Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uba 88 cupra & u typer s.charger

Sayfa : 1 [2]

M_PROJECT
21-12-2009, 20:57
Bir daha uyarmıyacam derken ???

ceza alicaksin , sen burda arabalar yada bu video uzerine yorum yapmiyorsun , bu forumda nekadar honda binicisi var ise onlara ters gidiyorsun , nedir kuyruk acin bilemem ama buna devam edersen uzaklastirilicaksin , dedigim gibi madem honda sahiplerine gicik gidiosun yaz kimse bu kisilere pm ile coz derdini .

Göki,ZD
21-12-2009, 20:58
allahtan bir mani çıkmazsa cupra günü olur inşallah :):):)

iki rekat Hacet Namazı kıl da dileğin gerçekleşsin :) yoksa honda geçecek bu sefer ;)

:hehe::hehe:
http://img693.imageshack.us/img693/3806/screenshot034wl3u.jpg

Yigit-Y
21-12-2009, 20:59
ceza alicaksin , sen burda arabalar yada bu video uzerine yorum yapmiyorsun , bu forumda nekadar honda binicisi var ise onlara ters gidiyorsun , nedir kuyruk acin bilemem ama buna devam edersen uzaklastirilicaksin , dedigim gibi madem honda sahiplerine gicik gidiosun yaz kimse bu kisilere pm ile coz derdini .

ben yenilgiyi kabullenmeyen tüm kullanıcılara gıcık gidiyorum...

uzaklaştırmayı bundan sebep alacaksak helal olsun ;)

M_PROJECT
21-12-2009, 21:02
ben yenilgiyi kabullenmeyen tüm kullanıcılara gıcık giyorum...

uzaklaştırmayı bundan sebep alacaksak helal olsun ;)

iyide bundan sanane ? yani tamam oldu gicik kaptin adam dan gittin soyledin mi peki , ben senden gicik kapiyorum gecilip gecilip gectik diyorsunuz die ? yada bu tutumun sana ne gibi bir yarari olacagini hic dusundun mu ?

sen burda duzen bozuyorsun , ona buna gicik gidiyorum die , sahsen ben hondaci olsam senle polemige girerim , bunun sonucunda da tartisma ortami cikar ... buna neden olabilicegin icin uyariyorum seni , devam edersen bu sebepten ceza alirsin yoksa kimseye taraf yada kanat gerdigimiz yok , sen simdi bu sekilde dusunuyorsun biliyorum ama oyle degil .

Yigit-Y
21-12-2009, 21:05
iyide bundan sanane ? yani tamam oldu gicik kaptin adam dan gittin soyledin mi peki , ben senden gicik kapiyorum gecilip gecilip gectik diyorsunuz die ? yada bu tutumun sana ne gibi bir yarari olacagini hic dusundun mu ?

sen burda duzen bozuyorsun , ona buna gicik gidiyorum die , sahsen ben hondaci olsam senle polemige girerim , bunun sonucunda da tartisma ortami cikar ... buna neden olabilicegin icin uyariyorum seni , devam edersen bu sebepten ceza alirsin yoksa kimseye taraf yada kanat gerdigimiz yok , sen simdi bu sekilde dusunuyorsun biliyorum ama oyle degil .

doğru olan bir düzen var burada o konuda haklısın...;)

Oz`
21-12-2009, 21:08
yiii msg ların hep yalamalık dolu ben cupranın geçmesini istiyorum dersin biter DEWAMLİ *** atıop durma harbi sıkıldım

M_PROJECT
21-12-2009, 21:08
doğru olan bir düzen var burada o konuda haklısın...;)

bak guzel kardesim birseylerden rahatsizsan biz seni zorla uye yapmadik buraya , sen ta minikle sulhinin denemesinden beri bircok kisi ve arabalari adina sacma sapan konular acip yazilar yazdin . ben sana dicemi dedim insanlarin kavga etmesine sebep olursan ceza alirsin , uslubunu degistirip duzgun yazilar yazarsan sevinirim . eger bukadar cok merakli isen deneme konularina ve gicik gittigin hondacilara , sende yap arabani ( ki bildigim kadariyle turbonu degistiriyorsun ) sende dene , senide tebrik etsinler , sende sogursun biraz gectigin hondalardan sonra ...

H22Power
21-12-2009, 21:11
size birkaç ufak bilgi veriyim mi?:D umarım güzel bir deneme olur iki aracada başarılar..

Oz`
21-12-2009, 21:13
size birkaç ufak bilgi veriyim mi?:D

ben k imin geçiceğine bakmıyorum yalamaları sewmiorum ver bakalım MEN adam 500 beygirmi çıkmış :D

H22Power
21-12-2009, 21:14
ben k imin geçiceğine bakmıyorum yalamaları sewmiorum ver bakalım MEN adam 500 beygirmi çıkmış :D

çipli sirocco ile denemek istiyorum özgün:icon_tup:

XoR
21-12-2009, 21:14
size birkaç ufak bilgi veriyim mi?:D umarım güzel bir deneme olur iki aracada başarılar..

Ben sana veriyim :D

İnan 10dk önce Merter Mc'deydi. Evo TM ile denemey gitti hatta :D

Alicanrs
21-12-2009, 21:15
=)=) hadi yaa hehe mustafa ben scirocco getiriyim sana denersin bol bol =)

Oz`
21-12-2009, 21:16
tamam perşembe deneyelim bana uyar kaçtan kaça ?

Alicanrs
21-12-2009, 21:16
kendiside konuda okuyor =)=) ENSAR SESLEN

H22Power
21-12-2009, 21:18
ertanda hiç hırs yok sadece parçalarını tamamlamadan önce inanın speclerindeki cupra ile denemek istedi parçalar takıldıktan sorada deneyecekti ki aradaki farkı görsün ben tatlı tatlı iki arabayı bilgi çerçevesinde fanatiklik yapmadan tartışmak istedim olmadı kanaatimce typer bu gece çok daha iyi gidicek ama yine cupra geçicek eksikler tamamlandıktan sorada oyum ertandan yana çok eksiği var ben sadece iki aracada başarılar diliyorum ....MAAŞALLAH

Tolga-R
21-12-2009, 22:43
nerdesiniz hiç bir cupra ci açmıyor teli 35 kez aradık be ayıptır . yoldayım okmeydani tem deyiz. evet hadi

Oz`
21-12-2009, 22:54
yiiit evet ara bakalmı arkadaşlarıını bekliyorlarmış

STP
21-12-2009, 22:56
walla gecen gece benı hemen arayıp typerı gectık cok fena gelıyoruz cupracılar olarak dıyen hakan abıyı arıyorum suan telı acmıyor

BMK TypeR
21-12-2009, 22:57
tolga benı aramadın:))

Oz`
21-12-2009, 22:58
Açın açın Otelefonu Açın cupracılarRN eoldu açın o telefonu adam rovans istiyor bukadar korkmayın 6 bıy geçen adam gene dener neysem beni bağlamıo :D

Oz`
21-12-2009, 22:59
tolga benı aramadın:))

resitcim sen arasana tolgayı herkes ağac olmuş hilmiler felan herkes onları beklio

edo typer
21-12-2009, 23:00
yazık ya denıcez de ewlı barklı adamları bu sogukta otobanda beklet. hll olsun delıkanlılık bole bısey galıba harbı ayıp

BMK TypeR
21-12-2009, 23:02
yazık ya denıcez de ewlı barklı adamları bu sogukta otobanda beklet. hll olsun delıkanlılık bole bısey galıba harbı ayıp

mekanık spor kanka:))

dR.selim
Açın açın Otelefonu Açın cupracılarRN eoldu açın o telefonu adam rovans istiyor bukadar korkmayın 6 bıy geçen adam gene dener neysem beni bağlamıo :D

kanka cupracılar cok korkak oluyor kendi sitelerine üye olup gider yaptım bi taneside demediki kardeşim gel sana bi saplıyımda kendine gel:D

Maxiboost

ahah şimdi gene bişi yazıcamda neyse :D civic, 106 vs ile denemek subaru camiasında subarunun itibarını zedeliyormuş :) belki ondan gıcık olabilir arkadaş :D

mmustu
21-12-2009, 23:03
kanka cupracılar cok korkak oluyor kendi sitelerine üye olup gider yaptım bi taneside demediki kardeşim gel sana bi saplıyımda kendine gel:D

yaw ne adamsın :D

valla şuanda yapılan çok ciddi bir ayıp hadi gitmiyosun bari teli aç adamlar ağaç oldu bu saatte yolda bekliyorlar

BMK TypeR
21-12-2009, 23:03
resitcim sen arasana tolgayı herkes ağac olmuş hilmiler felan herkes onları beklio

bende tel yok canım olsa arardım ınanı

H22Power
21-12-2009, 23:06
benim msn kitlendi konuyla benim sadece vag kullanıcısı olarak alakam var:D

edo typer
21-12-2009, 23:06
sımdı tekrar konustum DELİKNLI HONDACILAR ıle acmıolarıs tellerını vatandaslar donduk soguktan dıolar ayıp gercekten. herkes ordaymıs hulk u typer garıban :D bı eksık hızlı cupralar. ne yuzle yazcaklar sıteye merak edıorum. bızımkılerde beklerkenkı hallerını full hd yapmıslar ızlerız..

edo typer
21-12-2009, 23:07
yıgıt sustun koc??? yazsana neden gelmıo kankan?? hdı gelmıo neden acmıo telını? korkcak bısey yok cekınmesın bu kdr.. ayıp

Yigit-Y
21-12-2009, 23:08
yıgıt sustun koc??? yazsana neden gelmıo kankan?? hdı gelmıo neden acmıo telını? korkcak bısey yok cekınmesın bu kdr.. ayıp

telefonlarına ulaşılamıyor?bilgim yok.böyle birşey varsa ayıp ediyorlar...

_FaRuK_
21-12-2009, 23:08
bızım buralarda bılınen bır harf vardır eskıdır...RRRRRRRRRRRRRR

STP
21-12-2009, 23:09
ahaha mustafam passatturbom yorumun alaasını yaptı :D

************BAŞKAN************:
*:D
*e şimdi
*adam gelmemekte haksız mı
*sc typer la denicek
*turbo 2 tane typer gelio
*elek yapıcaklar

kickboxer
21-12-2009, 23:10

*e şimdi
*sc typer la denicek
*elek yapıcaklar

yere dustum gulmekten

edo typer
21-12-2009, 23:10
telefonlarına ulaşılamıyor?bilgim yok.böyle birşey varsa ayıp ediyorlar...

bıraz once canlı yayın yapıodun 6 boy dıe,nrden edınıosan o bılgıyı o arkadası ara sana zahmet

!KO
21-12-2009, 23:11

*e şimdi
*sc typer la denicek
*elek yapıcaklar

:hehe::hehe:

üstüne laf söylenmez :D

Göki,ZD
edo git yat bro ya :D

mmustu
Mustafa MUŞTU:
*ahuahuahauhauhauhauhauhauhaua
*noldu lan
*şey kem küm

edo typer
ve stp nın bomba yorumu: bı cupracıyı arıodu kendısı:D:D

aradın mı
·$4·#STProject®:
tık yok
ERDEM:
..

dragstar

*e şimdi
*sc typer la denicek
*elek yapıcaklar

ahaha iyiymiş:D çok güldüm

Yigit-Y
bıraz once canlı yayın yapıodun 6 boy dıe,nrden edınıosan o bılgıyı o arkadası ara sana zahmet

başka bir araçla denemiş yalnış bilgi geldi ...

forum halkından özür diledim ama silindi mesaj ;)

ulaşılamıyor şuan ....

Kaan
21-12-2009, 23:12
ya makara bi yanada gerçekten ayıp yani bu yapılan hiç bir mantıklı acıklaması olamaz..adamlar soğukta bekliyolar yazık evli barklı çalışan insanlar var aralarında gecenin kaçı oldu saat çok buyuk ayıp yani...

edo typer
edo git yat bro ya :D

bro sınırlendım:D cıkayım sıkayım azcık r yapanlara ınat mıllet ses duysun:D korkumuz yok cok sukur;)

Kaan

ulaşılamıyor şuan ....

baska araçlar denio bizimkilerin telefonunu niye acmamıs demekki dışarda arkadaş:soru:

H22Power
21-12-2009, 23:13

*e şimdi
*sc typer la denicek
*elek yapıcaklar

doğruya doğru dos doğru şimdi kızmıyorum inana akıllıca hareket etmiş sc typer a bu gece ayar yapıldı hesapta sc typer la denenecek 2 tane k20 gelio biri biraz hızlandıya herkes çullanmasa üstüne olmaz..

STP
21-12-2009, 23:15
doğruya doğru dos doğru şimdi kızmıyorum inana akıllıca hareket etmiş sc typer a bu gece ayar yapıldı hesapta sc typer la denenecek 2 tane k20 gelio biri biraz hızlandıya herkes çullanmasa üstüne olmaz..
he yanı gecılecegını bılınce gıtmek delıkanlılık olemı

XoR

ulaşılamıyor şuan ....

Uzay Yolunamı girmişler :D

20dk önce online sohbet hattı gibi yazıyodun haberleri :D

http://2.bp.blogspot.com/_CgBo31yxz8I/SVyqd9X834I/AAAAAAAABLQ/iqUjX1zMOgk/s400/uzay+yolu.bmp

mmustu
ya moruk saçmalamayın minikler kamera için geldi gariban diyosun adam rodajda km yapmak için geliyo sıktığı falan yok u tayyara ayar yapılmış yapıldıysa yapıldı abi hızlıysa gene geçer

valla arabam olsa giderdim yanlarına adamlar saatlerdir bekliyolar soğukta en azında eğlenirdik denerdik falan ulen beni geçseler ne olacak yaa :(

alp1903
21-12-2009, 23:16
ahah şimdi gene bişi yazıcamda neyse :D civic, 106 vs ile denemek subaru camiasında subarunun itibarını zedeliyormuş :) belki ondan gıcık olabilir arkadaş :D

Subaru camiasını karıştırma bence;). Genelleme yapmazsan sevinirim.:)

Eray Yümsel
21-12-2009, 23:17
ya moruk saçmalamayın minikler kamera için geldi gariban diyosun adam rodajda km yapmak için geliyo sıktığı falan yok u tayyara ayar yapılmış yapıldıysa yapıldı abi hızlıysa gene geçer

valla arabam olsa giderdim yanlarına adamlar saatlerdir bekliyolar soğukta en azında eğlenirdik denerdik falan ulen beni geçseler ne olacak yaa :(

hacı sat şu ekeyi honda al rica ediyorum :D bmw ci birine sat ama :D

Absinthé
http://www.newcarscollection.com/wp-content/uploads/2009/10/2010-seat-leon-cupra-r-engine.jpeg

Geçmek geçilmek çokda önemli değil. Yapılan ayıp :rolleyes:

Yigit-Y
Gelmezlerse çok büyük ayıp ederler en azından haber versinler o kadar hazırlık yapılmış kavacıkta bu soğukta....

H22Power
abi sorularınızı burdan sorun toplu cevap veriyim tool bar sönmüyor:D elim yoruldu:)

_FaRuK_

sc ıle denıyecek rowans olayı gerısı zaten ızleme ve cam car olayı akıllıca olarak gorme adamlar orda beklıyor

mmustu
hacı sat şu ekeyi honda al rica ediyorum :D bmw ci birine sat ama :D

paran geldiyse vereyim hacı :D

Maxiboost
Subaru camiasını karıştırma bence;):)

niye ki? yalan dolan bişi mi söyledik?

Oz`
uzatmayın kittlrdim

Oz`
21-12-2009, 23:50
açtım ehehe

_FaRuK_
21-12-2009, 23:51
haber varmı ozgunnn sana gelmıstr bır seyler keyfın yerındee:D

Göki,ZD
21-12-2009, 23:52
honda tayfası sitede online demekki cupracılar gelmemiş ayıp yaptıkları

Oz`
21-12-2009, 23:53
gariban demin burdaydı aradık açmadılar kaçkez deiler

Maxiboost
21-12-2009, 23:57
Subaru camiasını karıştırma bence;). Genelleme yapmazsan sevinirim.:)

yok camianın geneli öyle :) nasıl görüyorlarsa artık, aracımızın bir parçasıyla alırız falan yazmışlardı :) nası bi mantık bu diye yazınca camii duvarına işemekle suçlandık...

Tolga-R
21-12-2009, 23:58
ya varya donduk ya .. insan bi teli açar derki abi gelemiyoruz bizde geri döneriz...

miniks
21-12-2009, 23:58
yeni eve geldik

ertan taa gebzeden geldi

ben kartaldan arabayı cıkarttım sırf güsel bir cekim yapılsın diye cupra gecmek için degil kaale almam çupraları saçmalama mustafa !!!!!

arca 1 saat emek verildi bu sogukta sürekli durduk sıktık durduk sıktık sırf güsel ayar olsun diye

resmen donduk ayaklarımızı hissetmiyorzn nerdeyse

böle terbiyesizlik olmaz bir telefon acılır denirki denemicem kardeşim gelmeyin karşıya

ben ertana dedim onlar gelsinler diye ertan da dediki kanka onlar gebzye kadar geldiler gecen gü şimdide biz gidelim bi onlar bir biz dedi taaa karşıya kadar geldik okmyedanından geri döndükl

neyse bol bol typer Hulk videosu izliceksiniz yarın ama bu videoyu koymakta tereddüt ediyorum cünkü bu videodan sonra hhiç br çupracının U typer la denememesinden korkuyorum

U typer a kocaman Maşallah bu gece gitmesi gerektigi gibi gidiyordu ama o otobandayken Çupra sıcak evinde bir telefona cevab verme cesareti bile göstermedi Helal olsun

Maxiboost
22-12-2009, 00:00
telefonlar kapalı mıydı yoksa çaldı çaldı açılmadı mı?

miniks
22-12-2009, 00:02
çaldı çaldı çaldı çaldı milyon kez çaldıyaaaa

Tolga-R
22-12-2009, 00:02
telefonlar kapalı mıydı yoksa çaldı çaldı açılmadı mı?

arıyoruz çalıyor cevap yok bi iki dakika sonra arıyoruz meşgul .. tekrar arıyoruz yine cevap yok

STP
22-12-2009, 00:03
ılk vıdeonun koyuldugu gece typerhakan nıcklı abımız benı aradı u typerı gectık fena gelıyoruz cupracılar olarak selcuk dedı... bu gece aradım onu acmadı telefonu. garıp...

akucukdogan
22-12-2009, 00:04
ılk vıdeonun koyuldugu gece typerhakan nıcklı abımız benı aradı u typerı gectık fena gelıyoruz cupracılar olarak selcuk dedı... bu gece aradım onu acmadı telefonu. garıp...

Cupracılar atağa kontradan gol yediler sanırım :)

Göki,ZD
22-12-2009, 00:06
evo tm ile denemeyi biliyorlar, telefonları neden açmadılar bahaneleri ne olucak acaba

Tolga-R
22-12-2009, 00:07

bundan bi önceki denemede U yu ben kullandım ciddi ciddi 5-6 boy geçtik . video koydukmu veya duydunuzmu ? İnan arabamda arıza var abi dedi tamam dedik. kimseyi de aramadık o gece...

Mr.K
22-12-2009, 00:07
Konu disi ama Tolga-R imzan ne anlama geliyo merak ettimde ??

khan
22-12-2009, 00:10

muhabbeti cok uzattin artik, 12345 10 tamamda birsey demedikce uzatiyorsun. her dakika ayni seyi soyleyip duruyorsun, adam burada yok, istersen git onun oldugu yerde yaz veya ac telde soyle. subaru camiasi subaru camiasi diyip diyip ortami germe. bende o camiadayim, diger buradaki bir suru subarucu arkadasta....
bertan sen misin maxiboost?

Tolga-R
Türk, Oğuz beyleri, kavmi, işitin yukarida gok basmasa, asagida yer delinmese Turk milleti , ülkeni, töreni kim bozar

STP
bundan bi önceki denemede U yu ben kullandım ciddi ciddi 5-6 boy geçtik . video koydukmu veya duydunuzmu ? İnan arabamda arıza var abi dedi tamam dedik. kimseyi de aramadık o gece...

aga ertan nasıl kullanıyor bılmıyorum ama typer kullanımdan dolayı yurume farklılık kullanımı gosteren bı arac o yuzdende farklar olabılır. o gece U yu gecme sevıncıyle arandık, ama o olaylardan sonra bu gece ıcın yıne gelın deyınce benım dusunceme gore bı sefer gectık nasılsa son seferdı bu hıc olmazsa deneyıp gecılmeyelım moldu oldu

Mr.K
22-12-2009, 00:12
Türk, Oğuz beyleri, kavmi, işitin yukarida gok basmasa, asagida yer delinmese Turk milleti , ülkeni, töreni kim bozar

Tesekkurler.

Oz`
22-12-2009, 00:12
ben bugun denenseydi sonucu biliyordum uhauhauhuh şey gibi erdem le 1 s3 mü cupramı ne vardı hatırladınızmı :) onun denemssi gibi olcaktı :) neysem:D

STP
22-12-2009, 00:13
ben bugun denenseydi sonucu biliyordum uhauhauhuh şey gibi erdem le 1 s3 mü cupramı ne vardı hatırladınızmı :) onun denemssi gibi olcaktı :) neysem:D

konulu yanı :D

Juggernaut
22-12-2009, 00:13
inan mpower
valla kardeş istersen gel sende arabama bak ama yok zaten piaysada nos satan belli takanda belli ne gerek var boş laflara sen video yorumunu yaz ama sana sölim valla nos yok

ve ayrıca typerları bu kadar gözünüzde büyütmeyin eski typercılar şuan hepsi cupracı olma yolunda aklın yolu birdir
Bunu yazdıktan sonra geri vites yapmak pek yakışmamış arkadaşa:)

Yigit-Y
22-12-2009, 00:14
inşallah geçerli bir sebepleri vardır olsa bile insanlara tel açıp gelemiyoruz denebilirdi...

Göki,ZD
22-12-2009, 00:15
inşallah geçerli bir sebepleri vardır olsa bile insanlara tel açıp gelemiyoruz denebilirdi...

yes tuşuna basıp cevap vermek zor değil. neyin geçerli bahanesi

Oz`
22-12-2009, 00:16
yiiiit kesinlikle b u tafa geçme sakın neoldu cupracıların hani ? ,

XoR
22-12-2009, 00:18

Yağ pompasının yönünümü değiştirdin sen şimdi banamı öyle geliyo :)

Bence sen yat sabah namazını kaçırma ;)

Yigit-Y
22-12-2009, 00:18
yiiiit kesinlikle b u tafa geçme sakın neoldu cupracıların hani ? ,

tarafa geçme değilde objektif bakıyorum yapılan yalnış bir şey .o kadar hazırlık yapılmış gitmeyeceksen haber ver kardeşim telefonlara bak en azından yalnış yapmış...

miniks
22-12-2009, 00:19
uyuyamıyorum su anda cünkü okadar üşüdüm ki sıcakbastı heryerimi evde cıplak dolaşıyorum laoriferleri kapattım şaka gibi

teşkkürler çupra teşekkürler inan MIŞ

Maxiboost
22-12-2009, 00:19
muhabbeti cok uzattin artik, 12345 10 tamamda birsey demedikce uzatiyorsun. her dakika ayni seyi soyleyip duruyorsun, adam burada yok, istersen git onun oldugu yerde yaz veya ac telde soyle. subaru camiasi subaru camiasi diyip diyip ortami germe. bende o camiadayim, diger buradaki bir suru subarucu arkadasta....
bertan sen misin maxiboost?

evet abi benim :) 3453 kerede kimse kaale almadı. Ayrıca orda yazamam artık banlandım :) söylenen sözler doğru muydu abi orda? ne saçma düşünce tarzı bu yazınca banlayıp arkadan eceli gelen köpek camii duvarına işer yazıldı.

Göki,ZD
22-12-2009, 00:20
tarafa geçme değilde objektif bakıyorum yapılan yalnış bir şey .o kadar hazırlık yapılmış gitmeyeceksen haber ver kardeşim telefonlara bak en azından yalnış yapmış...

bi istahareye yatmadıgın kaldı namaz kıldın Allaha el açtın cupra geçsin diye neyden bahsediyorsun 2 saat önce esip gürlüyodun honda için, ne oldu 3 cırtladımı

miniks
22-12-2009, 00:21

Bu sulhiye 100 kh da gecirmem seni derinden üzdü be yigitim

hondalara düşman oldun sen

Göki,ZD
22-12-2009, 00:22
2 misafirimiz var kim acaba onlar :)

Tolga-R
22-12-2009, 00:23
hulk a bindim bu gece tekrardan maşallah.. boyun kaslarım gerildi...
- kanka yeter 0 ı geçti
- yok kanka rahat ol daha 260 orası

eve girdigimdem beri usps.com/Track&Confirm refresh yapıp duruyorum . gelsin artık şu intercooler :)

miniks
22-12-2009, 00:23
http://videos.streetfire.net/video/Cupracilar-Nerde_725961.htm

bu video herşeyi açıklar iyi gecler konuyu silmeyin la yrın sabah okucam

yarına bomba videolar var U typer vs HULK

artık cupralar da tadabilir:)

miniks
22-12-2009, 00:24
hulk a bindim bu gece tekrardan maşallah.. boyun kaslarım gerildi...
- kanka yeter 0 ı geçti
- yok kanka rahat ol daha 260 orası

eve girdigimdem beri usps.com/Track&Confirm refresh yapıp duruyorum . gelsin artık şu intercooler :)

ahahahhaahaaaa sagolasın kanka Allah c.c. senine gönlüne göre versin inşallah

Oz`
22-12-2009, 00:26
ahahahhaahaaaa sagolasın kanka Allah c.c. senine gönlüne göre versin inşallah

banabaq
bu arada selenoid buldum apexi çıktı ewden 1 tane deneyebilriis

khan
22-12-2009, 00:28
evet abi benim :) 3453 kerede kimse kaale almadı. Ayrıca orda yazamam artık banlandım :) söylenen sözler doğru muydu abi orda? ne saçma düşünce tarzı bu yazınca banlayıp arkadan eceli gelen köpek camii duvarına işer yazıldı.
bertan eceli gelen it cami duvarina iser lafi sana veya buradan herhangi birine degildi, o bizim kendi grubumuz icinde bir olay tamamen. Bizim forum ortamindaki arkadaslarin tamami birbirini sahsen taniyor ve bulusuyor, gorusuyoruz. oradaki olay cok genc bir arkadasin sitenin abilerinden biri hakkindaki yaptigi bir olaydi ve onun uzerine o olay yasandi. sen ve baska bir arkadas bilip bilmeden konuya dahil oldunuz. bizim sitede hiyerarsi vardir. akli selim 40 yasinda bir adama kalkip 20 yasinda bir adam zart zurt konusamaz. konusursada cami duvarina isiyordur. o yuzden senden ricam artik bu muhabbeti uzatma gecirme, camiayi hic karistirma ise yoksa bende buradayim, sende buradasin ayip oluyor. kalp kirilmasin boktan mevzular yuzunden.

burada bahsi gecen cami duvarina iseyen arkadas bizim sitedeki genc arkadaslardan biri idi ve o mevzuda tatli bir sekilde kapandi orada burada uzamasi ise tamamen mantiksiz.

miniks
22-12-2009, 00:29
banabaq
bu arada selenoid buldum apexi çıktı ewden 1 tane deneyebilriis

knka bu gece tolgada şahit stock motor rekorunu kırdık selonoid sayesinde 1.62 bar continuos hayırlı olsun:) ama kesti kanka galiba boost cut koymuşsn eehhehehheee

Göki,ZD
22-12-2009, 00:29
http://www.youtube.com/watch?v=i1oFWc6G5CM&feature=related :hahaha:

cembozbey
22-12-2009, 00:30
tolga abi kamerayı görunce cok değişmşssin el sallamar felan=))))))
yalnız millet donmus ya aybtr herkes zıplıyo

Oz`
oralarda gidebilme özelliği yok sanırsam çok düşük avans HAHAHAH istediğin kadar bas yani HAHAAUHHAUHUA

khan
................................... double post.

Maxiboost
22-12-2009, 00:33
bertan eceli gelen it cami duvarina iser lafi sana veya buradan herhangi birine degildi, o bizim kendi grubumuz icinde bir olay tamamen. Bizim forum ortamindaki arkadaslarin tamami birbirini sahsen taniyor ve bulusuyor, gorusuyoruz. oradaki olay cok genc bir arkadasin sitenin abilerinden biri hakkindaki yaptigi bir olaydi ve onun uzerine o olay yasandi. sen ve baska bir arkadas bilip bilmeden konuya dahil oldunuz. bizim sitede hiyerarsi vardir. akli selim 40 yasinda bir adama kalkip 20 yasinda bir adam zart zurt konusamaz. konusursada cami duvarina isiyordur. o yuzden senden ricam artik bu muhabbeti uzatma gecirme, camiayi hic karistirma ise yoksa bende buradayim, sende buradasin ayip oluyor. kalp kirilmasin boktan mevzular yuzunden.

Beni az çok tanıyorsun abi, taşkınlık vs veya zart zurt konuşacak biri değilim. Site dışında da o hiyerarşi benim hayatımda var. Büyüklerime her zaman saygılıyımdır. Eğer sen diyorsan abi o laf sana değildi diye inanırım. Benim bozulduğum tek nokta oydu çünkü. Orda ki düşünce tarzını abzürt bir örnekle örnekledim banlandım bu önemli değil yönetim kararıdır saygı duyarım :)

miniks
22-12-2009, 00:33
oralarda gidebilme özelliği yok sanırsam çok düşük avans HAHAHAH istediğin kadar bas yani HAHAAUHHAUHUA

farkettim zaten tolgayada söledim avans cok kısk heralde hiç gitmio arab diye

sen eskiden böle degildin 11.7 cr bozdu seni:D:D:D

khan
22-12-2009, 00:35
Beni az çok tanıyorsun abi, taşkınlık vs veya zart zurt konuşacak biri değilim. Site dışında da o hiyerarşi benim hayatımda var. Büyüklerime her zaman saygılıyımdır. Eğer sen diyorsan abi o laf sana değildi diye inanırım. Benim bozulduğum tek nokta oydu çünkü. Orda ki düşünce tarzını abzürt bir örnekle örnekledim banlandım bu önemli değil yönetim kararıdır saygı duyarım :)

zart zurt konusan sen degilsin zaten onceki mesajimi duzenledim ama gec kaldim, zart zurt konusan bizim sitedeki gecnarkadaslardan biri ve orada konu tatli bir sekilde kapandi buradada uzamasin.

seninle oradaki konunun hic alakasi yoktu, sen direk aradan girdin tartismanin icine kendi uzerine alindin oz gibi aynen. konunun sizinle hicbir alakasi yoktu arabalarlada yoktu aslinda. ben senin zaten nasil bir insan oldugunu biliyorum o yuzdende bugune kadar saka mahiyetinde takilmana hic bozulmadim ama konu uzadikca saka kaka oluyor gerek yok;)

Oz`
22-12-2009, 00:37
farkettim zaten tolgayada söledim avans cok kısk heralde hiç gitmio arab diye

sen eskiden böle degildin 11.7 cr bozdu seni:D:D:D

beni bozmadıda basınc uyuzuma gidio benim evc taktırıcam sana zorla :)

Oz`
22-12-2009, 00:38
zart zurt konusan sen degilsin zaten onceki mesajimi duzenledim ama gec kaldim, zart zurt konusan bizim sitedeki gecnarkadaslardan biri ve orada konu tatli bir sekilde kapandi buradada uzamasin.

seninle oradaki konunun hic alakasi yoktu, sen direk aradan girdin tartismanin icine kendi uzerine alindin oz gibi aynen. konunun sizinle hicbir alakasi yoktu arabalarlada yoktu aslinda. ben senin zaten nasil bir insan oldugunu biliyorum o yuzdende bugune kadar saka mahiyetinde takilmana hic bozulmadim ama konu uzadikca saka kaka oluyor gerek yok;)
bırak hemserim ehuheuhauauah ben bertana saldırdınız die saldırdımdı :) itiraf ediyorum bertan ipnesi fişekledi Beni HEHeuheueheeuh korhanım Cupra yiyelimgelince Balık Fenaaa :) yada burda çok var hemen size gönderim uhehueuhe :)

Tolga-R
22-12-2009, 00:39
günün anlam ve önemi :)

http://img269.imageshack.us/img269/294/temf.jpg

Maxiboost
22-12-2009, 00:39

abi ne kadar subaru sevsemde ordaki yazıları görünce dayanamadım. Hayatta dayanamadığım şeylerden biri para mevsuzu onla bunu alırım bunla şunu alırım. O yüzden dayanamadım yazdım :) neyse ben yanlış anlamışım abi kusuruma bakma gençliğime ver ehehe

Maxiboost
22-12-2009, 00:40
bırak hemserim ehuheuhauauah ben bertana saldırdınız die saldırdımdı :) itiraf ediyorum bertan ipnesi fişekledi Beni HEHeuheueheeuh korhanım Cupra yiyelimgelince Balık Fenaaa :) yada burda çok var hemen size gönderim uhehueuhe :)

hahaha ihaleleri bana bırak sen ztn :D

khan
22-12-2009, 00:43

olum adamlar sizi ekmis gitmis nisantasi starbuckta karilarla kahve icmis sizde orada"dur resimden sayiyim 6 erkek arkadas" kisaca sap sogugun ayazinda araba deniycez diye donmussunuz. ben artik cupraciyim gider cay kahve icerim sogukta falan hic isim olmaz.

khan
22-12-2009, 00:45
abi ne kadar subaru sevsemde ordaki yazıları görünce dayanamadım. Hayatta dayanamadığım şeylerden biri para mevsuzu onla bunu alırım bunla şunu alırım. O yüzden dayanamadım yazdım :) neyse ben yanlış anlamışım abi kusuruma bakma gençliğime ver ehehe

ya ne parasi bertan porsche mi bu sonucta, bosver konuyu uzatma. para lafi 150k usdden sonra basliyo oraya kadar para lafi gecmiyor:)

Oz`
22-12-2009, 00:45
ben ewimdeydm :) söeldiler ban gitmices die HAHAHAHA

inan mpower
22-12-2009, 00:49
arkadaşlar burdan herkeze duyrulur arabamda sorunlarım var ertan dedim yazılım ayarlanamsı gerekiyo biterse ben seni ararım dedim ama ertan kendi başına kalkmış gelmiş bundan yemin ederim ederimki haberim yok arabamın hayrını gömimki haberim yok biz 2-3 araç peş peşe iidik merter mc.den çıktım hem yol testi yapmak için hmde arabadan log alıyodum bir arkadaşımla beraber . nese başa dönim ertan beni aradı ben sanayideyim egsoz kaçağım var kaynak yapıcam ama savaş usatnın elinde araba var dedim burda işim biterse ararım dedim ve işim orda geç bitti ordan arabamı hem deneme adına hemde başka arkadaşalrımın denemeleri vardı onları izlerken tlf arkadşımda iidi oda onları video çekimi yaparken öle onda kaldı sonrası ise ben barbaros abimin yanına ayar gittim ve işleri vardı braz yoğundu sonra bana ayar yaptık ve denemelerimde tlf yanıma aldım ama saat zaten geçti ve problemlerimin olduğunu kanıtlayan 2 tane videom var yarın burdan yayınlarım 2 saat öncesi çekildi 2 saat önce tlf elime aldım ertan işim yeni bitti aradım ertan dediki gerek yok dön bende yemin ederimki arabamın hayrını görmimki yoldan döndüm okmeydanına sonra ertan tamam tamam dedi kapadı ama burdan tüm formdan ve ertandan özür dilerim. yemin olsunki ben gel demedim sana söz veriyorum işim biter ise ben seni ararım dedim ama ertan saolsun çıkmış gelmiş ....

Oz`
22-12-2009, 00:51
ya dün yoktu inancım şimdimi çıktı sorunlar?

Ertan-R
22-12-2009, 00:55
seni aradım dedimki nerede buluşucaz köprüdemi yoksa benmi geleyim dedim egzozumda bi sorun var ustamın elinde az bi işi var bırazdan içeri girerim dedin.biz geliyoruz dedim sen gelmeyin veya ben ararım demedin.sana helal olsun........RRRRR.yoksa nos umu baglayamadınız:D

Tolga-R
22-12-2009, 00:57
inan madem sorunların vardı ozaman senden daha hızlı olan zd ile deneseydik . ya herşeyi geçtik telefonunuzu açsaydınız.. yani 1 gecede arıza yapan arabaylamı typer devrini kapatacaksınız onu anlayamadım ben ..

inan mpower
22-12-2009, 00:59
ya dün yoktu inancım şimdimi çıktı sorunlar?

kardeşim 2 saat önce çekilmiş videom var izlersin yorumunu yaparsın olmadı yarın gelcem maslağa izletirim

Ertan-R
22-12-2009, 00:59
gelen arayan destekleyen bütün dost larıma çok çok teşekkür ederim.tolga kardeşimede ayrıyeten teşekkür ederim adam ailesini bıraktı saatlerce o ayazda ayar için ugraştı.araba roket oldu:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

inan mpower
22-12-2009, 01:01
inan madem sorunların vardı ozaman senden daha hızlı olan zd ile deneseydik . ya herşeyi geçtik telefonunuzu açsaydınız.. yani 1 gecede arıza yapan arabaylamı typer devrini kapatacaksınız onu anlayamadım ben ..

tolga o araba benim değilki bana sölüyosun anlamadım gitti zaten hakan abi nazik adam arabasını çok sever hava bozuk bile olsa çıkarmaz bunu arayıp ona sölüceksin ama hakan abi zaten çıkıcakk olsa öğlen arabasını evin altında çıkartıp dükkana çeker akşam olmadan çıkar zaten eve girdi ise hele rabasını çıkarmadı ise valla billa gelmez zaten evdende tlf açmaz bende arasam açmıyo herkez bilir.

inan mpower
22-12-2009, 01:03
gelen arayan destekleyen bütün dost larıma çok çok teşekkür ederim.tolga kardeşimede ayrıyeten teşekkür ederim adam ailesini bıraktı saatlerce o ayazda ayar için ugraştı.araba roket oldu:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

maşallah dielim ertan nazar değemesin inş.
ama emin ol sana kasıtlı bir olay yok buna kalpten ve gönülden inan.

Oz`
22-12-2009, 01:03
kardeşim 2 saat önce çekilmiş videom var izlersin yorumunu yaparsın olmadı yarın gelcem maslağa izletirim

spordum sadece ben bu durumda sizde baya bi canını almaya çalışmsssınız arabanın ama mümkünse bilki kkk04S in flow mapini açında bi bakın pls

inan mpower
22-12-2009, 01:05
seni aradım dedimki nerede buluşucaz köprüdemi yoksa benmi geleyim dedim egzozumda bi sorun var ustamın elinde az bi işi var bırazdan içeri girerim dedin.biz geliyoruz dedim sen gelmeyin veya ben ararım demedin.sana helal olsun........RRRRR.

ertan rrrr yapan senin gibi olsun ama sen anlamak istemiyosun yarın allah rızası için okmeydanına gel sabah öğlen akşam gel arabayla yada arabasız gel lütfen gel ve kendi gözlerinle gör

inan mpower
22-12-2009, 01:07
spordum sadece ben bu durumda sizde baya bi canını almaya çalışmsssınız arabanın ama mümkünse bilki kkk04S in flow mapini açında bi bakın pls

saol kardeşim bilgi için bilmiyorum sabah bakıcam işte artık uğraşamadım eve geldim harbiden canım çok sıkıldı ama

STP
22-12-2009, 01:08
ne tarz sorunları var aracın?

Ertan-R
22-12-2009, 01:11
he bu arada bu gece o ayazda tolga tek ayar yapacak diye.hulkun arkaya oturdum tam bir komedi:D:D:D:D ya minikleri 41 kere kere degil 82 kire maaşallah o nedir öle ya fena az kalır:) hulka da emegi geçen hrkz gerçekten helal olsun.bu işin sonu kesinlikle turbo.:icon_tup::icon_tup:.

Ertan-R
22-12-2009, 01:15
inan şu son halinle olan 330hp ve 500nm olan dyno çıktını TT ye bekliyorum.yoksa zamanınmı yok.:icon_tup:.ben reşit abi bkr cupra yı almadan önce idenedim yazılım+eksoz+flt hali.şaka gibi oldu senin arabanda ne var???

BMK TypeR
22-12-2009, 01:17
inan şu son halinle olan 330hp ve 500nm olan dyno çıktını TT ye bekliyorum.yoksa zamanınmı yok.:icon_tup:.ben bkr upra ilede denedim yazılım+eksoz+flt hali.şaka gibi oldu senin arabanda ne var???

ertan bkr de fılıtre varmıydı:) neyse ertanın senı ben gecerım uzulmesın bukadar:)

inan mpower
22-12-2009, 01:18
fazla yuklendınız dun gece ıcın sanırım ne dersın :)

ınan ben geldımmı senı gecıyorum unutuyomusun? EDS yı hatırlarsın :D

tamam ben sana gelıcem en gec 1 ay ıcerısınde, senı gecerken vıdeo cekıcez oldumu CANIM

eds ile videolarım var canım geçmişi bırak günümüze bak gir youtuba izle bilmiyosan öğrende gel sen kendi sidiğini benimle yarıştır ben at üstündeyken sen kablumbağa ayakalrını yere nasıl basıyo onu hesaplıyodun unutma bu sözlerimi 3 arabam var birini satarım sattığım parayla 2 arabamı doldururum bi turbo m3 yaparım ve birde gt 30 cupra buda bana yeter sen ne yapcan v-tec alıp filtre egsozmu yoksa tesisatmı yapcan dım tıs dım tısss

BMK TypeR
22-12-2009, 01:19
bende ıstıyorum 400hp oluyomu stok turboyla

Ertan-R
22-12-2009, 01:20
ertan bkr de fılıtre varmıydı:) neyse ertanın senı ben gecerım uzulmesın bukadar:)

abi geçemezsin mi dedim?yap geç:)

fatiii
22-12-2009, 01:20
işin içine maddiyat girerse o konu sıcar

BMK TypeR
22-12-2009, 01:21
abi geçemezsin mi dedim?yap geç:)

latife yaptım zaten:) ama 80de basarım ona gore sımdıden yapalım sözlesmeyı:)

Oz`
22-12-2009, 01:27
heyheyhey yüklenmeyin lan OHa çük yok adammısın nesin felan oha yanı bakın beyler burda inanın sucu olduğuu sanmıyorum Hondalarda sorun varmı yok tunerlarda sorun varmı yok Kesme kekleme kaksı gelme varmı yok tamam açmamışlar ayıp olmuş tamam abartmayın artık beyler bnakın inan Sanırsm çok anlamıyor araçtan inanda çok aramayın sucu pls anladınızsanırım sanırım değilmi demek istediğimi

BMK TypeR
22-12-2009, 01:29
heyheyhey yüklenmeyin lan OHa çük yok asdddammısın nesin felan oha yanı bakın beyler burda inanın sucu olduğuu sanmıyorum Hondalarda sorun varmı yok tunerlardasorun varmı yok Kesme kekleme kaksı gelme varmı yok tama açmamışlar ayıp olmuş tamam abartmayın artık beyler bnakın inan Sanırsm çok anlamıyoraraçtan inanda çok aramayın sucu pls anlamakistediniz sanırım değilmi demek istediğimi

tunerlerde sorun yok arabalrdada gecılınce neden arabayı hemen ayar cekılıyo baştan yapsalarya en ıyı ayarı:)

Oz`
22-12-2009, 01:31
tunerlerde sorun yok arabalrdada gecılınce neden arabayı hemen ayar cekılıyo baştan yapsalarya en ıyı ayarı:)

belli sorun olmadığı :) beni konuşturma sşimdi Neden dewamli sorun çıkarıyorlar neden kesiyorlar beni iglilendirmez eğerki güclüyse gelseydi Resit bazı şeyler vardır limiti zorlanır bazı şeyler vardır limiti zorlanmaz gerek duyulmaz hep bir pay olması iyidir 100 oktan alan birinin 97 alırsam kırılmıdediinde abii ortada kaldım 100 oktan yok dediğinde korkma 97 al diyebilmelisin ;)

H22Power
22-12-2009, 01:52
Arabayı güncellemek stock internalle 350 ps olan kapasiteyi 500ps e çıkartmak 2.0lt hacimle üst viteslerdeki zayıflığı atmak için cupra almak istiyordum ama bu baskılara dayanmak zor Allah kolaylık versin....

Oz`
22-12-2009, 01:55
Arabayı güncellemek stock internalle 350 ps olan kapasiteyi 500ps e çıkartmak 2.0lt hacimle üst viteslerdeki zayıflığı atmak için cupra almak istiyordum ama bu baskılara dayanmak zor Allah kolaylık versin....

ona ems lazmı çipleolmaz:D

H22Power
22-12-2009, 01:59
ona ems lazmı çipleolmaz:D
bugun unitronic chipped gt3071 cupra nın videosunu seyretme fırsatım oldu 1.2 barda şimdilik idare eder ama bitince bakalım ne olucak ems çok güzel birşey ama vag grubunda beyinde birçok şeye müdahele etmek mümkün iken meşakatli ve masraflı stock turboda gereksiz bence ems ama tabii ki 3071 biraz hassas konu hata affetmez ve 500ps stock internallerle alınıcaksa oem beyinle işi riske etmek de mantıksız doğruya doğru...

Oz`
22-12-2009, 02:01
bugun unitronic chipped gt3071 cupra nın videosunu seyretme fırsatım oldu 1.2 barda şimdilik idare eder ama bitince bakalım ne olucak ems çok güzel birşey ama vag grubunda beyinde birçok şeye müdahele etmek mümkün iken meşakatli ve masraflı stock turboda gereksiz bence ems ama tabii ki 3071 biraz hassas konu hata affetmez ve 500ps stock internallerle alınıcaksa oem beyinle işi riske etmek de mantıksız doğruya doğru...

mustafa o illet mafı iptale demiyorsun her beyinle herseyi yapmak mümkün bugün 1 ewoda 152 tane değiştrre bildiğin 1099 tane değiştreemediğin harita var:) ama motec aem alıosun ooalayı kapatıyorsun ;)

H22Power
22-12-2009, 02:02
passat daha sleeper ama mustafa passattanda alırsın o güçleri sende biliyosun en az benim bildiğim kadar 1.8t hakkında bişiler :icon_tup:

öylede gt30 koymak için internalleri değiştirmek düşük cr piston daha kuvvetli kollar lazım krank ile 2.1 lt hacime çıkmak turboyu biraz daha erken spool edip lag ı biraz daha düşürmek mümkünde ben yine stock motorla gitmekten yanayım almanyadaki fabrikada yapılan motorla x yada y servisinde yapılan motor malesef bir değil ..

H22Power
22-12-2009, 02:05
mustafa o illet mafı iptale demiyorsun her beyinle herseyi yapmak mümkün bugün 1 ewoda 152 tane değiştrre bildiğin 1099 tane değiştreemediğin harita var:) ama motec aem alıosun ooalayı kapatıyorsun ;)

walla abi maf denilen olaya lanet olsun:( hava güzel olur araba gider kötü olur gitmez toz gelir eksik okur gitmez bov takarsın recurcilation yapar akışmetre ters hava okur afr aptallaşır heleki büyük turboda leon cupra R da oem beyinle mafı iptal edilebiliyorda diğer araçlarda malesef o kadar detaya müdahale edemiyorsun k04 e maf housing yaptık bişiler yaptık toparladık ama gt28 ve üstü turbolarda kesinlikle ems şart araç cupraR değilse...

inan mpower
22-12-2009, 02:09
herkeze hayırlı geceler yanlışım oldu ise kimse kusura bakamasın ama ortam çok gerildi bence artık konu kitlensin daha uzatıp birbirimizi kırmaya gerek yok

Oz`
22-12-2009, 02:17
cuprada malesef edemiyorsun :(

H22Power
22-12-2009, 02:22
cuprada malesef edemiyorsun :(

bakalım new leon cupra R da nasıl ? oem beyine ems montajlamak da çok meşakatli bazen dirençler uygun olmuyor tek tek kontrol etmek lazım uzun soluklu ve uğraşlı bir iş ama 1 kere yapıldı mı gerisi kolay ilkinde sıkıntı gt28 takılıp programlanabilir beyin olduğu halde yürümeyen araçlarda var allahtan beyin takıldıysa yürümeme ihtimali varmı ayar sıkıntısı çeker miyim die sana kimse sormaz sorsada abes olur:) gerçi gülünecek bişi değil ama bunun sıkıntısını çeken 3-4 kişi tanıyorum...

Yigit-Y
22-12-2009, 02:24
bende cupranın şanzıman ve motorunun nereye kadar dayanacağını merak ediyorum ???

H22Power
22-12-2009, 02:27
ayrıca ben vag grubunun ignition coil lerinden hiç memnun değilim heleki yanlışlıkla iridium buji koyduktan sora hepten soğudum 1.8t nin high voltage ignition coil leri çıktı gerçi ama denemek nasip olmadı gt30 lu 1.8t dede misfire yaşanmıyor değildi tabii ondan dolayı şimdi cupranın gt3071 kiti var ama bunlar çözülmeden randıman alınmaz açıkcası 500ps 350ps dioruz ama daha benzinimiz bile avrupa standartlarından çok geride 100 oktanımız onların 93 ü bile değil die biliyorum ki onların 3-4 katı fazla para ödüyoruz yazık :(

H22Power
22-12-2009, 02:30
bende cupranın şanzıman ve motorunun nereye kadar dayanacağını merak ediyorum ???

teorik olarak bilgiler var ama pratikte olanını yaparak görücez ama önceki posttada belirttiğim gibi benzin kalitesizliği yüzünden avrupaya oranla daha düşük limitte olucağımız yollarımızın bozukluğu nedeniyle aks larımız kullanış biçimimiz nedeniyle şanzımanımız daha dayanıksız olucaktır...nede olsa tr şartları

Oz`
22-12-2009, 02:31
vag ha :) siz daha yeni girdiniz :) o işler malesef öle olmuyor orjinal VAg bobinlerle 700 alanalar var

Ems takıyoruz mustafa saçmalama ne direnç i :)

H22Power
22-12-2009, 02:35
vag ha :) siz daha yeni girdiniz :) o işler malesef öle olmuyor orjinal VAg bobinlerle 700 alanalar var

Ems takıyoruz mustafa saçmalama ne direnç i :)

beyin harness ındaki bazı kablolarda ems ye uygunluk söz konusu değil die gözümün önünde tek tek beyin kablo dirençleri ölçüldü çünkü ems beyine doğru montajlandığı halde
ems ye hükm edemiyorlardı.. orjinal bobine 700+ almaya çalışan 1.8t araçda gördüm ondada misfire vardı..

Oz`
22-12-2009, 02:38
hangi Ems o ya ? 034 deil de banada

H22Power
22-12-2009, 02:38
hangi Ems o ya ? 034 deil de banada

yok 034 değil asla :icon_tup:

Oz`
22-12-2009, 02:39
hangi beyinden bahsediyorsun

H22Power
22-12-2009, 02:40
hangi beyinden bahsediyorsun

aem :D ama ems değil dediğim fuel ignition control beyni...

Oz`
22-12-2009, 02:41
fic ems deil pigggybacck saçmalama :)

H22Power
22-12-2009, 02:44
fic ems deil pigggybacck saçmalama :)

benim dediğim bu direnç sıkıntısı piggyback te yaşandı zaten ama şu kadar söleyebilirim ki
gt28 le çok komik güçlere başarı gözüyle bakanlar var umarım sağlam bir güç alırsınız onca uğraşa değer çünkü evdeki hesap çarşıya pek uymuyor 300ps flow capacity var benim turboda 235 de kaldık :D ewt birsürü eksik var ama bakalım bitince ne olucak:)

Oytun
22-12-2009, 03:56
lan mustafa enjektorun manifoldun egzozun coolerin mapperin kadar konuş :) o araba adam gibi herşeyin üstüne koyulduğu günleride görcek inşallah 235 cok bile sana

H22Power
22-12-2009, 03:59
lan mustafa enjektorun manifoldun egzozun coolerin mapperin kadar konuş :) o araba adam gibi herşeyin üstüne koyulduğu günleride görcek inşallah 235 cok bile sana

sen olmazsan hiçbirşey olmazdı herşey sahende Allah razı olsun bu arada timura selam:D

turbo&quattro
22-12-2009, 04:03
sen olmazsan hiçbirşey olmazdı herşey sahende Allah razı olsun bu arada timura selam:D

Timur kimlan.

alp1903
22-12-2009, 04:55
niye ki? yalan dolan bişi mi söyledik?

bence söledin, neyse konu gereksiz uzamasın. sen nasıl biliyosan öledir:icon_tup:

B.Aktepe
22-12-2009, 08:36
totomuz dondu ehueuhe:D

Mehmet Gazihan
22-12-2009, 09:21
Nolmuş Burda ya..

Afyonum patladı ((:

miniks
22-12-2009, 10:07
totomuz dondu ehueuhe:D

se boşver olm totoyu kaç km oldu ?

mmustu
22-12-2009, 10:09
se boşver olm totoyu kaç km oldu ?

biyerlere yazmıştı 515 oldu diye :)

miniks
22-12-2009, 10:11
515 yolun yarısı hafta soınuna sıkarız inşallah

B.Aktepe
22-12-2009, 11:42
bu haftasonu olmasada bir sonraki haftasonu Allah tan bir mani çıkmazsa sıkarız moruk.

Ertan-R
22-12-2009, 12:46
latife yaptım zaten:) ama 80de basarım ona gore sımdıden yapalım sözlesmeyı:)

abi gebze 1.notorde tanıdıklar var sıra beklemeyiz:hahaha::hahaha:

Ertan-R
22-12-2009, 12:50
belli sorun olmadığı :) beni konuşturma sşimdi Neden dewamli sorun çıkarıyorlar neden kesiyorlar beni iglilendirmez eğerki güclüyse gelseydi Resit bazı şeyler vardır limiti zorlanır bazı şeyler vardır limiti zorlanmaz gerek duyulmaz hep bir pay olması iyidir 100 oktan alan birinin 97 alırsam kırılmıdediinde abii ortada kaldım 100 oktan yok dediğinde korkma 97 al diyebilmelisin ;)

aynen katılıyorum:icon_tup::icon_tup:

TYPERHAKAN
22-12-2009, 19:01
neler olmuş neler,tavşan dağa küsmüş dağ ın haberi olmamış.yaw dün gece için benim ağzımdan deneriz buluşuruz dediğimi duyan varmı?benim sizin inanla ne konuştuğunuzdan bile haberim yok .artı bi şahıs en hızlınız zd cupra ,değil mi o gelsin demiş ama senin değil benim canım ne zaman isterse o zaman denerim.ertan sana da diyeceklerim var ama yüz yüze.

Oz`
22-12-2009, 20:09
kimin kime küstüğü belli değilde Telefon açalıyorsa açılır ozaman 10 bıy açarım geçerim keserim asarım diye konuşmcaksınız herkesin esi ailesi dostu arkadaşı karısı kardeşi var burda kim kime küstüğünü bileemicem ama cupralara modifiyeye dewam :)

tyoer ların limitlereri çok limit dğeil stock motor 630whp e kadar gider pistonu kolu 1 haftada ister takar 600+ da gezeriz HErzamanda çıkar gazlarlar sanıyorum ertanın geri yapıcağına Neyse bu tatsızlaşıyor konu inşallah uzamak zorunda kalmaz.

ahmet3425
22-12-2009, 20:21
ne muhabbetmis be oku oku bitmedi:D

konu gereksiz uzamıs ben iki aracıda tebrik ederim bu speclerle cupranın gecmis olması dogal 300 kusur hp 500 nm tork ciddi bir değer

yuksek sıkıstırmalı taypar motoruna sc uygulaması ile bence tam denk olunmus turbolu typer turbolu Cupraya Extra asırı besleme kacar dusuncesindeyim denk olmaz...

sonuc olarak cupra gecmis tebrik etmek lazım

GT
22-12-2009, 20:23
ben denememişler diye biliyodum denemişler mi?

TYPERHAKAN
23-12-2009, 00:50
kimin kime küstüğü belli değilde Telefon açalıyorsa açılır ozaman 10 bıy açarım geçerim keserim asarım diye konuşmcaksınız herkesin esi ailesi dostu arkadaşı karısı kardeşi var burda kim kime küstüğünü bileemicem ama cupralara modifiyeye dewam :)

tyoer ların limitlereri çok limit dğeil stock motor 630whp e kadar gider pistonu kolu 1 haftada ister takar 600+ da gezeriz HErzamanda çıkar gazlarlar sanıyorum ertanın geri yapıcağına Neyse bu tatsızlaşıyor konu inşallah uzamak zorunda kalmaz.

özgün ya ALLAH aşkına kim demiş,nerden çıkıyor okadar cahilmiyiz,sende inanıyormusun.. biz haddimizi biliriz .

Oz`
23-12-2009, 01:13
sildiğim bölümlerde var kendi gözümle okudum ben ama kim yazdı hatırlamıyorum

inan mpower
24-12-2009, 00:15
sildiğim bölümlerde var kendi gözümle okudum ben ama kim yazdı hatırlamıyorum

özgünüm ve hakan abim o kadar takmayın zaten öle birşey yok onu yazan kimse bende hatırlamıyorum ama çok cahilce ben kim yada kimseyi arayıp şöle böle demedim ha onu yazanın ordaki amacı nedir onu sormak lazım neden ve niçin :beuj:

hakotech
24-12-2009, 01:39
aracın cok başarılı olmuş inan.. cuprayı böle görmek gerçekten insanın iştahını kabartıyo seytan diyo git modla ama yarışla rolla işim olmadığı geliyo aklıma ve kalktığım yere yine oturuyom :D başarılarının devamını dilerim kardeşim...

inan mpower
24-12-2009, 09:01
aracın cok başarılı olmuş inan.. cuprayı böle görmek gerçekten insanın iştahını kabartıyo seytan diyo git modla ama yarışla rolla işim olmadığı geliyo aklıma ve kalktığım yere yine oturuyom :D başarılarının devamını dilerim kardeşim...

tşk. ederim ama ben yarış yada roling için yapmadımki bu arabayı ben hafta içi hergün biniyorum her yere gazlıyorum özellikle trafikte çok komik oluyo şehir içi bazen yazlığa fln gidiyorum aslında dizel arabamda var ama ne bilim bunu çok sevdiğim için hep bunla gidiyorum. yolda giderken önümde gide c220 cdi mercedes adama selektör yapıyorum adam gaza gelip basıyor tabi beni normal leon sanııyorum şaka maka bende adamın peişndeyim bi bakıyorum ibre 180 - 200 arası olmuş adam hala ısrarla yol vermiyo sonra arada bi yanına geliyorum braz gaza dokunuyorum adamı çok az geçiyorum sanki arabam o kadar gidiyomuş gibi adam arkadan kapatım tam gelince bir yükleniyorum adam resmen nokta gibi kalıyo :D:D:D

kaan_cupra
24-12-2009, 09:16
tşk. ederim ama ben yarış yada roling için yapmadımki bu arabayı ben hafta içi hergün biniyorum her yere gazlıyorum özellikle trafikte çok komik oluyo şehir içi bazen yazlığa fln gidiyorum aslında dizel arabamda var ama ne bilim bunu çok sevdiğim için hep bunla gidiyorum. yolda giderken önümde gide c220 cdi mercedes adama selektör yapıyorum adam gaza gelip basıyor tabi beni normal leon sanııyorum şaka maka bende adamın peişndeyim bi bakıyorum ibre 180 - 200 arası olmuş adam hala ısrarla yol vermiyo sonra arada bi yanına geliyorum braz gaza dokunuyorum adamı çok az geçiyorum sanki arabam o kadar gidiyomuş gibi adam arkadan kapatım tam gelince bir yükleniyorum adam resmen nokta gibi kalıyo :D:D:D

evet herkes normal leon zannediyo..buda işin eğlencesi artık :icon_tup:

inan mpower
24-12-2009, 09:31
evet herkes normal leon zannediyo..buda işin eğlencesi artık :icon_tup:

ama güsel oluyo adam afallayıp kalıyo sanırım ertisi gün yha soluüu serviste alır arabamda arza var die yada google girip bakmıştır cupra ne die tabi yazısını görebildi ise :D:D

kaan_cupra
24-12-2009, 09:35
e bide bunlara ekstra olarak benim arabayı taksi zannettikleride oluyo o da olayın traji komik tarafı :D

inan mpower
24-12-2009, 09:49
e bide bunlara ekstra olarak benim arabayı taksi zannettikleride oluyo o da olayın traji komik tarafı :D

sende müşterilere ve halkı karşı ayıp etme gidiceklere yere bi zahmet atı ver ne olcak ama çift tarife :D:D

bak ben sana bi olay anlatim bi gün arkadaşalar fln toplandık cevahire cinemaya gidiyoruz ama araba full dolu önde dahi 3 kişi oturuyoruz arabada kango sonra ben cevahirin önüne yanaştım tam çıkış saati çok kalabalık ön camı açtım yavaş yavaş ilerlerken başladım bağırmaya okmeydanı , okmeydanı ordan kadının biri çıktı yawrum gazi mahellesindan geçermi :D:D:D

kaan_cupra
24-12-2009, 09:51
sende müşterilere ve halkı karşı ayıp etme gidiceklere yere bi zahmet atı ver ne olcak ama çift tarife :D:D

bak ben sana bi olay anlatim bi gün arkadaşalar fln toplandık cevahire cinemaya gidiyoruz ama araba full dolu önde dahi 3 kişi oturuyoruz arabada kango sonra ben cevahirin önüne yanaştım tam çıkış saati çok kalabalık ön camı açtım yavaş yavaş ilerlerken başladım bağırmaya okmeydanı , okmeydanı ordan kadının biri çıktı yawrum gazi mahellesindan geçermi :D:D:D

:D
benim arabaya da ataköy de taksi diye 2 cocuklu bir kadın bindi ve kısa süre sonra indi:)

sword
24-12-2009, 10:37

bölemi :)

http://img109.imageshack.us/img109/9600/r1012t.jpg

inan mpower
24-12-2009, 10:41

bu resimi gördükten sonra sanırım sarı cupracı abilerim yha arabaları satarlar yada boyatırlar :D:D

kaan_cupra
24-12-2009, 11:14

evet bi gün bunun olacağını biliyodum :eek:

hakotech
24-12-2009, 14:12

bendede cupra var,bende aynı şekilde senin gibi sadece yolldaki elemanlarla ugrasıyorum :) 5.30'la bi dıaloğum olmuştu ''abi bune ya bu leon, nasıl gıdıyo böle''dedim arkadaki yazıyı oku bundan yazıyosa uzak dur bundan sonra :D benim araçtada yazılım+(ss)egsoz+kn hava fıltresi falan var,bana yetiyo valla :) :)

inan mpower
24-12-2009, 22:37
bendede cupra var,bende aynı şekilde senin gibi sadece yolldaki elemanlarla ugrasıyorum :) 5.30'la bi dıaloğum olmuştu ''abi bune ya bu leon, nasıl gıdıyo böle''dedim arkadaki yazıyı oku bundan yazıyosa uzak dur bundan sonra :D benim araçtada yazılım+(ss)egsoz+kn hava fıltresi falan var,bana yetiyo valla :) :)

aman maşallah kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş. bi akşam toplanırız sende kaan'la beraber gelirsin

hakotech
25-12-2009, 02:57
aman maşallah kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş. bi akşam toplanırız sende kaan'la beraber gelirsin

insallah kardeşim :)

miniks
29-01-2011, 14:53
rovanjı olmusmuydu???

Ertan-R
29-01-2011, 15:22
Kanka canın sıkılıyor galiba :)Şimdi bakıyorumda ne kadar gereksiz tartışmalar yapmışız.ALLAH izin verirsen yakında bundan daha iyi olacak :)

Alicanrs
29-01-2011, 15:24
sıkıntı var gibi u typerda :) aynı sc Vtc 26 da harikalar yarattı cupra mupra subaru tanımadı son zamanlarda:D

BMK TypeR
29-01-2011, 15:44
sıkıntı var gibi u typerda :) aynı sc Vtc 26 da harikalar yarattı cupra mupra subaru tanımadı son zamanlarda:D

cupra mupra:)

Alicanrs
29-01-2011, 15:47
cupra mupra:)

taktığı gibi gelip senle denediği halini demiorm abi :) en son halini diorm kaza yaptığın günki zamanları çok ciddi yürüyordu gözlerimle gördüm :D takar takmaz senle deneyince ztn hüsran oldu onu biliyoruz :D

arfy
29-01-2011, 15:52
uuuu .. hangi konular hortlamış :)

BMK TypeR
29-01-2011, 15:59
taktığı gibi gelip senle denediği halini demiorm abi :) en son halini diorm kaza yaptığın günki zamanları çok ciddi yürüyordu gözlerimle gördüm :D takar takmaz senle deneyince ztn hüsran oldu onu biliyoruz :D

son halıde gecemedı:)

Alicanrs
29-01-2011, 16:08
son halıde gecemedı:)

sen diosan doğrudur reşit abi ne diyim :D ben gördüklerimi dedim o gece senin araç için bişe demiorm =) ilk o zmn geçtiğinide biliorm hani boy boy :P

serkan ünlüü
29-01-2011, 16:18
konuyu yarım saattır okuyorum helal olsun typer lara cok cok hakılısın ertan ne olursa olsun tlf acılır insanlar bekletilmez oralarda o gecenin sogunda tebrik ediyorum :icon_tup::icon_tup: