Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSA > NISSAN Sunny 2.0 GTI-R vs CLC VTEC Part 3 ;)
Millet gerek yok demiş. Ya videolrı izlemiyorlar yada laf olsun die konuşuyorlar. Bu gti mi gtr mı neyse araç kafa kafaya gitmemişmi vtecle???
videolarda ben öle izledim, millet neyi seyredio aceba.
nissansunnygti
24-12-2009, 16:11
bize yarışcanızı söyleyin yeter biz oraya yarışcaz die geliriz sonra yarışmazsanız olmaz kardeş net bişey söyleyin
nissansunnygti
24-12-2009, 16:15
hocam videoları izliyolar ama kabul etmiyolar ben bunun cabasındayım zaten
Yaa benim anlamadıgım videoları oraya koymussun hala inkar ediyolar diyosun..
Videolarda vtec önde gidiyor..kim neyi inkar ediyor önde oldugu halde arkadayım mı demesini bekliyosun ??
Bide merak ettigim bi olay biz oraya yarısmak için gelmiyoz diyosun..Yarısmak için gelince ne farkedicek yani gizliden biseylermi olcak arabanda...Araban herzaman ki gibi giden yürüyen eskisinden farklı bi arabamı olucakta yarıscaksak ona göre gelelim deniyor ??
Yaa benim anlamadıgım videoları oraya koymussun hala inkar ediyolar diyosun..
Videolarda vtec önde gidiyor..kim neyi inkar ediyor önde oldugu halde arkadayım mı demesini bekliyosun ??
Bide merak ettigim bi olay biz oraya yarısmak için gelmiyoz diyosun..Yarısmak için gelince ne farkedicek yani gizliden biseylermi olcak arabanda...Araban herzaman ki gibi giden yürüyen eskisinden farklı bi arabamı olucakta yarıscaksak ona göre gelelim deniyor ??
:) heralde öyle gelicekler anlaşılana göre :) 7kg 1 hp hesabını yaptığına göre başlarlar şimdiden sökmeye :)
nissansunnygti
24-12-2009, 16:25
ilk yarışta geçtiğini ben zaten kabul ediyom ikinci yarışı izle arkadaşım biz yarışa geliyosak hereldeki bazı şeyleri değiştircem oraya gezmeye değil yarışa geliyom;)
nissansunnygti
24-12-2009, 16:26
sizde sökün kardeş biz sökmeyin demedik sen anlamazsın zaten kilo farkını boşver kafanı yorma;)
sizde sökün kardeş biz sökmeyin demedik sen anlamazsın zaten kilo farkını boşver kafanı yorma;)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha:
nissansunnygti
24-12-2009, 16:30
evet net bi cvp verin yarın akşam yarışamı geliyoz orya yoksa cay içmeyemi?
önce çayımızı içer misafir ederiz saat biraz ilerledikten sonra çıkarız
ulen ne denemeymiş be yaw :D
haha harbiden haa devlet meselesi haline geldi :D
bu nissanın eski sahibi hiç böyle değildi :D
İkinci yarıs dedigin part3 olan sanırım..videodan gözüken cok az bi farkla öndesin ama hızınız kac?? kaca kadar o sekilde gidebildin kii bunlarıda gectimmm
ilk yarışta geçtiğini ben zaten kabul ediyom ikinci yarışı izle arkadaşım biz yarışa geliyosak hereldeki bazı şeyleri değiştircem oraya gezmeye değil yarışa geliyom;)
İşte smdi bu olmadı !! sen madem bu videolarda giden arabanın gücüne bukadar güveniodun..hadi gel basalım kalkalım vs. ozaman o zaman ki araban neyse suandada öle olucak ki düzgünce deneyin sonucu görün...
Yani bu kavga ederken bıcak sopa yok diyip kavgada bıcak cekmek,sopa cıkarmak gibi bisey yani...
sorun değil. vtec ten çıkacak ağırlık nissandan daha fazla.
nissansunnygti
24-12-2009, 18:42
nos takmayı unutmayın sakın yarın akşam:D
Umarım sadece hafifletme konusunda biseylerr yapılır..;)
nissancı kardeş kaç yaşındasın merak ettim?
E.ORANLI
24-12-2009, 19:45
Ahh İlker ahh nedir bu CLC'den çektiği milletin :)
Millet gerek yok demiş. Ya videolrı izlemiyorlar yada laf olsun die konuşuyorlar. Bu gti mi gtr mı neyse araç kafa kafaya gitmemişmi vtecle???
videolarda ben öle izledim, millet neyi seyredio aceba.
+1 ;) anlayana
nissansunnygti
24-12-2009, 21:26
bizde sadece hafifletme var sizdede öyledir umarım
Ben olsam bu kadar iddia üstüne nos da basarım feriştahınıda sökerim jant muntta yaparım 1 günde kısada takarım.
Usta bende senle deneyem ya :D:D:D dizel aracın varmı :)) :icon_tup:
bizde sadece hafifletme var sizdede öyledir umarım
bize kalsa oda olmucakta. siz aracınıza güvenemediğiniz için sökmek istemişsiniz.
nos olayına gelince açıp bakarız birbirimizin motorlarına. bi hortum çıkarmaya bakar :icon_tup:
kapıları sökün en ağır yerler kapılardır ;D
ben bugun kuru fasulye yiyeyimde aksama ılkerın nos tüpüne metan basayım bıraz nıtro olmasada metanda cok kuvvetlı gelır :D
Yaa Harbi Ne konu oldu bee İyi Siteden Atmıyolar Bizi :D
Yaa Harbi Ne konu oldu bee İyi Siteden Atmıyolar Bizi :D
bu akşamki denemeden sonra atarlar :icon_tup:
:D:D No problem :D ortak msn açalım hep beraber :D orda toplanırız :D
Cimmeria
25-12-2009, 09:56
bu akşam mı denenecek ?
bu akşam mı denenecek ?
Büyük bi ihtimalle
hava sıkıntılı biraz cumalıkızık tarafında yağmur yağıyordu 10 dk öncesine kadar şuan yıldırımdayım yağmur falan yok umarım hava güzel olur gece :)
yağmur yağarsa iptal olur kanımca ama yinede şöförlere kalmış. bence riske atmaya gerek yok.
gırın gırın rıske ölümüne yarış yapın macası yıyen kazanır :D :D
Maxiboost
25-12-2009, 15:34
Ne olucak yagmur varsa :D 500whp sanki 300 de yapmiosunuz :) eve sanki farkli gidiosunuzda ehueu
bertan tanımıs bızı sankı 30 km hızla dagılıyoruz evlere yan yan spec ;D ;D
hasan salar
25-12-2009, 15:51
sonuca vadınız demek en doğrusu denemek vakit bulursam bende gelirim.
Ne olucak yagmur varsa :D 500whp sanki 300 de yapmiosunuz :) eve sanki farkli gidiosunuzda ehueu
haha ben karda da çıkarım bro benim için sorun değil :D
güzel bi geceydi :D
nissanın sahibi kadire geldikleri için teşekkürler.
güzel bi geceydi :D
nissanın sahibi kadire geldikleri için teşekkürler.
sonuç ne oldu kanka?
güzel eğlenceli dostça başa baş bi gece oldu abi :)
araclar resmen kafa kafaya yürüdü en yakın takıpte kı ınsan bendım benım gördüğüm bu vıdeoları despe eklesın herkes ızlesın
video konulmucak zannedersem bırçet. bilmiyorum tam ilkerle kadir nasıl anlaştılar.
çok güzel bi geceydi herkeze teşekkürler:)
nissansunnygti
25-12-2009, 23:20
herkese benden teşekkür dostca yarıştık ve eğlendik sonuç olarak hepimiz bu şehrin çocuklarıyız ikimizde gördük arabalarımızı bu kadar.
herkese benden teşekkür dostca yarıştık ve eğlendik sonuç olarak hepimiz bu şehrin çocuklarıyız ikimizde gördük arabalarımızı bu kadar.
:icon_tup:
iş tatlıya bağlandı mı artık :)
konu kendi aramızda netliğe kavuşmuştur. istenirse kilitlenebilir.
darısı Cupra vs CTR konusuna olsun.. o konuda tam bir KV havası esiyordu.. :D
hasan salar
25-12-2009, 23:24
güzel bi yarış oldu en önemlisi dorstça ve kazasız omasıydı tekrarını bekleriz.
nissansunnygti
25-12-2009, 23:25
biz hepsini konuştuk orda hocam vidio koymayada gerek yok ama istenirse koyun hocam
yok kadir nasıl konuşulduysa öyle :) yeni polemiklere gerek yok :)
güzel bi yarış oldu en önemlisi dorstça ve kazasız omasıydı tekrarını bekleriz.
aman hasanım ne tekrarı tamam işte olay tam tatlıya baglanmısken 25 sayfa daha ekletme sıteye yük bindirme , ilker ve kadir dostca denedıler gecılen yada gecen olmadı arabaların yürürü aynıdır bu iş burda bıter
nissansunnygti
25-12-2009, 23:28
bizde bunu konuştuk hocam beraber geçen yok :D
valla sız ne konustunuz bılmemde ben ne gördüysem onu söylüyorum 207 lemans la hemen arkanızda cok net gördük bu iş dostca bıttı, ilkeride senıde tebrık ederım
hasan salar
25-12-2009, 23:31
yok o değil organizasyon güzeldi farklı denemeler gibi mesela sakaryalı vtı gelmiş denemek lazım yoksa bu gece kafa kafaya sorun yok.
aynen oda güzel gidiyor gibi geldi bana denemek lazım bir ara :)
yok o değil organizasyon güzeldi farklı denemeler gibi mesela sakaryalı vtı gelmiş denemek lazım yoksa bu gece kafa kafaya sorun yok.aynen onunda gideri fena değil ben o aracıda tuttum , o vtı ı bızım vtec2 ıbonun hb kırmızıyla yürütcem bakalım sonuc ne olcak
aynen onunda gideri fena değil ben o aracıda tuttum , o vtı ı bızım vtec2 ıbonun hb kırmızıyla yürütcem bakalım sonuc ne olcak
benzinide sen mi koycan abi:)
nissansunnygti
25-12-2009, 23:35
hocaqm bende bunu diyorum kafa kafaya bitti arabalar değil dostluk kazandı bu kadar:D
kadir abi nosu göremedn gtti be :D
maşşallah nıssan eskisnden çok daha iyi eşit gittik allah kaza beşa vermesn
benzinide sen mi koycan abi:)
ayıpsın deponuda fulletrım ama kaybedersen sen benım depomu ıkı kere doldurursun kabul se hemen yarın aksam gel :D
nissansunnygti
25-12-2009, 23:38
:D:D:D kurufasulye yediysen nosu göremem tabi:D:D:D seninde arabada maşallahı var bizimki bu kadar orjinal haliyle daha bişey cıkmaz artık yazın turbo yaptımı görcez nasıl olcak:D
ayıpsın deponuda fulletrım ama kaybedersen sen benım depomu ıkı kere doldurursun kabul se hemen yarın aksam gel :D
:):) şuan arabayi tanıma aşamasindayiz. ileride inş. geliriz
:D:D:D kurufasulye yediysen nosu göremem tabi:D:D:D seninde arabada maşallahı var bizimki bu kadar orjinal haliyle daha bişey cıkmaz artık yazın turbo yaptımı görcez nasıl olcak:D
hahah turbolu haliyle direkt sınıf atlarsın :D
nasıl sınıf atlar burjuvazi yemı gecer bırcet anlamadım ben ;D ;D
nissansunnygti
25-12-2009, 23:42
hocam şuan bakıyoz 2.4 stroker kiti koyucam onun üstüne yapıcam allah kısmet ederse turboyu inş
kapagıda taslat 30 hp alırsın kadır :D :D
nissansunnygti
25-12-2009, 23:44
gerek yok hocam taşlatmaya 2.4 motor artı turbo zaten yeter 700 beygir:D
kanat tak o zaaman ucarak gıt :D :D
hasan salar
25-12-2009, 23:48
700 hepimizi bozar.videoya bile çekemeyiz ne dersiniz.
nissansunnygti
25-12-2009, 23:50
:D:D.D.D ozamn işte bursayı temsil ederim heralde:D
yok o zamanda bursayı temsıl edeyım derken M SUPRA içinden gecer bana kalırsa :D
nissansunnygti
25-12-2009, 23:57
hocam internetten bakıyoruz 2.4 kitle ne kadar güç alınıyo die 1000 beygir almışlar japonyada kısmet olursa yaparız nie olmasın alındıysa o kadar güç bu motordan
msupra yı kim geçiyor ? şakamısınız siz:) ne 1000 beygiri ne nissanı
nissansunnygti
26-12-2009, 00:08
kimse geçmiyo hocam şakalaşıyoz öyle:D
hocam msky bile 650 beygir m supranın geçmesi zor internetten bakıyoruz 2.4 kitle ne kadar güç alınıyo die 1000 beygir almışlar japonyada kısmet olursa yaparız nie olmasın alındıysa o kadar güç bu motordan
Msky ın Msupra nın kaç hp olduğunu boşver de sen bi kendini tanıt üyelerimiz bölümünde ...
kimse geçmiyo hocam şakalaşıyoz öyle:D
Forumun ismi Techturkey fark etmişsinizdir umarım ...
Bahsettiğiniz araçların sahibi de forumda sizin şakanızı anlamayıp şakayı kaka yapabilir ...
O nedenle ricam biraz daha özenli davranmanız .
Şakalaşmak vs. için msn kullanabilirsiniz ...
Bu konu hala duruyormu yahu?
28 sayfa olmus bir sonuc varmı, birbirinizi yemekten baska?
-------------
konunun içeriğini değiştiriyorum konuyu kitletiyoruz dostca bi geceydi zevkli ve güzeldi herkese eşlik ettiği için teşekkür ediyoruz
Bursa'lı olarak bu konunun uzamasından ve konu içersindeki gereksiz mesajlardan rahatsız oluyorum...Msupra kim siz kim...Haddinizi bilin...
Adam gibi yeni bir roll videonuz varsa koyun,yoksa konu kapansın boşu boşuna kimseyi meşgul etmeyin...
nicomedia
26-12-2009, 00:35
çok şükür aşmışsınız olayı :D... olması gereken oldmuş dostluk kazanmış tebrikler
hocam internetten bakıyoruz 2.4 kitle ne kadar güç alınıyo die 1000 beygir almışlar japonyada kısmet olursa yaparız nie olmasın alındıysa o kadar güç bu motordan
ne 2.4 lan hocam internet klahramanı olmasen kim suprayı geçmek kim kum varsa yollim ba sana bahçe yap orda oyna etin ne budun ne kaç turbo kullanıyorsun 2.4 barı basınc mı sanıosn sen anlamadımki neyi peşindesin
cupralarda s3 lerde 2 barları gidiorlar ozaman onlardamı geçiyor sen bi kendine gel
nissansunnygti
26-12-2009, 01:07
internette böyle yazıyosa ben napayım önce bi git araştır 2.4 stroker kitiyle artı turbo artı nos kaç beygire ulaşmışlar araba yapılırsa kim kumda oyanar bakarız ozamn.
Yap getir
al buyur buda rakibin
:) kim kiumda oynar sence? sen yap gel yeterki anlarsın bazı şeyleri yaparken zaten
araştırmam ben bana kanıtla nerde ne var hadi
http://www.drecu.com/galery/cache/Black%20Dewil%20Supra/engine.JPG_700.jpg
nissansunnygti
26-12-2009, 01:14
http://london.craigslist.co.uk/pts/1481663451.html buyur bak
nissansunnygti
26-12-2009, 01:27
http://cgi.ebay.co.uk/Nissan-Stroker-SR20DET,RNN14-Pulsar-Forged-crank-2.3L_W0QQitemZ260491140734QQcmdZViewItemQQimsxq200 91015?IMSfp=TL091015185002r3954 buna bakın hocam sr20
Maxiboost
26-12-2009, 01:29
http://london.craigslist.co.uk/pts/1481663451.html buyur bak
O diilde burdan bak
http://www.jimwolftechnology.com/customer_part_detail.asp?PartID=380
telefondan bu kadar buldum :D 1000hp engine :) her sakalliyi deden sanma die bi atasozu var :) yazilir cizilir ama yapipta konusmak onemli al 1000hp istedigim gibi gazliorum caddede hic bisi olmuo demek onemli :) yoksa ucak motoruda yaparim dersin 5000hp sr20'de yaparim dersin :)
Jam da Joker
26-12-2009, 01:29
internette böyle yazıyosa ben napayım önce bi git araştır 2.4 stroker kitiyle artı turbo artı nos kaç beygire ulaşmışlar araba yapılırsa kim kumda oyanar bakarız ozamn.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bana+derler+sunny+g%C3%BCld%C3%BCr%C3%B Cr%C3%BCm+seni
bana+derler+sunny+güldürürüm+seni
iyi güldüm gece gece :hehe:
nissansunnygti
26-12-2009, 01:30
biz alırız yaparız verir vermez mesele değil burda yapılınca görürüz.
yapta görelim o zaman nissangti...1 hafta oldu forumda vtec geçicem diye kendini parçaladın sonuç ne oldu belli değil...
gelmiş bursa msupra diyosun hala...
yap görelim seni de taktir edelim bu kadar basit...
Maxiboost
26-12-2009, 01:34
biz alırız yaparız verir vermez mesele değil burda yapılınca görürüz.
Yapilinca konus iste :) onu gecerim bunu gecerim onu kumda oynatirim vs... Bak adam koydu koca resmi al yapilmisi var sen nerdesin dio? Yap bitir deneyin :)
nissansunnygti
26-12-2009, 01:37
ben gecerim demedim sonuçta belli sen merak etme herşeyin zamanı var ben arkadaşlarımla konuşuyodum siz gelip yazdınız ben kimseye atar veya gider yapmadım ama nasip olursa yaparım arabamı kaç beygir verir vermez bilemem konu burda kapansın yapaılırsa araç herkes duyar zaten bu kadar basit.
ne duyucaz seni sen daha arabann nelduğunu bilmiyorsun bize burda ahkam kesiyorsun kit var diceğine Dyno sheeet koy konuşma burda boşboş vteci geç sona
msuprayı geçersin
Maxiboost
26-12-2009, 01:41
ben gecerim demedim sonuçta belli sen merak etme herşeyin zamanı var ben arkadaşlarımla konuşuyodum siz gelip yazdınız ben kimseye atar veya gider yapmadım ama nasip olursa yaparım arabamı kaç beygir verir vermez bilemem konu burda kapansın yapaılırsa araç herkes duyar zaten bu kadar basit.
Arkadaslarinla toplum icinde konustun ama :) o yuzden boyle yaziyor millet yoksa kimsenin takintisi vs yok. Msn de konussan kime ne ama bahsettigin aracin sahibi bile buraya uye :) sana deseler nissan i micra ile gecerim yaparim ederim arabani yap gel dersin ayni hesap ustune maytap bile gecersin belki arkadaslarinla :D
nicomedia
26-12-2009, 01:41
o parçaları getirdigini varsayalım hatta motora da yükledigini varsayalım.. hangi ecu ile hangi yazılımla 1000 hp alıcan ...
burda telefon devreye girer o aranır bu aranır bütün kapılar dr ecu ya çıkar. :D
ona göre yaz hoca :) sonra olmaz ya yarın öbür gün özgünü ararsan ulaşamazsın...
Arkadaşlarınla mı konuşuyordun ?
Halen farkında değilsin bikez daha yazıyım burası cafe keyif yada MSN değil ...
denendimi clc ile tekrardan
ismail abi görse konuyu git yumiyum ye der :)
konu dostca bi denemeyle tatlıya bağlandı YETKİLİLERİN KONUYU KİTLEMESİNİ RİCA EDİYORUZ
işte geceden bir fotoğraf :)
http://img692.imageshack.us/img692/6233/ilkerkadir.jpg
CLC ilker & CUD kadir
:D:D:D:D murat kafana :D bişey dicektim neyse :D güzel güzel yensekte yenılsekte berabere kalsakta hepimiz kardeşiz ..
Zaten insanlar şu forum ortamında aslan parçası kesilmek huyundan bir vazgeçebilse herşey daha güzel olacak. Forumda herkes olmuş bir çakma Memati. Yüzyüze gelince aman abim canım abim.
Gerek yok böyle şeylere. Neyseniz o olun. Böyle daha çok saygı ve sevgi kazanırsınız.
konu başlığı değişsin bari
ben konusayım benim arabam var olurmu kardes ama 1 ay beklemen lazım
abi senin araban hala çıkmadı mı :D
Hayırlı olsun Abi makinan Çıkmış allah tekerini düz bastırsın =)
aaaaaaaalooooo yumiyum kitlesi size sesleniyorum msupranın adını telaffuz ederken destur çekmeniz lazım araba öyle şunu getirdim bunu getirecemle şunları yapacamla yürümez ilk önce emeklere saygı sonra fesatlık hiç olmayacak insanlarla dost olacaksınız insanlara saygı duyacaksın için kötüyse enfazla bi kere gazlarsın sonra 2 sene sonra bidaha 9 ay sonra bi daha 4 senede 3 kere gazlarsın sonra olmuyomuş deyip bırakırsın bu işleri sonra jelibon yemeye devam
Maxiboost
03-02-2010, 21:59
Haha yumiyum kitlesi ehuaheuh :D
M.Can Çimir
03-02-2010, 22:14
İsmail Çam artık marka oldu İsmail abi, mesaj yazıp da parmaklarını yorma boşver :)
yumiyum kitlesine ben de koptum :D
percussonali
03-02-2010, 23:41
yaa 30 sayfadır okuyorum atışmalarınızı gözlerim ağrıdı tatlıyabağlandı diyip atmayın burada kafa kafayada gitse sonucu görmek bizim hakkımız okadar göz yorduğumuza deysin yeni bi konu acın ve videyu ekleyin izleyelim bu en doğal hakkımız:D izlemek için bursaya geleemiyoz bari video koyun;)
gevezekedi
16-02-2010, 01:30
aaaaaaaalooooo yumiyum kitlesi size sesleniyorum msupranın adını telaffuz ederken destur çekmeniz lazım araba öyle şunu getirdim bunu getirecemle şunları yapacamla yürümez ilk önce emeklere saygı sonra fesatlık hiç olmayacak insanlarla dost olacaksınız insanlara saygı duyacaksın için kötüyse enfazla bi kere gazlarsın sonra 2 sene sonra bidaha 9 ay sonra bi daha 4 senede 3 kere gazlarsın sonra olmuyomuş deyip bırakırsın bu işleri sonra jelibon yemeye devam
hazır supra motorunu alıp birkac degisiklik kösedeki tamircide alıyor o bg leri önemli olan zor olanı basarmaktır.unutma senin 2jz en stock olarak dünya bg şampiyonu
clc vtec zamanında S vtec'i de geçmişti yani jap 10 :)
onursoytam
16-02-2010, 11:23
videolar nerde göremiyorum :)
deneme yapılalı 2 ay oldu hala bu konu güncel :)