PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 200sx s-thirteen ''gorke'' kaporta-boya-saç pres-cam-kilit-motor-ecu

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

Low-Rider
27-02-2010, 01:19
Görkem maşallah ya:)

Ama daha bol ve kaliteli fotolar istiyoruz

Eray Yümsel
27-02-2010, 01:21
maşallah süper olmuş

ruudvan
27-02-2010, 02:31
http://i45.tinypic.com/2qsqm4z.jpg

moralını bozmak ıstemem ama tampon rengı ısıktanmı daha ciğ beyaz kalmıs yoksa ton farkımı var.

sabreden dervıs muradına ermıs derlerya sende o hesap super oldu makıne.

ilkay325i
27-02-2010, 09:49
Görke Abi Güle Güle Kullan Herşeyiyle 10 Numara 5Yıldız Olmuş :D

street_rules
27-02-2010, 10:14
maşallah öok güzel oldu sabrın sonu :d

gorke
27-02-2010, 14:40
moralını bozmak ıstemem ama tampon rengı ısıktanmı daha ciğ beyaz kalmıs yoksa ton farkımı var.

ndn moralim bozulsun ki.fikirlerinize saygı duyarım. bunu diyen kişi videodan dyno ölçümüde yapabilir demektir. ayrıca fotodanda nasıl böyle bişey anladınız çok merak ettim. işi bilenler bilir hiç bir plastik parça saçın yerini tutamaz. ama şunu söylim ana gövde ile tampon renk tonu yüzde 95 oranında tutuyor. bu da baya büyük bir başarıdır.bu da benim kendi fikrim.

yaniss
27-02-2010, 15:14
arkdaslar lınk vermeden bu resımlerı nasıl koyuyorz bu sekılde sayfada dırek acılıyo ya ?

ruudvan
27-02-2010, 15:17
http://img408.imageshack.us/img408/2831/adszzy.jpg (http://img408.imageshack.us/i/adszzy.jpg/)

bu kadar ugrasa bnde tampon ve govde rengı farkı olsun ıstemem bılhakıs olmamasını ısterım ve sevınırım sanırım ısıktan dolayı o tarz bı yanılgıya dusmus olabılırım projenızın sıkı takıpcılerındenım yanlıs anlasılma olmasın amacım aracınıza en ufak kotu soz solemek deıl solemek ıcın once daha ıyısını yapmam gerekır.

Mechanix
27-02-2010, 15:58
Hayırlı olsun Görkem , sonunda kavuştun :) Kazasız belasız ,kuşsuz,böceksiz binersin inşallah :)

saqwert
27-02-2010, 16:55
kazasız belasız binersin inşallah abi.gerçekten çok güzel oldu.Allah bizede böyle projeler nasip eder inşallah =)

tsu
27-02-2010, 18:58
maşallah maşallah kazasız belasız

1.24
27-02-2010, 20:07
maşallah maşallah maşallah..
allah her isteyene böyle ugraslar nasip eder insallah.ben istiyorum sahsen..

bu güzel projeyi bizlerle mukemmel bi şekilde acıklayarak paylaştıgın için teşekkurler

Tuning055
27-02-2010, 20:42
hayırlı ugurlu olsun allah gule gule bınmeyı nasıp eder ıns..

ReßeL
27-02-2010, 21:15
El emegi, goz nuru. Simdi her sey bittikten sonra, sahile bir aksam ustu yazin arabayi cektiginizde sooyle bir suzup izlediginizde o anki duygular tarif edilemez.

Tebrik ederim, bebek gibi olmus

gorke
28-02-2010, 01:48
http://img408.imageshack.us/img408/2831/adszzy.jpg (http://img408.imageshack.us/i/adszzy.jpg/)

bu kadar ugrasa bnde tampon ve govde rengı farkı olsun ıstemem bılhakıs olmamasını ısterım ve sevınırım sanırım ısıktan dolayı o tarz bı yanılgıya dusmus olabılırım projenızın sıkı takıpcılerındenım yanlıs anlasılma olmasın amacım aracınıza en ufak kotu soz solemek deıl solemek ıcın once daha ıyısını yapmam gerekır.

soru; plastik ile saç parçanın yüzde 100 aynı renk olabilceğine inanıyo musun?

gorke
28-02-2010, 01:51
Görkem maşallah ya:)

Ama daha bol ve kaliteli fotolar istiyoruz

olur belki beraber çekeriz tam bittiğinde. :)

maşallah süper olmuş

teşekkür ederim çok sağolun.

Görke Abi Güle Güle Kullan Herşeyiyle 10 Numara 5Yıldız Olmuş :D

allah razı olsun...

maşallah öok güzel oldu sabrın sonu :d

sabır? :D

Hayırlı olsun Görkem , sonunda kavuştun :) Kazasız belasız ,kuşsuz,böceksiz binersin inşallah :)

cnmsın mustafam. sonunda kavuşabildik valla birbirimize.. :)

kazasız belasız binersin inşallah abi.gerçekten çok güzel oldu.Allah bizede böyle projeler nasip eder inşallah =)

inşallah sizlerede nasip eder.

maşallah maşallah kazasız belasız

amin cümlemize..

maşallah maşallah maşallah..
allah her isteyene böyle ugraslar nasip eder insallah.ben istiyorum sahsen..

bu güzel projeyi bizlerle mukemmel bi şekilde acıklayarak paylaştıgın için teşekkurler

ben teşekkür ederim elimden geldiğince bişeyler yaptım.

hayırlı ugurlu olsun allah gule gule bınmeyı nasıp eder ıns..

inşallah, sağolun...

El emegi, goz nuru. Simdi her sey bittikten sonra, sahile bir aksam ustu yazin arabayi cektiginizde sooyle bir suzup izlediginizde o anki duygular tarif edilemez.

Tebrik ederim, bebek gibi olmus

çok sağolun teşekkürler. aynen çekicem bi kenara karşısına geçicem çayımıda alıcam :)

Low-Rider
28-02-2010, 01:52
olur belki beraber çekeriz tam bittiğinde. :)

Her zaman :)

ruudvan
28-02-2010, 01:59
soru; plastik ile saç parçanın yüzde 100 aynı renk olabilceğine inanıyo musun?

neden olmasınkı yapılması mumkun fakat solede bı durum var cıtroenlerın tamponları renk tonu orjınalden tutmuo ama snnkı normalde bakınca anlasılıcak bı durumda deıl beyazı ayırmak zordur ama flaştan sanırım bı ton olmus herneyse gule gule bın keyfıne bak hayırlı geceler.

gorke
28-02-2010, 02:02
neden olmasınkı yapılması mumkun fakat solede bı durum var cıtroenlerın tamponları renk tonu orjınalden tutmuo ama snnkı normalde bakınca anlasılıcak bı durumda deıl beyazı ayırmak zordur ama flaştan sanırım bı ton olmus herneyse gule gule bın keyfıne bak hayırlı geceler.

yapılması mümkünse yapalım? ben ödicem parasını? ama gene böyle olursa ücretini sen ödermisin? iyi geceler.

SULTANOGLU
28-02-2010, 02:06
abicim inanılmaz gözüküyor araban hiç bir şeye sıkma canını ;)

BarBo
28-02-2010, 06:32
abicim kazasız belasız mükemmel olmuş.hatasız diyebilirim.olabileceğin en iyisi olmuş zaten.

MyDream
28-02-2010, 08:55
Hayırlı olsun gerçekten çok yakışıklı bişey çıkmış ortaya.

Boost Up
28-02-2010, 08:59
Bir fotoğraf koyacağım plastik ile aracın boyası arasındaki ilşki için:). Renk tutması bire bir zordur, neticede plastik bir parça. Örnek olarak bizim aracımız;

http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/snc00157i.jpg

[RaCeR]
28-02-2010, 10:11
maşallah görkem abi güle güle bin kazasız belasız ii günlerde kullanırsın inşllah...

initial-D
28-02-2010, 10:44
maşallah abi.daha kaliteli ve güzel çekimlerle fazlaca fotoların olduğu bi konu olsa güzel olur:)

8.000rpm
28-02-2010, 16:11
görkem hayırlı olsun
zevkine , emeğine ve sabrına sağlık
kesene bereket
güle güle kazasız belasız kullan iyi günlerde inşallah
tamponada renk farkı varmış yokmuş , allah aşkına nereden nereye geldi araba , ne terler döküldü klavye başından ne kadar izlenebiliyorsa veya ne kadar anlaşılabiliyorsa takip ettik merak ettik heyecanlandık hep birlikte (en azından ben böyle düşünüyorum)
bu saatten sonra yorum yapacak olan herkes bütün sayfaları tek tek okuyup dökülen ter ve yaşanan sinir stres hesabını yapıp ona göre cümle kurmalı...
ben çok kızarım böyle şeylere...
araban bana göre KUSURSUZ görkemcim , sana göre de öyle olduğuna eminim :)
tekrar maaşallah diyeyim , eline sağlık :)

ruudvan
28-02-2010, 16:15
görkem hayırlı olsun
kesene bereket
tamponada renk farkı varmış yokmuş , allah aşkına nereden nereye geldi araba , ne terler döküldü klavye başından ne kadar izlenebiliyorsa veya ne kadar anlaşılabiliyorsa takip ettik merak ettik heyecanlandık hep birlikte (en azından ben böyle düşünüyorum)
bu saatten sonra yorum yapacak olan herkes bütün sayfaları tek tek okuyup dökülen ter ve yaşanan sinir stres hesabını yapıp ona göre cümle kurmalı...

+1500 bnde zaten bunu soledımm arkadasa keskede yazmasaydım ole bı yorumda dedım verılen emek herseye deger bn sadece yanılıomuyum dıye solemıstım ama yıne soluyorum keskede solemeseydım.

Ahmet.S
28-02-2010, 17:43
ellerinize sağlık çok güzel olmuş herşeyiyle sabır işi zor işama sonuç çok güzel Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş.

megapol
28-02-2010, 23:26

vay Arkadaş ne Göz Var sende Ben Senin Bu Cümlenden Sonra DAikikalarca Baktım Ve Vallaha REnk veya ton farkını hiç ama hiç fark etmedim bulmadımda nresi farklı die arkdaş sen mor ışıktamı baktın ne yaptın :) bunu fark ettin.

görkem vallaha söylenecek hiçbvir söz yok tek kelimeyle mükemmel olmuş bize bunu demek çok kolay :) ama senelerce uğraştğın bir emeğin karşılığını vermişsin ve almışsında rabbim kötü ve mor gözlerden uzak tutsun :) ii günlerde bin kazasız belasız darısı benim başıma diyorum şöle elini benim araca sürde onunda başına gelsin.

gorke
01-03-2010, 00:03
abicim inanılmaz gözüküyor araban hiç bir şeye sıkma canını ;)

çok teşekkür ederim. yok ya tek birşey bile bnm canımı sıkamaz bnm içime sindiyse bitmiştir olay. :)

abicim kazasız belasız mükemmel olmuş.hatasız diyebilirim.olabileceğin en iyisi olmuş zaten.

bende daha iyi olabilceğini düşünmüyorum açıkçası. sağolun çok.

Hayırlı olsun gerçekten çok yakışıklı bişey çıkmış ortaya.

daha yapacakalrım çok valla. şimdilik idare eder valla.. :)

;1209466']maşallah görkem abi güle güle bin kazasız belasız ii günlerde kullanırsın inşllah...

sağol cnm kardeşim darısı sana...

maşallah abi.daha kaliteli ve güzel çekimlerle fazlaca fotoların olduğu bi konu olsa güzel olur:)

tam istediğim kıvama gelsin çok iyi çekimlerle tekrar burda olucam.

görkem hayırlı olsun
kesene bereket

ben burda fotoyla olmuş bitmiş yapılanları yazdım. bnm sanayide yaşadıklarım uğraştıklarım. parçalarla uğraşmam malzemelerle uğraşmam. parayı bastırıp al yap bunu değildi bu iş. o yüzden çok sıkıntı çektim ama yazmadım bunları buraya. bütçe mevzusunu yazmıyorum buraya hiç. ben çalıştım biriktirdim, üç kuruş fazla kazancam die daha fazla çalıştım gittim bu hayatımın büyük bi parçası olmuş araca yatırdm.çokta mutluyum. yorumunuz bnm içimdeki birçok şeyi sizde oluşturmuş. çok teşekkür ediyorum allah razı olsun.

ellerinize sağlık çok güzel olmuş herşeyiyle sabır işi zor işama sonuç çok güzel Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş.

çok teşekkür ederim eksik olmayın.

vay Arkadaş ne Göz Var sende Ben Senin Bu Cümlenden Sonra DAikikalarca Baktım Ve Vallaha REnk veya ton farkını hiç ama hiç fark etmedim bulmadımda nresi farklı die arkdaş sen mor ışıktamı baktın ne yaptın :) bunu fark ettin.

görkem vallaha söylenecek hiçbvir söz yok tek kelimeyle mükemmel olmuş bize bunu demek çok kolay :) ama senelerce uğraştğın bir emeğin karşılığını vermişsin ve almışsında rabbim kötü ve mor gözlerden uzak tutsun :) ii günlerde bin kazasız belasız darısı benim başıma diyorum şöle elini benim araca sürde onunda başına gelsin.

darısı sana inşallah. hayırlısıyla yoluna sokucaz herşeyi merak etme. ztn farkındaysan aşılmıcak problem yok. inşallah çok güzel olcak. çok sağol yorumun için. inşallah sende böyle büyük zevk alcağın bi hale sokarsın s13ü :)

B16A
01-03-2010, 04:52
Olmamis gorkem :)) gule gule kullan varsa bir eksik buralardan pm kardesim, yaza ordayim gorusuruz ...

Burak Kasim
01-03-2010, 07:17
Gercekten A'den Z'ye 10 numara olmus.

Basarilar Gorke.

Cihan Çizmeci
01-03-2010, 11:15
Abi maşallah çok güzel oldu aracın çok emeğin var :)

Ellerine emeğine parana sağlık ;) :) Canlı canlı görmeyi çok isterim

Cimmeria
01-03-2010, 11:23
yanlış anlamayın akıllı adam işi değil bu :)

ben kullanmaya kıyamazdım, bence nissana mail atın gösterin aracınızı :)

devil_berk22
01-03-2010, 14:06
hayırlısıyla araç bitmş kazasız belasız binmeler ancak güzel fotoları detaylı fotoları nerede gelmicekmi fazla fazla fotoları daha ?

AşkınS.
01-03-2010, 14:34
Kazasız CEzasız Mükemmel oldu gerçekten Bekledigine Ve Bekledigimize Degdi,Prof fotolar ne zaman ?

ocean0636
01-03-2010, 18:19
Ellerinize sağlık tek tek tüm sayfaları okudum böylesine güzel bır anlatım ıcınde ayrıca elınıze saglık. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.

MUTLU RAFİ
01-03-2010, 19:17
İyi çalışma yoğun emek güzel olmuş görkem keyfini çıkar hayırlı olsun:icon_tup:

ozx
01-03-2010, 21:56
Görkemcim süper olmuş ellerine sağlık kazasız belasız bin inşallah

erkanayasli
01-03-2010, 22:14
araç gerçekten cok güzel olmuş. renk tutmamış saçmış tamponmuş hikaye bence araba şahane dostum. güle güle kullan.

ismail
01-03-2010, 23:03
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Aylarca cefasını çektiniz (çok zevkli de olsa:)) şimdide sefasını sürün inşallah. Çok güzel bir araç çıktı ortaya, güle güle binin.:)

timucintt
02-03-2010, 01:38
Abi mükemmel olmuş heleki o garajdaki fotosunda aracın pürüzsüzlüğü mükemmel duruyor bir gram dalgalanma yok ayna gibi boya yapılmış mükkemmel işcilik mükemmel ayrıntılar iyi sabır ve biraz arızalı olmanın sonuçları hep en iyisi... 11 numara olmuş... Allah kazadan, beladan, bedduacılardan ve üffürükcülerden uzak tutsun ;)

Bu arada sorması ayıp toplamda boya işciliği kaça patladı bende boyatacağım aracımı komple dıştan ama bana çok iyi boya ve kaporta ustası lazım sendeki gibi... Özelden bana ulaşırsan fiyat yer konusunda sevinirim ;) görüşmek üzere...

ladaman
02-03-2010, 20:31
muthiş bir proje hayran kaldım güle güle binmek nasip olur inşallah(tabi trafiğe çıkarmaya kıyabilirseniz ben olsam hayatta yola çıkarmazdım:))

made ın JAPAN
03-03-2010, 12:32
super bı proje kazasız belasız inş super yaaaa xD

cnrsrn
03-03-2010, 17:15
maşallah allahh kaza bela nasp etmesin

Boost Up
03-03-2010, 17:17

Hoşgeldiniz:).

ilkay325i
03-03-2010, 21:51

Lütfen Kendinizi Tanıtınız.

Can08
06-03-2010, 00:29
abi çok tatlı olmuş inş iyi günlerde binmek nasip olur kazasız belasız

maniacvolkan
09-03-2010, 16:13
yeni resimler yok mu ?

ben yaptım bitti gitti demeyiniz lütfen bir kaç resim istiyoruz :)

maf
09-03-2010, 19:11
2 saatimi aldı ama baştan aşağı kitap edasıyla okudum.Eminim sıfırken bukadar diri durmuyodur ;) maşallah.Ön tampon birleşme noktaları iz açıklığı homojen değil sanırım ama fotoğraflardanda öyle gözüküyor olabilir.Herşey biryana içine zaten bittim maaşalahx41.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...Darısıda bana:)
2.projeni bekliyorum buarada:D
Tek kelimeyle HELAL olsun...

200sx kaan
09-03-2010, 23:53
tebrıkederım cok başarılı olmuş görke değmiş herşeye emeğinin karsılığı ortada allah kazadan beladan korusun kardesım

gorke
17-03-2010, 17:29
Megan Racing tie rods
Megan Racing tie rod ends
Megan Racing tension rods
Megan Racing rear lower support bar

Mechanix'e teşekkürler. alt takımla ilgili ufak bişeyler yaptık. Önümüzdeki ay komple yürüyeni elden geçirmiş olucam. biraz da fantazi yapıcam. tek toz olmıcak alt kısımda ve sımsıkı çok sağlam olucak inşallah. Bunun haricinde spor direksiyonumu taktım.

Şimdi hks oilcooler, superspark performance coilpacks, defi göstergelerimiz, elektrikli fana geçiş, koyo radyatörümüz, coolant plateimiz, samco hortumlarımız, earls fittinglerimiz, hks turbo timer1 imiz ve carbonlarımız bitecek... :) sırasıyla tüm işlemler biter bitmez fotoğraf koyacağım...

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim...

tandogan
18-03-2010, 17:38
abicim mekanik işlemleri nerede yaptıracaksın?

Mechanix
18-03-2010, 17:41
Megan Racing tie rods
Megan Racing tie rod ends
Megan Racing tension rods
Megan Racing rear lower support bar

Mechanix'e teşekkürler. alt takımla ilgili ufak bişeyler yaptık. Önümüzdeki ay komple yürüyeni elden geçirmiş olucam. biraz da fantazi yapıcam. tek toz olmıcak alt kısımda ve sımsıkı çok sağlam olucak inşallah. Bunun haricinde spor direksiyonumu taktım.

Şimdi hks oilcooler, superspark performance coilpacks, defi göstergelerimiz, elektrikli fana geçiş, koyo radyatörümüz, coolant plateimiz, samco hortumlarımız, earls fittinglerimiz, hks turbo timer1 imiz ve carbonlarımız bitecek... :) sırasıyla tüm işlemler biter bitmez fotoğraf koyacağım...

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim...

Güle güle kullan , Sx'in asıl işlevini unutma :)

Bestsi
18-03-2010, 20:09
Güle güle kullan , Sx'in asıl işlevini unutma :)

Yaaa lastik patlasa camurluga surtse benim bile içim acır düşün benim bilee tamponu dusup yola devam eden benim bilee :D

[RaCeR]
18-03-2010, 23:28
demokraside careler tukenmez :))) lastikler itina ile bitirilip patlamadan degistirilebilir :P

yusufbatırel
18-03-2010, 23:37
gorke allah kaza bela vermesın canım cok ugrasmıssın ama bebek olmus allah agız tadıyla yanlamak nasıp etsın.

ST
20-03-2010, 01:41
Edit.10krktr

gorke
24-03-2010, 21:15
http://i42.tinypic.com/10zmrsw.jpg

http://i40.tinypic.com/2rh8ta1.jpg

TarıkS'e teşekkürler...

Low-Rider
24-03-2010, 21:21
Bu jantlar mı kalıcak üstünde Görkem?

gorke
24-03-2010, 21:25
kısa bir süre. maddi olarak çok hırpalandım vergi borcu, cezalar, sigorta fln... biraz toplim kendimi advanlıcam inşallah...

devil_berk22
24-03-2010, 22:02
kazasız belasız maşallah iç mekan fotolarıda varmı acaba

maniacvolkan
24-03-2010, 22:10
heheeyt bee hay maşallah güzelliğe bak (:

TarikS
25-03-2010, 00:13
Gorkem kusura bakma fotograflari ayrica konuya koyacaktim ama arada kaynadi :)

Diger fotograflar;

http://i41.tinypic.com/1051tz9.jpg

http://i44.tinypic.com/25i6h78.jpg

http://i42.tinypic.com/27wzors.jpg

Jerky
25-03-2010, 01:08
Çok güzel oldu maşallah, nazar değmesin.

CooLeqenD
25-03-2010, 07:38
Maşallah, Maşşallah, Maşallah çok güzel oldu bea allah kaza bela yüzü göstermesin .. İyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

!KO
25-03-2010, 16:35
sıfırı varmıydı bunların:beuj:

:D

Allah kaza bela vermesin süper olmuş :)

bilalMW
25-03-2010, 18:34
Gorkem kusura bakma fotograflari ayrica konuya koyacaktim ama arada kaynadi :)

Diger fotograflar;

http://i41.tinypic.com/1051tz9.jpg

http://i44.tinypic.com/25i6h78.jpg

http://i42.tinypic.com/27wzors.jpg

0'mı aldın abi hayırlı olsun kaça? :D

Edit:Maşallah kazasız belasız. Sanki fabrika çıkışlı hali gibi olmuş. :)

Sr22DeT Silvia
26-03-2010, 08:25
http://i45.tinypic.com/2qsqm4z.jpg

Nazar Değmesin!!! Gerisi Pilotaja Kalıyor ;)

Aracını seven adam nasılda belli oluyor :)

iyi günlerde kullanırsın inşallah, tebrikler çok emek verilmiş gerçekten..

bugra_0101
26-03-2010, 08:42
maşallah çok güzel olmuş

bykral
26-03-2010, 11:04
Nazar değmesin çok güzel oldu gerçekten emeğinize sağlık

ozzi41
26-03-2010, 12:22
Valla bütün konuyu okudum harika bi sonuç elde etmişsiniz. Emeği geçen herkeze Tebrikler
Allah Nazarlardan Korusun Kazasız belasız Sürüşler

http://i0910.hizliresim.com/2009/10/1/1842.jpg

tandogan
26-03-2010, 15:45
görkem abicim sen sparco koltuk almamış mıydın?

EMG
26-03-2010, 15:51
İlk nazarını beraber çıkarttık görkem Allah beterinden korusun:D

Jantlarıda değişince memleketteki en güzel sx olcak şüphesiz:) Maşallah yüzlerce kez.

tsu
26-03-2010, 19:36
maşallah duruşu bile yürekleri hoplatıyo. hani 0 araçlara binince kendine has bi koku gelir ya insanın burnuna eminim sx te aynı koku geliyordur buram buram:)

tool
26-03-2010, 23:25
elektrilkli fana gecilmedi herhalde?

gorke
28-03-2010, 16:23
vergi borcum vardı- ödedim temiz kağıdı aldım
trafik sigortası yaptırdım yeni
mühendisler odasından plan çizdirdim, bloğumu ruhsatıma işlettim
tüvtürk muayene için egzosu söktüm orjinal eksoz yaptırdım.egzos emisyon pulu aldım,far ayarı yaptırdım, eksikleri tamamladım, plakaları taktım, stepne, sağlık çantası filan hepsini tamamladım. ek1 aldım. salı günü muayeneye giricem. çarşamba yeni ruhsatlarımı alıcam ilçe emniyetten.

sandwich plate eksik şu anda o da yolda. diğer tüm parçalarım hazır.

hks oil cooler, earl's fitting
defi full set göstergeler
hks turbo timer
koyo radiator ve samco hortumlar
elektrikli fanx2
nrg coolant plate
superspark performance bobinleri
hks iridium bujiler
+
küçük bi Oz' dokunuşu

iskender abiye gidip komple düz 76lık borumu vehks carbon-ti mi tekrar taktırcam ufak bi görüntü değişikliği yaptırtçam.
ile bu bölümüde bitirmiş olucam... daha sonrasında yeni jantlarıda taktığımda üst düzey pro bir shootingle burda olmayı diliyorum.

Cihan Çizmeci
16-04-2010, 11:05
vergi borcum vardı- ödedim temiz kağıdı aldım
trafik sigortası yaptırdım yeni
mühendisler odasından plan çizdirdim, bloğumu ruhsatıma işlettim
tüvtürk muayene için egzosu söktüm orjinal eksoz yaptırdım.egzos emisyon pulu aldım,far ayarı yaptırdım, eksikleri tamamladım, plakaları taktım, stepne, sağlık çantası filan hepsini tamamladım. ek1 aldım. salı günü muayeneye giricem. çarşamba yeni ruhsatlarımı alıcam ilçe emniyetten.

sandwich plate eksik şu anda o da yolda. diğer tüm parçalarım hazır.

hks oil cooler, earl's fitting
defi full set göstergeler
hks turbo timer
koyo radiator ve samco hortumlar
elektrikli fanx2
nrg coolant plate
superspark performance bobinleri
hks iridium bujiler
+
küçük bi Oz' dokunuşu

iskender abiye gidip komple düz 76lık borumu vehks carbon-ti mi tekrar taktırcam ufak bi görüntü değişikliği yaptırtçam.
ile bu bölümüde bitirmiş olucam... daha sonrasında yeni jantlarıda taktığımda üst düzey pro bir shootingle burda olmayı diliyorum.

Bööööööööyle kitap gibi okutuyorsun usta maşallah :)

Son satırını merakla bekliyorum :icon_tup:

kickboxer
16-04-2010, 12:52
masllh cok guzel olmus darısı basıma ama bu kadar ayrıntılı yapamıyacagım kesın benım:D

tool
16-04-2010, 12:57
motor degisti mi?

miniks
16-04-2010, 15:04
orjinla motor blogu kırılmıştı görke nin yeni blok alıp içini yapmıştı

motor numarası dedigi odur

evet görkem yarım ay dan fazla zaman gecmiş gelişmeleri yazmamışsın

makif84
16-04-2010, 15:32
Maşallah çok güzel olmuş.Allah ağız tadıyla binmeyi nasip eder inşallah

nime
16-04-2010, 16:28
yok böyle birşey :) Maşallah :)

RECEP DİKEN
17-04-2010, 15:15
Maşallah sonuna kadar büyük bir emek hem maddi hemde manevi ama sonucunda çok güzel meyveler vermiş.sonuçta undergrandaki gibi kolay olmuo araba toplamak gerçekten 10 değil 11 numbers olmuş.kazasız belasız

the69
18-04-2010, 16:03
Maşşallah Subhanallah ya.. Nazar değmez inş.

Geleceğime ışık tutan bi proje. Bilinçli insanları seviyorum.

HondatugraL
24-04-2010, 17:10
helal olsun adaşıma be fabrıkasını kıskandrcak araba yaptı mukemmel otesi. 70 sayfayı bırden tek tek okudum sıkılmadan. Allah kaza bela vermesın gorkem abi ;)

@ T @
02-05-2010, 15:25
Kazasız ßelasız Kullanman Dileğiyle Emeğine SAğlık .. :))

alperx
20-05-2010, 21:20
mükemmel bi araç bu ya.. S13'ü tortortor çalıştırıp, akşam vakti güneş tam batmadan hemen önce, farları açan motorun sesi ve verdiği haz değişiktir, çoğu araçta yoktur..
güzel günlerde kullanın..

Wolkan
20-05-2010, 22:03
masallah kardesım cok guzel oldu bence ALLAH utandırmasın

ArMy
25-05-2010, 20:26
Noldu abi son durum?

leader_T
27-05-2010, 00:25
sonuna kadar bıkmadan usanmadan okudum. masallah mukemmel bir araç olmuş. Allah kaza ve beladan korusun.
son gelişmeler varmı sabırsızlıkla son kareleri bekliyorum....

gorke
18-06-2010, 00:55
http://i49.tinypic.com/erfjb5.jpg

geri dönüş...

eraslanb
18-06-2010, 01:49
motor bakimları mı yoksa yine bi proje mi var motor üzerine

DoguErdogan
18-06-2010, 11:32
Allah Utandırmasın Gerçekten Emek Verilmiş Ve Karşılığıda Alınmış Bravo

yusufbatırel
18-06-2010, 12:01
nedır son durum gorke

Cimmeria
19-06-2010, 23:00
bende paşaoğlundaydım bugün araç kesinlikle fotoğraflarından daha güzel duruyor :) özellikle iç döşemelere bayıldım

zef
19-06-2010, 23:40
eline sağlık on numara araba olmuş :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

gorke
21-06-2010, 00:03
bende paşaoğlundaydım bugün araç kesinlikle fotoğraflarından daha güzel duruyor :) özellikle iç döşemelere bayıldım

çok teşekkür ederim sağolun :) tekrar denk gelirsek tanışırız :)

ayrıca aracım bakım ve yenilemeler için paşaoğlunda

yapılacaklar;

yağ kaçağım vardı karter kısmından onu hallettik. dahada sağlamlaştırdık.

defi oil temperature
Hks turbo timer type1
Hks oilcooler
Earl's fittings and adaptors
Koyo radiator ve elektrikli fana geçiş
Sandwich plate
Fan müşürü
Cusco oil catc tank
Alpine teyp
Ön konsola özel bir gösterge ve teyp kısmı yapılacak
Supersparks daha güçlü ca18det bobinler
Nrg coolant plate
Nardi direksiyon
H4 xenon ve mercekli farlar
Tcs arka kule gergisi

Gibi baya sağlam yenilikler var. Belki birazda boost :) yeni fotolar haftaiçinde eklicem daha heyecan verici gelişmelerde olacak :) herkese iyi dilekleri için teşekkürler..

gorke
06-07-2010, 17:22
son yapılanlar

yağ kaçağım vardı karter kısmından onu hallettik. dahada sağlamlaştırdık.

defi oil temperature
defi oil press
Hks turbo timer type1
Hks oilcooler
Earl's fittings and adaptors
Koyo radiator ve elektrikli fana geçiş
Sandwich plate
Fan müşürü ve manuel switch
Cusco oil catch tank
Alpine teyp
Ön konsola özel bir gösterge ve teyp kısmı yapıldı ve 3m carbon sticker ile kaplandı (ben şahsen beğenmedim o yüzden komple orta konsolu gerçek carbon yaptırmaya karar verdim)
Supersparks daha güçlü ca18det bobinler
Nrg coolant plate
H4 xenon ve mercekli farlar
Tcs arka kule gergisi

eee bu kadar yaptık ille aksilikler devam edicek..
enjektörlerim evonun 555cc lik olanlarıydı. malesef su koyuverdiler. yapılı veya yeni yapılmış aracınıza asla 2. el enjektör önermiyorum(ekstrem bazı durumlar hariç). 3 sene önce almıştım. tek ucuza kaçtığım parçada belki oydu. hiç gerek yok valla. şu anda sard tomei veya muadili 750cc lik enjektör alacağım. neyse az zevkini çıkartim dedim tam, bu seferde gösterge 140km de sabit takılı kaldı devir göstergeside benzin göstergesi gibi çalışmaya başladı. enjektör sipariş verceğiz. göstergeye bir çözüm bulucam. eğer durumum iyi olursa ay sonu fantazi yapmayı düşünüyorum gösterge ile ilgili. sipariş ettiğim direksiyon kargo esnasında hasar gördüğünden satıcıya geri döndü. farlarım geldi mercekli. xenon alıp takmak kaldı.

şu anda meguiars ta motor ve dış detaylı temizliği yapılıyor. yarın güzel çıl çıl fotolar ekleyeceğim. iyi akşamlar.

gorke
06-07-2010, 17:32
http://i46.tinypic.com/2qcdq2u.jpg

EMG
06-07-2010, 18:53
jant al jant :D

gorke
06-07-2010, 20:18
http://i50.tinypic.com/znat68.jpg
http://i49.tinypic.com/6fpq91.jpg

Sr22DeT Silvia
06-07-2010, 22:54
Şıkır Şıkır Valla, Nefis ;)

ilkay325i
07-07-2010, 01:34
Maaşallah çok güzel güle güle kullanın

_driver_
07-07-2010, 02:43
maşallah son hali çok güzel gerçekten. kazasız belasız...

Cihan Çizmeci
07-07-2010, 13:00
Şu jantların yerine birde başka güzel bir jant gelse tadından yenmez walla maşallah :)

vkarayel
07-07-2010, 13:52
Gerçekten tam anlamıyla mükemmel bir proje olmuş, keşke motora yapılanlarıda önceden resimlemiş olsaydın. O zaman tam bir belgesel olurdu. Kaput içine amortisör yakışır.
Araca bu kadar vakit ayırdığın için umarım sevdiklerinle sorun yaşamıyosundur :)

Sinan Koc
08-07-2010, 00:33
Bu projenin toplam maliyeti nedir sakıncası yoksa yazabilirmisin?

gökan
08-07-2010, 00:38
ofsetlı jant dusundunmu hıc :)

gorke
10-07-2010, 23:26
http://i29.tinypic.com/5zic1l.jpg

tek jant kaldı o da yolda ztn. :) sonrasında güzel bir photoday yapıcam :)

CinAli_06
11-07-2010, 15:59
kardeşim vallahi eline koluna emeğine cüzdanına ustana sağlık yaklaşık 1.5 saatimi aldı tamamını okumak ama gerçekten değmiş herşeye.ama nacizane bi önerim var jantların yoldaymış en kısa zamanda takarsın inşallah.

Allah kaza,bela,polis,hırsız yüzü göstermesin güzel günlerde kullanırsın inşallah.

msm89
13-07-2010, 10:55
Mükemmel bir çalışma, anlatım daha da güzel ;) Kazasız belasız keyifli günlerde kullanmanızı dilerim, herşeyiyle fabrikadan çıktığı halinden temiz olduğuna eminim :)

delSol_power
14-07-2010, 12:48
Yakın tarihte üye olduğum için tüm konuyu okumak zorunda kaldım.
Sıkıldım mı? Kesinlikle hayır :D

Ellerinize sağlık. Kazasız, belasız, cezasız günlerde binersiniz umarım.
Bu kadar çılgınca olmasa da benzer bir proje üzerinde ben de 3 aydır çalışıyorum.

Bir başka arkadaş da sormuş. Karşılaştırma babında toplam maliyeti öğrenmek isterim ben de, bir sakıncası yoksa. Özelden de yazabilirsiniz.

Muvaffak
16-07-2010, 11:49
geçen akşam eski halinden sonra ilk defa gördüm gayet iyi duruyordu..antrenmanlarda da aynı duruşu bekliyoruz : )

fastchild
17-07-2010, 13:35
sonunda bitti tam 46 sayfa 1.5 saat ltımdaki deri koltuk terden ıslanmış (bilmeyen goren başka şey sanacak :D)helal olsun abi aracı güzel toplamışssın en ince ayrıntıya kadar inmişsin işler bitti ya şimdi daha bi başka keyif veriyodur araba sana

Parsia
25-07-2010, 17:31
tebrik ediyorum, takdir ediyorum, şapka çıkarıyorum :D harika olmuş, elinize kolunuza cebinize sabrınıza sağlık. acayip imreniyor insan ama kesinlikle kıskançlık değil bu. nazar değmesin, maşallah. ama nacizane tavsiyem (bilmem bu tarz şeylere inanır mısınız) gidin bir de kurban kestirin :D 2-3 ay sonra kısmetse bir araba alacağım, ayağımı yerden kessin yeter hesabına, sonra da yaza doğru bir 200 sx alıp proceye göbekten dalıp, alemlerin balını cork cork emmeyi düşünüyorum :D para biriktireyim daha başka arabalar alayım falan diye düşünüyordum; 200 sx hayalimden vazgeçmiştim tam ama bu başlığı baştan sona okuduktan sonra karar verdimki başka bişeye benzemez bu işin zevki. hayırlı olsun otomobiliniz, güzel günlerde kullanın (:

tool
25-07-2010, 17:43
geçen akşam eski halinden sonra ilk defa gördüm gayet iyi duruyordu..antrenmanlarda da aynı duruşu bekliyoruz : )

bunu antremana cikarmamak icin e30 aldi bence :)

gorke
25-07-2010, 18:10
tebrik ediyorum, takdir ediyorum, şapka çıkarıyorum :D harika olmuş, elinize kolunuza cebinize sabrınıza sağlık. acayip imreniyor insan ama kesinlikle kıskançlık değil bu. nazar değmesin, maşallah. ama nacizane tavsiyem (bilmem bu tarz şeylere inanır mısınız) gidin bir de kurban kestirin :D 2-3 ay sonra kısmetse bir araba alacağım, ayağımı yerden kessin yeter hesabına, sonra da yaza doğru bir 200 sx alıp proceye göbekten dalıp, alemlerin balını cork cork emmeyi düşünüyorum :D para biriktireyim daha başka arabalar alayım falan diye düşünüyordum; 200 sx hayalimden vazgeçmiştim tam ama bu başlığı baştan sona okuduktan sonra karar verdimki başka bişeye benzemez bu işin zevki. hayırlı olsun otomobiliniz, güzel günlerde kullanın (:

sağol valla, zaten kurbanımızı kestik bittikten sonra plakalarıma sürdüm kanı, bi 15gün öyle dolaştım :) valla 200sx her şeyiyle inanılmaz zevkli. şu anda ki hali hele. inanılmaz güzel oldu. konsol filan muazzam oldu. son ayarımız radyatör oilcooler bobinler, yeni hortum setleri, göstergeler inanılmaz değişti araba. biraz fazla tacize uğruyorum sadece, o yüzden gece geç saatler çıkıp geziyorum. inşallah bu zevk sanada nasip olur.

bunu antremana cikarmamak icin e30 aldi bence :)

aynen :) onuda bu sene bitiririm hergün kullanırım inşallah. ordanda alnımızın akıyla çıkarız inşallah. her gün her köşe yan yan. :o

Parsia
25-07-2010, 22:45
sağol valla, zaten kurbanımızı kestik bittikten sonra plakalarıma sürdüm kanı, bi 15gün öyle dolaştım :) valla 200sx her şeyiyle inanılmaz zevkli. şu anda ki hali hele. inanılmaz güzel oldu. konsol filan muazzam oldu. son ayarımız radyatör oilcooler bobinler, yeni hortum setleri, göstergeler inanılmaz değişti araba. biraz fazla tacize uğruyorum sadece, o yüzden gece geç saatler çıkıp geziyorum. inşallah bu zevk sanada nasip olur.

aynen :) onuda bu sene bitiririm hergün kullanırım inşallah. ordanda alnımızın akıyla çıkarız inşallah. her gün her köşe yan yan. :o

eh allah kabul etsin o zaman :) inşallah görürüm o günleri. harıl harıl çalışıyorum araba almak için :D hem öğrencilik hem iş zor olacak ama değer ya, sizdeki mutluluğu tahmin bile edemiyorum şimdi :D bu arada e30'un proje başlığı var mı bilmiyorum ama yoksa onu da isteriz :D büyük bi zevkle okudum şu 47 sayfayı çünkü :D

gorke
28-08-2010, 11:28
gene arıza arıza işlerle uğraşmaya başladım galiba :)

http://i36.tinypic.com/2s6q1vk.jpg

Spawn
28-08-2010, 12:10
ah solid lifters ın gözünü seveyim...

bu kapak beyaza mı takılacak gorkem ? jantlar da iyi duruyor

cery
28-08-2010, 23:20
abi sende durmak yok sanırım :)
severek izliyoruz :)

gorke
02-09-2010, 12:17
ah solid lifters ın gözünü seveyim...

bu kapak beyaza mı takılacak gorkem ? jantlar da iyi duruyor

evet o kapağı toplıcam diğeri sıfır ölçü buda sıfır ölçü çıkacaktır.birisi yedek dursun diye aldım. jantlarda güzel duruyor bakalım lastikleyelim tatil dönüşü nasıl durucak arabada. ama frenlerle filan baya iyi durcak gibi.

miniks
02-09-2010, 14:53
görkem tomei mallar güsel seçim olmuş

egzantrikleri poncams tercih et benden sölemesi öteki türlü güç çok daha yukarda gelir can sıkar

şimdiden kolay gelsin kesene bereket

tool
02-09-2010, 15:24
görkem tomei mallar güsel seçim olmuş

egzantrikleri poncams tercih et benden sölemesi öteki türlü güç çok daha yukarda gelir can sıkar

şimdiden kolay gelsin kesene bereket

solid olduktan sonra dondukce doner ;)

miniks
03-09-2010, 10:20
solid olduktan sonra dondukce doner ;)

yav ne dönücek maksimum 9000 dönücek zaten :)

ama turbo yine gec gelicek bu sefer GT28 tepeden biticek daha büyük turbo isticek ondan sonra zart diye gelicek güc drift yapmak hiç de kolay olmucak tamamen yol aracı olucak bu sefer

onun yerine 8000 rpm limit pon cams GT28 3000 de full boost mis gibi hem drift hemde yolda keyifli keyifli

tabi benim görüşüm bu herkesin zevki farklıdır :)

bu arada solid kapaga gecince ciddi tork artıyor diyolar

Spawn
03-09-2010, 10:31
solid lifters kullanmayıp da 8500 dönen ca18det lerde var ..

solid lifters ın en güzeli aslında kafayı rahatlatması . tabiki + yönde etkisi var zira subab hareketleri yağlı iteceklere göre daha seri , daha uzun ömürlü . ayrıca lanet olası kronik itici problemimizi de çözüyor olması . tomei solid lifters 300 dolar civarı , serviste 16 tane orjinal itecek 1400 + KDV ...

- leri de var , periyodik olarak ayar gerektirmesi gibi.

ama her türlü solid lifter...

miniks
03-09-2010, 11:05
Ben zamanında servsten 16 tane hidrolik almıştım :)

daha sessiz ve bakım olmasın diye sonra da pişman olmuştum :)

Spawn
03-09-2010, 11:09
siz daha iyi biliyorsunuzdur ; zira ben solid kullanmadım daha önce ;

düşünün ki biz driftte genelde kesiciydeyiz yada çok üst devirdeyiz , bu kondisyonlarda subab ayarı ne sıklıkta gerekir ? hondacılar daha iyi bilir heralde bunu .

gorke
04-09-2010, 00:17
amacım drift değil açıkçası , sağlıklı devam etmek yeter bnm için poncams değilde pro olacak. aracı yol aracı olarak kullanıyorum tüm setupı da yol tutsun diye tamamen değiştirdim. bir ton alt takım malzemesi takılı şu anda eksik yok gibi bişey, drift yapmıcam. ama alt takımı iyikide yapmışım çok olumlu şekilde değişti yol tutuş. böyle çok güzel oldu, üst kapağıda yapıp bu turboyla denicem daha sonrasında hangi büyüklüğe geçiceğimin kararını vericem. öyle tokat gibi dolan bi turbo düşünmüyorum ama illaki bir tokatlık olacak o büyüklük ve güçler için. turbo upgrade etmeden bile 400ve üstü yakalancak gibi, turboyla heralde dahada üstlere çıkacak o yüzden öyle kocaman turbo takim olayım yok. amacım hem devir bandını öldürmemek hemde biraz iddalı hızlı bir cadde otomobili yapmak.

Schumi
04-09-2010, 00:25
amacım hem devir bandını öldürmemek hemde biraz iddalı hızlı bir cadde otomobili yapmak.

Güzel ve tam benim mantığımda düşünce. Bu arada D1 E30'un hiç fotosu felan varmı eski yeni.

sean
05-09-2010, 02:12
abi allah kaza bela vermesin çok kötü bi duygu ben arabayı ilk aldım mustafa abiden ilk gün taksici üstüme cıktı öncamurluğu sıyırdı allahtan neymiş göz hakkıymış felan aman abi dikkat walla çok kötü bi duydu bi dünya zaman bekledim ilk ya ilk gün ianılcak gibi deil cok canım sıkılmıştı allah kaza bela vermesin tekrar 40 bin kere maşallah.

miniks
05-09-2010, 14:29
siz daha iyi biliyorsunuzdur ; zira ben solid kullanmadım daha önce ;

düşünün ki biz driftte genelde kesiciydeyiz yada çok üst devirdeyiz , bu kondisyonlarda subab ayarı ne sıklıkta gerekir ? hondacılar daha iyi bilir heralde bunu .

Ben HULK a her 2000 km de bi subap ayarı yaptırıyorum

bu aralıgı gecirmemeni tavsiye ederim

ben eger 2000 km yi biraz gecirirsem güç kaybı oluyor aracımda

sende zamanla anlarsın kaç km de güç kaybı yaşadıgını ögrendigin an o KM yi gecirmeden subap ayarına gidersin

gorke
05-09-2010, 16:21
miniks sizin arabada üst kapağı yenilediğinizde ses nasıldı? bende itici sesi var mesela taktığımızda çok temizdi parçalar ve sessizdi. tabi daha güçlü bir devir bandı kullandık ve yıpranma daha çab uk oldu.alt ksım mesela oem turbolamakla oem üst kapak gezmek aynı şeymiş bunu anladım. o yüzden üst kapak yapıyorum. yoksa o olsun bu olsun daha güçlü olsun diye bişey ilk plan da değil. :) düşünceleriniz neler?

miniks
05-09-2010, 23:33
miniks sizin arabada üst kapağı yenilediğinizde ses nasıldı? bende itici sesi var mesela taktığımızda çok temizdi parçalar ve sessizdi. tabi daha güçlü bir devir bandı kullandık ve yıpranma daha çab uk oldu.alt ksım mesela oem turbolamakla oem üst kapak gezmek aynı şeymiş bunu anladım. o yüzden üst kapak yapıyorum. yoksa o olsun bu olsun daha güçlü olsun diye bişey ilk plan da değil. :) düşünceleriniz neler?

moruk bizim arabda aşırı itici sesi vardı

komple hidrolikleri yeniledik ses mes kalmadı bizde 8000 dönüoduk

ses hiç olmadı 20 bin falan yaptık bizde gazlıya gazlıya

moruk benim düşüncem şu

CA18DET e sıkıştırma lazım mesela 9.5 cr falan olsa hiç fena olmaz

hatta 10cr piston olsa muhteşem olur

Ustaya danışmak lazım ince bir silinse kapak toplanırken biraz sıkıştırma artırılsa 9 lara falan gelse yeni yapıcagın şeyler ile çok güsel olur en azından turbo büyüttügün zaman daha aşşa devir bandında güç gelir vede daha torklu olur

gorke
22-09-2010, 14:41
http://i55.tinypic.com/esqj5k.jpg

15gündür çalıştırmamıştım kızımı, bgn yağlamasını yaptım, küçük bi tur attım :) direksiyonum geldi onu taktım :) ben gayet mutluyum valla :) , foto makinesi çok boktan ondan kötü bi kare oldu ama idareten...iyi seyirler.

Schumi
22-09-2010, 14:44
Çok küçük olmuş bu fotoğraf. :)

gorke
22-09-2010, 14:45
Çok küçük olmuş bu fotoğraf. :)

şimdilik idareten, jantlarımıda takim yeni, ondan sonra güzel fotolar olacak doyumluk, şimdilik tadımlık :) çektiğim foto makineside süper bişi milattan önce ama iş görüyo işte :)

Schumi
22-09-2010, 15:04
Göbeğin çok açık mavi rengi sırıtmış direksiyonda ama. Biraz daha içeride kaybolucak soft bir renk düşünebilirsin.

gorke
22-09-2010, 15:08
içersi çok karanlık oldu esasında, bana çok güzel geldi, foto pek bişey yansıtmıyor gerçekten ama.. canlı daha farklı. biraz açtı sanki, tavan yanlar alcantra, döşemeler siyah, direksiyon ortası mavi, belki ilerde mavi kemerli birde bucket koltuk takarım tam olur :)

o da mı olmadı söker boyarım :) siyaha ağır ağır takılmaya devam

megapol
18-12-2010, 19:57
Görkem Arabanın Son Görüntüleriyle ilgli Buraya Ekledğin Fotoların Hiçbiri Arabanın Canlı Halini İfade Etmiyor :) Resimler Cidden Arabayı Göstermiyor. Benim Yakından Görme Şansım Oldu Maşallah Diyorum Rabbim Nazardan Korusun.Başka Bir s13 Sahibi Gidipte Bu Arabaya Bakmasın Yoksa Kendi Arabasından Soğur :D Ben Cidden Kendi Arabamdan Soğudum Yok Böle Bir S13 İçi Olsun Dışı Olsun Kusursuz Bir Araba Yapmışsın Özellikle İçini Çok Beğendim Tavan Halısı,Taban Halısı, Koltukların Kılıfları,Direksiyon,ArkaBagajı Olsun Tek Kelimeyle Süper Ve Gördüğüm Günden Beri Hep Aklımda Senin Araban :)
Rabbim Kazasız Belasız Kullandırsın :)

|KaAn|
18-12-2010, 23:27
Sezen'inde dediği gibi "seyirlik değil ömürlük olsun" :) bir çok kişi gibi bende baştan sona tek seferde okuyanlardanım..harcanan emeğin,her bir kuruşun yanında bizim birkaç saatimizi ayırıp tek tek yazılanları okumamız bir hiç(her gelişmede bilgi verip fotoğraf paylaşmakta ayrı bir özveri ister açıkçası..)
Yazdıklardan harcadıklarınızın getirisini aldığınız çok açık ve umarım motoru yürüyeni çok sıkmadan otoparktaki araçların yaşına gelene kadar aynı güzellikte ve sağlıklı olarak yaşar s-thirteen.

s2k
06-01-2011, 22:07
Bıraz foto goırsek ben saydım 700 tane yok burda :D:D:D

gorke
07-01-2011, 15:55
Bıraz foto goırsek ben saydım 700 tane yok burda :D:D:D

:) tamamlamak lazım o zmn. bu hafta bi ufak fotoşut yapçam. inceden sessiz sedeasız bazı değişikliklerde yaptım. iç mekan ön göğüs filan tamamen toplandı direksiyondu incikti boncuktu. baya bişey değişti.. güzel fotolar eklicem gene :)

gorke
08-02-2011, 21:56
http://i56.tinypic.com/167qyok.jpg

Nrg quick release + momo hub + ofsetli omp direksiyon

http://i56.tinypic.com/96yt53.jpg

Biraz kirliydi ama öylesine telefonla çektim bişeyler... :)

miniks
11-02-2011, 08:00
Bu da direksiyon fetişisti a.k :D

bulenthaliloglu
28-04-2011, 21:56
Bu kadar emek ve zamandan sonra niye satilik? :( :(

fatihcakin
15-10-2011, 15:20
Yanlısım varsa düzelt ama arabaya sac preslemişsiniz güzelde peki sac %100 düz mü? sacın ustunde kopmle macun mu var yoksa ?

techsin
20-10-2011, 11:22
anlatım 10 numaraaaaa

Sahin9108
12-11-2011, 12:47
kitap okur gibi yapıştım kaldım ekrana tüm sayfaları soluksuz okudum çok büyük bir emek ve zaman harcanmış ancak satılık olmasına üzüldüm koleksiyonluk bir araç hazırlamışsın zaten aracını ne kadar sevdiğin anlatımından belli maşallah eline koluna emeğine sağlık.. :)

AtmoSpheriC
20-11-2011, 18:27
harika ya büyük emek var kazasız belasız binersinz inş

Gogo
27-01-2012, 23:04
allah nazarlardan korusun.. ellerine sağlık görkem ;)

Wukill
29-01-2012, 23:48
Teşekkür butonunu icat eden adam kör olmuş..

b.ustaoglu
26-08-2012, 22:32
proje süper gerçekten akşamdan beri tek tek her sayfayı okudum ama sonundan bişey anlamadım araba noldu... jantlar, alt takım filan. konu birden kesilmiş.

civic@ef
27-08-2012, 21:55
Son resimde görünen hali ile şuan araç bende ankarada. Yakında yeni jantları ile bir kaç kare çekip eklerim resimleri.

tdipower
27-08-2012, 21:57
aracı ankara da canlı görüp binme fırsatım oldu gerçekten çok emek var maşallah diyelim gördüğüm en temiz sx diyebilirim

b.ustaoglu
27-08-2012, 22:16
Son resimde görünen hali ile şuan araç bende ankarada. Yakında yeni jantları ile bir kaç kare çekip eklerim resimleri.

fotoğrafları mutlaka bekliyorum :)

bu arada şu tavanda ki dip siyahın kodu var mı acaba nedir ?...

civic@ef
28-08-2012, 10:11
araç hakkında detaylı bilgiyi görke den alabilirsin. eklerim tabi resimleri :)

gemsazr9
30-08-2012, 11:22
boyayı öyle kazıyacak usta zor bulunur ustalar maslakta mı acaba?

AS9012
30-08-2012, 13:17
Valla maşallah...... Bi canavar yorgunlugunu attı. Kazasız belasız cezasız inşallah.

UmitKC
21-09-2012, 11:07
walla sabahdan berı konuyu tek tek takıp ettımyapım asamasında cok ıyı anlatıldı ama arac bıttıkden sonra ne resm gorduk ( tadımlık gordum ) ne de ole heyecanlı anlatıs.. sonra tarıhe bı bakdm 2010 yılında yapılmıs bı proje :D gülümsedim.. maasallah dedim..sonra araç satılmış başka bi arkadaşa...

neyse arac hakketten cok ıyı olmus proje sabır ve maddı ımkan ısteyen bi iş.. gorkem arkadasıma sabrından dolayı tebrık edıyorum basarılı bı proje olmus..

MaasALLAH...

RsErdi
21-10-2012, 16:04
aracı ankara da canlı görüp binme fırsatım oldu gerçekten çok emek var maşallah diyelim gördüğüm en temiz sx diyebilirim

aynısını ben yazıcaktım sen yazmışsın kardeşim. bende dün bindim gerçekten süper elinize emeginize saglık mükemmel olmuş araç gerçekten 2 saattir konuyu okuyorum bitmek bilmedi atladım artık biraz mecbur :D

civic@ef
04-11-2012, 20:08
Öncelikle Merhaba :rolleyes:
yaklaşık 4-5 aydır araba bende ve hergün her an severek bir civata bile söküp taksam keyf aldığım bir araba oldu bağımlılık yarattı açıkcası s13 :) ve aldıkdan sonra hep gözüme takılan jantlar ve pek güvenemediğim frenler aklımdaydı ve görke nin yapmadığı belkide yapmak için zaman bulamadığı tek onlar kalmıştı hedef 5*114,3.. Once jantları gordum olan orda oldu zaten ve aldım jantları..te37 18'' et25 önler 8,5, arkalar 9,5.Daha sonra Jdm Works'den takım poryaları sipariş verdim ve 1 ay kadar porya bekledim daha sonra görke den s14 den boşa çıkan ön oem frenleri aldım böylelikle hem frenim braz daha güçlendi hemde istediğim görüntüye kavuşcaktım.Parçaları takarken resimleri hesap makinası ile çektiğim için eklememe kararı aldım çok reziller :p

Arabamın Ankaradaki Ecu tune işlerini Us Performance (Utku SELAMOĞLU) abim ve Mekaniğini Yağmur Oto Nissan Servis Mustafa abim yapmakta ikisinede ayrıca teşekkürler:icon_tup:
Görke nin sabrı emeği arabanın heryerinde zaten ona binlerce kez teşekkürler..:)

Zaman ayırıp sonunda resimleri çekebildik :)
Fotoğrafların çekimi için Fatih DOĞAN (fdogan) kardeşime çok teşekkürler..

SBD s13...
http://a1211.hizliresim.com/13/4/fmu3m.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fms43.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmsbr.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmscv.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmsd7.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmscb.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmsf0.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmsfm.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmshg.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmsgx.jpg

Vakit ayırıp okuduğunuz baktığınız için teşekkür ederim...:)

gorke
04-11-2012, 22:39
hem üzüldüğüm hem çok sevindiğim bir konu bu benim için. kardeşim kazasız belasız kullan, sen bu aracın kıymetini biliyosun. bende yeri çok özel gerçekten. burdan şunuda belirtim bir takım şeyleri bakanlar daha iyi anlasın diye; bu otomobilin sadece body-boya-kaporta-saç işlemleri ile bir 97,98 m3 veya güzel bir s14a alabilirsiniz. motoruna harcanan para ile gene bir s14 alabilirsiniz. tüm bunlarla uğraşma ve yaptırmayı bir çok kişi cesaret edemez, emeği çok başkadır. para ile ölçülemez. o yüzden her zaman özel bir araçtır. Türkiyede 200sx denince çok önemli noktada olan özel araçlardan biridir. araç bendeyken ben böyle konuşmaktan hiç hoşlanmazdım, en ufak böyle bir yazımda (diyalogumda)olmadı. ama şu anda içim gayet rahat. bu fotoğrafları görünce çok çok mutlu oldum ama hüzünlenmedim değil.

kardeşim kısacası herşey gönlünce olmuş güle güle bin, değer bilmek budur.... nazar değmesin, bnm nazarım olamaz zaten.

son olarak bnm gördüğüm tek nokta tamponun ayarı bozulmuş lütfen düzelttir sondan bir önceki fotoda veya zeminden göz yanılması var :)

koss
10-11-2012, 12:13
hocam sizde satılığa çıkarmışınız aracı sahibinden de ilanını gördüm

Emre Ekrem
19-11-2012, 16:33
Anlatım ve detaylandırma süper, konu eski hatta araç el bide değişmiş, zevkle okudum. İyi ki hortlamış :D

cursedjester
20-11-2012, 13:49
Maşallah.. 10 numara 5 yıldız.. ;)

hknkrks
21-11-2012, 15:43
Maşşallah allah kaza bela vermesin bu araçtan almayı cok istiyorum aracla alakalı kısa bi bilgi alabilirmiyim pm ..... Kronik sorunları parça tedariki vs..

junior07
21-11-2012, 17:10
Gercekden cok ıyı massallah.

delSol_power
23-11-2012, 16:01
Fotoğraflardaki park neresi acaba? Harika fon olmuş.
Araç zaten 10 numara. Utku'nun son dokunuşuyla da eminim 11 numara olmuştur ;)

civic@ef
23-11-2012, 21:34
Anlatım ve detaylandırma süper, konu eski hatta araç el bide değişmiş, zevkle okudum. İyi ki hortlamış :D

Maşşallah allah kaza bela vermesin bu araçtan almayı cok istiyorum aracla alakalı kısa bi bilgi alabilirmiyim pm ..... Kronik sorunları parça tedariki vs..

Gercekden cok ıyı massallah.

Fotoğraflardaki park neresi acaba? Harika fon olmuş.
Araç zaten 10 numara. Utku'nun son dokunuşuyla da eminim 11 numara olmuştur ;)

Hepinize çok teşekkür ederim..Kronik sorunları sx kullanıcıları ile çözebilirsiniz pek sorun değil ;)

@delSol_power

Utku abinin dokunuşu ayrıca keyf verdi zaten arabada,herzamanki ilgisi bile yeter utku abimin. Resimleri çektiğimiz park şaşmazda postanenin ilerisinde sağ tarafda vakit sıkıntısından orda çektik ama güzel oldu :p

delSol_power
03-12-2012, 14:20
Çok teşekkürler :) O parkın bu kadar güzel görüneceğini hiç tahmin edemezdim.

Araç Gökhan kardeşimizde sanırım artık.

Kouki
11-02-2013, 22:41
Kazasız belasız binin inşallah.

Bu arada ön sinyalleri nasıl kullanıyorsunuz? type x sinyallerini göremedim.

ysnshn
20-02-2013, 10:43
Konuyu başından sonuna okudum. Böyle uğraşılmış bi aracın satılması yazık olmuş yeni alan arladaşta satmaya karar vermiş. İnşallah değerini bilen birini bulur.

babaakalin
21-02-2013, 14:45
gerçekten neydi ne oldu. mükemmel toplanmış bi araç

Cagrii
21-02-2013, 16:26
Şaheser yaratmışsınız hele o sac presleyen adam neymiş öyle Maşallah kazasız belasız binin :)

okan ünal
21-02-2013, 20:03
baya ugrasmışşın :)

okan ünal
21-02-2013, 20:04
ama deymiş mukemmel..

BuRaK_eFe
21-02-2013, 22:34
karışmak gibi olmasın ama yüklediğiniz resimlerin sayfalarını ilk başlığa eklerseniz konuyu baştan sona inceliyecek arkadaşlara yardımcı olur

maşallah güzel bir araç çıkmış ortaya

civic@ef
25-04-2013, 13:49
ufak bir güncel olsun 2012 11.aydan bu zamana pek bişey yapamamıştım arabaya son bi kaç gündür boş vaktim oldukca ufak tefek rötuş boya işleri cıkarttım kendime hep aklımdaydı tamponun ayarı bozuktu onuda yaptırdım, sparco koltuk almıştım onuda taktım bu arada.Motordan yürüyenden yana nazar değmesin hiçbir sorun yok 1.1 barda bakımlarını yapıp kullanıyorum :) Birde aldığım günden beri arabayı düşürmeyi istiyodum bugune nasipmiş :) bir çıt daha pay var biliyorum :p birde jantların stickerları kaldı onuda yaptışrınca mis :p

edit: Birde Type-R dan söktüğüm Greddy eksozu S13 e taktım sesi baya toklaştı daha bi sevdim :)

http://m1304.hizliresim.com/18/t/mfm9k.jpg

Jantları fırında boyattım temiz olsun :)

http://p1304.hizliresim.com/18/t/mfm8h.jpg

2013 yazına böyle bi giriş yapayım dedim :)

http://m1304.hizliresim.com/18/t/mfm44.jpg
http://m1304.hizliresim.com/18/t/mfm8u.jpg
http://p1304.hizliresim.com/18/t/mfm99.jpg

Birde arabanın hiç yürürken videosu yoktu abim ile bir deneme yaptık geçenlerde.Onuda ekleyim Type-R da kendi arabam Dyno'da 284hp almıştık e50 ile deneme esnasında pompa benzini ile denedik normalde 200 ü rolling için kullanmıyorum Type-R ın nekadar gittiğini görmek için bastık :)

www.facebook.com/photo.php?v=536681739708198&set=vb.100000991307013&type=3&theater

can3541
25-04-2013, 14:15
Maşallah,çok çok iyi gözüküyor,gidişide çok iyi type r da ki arkadaş iyi vites atmış ama yetmemiş:)Kazasız belasız.

delSol_power
25-04-2013, 15:51
Maşallah. Jantlar, Takata Green fena durmamış :)
Typer'da arka kamera olayı sürtünme katsayısını artırmış, ondan geçilmiştir :hahaha:

CGTY
25-04-2013, 21:28
Yunus eli yüzü açılmış valla çok beğendim, birazcık daha düşerse nokta olur. Allah kaza bela vermesin inşallah.

Bi de ön plakalığı geri taksan mı :rolleyes:

civic@ef
25-04-2013, 22:10
beğenmenize sevindim en çok benim içim açıldı :)

CGTY kardeşim valla servisden cıkarttım boya korumaya gıderken ayaj ustu cektim resimleri plakalık takılcak ve biraz daha düşürcem arabayı ozamanda bazı arkadaşlar beğenmesinde görüyüm :)

jdm039
26-04-2013, 08:44
emeğe saygı ne eksik ne de fazla sözün bittiği yer;emeğe saygı!!!

metin_1989
26-04-2013, 10:02
yaaa abı sen ne yaptın yaa boyle uzun projemı olur yaa işe gec kaldım bırakamadım yaaa masallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsın :) hadı kactım ıse ben :D

civic@ef
26-04-2013, 13:33
26/04/2013 günceli olsun :D
Teşekkür ederim okuyan herkeze :)
bugun biraz daha bastık biraz daha pay var diyenlere gelsin :)

http://n1304.hizliresim.com/18/u/mgkg8.jpg
http://j1304.hizliresim.com/18/u/mgkgk.jpg

ahmet-t
26-04-2013, 14:08
Güzel olmuş... Nazar değmesin....

Etu55
26-04-2013, 18:04
maşallah son hali deli olmuş , fakat arkadaki çeki demiri siyaha boyansa daha iyi olur gibi bu şekilde biraz sırıtmış.

Time-R
26-04-2013, 18:58
Masallah butun sayfalari gozden gecirdim, ciddi emek harcamissiniz. Harika bir nismo :)

Bronz renk jantlarda daha iyi durmustu gibi sanki :)

inventor
27-04-2013, 09:40
Yunus çok emek harcamışsın inşallah güzel günlerde binersin allah kaza bela vermesin

civic@ef
27-04-2013, 13:10
teşekkürler herkeze. :) Asıl emek sabır görke ye ait benim yaptıklarım okadar önemli değil :p

cookies
11-09-2013, 20:01
Ben bu konuya nasıl geldim, neden geldim.. Bilmiyorum da güzel çalışma olmuş.. Tebrik ederim.. Takdire şayan..

berkercakmak
05-10-2013, 10:37
Dün aracı alıp Bursa'ya getirdik araç tek kelimeyle muhteşem diyebilirim :)

boosted_pug
05-10-2013, 10:53
tek kelimeyle maşallah allah kaza bela vermesin şaşmaz fotografı beni benden aldı çekenin eline sağlık

civic@ef
05-10-2013, 11:17
hayırlı olsun beyler güle güle kullanın :) teşekkürler fotoğrafları fatih doğan (fdogan) çekti sağolsun. şuan bastık baya arabayı daha güzel kareler cıkar eminim vakit ayırıp çekmek nasip olmadı bize yeni sahibi çeker ekler umarım :)

berkercakmak
05-10-2013, 12:33
Teşekkürler , :) Yakın zamanda bi planımız var foto için :)

hayırlı olsun beyler güle güle kullanın :) teşekkürler fotoğrafları fatih doğan (fdogan) çekti sağolsun. şuan bastık baya arabayı daha güzel kareler cıkar eminim vakit ayırıp çekmek nasip olmadı bize yeni sahibi çeker ekler umarım :)

ARIZA
07-10-2013, 17:16
Mahşallah ilgiyle takıp ettim dizi gibiydi :D

taha55
25-10-2013, 14:12
maşallah güzel bı proje

Shinigami
22-01-2014, 03:31
Ufaktan Hort Olsun :D

Konun İlk Sayfasından Beri Soluksuz Okudum. Hatta Şuan Sabah Saat 5 Oldu Bu Konu Yüzünden. Hala Ayaktayım :D İlk Sayfada Aracı Krediyle Aldım Diyince Gözlerim Böyle :eek: Yuvalarından Fırladı. Hep Benimde Böyle Bir Hayalim Olmuştur. "Ben Niye Yapamıyorum Ki Sanki?" Diye Düşündürüp Kendi Kendimi Tam Böyle Gaza Vercek Olduğumda da İçimden Bir Ses; "Lan Fakir Araba Toplamak Senin Neyine?:Deli:"Dercesine Sakinleştirdi Beni :D :hahaha: Her Yönüyle Yapan Arkadaşı Taktir Ediyorum. Üzerindeki Emek Anlatılmaz. Yeni Sahipleride Kazasız Belasız Binerler Umarım. Şimdi Müsaadenizle Ben Bir Köşede Ağlayacağım :(

uqurxx
25-01-2014, 19:25
bende ilk sayfasından son sayfasına kadar ara vermeden okuyanlardanım. emek, işcilik, para, sabır vs kelimelerinin resime dönüşmüş halini gördüm biraz önce gerçekten süper olmuş bu konuyu okurken ki aldığım zevke neden olan herkese teşekkürler. Allah kaza bela göstermesin maşallah.

CemalYavuz
23-02-2014, 13:51
son hali budur
http://i59.tinypic.com/2zdmzxv.jpg
http://i57.tinypic.com/141i6ar.jpg

Chn53
23-02-2014, 14:28
Yok artik:eek: harika olmus ya vallahi nazar degmesin

Brs_eg
23-02-2014, 16:00
Sahane olmus,masallah
Boyadiniz mi , kaplamami ?

kapadokyali
23-02-2014, 18:34
Güzel proje.

kapadokyali
23-02-2014, 18:36
Güzel araç

1998corsa
23-02-2014, 22:27
jantlar super olmus... renk alısılmısın dısında bır renk olsa daha farklı olabılırdı ama kırmızı da favorım ngz 44 sayesınde.

Spawn
23-02-2014, 22:29
Hey gidi sbd .

Muhtesem olmus. Ellerinize saglik. Dibimiz dustu .

CemalYavuz
23-02-2014, 22:35
Teşekkürler
Maddi durum elverdiğince yaptık birşeyler sonuçta işçi adamız
Kaplama değil boya :)

BU®AK
23-02-2014, 22:42
Son hali mükemmel olmuş maşallah...

serdar_yuksel06
23-02-2014, 22:42
Maşallah araç ankara'da çok güzel bakiliyordu. Elinize kolunuza sağlık sizde gayet güzel bakıyorsunuz. Renk beyazdan sonra tuhaf geliyor ama 'SuBiDi'yede herşey yakışıyor. Allah kaza bela vermesin.

HüseyinAvcular
23-02-2014, 23:31
Bu araba gerçekten bir başka...Özellikle Kırmızı ile tabir-i caizse cayır cayır olmuş maşallah.

Fotodaki Kouki veya zevkinize göre bir spoiler ile noktayı koyacağınızı düşünüyorum.Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim. :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/577/ihnr.jpg

akbaba78
24-02-2014, 08:00
way subudiye bak:eek:cok basarili olmus:icon_tup:masallah..

DoganSuper
24-02-2014, 08:13
masallah cok şık olmus jantlar cok iyi arac suan bursada mı?

CemalYavuz
24-02-2014, 18:06
masallah cok şık olmus jantlar cok iyi arac suan bursada mı?
Evet araç Bursa'da

Bu araba gerçekten bir başka...Özellikle Kırmızı ile tabir-i caizse cayır cayır olmuş maşallah.

Fotodaki Kouki veya zevkinize göre bir spoiler ile noktayı koyacağınızı düşünüyorum.Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim. :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/577/ihnr.jpg

Kouki spoilerimizde var geç geldiği için boyanmayı bekliyor sadece.Birde taksak mı takmasak mı arasında kaldım.o yüzden şimdilik bekliyor.

ilkerist
24-02-2014, 19:12
Bence takmalısınız :)

Spawn
24-02-2014, 20:23
Kanadi takmayacaksaniz ben alabilirim :)

bykral
25-02-2014, 10:03
Çok harika olmuş birtek kanat eksik oda varmış benim projem de aynı şekilde komple kouki yapmak takmazsanız 2. olarak spoilerı ala bilirim :)

CooLeqenD
25-02-2014, 10:30
Kouki Spoiler takılmaz mı ya ? :) Bu arabayı tek güzel gösteren kit zaten Type-X Kit bu kitin içine Kouki Spoiler de giriyor. :)

KadirSir
25-02-2014, 12:40
Masallah hikaye gibi :) allah utandirmasin

Onu-R
25-02-2014, 16:18
Istenince 52 sayfa da okunabiliyormus..

Mukemmel bir hikaye idi, hikayenin bas kahramanini tebrik etmek istiyorum oncelikle. Kolay degil.

Daha sonra bir anda hikaye kesildi, bir baskasi foto koymaya basladi, orada biraz uzuldum tabi ve anlayamadim neler oldugunu. Saglik olsun, insallah suanki sahibi kazasiz belasiz biniyordur.

Ayrica kirmizi mukemmel olmus, nokta atisi bir secim.

stak67
25-02-2014, 16:54
baştan sona komple okudum. mükemmel bi proje gerçekten.

mikelazi
25-02-2014, 18:19
maşallah kazasız,belasız günlerde kullanın.emegi geçen herkezin eline saglık

CemalYavuz
25-02-2014, 20:54
Çok harika olmuş birtek kanat eksik oda varmış benim projem de aynı şekilde komple kouki yapmak takmazsanız 2. olarak spoilerı ala bilirim :)
Sağol kardeşim.

Kouki Spoiler takılmaz mı ya ? :) Bu arabayı tek güzel gösteren kit zaten Type-X Kit bu kitin içine Kouki Spoiler de giriyor. :)

Evet genç kardeşim :)

Masallah hikaye gibi :) allah utandirmasin

Görkem sayesinde filmi bile yapılır bu hikayenin :D

Istenince 52 sayfa da okunabiliyormus..

Mukemmel bir hikaye idi, hikayenin bas kahramanini tebrik etmek istiyorum oncelikle. Kolay degil.

Daha sonra bir anda hikaye kesildi, bir baskasi foto koymaya basladi, orada biraz uzuldum tabi ve anlayamadim neler oldugunu. Saglik olsun, insallah suanki sahibi kazasiz belasiz biniyordur.

Ayrica kirmizi mukemmel olmus, nokta atisi bir secim.

ben bu 50+ sayfayı kimbilir kaç kez dolaştım

maşallah kazasız,belasız günlerde kullanın.emegi geçen herkezin eline saglık

her kullananın bir emeği var bu araçta Görkem,Yunus,Mehmet ve en son ben :)

CemalYavuz
25-02-2014, 21:16
Aslında benim hikayem daha farklı olacaktı.Stock bir S13 alıp yavaş yavaş imkanlar elverdiğince yapmaktı
yaklaşıkta 2 senedir para oldukça kouki kitten tutta janta S14 kaliperine 5lug poryasına kadar hepsini aldım tabi bu banaa gümrük ve kargo dahil S13 parasınaa denk geldi zaten :(
sonra başladık araba aramaya,
aslında yaş ve evdekilerinde etkisini düşünerek birkaç ay binip hayalimizi gerçekleştirdikten sonra
satıp bir aile arabası alacaktım
tabi evdeki hesap tutmadı ve subudi yi aldık :) tabiki evdekilerden habersiz :) yandın olum sen
ve hatta bu arabaya tekrar masraf etmeyelimde dedik ve elimdeki bütün malzemeyi satılığa çıkarttık ama kimse talip olmadı sadece poryaları Selim'e ön fenderlerde antalya'ya satıldı
kit ve jantlar elde kalınca hadi takalım dedik :)
jantları bir taktık ki 3 parmak dışarıda kaldılar :)
hadi bakalım çamurluk şişir vs derken araba oldu kırmızı .
Lan dedim fakir sen işçi adamsın stock araba derken yaptığına bak :)
Allah sonumuzu hayır etsin :)

Errayn
25-02-2014, 21:18
Allah yardım eder abi sen içini rahat tut :) büyük risk ama istediğin gibi oldu yav :)

Brs_eg
25-02-2014, 21:22
Aslında benim hikayem daha farklı olacaktı.Stock bir S13 alıp yavaş yavaş imkanlar elverdiğince yapmaktı
yaklaşıkta 2 senedir para oldukça kouki kitten tutta janta S14 kaliperine 5lug poryasına kadar hepsini aldım tabi bu banaa gümrük ve kargo dahil S13 parasınaa denk geldi zaten :(
sonra başladık araba aramaya,
aslında yaş ve evdekilerinde etkisini düşünerek birkaç ay binip hayalimizi gerçekleştirdikten sonra
satıp bir aile arabası alacaktım
tabi evdeki hesap tutmadı ve subudi yi aldık :) tabiki evdekilerden habersiz :) yandın olum sen
ve hatta bu arabaya tekrar masraf etmeyelimde dedik ve elimdeki bütün malzemeyi satılığa çıkarttık ama kimse talip olmadı sadece poryaları Selim'e ön fenderlerde antalya'ya satıldı
kit ve jantlar elde kalınca hadi takalım dedik :)
jantları bir taktık ki 3 parmak dışarıda kaldılar :)
hadi bakalım çamurluk şişir vs derken araba oldu kırmızı .
Lan dedim fakir sen işçi adamsın stock araba derken yaptığına bak :)
Allah sonumuzu hayır etsin :)

Stock derken nerelere gelmis mevzular :)
Tabi maddiyat acisindan zor fakat karsiliginda bence cok ozel bir otomobile sahip oldunuz.

CemalYavuz
25-02-2014, 21:23
Allah yardım eder abi sen içini rahat tut :) büyük risk ama istediğin gibi oldu yav :)

Sağol Eray kardeşim daha öncede konuştuk seninle idare ettiğ yere kadar
inşallah hep idare eder :)

CemalYavuz
25-02-2014, 21:29
Stock derken nerelere gelmis mevzular :)
Tabi maddiyat acisindan zor fakat karsiliginda bence cok ozel bir otomobile sahip oldunuz.

Valla aslında şöyle imkan olsa seninki gibi bir RB25 yakışır bunada

Biri çıkıpta lan fakir kendine gel desin bana :)

Errayn
25-02-2014, 21:31
Abi gel yanıma arkadaş arıyorum 2 rb25 yapalım fakir işi :) üzerindeki motorları satalım

CemalYavuz
25-02-2014, 21:33
Abi gel yanıma arkadaş arıyorum 2 rb25 yapalım fakir işi :) üzerindeki motorları satalım

Girme kanıma Eray :)
Bankaya borcum olmasa yapacamda kılımı kıpırdatacak halim kalmadı

Errayn
25-02-2014, 21:37
Abi ne güzel işte benimde hazır borcum varken yapayım diye düşünüyorum, azda olsa ödeniyor, çokta olsa ödeniyor :) neyse sen bi düşün bu işi abi ikisini yanyana çekeriz usul usul yaparız :)

CemalYavuz
25-02-2014, 21:42
Kısmet ileriki günler ne getirir bilinmez :)

CemalYavuz
25-02-2014, 21:53
Bir resim koyayım bu kadar muhabbete :)

http://i62.tinypic.com/qrfzua.jpg

LnchCntrl
25-02-2014, 23:45
İlk sahibinin emeği için tebrik ediyorum helal olsun..

İkinci sahibinin yerinde uygulamaları için tebrik ediyorum..

Son sahibinin rengi tam 12 den vurması için tebrik ediyorum..

52 sayfayı bi çırpıda okuduğum için kendimi alnımdan öpüyorum :D

tahirunal
26-02-2014, 00:37
Cemal abim facebooktan da takip ediyorum maşallah harika olmuş, kouki spoiler nokta olur gerçekten allah kaza bela vermesin

weST.27
02-03-2014, 02:16
of of of maşallah cemal abi rc lerden dahada tatlı duruyor :) :) kazasız belasız bin

SERHAT07
04-03-2014, 18:01
Kendimi meşakketli ve zor proje yapıyor sanıyordum, ta ki konuyu incelene kadar :) bravo tebrik ederim.

BEEPower
04-03-2014, 19:18
Allah utandırmasın . proje cok güzel olmuş

GökhanO
04-03-2014, 19:33
Renk seçiminize bravo valla, ben çok beğendim mükemmel olmuş. Allah kaza bela vermesin.

Sefa İNAN
13-07-2014, 18:33
Allah utandırmasın abi Tek kelimeyle süper olmuş..

Apocaltique
17-07-2014, 01:36
53 sayfayı tek solukta okudum, ilk sahibinin yaptıkları karşısında ağzım açık kaldı, bu nasıl bir titizlik, o kadar ince eleyip sık dokunmuş ki, sonra konunun sonlarına doğru bir sayfa da, içimde bir şeyler kıpraştı, aracı bu hale getiren adamın, aracın yeni sahibinin içine su serptiği konuşmaları kastediyorum, en son halini gördükten sonra aklıma ilk sahibinin yaptığı boya geldi içimden :Deli: dedim, ama bu renkte cuk oturmuş.

Çok güzel bir konu, çok güzel şoförler, çok güzel bir araba, iyi forumlar herkese..

civic@ef
28-09-2014, 19:49
ufak bir güncelleme olsun uzun bir aradan sonra..

yeni renkten sonra sbd artık rps :)

http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10431683_786173248092378_8894914600639340397_n_zps 91ba63cd.jpg

http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10599166_786173231425713_6487172242414109937_n_zps 8f1ed4e2.jpg

iyi gün kötü gün herdaim yanımda olan dostum erayın mat haki yeşili s13 ü

http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10653560_786173198092383_6205071704568513388_n_zps 9b939365.jpg

Uzun bir aradan sonra motorumuzda ufak bi kaç değişiklik yapıyoruz önce koyveren şarj dinamomuzu yenisi ile değiştirmeyle başladık.

http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/1969198_786096674766702_4279431076336737904_n_zps1 bab3449.jpg

daha sonra kadranda 35.650 km yi gördükden sonra turbo kendini bıraktı ve asıl değişiklik bundan sonra başlıyor :)

http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/1185858_786096511433385_2223293698079817421_n_zps6 efb7109.jpg
gt2560 a elveda
http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10551120_786096481433388_4844453012582230492_n_zps 94f77568.jpg
yeni turboya merhaba :)
http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10688387_786096438100059_2356272182111589140_o_zps a303765a.jpg

http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10636758_786096228100080_2567148846315485888_o_zps 24fe217f.jpg
yeni emme manifoldu
http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10665187_786096391433397_869019534769510962_n_zps0 1445768.jpg
emme manifoldumuzun iç dizaynı
http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10689929_786096294766740_7150032152820578181_n_zps 6ccb4dba.jpg

Kullandığım defileride greddyler ile değiştirmeye karar verdim ikinci saatte yolda siparişini verdim aem boost controller dan greddy profec' e geçiş yapıyorum ufak tefek bi kaç değişiklik daha yapcam.

http://i1318.photobucket.com/albums/t644/aydoyunus/10568946_786096538100049_6394792814921850946_n_zps fbe4228d.jpg

Bütün mekanik işlerim bittikden sonrada asıl dönüm noktası olacak olan jantlarımı takacam ondan sonrada pek birşeyler yapmayı şimdilik düşünmüyorum açıkcası benim için nokta olacak son hali.Allah nasip ederse araba küçük yiğenimi evladiyelik birşekilde garajda bekliyecek bundan sonra.
Race Werks Serdar Anık (tdipower) ayar,mekanik ve parça tedariği konusunda sağolsun yardımcı oluyor..

Adv1 Türkiye Distribitörü boaMotors ' a tesekkur ederiz...
Runtime Error (http://www.boamotors.com)
Adv1

Okuyan bakan herkeze teşekkürler..

iynn-RS
28-09-2014, 20:11
Maaşalla güzeldi , güzelleşti , dahada güzel olacak gibi :)

civic@ef
28-09-2014, 20:14
İnşallah müdür daha güzel,sağlıklı olsun diye uğraşıyoruz hep :)

Errayn
28-09-2014, 20:28
Maşaallah bakalım sert gelecek inşaallah bu sefer. Gözü olanın ta göz(t)ü çıksın arkadaş ;)

murganc
28-09-2014, 21:55
ayakta alkışlıyorum

Bugra06
29-09-2014, 00:05
Maşallah çok güzel.

civic@ef
29-09-2014, 19:31
Maşaallah bakalım sert gelecek inşaallah bu sefer. Gözü olanın ta göz(t)ü çıksın arkadaş ;)

sertliğinden bi şüpheni vardı brom :) gözü olan gözüne ne gireceğini biliyor :)

ayakta alkışlıyorum

Maşallah çok güzel.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun daha iyileri sizin olsun inşAllah.

dj_batukaan
29-09-2014, 20:55
araçların ruhu olduğuna inananlardanım, her el değişiminde yeniden canlanmış maşallah