Orijinalini görmek için tıklayınız : acill kompiter yardımı
çakıcam laptap ı yere delirdim 4 saattir wireless ile baglantı yapamadım.
ip adresi alıyor diyor 5 dk geçtikden sonra abzürt ip adresi alıyor.
kabloyu taktım mı sorun yok çatırt diye doğru ip adresini alıyor sıkıntı yok nedir bu makinanın karın ağrısı
gökican telefonunu aç bebeem :D
çözelim :D
bugradan cacık olmadı help :D
denedim oda olmadı.
kabloyu taktımmı çat diye ipyi alıyor, wireless ile baglanmak istedimmi 5 dk ip alıyor diyor sonra saçma şekilde ip alıyor
Tayfun-E30
17-12-2009, 23:33
wireless donanımın driverını bir daha kur.
diğer laptap da sorun yok bide öyle bi moktanlık var :D
wireless donanımın driverını bir daha kur.
o zor işte :D:D netbook ahaha ext. cdrom um yok :D cdrom u olmayan makinanın yanında neden cd verirler ki
Modemi kapatıp açmışındır. Ne marka modem ?
bugradan cacık olmadı help :D
cacık yapıp yollarım yanında öküzcan :D
basıyorum formatı :D modem pikatel kanka
diğer laptop da sorun yok
basıyom formatı ilk win7 kurucam baktım yavaşlamıyor yola devam yoksa xp pro yüklicem daral geldi akşamdan beri halledemedim :D
şöleki üzerinde gelen wi-fi yazılımını silmiş gökibeycim ondan ondan sonrada wi-fi bağlanamama sorunumuz var diyor :D
Az önce benden external DVDrom aldı formatı basıp win 7 yükliyecek bakalım nasıl çalışacak :D
şuayb sen bilirsin bu lg x130 kaç mb a kadar yükseltiliyor ram i ?
onursumer
18-12-2009, 02:28
şuayb sen bilirsin bu lg x130 kaç mb a kadar yükseltiliyor ram i ?
tek 1 var uzerinde tek 2 alır takarsın :)
ayrıca dvd ye gerek yokki açılışta f11 yap recoveriy den formatlarsın ;)
win7 kurucaksanda 1gb ramle aynı xp gibi çalışıyor bizzat denedim ;)
dedim ama dinleyen nerdeee :D
İlla kendi kuracakmış Mr Monk :D
Lg x130 wireless ve ethernetle icin o pcnin kendi içindeki programa illetim bi
olusturamadım
onla ayar wireless yada kabloyla baglanmak için.nekadar dogru nekadar yanlıs ama
arkadasımda aldı actıgım gibi sildim o kıl 3 mblik programı sıkıntı dert tasa yok artık. :D
ip controller u kaldır program ekle kaldır dan. sonra kablosuz ağları goruntule dediginde ağların yerine bir yazı çıkacak. "windows yapılandırsın" ı tik le gibi bir cümle okuyacaksın. oradaki kısa açıklamayı harfiyen yaparsan sorunun çözülür. yani umarım. yoksa el mahkum formatto .. f11 le recovery yap ama cidden uğraşma
bugra teknik servisim benm ahhaha
makina hızlansın diye işletim sistemi ile gelen programlarıda sildim. wireless ın kendin programınıda sildim makina ondan sonra iyicene kafayı yedi :D şimdi formatı basıcam home sevmiyorum zaten win7 denicem beceremedim mi xp pro devam :D bakalım becerebilcekmiyim:D
destekliyor yani dimi bro 2 gb aldımmı elimde patlamaz ram :D
satılık 1 gb ram var ahuahau
Flashdiskle windows kurulur :D
Low-Rider
18-12-2009, 11:20
Flashdiskle windows kurulur :D
Hayatımı yedi o yaa.
Eee pc 4g'yi linux'tan xp ye çevirene kadar anam ağladı:D
cidden bendede asus eee pc900 war ama bir turlu usbden xp yukleyemedım yardım edıcek warmı:)
makina hızlansın diye işletim sistemi ile gelen programlarıda sildim. wireless ın kendin programınıda sildim makina ondan sonra iyicene kafayı yedi :D şimdi formatı basıcam home sevmiyorum zaten win7 denicem beceremedim mi xp pro devam :D bakalım becerebilcekmiyim:D
kanka format atmana gerek yoktu ya :o
eğer programı kaldırdıysan hizmetlerden kablosuz yerel ağ otomatik yapılandırma ve kablosuz sıfır ağ yapılandırma mıdır nedir onu elle deilde otomatik yapacaksın o kadar :)
win7 yi kurdum, makina hiç yavaşlamadı(netbook) xp'den bile hızlı çalışıyor diyebilirim, sadece programa alışamadım yılların xp alışkanlıgından dolayı :)
Teşekkürler.. Konu silinebilir, sorun hallolmuştur :)
kanka format atmana gerek yoktu ya :o
eğer programı kaldırdıysan hizmetlerden kablosuz yerel ağ otomatik yapılandırma ve kablosuz sıfır ağ yapılandırma mıdır nedir onu elle deilde otomatik yapacaksın o kadar :)
Hahaha bu kadar basıtmıydılan :d hauhsuahxusahxa
Hahaha bu kadar basıtmıydılan :d hauhsuahxusahxa
yok okadar kolay değildi çünkü yaptı o şekilde denedi olmadı :D
win7 yi kurdum, makina hiç yavaşlamadı(netbook) xp'den bile hızlı çalışıyor diyebilirim, sadece programa alışamadım yılların xp alışkanlıgından dolayı :)
Teşekkürler.. Konu silinebilir, sorun hallolmuştur :)
standart haldeki hali dimi x130 un .. yani ram 1 gb
Sabit IP verin kablosuza sorun kalmasın :)
standart haldeki hali dimi x130 un .. yani ram 1 gb
aynen stock makina :D
extra programlarıda yükledim office vs. hiç bi sıkıntı yapmıyor. program açıp kaparken video izlerken filan.
+ olarak 19 lcd de kullancıyorum full ekran video da atlama filan yapmıyor çözünürlük küçülüyor sadece o kadar
USB ile 2-3 senedir Windows kuruyorum. Ama şimdi Win7 kurmak en kolayı. :) 15 dk da temiz kurulum tamam. :D
USB ile 2-3 senedir Windows kuruyorum. Ama şimdi Win7 kurmak en kolayı. :) 15 dk da temiz kurulum tamam. :D
nasıl yani ?? 15 dakikada mı kuruluyor win7 ?? gt45r mı var yoksa win7 de ahuhaua
cidden bendede asus eee pc900 war ama bir turlu usbden xp yukleyemedım yardım edıcek warmı:)
ederim ekle msn 3rk4n@yer6.org
nasıl yani ?? 15 dakikada mı kuruluyor win7 ?? gt45r mı var yoksa win7 de ahuhaua
2006-7 sonrası çıkan bioslarda native mod devrede iken usb2.0 destekliyor ise kernel yükleme aşaması çok çabuk geçiyor. O zaman 15 dk da yükleniyor. Ama native modda usb 1.1 devrede ise 30 sn lik yer için 3-5 dk bekliyorsun. Sonra protected moda geçince tekrar usb 2.0 oluyo. O tip sistemlerde de ortalam 20dk sürüyor Win7. :) Makina tarihi eser değilse diskte eşşek ölüsü müzelik değilse.