Orijinalini görmek için tıklayınız : antalya kumluca
önümüzdeki hafta orda olucam giden varmı nerelere gidilir gerçi sezon geçti hoş ama yine varsa güzel yerler gidiyim ..tavsiyeler nelerdir giden varsa..:)
özellikle yeme içme kısmı en önemlisi :D
nasıl haftaya ordasın :D e ben nolacam arabam nolacak :D
muştucum konumdan men olurmusun pls :D
Abi bi sarap var onu oneririm ismini yazmim olay cikar:D
olum ciddiyim yaw bilenler yazsın :D
eğer antalyadan sonra özel araçla gidiceksen ulupınarda balık yemeni öneririm. Kumlucada Oktay'ın yanına uğrıycaksan kimseye sormana gerek yok krallar gibi ağırlar seni
eğer antalyadan sonra özel araçla gidiceksen ulupınarda balık yemeni öneririm. Kumlucada Oktay'ın yanına uğrıycaksan kimseye sormana gerek yok krallar gibi ağırlar seni
Ulupınar Ev tipi Patates kızartması :icon_tup:
kumluca'da Cessanceem Cem var o ilgilenilir tahminimce
onurdemir
20-12-2009, 23:00
Tahinli piyaz yemeyi unutma. Antalya'ya her gittiğimde bi tahinli piyazı bir de Değirmen'de açık büfe kahvaltıyı seviyorum. :D
CeSaNCeEm
21-12-2009, 05:54
Kumlucada şu ara yapacak pek bişey yoktur Ulupınarda güzel bi yemek yenebilir kalıcıysanız otel falan ayarlamana gerek yok ben her türlü yardımcı olurum onun haricinde anca milletin portakal bahçelerini gasp edebilirsin bu mevsimde :D
valla arkadaşın evi var orda kalıcam 3 gün değirmende kahvaltı yapıcam tahinli piyaz yiycem insanların portakal bahçesine dalıcam bide ev tipi patattes yiycem :D başka bu kadar yeterli sanırım :D
valla arkadaşın evi var orda kalıcam 3 gün değirmende kahvaltı yapıcam tahinli piyaz yiycem insanların portakal bahçesine dalıcam bide ev tipi patattes yiycem :D başka bu kadar yeterli sanırım :D
3 gün için yeterli bi program ulupınar önerisi güzel ama mekanlar açıkmı şu an bilemeyeceğim;)
CeSaNCeEm
21-12-2009, 07:05
Tel nuamramı PMledim ben yinede bişey falan lazım olursa haberleşiriz :)
Tel nuamramı PMledim ben yinede bişey falan lazım olursa haberleşiriz :)
tekrar sağolasın :)
cem aga bende gelıyımmı :D
cem aga bende gelıyımmı :D
iş var kanka :D yaza yaza :D
iş var kanka :D yaza yaza :D
ok o zaman yaza dogru gıderız :D
Tahinli piyaz yemeyi unutma. Antalya'ya her gittiğimde bi tahinli piyazı bir de Değirmen'de açık büfe kahvaltıyı seviyorum. :D
Aksu'da köftenin yanında ne güzel gidiyor mübarek :)
uff özlemişim 1 ay geçsede gitsem artık :(
Aksu'da köftenin yanında ne güzel gidiyor mübarek :)
uff özlemişim 1 ay geçsede gitsem artık :(
ben yerim anarım seni kardeşim :D
finike gözlemesini yemeni öneririm
ben yerim anarım seni kardeşim :D
2 porsiyon ekstradan yiceksin abi o zaman :D afiyet olsun :)
bende her türlü yardımcı olabilirim :D
finike gözlemesini yemeni öneririm
yiycem senide anıcam :D
2 porsiyon ekstradan yiceksin abi o zaman :D afiyet olsun :)
Yemeye gidiyoruz zaten
bende her türlü yardımcı olabilirim :D
VALLA anlaşıldı dana gibi yicem :D
az geç oldu ama banada ugramayı unutma artık :)
kumlucaya geldikten sonra her türlü ulaşırsın bana :) OKTAY COŞAN MediterraNe tuning
az geç oldu ama banada ugramayı unutma artık :)
kumlucaya geldikten sonra her türlü ulaşırsın bana :) OKTAY COŞAN MediterraNe tuning
valla kankam 2 tane arabam var onları yapıp göndericem sonrasında arabam yok ayarlarsam bir şey kaçarım yanına:)
Bulut Y.
23-12-2009, 06:44
merkezede bekleriz başkan çok kral tavuk pilav ayrancı dayımız var. :D:D:D:D:D
widebodyliler nası belli oluyo:hahaha::hahaha::hahaha:
merkezede bekleriz başkan çok kral tavuk pilav ayrancı dayımız var. :D:D:D:D:D
widebodyliler nası belli oluyo:hahaha::hahaha::hahaha:
valla kanka istanbulda pilav tavuk yemekten öğğğ geldi istanbulun her tarafı tavuk pilavcı oldu değişik tadlar arıyorum :D
Bulut Y.
23-12-2009, 06:57
valla kanka istanbulda pilav tavuk yemekten öğğğ geldi istanbulun her tarafı tavuk pilavcı oldu değişik tadlar arıyorum :D
anladım:D, farketmez ya şiş köfte piyaz cennetine götüreyim seni sonrasında bide tahinli cevizli kabak tatlısı yeriz anammmmmm :D
anladım:D, farketmez ya şiş köfte piyaz cennetine götüreyim seni sonrasında bide tahinli cevizli kabak tatlısı yeriz anammmmmm :D
ALLAH razı olsun :) bakalım fırsat kalırsa gezicem
Antalyalogy
23-12-2009, 16:24
Cem abi yok mu Antalya merkezde ayar yapacağın araç?
Cem abi yok mu Antalya merkezde ayar yapacağın araç?
merkezde var 1 tane ama orda yapmıycam sanırım