Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuşadası Oteller
2010 Nisan ayında 1 haftalık bir tatil için Kuşadasına gideceğim..Daha önce gitmiş..Memnun kalıp tavsiyede edebileceğiniz Oteller hangileri isimleri nedir?
En geç ocak ayı içinde ön rezervasyon yaptırmam gerekiyor..
Ben internette biraz atüt ettim..
*Adakule Otel
*Kısmet Otel
*The Grand Blue Sky Otel
*Egaria Bach Otel
Dikkatimi çekti..Nasıllardır acaba?Varsa alternatif önerileriniz,düşünceleriniz...?
rebeldeath
05-01-2010, 08:02
sealıght resort rıchmond ephesus ve sürmeli efes i de değerlendir derim rıchmond ve sürmeli pamucak ta kuşadası merkeze biraz uzak kalır bu arada sealıght resort sölediğim diğer otellere oranla yapım tarihi açısından daha yeni bir oteldir. bi de bütçeni bilemem ama charısma deluxe var onu da değerlendir. bana sorarsan
charısma deluxe ve sealıght ı değerlendir ve araştır derim...
overblack
05-01-2010, 08:27
bu mevsimde kuşadasının merkezinde kalınır.derici ve atınç oteller var merkezde 4 yıldızlı.balkonlar deniz manzaralı.
mgnPower
05-01-2010, 08:31
vay kankama bak yaaa bilmedigi otel motel pansiyon konukevi genelevi hic bisii yok masallah :D gidecenmi bu yakinlarda yine :D
overblack
05-01-2010, 08:47
kanka gitsem şu deri montları alacam zaten sana bana 1'er tane
mgnPower
05-01-2010, 09:13
bende onun icin seyettirmisdim zaten :D hadi kalk git bi artik yaa :D :D :D
Sezon olsaydı Aqua Fantasy i tavsiye ederdim ama o tarihte havuzlar kapalı olur heralde..
Yinede bir araştırın derim sudan hoşlanıyorsanız...
onursumer
05-01-2010, 09:39
kuşadasında 3-4 yıldır uğruyorum surekli otelde kalmadım hiç ama kadınlar plajına yakın olanı tercih etmek lazım :D zaten bi avuç yer merkez vs ulaşım kolay
ayrıca gamalı koftede yemek lazım gitmişken merkezde :D
Mehmet Opc
05-01-2010, 09:55
Direk senin yerinde olsam İmbata giderdim 10 numara bi hotel yemek olarakta denizi mavi bayraklı yani çok temiz
The Grand Blue Sky Otel sahibi ve imbatın sahibi aynı kişi Blue Skyda çok övdüler tabi senin kararın
Sürmeli Efes önerimdir kesinlikle. En öndeki ve üst katlardan bir oda olursa mükemmel olur.
http://www.surmelihotels.com/
Kapalı değilse pine bay holiday resort. Kapalıysa Pine Bay marina açıktır ama onuda önermem.
http://www.pinebay.com/
Adakule'i hiç önermem. Onu geçin.
Bilgilendirme notları için sağolun arkadaşlar....
2 otelle tel görüşmesi yaptım...Diğer oteller için bağlı oldukları acenteleri aradım......2010 fiyatları henüz çıkmamış dendi..
Beklemedeyim..Kafamda 3 yer netlik kazandı...Nihai karırı ayırdığım bütçe ile oranlılı vereceğim...Efes düşünmüyoruz...Yinede sağol Baruçtu...
focus musty35
05-01-2010, 11:51
2 gun once adadaydım ınanılmaz sessiz dukkanlarım hemen hemen cou kapalı yanı carsıda gezerım dıe dusunme bırkac gumuscu ve yemektcı harıc hepsı kapalı en guzelı kadınlar plajnda asena otel var cok ıı manzarılı denıze 30 metre yoktur cok ıyı ve kalıte yer onerırıım
Ercan_35
05-01-2010, 13:07
ben bu dediğin yerlerden sadece adakulede kaldım 5 yıldızlı kuşadası girişinde bir otel merkeze arabayla gidersin 5 yıldızlı oteller arasında adadaki en ucuz oteldir, fakat diğer gittiğim 5 yıldızlı oteller arasında vasatın üstünde bir yer diyebilirim. Ama fiyat bakımından tavsiye ederim.
erkin006
05-01-2010, 13:18
*Egaria Bach Otel i geç direk yazlık sitelerin arasında bi otel...animasyon fln tırt...
20 senedir kuşadasındayım ama hep yazlığa gittiğimiz için otel bilgim yok...kumarhaneler açıkken zamanında fantasia acayipdi...şimdide bi konuş istersen...
http://www.fantasia.com.tr/kusadasi/tr/index.html
Zaten Bu otel hakkında epey olumsuz yorum ve düşünce varmış...
Biraz daha detaylı araştırırken buldum....(Egaria)
Öneri için sağol...
JumboAli
13-01-2010, 17:32
Kadınlar plajında Blue sky otel yada Pine Bay tavsıye ederım
eskıden kustur vardır fransız tatıl koyu genelde orda kalırıdm duruyormu bılmıyurm :D
tandogan
13-01-2010, 18:45
otel batıhan'da güzeldir ılıca mevkii'inde merkeze 6 km uzaklıkta güzel bir hoteldir
pine bay benım arkdaşlar olcaktı arastralım
Efes Oteli Çok Duydum İyimiş Hatta Gidince Efes Büfede Kumru Yemeyi Sakın Unutma Sahibine Hüseyin Bey Sarodan Çok Selam Var Dersen İyi Ağırlıyacağını Düşünüyüroum 307 Aracımı Sattım Kendisini ama Keslinlikle Kumru Ye Derim Sana
Yeriz elbet Şaro..Hayırlısı ile bu işi bir halledeyim....Selamlarımıda iletirim bilahare...
Önerileri ve düşüncelerini yazan arkadaşlara teşekkürler...