Orijinalini görmek için tıklayınız : kare APP plaka?
muhurlu olursa daha ıyı olur yardımcı olucak varmı?
onursumer
20-12-2009, 18:32
Ben nazmıden aldım applerı karede yapıyor 0535 970 80 43 edit : cıft muhur basıyor
mühürsüz yardımcı olurum abi ;)
kayaakin
20-12-2009, 23:00
Ankarada yapacak varmı bu işi??
maxpower
20-12-2009, 23:01
Ankarada yapacak varmı bu işi??
çevik kuvvetin arkasındaki plakacılar yapıyor
2 yıldır tek mühür geziyorum hergün Taksime gidiyorum daha dur lan bu plaka ne diyen olmadı :) ama arabana sona borusu tamışsın diyen çok oldu :D
Zaten durduran olursa plakadan önce bakacağı sana ilgi göstereceği 12456456 tane unsur olacağından tek mühür yap gitsin :)
bende sıfır muhur gezıyorum 2 plakadada :D cevıren olmadı cevırende ona bakmıyor cam fılmı egzoz onlardan vakıt kalmıyor :Dcam fılmını soktum bakalım sımdı goren olcakmı :D muhursuz forever :D
çevik kuvvetin arkasındaki plakacılar yapıyor
Çift mühürlü?
Çift mühürlü?
yok kardes muhursuz benimkide oyle daha bi sorun olmadi allahtan :)
CasabLanca
21-12-2009, 01:18
app plakada mühür olayı şahsen bana saçma geliyor
polis çevirdiğinde zaten kafaya taktıysa her türlü cezayı keser, bu plaka app dediğinde mühürlü birşey yapamazsın dersen dahada kötü olur ordan burdan her yerden iteler :D
app plakada mühür olayı şahsen bana saçma geliyor
polis çevirdiğinde zaten kafaya taktıysa her türlü cezayı keser, bu plaka app dediğinde mühürlü birşey yapamazsın dersen dahada kötü olur ordan burdan her yerden iteler :D
aynen oyle suyuna gidiceksin :D
O zaman hiç gerek yok, teşekkürler...
Bişey merak ettim.Bu mühürler orjinal plakalardan kesilip te mi birleştiriliyor.Yoksa çakma mühürmü:)
CasabLanca
21-12-2009, 01:51
yok normal plakadaki gibi mühür yani emniyette adamın olmasına bağlı :D
cakmasini yapanda war abi :D
Cıhat YAVAS
21-12-2009, 02:26
orj plakanın kenarlarını silmek daha mantıklı
harun senmısın len
aynn abi :d
Ferhat_V
21-12-2009, 08:31
pm atmıştım geldimi ?
ankarada çeken polis oluyo eski arabamda vardı sıkıntı yaşamıştım
topkapı murat eken. tek kelimeyle mütiş çift mühürlü baskıları cok ciddi gözüküyo.. renkler cok ii fiyatta fena değil :) ben de dekare var.
Beni de çekiyordu..Plakadan başladı film ve sisten devam etti..Yalvar yakar emniyet kemeri kestirmiştim Ağustosta :)
Orj plajanın kenarlarını kestirip harflerini de folyo ile kalınlaştırmak daha mantıklı aslında..
Beni de çekiyordu..Plakadan başladı film ve sisten devam etti..Yalvar yakar emniyet kemeri kestirmiştim Ağustosta :)
Orj plajanın kenarlarını kestirip harflerini de folyo ile kalınlaştırmak daha mantıklı aslında..
Senin neyine app plaka be hacı :D:D normal plakanın çerçevesini tinerle sil yola devaö et polise laf anlatmak kadar zor şey yok şu ülkede