Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 yardım??
Arkadaslar bugun 308 i yıkamaya verdim basında bekliodum sohbet fln ediyoruz adam la arabnın birden silicekler calıştı yaklasık 4 5 defa sildi camı snra durdu.gittim anahtar ustundemi diye baktım yoktu arabnın içine kimse binmedi silicek kolunu degecek bişi olmadı yani arabada yagmur sensoru fln da yok normal mıdır gotiriyim mi yarın servise? tırstım brzcık acıkcası xenon var arabada bi kaç kere sorun çıkarıyo fln diye duymustum 406 larda fln 308 de varmıdır boyle problemler??:icon_wack
3 harfliler ziyartete gelmiş. :D
:D:D:D ya valla bilgisi olan yok mu pecoo ya??
CasabLanca
15-12-2009, 19:14
pejodur bu normal
pejodur bu normal
birşey dicem olmucak şimdi :icon_wack
ne alıp veremediğin var anlamış değilim şu pejoyla, burda bir sorundan bahsediliyor hemen kötülüyorsun.
Zenon varsa muhtemelen silecek motorların yanacaktır :o 407 ve 308lerde sıkıntılı maalesef :o
ne alıp veremediğin var anlamış değilim şu pejoyla, burda bir sorundan bahsediliyor hemen kötülüyorsun.
Zenon varsa muhtemelen silecek motorların yanacaktır :o 407 ve 308lerde sıkıntılı maalesef :o
bende soylıcektım zor tuttum kendimi tartışma cıkmasın diye=) saolasın kurtarma sansı yok mu ya bunları ?? yanmadan halletsek hemen?:icon_tup:
CasabLanca
15-12-2009, 19:19
bir adet bipperım bir adetde 308im var aldığım güne nalet ediyorum :icon13: hergün yeni bir sorunla karşılaşıyorum şikayet dilekçelerim burdan parise yol olmuştur ama malesef ne sonuca ulaştım ne çözüme :D en son arabaları çekecem abc peugeot önüne benzip döküp yakcam :rolleyes:
bir adet bipperım bir adetde 308im var aldığım güne nalet ediyorum :icon13: hergün yeni bir sorunla karşılaşıyorum şikayet dilekçelerim burdan parise yol olmuştur ama malesef ne sonuca ulaştım ne çözüme :D en son arabaları çekecem abc peugeot önüne benzip döküp yakcam :rolleyes:
ilk sorun bu çıktı valla gerisi gelmez işşlh 45000 de araba sadece km bakımlarına giiti şimdiye kadar:o
CasabLanca
15-12-2009, 19:24
ilk sorun bu çıktı valla gerisi gelmez işşlh 45000 de araba sadece km bakımlarına giiti şimdiye kadar:o
ben artık arabanın sağ arka kapısının içinde balık beslemeye başladım :hahaha: ben boşaltıyorum ilk yağmurda tekrar su doluyor :icon_wack
servise gittiğinde bilgisayara bağlat bakalım bir sorun felan var mı diyeceğim ama yetkili serviste bağlatma :o
şu işleriniiz nasıl halledemiosnuz garantisi olan araçların hayret ediorum arkadaşım c4 sedan da 16 milyarlık parça deiştirtti direksiyondaki titreme geçmedi die ve sorun düzelmedi diye aracı iade ediyor ve bu citroen de oluo siz pejoyu halledemiosunuz servisinizi filan deiştirin o zman,pejoda garantisi biten arabama 2000 liralk garantiden parça deiştiğimi bilirim
bu arada diğer araçlarıda tanrı yapmadı onlar problemsizmi ?
CasabLanca
15-12-2009, 19:32
şu işleriniiz nasıl halledemiosnuz garantisi olan araçların hayret ediorum arkadaşım c4 sedan da 16 milyarlık parça deiştirtti direksiyondaki titreme geçmedi die ve sorun düzelmedi diye aracı iade ediyor ve bu citroen de oluo siz pejoyu halledemiosunuz servisinizi filan deiştirin o zman,pejoda garantisi biten arabama 2000 liralk garantiden parça deiştiğimi bilirim
bu arada diğer araçlarıda tanrı yapmadı onlar problemsizmi ?
kullandığım araçlarda sorun yaşıyorum ama bu iki araçta yaşadığım kadar sorun yaşamadım. 2005de sıfır 307 aldım satana kadar gayet memnundum en ufak sorun yaşamadım. ama beni yıldıran kendi adıma servisteki anlayışsız personel. benim 16 haziran 2009 tarihinde sıfır olarak aldığım araca nisan 2009da benim isteğim doğrultusunda yazılım atıldığı için hiçbir işlem yapamayacaklarını söyleyen, 3000 kmde düz yolda baskı yakan aracımın problemenin mazottan olduğunu idda eden vs. vs. servis çalışanlarıyla nereye kadar :D
ben artık arabanın sağ arka kapısının içinde balık beslemeye başladım :hahaha: ben boşaltıyorum ilk yağmurda tekrar su doluyor :icon_wack
servise gittiğinde bilgisayara bağlat bakalım bir sorun felan var mı diyeceğim ama yetkili serviste bağlatma :o
oda iyimiş:D:D gotururımde baktırıyım bi yarın:icon_tup:
emre yeşil
15-12-2009, 19:37
Peugeot hep sorun hep sorun ama en az yakanlarda fransızlar bende sıfır 308 aldım en full otomatik vites daha 20,000 de 3 kere fren disklerini değiştirdim en son aracı sıfırı ile değiştiricektim fransadan gelen bir disk taktılar 3 gündür bir sorun yok.