Orijinalini görmek için tıklayınız : Sound Speaker ?_
Laptop ıcın apartman spec , söyle 2+1 tawsıye edebılcegınız gusel net ses veren bir ses sistemi warmı acaba ?
2 markaya baktım
logıtec ve pılıpıs
ama hangılerı gusel ses verır bılemedım , sızlere danısım dedım kullanan warsa yada duyan sesını bıldıgınız marka modellerı tavsıye edersenız sevınırım .:icon_tup:
nitrO_Oxide
18-12-2009, 15:24
creative tavsiye ederim
Serencebey
18-12-2009, 15:25
Sorması ayıp türkçen yok mu?
creative tavsiye ederim
Teşekkür ederim.
mgnPower
18-12-2009, 15:32
ben anlamadim sekerim bu mesaji yaa kime yazdin ? bende kreatif tavsiye edecektim fiyat performans olan 4000 serisiydi sanirim bir cok markaya kafa tutan bir 4+1 ama 2+1 olarakda kullanilabilir sesi cok tatminkar oyleki bende iki tane var
akucukdogan
18-12-2009, 15:33
Alacaksan creative yada logitech olsun ;)
saol,aklıma gelmemıstı yaw creatıve ıı oldu soyledıgnız logitec e kılıtlenmıstım cesıt oldu saoln, Evet creative in ses olarak baya tatmınkar , 4+1 ini kullandım da , öğrenci evine geçince ufak çaplı birşeye düşmek istedim evde kablo yıgını olmasın dıye o sıstemı getırmedım ...
Alacaksan creative yada logitech olsun ;)
:icon_tup: saolasın
ben creative 2+1 kullanıyorum yaklaşık 2 senedir gayet başarılı ses veriyo.çok memnunum.creative almam diyorsanda logitech al derim.
ben creative 2+1 kullanıyorum yaklaşık 2 senedir gayet başarılı ses veriyo.çok memnunum.creative almam diyorsanda logitech al derim.
Acaba modeli nedir ?
v yerine w, v yerine f kullananlara bir yaptırım olamaz mı?
Bugün arkadaşıma Creative A300 aldık çok güzel fazlasıyla işini görür tavsiye ederim tam apartman spec :)
Bugün arkadaşıma Creative A300 aldık çok güzel fazlasıyla işini görür tavsiye ederim tam apartman spec :)
Saolasın, bu modeli görmüştüm evet , sesini dinleme imkanım olmadığı için cesaret edemedim.
Serencebey
18-12-2009, 16:03
ben anlamadim sekerim bu mesaji yaa kime yazdin ? bende kreatif tavsiye edecektim fiyat performans olan 4000 serisiydi sanirim bir cok markaya kafa tutan bir 4+1 ama 2+1 olarakda kullanilabilir sesi cok tatminkar oyleki bende iki tane var
v yerine w, v yerine f kullananlara bir yaptırım olamaz mı?
Sound Speaker ne arkadas?
Hoparlor iste bu kadar basit.
tawsiye ne ben bunları anlamiyorum bazen.
yetmiyor mu bizim 29 harfimiz?
mgnPower
18-12-2009, 16:12
anladim sekerim kizma hemen :D
Oğuzhan Ç.
18-12-2009, 16:17
Bende 2 Senedir Creative 5+1 Kullanıyorum Gayet Memnunum :)
Okullardaki ingilizce eğitim , alışkanlık yapıyor demek zamanla .
ne creative ne logitec nede philips sdece jwin al derim 2.1 leri çogu 5.1 den dha iyi ses veriyor ses klitesi çok iyi görsellik on numara aldıgımız bi 2.1 vardı dokunmtik tuşlr vrdı çok iyidi fiyatı 100 tl gibi bişeydi tvsiye ederim...
ne creative ne logitec nede philips sdece jwin al derim 2.1 leri çogu 5.1 den dha iyi ses veriyor ses klitesi çok iyi görsellik on numara aldıgımız bi 2.1 vardı dokunmtik tuşlr vrdı çok iyidi fiyatı 100 tl gibi bişeydi tvsiye ederim...
İlk defa duydum bi bakmak lazım ozaman saol ;)
Antalyalogy
18-12-2009, 17:49
Microlab. M 280 .....
6 aydır kullanıyorum çok memnunum..Fiyat/kalitesi mükemmel ötesi...
Bu da incelemesi
http://www.pcnet.com.tr/forum/urun-inceleme-ve-tavsiye/175413-microlab-m-280-incelemesi.html
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81363
psy_dreams
18-12-2009, 18:16
Logitech Z3E önerebilirim, meşhur Z serisinin kalitesin de 2+1 :icon_tup:
http://www.cosmo.md/images/products/1888.jpg
Teşekkürler verdğiniz öneriler için , tercihlerimin arasına alıcam.
emredağla
18-12-2009, 18:46
bence creative a300 al ben 2 senedir kuulanıyorum hem ucuz hemde kaliteli
Aklıma yatan bı model evet onu alıcam gibi ...
DogukanB
18-12-2009, 19:07
creative i trigue serisini 3-4 yıldır kullanıyorum. 48 watt rmsi var ve çok kaliteli bir sistem fakat bulman biraz zor olabilir. fiyatıda sıfırı 200 civarı ama pişman etmez.
by_BuRoCk
18-12-2009, 22:49
jwin i kesinlikle bende tavsiye ederim
evde 5+1 ni kullanıyorum kuzenimede 2+1 ni almıştık
çok güzel kaliteli bi ses var
F.A.T.İ.H
18-12-2009, 22:59
4+1 creative m4500 aldım ama hiç memnun kalmadım tavsiye etmem.
Onurkk06
18-12-2009, 23:03
bende 2+1 creative var tavsiye ederim bass yüksek kalıyo biraz ama tizzler iyi ses vermio
logitech öneririm, creative de ses + bas doğru orantılı yükseltilirse sesi bozuyor, logitech x540 kullanıyorum ben 5+1 olarak laptopta, gayet temiz bi sesi var memnunum ;)
2+1 logitech kullanıyorum tavsiye ederim.
Tesekkurler arkadaşlar , tavsıyelerınız için saolun ...