Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 AN 240 E30 3.20 2.7 vs Maseratti Ghibli
CasabLanca
22-12-2009, 23:23
http://videos2.streetfire.net/video/Atmospheric-E30-320-vs_726091.htm
40 kmden basıldı yaklaşık 400 metre civarında hız 170 gibiyken bırakıldı
Önde olan AN 240, en son dynoda 211 bg almıştık atmosferik olarak
biz de bi ara denemeliyiz eray :)
CasabLanca
22-12-2009, 23:31
biz de bi ara denemeliyiz eray :)
evet evet aynı fikir ve kanıdayım abi :rolleyes: :D
chiefkadir
22-12-2009, 23:51
Maşallah araçlara,
Araç içi çekim olaymış dadından yinmezmiş :D
Eray Yümsel
22-12-2009, 23:53
o hem kesiciye sokup hemde ara gazı veren an ye ve anıla maşallah :D
Vts_Power
22-12-2009, 23:55
maserati motorlu ae ile noolur acaba ? :)
CasabLanca
23-12-2009, 00:00
seninde var mı böyle özelliklerin :rolleyes::D
maserati motorlu ae ile noolur acaba ? :)
denemek lazım Ahmet abi müsait bir zamanda istersen bakalım
Vts_Power
23-12-2009, 00:01
seninde var mı böyle özelliklerin :rolleyes::D
denemek lazım Ahmet abi müsait bir zamanda istersen bakalım
deneriz ama baya bi işi var benim arabanın kaporta boyaya girdi
Abi sorma vites geçmedi :D
CasabLanca
23-12-2009, 00:03
deneriz ama baya bi işi var benim arabanın kaporta boyaya girdi
tamam abi sen ne zaman dersen o gün bakarız
bizde şimdi hemen deneyelim dicektik ordan bir kokoreç yaparız aktivite çıktı diye sevinmiştik :D
cembozbey
23-12-2009, 00:05
valla maşallah diyorum
tamam abi sen ne zaman dersen o gün bakarız
bizde şimdi hemen deneyelim dicektik ordan bir kokoreç yaparız aktivite çıktı diye sevinmiştik :D
A.O.Ç :icon_tup: :D :D :D
CasabLanca
23-12-2009, 00:14
yok başkan aoç fln hikaye anıttepe gençlik caddesi pikolette sebzeli kokoreç akar :icon_tup: Koray abi buyur gel yiyelim :D
yok başkan aoç fln hikaye anıttepe gençlik caddesi pikolette sebzeli kokoreç akar :icon_tup: Koray abi buyur gel yiyelim :D
Saol kardeşim Kokoreç burdada var :D ben gelince Cağ kebabı ve Aspava yiyorum 7/24 :D
Konu gırtlak olmasın maşallah :)
Rstmania
23-12-2009, 00:19
Bir allttaki post olmasa küfür ediyorsun sandım :D:D:D
Maaşallah
CasabLanca
23-12-2009, 00:19
Saol kardeşim Kokoreç burdada var :D ben gelince Cağ kebabı ve Aspava yiyorum 7/24 :D
Konu gırtlak olmasın maşallah :)
cağ kebabı kendi ellerimle yaparım sana başkan :icon_tup:
konu sapmadan son birşey söyleyim mrv12yi buluruz fink atarken :D:D:D
muuahuahuahua .D aman kalsın biz sadece yemek yiyelim :D
Maşallah e30 da neler var :)
diğer araç kimin??
tebrikler bu arada
Yorumlar için teşekkür ederim.
CasabLanca
23-12-2009, 13:18
diğer araç kimin??
tebrikler bu arada
34 plakalı bir araçtı arkadaşımızla tanışıklığımız yok
Yorumlar için teşekkür ederim.
deli oğlan aracında neler var açıklasana :D
burak özer
23-12-2009, 18:09
Biraz açarmısınız eray bey :D:D:D:D:hahaha:
searock///
23-12-2009, 18:12
Maşallah araçlara,
Araç içi çekim olaymış dadından yinmezmiş :D
chief type-r lara rakip cıktı :) hemde 320 :D:D
searock///
23-12-2009, 18:15
ben bılıyorumda sımdı yazmak bana dusmez:)
CasabLanca
23-12-2009, 18:21
Biraz açarmısınız eray bey :D:D:D:D:hahaha:
get lan yok mu sizin kayseride emekçiler :D
chief type-r lara rakip cıktı :) hemde 320 :D:D
deniz abi hazır lafını açmışken belirtelim 0-400 drag için tayyar arıyoruz :D mrv12yide forumda herkes biliyormuş zaten abi :hahaha: istanbuldakiler dahi :rolleyes:
searock///
23-12-2009, 18:36
buluruz tabı :) ankarada cok tayyar var deneyecegın ... hadta sonu hava guzel olursa denetelım senı :)
CasabLanca
23-12-2009, 18:39
buluruz tabı :) ankarada cok tayyar var deneyecegın ... hadta sonu hava guzel olursa denetelım senı :)
beni değil anılı abi anılı ;):D
searock///
23-12-2009, 18:46
beni değil anılı abi anılı ;):D
anladım eraycım :)
CasabLanca
23-12-2009, 18:50
anladım eraycım :)
içimde bir his var deniz abi sen bu işi çözeceksin ;):D
searock///
23-12-2009, 18:54
içimde bir his var deniz abi sen bu işi çözeceksin ;):D
benım cozmeme gerek yok :D:D tayyrcılar denemek ısterler zaten :) chief gorse yazdıklarımızı hemen deniyelim der zaten
valla maşallah felaket yürüyor E30 nazarlardan saklasın allah..:)
yavrım maşallahh olum çıksana piyasaya gir rolling camiasının içine :D şu tayyarlarla bi yürü bakalım :D
e3o un baska cekılmıs vıdeosu varmı?
CasabLanca
23-12-2009, 21:57
yavrım maşallahh olum çıksana piyasaya gir rolling camiasının içine :D şu tayyarlarla bi yürü bakalım :D
dilimde tüy bitti abi rolling diye diye :Deli:
e3o un baska cekılmıs vıdeosu varmı?
birçok var nette 06 AN 240 yazarakta ulaşabilirsiniz
dilimde tüy bitti abi rolling diye diye :Deli:
birçok var nette 06 AN 240 yazarakta ulaşabilirsiniz
ahuahua olum buda nazmi gibi dragçı hahaha ya bırakın drag neymiş abi değiştirsin defransiyelini uzatsın makinayı biraz :D
CasabLanca
23-12-2009, 22:02
ahuahua olum buda nazmi gibi dragçı hahaha ya bırakın drag neymiş abi değiştirsin defransiyelini uzatsın makinayı biraz :D
neyse abi bugün yarın AN 240 ile KE 325e bir kardeş gelebilir tahminimce en aşağı o en kötü +400 hp olur o zaman seve seve rolling yapacak :D:D:D :hahaha:
neyse abi bugün yarın AN 240 ile KE 325e bir kardeş gelebilir tahminimce en aşağı o en kötü +400 hp olur o zaman seve seve rolling yapacak :D:D:D :hahaha:
hadi bakalım hayırlısı :D
searock///
23-12-2009, 22:09
tayyarları gecebilecegini hic zannetmiyorum ... stock tayyarın gozunun yasına bakmaz ama :) kprolu bı tayyarla denemesi lazım . 2-3 boy gecılse bıle ıyı bence
tayyarları gecebilecegini hic zannetmiyorum ... stock tayyarın gozunun yasına bakmaz ama :) kprolu bı tayyarla denemesi lazım . 2-3 boy gecılse bıle ıyı bence
kanka an ciddi yürüyo bencede stock tayyar bunu geçemez abi bir sürü tayyar var çıkarın şu çocuğu denetin yaw :D
CasabLanca
23-12-2009, 22:11
kanka an ciddi yürüyo bencede stock tayyar bunu geçemez abi bir sürü tayyar var çıkarın şu çocuğu denetin yaw :D
abilerimiz olarak şurdan bir kamuoyuna seslenin :D:D
yakında tvlere desti izdivaça felan çıkcaz tayyar arıyoruz diye huasdusadvbasdvbasdbasdads
moruk al sana gecenin polemiği :D yoksa vakitmi geçer karşılaştırmalara konu açacam birazdan e30 mu tayyarmı diye :hehe:
searock///
23-12-2009, 22:15
abilerimiz olarak şurdan bir kamuoyuna seslenin :D:D
yakında tvlere desti izdivaça felan çıkcaz tayyar arıyoruz diye huasdusadvbasdvbasdbasdads
desti izdivacmı :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ya benı gulmekten bayılttın ya :) aman dıkkat tayyar ların sakası olmaz eray :hahaha::hahaha:
merak etme bulursunuz bu gıdısle :)
CasabLanca
23-12-2009, 22:15
moruk al sana gecenin polemiği :D yoksa vakitmi geçer karşılaştırmalara konu açacam birazdan e30 mu tayyarmı diye :hehe:
:heyoo: girdiğin bu yolda başarılar paşam sana :hahaha:
desti izdivacmı :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ya benı gulmekten bayılttın ya :) aman dıkkat tayyar ların sakası olmaz eray :hahaha::hahaha:
merak etme bulursunuz bu gıdısle :)
başkan isterse eşşek şakası yapsın yani biz arabamızı görmek için istiyoruz öyle saplarız zıplarız hoplarız bayıltırız diye bir iddamızda yok :rolleyes::D atmosferik bir araçla an nin nasıl gittiğini görmek istiyoruz ;)
searock///
23-12-2009, 22:17
hadi mmustu acta su konuyu kaynatalım :):):):):)
Biliyosun abicim zaten hiç bi iddamız yok amacımız arabanın ne olduğunu görmek
teşekkür ederim abi ben aslında rolling sevmiyorum arabanın difosu ve şanzumanıda draga göre ama olsun yinede deneriz. rollingin bi resmiyeti yok :D zaten kadir abi bana söz verdi benimle drag yapıcak :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1047229#post1047229
gelin buraya :D
searock///
23-12-2009, 22:24
teşekkür ederim abi ben aslında rolling sevmiyorum arabanın difosu ve şanzumanıda draga göre ama olsun yinede deneriz. rollingin bi resmiyeti yok :D zaten kadir abi bana söz verdi benimle drag yapıcak :)
soz werdıyse kadır abın sozunde durur . deneme yaparken banada haber werırsınız umarım :)
chiefkadir
23-12-2009, 22:58
Combolar amacınız An 240 ın veya bir e30 un nekadar iyi gittiğini görmekmi yoksa sıfırdan cayır cayır saracak bir typerı geçerek mutlu olmakmı :D
Güçlü araba rolldede güçlüdür ama her araba sıfırdan iyi tutunamayabilir ;) Sonra 170 te roll bitirmek bizim arabalara yakışmaz 1.4 ,1.6 ies ler bile 200 e kadar deniyoken 160-170 de gaz kesmeyi düşünmeyin ;) Bizim tayyarla yürür halde 50km den itibaren istediğiniz hızda deneriz 160 dada bırakabilirsiniz 260 dada :D Ama abi bide drag yapalım derseniz Clio Rs var 0-400 deneriz ;)
Combolar amacınız An 240 ın veya bir e30 un nekadar iyi gittiğini görmekmi yoksa sıfırdan cayır cayır saracak bir typerı geçerek mutlu olmakmı :D
Güçlü araba rolldede güçlüdür ama her araba sıfırdan iyi tutunamayabilir ;) Sonra 170 te roll bitirmek bizim arabalara yakışmaz 1.4 ,1.6 ies ler bile 200 e kadar deniyoken 160-170 de gaz kesmeyi düşünmeyin ;) Bizim tayyarla yürür halde 50km den itibaren istediğiniz hızda deneriz 160 dada bırakabilirsiniz 260 dada :D Ama abi bide drag yapalım derseniz Clio Rs var 0-400 deneriz ;)
bana garezin neydi 0 dan kaldirdin anilla:D
soz vermisin abim bi kere bn bilmem..
CasabLanca
23-12-2009, 23:02
89 model 320 ile +200lere çık hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçmezse arabayı ücretsiz vereceğiz şefim :D:D biz aracımızı görmek için bir tayyarla kaldırmak istiyoruz clio rslede deneriz o hiç sıkıntı değil ama asıl mevzu şimdi tayyar
chiefkadir
23-12-2009, 23:02
bana garezin neydi 0 dan kaldirdin anilla:D
soz vermisin abim bi kere bn bilmem..Sen megane ile draglara giriyon combo lastiğinde müsait :)
Ben o otobanda ilk denemede lastiği yere bırakırım :D
Anıl illa drag derse şu kıyağı yaparım ama 230 a kadar gaz kesmesse o kalkar ben patisiz arkadan gazlarım :D
chiefkadir
23-12-2009, 23:03
89 model 320 ile +200lere çık hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçmezse arabayı ücretsiz vereceğiz şefim :D:D biz aracımızı görmek için bir tayyarla kaldırmak istiyoruz clio rslede deneriz o hiç sıkıntı değil ama asıl mevzu şimdi tayyarTamam combo Clio Rs i geçin söz typerla denicez ;)
Abi 200 den sonra bizim arabaya zaten basılmıyo yani 89 model nerde 03-04 nerde 160-180 arası ben çekmek zorunda kalırım. clio rs lede deneriz ama seninlede drag yapıcaz söz verdin abi :) sonra roll de yaparız
EvrenCan_RS
23-12-2009, 23:13
Önden BMW kalksın arkadan patisiz kalkma fikri fena değil abi...
Ama otoban asfaltında sardıra sardıra sıfırdan kalkmaksa konu aman abi sakın arabadan soğutma beni... Lütfen tahriklere kapılma:D
chiefkadir
23-12-2009, 23:14
Anıl tamam anlaştık bişart olsun ama :D 60km roll yapacaz 180 de bırakacaz ben 4 boydan aşşa geçersem drag yaparız ama 4 boydan fazla geçersem drag istemicen sözmü :D
CasabLanca
23-12-2009, 23:22
Sen megane ile draglara giriyon combo lastiğinde müsait :)
Ben o otobanda ilk denemede lastiği yere bırakırım :D
Anıl illa drag derse şu kıyağı yaparım ama 230 a kadar gaz kesmesse o kalkar ben patisiz arkadan gazlarım :D
şefim sen istedikten sonra kuzu kuzu kaldırırsın lastik felanda bırakmazsın +500hp ne arabalar kalkıyorda birşey olmuyor :D
EvrenCan_RS
23-12-2009, 23:26
O yinede kaldırmasın...Ben tayyarları böyle seviyorum