Orijinalini görmek için tıklayınız : MLH Project - Gırgır Spec - 34 BL 4126 beklenen fotolar 45de
maşallah kazasız belasiz kardeşim.
@ ömer: kuzen seninkini de basalım azcık böle gezilmez jip jip biliyosun :D
Dimi Kanka, Basıcaz Ya Havalar Bi Düzelsinde :D
melih o ön plaka ne yahu dikdörtgen plakalık yeri var takılı oln plaka kare :D
cok kötü görünüyo orj dön ;)
dolcak orası dolcak :D böyle daha iyi plaka yok plaka bastıramam şimdi:)
Kanka Basalım Artık Şu Veledi :)
zamanı var kanka dediğim gibi yoksa herşey hazır:)
Egsoz niye aşağı bakıyor?Arka tampondaki plastikte kötü duruyo bence reis.
Güzel olcak zamanla.Kazasız belasız.
o şekilde yaptım. Tam düz olunca olmuyor. Tamponu kesmek lazımdı. Dahada kesmek istemedim. Eyv sağolasın.
teşekkürler sağolasın...
yorum yapanlara çok teşekkürler...
Yokmu yenılık beklıyoruz:)
çağlarcoskun
12-04-2010, 23:13
jantlı fotoları nerde bu arabanın :D
hee jantlı resımler nerde:D basmadan koymujak sanırım :D
yarın akşam basalım öyle :D zaten 1 tane jantlı fotosu var hade tadımlık koyalım :D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/9/4428.jpg (http://urlal.com/)
melih gerçekten çok şık bi seçim. fakat bu jantlarla istedigin kadar basabilcekmisin=)
bu jantlara sürter gibi geliyor bana :) ayrıca arkadaki plakayı öne öndeki plakayı da arkaya tak melih tam oturur :)
SekoLive
13-04-2010, 10:20
Melih jantlar düşeş mi geldi yoksa sen mi seçtin?
2 gun oncekı oparasyondan geldıı :D dıger aracı kutuk uzerınde bıraktıkk :D
ersin_srndg
13-04-2010, 10:22
jantların modelı güzel fakat rengi cok bogmuş..güle güle kullan.
SekoLive
13-04-2010, 10:33
farkettim zaten melihden daha çılgın bi jant seçimi beklerdim :D
gece aradı bı jant buldum cok begendım dedı gece 1 sularında bulustuk gıttık aldık dıger aracı kutuk ustunde bıraktık :D
melih gerçekten çok şık bi seçim. fakat bu jantlarla istedigin kadar basabilcekmisin=)
basmayı denicem basamazsam çamurlukları açıcam:)
bu jantlara sürter gibi geliyor bana :) ayrıca arkadaki plakayı öne öndeki plakayı da arkaya tak melih tam oturur :)
fotoda durduğu gibi değil jantlar öamurluğun içine giriyor ama istediğim kadar giricek mi ona bakıcaz:) tampon mayısda işleme girecek plakalık iptali boya falan ondan idareten duruyor öyle plakalar:)
hem düşeş hem ben seçtim:)
yok daha neler abi millet harbi sancak :D
jantların modelı güzel fakat rengi cok bogmuş..güle güle kullan.
başka rengi yoktu mecbur :D teşekkürler...
gece aradı bı jant buldum cok begendım dedı gece 1 sularında bulustuk gıttık aldık dıger aracı kutuk ustunde bıraktık :D
harbi gerçek sancaklar he :D
yorumlar için teşekkürler herkese. Jantlar fotoda durduğu gibi dışarda durmuyor :) fotoda çok az direksiyon sağa doğru çok az ama :) çamurluk değilde davlumbaz sorun açıcak gibi görünüyor. Çamurluklara sürteceğini zannetmiyorum ölçtüm çünkü lastiği içeri alıyor.
çılgın derken ofset diyorsan tercih meselesi pek hoşlaşmıyorum :)
birde basma işi önümüzdeki haftaya kaldı usta burda değilmiş bu hafta moralim bozuldu :(
çılgın derken ofset diyorsan tercih meselesi pek hoşlaşmıyorum :)
birde basma işi önümüzdeki haftaya kaldı usta burda değilmiş bu hafta moralim bozuldu :(
bende offsetli bi jant bekliyordum açıkcası senden dostum :) bi bas aracı tekrar yorum yapalım :) maşallahh
melih kardeşim allah kaza bela vermesin...
sen demedınmı gecenın korunde benıaradın abı ekıbı topla o zaman o saatlerde bız teypdeydık :D abı jant buldum dıye geldık soktuk :D kutuk ustunde bıraktık ya arabayıı :D:D:D:D
kardesım masallah ... kazasız belasızz
Kanka inş. istediğin gibi basarsın o jantlarla.
Ama Bişey diyim, Ben öyle Çamurluk Lastiğe kadar insin yeter fln anlamam.
Bu Aracı Sağlam Basmanı Bekliyorum kardeşim :)
kardeşim maşallah sıradaki işlem olayı bitirir gibi geliyo :)
Bulut Y.
13-04-2010, 18:13
meliiiihhh bagajda takozla geziyormuşsun olm görmüşler seni :D:D:D:D:D:D:D:D
bende offsetli bi jant bekliyordum açıkcası senden dostum :) bi bas aracı tekrar yorum yapalım :) maşallahh
eyv sağolasın ama ofset ben kullanamam ya :D
melih kardeşim allah kaza bela vermesin...
teşekkürler abi sağolasın
sen demedınmı gecenın korunde benıaradın abı ekıbı topla o zaman o saatlerde bız teypdeydık :D abı jant buldum dıye geldık soktuk :D kutuk ustunde bıraktık ya arabayıı :D:D:D:D
ahauahuaha abi alemsin ya :D
kardesım masallah ... kazasız belasızz
teşekkürler sağolasın...
oo jantlar gun metal :D
nasıl yani ramo Sİ ABİ :D
Kanka inş. istediğin gibi basarsın o jantlarla.
Ama Bişey diyim, Ben öyle Çamurluk Lastiğe kadar insin yeter fln anlamam.
Bu Aracı Sağlam Basmanı Bekliyorum kardeşim :)
Lastiği görmemek için elimizden geleni yapıcaz kanka rahat ol ahdım var zaten rahat duramam Jazzı bastım ama dip basamadım :D
kardeşim maşallah sıradaki işlem olayı bitirir gibi geliyo :)
aynen kardeşimde yarın yalan oldu haftaya kaldı :(
meliiiihhh bagajda takozla geziyormuşsun olm görmüşler seni :D:D:D:D:D:D:D:D
geçen arkaya 3 kişi bindi bir dştü varya offf diyorum :D eheheheh geçti o moda artık kardeşim :D
herkese çok teşekkürler :)
kazasız belasız fit ten sonra dizel biraz garip gelmiştir diğer aracınızıda forumlardan biliyorum oda çok iyidi buda iyi olma yolunda gidiyor :)
bir sorum olucak nasıl basmayı planlıyorsunuz coil mi yoksa yay işleri ilemi teşekkürler allah utandırmasın :)
kazasız belasız fit ten sonra dizel biraz garip gelmiştir diğer aracınızıda forumlardan biliyorum oda çok iyidi buda iyi olma yolunda gidiyor :)
bir sorum olucak nasıl basmayı planlıyorsunuz coil mi yoksa yay işleri ilemi teşekkürler allah utandırmasın :)
teşekkür ederim. Tabikide Fit'in yerini tutamıyor gerek model gerekse donanım olarak ama bu kendi arabam olduğu için o yönden iyiliği var :) Fit'e katakulliyle coil yaptırmştım yani babamı zor ikna ederek araba onun olduğu için :) Bunuda krediyle aldığım için her ay kredi ve garaj parası ödüyorum. Coil beni zorlıcağından çıkma yay aldım onları kesip amortisörleri sertleştiricem. Zaten 4 amortisörümde patlak langur lungur ses yapıyor bahaneside bu :)
bende aracımın yaylarını kestirmek istiyorum fakat araçta spor yay var onlarımı kestirsem yoksa orjinallerimi kestirsem diye düşünüyorum amortisörleri sertleştirmek ne kadar sağlıklı :)
valla şimdi ben kendimce yazayım :D normalde kimse önermiyor. Fakat ben bütçem elvermediği için ve daha önceden de babam bu tarz yaptığı için bu şekilde yaptırcam. Spor yayları kesenlerde var tabikide. Ben spor yerine orjinal yayları kesmeyi tercih ediyorum. mortisör sertleştirmeyide arabaya arkaya iki üç kişi binince arkası düşüpde sürtme yapmasın diye yaptırıyorum. Yol tutuş konfor beklentim yok zaten.
tuner faruk
15-04-2010, 18:44
Melih ne zaman basıyosun bro yetmedimi jip gibi kullandığın :D
Melih ne zaman basıyosun bro yetmedimi jip gibi kullandığın :D
usta varda biz mi basmadık len :D ben işlerimi hallettim ustalar kayıp şimdi haftaya perşeöbeye kadar yoklar :D başka yerdede yaptırmak istemiyorum bekliyoruz malesef :( o değilde jeepe alıştım basık garip gelcek :p
valla şimdi ben kendimce yazayım :D normalde kimse önermiyor. Fakat ben bütçem elvermediği için ve daha önceden de babam bu tarz yaptığı için bu şekilde yaptırcam. Spor yayları kesenlerde var tabikide. Ben spor yerine orjinal yayları kesmeyi tercih ediyorum. mortisör sertleştirmeyide arabaya arkaya iki üç kişi binince arkası düşüpde sürtme yapmasın diye yaptırıyorum. Yol tutuş konfor beklentim yok zaten.
bendede coile yeterli bütçe yok ondan kes yöntemine başvurmak istiyorum :p
tuner faruk
15-04-2010, 18:47
usta varda biz mi basmadık len :D ben işlerimi hallettim ustalar kayıp şimdi haftaya perşeöbeye kadar yoklar :D başka yerdede yaptırmak istemiyorum bekliyoruz malesef :( o değilde jeepe alıştım basık garip gelcek :p
Hahahhahaha:D konforu bozdunmu sen coilover dersin :Dhiç konfor beklemiyorum deme :D
bendede coile yeterli bütçe yok ondan kes yöntemine başvurmak istiyorum :p
ben şimdi tepki alacak yorumlar yazmak istemiyorum ama mecbur yazacam :D Baba kaportacı olduğundan gençliğinde hep böyle aksesuarlı arabaları olmuş. Oldum olası yay keser kendisi. Jazza kadar yay kesti hep focus olsun polo olsun palio olsun değişik değişik araçlarda :) kesik yaylı araç çok kullandığımızdan ben bir sakınca göremedim. He sorun yaşayan var mı var zararlı mı zararlı ama birazda bana güveni veren bu alışkanlık olsa gerek. Jazzda coil yaptırdım dip basıyım diye dip bastım akslar ses yaptı birde hiç oynamadım indir kaldır ondan yay amortisör düşünüyorum.
Hahahhahaha:D konforu bozdunmu sen coilover dersin :Dhiç konfor beklemiyorum deme :D
yok la ne konforu seksin istiyorum ben zıpzıp :Djazz fazla sekmiyodu :D coil yaptıramam kredi ödüyoruz :)
tuner faruk
15-04-2010, 18:58
yok la ne konforu seksin istiyorum ben zıpzıp :Djazz fazla sekmiyodu :D coil yaptıramam kredi ödüyoruz :)
Sek sek sekerek Makbuule:D
Sek sek sekerek Makbuule:D
aynen öyle bir hafta beklicez gene :)
Cihan Çizmeci
16-04-2010, 10:05
Maşallah kanka bas aracı artık bass :D
Maşallah kanka bas aracı artık bass :D
yaw ustalar kayıp haftaya ladar yoksa basmıştım şimdiye kadar :D
yaw ustalar kayıp haftaya ladar yoksa basmıştım şimdiye kadar :D
Bırak Bu Islerı Kanka Yok Ustalar Yok Yok Ole Getır Ben Basarım Burda:D
Basık Gırgır Spec İstiyoruz :)
http://img697.imageshack.us/img697/3492/17917331aau.jpg
işte gırgır.. ne kadarda basık yahu=) en azindan bu kadar basik olmali=)
Maşallah..Ama Jant ister..
Kazasız, belasız Melih. Basmalısın artık.
Jant takıldı, bi kaç sayfa geride var fotosu.
Bırak Bu Islerı Kanka Yok Ustalar Yok Yok Ole Getır Ben Basarım Burda:D
Basık Gırgır Spec İstiyoruz :)
Valla olum ya usta yok gitmiş veriyim telefonunu sor istiyosan bana inanmıyosan boraya sor :D ben sizden çok basmak istiyorum zaten :D
http://img697.imageshack.us/img697/3492/17917331aau.jpg
işte gırgır.. ne kadarda basık yahu=) en azindan bu kadar basik olmali=)
kardeşim bu foto süper :D bunun gibi yapıcam idolüm :D
Hahahahhahahhaa :D
çok gülme aparat ara sen :D
taktık be yav :) basılmayı bekliyor sadece sağol sinan abi :D
Kazasız, belasız Melih. Basmalısın artık.
Jant takıldı, bi kaç sayfa geride var fotosu.
Sağolasın kardeşim valla sizden daha çok istiyorum ama önceden benim işlerim vardı şimdi ustaların işi var ortada buluşmayı ümit ediyorum :D
biri benden mi bahsediyor :hahaha::hihih::hihih:
kazasız belasız..
eyv sağolasın...
biri benden mi bahsediyor :hahaha::hihih::hihih:
yoooo senden bahsetmedim :hahaha:
Murat Süslü
17-04-2010, 12:19
çok iyi abim maşallah allah kaza bela vermesin bu jantlara bu ara bi sempati duyuyorum :D
çok iyi abim maşallah allah kaza bela vermesin bu jantlara bu ara bi sempati duyuyorum :D
eyv sağol kardeşim
inşallah güven 1 ay olmaz
inşallah güven 1 ay olmaz
senin ahın tuttu zaten basamadık arabayı millet baskı yapıyor baksana şuraya :D
tekrar sölüorum inşallah güven 1 ay yerinde olamaz :D :D :D
tekrar sölüorum inşallah güven 1 ay yerinde olamaz :D :D :D
amin demicem basmak istiyorum :D
Low-Rider
27-04-2010, 23:44
Tekrardan maşalalh nazar değmesin kardeşim , çok güzel oldu
http://i41.tinypic.com/b6dams.jpg
http://i41.tinypic.com/f50h94.jpg
http://i41.tinypic.com/2intr7.jpg
http://i44.tinypic.com/epgetw.jpg
http://i43.tinypic.com/vr3v6e.jpg
http://i41.tinypic.com/25z1ldu.jpg
http://i44.tinypic.com/2zee108.jpg
http://i41.tinypic.com/14izafq.jpg
http://i44.tinypic.com/2i24vg3.jpg
http://i41.tinypic.com/90oiaf.jpg
http://i42.tinypic.com/6fxw91.jpg
Olmuş melih :)
İnce detaylar var ama daha seni bekleyen
Maşallah :)
PaSHa-brk
27-04-2010, 23:50
Çok güzel olmuş tam kıvamında,Ön farlar karardımı dahada güzel olur diye düşünüyorm
Maşallah
S.Özeren
27-04-2010, 23:51
leylek len hala bu :D
Low-Rider
27-04-2010, 23:53
goremedık resımlerıı :)
Fotolar açılıyor sorun yok
var var bi 3-4cm daha payı var ama o karterle nasıl olcak bilmiyorum:D şu hali bile yere baya yakın karterin
vtec_alp
27-04-2010, 23:59
Çok güzel olmuş melıh kazasız belasız..Durmak yok yola devam ...
Fatih Kavak
28-04-2010, 00:24
Güzel olmuş nasıl bastınız kesme biçme var mı?
halilkarakas
28-04-2010, 00:29
melih resme koya koya murattimi koydun bea :D :D :D maşallah güzel olmuş ama ;)
Fotolar açılıyor sorun yok
var var bi 3-4cm daha payı var ama o karterle nasıl olcak bilmiyorum:D şu hali bile yere baya yakın karterin
tamam yavrum sımdı oldu gorum guzel olmus masallahh :)
Olmuş melih :)
İnce detaylar var ama daha seni bekleyen
Maşallah :)
eyv kardeşim sağolasın.
Çok güzel olmuş tam kıvamında,Ön farlar karardımı dahada güzel olur diye düşünüyorm
Maşallah
teşekkürler ön farlar en kısa zamanda yapılcak:)
de get len arabaya alışamadım daha kaç kere vurdum e-5de altını:D
Çok güzel olmuş melıh kazasız belasız..Durmak yok yola devam ...
aynen kardeşim sağolasın:)
Güzel olmuş nasıl bastınız kesme biçme var mı?
amortisörler spora çevrildi milleri kesildi sertleştirildi tabladan düştü 1.25 bakla kumpasla ölçülüp yayları kesildi. Sağolasın.
melih resme koya koya murattimi koydun bea :D :D :D maşallah güzel olmuş ama ;)
arkadaş onu içiyomuş ya :D sağolasın halilim
tamam yavrum sımdı oldu gorum guzel olmus masallahh :)
eyv abim sağolasın:)
fotolardan dolayı özgüre abiye ayrıca teşekkürler bütün gün beraberdik sağolsun:)
birde bunlar ilk fotoğrafları 1 cm daha basıldı mübarek :D
maşallah tam kıvamında olmuş bana kalırsa..
SekoLive
28-04-2010, 07:26
hayırlı olsn melih :)
melihh takas edelim arabaları.. :p
yavaş yavaş bascak sanırım birden bastımıydı alışması zor olur :D bencde şuan leylek hala :D :p
kıvam olmuş. maşallah melih=)
maşallah tam kıvamında olmuş bana kalırsa..
teşekkür ederim murat sağolasın :)
hayırlı olsn melih :)
serkanım sağolasın :)
yavaş yavaş bascak sanırım birden bastımıydı alışması zor olur :D bencde şuan leylek hala :D :p
karter benim için önemli olan arabayı daha tanımıyorum şuanki hali jazzdan basık :D jazzda atlayarak geçtiğim yerlerden vuruyorum bunla. Biraz alışıyım daha gideri yok yavaş yavaş :D
melihh takas edelim arabaları.. :p
eheheheh gelen 2.civic takası :D teşekkürler ama satmayı düşnümüyorum böyle az yakan arabayı bulamam bir daha ehehehe :)
kıvam olmuş. maşallah melih=)
teşekkürler salim çamurluklar iyi olmuş dimi hiç dokunmadık açma falan yapmadık :) içeri aldık lastiği hafiften :D
Güzel olmuş güle güle kullan bence basıklık kıvamında olmuş.
Liftteki fotoda sağ arka lastiğinin yönü ters gib geldi bana ama yanlışmıyım??? bide diğer fotolardan birindede sağ ön lastikte ters gib geldi bana :) dikkatimi çektide paylaşayım dedim :)
teşekkür ederim murat sağolasın :)
serkanım sağolasın :)
karter benim için önemli olan arabayı daha tanımıyorum şuanki hali jazzdan basık :D jazzda atlayarak geçtiğim yerlerden vuruyorum bunla. Biraz alışıyım daha gideri yok yavaş yavaş :D
eheheheh gelen 2.civic takası :D teşekkürler ama satmayı düşnümüyorum böyle az yakan arabayı bulamam bir daha ehehehe :)
teşekkürler salim çamurluklar iyi olmuş dimi hiç dokunmadık açma falan yapmadık :) içeri aldık lastiği hafiften :D
walla melih sen diyodun ya insan giib basmiycam falan , açikçasi daha dip bişi bekliyordum ama sanirim karterin izin vermemiş anladigim kadarı ile. gerçi çamurluk lastik ilişkisi on numara olmuş bundan fazlası biliyosun ömer'in ilgi alanı.. bnce tam kıvam ham kafan rahat olur bu yükseklikle problem yaşamazsin=) aman dikkat et izmit taraflarindan kanina girmesinler=)
Masallah Kanka Cok GUzel Olmus Ama On Tarafın Daha Dusmesı Lasım Sankı :D:D
melih bu izmitlilere uyma sakın.. psikopat bunlar.. :D
:D 10krktr
izmit taraflarindan bir ses 'geell' 'geelll' diyebilir=)
Melıhh Basar O Arabayı Daha Ole Bınmez Ona :D
Sız KArısmayın Bakıyım :D:D
birde bunlar ilk fotoğrafları 1 cm daha basıldı mübarek :D
1 cm mıı 5 cm daha ısterızz :D
Masallah, cok güzel olmus..
çok güzel olmuş maşallah... basıklığı tam kıvamında... :)
Güzel olmuş güle güle kullan bence basıklık kıvamında olmuş.
Liftteki fotoda sağ arka lastiğinin yönü ters gib geldi bana ama yanlışmıyım??? bide diğer fotolardan birindede sağ ön lastikte ters gib geldi bana :) dikkatimi çektide paylaşayım dedim
Görkem abi teşekkür ederim. Haklısın yönleri ters lastikleri bizde dün farkettik :) Gidip değiştircem abi :)
walla melih sen diyodun ya insan giib basmiycam falan , açikçasi daha dip bişi bekliyordum ama sanirim karterin izin vermemiş anladigim kadarı ile. gerçi çamurluk lastik ilişkisi on numara olmuş bundan fazlası biliyosun ömer'in ilgi alanı.. bnce tam kıvam ham kafan rahat olur bu yükseklikle problem yaşamazsin=) aman dikkat et izmit taraflarindan kanina girmesinler=)
Karter izin vermiyor Salim. Birde altta korumada yok arabayı tanımam lazım. Şuan bile çok vuruyo. E-5 giderken ufak bi kasis olsun feci oluyo kalbime ağrı giriyo sonra :D
Masallah Kanka Cok GUzel Olmus Ama On Tarafın Daha Dusmesı Lasım Sankı :D
Şimdilik böyle iyi zaman ne gösterir bilinmez :D
yok ya ben kendi kafama göre bakarım :D
izmit taraflarindan bir ses 'geell' 'geelll' diyebilir=)
gitmeeeem :D
Melıhh Basar O Arabayı Daha Ole Bınmez Ona :D
Sız KArısmayın Bakıyım :D:D
adam tanımış bizi :D yok kanka böyle ideal valla karteri hiç düşünmemiştim ben :D
1 cm mıı 5 cm daha ısterızz :D
abi 1cm daha basık şuan iyice oturdu daha güzel oldu :)
Masallah, cok güzel olmus..
teşekkür ederim sağolun :)
çok güzel olmuş maşallah... basıklığı tam kıvamında... :)
sağolasın kardeşim :)
yorum yapan herkese çok teşekkürler :)
tam kıvamında olmuş maşallah :)
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 13:18
Maaaaaaaaşallah Melih'im :)
Lastik ölçülerini düşürüp biraz daha basalım kafayı :D :D :D
"Geeeeeeeeeeelll gellllllllllllll" :D :D :D
Gokhan43
28-04-2010, 13:32
Melih hayırlı olsun tam kıvamında olmuş :)
tam kıvamında olmuş maşallah :)
teşekkürler sağolasın :)
şanzımanı elime alınca o zamanda geeel geeel diyecekmisin bakıyım :D yaz ortalarına doğru birşeyler daha yaparım gibi geliyor bana :D
Melih hayırlı olsun tam kıvamında olmuş :)
teşekkürler gökhan sağolasın :)
bundan sonraki basıklık liplerle olmalı melih ya da kartere tekerlek taktır :hahaha:
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 14:18
şanzımanı elime alınca o zamanda geeel geeel diyecekmisin bakıyım :D yaz ortalarına doğru birşeyler daha yaparım gibi geliyor bana :D
Ne olursa olsun gel kanka :D :D Ne alaa şanzımanla?O kadarda altta mı kalıyor?Ben ne yapıyım headers yerle 2 parmak gidiyor :D Benim motor kulaklarımı headersımı kim alıcak? :D
al işte izmit taraflarindan geel geeel sesi yankılanmaya başladi=)
cihancigim kismetse bu hafta sonu yeni aracimi aliyorum , onun başinda da biraz vakit geçirelim , süründürelim diyorum=) zaten seni , ömeri , kolaylıyı da özledim bir hayli=)
saygılar=)
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 16:21
cihancigim kismetse bu hafta sonu yeni aracimi aliyorum , onun başinda da biraz vakit geçirelim , süründürelim diyorum=) zaten seni , ömeri , kolaylıyı da özledim bir hayli=)
saygılar=)
Hayırlı olsun kardeşim :) Sende geeeeeeeeel geeeeeeeeel :D :D :icon_tup:
Ömer itinayla yardımcı olur kanka :D
bundan sonraki basıklık liplerle olmalı melih ya da kartere tekerlek taktır :hahaha:
ben bu karterin varya :D
Ne olursa olsun gel kanka :D :D Ne alaa şanzımanla?O kadarda altta mı kalıyor?Ben ne yapıyım headers yerle 2 parmak gidiyor :D Benim motor kulaklarımı headersımı kim alıcak? :D
la olum istanbulda her yere gitmek gerek izmitte olsam bende basayım yaw avrupa yakası bayapı kötü bu bahane değil asıl bahane karter :) allah korusun kaskoda yok kapıda kalır öyle :D
saygılar=)
kulaklarımı tıkadım :D :D
ocean0636
28-04-2010, 18:05
Maasallah tam tadında olmuş ;)
Kanka Basalım Biraz Daha.
Benim Tanıdığım Melih, Standart Arabası Bile Daha Alçak Olan Melih :)
abi güzel olmus darısı benim başıma :) ama az daha pay kalmıs sanki :)
çok güzel olmuş melih.maşallah
oguzhan999
28-04-2010, 20:50
Melihim hayırlı olsun...basıklık ideal belki ama bizim için değil zaten yaza doğru sen ne demek istediğimi gösterirsin bize tekrardn hayırlı olsn kazasız belasız kardeşim
Cimmeria
28-04-2010, 21:06
yakışmış bence, acaba jantların etrafındaki kırmızı şerit olmasa daha şık olabilir mi ?
Maşallah 10 olmuş, tam kıvamda.
Valla zevk meselesi ama, bence bu haliyle bile Jazz´dan daha hoş. :)
OzanCELENK
28-04-2010, 22:00
Maşallah melihimm cok Şık basmış :)
Oğuzhan Ç.
28-04-2010, 23:11
Güzel olmuş maşallah =)
ALLAH kaza bela vermesin.
KGüneyli
29-04-2010, 00:31
Kazasız belasız, Melih :)
Melıhh Arabayı Surundur Yoksa Geldıgınde Ben Actırırım Sanayıyı :D
Maasallah tam tadında olmuş ;),
eyv sağolasın...
Kanka Basalım Biraz Daha.
Benim Tanıdığım Melih, Standart Arabası Bile Daha Alçak Olan Melih :)
biraz daha basılırsa çamurluklar ve karter işin içine giriyo sorun istemiyorum kanka şuanda sorunsuz ve fotolardan biraz daha düşük şuanda lastik çamurluk arası kapalı :)
abi güzel olmus darısı benim başıma :) ama az daha pay kalmıs sanki :)
eyv sağolasın kardeşim.
çok güzel olmuş melih.maşallah
teşekkürler sağolasın :)
Melihim hayırlı olsun...basıklık ideal belki ama bizim için değil zaten yaza doğru sen ne demek istediğimi gösterirsin bize tekrardn hayırlı olsn kazasız belasız kardeşim
farklı bi araba kadeşim ya karteri ve çamurlukları dert sağolasın yavrum :)
yakışmış bence, acaba jantların etrafındaki kırmızı şerit olmasa daha şık olabilir mi ?
haklısın abi benimde gözümü tırlamıyo ince şeyler onuda halledicem :)
Maşallah 10 olmuş, tam kıvamda.
Valla zevk meselesi ama, bence bu haliyle bile Jazz´dan daha hoş. :)
eyv sağolasın ama Jazz gibi olamaz bu ya :)
Maşallah melihimm cok Şık basmış :)
sağolasın ozanım :)
Güzel olmuş maşallah =)
teşekkr ederim :)
ALLAH kaza bela vermesin.
sağolasın bubucum :)
Kazasız belasız, Melih :)
sağol kardeşim...
Melıhh Arabayı Surundur Yoksa Geldıgınde Ben Actırırım Sanayıyı :D
neyse bi ara yakından gördüğünüzde anlarsınız beni :D
Birazcık daha oturmuş haliyle :) Yoğun istek üzerine yaz başı bi daha düşürcem :D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3308.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3310.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3314.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3316.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3318.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3320.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3326.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3328.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3331.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3335.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3338.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3343.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3352.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3355.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3357.jpg (http://urlal.com/)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3361.jpg (http://urlal.com/)
tuner faruk
29-04-2010, 17:25
İyi iyi eskisine nazaran çok daha güzel olmuş Melih jantlar yakışmamış bro sen bu jantları bana ver :D:D:DFord'a Advan takılırmı:D
sağolasın :) yaza biraz daha basmak farz oldu :D
İyi iyi eskisine nazaran çok daha güzel olmuş Melih jantlar yakışmamış bro sen bu jantları bana ver :D:D:DFord'a Advan takılırmı:D
niye takılmasın len :D satarken alıcam üstünden bunları hem 100 hem 108 :D
S.Özeren
29-04-2010, 17:31
aynen biraz daha düşmüş daha güzel olmuş
tuner faruk
29-04-2010, 17:32
niye takılmasın len :D satarken alıcam üstünden bunları hem 100 hem 108 :D
Melih sen satmazsın daha arabayı bak yakışmamış diyorum füme bi corollaya daha çok yakışır hadi ver bana jantlarını olsun bitsin :D:D
aynen biraz daha düşmüş daha güzel olmuş
sağol yavrum görüşelim teria modeli :D
Melih sen satmazsın daha arabayı bak yakışmamış diyorum füme bi corollaya daha çok yakışır hadi ver bana jantlarını olsun bitsin :D:D
olur satılık 1.100 tl 1.200e aldım 2 haftalık :D
tuner faruk
29-04-2010, 17:37
olur satılık 1.100 tl 1.200e aldım 2 haftalık :D
hahahah olum lastiksiz sıfırını 650 ye veriyolar lan :D
git ordan al o zaman halla halla :D çıkma lastik al birde 900e mal edersin işte :D
tuner faruk
29-04-2010, 17:40
git ordan al o zaman halla halla :D çıkma lastik al birde 900e mal edersin işte :D
Olum daha farklı bişey takarsın işte senin için söylüyorum :DKeskin KT1 falan tamam ofsetli sevmiyosun ofsetsiz alırız sana :D
olmuş. özellikle 6. fotograftaki duruşu bir hayli güzel. bnce elleşme:D
S.Özeren
29-04-2010, 18:06
sağol yavrum görüşelim teria modeli :D
bıraktım teria falan 4 gündür evde yatıyorum ciğerler daha topluyamadı kendini :mad::ofk: çay içeriz :)
Low-Rider
29-04-2010, 18:12
oha harbiden düşmüş biraz daha , tam kararında olmuş böyle.
Reptile olmak iyi güzel ama o derdi çileyi çekmekte zor , böylesi çok güzel
Olum daha farklı bişey takarsın işte senin için söylüyorum :DKeskin KT1 falan tamam ofsetli sevmiyosun ofsetsiz alırız sana :D
yok yavrum ben böyle iyiym istiyorsan 1.100 tl sıfırı 650 tl diyo benimkinin sıfırdan farkı ne araba garajda yatıyo haftanın 6 günü :D
olmuş. özellikle 6. fotograftaki duruşu bir hayli güzel. bnce elleşme:D
sağolasın salim yok yok 1 bakla daha alıcam :D
bıraktım teria falan 4 gündür evde yatıyorum ciğerler daha topluyamadı kendini :mad::ofk: çay içeriz :)
toplatırız anam kıyamam sana dikkat et kendine :):icon_tup:
oha harbiden düşmüş biraz daha , tam kararında olmuş böyle.
Reptile olmak iyi güzel ama o derdi çileyi çekmekte zor , böylesi çok güzel
abi beşyol burgerda yemek yedik irfanla çıktım arbaya bakıyodum parmağım girmiyo artık arasına :D çok iyi oldu ya aşığım aşık maşallah yavruma :D
Low-Rider
29-04-2010, 20:06
irfana selam:D
euheuehe kankan :D a.s abi :D
Gerçekten Çok Hoşuma Gitti Aracın Emeğinize Sağlık Ama Sana Bir Önerim Var. Jantlarını Parlak Beyaza Boyayıpta Etrafındaki. Kırmızı Şeritide Araç Rengi Mavi Yapsan Ve Aracın Kısmi Yerlerini Mesala Dikiz Aynalarını Arka Logoyu Beyaz Folyoyla Kaplasan. On Numara Olacağını Düşünüyorum...
eyvallah sağolasın jantları boyamak benimde aklımda ama daha sıfır biraz eskisinde o zaman boyucam kırmızı şeritleri yok edicem zaten sağolasın :)
Low-Rider
07-05-2010, 19:33
ifran napıyo irfan:D
takılıyo bildiğin gibi eheheh :D
bu aralar çok kararsızım öncelikle ne yapayım diye :D
S.Özeren
07-05-2010, 19:50
farları karart işe yara :)
farları karart işe yara :)
farı değiştiricem büyük ihtimal 2006 kasayla :)
S.Özeren
07-05-2010, 19:52
çakma makyajlımı olcan len :D
çakma makyajlımı olcan len :D
heee çakma makyajlı olcam
ogunozcan
07-05-2010, 19:56
kazasız belasız massallah tuıh:)
ama gırgır dedgın bole olmalı bence:D:D
http://i41.tinypic.com/35cltgy.jpg
kazasız belasız massallah tuıh:)
ama gırgır dedgın bole olmalı bence:D:D
http://i41.tinypic.com/35cltgy.jpg
karter yere oturur tekerlek dönmez bende evin önünde saklarım bunu böyle :D sen gerçi uzaksın bana yakın olsan sanada gösterirdim karteri :D karteri çok yakın maksimum 1-2 cm daha gider sonra karter yere 1 parmak kalır öyle kullanırım :D bu şekil imkanı yok :D
ogunozcan
07-05-2010, 19:58
ozman gönlümüz karterle:)
yusufbatırel
07-05-2010, 20:02
http://i41.tinypic.com/23vdrp1.jpg
olum cok dusurmusun baba kızmasın yazık ya
karteri çok seviyorum :) ilk gördüğümde bayağı sevmiştim :)
http://i41.tinypic.com/23vdrp1.jpg
olum cok dusurmusun baba kızmasın yazık ya
Harbi çok düşürmüşüm vay be :D
Bu arada kendi arabam abi babam karışamaz :) Ruhsat sahibi : Melih Özlem :)
S.Özeren
07-05-2010, 20:07
Şimdi reklamlar:D
Şimdi reklamlar:D
ne alakası var len konu geyiğe dönmesin hade :)
gokhan_205
07-05-2010, 20:08
Güzel gerçekten çok uğraşmışsın kazasız belasız 1-2 cm daha lazım ama :D :D
S.Özeren
07-05-2010, 20:09
ne alakası var len konu geyiğe dönmesin hade :)
herseferinde sölüyorum olm hala hade made yapıosun senin konular zaten geyik :D:D:D:D:D:hahaha:
Güzel gerçekten çok uğraşmışsın kazasız belasız 1-2 cm daha lazım ama :D :D
eyv sağolasın teşekkürler :)
Low-Rider
07-05-2010, 23:20
takılıyo bildiğin gibi eheheh :D
bu aralar çok kararsızım öncelikle ne yapayım diye :D
Aynen bu farları boyamayla masraf yapma hiç , zaten makyajlı kasa farlarının içi koyu çok güzel durur
farı değiştiricem büyük ihtimal 2006 kasayla :)
sök jantları dandik onlar ne o öle kırmızı şeritli falan reptile yazmışsında arabanın altına ben girerim yatsam böle reptilemi olur :)
focus musty35
07-05-2010, 23:32
kardesım cok ıı anlıorum senı bı fordcu olarak bı fordu honda kadar basamassın bırcok hondadan daha buyuk yay taksanda yuksek duruyor karter surtmesın dıkkt et sen :D
Aynen bu farları boyamayla masraf yapma hiç , zaten makyajlı kasa farlarının içi koyu çok güzel durur
yok onuda boyucam parlak siyaha :D tecavüz etmeden duramam :D zaaaa :D
sök jantları dandik onlar ne o öle kırmızı şeritli falan reptile yazmışsında arabanın altına ben girerim yatsam böle reptilemi olur :)
sen bu haliyle altına gir ben arabayı 4x4 yapıcam öyle binicem :D jantlarımı seviyorum onlar şerit değil boya zaten jantı orjinali öyle. İleride ya beyaza yada mat sarıya boyucam.
kardesım cok ıı anlıorum senı bı fordcu olarak bı fordu honda kadar basamassın bırcok hondadan daha buyuk yay taksanda yuksek duruyor karter surtmesın dıkkt et sen :D
sağolasın kardeşim ford basmak dertmiş valla :D yakından daha bi kötü karter muhafazada yok allaha emanet gidiyoruz :D
ilk kaybımızı verdik bu arada sağ amortisör takozumuz sizlere ömür :D sağ sol yaparken ses yapıyo sağ taraf :)
Low-Rider
08-05-2010, 23:35
Olm nedir bu senin takozlardan çektiğin:)
Ses yapan kısım ogün elvanın uydurduğu parçalar mı?
Olm nedir bu senin takozlardan çektiğin:)
Ses yapan kısım ogün elvanın uydurduğu parçalar mı?
harbi he jazzdada sağ takozdu bundada sağ :D solda sorun yok maşallah :D yok uydurma olanlar değil ön sağ takoz bu.Uydurmalar daha sağlam valla :D Zaten gitmek üzereymiş gitmiş :D Elvan abiyle konuştum dert edilcek birşey değil takma kafana dedi :)
Low-Rider
08-05-2010, 23:40
Senin takozlar zaten kötü durumdaydı , onları söküp başka takoz takmıştı o gün.Demek onlarda mefta oldu
Senin takozlar zaten kötü durumdaydı , onları söküp başka takoz takmıştı o gün.Demek onlarda mefta oldu
ben bu takozlardan çektiğim kadar başka birşeyden çekmedim abi :D sıfır takoz alıcam parçacıdan bilyarıyla sıfır olsun :D
S.Özeren
09-05-2010, 00:00
kaç para sıkışmış :D
p.tesi belli olacak bakalım :)
S.Özeren
09-05-2010, 00:03
şimdiden geçmiş olsun conem fiestadan beklinmicek hareketler gerçi ama
sağol yavrucum benim şanssızlığım bu ya nazar değdi bugün dükkanın orda :D
dragonflydesing
09-05-2010, 01:04
yarın akşam basalım öyle :D zaten 1 tane jantlı fotosu var hade tadımlık koyalım :D
Maşallah jantlar yakışmış,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,sizin fit'di sanırsam 34 TB plaka buralarda görüyorum hatta bizim sitedede gördüm 1-2 defa,kapalı bir bayan kullanıyor aracı :)
teşekkürler sağolasın. Doğrudur kapalı bir bayan kullanıyor leylek vaziyette :)
sen bu haliyle altına gir ben arabayı 4x4 yapıcam öyle binicem :D jantlarımı seviyorum onlar şerit değil boya zaten jantı orjinali öyle. İleride ya beyaza yada mat sarıya boyucam.
yatarım lan altına ne var bunda ama ben yatarsam? :D
ford basmak dert demişsinde tuna yı saymıorum hadi,badi nasıl binio avcılarda sporttrend vardı bıde yerlerde onlar nasıl basmış :D sende bişey var galiba :D (melih özledim seni)
Kanka Al Su Fordu BAs Yhaa :D
yatarım lan altına ne var bunda ama ben yatarsam? :D
ford basmak dert demişsinde tuna yı saymıorum hadi,badi nasıl binio avcılarda sporttrend vardı bıde yerlerde onlar nasıl basmış :D sende bişey var galiba :D (melih özledim seni)
ya kalp kırıcam en sonunda o olucak valla :) al araba orda basabiliyosan bas burda konuşmakla olmuyo ayvaz bey buyrun.
milleti tatmin edicem diye kendi zevklerimden vazgeçemem :)
ya kalp kırıcam en sonunda o olucak valla :) al araba orda basabiliyosan bas burda konuşmakla olmuyo ayvaz bey buyrun.
milleti tatmin edicem diye kendi zevklerimden vazgeçemem :)
pişman olma bu sölediğine,ben basarım sonra o garaja girmeyi bırak E 5 ten çıkartamazsın arabayı :D kabul edıosan cuma gunu basayım arabanı
pişman olma bu sölediğine,ben basarım sonra o garaja girmeyi bırak E 5 ten çıkartamazsın arabayı :D
sırf basık olsun basılcaksa ne yapıcam ben o arabayı süs diye mi koyucam evin önüne ? :)
sırf basık olsun basılcaksa ne yapıcam ben o arabayı süs diye mi koyucam evin önüne ? :)
çok değil en fazla TE kadar basarım kulanan öle de kullanır
melih çok R gördüm seni :D
Kanka AL BAs DIyosun Sonra Ben Napıcam Arabayı Dıyosun Olmadı :D
Cuma Gunu Verıyosun Eser Beye Aracını O Sana Aksama GEtırıyor Arabanı HAhahahahah :D
çok değil en fazla TE kadar basarım kulanan öle de kullanır
melih çok R gördüm seni :D
te ile bu bir değil işte neyse al cuma günü arabayı sen :)
tmm cuma gunu arabanı alırım basılırken gormezsin basıldıktan sonra oturur karşısına çekirdek yersin :D
Hadı Bakalım Cumayı Iple Cekıyorum C.tesı GEceden Gel PAzarda Burdasın :D
Kanka AL BAs DIyosun Sonra Ben Napıcam Arabayı Dıyosun Olmadı :D
Cuma Gunu Verıyosun Eser Beye Aracını O Sana Aksama GEtırıyor Arabanı HAhahahahah :D
yürümicek vaziyette olucaksa e-5de gidemiceksem öyle basıklığı ne yapıcam ben onu söylüyorum ama neyse cuma araba sende görcez bakalım :)
tmm cuma gunu arabanı alırım basılırken gormezsin basıldıktan sonra oturur karşısına çekirdek yersin :D
iyi hade bakalım :)
Kanka Imzanıda Degısırsın Artık HAfıften ReptileYı Sıl :D
Reptile YAzarsın Cumaya :D:D:D
SekoLive
09-05-2010, 12:59
Binemeyeceksem neyleyim basık arabayı neyleyim kamber ayarını :)
böyle iyi melih :icon_tup:
Binemeyeceksem neyleyim basık arabayı neyleyim kamber ayarını :)
böyle iyi melih :icon_tup:
bassın bakalım nasıl basıyomuş :D tuned by eser yazarız ön cama :D
yürümicek vaziyette olucaksa e-5de gidemiceksem öyle basıklığı ne yapıcam ben onu söylüyorum ama neyse cuma araba sende görcez bakalım :)
bide seansı uygun bi ücretten basık araba kullanam eğitimi veririm sana ;) tenekeleri tak
bassın bakalım nasıl basıyomuş :D tuned by eser yazarız ön cama :D
hadi bakalım
SercanTurkoz
09-05-2010, 13:41
Şuanki hali bence çok güzel, Daha indirmeye gerek yok. Gönlünce her yere girip çıkmazsın , şuan bile surtuyorsundur zaten rahat rahat.
Hayırlı ugurlu olsun ,kazasız belasız kullan.
sağol kardeşim teşekkürler :)
bide seansı uygun bi ücretten basık araba kullanam eğitimi veririm sana ;) tenekeleri tak
niye 16larla basamıyo musun :) ben tenekeyle dolaşmıcam 16larla dolaşıyorum :)
::ZaFeR::
09-05-2010, 20:07
Huzur Stock'ta Melih.Oyunlara gelme :D
Huzur Stock'ta Melih.Oyunlara gelme :D
yok yok sıkıntı yok :D eser abim kızdırıyo beni cuma günü bakalım ne olcak :)
niye 16larla basamıyo musun :) ben tenekeyle dolaşmıcam 16larla dolaşıyorum :)
lastiklerine de yazık jantlarınada :) o jantlar çok geniş istediğimiz kadar basamayız,o yuzden tenekeleri istiorum tz kadar basıcam :D söz karteri vuramıycan yere çunku hep sürtücek :D karterden alev atıcan
S.Özeren
09-05-2010, 22:06
lastiklerine de yazık jantlarınada :) o jantlar çok geniş istediğimiz kadar basamayız,o yuzden tenekeleri istiorum tz kadar basıcam :D söz karteri vuramıycan yere çunku hep sürtücek :D karterden alev atıcan
carter i sağlam vurduğunda piston kırmaya kadar gidiyor fiestalarda onu napıcaksınız sayın ayvaz :soru:
ben hep tenekeyle mi gezicem sonra :) bu jantlarla basamıyomusun :) bu arada bende karter muhafaza yok haberin olsun :D
carter i sağlam vurduğunda piston kırmaya kadar gidiyor fiestalarda onu napıcaksınız sayın ayvaz :soru:
anlamazsın anlamazsın :D kaderede inanmazsın :D
karteri vurma olasılığı sıfır :D yere sabit olan bişeyi yere vurma gıbı bı olasılık yok :) bu TZ de de böleydi
ayrıca sayın özeren bu sorun sadece fiestalardamı war? :D
ben hep tenekeyle mi gezicem sonra :) bu jantlarla basamıyomusun :) bu arada bende karter muhafaza yok haberin olsun :D
daha ince bi jant alırsın olur bıter ben basarım gerisine karışmam
karteri vurma olasılığı sıfır :D yere sabit olan bişeyi yere vurma gıbı bı olasılık yok :) bu TZ de de böleydi
ayrıca sayın özener bu sorun sadece fiestalardamı war? :D
hişşşt istanbulda yaşıyoruz he amerikada değil askerden geldin geleli ayılamadın galiba :D
daha ince bi jant alırsın olur bıter ben basarım gerisine karışmam
ben leylek takılırım boşver jantlarımı asla değiştirmem
S.Özeren
09-05-2010, 22:14
ayrıca sayın özener bu sorun sadece fiestalardamı war? :D
sayın ayvaz diğer araçlardan daha çok olduğu kesin fiestalarda :D Hiç ufak bir çıkıntıya denk gelmez inşallah ne kafiyeli oldu be :hahaha::hahaha:
hişşşt istanbulda yaşıyoruz he amerikada değil askerden geldin geleli ayılamadın galiba :D
melihcim orası benım sorunum değil bana bas dersen basarım vurmamak kırmamak senı ilgilendirir ben basar sapa saglam sana teslim ederim :D
melihcim orası benım sorunum değil bana bas dersen basarım vurmamak kırmamak senı ilgilendirir ben basar sapa saglam sana teslim ederim :D
o zaman bende sana şöyle söliyim öyle basmasını bizde biliyoruz ama araba bu hani beni bir yerden bi yere götürmesi lazım e-5de durup çapraz geçicek halim yok evin önünde yatırmaya hiç halim yok kullanamıyorum diye
neyse konu fazla uzadı kaldırıyorum ben arabayı yarın
o zaman bende sana şöyle söliyim öyle basmasını bizde biliyoruz ama araba bu hani beni bir yerden bi yere götürmesi lazım e-5de durup çapraz geçicek halim yok evin önünde yatırmaya hiç halim yok kullanamıyorum diye
neyse konu fazla uzadı kaldırıyorum ben arabayı yarın
:) sen o arabayı kaldırırsan sadece ben değil herkez senı kızdırıcak melih barı suan sadece ben kızdırıorum :)
Yaw eser girme çocuğun kanına sende :) Melih bu şekilde rahat kullanabiliyorsan böyle kalsın bence. ;)
Yaw eser girme çocuğun kanına sende :) Melih bu şekilde rahat kullanabiliyorsan böyle kalsın bence. ;)
moruk nerdeyse haftadır ameliyatlıyım evde yatıorum ve melihi gerçekten çok seviyorum,tek amaç onu kızdırmak oda çok kızıyo onu kızdırdıgımı bıldıgı halde kulaklarından alevler cıkıo :)
SercanTurkoz
09-05-2010, 22:34
ehehehehe , iyi sevişiyorsunuz maşallah =)
SekoLive
09-05-2010, 22:35
Küsüceksek oynaşmayalım olayına dönücez az sonra :)
Kızdırmayın birbirnizi ;)
Leylek haliyle son pozları. Haftasonu arkadaşımın makinayla kendi çekimlerim. Bundan sonra zürafa modeli olacak.
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6513.jpg (http://urlal.com/dqqf)
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6507.jpg (http://urlal.com/dqqf)
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6519.jpg (http://urlal.com/dqqf)
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6536.jpg (http://urlal.com/dqqf)
SekoLive
09-05-2010, 22:37
Mekan çok güzel nereede çektin melih?
arkadaşlar şaka bi yana melihin arabası gerçekten reel de çok hoş çok güzel olmuş (benim gibi zor beğenen biri bile beğendi :D )
SercanTurkoz
09-05-2010, 22:38
Süper süper Maşallah =)
Mekan çok güzel nereede çektin melih?
edirnekapıda serkancım sağolasın. Bizim ramoların orada bi yer onlar keşfetmiş mezarlığın yanı :) bu duvarıda ben keşfettim sayılır :D
SekoLive
09-05-2010, 22:39
edirnekapıda serkancım sağolasın. Bizim ramoların orada bi yer onlar keşfetmiş mezarlığın yanı :) bu duvarıda ben keşfettim sayılır :D
çok güzelmiş beğendim bizimde bi foto olayı olacak :) yer bakınıyoruz
Süper süper Maşallah =)
teşekkürler sercan sağolasın
çok güzelmiş beğendim bizimde bi foto olayı olacak :) yer bakınıyoruz
yardımcı oluruz biz yunusla mekan süper :) çok fena kareler çıkıyor :)
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6584.jpg (http://urlal.com/dqqf)
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/9/6590.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Low-Rider
09-05-2010, 22:40
melih sen bir marşpiye taksan 10 olcak , kapı altı boşluk kapandımı zaten yüksek görünmez
S.Özeren
09-05-2010, 22:41
melih sen bir marşpiye taksan 10 olcak , kapı altı boşluk kapandımı zaten yüksek görünmez
bencede güzel durur
herşey the end arabayı kaldırcam sökmeye başlıyorum
S.Özeren
09-05-2010, 22:44
herşey the end arabayı kaldırcam sökmeye başlıyorum
hasss... tır lan :D :hahaha:
hasss... tır lan :D :hahaha:
walla bu çocuk ciddi,biraz daha böle devam ederse dikişli dikişli gidicem bunun yanına,askerliğim boyunca beni kızdırdı o kızdırdıkça melih gün olur devran döner dedim dinlemedi unutursun askerliin çok dedi.şimdi de ben kızdırınca böle yapıo ama yine ben kızdım
meliih altından geçerim:D
biz kim araba basmak kim ya amma boş kovalıyoruz biz bundan sonra leylek forever
biz kim araba basmak kim ya amma boş kovalıyoruz biz bundan sonra leylek forever
leylek en iisi olm ne işin var basmakla:D bugün kıraç b.düzü yaptım 10 km yol 30 km oldu:D
leylek en iisi olm ne işin var basmakla:D bugün kıraç b.düzü yaptım 10 km yol 30 km oldu:D
aynen aynen en iyisi valla dert yok tasa yok
S.Özeren
09-05-2010, 22:53
Melih menopaza girdi :D
offf melih b.kunu çıkardın hee iyiki bi şaka yaptık iyiki bi kızdırdık tamam abicim bundan sonra kızdırmıorum şaka yapmıorum msn de yazıodun rezil edion abi beni die asıl şimdi rezil ediosun çocuk gibi küstüm oynamıorum bırı bana bunları sölese ciddi ye almam hadi aldım dielim hadi lan ordan git sen daha iyisini yap ona bakalım derim heleki benim gibi arabasız birine
offf melih b.kunu çıkardın hee iyiki bi şaka yaptık iyiki bi kızdırdık tamam abicim bundan sonra kızdırmıorum şaka yapmıorum msn de yazıodun rezil edion abi beni die asıl şimdi rezil ediosun çocuk gibi küstüm oynamıorum bırı bana bunları sölese ciddi ye almam hadi aldım dielim hadi lan ordan git sen daha iyisini yap ona bakalım derim heleki benim gibi arabasız birine
sessizliğimiz saygımızdandır.
SercanTurkoz
09-05-2010, 23:10
yay takıcaktım bende yakında. bu laflardan sonra caydım.
Aynen dert yok tasa yok , leylek forever =)
yay takıcaktım bende yakında. bu laflardan sonra caydım.
Aynen dert yok tasa yok , leylek forever =)
en iyisi kardeşim boşver ne gerek var yaya :)
SercanTurkoz
09-05-2010, 23:17
birisinden 25 e 40 mm h&r yay alıcam, benim arabanın benzli olanı için anca.
tahminlerimizce 35 e 40 mm iner diye dusunuyoruz ancak bu beni kesmicek sanırım.
h&r yayları kesersek sağlıklı olurmu ?
SercanTurkoz
09-05-2010, 23:18
birisinden 25 e 40 mm h&r yay alıcam, benim arabanın benzli olanı için ancak
tahminlerimizce 35 e 40 mm iner diye dusunuyoruz ama buda beni kesmicek sanırım.
tahminlerimizce 35 e 40 mm iner diye dusunuyoruz ancak bu beni kesmicek sanırım.
senin araban dizel olduğu için biraz daha düşücek çünkü dier arkadaşının aracı biraz daha hafif
SercanTurkoz
09-05-2010, 23:25
senin araban dizel olduğu için biraz daha düşücek çünkü dier arkadaşının aracı biraz daha hafif
Aynen işte Yaylar normalde 25 e 40 diyor ,agır oldugu için direk 35 e 40 diyorum bende ama okadar basıklıkta kesmez gibi geliyor bana en azından Melihin araç gibi olmaz, gerçi okadar basıklıkta ben pek gezemem =)
Bide amortizorleri sertleştirmek gerekirmi ? Fazla yük binicek falan diye ?
Aynen işte Yaylar normalde 25 e 40 diyor ,agır oldugu için direk 35 e 40 diyorum bende ama okadar basıklıkta kesmez gibi geliyor bana en azından Melihin araç gibi olmaz, gerçi okadar basıklıkta ben pek gezemem =)
Bide amortizorleri sertleştirmek gerekirmi ? Fazla yük binicek falan diye ?
yok amortisörleri sertleştirme gibi bi ihtiyaç yok,melih in arabası kafadan 9 cm arkadan 6 cm düşük sen yaylarını tak eğer seni tatmin etmezse işlem yaptırırsın fakat yaylara işlem yaptırdığın zaman amortisörlerede yaptırman gerekir
SercanTurkoz
09-05-2010, 23:44
yok amortisörleri sertleştirme gibi bi ihtiyaç yok,melih in arabası kafadan 9 cm arkadan 6 cm düşük sen yaylarını tak eğer seni tatmin etmezse işlem yaptırırsın fakat yaylara işlem yaptırdığın zaman amortisörlerede yaptırman gerekir
Anladım teşşekürler =) :icon_tup:
Melihcim Herkezin lafına bakılırsa herkeze göre cok yüksek banada kendi aracım yüksek gelio ama dedigin gibi e-5 ortasında fren yapıp saga gectigim oluyor hatta cok kez arkadan yeme riski atlattim Bu şekilde cok güzel duruyor oturaklı ztn dahada bas diyenlerin cogunda coil var gözün belli zamandan sora alısıyor hiç elleme cok güzel maşallah...
eser abi vermiş cevapları sercan hayırlısı olsun senin için
Melihcim Herkezin lafına bakılırsa herkeze göre cok yüksek banada kendi aracım yüksek gelio ama dedigin gibi e-5 ortasında fren yapıp saga gectigim oluyor hatta cok kez arkadan yeme riski atlattim Bu şekilde cok güzel duruyor oturaklı ztn dahada bas diyenlerin cogunda coil var gözün belli zamandan sora alısıyor hiç elleme cok güzel maşallah...
eyv mertcim sağolasın kardeşim
tuner faruk
10-05-2010, 11:59
Melih kanka böyle çok güzel basıklığıda görünüşüde bi 2006 far al tamam öfkeyle kalkan zararla oturur basmak için 1 hafta 10 gün beklemedinmi şimdi bi Eser abi kızdırdı diye kaldırıyorum falan olmaz..Böyle devam çok güzel şuanda aracın:icon_tup:
Melih kanka böyle çok güzel basıklığıda görünüşüde bi 2006 far al tamam öfkeyle kalkan zararla oturur basmak için 1 hafta 10 gün beklemedinmi şimdi bi Eser abi kızdırdı diye kaldırıyorum falan olmaz..Böyle devam çok güzel şuanda aracın:icon_tup:
arabayı babaya verdim bugün şuanda leylek halinden zürafaya dönmüştür büyük ihtimal :)
Cihan Çizmeci
11-05-2010, 14:21
Maşallah bro son hali enfes :) Şeritleri bi boya kanka be janttaki bide o lastikler sarmak için çok ideal :D Keşke t1r alsaydın
Kanka sorma ne drag yapıyorum ne drg type-r falan yetişemiyo arkadaki dumandan önünün göremiyo auahauhauh :D Lastikler iyi valal yumışak yumışak :)
SekoLive
12-05-2010, 09:29
Dün melihin arabayı yakından görme fırsatım oldu cidden jantlar fotodan daha güzel duruyor çizgi falan çok hoş olmuş basıklığda ideal maşallah tekrardan melih.
Dün melihin arabayı yakından görme fırsatım oldu cidden jantlar fotodan daha güzel duruyor çizgi falan çok hoş olmuş basıklığda ideal maşallah tekrardan melih.
sağoalsın serkancım teşekkürler :)
O Artık Reptıle Mı Oldu =)
Kanka Cok Tesekkurler Geldınız Yanıma Sevıyorum Sızı ;)
Eger Arabanı Begendıysen Ne Mutlu Bana =)
:D Melih son hali hayırlı olsun ;) bana arabayı daha bas bas diyenlerı sana yonlendırıcem ...
Hanii foto melih ??? görseydik son halini :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs341.ash1/29218_391012313931_719813931_4257939_7731544_n.jpg
:)
Daha net birşeyler yokmu?? ömer sağol yinede ;)
AhmetYılmaz
19-05-2010, 10:19
Hobbbala paşam. :D
Ole Benı ZIyarete Gelmıslerdı Bende Dedım Bu Araba Yuksekmıs Kanka :D
Sonra Bı Baktım Amortısorler Sokuluo HAhahahaha
Burası Izmıt Seklım Buyuk Dımı Melıhım :D
Hanii foto melih ??? görseydik son halini :)
kanka kafadan tahmini 2-2.5 cm falan düştü benim telle anca bu kadar cıktı,katkılarından dolayı kolaylı ya teşekkürler melihi kandırdık ve kolaylının bı çay molasında arabanın şekil bu :)
Ole Benı ZIyarete Gelmıslerdı Bende Dedım Bu Araba Yuksekmıs Kanka :D
Sonra Bı Baktım Amortısorler Sokuluo HAhahahaha
Burası Izmıt Seklım Buyuk Dımı Melıhım :D
ıkımız de saldırmasak araba yuksek kız vermezler dul alırsın falan fılan dıe dıe canından bezdi :)
yolda lastık surttukçe abi çok güzel yaa diodu
kanka kafadan tahmini 2-2.5 cm falan düştü benim telle anca bu kadar cıktı,katkılarından dolayı kolaylı ya teşekkürler melihi kandırdık ve kolaylının bı çay molasında arabanın şekil bu :)
Cok Iyı Bee Kanka Islerımız Bıraz Duzgun Gıtseydı Cok Farklı Agırlamak Isterdım Sızı Kusura Bakmayın Yavrum;)
ıkımız de saldırmasak araba yuksek kız vermezler dul alırsın falan fılan dıe dıe canından bezdi :)
yolda lastık surttukçe abi çok güzel yaa diodu
Alısıcak Abısı :D Oda Basalım Artık DIcek