Orijinalini görmek için tıklayınız : ep3 typeR sahipleri...
8.000rpm
22-12-2009, 23:04
bu konuyu açmamdaki amaç "en hızlı ep3-vol.II" yi gerçekleştirmek değildir , birincil amaç tanışmak ve fotoğraf çekmektir...
***** havalar kötü ve dengesiz olduğu için kapalı bir otoparkta , yabancı sitelerde sıklıkla gördüğümüz şekilde görsel bir organizasyon yapmayı öneriyorum :)
fotoğraf-video çekimleri yapalım diyorum...
ışıkları , filtreleri ve profesyonel fotoğraf makineleri ile tüm fotoğraf sanatçılarına da açık davettir.. :)
ep3'ler olarak zaten topu topu kaç taneyiz ki? :)
mekan önerilerini alalım...
fikir fikiri açar..
farklı fikirleri alalım...
:)
chiefkadir
22-12-2009, 23:07
Boluya gelin havalar düzeldiğinde 10-11 ep3 ctr oluruz :)
8.000rpm
22-12-2009, 23:09
kadir abi "havalar düzeldiğinde" kısmı kolay , boluya gelir ortada buluşuruz :)
Honda Type_R
22-12-2009, 23:10
valla
her yer uyar bana yeni acilan bu forum istanbul olabilir bence
chiefkadir
22-12-2009, 23:12
kadir abi "havalar düzeldiğinde" kısmı kolay , boluya gelir ortada buluşuruz :)Orta nokta olduğu için dedim.Sakarya ve izmittede baya ep3 var,burdanda 3-4 katılım olur :)
8.000rpm
22-12-2009, 23:17
havalar düzeldiğinde Bolu diye öneririz orası tamam :)
şimdi kapalı mekan buluşup avrupai şekilde fotoğraf yapalım diyorum ben :)
Honda Type_R
22-12-2009, 23:25
forum istanbul gusel yer derim ben
başlığa type-r sahipleri deseydin, bende gelirdim :D:D:D
chiefkadir
22-12-2009, 23:48
başlığa type-r sahipleri deseydin, bende gelirdim :D:D:DSen önce ankaraya gel :)
Havaların düzeleceği yok gibi Ankaraya kar gelio :(
ist dan katılımları alalım anadolu yakası-avrupa yakası cogunluga gore karar veririz yeri diyorum.
8.000rpm
23-12-2009, 06:52
konuda bugün hareket olur herhalde :)
hakan type-r
23-12-2009, 07:47
benim icin farketmez mekan,gelirim :)
8.000rpm
23-12-2009, 10:52
böyle bişey yapabilsek keşke :)
tam aklımdaki gibi bi resim bulamadım ama idare edin artık :)
http://farm4.static.flickr.com/3209/2795959180_8b60fe083b_b.jpg
Bende gelirim bir aksilik çıkmazsa...
benim de olsada ben de gelsem :sorybom:
Bende gelirim type/r sahibi degilim ama guzel sohbet ederim:D photoshotculara asistantlik yaparim vs:D
Gelirim fotoğraf çekmeye.. çokta güzel olur yaa :)
aslında havalar güzelleştiği zaman nisan civarı yapılsa çok daha güzel olur, hem hava kararmaya başladığında olursa aynı zamanda daha güzel kareler çıkabilir, istanbul manzarası olursa arkada boğaz falan, ne biliyim çamlıca tepesinde pozlar verilebilir boğaza karşı, çok daha güzel olur diye düşünüyorum
Bende gelirim type/r sahibi degilim ama guzel sohbet ederim:D photoshotculara asistantlik yaparim vs:D
Bunlardan şüphemiz yok :)
Tarih onerisi olan varmı ?
1. hafta 2 .hafta ?
8.000rpm
23-12-2009, 15:55
evet yaklaşık tarih belirleyelim...
daha da önemlisi , mekan?
evet yaklaşık tarih belirleyelim...
daha da önemlisi , mekan?
Mekan için bir alışveriş merkezi otoparkı'yla anlaşalım , gidelim konuşalım. Dergi vs. bir dilekçe hazırlayalım. Başka türlü izin vermiyorlar , çok didiştik zamanında :)
böyle bişey yapabilsek keşke :)
tam aklımdaki gibi bi resim bulamadım ama idare edin artık :)
http://farm4.static.flickr.com/3209/2795959180_8b60fe083b_b.jpg
bizim burada böyle bir otopark mevcut.
Bakırköy V.Efendi yolunu Bahçelievler Efes fabrikasının oraya bağlayan yolda REAL alışveriş merkezi var ve fotograf olayında sıkıntı çıkartmıyorlar
8.000rpm
23-12-2009, 16:16
Mekan için bir alışveriş merkezi otoparkı'yla anlaşalım , gidelim konuşalım. Dergi vs. bir dilekçe hazırlayalım. Başka türlü izin vermiyorlar , çok didiştik zamanında :)
evet kaan doğru söylüyorsun , yapılacaksa doğru düzgün yapmamız lazım ki hem mekan sahipleri hem de bizler keyif alabilelim...
8.000rpm
23-12-2009, 16:18
bizim burada böyle bir otopark mevcut.
Bakırköy V.Efendi yolunu Bahçelievler Efes fabrikasının oraya bağlayan yolda REAL alışveriş merkezi var ve fotograf olayında sıkıntı çıkartmıyorlar
işte burada önemli bir yol ayrımına geliyoruz ; gündüz mü olacak akşam karanlığında mı?
mesela bu bahsettiğin otopark kaça kadar açık? akşam saat 22:00 gibi real kapandığında bizi kışkışlayabilirler mi? açık alan olduğuna göre ışıklandırma da vardır illa ki , bence orası olursa çok güzel olur...
otopark olduğu kadar,incirli caddesi üzerinde sleeper bi fotoğrafta cekilebilir bence :)
izmirde guzel buyuk bır garaj var.
hemen geliyoruz kardeşim :D
8.000rpm
23-12-2009, 16:24
otopark olduğu kadar,incirli caddesi üzerinde sleeper bi fotoğrafta cekilebilir bence :)
bol şeritli otoban dururken incirli caddesine sıkışmaya gerek yok bence :D
şaka bi yana , hareket halindeki fotoğraflar çok acaip güzel oluyor... keşke yapabilsek...
aaaah aaah konya-havaalanı yolunun gözünü seveyim :D:D:D:D yok bizim memleketlerde böyle bir yol arkadaş :D:D:D
8.000rpm
23-12-2009, 16:27
keşke burada da olsa öyle güzel mekanlar
8.000rpm
23-12-2009, 16:29
çorlu'da çerkezköy'de içi boş bir depo , içi boşaltılmış eski bi fabrika binası...
ne güzel olur var ya...
ışıklandırma da olacak tabii.. :)
olimpiyat stadı var boş alan
Sabiha Gökçen yolu var abi gayet ışıklı ve düz...
tepe nautilius tamamdır guvenlik mudurunu bilader tanıyor her turlu izin alabilir aklınızda bulunsun..
Sabiha Gökçen yolu var abi gayet ışıklı ve düz...
Cok güzel , gecede cekilir orda gündüzde :)
Low-Rider
23-12-2009, 22:12
işte burada önemli bir yol ayrımına geliyoruz ; gündüz mü olacak akşam karanlığında mı?
mesela bu bahsettiğin otopark kaça kadar açık? akşam saat 22:00 gibi real kapandığında bizi kışkışlayabilirler mi? açık alan olduğuna göre ışıklandırma da vardır illa ki , bence orası olursa çok güzel olur...
Real'in hem açık hem kapalı otopark'ı bu iş için çok uygun.
2kere çekim yaptım orda , diğer avm'lere göre çok hoşgörülüler ve çekim yapılmasına izin veriyorlar.
Saat 22.00'da kapanıyor ama biz en son ordan gece yarısı 00.30 gibi çıkmıştık.
Kalabalık olucağı için önceden görüşülerek gece veya gündüz saat konusunda sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum.
Böyle bir buluşmada hsonu düzenlenir anca ama hsonu otoparkı çok dolu oluyor , en uygun akşam üstü olur.
Ankara niye bu kadar pasif kalıoo :D eeeyyy uyanın tayyarlar .)
chiefkadir
24-12-2009, 01:12
Ankara niye bu kadar pasif kalıoo :D eeeyyy uyanın tayyarlar .)Sen yarında ek bizide o zaman cezayı kesecem :D
8.000rpm
24-12-2009, 10:49
-olimpiyat stadı otoparkı
-tepe nautilius
-real alışveriş merkezi otoparkı
gayet güzel alternatifler bence
sabiha gökçen yolu , adı üstünde "yol"... bana pek sıcak gelmedi açıkçası...
Honda Type_R
24-12-2009, 22:47
valla heyecanla bekliyorum insallah en kisa zamanda benimde ucusumun olmadigi bir gun olurda gelirim bende
Cihan Çizmeci
25-12-2009, 09:43
benim icin farketmez mekan,gelirim :)
Geliriz yazcaktın yanlış yazmışsın :D
8.000rpm
25-12-2009, 11:58
başlığa type-r sahipleri deseydin, bende gelirdim :D:D:D
sen gel , şeref konuğumuz olursun ali'cim...
:):):):)
8.000rpm
30-12-2009, 23:21
öncelikle tüm typeR sahiplerine , daha sonra da tüm site camiasına nice mutlu seneler diliyorum... :)
sağlıkla , huzurla , afiyetle , nazarsız , kazasız , belasız , hastalıksız , keyifle...
hep birlikte...
:):):):):)
C.tesi gecesi bosverin foto moto sıkalım ..
Honda Type_R
31-12-2009, 16:21
c.tesi ben gelirim
_muhaRRem
31-12-2009, 16:27
C.tesi gecesi bosverin foto moto sıkalım ..
seko narkozu almış kötü yola düşmek için çabalıyorsun, bak bu yolun sonu otoban kenarları,sinir sitres ailevi sorunlar ve saçlarda beyazlanmayı beraberinde getirir :)
seko narkozu almış kötü yola düşmek için çabalıyorsun, bak bu yolun sonu otoban kenarları,sinir sitres ailevi sorunlar ve saçlarda beyazlanmayı beraberinde getirir :)
Ben hergün dunyaya parmak atiyorum sinir stres neymis:) beyazlarsa saclar dokulmez belki..
kartal migros otoparkını öneririm,saat 22 ye kadar ışık var hiçbir sıkıntısıda yok.
Honda Type_R
01-01-2010, 17:12
noldu yaw yarin aksam bulusacakmiyiz yoksa birsey yokmu?
noldu yaw yarin aksam bulusacakmiyiz yoksa birsey yokmu?
Ses yok kimseden:heyoo:
Ses yok kimseden:heyoo:
sen headers almadan buluşmalara gelemezsin :)
Honda Type_R
01-01-2010, 17:25
heheh sanirim kimse gelmeyecek desene serkanim
heheh sanirim kimse gelmeyecek desene serkanim
Herkese min. 1-2boyum var bak gor simdi nasıl karısıyor ortalık:D:D:D
Honda Type_R
01-01-2010, 21:06
ole bir iddam yok serkanim aman kimse yanlis anlmaasin ama denemek isterim nasil oldugunu tabiki kimse gelmese bile bulusalim mi hem o kadar zamandan sonra tanismis oluruz dimi
ole bir iddam yok serkanim aman kimse yanlis anlmaasin ama denemek isterim nasil oldugunu tabiki kimse gelmese bile bulusalim mi hem o kadar zamandan sonra tanismis oluruz dimi
kimsenin yok tabiki takılıyorum yaw :D
maksat milleti toparlamak:D
Honda Type_R
01-01-2010, 21:11
yaw ep3 leride toplanmak ne zormus serkanim yaw
Adapazarında var bi tane e plaka type r garın orada duruyo , eminim resimlerinizi güzelleştirecektirr :) . Sahibi bu foruma üye de olabilir hiç bir bilgim yok :)
yaw ep3 leride toplanmak ne zormus serkanim yaw
nerde bu ep3 ler fn2 isterseniz bol bol var :D:D
Honda Type_R
01-01-2010, 21:32
serkanım valla bu gıdısle bız ıkımız bulusacaz sanırım bu arada sabrı nedemek yaw beklerız gelmek ısteyen herkesı tabıkı :)
ben gelirim haber verirsiniz :)
Honda Type_R
01-01-2010, 21:36
veırız tabıkı ama sen yarın bı kontrol et sıteyı ***** telım yok :)
Adapazarında var bi tane e plaka type r garın orada duruyo , eminim resimlerinizi güzelleştirecektirr :) . Sahibi bu foruma üye de olabilir hiç bir bilgim yok :)
yeni gelen gri den mi bahsediyorsun ?
Burda var birkac tane EN Ep3 askerde Emrah abi , TK Ep3 , Y Fn2. 2 , 3 tane daha varda onlarda hic bir yerde takılmıo pek gözükmüyorlar zaten.
Serhat Y.
01-01-2010, 23:23
pazar olursa bende gelirim,,,
Boost Up
01-01-2010, 23:25
Palladiumun en alt kattaki otoparkı çok nadiren açılıyor, eğer talep ederseniz böyle birşey durum için, bence müsade edeceklerdir. Oldukça da geniş alan bildiğiniz üzere:p
8.000rpm
02-01-2010, 13:45
krismıs sebebiynen siteye giremedim :D
evet nedir? ne yapıyoruz? :D
krismıs sebebiynen siteye giremedim :D
evet nedir? ne yapıyoruz? :D
Hava kotu daha sonra derim..
Honda Type_R
02-01-2010, 17:44
ben su anda umranıyedeyım bulusalıcaksa bana haber vern olur mu
8.000rpm
03-01-2010, 15:22