Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirden hareketli gece...

Kaan
09-12-2006, 13:04
Dün gece gerçekten çok hareketliydi güzel araçlar rollingler kalkışlar yaşandı.Videoları tabiki çektik ve hemen koyuyorum :)

İlk oLarak 2 vtec otobandaki roll :) Sedan VTeC 2 kişi Hb tek kişi
http://www.youtube.com/watch?v=Fg66juBIKys

iKinci Videoda hb vtec 2 kişi sedan vtec tek kişi
http://www.youtube.com/watch?v=f3IF-8DphBc

TypeR Vs. Civic VTeC Drag
http://www.youtube.com/watch?v=l9p_FMWqqKQ

TypeR - VTeC 2.video
http://www.youtube.com/watch?v=-CLizqR0DGY

TypeR - VTeC 3.video
http://www.youtube.com/watch?v=DvUBM0xGFXQ

Subaru impreza - BMW M3
http://www.youtube.com/watch?v=kAjd7V73bK8

Civic TypeR - BMW M3
http://www.youtube.com/watch?v=Xpe7GyhfFY0

Civic VTeC - 206 Gti
http://www.youtube.com/watch?v=X1aafsK2boE

CAR VTeC - AU TypeR
http://www.youtube.com/watch?v=uFlFxj4KDy4

Jem
09-12-2006, 13:07
videolar için thnx kaanım dünün güzel görüntüleri çk güzel bi geceydi:)

M3CSL
09-12-2006, 13:46
yukardaki son videonun yandan cekilmiş hali..
206 vti
http://www.youtube.com/watch?v=mmVKGPavThI
bu bizim dönusteki alev videosu:)
http://www.youtube.com/watch?v=pZJVCGUixLU

dierleri birazdan gelicek ayrıca kaan rollda bende 2yle bastım hatta 2 die işaret ettiniz ondan öle yaptım napalım olur o kadaro video varmı bende var ama arkdasasın sesleri çok çıkmış ondan koymıyım şimdilik..
dier vti la yaptığım rolligde cekilmedi tabiki tek kişi olduumuz için...

BosphorusBoys
09-12-2006, 13:56
ßirde Sonuçları Yazsaydın Dragda pek ßelli Olmuyor...

M3CSL
09-12-2006, 13:56
ilk videodaki arac car dimi dieriylede dönuste denk geldik otobanda o arac sanırım..

http://www.youtube.com/watch?v=pru02mej-zk
m3 typer , çok ii kalktı m3..

http://www.youtube.com/watch?v=LgY1f4k6pC8
vti kısalı, typer

M3CSL
09-12-2006, 14:03
genel olarak m3 ii kaldırdıında typerı gecti, erol ise 2 kalkışta typerı gecti ama vites kaçırdı sanırım dierinde typer gecti..
dönuste otobanda erolla yaptığımız rollda güzeldi dediklerim cıktı az cok:)

coolvtec
09-12-2006, 14:40
Kaan ellerine sağlık. Güzel günün adrenalin dolu anıları :)

M3CSL> Aracın gerçekten sıkı gidiyor. Ama 2. drag kalkışımızda neden bıraktın merak ettim? Ayrıca bizim 1.drağın yandan görüntüsünü koyduğun iyi olmuş. Senin kalkışta önde durduğunu söylemişlerdi ama o kadar olduğunu sanmıyordum. Biz en iyisi bi gece buluşup şöle 3 er roll, 3 er drag yapalım. Roll da sen iyisin ama drgada ben geçerim gibi duruyor. :)

M3CSL
09-12-2006, 15:09
abi valla erollada kalktık ordada öndeydim basta önde mı kalkıorum her seferinde bilmıorum dıkkat ederim bundan sora:)

tesekkür ederim iyi temennilerin için 2. kalkıste vites gecmedi 2 ye cartladı:)
dönuste denk gelmemiz bombaydı valla:)
yaparıs 3 drag 3 roll sorun deil benim azıcık lastikler bitik ve ne kadar ısıtsamda sarıo orda ii bi zemin lazım;)

sen dier gunayın vti la denedinmi oda fena yurumuo 2.5 3 boylageldi arkamdan...

Erol
09-12-2006, 15:48
eline saglık kaan..kimsede type-r ile yaptıgım roll yokmu

M3CSL
09-12-2006, 15:51
onu çok mrk edıom valla bazı roll lar göruntulenemedi kaldı havada...

punto_multijet
09-12-2006, 16:07
dier videolarda gelir yavas yavas baya video ceken vardı cunku

sLcK_VTI
09-12-2006, 16:10
güzel bir günmüş ellerinize sağlıkk arkadaşlarr...

KSK-VTEC
09-12-2006, 16:24
gençliğe bak be ne güzel gece olmuş
pistlerede bekleriz bu gençleri ;)

gökan
09-12-2006, 16:29
combo kaan ellerıne saglık hehehe guzel geceydı

1.6 VTi
09-12-2006, 16:43
Çok güzel bir geceydi... Subaru WRX'iyle M3'yle Type-R'ıyla VTI'yla GTI'ylarıyla gerçekten İzmir'de neler olabileceğini kanıtlayan nadir gecelerden biriydi... Herkese geldikleri ve bize bu güzel geceyi yaşattıkları için teşekkürler...

CC+
09-12-2006, 17:56
temennim cok guzel komplekslerin yapıldıgı kendımızıde ıcınde buldugumuz dıledıgımız saatte toplanıp vıdeolarıda profosyonel kameraların cektıgı ortamlarda bulusuruz ınsallah

M3CSL
09-12-2006, 18:02
benim vti ile olan roll videosu geldi
http://www.youtube.com/watch?v=HrobS15e0go

FEYM
09-12-2006, 18:11
Güzel videolar elinize sağlık..

Ahmetfikri
09-12-2006, 18:18
çok güzel bir geceydi yarışanlarda izleyenlerde eğlendi polisti asayişti kimse uğraşmadı alanda çok güzel

umut01
09-12-2006, 18:35
videolar için teşekkürler.

Erol
09-12-2006, 18:40
ilerki haftalarda daha kapsamlı bişey yapmayı düşünüyoruz..izmir tech ailesine duyuracagım yine ama bu sefer b20 yi istiyoruz sahneye..:)

Ahmetfikri
09-12-2006, 18:43
ilerki haftalarda daha kapsamlı bişey yapmayı düşünüyoruz..izmir tech ailesine duyuracagım yine ama bu sefer b20 yi istiyoruz sahneye..:)

evet b16yı k20yi gördük sırada b20 var sanırım :)

bide turbolud16yı görseydik iyi olurdu :rolleyes:

type-RRR
09-12-2006, 18:50
genel olarak m3 ii kaldırdıında typerı gecti, erol ise 2 kalkışta typerı gecti ama vites kaçırdı sanırım dierinde typer gecti..
dönuste otobanda erolla yaptığımız rollda güzeldi dediklerim cıktı az cok:)

o geçti bu geçti polemiğine girmicem burda ama senin uzaktan gördüğün gibi olmadı bunu söyliğim
sonuçta eroll da çok sevdiğim bi arkadaşım kalkarken bi iddam yoktu hepsi deneme amaçlıydı aracımda çok eksikler var daha
o gece için herkese teşekkürler güzel geceydi :icon_tup:

Erol
09-12-2006, 18:52
tabii ya biz dost uz..

type-RRR
09-12-2006, 18:55
tabii ya biz dost uz..

:icon_tup:

i_could
09-12-2006, 18:57
Eroll günay kaan hepinize cok teşekkurler.Gercekten eglenceli kazasız belasız cezasız güzel bi gece gecirdik.Buna izmir bolgesi degilde Ege desek daha tatlı olmaz mı ***** manisa tayfası olarak da baya saglam sekilde oradaydık her ne kadar 106 gelemese ve benim aracım rodajı dolayısıyla yürümesede.

Bi daha ki organizasyon daha profesyonelce ve daha saglam gecekek bunun için simdiden calışmalarımız başladı.Simdiden katılan ve emegi gecen herkese tek tek tesekkur ediyorum.Sahsen tanımadıgım herkesle tek tek tanısıp muhabbet etme veya cektigimiz videolar ya da yaptıgımız yarıslar uzerine sohbet etme imkanımız olmasa da gercekten güzel geceydi.

Katılan tüm vti lar gercekten keyifli yarıslar seyrettirdiler GTİ lar da oyle.Ozdin abi senin integrada gayet güzel yürüyormuş impreza da m3 de...

Bu arada ben benim arkadasın si ile 3-5 kalkış yaptım günayın vti la bi de 3.18 is ile onların videolarını ceken var mı?

i_could...

i_could
09-12-2006, 19:00

izmir tech degil ege tech de bak alınıyorum...

i_could...

Erol
09-12-2006, 19:08
pardon kardeşim egetech bundan sonra..:D

M3CSL
09-12-2006, 19:21
o geçti bu geçti polemiğine girmicem burda ama senin uzaktan gördüğün gibi olmadı bunu söyliğim
sonuçta eroll da çok sevdiğim bi arkadaşım kalkarken bi iddam yoktu hepsi deneme amaçlıydı aracımda çok eksikler var daha
o gece için herkese teşekkürler güzel geceydi :icon_tup:

tabikide gerek yok polemiğe ama uzaktan görduğum kadarıyla söluorum kimsede anlayamadı tam olarakne olduğunu..

bazı videolar eksik o kadar insan vardı çeken naptılar bilmıorum..:)

bizim 106 nında gelişiyle egetech olarak güzel videolar ortaya cıkacaktır

BoRa'S
09-12-2006, 19:38
güzel geceydi gelen herkeze teşekkürler

type-RRR
09-12-2006, 19:43
erolun aracı benle çok yakın gidiyo zaten anlık bişey iyi kaldıramadığım an erol önde :) headers kısa şanzıman falan çok iyi olmuş vtec
bende daha bi headers alamadım gitti offf :cool:

KSK-VTEC
09-12-2006, 19:47
b20de gelsinde kimlen deneyecek m3lere ne yaptığını biliyosunuz

M3CSL
09-12-2006, 19:54
erolun aracı benle çok yakın gidiyo zaten anlık bişey iyi kaldıramadığım an erol önde :) headers kısa şanzıman falan çok iyi olmuş vtec
bende daha bi headers alamadım gitti offf :cool:

kısa çok farketmiş cidden..
ayrıca senin araçda ii yuruyo baya baya sarmadan güzel kaldırabildin sonuçta typerı 0 dan kaldırmak kolay değil..bide 18lere rağmen..
subi ile o mesafede b20 zevkli olacaktır..

type-RRR
09-12-2006, 20:06
bende 17 var 18 değil düşün artık sardırmadan kaldırana madalya vericem gerçekten kaldırmak çok zor
övünmek gibi olmasın sadece pilotaj konuşuyo :)

coolvtec
09-12-2006, 22:19
benim vti ile olan roll videosu geldi
http://www.youtube.com/watch?v=HrobS15e0go

Videoda ses olmadığı için yorum yapamıyoruz. Sesi bi alırsak iyi olacak, rola kaçıncı viteste başladığını anlıyabileceğiz !

efe-E
09-12-2006, 22:24
çok güzel bi geceydi ya herkese çok teşekkürler
kaanım ellerine sağlık bu arada son kalkışlarda bi kamera tutuşturdun çek diye o kimin kamerasıysa onda eroll type-RRR kalkışları ve özdin abi bmw kalkışları var bizzat ben çektim ordan alabiliriz...

coolvtec
09-12-2006, 23:16
çok güzel bi geceydi ya herkese çok teşekkürler
kaanım ellerine sağlık bu arada son kalkışlarda bi kamera tutuşturdun çek diye o kimin kamerasıysa onda eroll type-RRR kalkışları ve özdin abi bmw kalkışları var bizzat ben çektim ordan alabiliriz...

Kamera benim ve sony kalitesi ile bütün çekimler mevcut. Ama PC teknolojim ve kapasitem 1999 yılın ait olduğu için görüntüleri PC ye atamıyorum. (Nissan Skyline GTR videolarından hatırlarsınız :D ) Aslında i-link kablosu ve girişi olan biri bu işi halledebilirse ben de yükten kurtulmuş olurum. Kaancım sen halledebilirmsin bu işi? Mert de istiyor kalkışlarını bak.

efe-E
09-12-2006, 23:34
mutluay abi en bornovada oturuyorum gerçi bende video ve foto upload konularında ne kadar iyi olduum meçhul (jem ve kaan bilir...:D) ama kamerayı ulaştırabilirsek ya da ben alırsam falan bi yerden hallederiz...

CTG
09-12-2006, 23:38
eglenceli bi gece olmuş gzl videolar:)

tyMu
09-12-2006, 23:39
Güzel gün olmuş videolar için teşekkürler.
@coolvtec tv kartı varmı onlada atılıyor bazı kamerlarda gerekli kablo varsa

1.6 VTi
09-12-2006, 23:51
Hakkaten süper geceydi yaw gene yapalım :P Bu arada TechTurkey olarak birçok kişi ordaydık da ben birtek manisa tayfasını,Kaan,Erol ve Bora'yı tanıdığım için başka kimseyle konuşamadım :S Bir dahaki sefere tanışmak kaynaşmak dileğiyle...

coolvtec
09-12-2006, 23:54
Güzel gün olmuş videolar için teşekkürler.
@coolvtec tv kartı varmı onlada atılıyor bazı kamerlarda gerekli kablo varsa

TV kartım yok. Benim PC PIII 500 8GB harddisc:D. Şu an boş yerim 350mb. Ulead diye prog var. en az 1gb yer istiyor. Görüntüleri bu prog ve i-link kablosu ile atmassan hiçbirşeye benzemiyor. Geçen arkadaşın evinde yapmaya çalıştık GTR videolarını, o da kese kese 3 saat falan sürdü. Kesmeden atarsan da bu sefer başka bir prog ile kesmek gerekiyor. Uzun iş anlıcaanız. Yapacak çıkarsa kasedini vereyim. MiniDV

tyMu
09-12-2006, 23:57
ok bende p3 1.13 :) tv kartıyla atıyoruz kasetli kameradan başka yol olmadı için o yüzden şeettim minidv miş :D

coolvtec
10-12-2006, 00:03
Hakkaten süper geceydi yaw gene yapalım :P Bu arada TechTurkey olarak birçok kişi ordaydık da ben birtek manisa tayfasını,Kaan,Erol ve Bora'yı tanıdığım için başka kimseyle konuşamadım :S Bir dahaki sefere tanışmak kaynaşmak dileğiyle...

Öncesinde bi mekanda oturup sohbet etmek, tanışmak en mantıklısı. (O gece ben bile kankam Özdine fırsat bulup sormam gerekn bir soruyu soramadım) Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanır, camiamızda nelerin nelerden daha önde geldiğini öğrenir, gereksiz polemiklere de neden olmamış oluruz. Olan da bi süre sonra kalkacak araba bulamacağını anlamış olur.

1.6 VTi
10-12-2006, 00:19
Öncesinde bi mekanda oturup sohbet etmek, tanışmak en mantıklısı. (O gece ben bile kankam Özdine fırsat bulup sormam gerekn bir soruyu soramadım) Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanır, camiamızda nelerden nelerden daha önde geldiğini öğrenir, gereksiz polemiklere de neden olmamış oluruz. Olan da bi süre sonra kalkacak araba bulamacağını anlamış olur.

Kesinlikle... Örneğin; ben dün geceki kalkışların,roll'lerin sadece eğlence, iyi vakit geçirmek amacıyla yapıldığının farkındayım ama bunun farkında olmayan ve beni(bizleri) tanımayan insanların yapabilecek olduğu gereksiz yorum ve polemikler mutlaka olacaktır... Önemli olan bunun önüne geçmeye çalışmak...

Her zaman söylüyorum önemli olan Muhabbet ve Arkadaşlarınla,Dostlarınla Eğlenceli Vakit geçirmek diye... Geçmek - geçilmek mevzusu sadece kendimizi geliştirmek için, gözlem amaçlı yapılması gereken mevzular...

Saygılarımla,...

TAM35GNY
10-12-2006, 03:14
Ellerinize sağlık arkadaşlar daha güzel buluşmalarda daha güzel dostluklar kurmak üzere katılan herkese saygılar....

BaMBaM
10-12-2006, 03:29
ayıp ayıp cık cık cık
insan kardeslerı yokkken bunu yaparmı
kınıyorum izmiri...
azınıza tukuriim...:Deli:
kim tutar ulan beni yedim ula hepinizi..:icon_tup:

i_could
10-12-2006, 04:29
Öncesinde bi mekanda oturup sohbet etmek, tanışmak en mantıklısı. (O gece ben bile kankam Özdine fırsat bulup sormam gerekn bir soruyu soramadım) Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanır, camiamızda nelerin nelerden daha önde geldiğini öğrenir, gereksiz polemiklere de neden olmamış oluruz. Olan da bi süre sonra kalkacak araba bulamacağını anlamış olur.

kesinlikle tam olarak olması geren de bu bizde manisa olarak sizleri daha yakından tanımak muhabbet etmek istiyorduk fakat sadece gti la roll sırasında denk gelebildik sizinle ve ozdin abiyle.ama dedigim gibi kısmet diger sefere daha iyi bi sekilde bol muhabbetli bol aksiyonlu toplantılara...

Kardesim bizde seninle muhabbet etmekten cok keyif aldık.Hatta cok ozlemisiz ne zamandır gorusmuyorduk:rolleyes:

Ellerinize sağlık arkadaşlar daha güzel buluşmalarda daha güzel dostluklar kurmak üzere katılan herkese saygılar....

saygılar bizden günay...

i_could...

KSK-VTEC
10-12-2006, 11:23
ayıp ayıp cık cık cık
kınıyorum izmiri...

aha kendime rakip buldum kolpa bi civic :heyoo:

Kaan
10-12-2006, 11:38
Kamera benim ve sony kalitesi ile bütün çekimler mevcut. Ama PC teknolojim ve kapasitem 1999 yılın ait olduğu için görüntüleri PC ye atamıyorum. (Nissan Skyline GTR videolarından hatırlarsınız :D ) Aslında i-link kablosu ve girişi olan biri bu işi halledebilirse ben de yükten kurtulmuş olurum. Kaancım sen halledebilirmsin bu işi? Mert de istiyor kalkışlarını bak.

mutlu ay abi sen kasedi olmazsa bana ver bi ara buluştugumuzda ben onu halletmeye çalışayım.Senin kameradada son kalkış videoları var çünkü efe orda biraz yardımcı oldu bana sağolsun elimde 3 kamerayla :)

ayıp ayıp cık cık cık
kınıyorum izmiri...

yok abicim yok sen bırak gez takıl oralarda ben bişi demiyom artık:(

Kaan
10-12-2006, 11:50
Bu arada bi video daha var linkini yetiştirememiştim dün

CAR VTeC(mutluay abi) - AU TypeR(type-RRR mert)

gökan
10-12-2006, 12:08
kaan hanı bız özdın abının aractaydık o vıdeo yokmu:)

Kaan
10-12-2006, 12:10
yaw siz ya topspeed kopuyonuz biz sizi yakalmaya çalışıyoruz sonra yada arkada kayboluyonuz denk gelemedik bi türlü yanyana :D ztn geç başladık çekmeye

gökan
10-12-2006, 12:16
hadı len sende integra bu:)vıraja gelseydınız hihihih

Kaan
10-12-2006, 12:21
noldu saksoyu unttun bi anda hondaya döndün? haah :D kbl et gerçei honda daha iyi ;) yaw o otoban inişi virajda fecidi ama ahahahaha baktık top speed gidionuz bizde yarıverdik arkadan sonra düzlüğe inince noldu mrk ettm ama:beuj: :heyoo: :D

Erol
10-12-2006, 13:04
b20de gelsinde kimlen deneyecek m3lere ne yaptığını biliyosunuz

iddialı bi m3 le desem;)

1.6 VTi
10-12-2006, 13:14
Walla bir sonraki geceyi sabırsızlıkla bekliyorum... :D

coolvtec
10-12-2006, 13:46
Bu arada bi video daha var linkini yetiştirememiştim dün

CAR VTeC(mutluay abi) - AU TypeR(type-RRR mert)

Mert vites kaçırmasına rağmen geçti beni. Erol 3000-3500 gibi kalk diye tiyoyu verdi ama ben inanmamıştım. (6000 devir aşşa kalkmam abi durumları) Sonradan dank etti ama geç kaldık. (Pist her ne kadar dişli görünse de acaip tozluymuş)

Araban süpper oldu Mert, eline sağlık, kazasız belasız. senin arabanın gidişini gördükten sonra typeR hakkında fikirlerim değişmeye başladı valla. Hele M3 ile gidişini görüdkten sonra. M3 e karşı pek şans tanımamıştım sana açıkcası. (Ahhhh ah, keşke şu typer 'ın kasası e36 coupe bmw gibi olsaydı. Hastayım tipine ve egsoz sesine.)

M3CSL
10-12-2006, 15:10
mutluay abi arkadasın fazlaca konusmasından dolayı sesini kesmiştik videonun tabikide orjinalini koyarız;)

http://www.youtube.com/watch?v=1u0J0BbgXP0

bende typerın gidişini çok beğendim böle kalkıosa rollda nası gider die mrk ettim bide aslında toplu rolling yapılsa iddıalı arabalar öylede güzel olur çunku bizim lastikler kötu durumda ve o mesafede pek bişi anlaşılmıo...

type-RRR
10-12-2006, 17:53
Mert vites kaçırmasına rağmen geçti beni. Erol 3000-3500 gibi kalk diye tiyoyu verdi ama ben inanmamıştım. (6000 devir aşşa kalkmam abi durumları) Sonradan dank etti ama geç kaldık. (Pist her ne kadar dişli görünse de acaip tozluymuş)

Araban süpper oldu Mert, eline sağlık, kazasız belasız. senin arabanın gidişini gördükten sonra typeR hakkında fikirlerim değişmeye başladı valla. Hele M3 ile gidişini görüdkten sonra. M3 e karşı pek şans tanımamıştım sana açıkcası. (Ahhhh ah, keşke şu typer 'ın kasası e36 coupe bmw gibi olsaydı. Hastayım tipine ve egsoz sesine.)

saol mutlu ay bidahakine 3500 de kaldırırsın deneriz gene
dikkat edersen ben hiç gaz vermiyorum bile
ben o kalkışta 2ye atamadım sonra 3 e attım baktım geçiyosun tekrar 2 falan yaptım :) saçmaladım baya
m3 le subaruyu gördükten sonra vaz geçmiştim kalkmaktan hiç gerek yok diye 100m yan yan gidiyo bide egzoz falan yıkıyodu piskolojik olarak çökertti beni :) sonra dedim gittik oraya kadar bi deniyelim
m3 le ilk kalkışımda çok iyi kaldırdım ben bile afalladım nooluyo diye diğerlerinde biraz daha doldurup kalkıyım dedim olmadı doldurup derken 2000 2500 devir :) ilkinde kaybediceğim bişi yoktu geçer diyodum rahattım çok sonra geçince heycan yaptım sardirdım :)
geçmek geçilmek önemli değil çok güzel geceydi gelen herkeze teşekkürler

TAM35GNY
10-12-2006, 18:58
Yaw benim kalkışı mutluay abi mi çekti yoksa başka çeken varmı???:soru: :soru:

Kaan
10-12-2006, 22:59
valla ben çekemedim onu :) bebek gibi vtec çekmeye kıyamadm walla :P

speed
11-12-2006, 08:10
........................

speed
11-12-2006, 08:17
....................................

TAM35GNY
11-12-2006, 10:43
valla ben çekemedim onu :) bebek gibi vtec çekmeye kıyamadm walla :P

Walla ben de kalkmaya kıyamamıştım ama sonra tutamadım kendimi...:p :p

Özdin abicim geldiğiniz için teşekkürler daha iyilerini yapıcaz inşallah hep beraber...:cool: :cool:

speed
11-12-2006, 11:02
.....................

M3CSL
11-12-2006, 11:56
daha iileride olucak inşallah.;)

Erol
11-12-2006, 13:36
salı akşamına ne dersiniz.hem o gün dyno günümüz var muzonun orda bütün techturkey ailesi davetlidir..:p

efe-E
11-12-2006, 15:43
hoba yarın akşam mı eroll abi??

Erol
11-12-2006, 17:54
yarın akşam efe..

M3CSL
11-12-2006, 17:59
oyy biri actıon mu dedi:) ayarlayabildiniz mı milleti? salıya hemen... inş gelirim bi sorun çıkmazsa...

Erol
11-12-2006, 18:03
zaten dynoda geç saatlere kadar kalıcaz gibi..neden olmasın yani ynı gece:cool:

Kaan
11-12-2006, 18:17
hımm action ha gaz oldu herkez :D:D:D:D

M3CSL
11-12-2006, 18:20
:):):)
yaw ta orlara git deli benzin gidıo valla bana rakip yoksa gelmem:)

Kaan
11-12-2006, 18:23
ee serkan haklı yani araba 2.0 top speedde yakıyor adam euheuhueh :D:D:D:D

35td487
11-12-2006, 18:42
ilk once soyle baslayım; typer lı arkadas sen ılk kalkısta benım lastıklerıme dua et yoksa on kere kalkıcaz 9 kere ben alırım artık; erol bahsettıgın araba aponun arabası ıcın cesme gıselerınden baslarız sonuna kadar ben bır dıreksıyon ve koltukla kalkmıyorum; typerlı arkdasımızı bu hafta gene beklıyorum tabıkı subaruyuda

type-RRR
11-12-2006, 19:25
ilk once soyle baslayım; typer lı arkadas sen ılk kalkısta benım lastıklerıme dua et yoksa on kere kalkıcaz 9 kere ben alırım artık; erol bahsettıgın araba aponun arabası ıcın cesme gıselerınden baslarız sonuna kadar ben bır dıreksıyon ve koltukla kalkmıyorum; typerlı arkdasımızı bu hafta gene beklıyorum tabıkı subaruyuda

he he sakin ol yaa 10 kere kalkıcaz 9 unu geçerim falan böyle dersen olmazki hani makarasına gelmiştik oraya
10 kalkışın ilkini geçildin ama ;) şaka yapıyorum haa alınma
ikinci kalkışta ben kaldıramadım 3. de de çok fark yoktu aramızda yarım boy falandı
ben bişeyler yapmadan kimseyle kalkmıcam çünkü arabamın gidişi belli sen geçsen 1 boy geçersin ben geçsem 1 boy
ben senin lastiklere sen kiltli difransiyeline dua et ozaman
benim için önemli olan kimin geçtiği değil arabamın nasıl gittiği aslında rolling yapsak arabaların gücü daha ön plana çıkar pilotaj 2. planda kalır
yanlız subaruyu geçmen için 2 lastik yetmez onuda söyliyim kardeşim demedi deme

35td487
11-12-2006, 19:34
kardesım ben makaraya gelmesem subaru ıle kalkmam ama su bır gercek senınle ılk kalktıgımda ben 3500 de kalktım araba 1 2 yan verdı ıkıncısınde ve ucuncusunde 1500 devırde kalktım araba ok gıbı ılerı fırladı bu hafat ıcın konusuyorum artı olarak sadece chıp ve lastıkler var bakalım sonuc ne olacak

type-RRR
11-12-2006, 19:43
ya rahat ol sen ben de chip de yok bişeyde yok sadece hava filtresi egzoz ve debriyaj var
sende artı 1000cc var ;) dediğim gibi önemlideğil sonuç tanışmış olduk bu sayede güzel bi gece oldu ben yoksa seni nerden tanırım :) birbirimize her konuda yardımcı olalım senin arabanla ilgili benim aklıma yapılcak bişey gelse hemen senle paylaşırım yada aradığın bi parça bulsam bu beni geçer aman söylemiyim demem yani arkadaşça herşeye varım
yanlız çip çok farkediyo m3 lerde inşallah çok daha başarılı olur araban

35td487
11-12-2006, 19:49
İNSALLAHHHHHH bakalım subaru ıle ne yapıcaz

Kaan
11-12-2006, 19:54
sevgi,saygı çerçevesinde herşeyin güzel olacağından hiç şüphem yok.Bu işi zevk için eğlence için yapıyoruz sonuçta.Birimiz iyiyken birimiz kötü olabilir bunlar normal şeyler.

BoRa'S
11-12-2006, 21:53
walla bana uyar problem yok ama zevk için yapıyoruz onu söyliyim bi idda falan yok ortada cuma yapalım ozaman aynı organizasyonu ne dersiniz?

Jem
11-12-2006, 21:59
boraya aynen katılıyorum bu işi zevk için yapıyoruz sevgi saygı çercevesinde ama bnce suby m3 kalkışında bnce gene değişne bişy olmaz suby gecen geceki gibi alır bence cuma gene bi organizasyon olabilir bn varım.;)

M3CSL
11-12-2006, 22:13
ya şimdi yarın olcakmı bişiler kimler gelebilir??

BoRa'S
11-12-2006, 22:14
ya şimdi yarın olcakmı bişiler kimler gelebilir??

yarın zorda cuma yine diyorum aynı yerde bi saat kararlaştıralım gidelim topluca uyarsa herkeze :soru:

coolvtec
11-12-2006, 22:17
boraya aynen katılıyorum bu işi zevk için yapıyoruz sevgi saygı çercevesinde ama bnce suby m3 kalkışında bnce gene değişne bişy olmaz suby gecen geceki gibi alır bence cuma gene bi organizasyon olabilir bn varım.;)

Bence M3 ile SUBİ'yi rollda deniyelim. Subi 4x4 olduğu için direkt atlıyor öne. Şöle 60-220 gibi mesela.

Ama;
1-geçilince kaldıramayan,
2-geçince sevincini saygısızlığı dönüştüren,
3-geçmek için her türlü yola başvuranlar
yarışmasın lütfen.

Bu lafım herkesedir. Size değil yanlış anlamayın.

M3CSL
11-12-2006, 22:19
cumayi bilmıorum yrn bi dynoya cıkalımda olmadı döneriz...

Jem
11-12-2006, 22:20
Bence M3 ile SUBİ'yi rollda deniyelim. Subi 4x4 olduğu için direkt atlıyor öne. Şöle 60-220 gibi mesela.

Ama;
yarışmasın lütfen.

bncede çk haklısın mutluay abi dediklerine birebir katılıyorum bir idda olmaması lazım suby ve m3 rolling güzel olur bncede.

M3CSL
11-12-2006, 22:23

Ama;
yarışmasın lütfen.

abi bence pek sansı olmaz rollda subinin bi hıza kadar belki..
typer subaru roll daha zevkli olucaktır;)

Juggernaut
11-12-2006, 22:23
subi'ye niye roll yaptırıyosunuz :)4x4 olduğu için kaybı fazla yani roll da subi'nin dezavantajı;)

Type r da çok güzel kalkmış tebrikler valla..

M3 kaçlık bu arada 321???286???

M3CSL
11-12-2006, 22:24

Ama;
yarışmasın lütfen.

yada 3 lu roll daha zevkli olur:)

BoRa'S
11-12-2006, 22:25

onu denedikde m3 rollda ayırır gider gibime gelio ama bakalım görürüz ya maksat eğlenmek adrenalin yaşamak benim hiçbi iddaam yok yani işin açıkcası cumamız eğlenceli bol adrenalinli geçsin yeter ;)

Jem
11-12-2006, 22:27
onu denedikde m3 rollda ayırır gider gibime gelio ama bakalım görürüz ya maksat eğlenmek adrenalin yaşamak benim hiçbi iddaam yok yani işin açıkcası cumamız eğlenceli bol adrenalinli geçsin yeter ;)

çk güzel açıklamışsın boracım maksat eglenmek adrenalin herkes zevkine dener birbiri ile;)

type-RRR
11-12-2006, 22:30
İNSALLAHHHHHH bakalım subaru ıle ne yapıcaz

çok şey değişmez kalkışta lastiklerin farkı olur tabi ama çok fazla şey bekleme bence pilotaj daha önemli
4 çeker araba bu çok avantajlı kalkışta

speed
12-12-2006, 07:07
...............................

YALIM
12-12-2006, 08:22

Boracım M3 rollda üzer seni şimdiden söyleyeyim.
Ben denedim bir kere, 4 viteste 160 civarında,top speed'e kadar ancak 1.5-2 boy falan ayırabildim. Ki bu benim için bir kıstastı ve gayet yetti. Stock suby rollingde M3 ile zor.
Hava yağışlı beyler, otobanın asfaltı da çok kaygan oluyor, aman dikkatli olun, tatsızlık yaşanmasın.:heyoo:

BoRa'S
12-12-2006, 08:25
Boracım M3 rollda üzer seni şimdiden söyleyeyim.
Ben denedim bir kere, 4 viteste 160 civarında,top speed'e kadar ancak 1.5-2 boy falan ayırabildim. Ki bu benim için bir kıstastı ve gayet yetti. Stock suby rollingde M3 ile zor.
Hava yağışlı beyler, otobanın asfaltı da çok kaygan oluyor, aman dikkatli olun, tatsızlık yaşanmasın.:heyoo:

Eywallah kardeşim bende onu dedim zaten rollda m3ün şansı çok çok yüksek yani benim geçmem imkansız bile ama kalkış derseniz orası farklı tabi :D

Erol
12-12-2006, 08:58
maksadımız eglence..iddialı olan arkadaşlar gelmesin bile hatta bana böyle bir teklif bile gelmişti inciraltında tipo 2.0 ile aracımı denemek isteyen bir arkadaş 50ytl sine. ben kovmuştum toplantıdan anlayışlıymış arkadaşda gitti:) saygı sevgi çercevesinde güzel bir gün geçiririz inşallah.

coolvtec
12-12-2006, 08:58
Yarın mesai var. Saat 2 lere kadar ben kalamam şahsen. Bence sıkıştırmayalım. Hava durumuna göre cuma veya cumartesi akşam yapalım stress yaşamadan. Hem bu yamurda gereng yok.

Erol
12-12-2006, 09:05
Yarın mesai var. Saat 2 lere kadar ben kalamam şahsen. Bence sıkıştırmayalım. Hava durumuna göre cuma veya cumartesi akşam yapalım stress yaşamadan. Hem bu yamurda gereng yok.

evt cuma uyada cumartesi olabilir hava gidişatına göre

Kaan
12-12-2006, 09:53
Güzel olur cuma yada cumartesi akşamı hava bu gün yağmurlu bi durulsun hava :) burdan belirleriz günü ;)

35td487
12-12-2006, 10:00
bora kardesım senın arabada fena kukruyor be ama cok guzel oldu ya ben bunu sevıyorum ıste kardesım guc farketmez maksat makara adrenalın olsun yeter ama bora senınle roll yapalım yada ucumuz sen ben typer bora bu benım msn adresım turkbmw@hotmail.com toplantı buyuk ıhtımalle cumartesı olucak

BoRa'S
12-12-2006, 10:16
bora kardesım senın arabada fena kukruyor be ama cok guzel oldu ya ben bunu sevıyorum ıste kardesım guc farketmez maksat makara adrenalın olsun yeter ama bora senınle roll yapalım yada ucumuz sen ben typer bora bu benım msn adresım turkbmw@hotmail.com toplantı buyuk ıhtımalle cumartesı olucak

oke kardeşim ekledim msne :icon_tup:

KaanKY
12-12-2006, 10:31
güzel videolar sağolun

YALIM
12-12-2006, 11:26
Du bakalım, denk getirirsem ben de gelmeye çalışayım..Ama zor, evli barklı adamız, ne işimiz var cumartesi gece yarısı tek başımıza sokaklarda...:)
Şu Bora kardeşimin havasını bi söndürüvereyim..:D
Şaka tabi... Bora'nın arabası gayet güzel gidiyor..

Erol
12-12-2006, 12:31
Du bakalım, denk getirirsem ben de gelmeye çalışayım..Ama zor, evli barklı adamız, ne işimiz var cumartesi gece yarısı tek başımıza sokaklarda...:)

musait olursan muhakkak gel.bizlerde evli barklıyız ve ortamda 10 kişide evli diyebilirim;)

type-RRR
12-12-2006, 12:33
oke kardeşim ekledim msne :icon_tup:
ekledim bende

1.6 VTi
12-12-2006, 12:42
Walla ne zaman olursa olsun bu kadar konuşma, düşünce paylaşımından sonra çok seviyeli,eğlenceli ve adrenalin dolu bir gece geçireceğimize eminim... Sabırsızlıkla bekliyorum...

Not: Bora beni de eklesene MSN'e... Aynı okuldayız görüşemiyoruz yaw :S lordcrx@hotmail.com

BoRa'S
12-12-2006, 14:49

aaaa lütfen kardeşim bekleriz hakkaten senide en azından 2 suby olur kardeş kardeş gelmeye çalış walla ctesi bomba olcak :icon_tup:

efe-E
12-12-2006, 14:51
way cuma-cumartesi aksiyon cıktı yine izmirlilere hayrılı olsun yalnız topluca giderken dikkatli olun geçen hafta bi arkadaşımız ceza yedi durup durmadık yerde (gerçi vizeside yokmuş ama:D)

YALIM
12-12-2006, 15:59
aaaa lütfen kardeşim bekleriz hakkaten senide en azından 2 suby olur kardeş kardeş gelmeye çalış walla ctesi bomba olcak :icon_tup:

Bora M3'lü arkadaşın aracını şimdi arabalarınız kısmında gördüm. Çok güzel araba maşallah ama 286'lık M3'müş.
Videodan pek anlaşılmıyordu.
Senin suby'nin bu M3 ile rollingde çok fazla ayrılması söz konusu olmaz, yine de geçer M3 seni ama çok fark olmaz tahminim. WRX 2.5 Blok, ayrıca üstüne sende de TBE var, ilaveten 20-30 HP yaz yani senin beygiraja.
.............
Benim rollingde 4 viteste 1.5-2 boy fark yaptığım M3 321'likti.;)

BoRa'S
12-12-2006, 16:42
Bora M3'lü arkadaşın aracını şimdi arabalarınız kısmında gördüm. Çok güzel araba maşallah ama 286'lık M3'müş.
Senin suby'nin bu M3 ile rollingde çok fazla ayrılması söz konusu olmaz, yine de geçer M3 seni ama çok fark olmaz tahminim. WRX 2.5 Blok, ayrıca üstüne sende de TBE var, ilaveten 20-30 HP yaz yani senin beygiraja.
.............

oh oh oh maşallah abi bakalım işte ya deneriz maksat eğlence ama sende gelmeye çalış ctesi baya güzel olcak laflarız hem biraz :D

headLy
12-12-2006, 16:58
hadi bakaLım cumartesinin videoLarını bekLiyoruz
gönüL isterdi bizde katıLaLım bursadan :)

Kaan
12-12-2006, 17:44
Hadi bakalım güzel şeyler yapıcaz gibi geliyor yine Videolar yine benden olucak galiba :) günü belirleyelimde ona göre buluşup gidelim hatta erken buluşup bi yerlerde muhabbet edelim derim ben bi yerlerde oturup bişiler içip ilk once birbirini tanımayan arkadaşlar birbirini tanır güzel bi ortam olur sonrada otobana çıkarız.
Ayrıca erollunda dediği gibi aramızda evli çok büyüğümüz var :)

efe-E
12-12-2006, 20:41
Hadi bakalım güzel şeyler yapıcaz gibi geliyor yine Videolar yine benden olucak galiba :) günü belirleyelimde ona göre buluşup gidelim hatta erken buluşup bi yerlerde muhabbet edelim derim ben bi yerlerde oturup bişiler içip ilk once birbirini tanımayan arkadaşlar birbirini tanır güzel bi ortam olur sonrada otobana çıkarız.
Ayrıca erollunda dediği gibi aramızda evli çok büyüğümüz var :)

:icon_tup: kankü aynen katılıorum ya çok güzel bi akşam olur....:icon_tup:

punto_multijet
13-12-2006, 00:32
bugun dynoda olcum yaparkende bazı arkadaslarla muhabbeti gecti oncesinde deilde snrasında biyerde oturmak daha mantıklı geldi. nedeni ise o kadar aracı mekanın onunde gordukten snra aramıza kaynamaya calısıcak kişileri onlemek ama oncesi veya snrası mutlaka biyerlerde oturmalıyız ki herkes iice kaynassın ;)

M3CSL
13-12-2006, 01:11
güzel bi gundu herkes zevk aldı sanırım muhabbet ortam iidi.bg ler genel olarak dusuk çıksada kimsenin morali bozulmadı:).
gecenin sonunda roll larda güzeldi...;)

punto_multijet
13-12-2006, 01:15
serkan sonuc noldu? mertin rc ile? sonuc aynı mı fark var mı dier rcye gore?

M3CSL
13-12-2006, 01:29
gene farlk oldu denebilir dier arabadan az daha ii gidıo genede fark oldu videoları atıcam ztn şimdi ama 4 te bariz gelıodu siyah olan gri gelemedi hiç...

alp1903
13-12-2006, 01:42
Eywallah kardeşim bende onu dedim zaten rollda m3ün şansı çok çok yüksek yani benim geçmem imkansız bile ama kalkış derseniz orası farklı tabi :D

yürü be kim tutar seni....;)

Kaan
13-12-2006, 08:37
gelemdik dün gece :( nasıldı ortam sonuçlar ne alemde??Dün gece video çektiniz mi???

speed
13-12-2006, 09:04
.................................

35td487
13-12-2006, 09:37
arabamın karnesı ve vıdeosunu gonderdım yorumlarınızı beklıyorum;

http://img291.imageshack.us/img291/9382/13122006173dc1.jpg (http://imageshack.us)

engıne power: 207,0 kw (281,3Cv) a 7033 RPM (208,1 KM/H)
wheel power: 171,0 kw (232,3cv)
dissipate power: 36,0 kw (48,9 cv)
rule power: 208,3 kw (283,0 cv) (dın 70020 rule)

max couple: 298,5 nm a 6202 rpm (183,5 km/h)
max speed: 7515 rpm (222,4 km/h) 4,vites

http://www.youtube.com/watch?v=fRE6yp9-tWg

Erol
13-12-2006, 09:40
ben birazdan koyucam dyno kagıdımı bakalım bilgili arkadaşlardan yardım alalım biraz..:)

35td487
13-12-2006, 09:42
.............

ya sende gelsene cok zevklı bır akşam gecırıcez bana oyle gelıyor 35 td 487; 35 s 0958; 35 af 321 (3 m3) beraber gelıcez rollde denerız dragta cok guzel olucak

YALIM
13-12-2006, 10:17
ya sende gelsene cok zevklı bır akşam gecırıcez bana oyle gelıyor 35 td 487; 35 s 0958; 35 af 321 (3 m3) beraber gelıcez rollde denerız dragta cok guzel olucak

Walla dostum çok isterim.
Ancak arabam serviste pazartesiden beri , çamurluklarda ve ön tamponda taş izleri, çizikler vs. vardı, hasta ediyordu beni. Onları boyatıyorum. Sonra pasta, cila, 3M Boya koruma vs. işleri var. Cumartesiye çıkarsa gelirim, servis kalabalık biraz. Yetişmezse bir sonrakine inşallah.;)

35td487
13-12-2006, 10:20
hayırlısıı olsun arabanın ıslerı herzaman daha onemlıdır bızım yonetım nasıl olsa boş durmuyor yapar bır organızasyon daha o zaman bulusuruz

TAM35GNY
13-12-2006, 12:31
Güzel bir Dyno Night düzenledik doğrusu Best Servis çalışanlarına ve Muzaffer abimize burdan da teşekkürlerimi bir borç bilirim...Serkanın dediği gibi rollarda güzeldi gecenin sonunda...;);):cool: Özdin abi CAR ne çıktı bu arada???

speed
13-12-2006, 13:02
............................

Erol
13-12-2006, 13:12
günaya yakın yani abi aem hiç fayda etmiyomu yoksam yaaw

type-RRR
13-12-2006, 13:17
he he öyle gözüküyo ama karşıdan gelen rüzgar yoldaki gibi değil bence yolda1-2 hp daha oynar V2 sahibi için

i_could
13-12-2006, 13:53
Gercekten güzel geceydi...

En azından herkesle muhabbet edebilmek için gayet musait bi ortamdı.tüm aracların assa yukarı güclerini tahmin ediyorduk hatta bu konuda bahis bile oynadık orada ama dyno da gormek daha güzel oldu...

Muzaffer ebiye de gercekten gosterdigi emekten caydan kahveden kuru pastadan dolayı teşekkur ediyoruz:) :) :)

Keske benim rodajım da olmasaydı da bende gücümü gorebilseydim aslanımın...

bi de gecenin bombası gti la rc lerin yuruyusu sonucu olanlardı.gercekten de buna yakın biseyler bekliyordum fakat bu kadar fark beklemiyordum gti la rc gecmek gercekten iyiydi...

i_could...

TAM35GNY
13-12-2006, 14:01
VTIdan da bahset biraz Aykut olmuo ama...:D:D

M3CSL
13-12-2006, 14:08
oyy gunay senin arabayı ne kadar övsek az söluıorum ne kadar ii gitiini her yerde stock 157 cok ii ya;)
senle olan videoları atarım gecenkine göre biraz daha ii gitiin ama rc katili:), ama azcık daha fazlası lazım:)

TAM35GNY
13-12-2006, 14:09
oyy gunay senin arabayı ne kadar övsek az söluıorum ne kadar ii gitiini her yerde stock 157 cok ii ya;)
senle olan videoları atarım gecenkine göre biraz daha ii gitiin ama rc katili:), ama azcık daha fazlası lazım:)

Seninkinin yanında lafı olmaz kardeşim yaw saolasın ama gör bak geçecem ben seni bir başlıyım doldurmaya...:D:D

M3CSL
13-12-2006, 14:11
çok ısterim valla doldur tabi seninki erolunkınden daha acık sanki yuklemeye bunu hissedıorum ben:)

i_could
13-12-2006, 14:15
VTIdan da bahset biraz Aykut olmuo ama...:D:D

valla kardesim dedigim gibi allah kaza bela vermesin gercekten temiz makina ve stock hali ile bile deli gibi yurüyo bence de eger stockken boyle yuruyorsa biraz yuklesen eroll dan daha iyi gidecegi süphesiz...

i_could...

TAM35GNY
13-12-2006, 14:18
Haydaa mümkün deil o ben size söliim...Erol benim ustam...;)

i_could
13-12-2006, 14:20
Haydaa mümkün deil o ben size söliim...Erol benim ustam...;)

boynuz kulak ilişkisi...

i_could...

Erol
13-12-2006, 14:20
beynini yemiş bunlar gny..:D akıllanmadılar sanırım:D :D şaka şaka inşallah benimkinden güzel olur..

i_could
13-12-2006, 14:28
beynini yemiş bunlar gny..:D akıllanmadılar sanırım:D :D şaka şaka inşallah benimkinden güzel olur..

valla oyle gozukuyo gidisatından ama bakalım zaman neler gosterecek...bu arada pugların gidişi adama beynini yedirir bilmem anlatabiliyormuyum... saka maka ege tayfası olarak sağlam yuruyelim de gerisi boş...

i_could...

i_could
13-12-2006, 14:29

valla oyle gozukuyo gidisatından ama bakalım zaman neler gosterecek...bu arada pugların gidişi adama beynini yedirir bilmem anlatabiliyormuyum...:D :D :D saka maka ege tayfası olarak sağlam yuruyelim de gerisi boş...

i_could...

Erol
13-12-2006, 14:31
bitsin de bi anlat bakalım bana :)

TAM35GNY
13-12-2006, 14:33
İşte diorum ya Erolu geçem mümkün deil pugları beklioruz puglarııı...:D:D:DYaşasın Ege!!!Arabalarımızı deneyelim önemli olan o gerisi boş...Tekrar tekrar saolsın Aykutcum ve Serkancım...O kadar yol geliosunuz walla ne desek az sizlere...

Kaan
13-12-2006, 14:34
Yaw hangi konuyu takip etçeimi şaşırdım ben :beuj: :D

Bu hafta cuma yada cumartesi org. yapılcakmı buna karar versek diyorum ben.Önceden planlı programlı olsun biraz daha??

Erol
13-12-2006, 14:36
evt helal olsun vallahi manisa-izmir rahat gidiş-dönüş 100km.

Erol
13-12-2006, 14:42
Yaw hangi konuyu takip etçeimi şaşırdım ben :beuj: :D

Bu hafta cuma yada cumartesi org. yapılcakmı buna karar versek diyorum ben.Önceden planlı programlı olsun biraz daha??

kaan yapılacak bu hafta ama cuma ama c.tesi.. belli edelim haberini verecegim..sizler için hangi gün olabilir

Kaan
13-12-2006, 14:45
Benim için gün farketmez siz ne derseniz uyarım ben.Cuma da oLur cumartesi geceside olur.Erken belirleyelimki günü gelicek arkadaşlarımız okusunlar :)

1.6 VTi
13-12-2006, 16:07
Öncelikle dün gene Dyno Night çok güzeldi... Mutluay Abi, Özdin Abi ve Mert'le tanışmak, muhabbet etmek benim için çok zevkliydi... Aykut ve Serkan'ı da özlemiştim muhabbet ettik baya herkesle... Gelen herkese ben şahsen teşekkür ederim...

Cuma ya da C.tesi olup olmıyacağı büyük bir ihtimal Perşembe ya da Cuma öğlene doğru belli olur ama gönlüm C.tesinden yana... Cuma ***** polisler için de mimli bir gece olduğu için daha güvenli olacağını düşünüyorum... Kaan'a da(punto_multijet) kardeşimin de dediği gibi sonrasında oturup muhabbet daha mantıklı olur(apaçileri çekmemek açısından)... Böylece hem sıcak sıcak kalkışların kritiği yapılır hem de hoş-sohbet bir muhabbet edilmiş olur...

Tanış(a)madığım abilerimle,kardeşlerimle de tanışmak için sabırsızlanıyorum ayrıca...

En kısa zamanda görüşmek üzere :)

coolvtec
13-12-2006, 20:09
Öncelikle dün gene Dyno Night çok güzeldi... Mutluay Abi, Özdin Abi ve Mert'le tanışmak, muhabbet etmek benim için çok zevkliydi... Aykut ve Serkan'ı da özlemiştim muhabbet ettik baya herkesle... Gelen herkese ben şahsen teşekkür ederim...

Cuma ya da C.tesi olup olmıyacağı büyük bir ihtimal Perşembe ya da Cuma öğlene doğru belli olur ama gönlüm C.tesinden yana... Cuma ***** polisler için de mimli bir gece olduğu için daha güvenli olacağını düşünüyorum... Kaan'a da(punto_multijet) kardeşimin de dediği gibi sonrasında oturup muhabbet daha mantıklı olur(apaçileri çekmemek açısından)... Böylece hem sıcak sıcak kalkışların kritiği yapılır hem de hoş-sohbet bir muhabbet edilmiş olur...

Tanış(a)madığım abilerimle,kardeşlerimle de tanışmak için sabırsızlanıyorum ayrıca...

Evet güzel bir sohbetti. Kardeşimize de en yakın zamanda bir fiteng alicizzzz.

coolvtec
13-12-2006, 20:14
günaya yakın yani abi aem hiç fayda etmiyomu yoksam yaaw

AEM 1,2 beygir, 4-1 headers+düz ara boru+egsoz da 5-6 beygir farkediyor Erolcum. :D

M3CSL
13-12-2006, 20:26
AEM 1,2 beygir, 4-1 headers+düz ara boru+egsoz da 5-6 beygir farkediyor Erolcum. :D
evet olay orda ztn yoksa fabrıka cıkısı daha mı dusuk yoksa iilaveler mi cok bg verdi onlar soru işareti tabii:)

mutluay abi senin araçta ii değer çıkarmış baya göremedik ama teker gucunuz arasındaki fark nasıl gunayla onun 87 ydi
benim 90..;)

muhabbetten gercekten cok keyif aldım o akşamdan..
bu arada typer 203 mu verdi çok basarılı oda hondalar iyi iş çıkardı...

efe-E
13-12-2006, 21:07
gercekten guzel bir gece olmuşa benzio dyno night

cuma veya cumartesi akşamı ikiside olabilir farketmez ama denildiği gbi cuma akşamı mimli bi akşam polisler tarafından o yuzden bu sefer cumartesi toplanmak daha guzel olabilir tabi öncesinde bi yerde oturup bişeyler içersek,herkes birbiriyle kaynaşırsa daha guzel bi akşam olabilir...

coolvtec
13-12-2006, 21:08
evet olay orda ztn yoksa fabrıka cıkısı daha mı dusuk yoksa iilaveler mi cok bg verdi onlar soru işareti tabii:)

mutluay abi senin araçta ii değer çıkarmış baya göremedik ama teker gucunuz arasındaki fark nasıl gunayla onun 87 ydi
benim 90..;)

muhabbetten gercekten cok keyif aldım o akşamdan..
bu arada typer 203 mu verdi çok basarılı oda hondalar iyi iş çıkardı...

Wheel Power 95,4 kW (129,6hp) görünüyor bende. Typer 209 sanırım. Tork varmı bu verilerde ayw. ben bulamadım.

Aslında Türkiye'de de yavaş yavaş motor gücünü bi tarafa bırakıp teker gücüne dönmek lazım. Sen yere veremedikten sonra istersen motorda 180hp yap bir şey ifade etmiyor çünkü. Hem dyno aradaki kaybı nasıl hesaplasın. Biri yere güzel veriri bire hiç veremez vsvs. Ama dyno önce teker gücünü hesaplayıp sonradan çeşitli formullerle motor gücünü bulmaya çalışıyor ve bu bütün arabalr için sabit bir rakam. Hem tork da yok grafikte. Neymiş?
1-wheel power
2-tork :)

i_could
13-12-2006, 21:42
İşte diorum ya Erolu geçem mümkün deil pugları beklioruz puglarııı...:D:D:DYaşasın Ege!!!Arabalarımızı deneyelim önemli olan o gerisi boş...Tekrar tekrar saolsın Aykutcum ve Serkancım...O kadar yol geliosunuz walla ne desek az sizlere...

evt helal olsun vallahi manisa-izmir rahat gidiş-dönüş 100km.

ne demek sizleri gormek adam gibi muhabbet etmek beraber olmak icin az bile...

i_could...

i_could
13-12-2006, 21:44

canım kardesim bizde seninle muhabbeti ozlemişiz sen bi al da vtec onunda caresine bakarız:D :D :D ...

i_could...

i_could
13-12-2006, 21:58
Wheel Power 95,4 kW (129,6hp) görünüyor bende. Typer 209 sanırım. Tork varmı bu verilerde ayw. ben bulamadım.

Aslında Türkiye'de de yavaş yavaş motor gücünü bi tarafa bırakıp teker gücüne dönmek lazım. Sen yere veremedikten sonra istersen motorda 180hp yap bir şey ifade etmiyor çünkü. Hem dyno aradaki kaybı nasıl hesaplasın. Biri yere güzel veriri bire hiç veremez vsvs. Ama dyno önce teker gücünü hesaplayıp sonradan çeşitli formullerle motor gücünü bulmaya çalışıyor ve bu bütün arabalr için sabit bir rakam. Hem tork da yok grafikte. Neymiş?
1-wheel power
2-tork :)

http://img96.imageshack.us/img96/209/13122006jq9.jpg

abi ornek olarak eroll un cıktıyı alırsak zaten esas olarak dyno cıktısı cv nm ve devir verilerinden olusuyor yani grafigin sag kısmında devire gore torkundan güç hesaplanıyor.

yani mavi ile gosterilen veri aracın tork egrisi ve o ne kadar düz olursa o kadar sağlıklı oluyo bi yere kadar.zaten dyno da burulmadan tork degerini bulup onu hp ye yada cv ye cevirip ardından sunuyor.

zaten 106nın bu kadar saglam yurumesinin sebebinin ürettigi gücün buyuk bi kısmını kısa sürede ve kacaksız olarak yere aktarmasında yatıyor fakat bildigim kadarıyla 2000 yılında bi testte en iyi aktarım kaybı pontiac trans ** ram air ws6 da idi.

ornek olarak eroll da kısa olmasa bile debr. sayesinde aktarımının iyi olması ile diger vtilardan daha iyi bi perf sergiler.sonuç olarak haklısın abi istedigin kadr üç üret yere dogru dürüst ve hızlıbi şekilde aktaramadıktan sonra bi anlam yok...

i_could...

M3CSL
13-12-2006, 22:05
wheel power kaç. cv abi onu söle sen bize ..
torkta max couple işte..
aykutun dedikleri doğru rollıngde özellikle ilk anda torkun uretildiği devir önemli ve stabil olması tabikide..
vteclerde çok fark gördum motor gucu ile teker gucu arasında... tahminimce bu fark en dusuk 106lardadır...

VeNoM_35
13-12-2006, 22:28
Benimkinde 94cv çıktı ama gidişiyle alakası yok nolcak şimdi??:)

SONE-R
13-12-2006, 22:29
bu dyno yanlış böyle tekerlek gücü olmaz. ankarada bile (ki doğru dürüst ölçeni yok gibi) benim tekerlek gücü 132 PS (stockken artı bir de tıkalı kaynaklı egzoz borusu varken, debriyaj bitikken) çıktı. 50 beygirlik bir kayıp olmaz. inanmayın muzafferin dyno'suna. politek'e gidin...

M3CSL
13-12-2006, 23:56
valla bana kalırsa da var bişiler... çok dusuk çıktı herkes tekerlek gucleri filan tutmuo hiç..
istbulda tipo 155 verıo tekerde 116 bizdeki kayıplar hayvan gibi....
polıtek
in dyno yok su an baharda gelcekmiş...

speed
14-12-2006, 06:57
.........................

SONE-R
14-12-2006, 07:54
muzaffer abinin dynosu yeni.....eski dyno zaten satıldı....politekte ise artık dyno kalmadı....

yıllar önce politekte dyno varken muzaffer de yoktu. ben de muzaffer'e email atmıştım (vaadettiği güç artışlarını nasıl hesapladığı hakkında) dyno verilerine güvenilmeyeceğini bir çok etkenle verilerin değişeceğini bu nedenle dyno kullanmadıklarını söylemişti. demekki sonradan hatasını anlayıp dyno aldı. dün dündür bugün bugündür... :D

Erol
14-12-2006, 09:19
benimde aklıma takılan tekere verdigimiz güç benim 112.4 cok az yaaw. ve vti ların hepsi farklı günayın 87 mutluay abinin 129.6 bişeyler var ama beni aşıyor:)

type-RRR
14-12-2006, 10:01
benim type-R 206 hp verdi tekere verdiği ise 139 :)

coolvtec
14-12-2006, 10:02
Olayı ben çözdüm arkadaşlar. Nasıl derseniz bende iki ölçüm yapıldı bir tanesi 4. vites bir tanesi 5.vites.

Ayrı viteslerde CV (HP) pek değişmiyor. 157/158 cv
Ama ayrı viteslerde wheel power çok farklı çıkmış. 4. viteste wheel power yüksek, 5.viteste düşük. 4.vites WP 129,7 CV/hp. (politekteki dynoda da aşşağı yukarı 129,8 gibi bir sonuç çıkmıştı.) 5. vitesi hatırlamıyorum evde kalmış. Ama o bayağı düşük.

Buradan anlamadığım;
1-Viteslere göre hp aynı çıkarken wheel power neden farklı çıkıyor?

NOT1;
POLITEK deki dyno en güzel dynoydu ebnce. engine power ölçmezdi hiç. Direk wheel power.
NOT2; Vtekli arkdşalr kaygılanmayın. Bizim yere verdiğimiz güç ortalama 130 cv/hp dir :) politekten biliyorum.

SON TC
14-12-2006, 11:07
paylaşım için sagolun arkadaşlar,adrenalin dolu bi gün geçirmişsiniz...

TAM35GNY
14-12-2006, 11:55
Arkadaşlar cumartesi gecesi olacağı kesinleşti organizasyonun ancak biz birkaç kişi aranızda olamıyacağız...Dernek üyelerimizle sipilde bungalovlarda güzel sohbetler mangal ve rakı eşliğinde sohbet edicez...bu organizasyon için rezervasyon önceden yapılmıştı tarih kesinleşmişti o yüzden iptal etmemizde mümkün değil...Artık bi dahakine katılıcam aranıza...Bol kalkışlı az benzin yakmalı bir gece olması dileğimle...:) :)

M3CSL
14-12-2006, 13:30
. teker gucunun 4 ve 5 te farklı olması ise anlaşılmaz bı durum. gercekten...
istnbula gittiğimde bi ölçturuyım bakalım ne kadar farklılıklar cıkcak...

cmrtesi bende yokum arkadaslar memlekete gidıorum size ii eğlenceler....

i_could
14-12-2006, 13:44
. teker gucunun 4 ve 5 te farklı olması ise anlaşılmaz bı durum. gercekten...
istnbula gittiğimde bi ölçturuyım bakalım ne kadar farklılıklar cıkcak...

cmrtesi bende yokum arkadaslar memlekete gidıorum size ii eğlenceler....

seko sensiz olmaz rs bulacaktım ben sana bu sefer... diger başlıktada soyledigim gibi teker gücünün farklı cıkması viteslerden kaynaklanıyor...

i_could...