler var par pur çalışıyor şişiyor gitmiyor hiç,kompresyon stock 11 benim çıkan değer 9.5 10 arası :D tekrar tekrar diyorum olması gereken halinden 3-5 boy geride :) madem aracının en yapılmış en sağlıklı hali benden 2-3 boy önde olmaz diyorsun utku bu aksam aksilik olmazsa köfte hali ile deneriz fikir sahibi oluruz benimde iddiam yok motor yaptıktan sonra 2-3 boy muhabbeti sadece bir tahmin daha önce de söyledigim gibi belki bu aksamda gecersin yaptıktan sonrada simdiden canın sağolsun :)
cenk sen beni yanlış anladın ben en başından beri seninle konuştuğum için seninle samimi olup tanışmak isterim o apayrı bi konu o şekilde düşünmesem ben çamlıcaya geleyim demem zaten.
Benim dediğim, 3 4 boy geçebiliceğini söylüyosan senin araban bahsettiğin gibi ufak oynamalı değil ağır yüklü :)
Sierra Rs
16-12-2009, 09:45
haber bekliyorum cenkim.. ;)
oke kardesim :)
Sierra Rs
16-12-2009, 09:46
cenk sen beni yanlış anladın ben en başından beri seninle konuştuğum için seninle samimi olup tanışmak isterim o apayrı bi konu o şekilde düşünmesem ben çamlıcaya geleyim demem zaten.
Benim dediğim, 3 4 boy geçebiliceğini söylüyosan senin araban bahsettiğin gibi ufak oynamalı değil ağır yüklü :)
yok kardesim yanlıs anlamadım bende tanısmak isterim dostluk önemli..
yok komple listeyi yazdım aksam görürsün zaten arabayı dedigim gibi de zaten motor köfte kapak kötü vs
deneriz kardeşce döneriz evlere iddiamız yok maksat eğlence..
Rover benim rakibim bence, Cenk'e rakip değil :D Tabi sadece anlatılan speclerdeyse..
yok yok Can kesinlikle anlattığım gibi. he bide açık hava filtresi var yani boru, filtrte, son susturucu
zaten ilk seninle deneriz ona göre cenkin arabasıyla deneriz, Allah korusun sekmanları problemli kompresyon düşük zaten bide zorlayıp sekmanı dağıtmayalım gömleğe zarar vermesin
Sierra Rs
16-12-2009, 09:49
canın sağolsun kardesim kırılsın nolcak lafımı olur teneke parçası :)
yok kardesim yanlıs anlamadım bende tanısmak isterim dostluk önemli..
yok komple listeyi yazdım aksam görürsün zaten arabayı dedigim gibi de zaten motor köfte kapak kötü vs
deneriz kardeşce döneriz evlere iddiamız yok maksat eğlence..
bence sen akşam gel. ama senin arabayla çıkma sen benim arabada olursun :) hem yürürüne bakarsın fikir olur hem can'a boy atarız :))
KA®ANLIK
16-12-2009, 09:53
Cenk arabayı çıkarmazsa ben gelmem :)
Sierra Rs
16-12-2009, 09:56
bence sen akşam gel. ama senin arabayla çıkma sen benim arabada olursun :) hem yürürüne bakarsın fikir olur hem can'a boy atarız :))
can'la konustum simdi iddiamız yok ya diyor eşit olur deneriz diyor :)
sende hafifletme var mı stepne koltuk vs?
yok yok stepneyi tamir çantasını koymam tabi ama koltuğum pandztum kolonum teybim durur :)
Sierra Rs
16-12-2009, 10:02
bende ilk yardım cantası yangın tüpü stepne koltuk hersey full sökmem bisey :)
eşit olmak derken hafifletmemi istiyorsa arka koltuğu sökebilirim
clionun ağırlığına yaklaşmak için yani
Sierra Rs
16-12-2009, 10:03
eşit olmak derken hafifletmemi istiyorsa arka koltuğu sökebilirim
clionun ağırlığına yaklaşmak için yani
teke tek deneriz manasında:)
tmm ozmn bende mi sökmiyim ne yapiym söyleyin o şekilde geliyim?
ama benim ağırlığım fazla olur o şekilde :)
Boy atarız dedi.. :) Haha! :D Benim bir iddiam yok, ama Cenk'le bi denemeni isterim açık konuşayım.. Clio ztn Rover'dan ağır. Jantlarda ağır..
tmm ben boşaltırım arabayı 1tonun altına düşer. ben tek gelirim isterseniz sizden biri gelir yanıma öyle çıkarız 1+1
boşda adam olmicaksa kız arkadaşımla gelirim
Sierra Rs
16-12-2009, 10:04
tmm ozmn bende mi sökmiyim ne yapiym söyleyin o şekilde geliyim?
ama benim ağırlığım fazla olur o şekilde :)
sen bilirsin ben sökmem stepneni takım cantanı falan cıkar tabi benim stepne arabanın altında uğraşamam ben :)
Boy atarız dedi.. :) Haha! :D Benim bir iddiam yok, ama Cenk'le bi denemeni isterim açık konuşayım..
belli olmaz hafız 1.6ies gecebiliyormusun sen :D
Sierra Rs
16-12-2009, 10:05
tmm ben boşaltırım arabayı 1tonun altına düşer. ben tek gelirim isterseniz sizden biri gelir yanıma öyle çıkarız 1+1
boşda adam olmicaksa kız arkadaşımla gelirim
1+1 derken teke tek manasında.
Ben anca stepneyi arka koltuğu söksem eşitleriz aşağı yukarı ağırlıkları. Benim arabamda filtre dahi yok.
tmm bu ay içinde, can aracında oynama yapmicaksa bu şekilde deneriz geçerim veya geçer o mesafeyi netleştiririz. ben safc düşünüyorum onu yaptıktan sonra yine deneriz bende verilerimi görmüş olurum
Sierra Rs
16-12-2009, 10:06
tmm bu ay içinde, can aracında oynama yapmicaksa bu şekilde deneriz geçerim veya geçer o mesafeyi netleştiririz. ben safc düşünüyorum onu yaptıktan sonra yine deneriz bende verilerimi görmüş olurum
olur mantıklı canın arabası her zaman stock kalır :)
filtre çok önemli değil bence bizim araçlarda istersen bende filtre kutusunu takabilirim
ben boşaltıyorum arabayı, aynı ağırlıklarda geliyorum. dediğim gibi boşta arkadaşınız olucaksa araçsız gelen. o benimle gelir. olmicaksa kız arkadaşımla gelirim haber ver bana benim şimdi çıkmam gerek çünkü
Burda denediğim kafa kafaya yürüdüğüm iki Honda aracı sölesem..Ortalık karışıcak hiç gerek yok :) Boşta kimse gelmez sanırım.
Sierra Rs
16-12-2009, 10:07
filtre çok önemli değil bence bizim araçlarda istersen bende filtre kutusunu takabilirim
ben boşaltıyorum arabayı, aynı ağırlıklarda geliyorum. dediğim gibi boşta arkadaşınız olucaksa araçsız gelen. o benimle gelir. olmicaksa kız arkadaşımla gelirim haber ver bana benim şimdi çıkmam gerek çünkü
aydın kardeşim aracını boşaltıp 2 kişi deneme stepneni takım cantanı sök teke tek deneriz daha iyi değil mi
Burda denediğim kafa kafaya yürüdüğüm iki Honda aracı sölesem..Ortalık karışıcak hiç gerek yok :) Boşta kimse gelmez sanırım.
:) boşver söyleme arabanın yürümediğine inansam bu kadar uğraşmam zaten vardır bi bildiğin :)
aydın kardeşim aracını boşaltıp 2 kişi deneme stepneni takım cantanı sök teke tek deneriz daha iyi değil mi
Aynen..Clio zaten daha ağır Rover'dan..Benim ağırlık boşaltmam lazım ki Rover'la eşitleyeyim..
tamam hadi ben kaçtım akşam görüşürüz
yok yok clio 980kg benim araba 1030kg
Sierra Rs
16-12-2009, 10:10
oke görüsmek üzere aydın..
benimki klimali sisli olan 1,4 1030kg
Clio 1050 kilo falan. Yeni kasa. 5 kapı. Ekstra donanım. Bunun üstüne değiştirdiğim jantlarda daha ağır.
tmm ozmn sökmüyorum
haydi byy
benimlemi denemek isterdin?
ewt seninle denemek isterdim zaten 160-170 den sonra geçicegime kesin gözüyle bakıyorum son hızı katalogda 174 gözüken bi araba neticede seninki :)
ankaradaysan bizim hasanın 1.4 le deneyebilirsin yağışsız karsız bi gün
ewt seninle denemek isterdim zaten 160-170 den sonra geçicegime kesin gözüyle bakıyorum son hızı katalogda 174 gözüken bi araba neticede seninki :)
190dan daha aşağı son sürati olamaz.
Sierra Rs
16-12-2009, 10:44
kadranda..
aviator35
16-12-2009, 10:44
muhabbeti en baştan sona okudum, sonuçları merak ediyorum, istanbuldA olsam benim vtec2 ile gelirdim ben de, ilk başta çok mu farklı olur diye düşündüm ama motor hacmi sizin araçlarda küçük olsa da bg değerleri gayet iyi, hem maksat eğlence, sonuçlarınızı merakla bekliyorum, videolu olursa süper olur.
KA®ANLIK
16-12-2009, 12:17
roverı merak ediyorum:)
bende...
içimden bir his, alıp gidecek diyor rover :)
bende...
içimden bir his, alıp gidecek diyor rover :)
kuzende var 216si.:heyoo:fena
Sierra Rs
16-12-2009, 13:17
zevkli deneme olacak o zaman :)
220 lik kadranda biçok kez 220 yi gördük biz 1.4 motorlu 200 ile :icon_tup:
zor biraz:D
stok 1,6 ies leri geçebiliyorum.
gelmeyiz o zaman.. peki.... ben sadece aracımı görmek istiyodum ama nese.
Sierra Rs
16-12-2009, 16:06
ben bu aksam belki sürpriz zil zurna stock bir ies getiririm o zaman ies'le dener görürüz bizde rover'ın geçişini :)
akucukdogan
16-12-2009, 16:21
Denemelerin sonuçlarını çok merak ediyorum :)
Cimmeria
16-12-2009, 16:27
sanki yeni aldın arabayı aracını göemk istiyormuş:D
220 lik kadranda biçok kez 220 yi gördük biz 1.4 motorlu 200 ile :icon_tup:
zaten ancak kadranda gorursunuz :) fabrika verisinden az bi oynamayla 46 km/h fazla gormesi sence olabilirmi? :) araba hızı hissettiriyordur ondan size hızlı gibi geliyodur bu biraz transporter cıların 220 görmesine benzedi :)
Göktürkm
16-12-2009, 17:56
zaten ancak kadranda gorursunuz :) fabrika verisinden az bi oynamayla 46 km/h fazla gormesi sence olabilirmi? :) araba hızı hissettiriyordur ondan size hızlı gibi geliyodur bu biraz transporter cıların 220 görmesine benzedi :)
:D:D hem kendine rakip olarak görüyorsun deneyelim diyosun sonrada yok 200 görmez etmez diyosun eğlenceli bi deneme istiyosan 1.6 araçlarla dene madem.
Sierra Rs
16-12-2009, 18:10
denemeye az kaldı :)
bugra_0101
16-12-2009, 19:01
ana bilseydim bende gelirdim :) focusla denerdik bide :)
:D:D hem kendine rakip olarak görüyorsun deneyelim diyosun sonrada yok 200 görmez etmez diyosun eğlenceli bi deneme istiyosan 1.6 araçlarla dene madem.
Kendime rakip olarak gordugum yok ben keyifli bi deneme olur diye denemek istiyorum ama arkadas biraz fazla hırslı ve 1.6 araçlarla denemeye gerek yok ağırlıktan dolayı ahh gözünü sevdigim bmw si azcık hafif olsa :)
biz o katologlardaki veriler değilizki :)
akucukdogan
16-12-2009, 21:02
biz o katologlardaki veriler değilizki :)
Sonuçlar ne oldu deneme sonuçları ?
Kendime rakip olarak gordugum yok ben keyifli bi deneme olur diye denemek istiyorum ama arkadas biraz fazla hırslı ve 1.6 araçlarla denemeye gerek yok ağırlıktan dolayı ahh gözünü sevdigim bmw si azcık hafif olsa :)
rover sakat araba ha:D
Göktürkm
16-12-2009, 21:06
naptınız denedinizmi?
1.6 araçlarla denemeye gerek yok demedim bmw 3 serisi kasası ise gerek yok dedim.
sonuçları arkadaş gelince yazarız veya videoyu ekleyince bakalım
sen söyle sadece kimin geçtiğini merak ettik yaf:D
Fiesta 1.6 (cenk) headers egzost map, düz boru
Rover 1.4 (aydın) egzos, filtre, düz boru
clio 1.4 (can) stok
civic 1.4 (adını unuttum:) araba stok gibi duruyo
öncelikle yol pek müsait değildi gerek kamyonlar gerek yağış
cenk beni geçti 2de tam denk getirdiğimizde net 1boy gibiydi
3de yol olsaydı farkı açıcaktı
ama clio veya civicin performansının roverin performansı ile denk olduğunu düşünmüyorum çünkü cenkin beni geçmesi gibi değildi. clio ve civic'i rover hızlı geçti
neyseki araba sürmeyi bilmeyen yoktu aramızda :)
seni tek fiestamı geçti 1 boyla?
akucukdogan
16-12-2009, 21:31
Fiestanın geçeceğini tahmin ediyodum.. Neyse videoları bekleyelim..
Öncelikle hava berbattı, kamyonlar epey zorlaştırdı herşeyi. Denemeye değecek riske atılcak bi hava değildi. Rover çok güzel gidiyor maşallah, sadece içimizden Cenk geçti. İçlerinde en boş olan araba benimkiydi, sonuçlarda aklın yolu bir şekli oldu. Belki tek olsaydım tutunabilirdim ama herkes 2 şer olsun dediler benim için dezevantaj oldu epey çünkü filtre bile yok. Neyse dostça deneme oldu dediğim gibi Cenk herkesi geçti onun arabaya da maşallah. En kötü benim arabamdı bu da çok normal. Fazla da riske atmak istemedim. Herkesin eline ayağına sağlık, biraz gereksiz oldu hava şartları nedeniyle ama denemiş olduk..
ne güzel anlaşılmış yapılmış.zevk aldıysanız gazlamaya devam:D
moruk öyle deme inan ben senin aracından bunu beklemiyodum. hatta ilk deneyelimmi dediğinde kesin 1.6dır fln dedim 1.4e göre bayağı iyi gidiyo.
bu arada inan cenkin arabasında yazılım olduğunu bilmiyodum görmemiştim. hem 1.6 hem yazılım normal yani geçmesi.
bu arada cenk 3.vts denememizde yol olsa dahada açıcaktı farkı. benim alt devirlerim pek iyi değilmiş bunu görmüş olduk. ama 2.vitesten hızlanmada o şekilde olmadı 1boy fark oldu öyle korundu.
ama dediğim gibi bilinçsiz insan olunca çok midem bulanıyo böyle insan gibi deneyip insan gibi konuşmak güzel
ama bmwli arkadaşla 40-50km yarışmak isterim yüksek hızlarda hissettirmeyen kontrolü bıraktırmayan aracı ile :)
açıkcası ben sizi sevdim, aynı bu şekilde çok mütevazi ağızlı ama fesat çok kişi gördüm çok sinirlerim bozulmuştur.
öyle adamlar hiç gelmesin diyim. ben bu kadro ve sizin gibi herkezle herzaman her hava şartında zevkle yakıt tüketirim :)
Ben hiç hırslı değilim kim neyse söylerim yalana ne gerek :) ..Araban beni şaşırttı ki gerçekten iyi gidiyor, herkesin ortak söylediği şey.. Direksiyonunda iyi baya. Güzel geceydi, tek olsaydım belki iddia sahibi olabilirdim :)
akucukdogan
16-12-2009, 21:48
Kardeş kardeş denenmiş ne güzel :)
bu arada inan cenkin arabasında yazılım olduğunu bilmiyodum görmemiştim. hem 1.6 hem yazılım normal yani geçmesi.
normal tabikide.1 boy ise sonuç rover yapmış yine yapacağını:)maşallah 4'ünede:icon_tup:
jantlarda güzel olmuş renk fln.
bende 2litre düşünüyodum bi ara arabayı almadan enkei bakıyodum rpf1 çok deişik bi jant ya
Göktürkm
16-12-2009, 21:50
aydın senin aracın 1 2 3 4 kesici kaç km lerde giriyo?
videolar kimde ne zaman eklenir :)
0- hızlanma ben çekerim bi video bakarız inan hiç bakmadım yarın çeker koyarım
mehmetelt
16-12-2009, 21:52
ne güzel bir akşam geçirmişsiniz arkadaşlar. gerçekten sizleri tebrik ederim. keşke bende orda olsam ve aranza katılabilseydim.
bizimki full orjinaldi 98 yılında sıfır alınmıştı 98-99 da az gazlamadık amcamla :heyoo: ;)
sen aşırı derecede sağlıklı bi ae101 le dene sonucunu videoyu buraya ekle ;)
ona göre yorum yaparım sana :) 185 e kadar babamın arkasından ayrılmıyodu amcam rover ile sonrasında ufak ufak hacim farkını ortaya koymaya başlıyordu.
caravelle 2,5 tdi ile yanından geçerse birisi bigün hiç şaşırma ama :)
neyse boşa dil döküyorum sana yürüyo gibi gelen 116'ın ile iyi denemeler :icon_tup:
aydın senin aracın 1 2 3 4 kesici kaç km lerde giriyo?
videolar kimde ne zaman eklenir :)
kuzen bizde yeniden çekelim düzgünce.vardır kesin fark 214 ile vites oranları
Videolar gelince,
konu kitlenecek
Sefa_vts
16-12-2009, 21:56
Cenk in altlarını bilmez miyim.. :D 5. vites 50-60 ta denedik kayboldu hahaha :D
gerçekten hiç gerek yok ortalığı karıştırmaya..herkese ve herkesin arabasına saygı duyun..konuşmak değil görmek gerek.
Videolar gelince,
konu kitlenecek
"kilit" doğru şekli abi:)
gerçekten hiç gerek yok ortalığı karıştırmaya..herkese ve herkesin arabasına saygı duyun..konuşmak değil görmek gerek.
kesinlikle
Göktürkm
16-12-2009, 21:58
kuzen bizde yeniden çekelim düzgünce.vardır kesin fark 214 ile vites oranları
214 ün kısa oldugunu biliyorum ama ne kadar bakalım.
mehmetelt
16-12-2009, 21:59
keşke burda da sizin gibi arkadaşlar olsa. otursak konuşsak bilgi paylaşımı yapsak. muhabbet etsek. arabalarımızı densek :)
cenk bahsettiğimiz benim eski araç buydu
http://img196.imageshack.us/img196/2563/dsc05997m.jpg (http://img196.imageshack.us/i/dsc05997m.jpg/) http://img196.imageshack.us/img196/dsc05997m.jpg/1/w3072.png (http://g.imageshack.us/img196/dsc05997m.jpg/1/)
Göktürkm
16-12-2009, 22:04
220turbo muydu?
evet
yazılım, cold air filtre kit, enjektör, regulator, düz boru, son susturucu, gt28
Göktürkm
16-12-2009, 22:09
iimiş 214 le takas felan mı yaptın ?
yok bunu sattım 214ü aldım
Sefa_vts
16-12-2009, 22:12
Bu cümle benim yorumumun altında ama? Üstüme mi alınmam gerek?
bu 220 ile hızlanma videom vardı face'de onun linkini aldım ama burda nasıl yayınlanır beceremedim.
face'de ''videoyu başka sitede yayınla'' tıkladım. bi link verdi ama linki yeni bi sayfaya yapıştırdım açılmadı foruma pm olarakda yazdım çıkmadı
Bu cümle benim yorumumun altında ama? Üstüme mi alınmam gerek?
yok kesinlikle hayır ya..bmwci arkadaşa biraz. lewo_rolla ya da birazcıık.. cenk senden bahsediyo zaten sefa. ben bi çok kişiyi tanıyorum, senin de öle biri olmadığını çok önceden beri biliyorum rahat ol..;) pek girmiyorum ben bu sitelere artıkda, çoğu kişiye ters gibi gözükebilir yazdıklarım aslında hiç öyle değil..
Sierra Rs
17-12-2009, 06:55
Fiesta 1.6 (cenk) headers egzost map
Rover 1.4 (aydın) egzos,düz boru ve filtre :D
clio 1.4 (can) stok
civic 1.4 (adını unuttum:) araba stok gibi duruyo
öncelikle yol pek müsait değildi gerek kamyonlar gerek yağış
cenk beni geçti 2de tam denk getirdiğimizde net 1boy gibiydi
3de yol olsaydı farkı açıcaktı
senin listeye 2 sey daha ekledim :) memnun oldum kardesim bende gercekten aracına masallah
2. viteste üstte bastıgımızda dogru 1- max 1.5 olmustur 3 de bastıgımızda 5-6 boydu gazı kestigimde :D yani burak eh vti sağ koltuktan öyle dedi gelince yanlış varsa düzeltir:)
Öncelikle hava berbattı, kamyonlar epey zorlaştırdı herşeyi. Denemeye değecek riske atılcak bi hava değildi. Rover çok güzel gidiyor maşallah, sadece içimizden Cenk geçti. İçlerinde en boş olan araba benimkiydi, sonuçlarda aklın yolu bir şekli oldu. Belki tek olsaydım tutunabilirdim ama herkes 2 şer olsun dediler benim için dezevantaj oldu epey çünkü filtre bile yok. Neyse dostça deneme oldu dediğim gibi Cenk herkesi geçti onun arabaya da maşallah. En kötü benim arabamdı bu da çok normal. Fazla da riske atmak istemedim. Herkesin eline ayağına sağlık, biraz gereksiz oldu hava şartları nedeniyle ama denemiş olduk..
sağolasın kanka senin araban boncuk gibi huzur spec en güzeli :)
moruk öyle deme inan ben senin aracından bunu beklemiyodum. hatta ilk deneyelimmi dediğinde kesin 1.6dır fln dedim 1.4e göre bayağı iyi gidiyo.
bu arada cenk 3.vts denememizde yol olsa dahada açıcaktı farkı. benim alt devirlerim pek iyi değilmiş bunu görmüş olduk. ama 2.vitesten hızlanmada o şekilde olmadı 1boy fark oldu öyle korundu.
ama dediğim gibi bilinçsiz insan olunca çok midem bulanıyo böyle insan gibi deneyip insan gibi konuşmak güzel
ama bmwli arkadaşla 40-50km yarışmak isterim yüksek hızlarda hissettirmeyen kontrolü bıraktırmayan aracı ile :)
her zaman deneriz kardesim eglence maksadımız :)
Cenk in altlarını bilmez miyim.. :D 5. vites 50-60 ta denedik kayboldu hahaha :D
ahahaha :D
bnm araba stock short ram filtre var sadece.. ;)
gelen herkese tşk. cenkim araban herşeye rağmn maşallah güzel gidiyor.. :icon_tup:
aydın kardeş rover 1.4'ün de maşallahı var ciddi güzel devir ceviriyor.. :icon_tup:
kazasız belasız atlattık yaa ben başka birşey demiyorum güzel yapış vardı.. :p
Sierra Rs
17-12-2009, 07:04
bnm araba stock short ram filtre var sadece.. ;)
gelen herkese tşk. cenkim araban herşeye rağmn maşallah güzel gidiyor.. :icon_tup:
aydın kardeş rover 1.4'ün de maşallahı var ciddi güzel devir ceviriyor.. :icon_tup:
kazasız belasız atlattık yaa ben başka birşey demiyorum güzel yapış vardı.. :p
sağolasın kardesim senin arabanda cok tatlı duruyor cok begendim :)
bu arada engin'in foto makinasıyla burak video çekti insallah iyi cıkmıstır sorun yoksa engin bugün yarın ekler videoları :)
sağolasın kanka senin araban boncuk gibi huzur spec en güzeli :)
Daha nah görürsün. Akşamki konuşman içinde bilahire görüşücez.
Sierra Rs
17-12-2009, 07:31
Daha nah görürsün. Akşamki konuşman içinde bilahire görüşücez.
ahha sie :D
ne oluyor kanka??
dün sendemi gelmiştin??
cenk senin arabada orta susturucu ve katalitik konvertör varmı?
filtre yed'in 20tl lik küçük bi filtresi olduğu için yazmadım :)
ben düzelttim ilk yazdığımı
Sierra Rs
17-12-2009, 08:37
evet mur_84 mavi 1.4 ün sahibi ;)
yok kardesim katta yok orta susturucuda yok :)
bende gri sedan civic bekliyorum ne bliyim o arkadaşı ben daha öcedende tanıyorum burakla bizim dükkana gelmişlerdi
e o zaman sendede düz boru var işte
Sierra Rs
17-12-2009, 08:40
var yazmıstım önceki mesajda zaten kardesim?
edit yazmamısım + düz boru fiestaya..
dün sendemi gelmiştin??
yaa aydın alem adamsın dedim yaa geleceğim diye.. :D
mavi civic 1.4 is bnm iste.. ben denemek için gelmedim ama burak basın dedi bi görelim arabayı sadece filtre ile bu arada bende de YED filtre var eski bir filtre.. ;)
rover'ın maşallahı var vallahi kardeşim çok iyi.. honda 1.4 ile kıyas bile yapılamaz.. :D
bende gri sedan civic bekliyorum ne bliyim o arkadaşı ben daha öcedende tanıyorum burakla bizim dükkana gelmişlerdi
e o zaman sendede düz boru var işte
konuyu karıştırayım biraz plakalığım nerde... :hahaha:
olm sen telefonda söylesene bana burakla gelmiştik ya egzos muhabbeti oldu dükanda fln diye. imzada arabayı görünce hatırlamadınmı ki beni?
neyse videoluk olaylar olmadı zaten söylediğimizin dışında. burağın cenke dediği 6boy var onada bidahaki denemede bakarız :)
yaa ben seni hatırladım başkan sen beni çıkartamadın.. :D
konuyu karıştırayım biraz plakalığım nerde... :hahaha:
aydın amortisorde beyaz bi sedan vardıya onu aldık bi bizim muhasebeciye, onu yapıcaz işte bugun yarın başlarız heralde orj parçalar çıkacak :cool: plakalığı dün konuştum dediğim gibi o benim
yaa şu senin avatardakiler jant lastik ne marka ??
arka stamford 205/40/16 ön si 195/60/14
arka stamford 205/40/16 ön si 195/60/14
yok kanka isminin altında 1 tk lastik jant duruyor onlar..
he enkei RPF1 o benim favorim :)
http://img43.imageshack.us/img43/9718/enkei.jpg (http://img43.imageshack.us/i/enkei.jpg/) http://img43.imageshack.us/img43/enkei.jpg/1/w480.png (http://g.imageshack.us/img43/enkei.jpg/1/)
http://img63.imageshack.us/img63/8568/enkke.jpg (http://img63.imageshack.us/i/enkke.jpg/) http://img63.imageshack.us/img63/enkke.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img63/enkke.jpg/1/)
Cimmeria
17-12-2009, 09:03
ne güzel böyle kavga etmeden denemiş olmanız :)
ben sende var zannettim ona hasta olmayan mı var gökan nickli bir arkadaş satıyordu 16" bir takas yapamadık.. :)
sattım ben önler sürtüyodu
tekirdağda 16 vardı onu alıcaktım o arada tekirdağdaki sattı
http://www.sahibinden.com/16_enkei_jant_ultra_hafif_titanyum-25WQQaXQQ17635079WQQpXQQdisplayitem
ben 220 turboya almıştım 17'' onları evde tutuyodum bidahaki arbada kullanırım diye ama olmadı
bu 16lar replica sanırım ama güzel yinede
ben kaçtım görüşürüz hady byy
konu amacına ulaştı sanırım