Orijinalini görmek için tıklayınız : Safc
Bulut Y.
17-12-2009, 19:18
arkadaslar aracımı (honda jazz) kurcalayıp biraz zengin karısıma almak istiyorum bi kaç kişiye sordum safc ile olabilir dediler nasıl yaparım yardım plz tenks :D
delsolemrah
17-12-2009, 19:21
arkadaslar aracımı (honda jazz) kurcalayıp biraz zengin karısıma almak istiyorum bi kaç kişiye sordum safc ile olabilir dediler nasıl yaparım yardım plz tenks :D
maksatın nedir zengin karışıma almak isiyosun
Bulut Y.
17-12-2009, 19:26
51 boru cektiricem komple azcık zengin calıssın çatararapatara yapamasada çıtı pıtı yapsın falan filan
ahmet3425
17-12-2009, 19:50
sanırım arkadas yakıtı biraz daha fazla yakmak istiyor:) yakıtı zenginlestirerek hiç bi sonuca ulasamassın arac benzini yakamaz çiğ olarak eksozdan dısarı atar atamassa benzin sekmanlara dolar basına is acılır tavsiye etmiyorum...
Bulut Y.
17-12-2009, 19:51
sanırım arkadas yakıtı biraz daha fazla yakmak istiyor:) yakıtı zenginlestirerek hiç bi sonuca ulasamassın arac benzini yakamaz çiğ olarak eksozdan dısarı atar atamassa benzin sekmanlara dolar basına is acılır tavsiye etmiyorum...
kırarsam swap yapıcam zaten :D
delsolemrah
17-12-2009, 21:13
sen stock bin güzelm şirin jazz a bence yada senın dediğin gibi typer engine tak ;)
Bulut Y.
17-12-2009, 22:15
inceden askıya alayım projeyi şimdilik cai egsoz devam
51 boru cektiricem komple azcık zengin calıssın çatararapatara yapamasada çıtı pıtı yapsın falan filan
İstediğin durum bu şekilde olmaz. Zengine alırsan sadece arabanın gidişine negatif etki yaratırsın ayrıca gereği üzerindeki zengin afr ile deformasyona yol açarsın..
catara patara turbo yap gec