Orijinalini görmek için tıklayınız : Topallama? sorunu..
Orjinal amortisörlerin üzerinde 3 senedir Eibach -35mm yaylar takılı..Bi süredir temiz asfaltta hafif yükselti ve alçaltıların üzerinden 100-110 km süratle geçtikten sonra - araç yaylanıyor yani - arka tarafta epey ürkütücü bi sıkıntı var. Topallama olarak tarif edebilirim. Sağ taraftan olduğu çok bariz, sanki amortisör mili bir yerde takılıyor işlevini göremiyor, diğer tarafta sıkıntı olmadığı için araç topallıyor..Ve bunu her zaman yapmıyor..Çok acaip bişi ve epey ürkütücü. Sizce sorun ne olabilir, daha önce başına böle bişi gelen var mı? Arka jantlardan biri hafif eğik uzun süredir o şekilde kullanıyordum ama balanstan yana hiç bir sıkıntım yok jantla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Lastik tel kırmıstır cok dikkat et yolda gümleyebilir...
lastikten olsa devamlı yapardı..
dragstar
25-12-2009, 23:47
arka amortisörlerin patlaktır büyük ihtimalle
asmisinsan
26-12-2009, 13:03
yada clio larda en büyük tehliye kısa yayları takınca sabitlemek için bi vida falan yok lifte kaldırınca mesela orjinal dışındaki kısa yaylar boşa çıkabiliyo bi egil arka tarafa bak istersen her hangi yerinden atma falan olmasın
Sierra Rs
26-12-2009, 14:49
arka amortisör el morto hacı..
yada clio larda en büyük tehliye kısa yayları takınca sabitlemek için bi vida falan yok lifte kaldırınca mesela orjinal dışındaki kısa yaylar boşa çıkabiliyo bi egil arka tarafa bak istersen her hangi yerinden atma falan olmasın
Hayır hayır, hiç bi sıkıntı yok yayların pozisyonunda. Amortisörler mortingen şıtraze. Arka tarafı elimle salladım dün, beşik gibi, sertleşme yok..Sanırım 4x amortisör..