Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygulama Merkezleri, yıkamacılar, boyacılar vs..
Arkdaşlar burada gidip memnun kaldığınız uygulama merkezleri, yıkamacılar, boyacılar yani kısacası aracınızın boyası ile ilgili iş yaptırdığınız yerler hakkında fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
meguiars lardan memnunum, çok güzel denetime tabi tutuyorlar ve araçlarla çok iyi ilgileniyorlar basit iç dış yıkamada bile. ürünleri için bişe söylemeye gerek yok zaten...
sıtemız uyesı 16v nıcklı Umutun esenyurt yolu uzerınekı AUTOJOY adlı oto yıkama ve kuafor merkezının yıkama bolumu kusursuz derecede ıs yapıyor, detaylı temızlık ve boya parlatma ıslemlerınde ıse fevkaladeler,kullandıkları urun meguıars
Kızıltoprak Meguiars
Bostancı 3M Mustafa Taşkın
Autojoy Avcılar(Umut)
Bostancı sanayinin ordaki Meguiars tabelalı yere uğramayın bile. Sahtekar herifin teki tecavüz ediyorlar arabaya.
Kendim yikamayacaksam sadece Kiziltoptak Meguiar's'a gidiyorum hem detayli ugrasiyorlar hem dogru duzgun temizleniyor.. Her yer parliyor, iceride hic toz kalmiyor vs.. Ayrica iyi de agirlaniyorsunuz.. En son is bitince Meg 21(hizli cila vb.) gecmeleri daha bir guzel oluyor. :)
Bostanci 3M'in uygulamacisini canli izledim gordum, tavsiye edilir.. kendi aracima ya orada ya da kiziltoprak'ta uygulama yaptirmayi dusunuyorum
bahçelievler meguiars a uygulamaya ve yıkamatmaya gidiyorum
uygulamaya başka yere gittim aracım parladı ama çizikler vardı tekrar gösterdim boyadan dolayı dedi
sonra saolsun özgür gel hallederiz dedi gittim bütün çizikler gitti
2 araba götürdüm kuş pisliği leke yapmıştı onlarda çıktı bişey olduğu zaman yine gidiyorum hemen hallediyolar
floryada veysel abi vardır onlarda iyi yıkarlar
Bostancı 3M Mustafa Taşkın
aynen mustafa abi ve gencay çok iyi işini yapan insanlar. onları atlamak hata olur ;)
Low-Rider
26-12-2009, 01:21
Valla çok fazla sayıda yıkamacı değiştirdim.Uzun süre Bahçelievler Sonax'a gittim memnundum ordan.
Sonra Bahçelievler Meguiars'a transfer olduk , ilgi alaka temizlik güzel memnunum.
Serhat Y.
26-12-2009, 01:22
açıkçası bugune kadar araclarıma fazlasıyla yapırdıgım temizlik uygulamalarının hiçbirinden memnun kalmadım hiçbiri beni şaşırtamadı, sırada floryadaki subaru bayiinin yanında bulunup megiuers uygulamsı yapan bir atölye varmış, baharda orayı deniycem birde...
bahçeşehirde meg. sonax tarzı yerler açılana kadar normal bir yıkamacımız vardı otobanın yan yolunda önce sonax geldi başlarda iyiydi bence sonra bozdu gitmedim.sonunda iyiyi güzeli denk getirdik
Bahçeşehir Meguiars
Özgürün dediği gibi Bahçeşehir Meg.dede ilgi alaka temizlik süper
Valla çok fazla sayıda yıkamacı değiştirdim.Uzun süre Bahçelievler Sonax'a gittim memnundum ordan.
Sonra Bahçelievler Meguiars'a transfer olduk , ilgi alaka temizlik güzel memnunum.
tam olarak yerı nerde bro bılıyosun gelıyorum b.evlere sureklı
Low-Rider
26-12-2009, 01:36
tam olarak yerı nerde bro bılıyosun gelıyorum b.evlere sureklı
Gold bilgisayarın arkası
Aslında kabaca fiyat de verirseniz faydalı olyur diye düşünüyorum şu işi bu kadara yaptırdım gibi.
bahçeşehir meguiars
iç dış 15 (ilk suyun tutulması - elle sampuanlama - yıkama - icinin temizligi - dısının silinmesi -dışın 34le silinmesi)
dış iç komple cila bakım herneyse (4kat cilası + iç) 300 yada 350 idi net hatırlayamıyorum
antalyada meguiars yapılan bı yer varmı acaba ? yarın antalyaya gıdıcem yaptırıyım dıyorum
bakırköy meguiars mı daha iyi bahçelievler mi...iç dış yıkma olarak...quick wax olarak...
yıkatmam lazım arabayı bu aralar neresini tavsiye edersiniz avrupa yakasında...
mecidiyeköy beşiktaş tarafında bir yer daha iyi olur :)
turbo&quattro
26-12-2009, 02:49
açıkçası bugune kadar araclarıma fazlasıyla yapırdıgım temizlik uygulamalarının hiçbirinden memnun kalmadım hiçbiri beni şaşırtamadı, sırada floryadaki subaru bayiinin yanında bulunup megiuers uygulamsı yapan bir atölye varmış, baharda orayı deniycem birde...
Ic dis boya koruma yapmak icin fiyat istemistim oradan 650tl+kdv demislerdi:confused:Gidip komple folyo kaplatayim deyip cikmistim:eek:
Bakırköy Meguiars gerçekten çok iyi
Bostancı sanayinin ordaki Meguiars tabelalı yere uğramayın bile. Sahtekar herifin teki tecavüz ediyorlar arabaya.
+1 yamyamın teki
özgürede gidiyorum ( b.evler meguairs) cok memnunum, bahcelıevler sem car ada gıdıyorum burak abının yeri ikisindende cok memnunum..:icon_tup:
bakırkoy meguairs te bı kere transporter i yıkattım arac mınubus dıyemı ilgilenmedıler bılmıyorum ama hıc memnunkalmadım ...
ama gecenlerde bakırkoy spor kulubunde yıkatıyım deıdm eve yakın aman allahım eskıden super yıkayan bır ıkı abımız varıd onlar gıtmıs malesef arabay aresmen tecavuz ettı adam deıdm bırak cek elını ben hallederım bılgınıze bakırkoy spor klubu bozmus yıkamayı:icon13:
Florya'da Veysel'i yıkama icin tavsiye ederim... ben 11 - 12 yıldır müsterisiyim pek bi sikayetim oldugunu hatırlamam.
Ahmet_28
26-12-2009, 08:43
üyelerden yaşar ın yıkamaya gidiyorum memnunum.ARD oto yıkmama-Maslak
serhat306
26-12-2009, 09:25
maslak ard yıkama kuafor hızmetlerı...
avcılar autojoy umutun yerı...
Ümraniye taraflarında bildiğiniz bir yer yok mu?
dragstar
26-12-2009, 12:29
yıkamada florya veysel abinin üstüne tanımam, uygulamada bahçelievler meguiars
göztepe de MAXXCAR var ilgi alaka mükemmel , bir gün deneyin derim :) araç kaplama da yapıyorlar
Fahrettim Kerim Gökay Cad. No : 223/A Göztepe
sıtemız uyesı 16v nıcklı Umutun esenyurt yolu uzerınekı AUTOJOY adlı oto yıkama ve kuafor merkezının yıkama bolumu kusursuz derecede ıs yapıyor, detaylı temızlık ve boya parlatma ıslemlerınde ıse fevkaladeler,kullandıkları urun meguıars
:icon_tup:
Boost Up
26-12-2009, 20:27
Çekmeköyde SONAX var:)
omercanilica
26-12-2009, 20:31
göztepe de MAXXCAR var ilgi alaka mükemmel , bir gün deneyin derim :) araç kaplama da yapıyorlar
evet baya basarılıdır volkan abı .....
ve kızıltoprak meg ... :icon_tup:
floryada veysel abi vardır onlarda iyi yıkarlar
Iyi yıkamak ? Daha iyisiyim diyen varsa gelsin GOBOyu bir izlesin .
Bu konuda en kıl müşterilerden biriyim sanırım.
Meguiar's lar dışında hiç bir yere gitmiyorum , Arda & Burak ve Özgür sayesinde hep iyi ilgi ve alaka gördüm ama bozulmalar yok değil.
Sırada Swisswax ın Levent şubesine yapılacak ziyaret var , havaların düzelmesini merakla bekliyorum
adana meguiars bayisi.. kar oto yıkama mükemmel derecede özeniyolar araca adanalı arkadaşların tamamı denemeli orayı fiyatları da cok uygun;)
kaplama derken :) işlikleri nasıl.. örnek araç varmı?
Iyi yıkamak ? Daha iyisiyim diyen varsa gelsin GOBOyu bir izlesin .
Bu konuda en kıl müşterilerden biriyim sanırım.
Meguiar's lar dışında hiç bir yere gitmiyorum , Arda & Burak ve Özgür sayesinde hep iyi ilgi ve alaka gördüm ama bozulmalar yok değil.
Sırada Swisswax ın Levent şubesine yapılacak ziyaret var , havaların düzelmesini merakla bekliyorum
kankacım sana bi adam soylim veysel abilerde en yavaş yıkayan kim diye sor gösterirler :D:D bildiğin okşayarak yıkıyo ama geç yıkıyo veysel abi çıldırıyo :D:D bana soransan hepsinden iyi acele etmiyo yıkarkende kurularkende
veysel abi yeşilköy iyidi jant arasına girmeler suyu akıtma hava sıkıyodu fln çok iyidi floryaya geçti patron oldu eskisi gibi kasmıyo :) gobo - koba boşken yakalamak lazım çok araba geliyo hızlı yapıyo :)
özgürde gördüğüm ilgi alaka başka ona laf etmem saolsun ne istersem yaptık ettik bi kere yok demedi
ben en az 3 saat ugraşıyorum arabayla
araba oldugu zaman bile kalsın boşver dedi ne zmn istesem arabayı bırak kalsın diyo hani araba geldi yer açalım çık demedi Allah yukarda cila yaptık istediğin kadar kalsın dedi
Ortak fikir Meguiar's lar herhalde hiç gitmedim en kısa zamanda denicem
Bu meguiars'da ne kadara yıkıyorlar?
Burda bildiğim sadece Şaşmazdaki fiatta var boya koruma yaptırdık fena değil ama mekan küçük.
Kiziltoprak Meg'de yikama 15'ti 20 oldu.
ben atakent de oturuyorum burda 131351 yıkamacı var fakat hepsı bırbırınden beter sırf arabayı yıkatmak ıcın 35km yapıyorum
bakırkoy meguıars(arda-burak) gayet ılgılı ıyıler fakat elemanlar ıcın aynı seyı solıyemıcem.
bahcelıevler meguıars (özgur) ,sabrının dedıgı gıbı elemanlar ıyıdır guzel yıkanır durulanır, bıde ustune ustun özgurun dukkanından cıkmak bılmem cılalarım vs vs. aracı yukarı alalım lafını duymadım
kankacım sana bi adam soylim veysel abilerde en yavaş yıkayan kim diye sor gösterirler :D:D bildiğin okşayarak yıkıyo ama geç yıkıyo veysel abi çıldırıyo :D:D bana soransan hepsinden iyi acele etmiyo yıkarkende kurularkende
veysel abi yeşilköy iyidi jant arasına girmeler suyu akıtma hava sıkıyodu fln çok iyidi floryaya geçti patron oldu eskisi gibi kasmıyo :) gobo - koba boşken yakalamak lazım çok araba geliyo hızlı yapıyo :)
özgürde gördüğüm ilgi alaka başka ona laf etmem saolsun ne istersem yaptık ettik bi kere yok demedi
ben en az 3 saat ugraşıyorum arabayla
araba oldugu zaman bile kalsın boşver dedi ne zmn istesem arabayı bırak kalsın diyo hani araba geldi yer açalım çık demedi Allah yukarda cila yaptık istediğin kadar kalsın dedi
randevusuz gitmek hata oluyor veysoya . Ben genelde kapalı havalarda yada çok erken saatlerde ziyaret ediyorum.
Özgür , hiç bir malzemesini esirgemiyor hemde kendimi tatmin edebilmek için arabamı kendim yıkayabiliyorum. Bizim gibi deliler için büyük nimet , Allah razı olsun vallahi
gorkem leventte ben bı swısswax ı bulamadım okul cıkısı aradım aslında adres ozurluyumdur ama:) tam olarak nerde bılıyormusn
bakırköy meguiars - bahçesehir meguiars :icon_tup:
antalyada yapan yer yokmu yaa:( netten baktım bulamadım.6 saat sonra antalyaya gıdıyorum :D
Kendi fikrim yıkamada her zaman aynı standartızazyonu tuturmak biraz zor.Yıkama işi keyif işi.Kendin eline bezi almadan bu iş olmaz :)
İzmit'te İkamet Eden Arkadaşlara, Yıkama Konusunda ; Kandıra Sapağında TURAN OTO YIKAMA'yı Öneriyorum.. İzmit'teki Tek ViP Oto Yıkama.. Gerçekten İlgi Alaka ve İşçilik Mükemmel.. Kendim Yıkamadığım Zamanlar, Sadece Orda Yıkatıyorum Aracımı..
Yapılan İşlemler :
- Komple Dışına İlaç Sıkıp, Duruluyorlar (Kaba Kirliğini Akıtmak İçin)
- Jant Temizleyici Sprey Sıkıyorlar
- Komple Dışına Cilalı Köpük Sıkıp, Süngerle Yedirip, Duruluyorlar
- Dışını Kurulamaya Geçmeden Önce, Çeşme Suyu İle (Kuyu Suyu Harici) Tekrar Duruluyorlar
- İçini Komple Süpürüyorlar (Koltuk Araları, Taban ve Bagaj)
- Klima Petek Temizliği Yapıyorlar, Dezenfekte İlacı ve Basınçlı Sprey İle
- Komple İç Döşeme ve Plastik Aksamları Temizliyorlar
- Dışını Hızlı Cila İle Kabasını Alıp, Ardından Detaylı Kurulama Yapıyorlar
- Camları ve Farları Buğu Önleyici ile Temizliyorlar
- Lastikleri ve Dış Plastik Aksamları Parlatıp, Koruyu Cila ile Temizliyorlar
Hatırladıklarım Bu kadar :)
Fakat Orjinal Meguiar's Ürünleri Kullanıp, Kaliteli Ustalara Sahip, Detaylı İç ve Dış Temizlik Yapan (Boya Koruma, Pasta - Cila, İç Döşeme ve Tavan Temizlik v.s.) Bilmiyorum.. Bilen ve Öneren Varsa Lütfen Paylaşırsa Sevinirim..
Bahçelievler - Meguiar's
Avcılar - Autojoy
:icon_tup:
Ankara- Eskişehir yolu- sosyete pazarının ordaki autowax. tavsiye ederim..
İzmirde;
1- White Car Oto yıkama ve boya koruma sistemleri.Meguiras ürünlerini kullanıyor boya korumada.Araçları genelde 1 saatte yıkar acele etmez içine sinmez ise tekrar uğraşır.
Aydan Akça
Adres:Prof Dr. Yusufvardar 1786 sokak içinde No:30 A Karşıyaka.
Tel:323 1 444
2-Güven Oto Kaporta Boya Yedek Parça Bakım Servisi
Mehmet Bayat tam bir arızadır detay çalışır olmaz diye birşeyi asla kabul etmez.Eskiden auto king baş ustasıydı şimdi kendi dükkanında işleri yürütmekte.Hertürlü sigorta hasar işlerinede hizmet vermektedir.
416 sokak No:8 3.Sanayi sitesi No:8
Tel:4622965
Moderator Notu:
Son iki ekledigin servisin aracın boya isleri alakası yok mekanik servisleri buraya yazmıyoruz, sildim bilgine..
Tholl-ga
27-12-2009, 10:58
B.evler Meguiar's
Florya Veysel
b.evler meguiar's özgürün dükkanda kendım yıkıyorum.genelde mesai saati bitimi gidiorum işi engellememek için.
Florya veysel koba ya yıkatıorum sadece.Elimi sürmüorum orda tek güvendiğim kişi o dur orda.veysel ve koba arabaya ne kadar kıl olduklarımı bildikleri için en ufak detaya kadar uğraşırlar.
Arkadaşlar merak ettıgım konu nedir biliyormusunuz.Yıkama istasyonlarının bir saatte 1 tane araç yıkayarak nasıl para kazandıkları ve unutmadan meg malzemelerı kullanarak ?Örnek olarak 10 saat çalıssalar hiç durmadan 10 araç yapar 15tlden 150 tl yapar :??? 1 saate 2 araç yıkasalar 10 saatte 20 araç yapar 20*15 300tl yapar ??? günlük 150 veya 300 tl komik paralar size ?
gökh@n_gr
27-12-2009, 11:28
İzmirde;
1- White Car Oto yıkama ve boya koruma sistemleri.Meguiras ürünlerini kullanıyor boya korumada.Araçları genelde 1 saatte yıkar acele etmez içine sinmez ise tekrar uğraşır.
Aydan Akça
Adres:Prof Dr. Yusufvardar 1786 sokak içinde No:30 A Karşıyaka.
Tel:323 1 444
2-Güven Oto Kaporta Boya Yedek Parça Bakım Servisi
Mehmet Bayat tam bir arızadır detay çalışır olmaz diye birşeyi asla kabul etmez.Eskiden auto king baş ustasıydı şimdi kendi dükkanında işleri yürütmekte.Hertürlü sigorta hasar işlerinede hizmet vermektedir.
416 sokak No:8 3.Sanayi sitesi No:8
Tel:4622965
babamın arabasını toyo servise götürüyoruz bizde aile dostumuz ali abi çok şeker bir insandır:)
babamın arabasını toyo servise götürüyoruz bizde aile dostumuz ali abi çok şeker bir insandır:)
Ali usta benin en büyük öğretmenim ve çok sevdiğim bir insandır.Gerçekten çok değerli bir insan.:icon_tup:
Fulyadan Mköye cıkarken bi yıkamacım var, hep orda yıkatırım.
Simdiye kadar hicbir yerde arabamın öyle yıkandıgını görmedim, saydıgınız marka yerler dahil...
Arkadaşlar merak ettıgım konu nedir biliyormusunuz.Yıkama istasyonlarının bir saatte 1 tane araç yıkayarak nasıl para kazandıkları ve unutmadan meg malzemelerı kullanarak ?Örnek olarak 10 saat çalıssalar hiç durmadan 10 araç yapar 15tlden 150 tl yapar :??? 1 saate 2 araç yıkasalar 10 saatte 20 araç yapar 20*15 300tl yapar ??? günlük 150 veya 300 tl komik paralar size ?
ehehe guzel nokta :) senın ordakı sıstemı yapıyolardır belkı kanka dıycem ama yıne olmaz bı arabayla 1 saat ugrasmak... bende ısın ıcınde bulundugum ıcın bılıyorum 1 saatte 4 6 arası bı araba yıkaman lazım para kazanman ıcın
Cimmeria
27-12-2009, 18:51
şişli-zincirlikuyu yakınlarda güzel bir yer bilen var mı?
ehehe guzel nokta :) senın ordakı sıstemı yapıyolardır belkı kanka dıycem ama yıne olmaz bı arabayla 1 saat ugrasmak... bende ısın ıcınde bulundugum ıcın bılıyorum 1 saatte 4 6 arası bı araba yıkaman lazım para kazanman ıcın
Sonuçta her arabaylada 1 saat uğraşılmıyordur belli başlı müşterilere sadece :D
Tholl-ga
28-12-2009, 09:51
veysel de fix 40 dakika sürüo
bahçeşehirdeki meg minimüm 45 dakika ugrasıyo heleki camur kir vs varsa bu +/-1 saati buluyo.pastanın büyük kısmını detay cila boya koruma kıl yün tüy gibi işlemlerden kazanıyorlar
Low-Rider
28-12-2009, 09:57
şişli-zincirlikuyu yakınlarda güzel bir yer bilen var mı?
Şişlide florance nighingale'in alt sokağında sonax var büyük bir yer hiç orda yıkatma şansım olmadı ama ne zaman önünden geçsem dolu
ankara-şaşmaz-üstün otomotiv ve ankara-eskişehir yolu-sosyete pazarı-autowax'tan başka tavsiye edilen yer yok mu ankarada?
Fulyadan Mköye cıkarken bi yıkamacım var, hep orda yıkatırım.
Simdiye kadar hicbir yerde arabamın öyle yıkandıgını görmedim, saydıgınız marka yerler dahil...
nerde abi orası bana yakın sayılır uğrarım bi ara...
goztepe maxx car'in boya koruma ve detayli ic temizlik i$ciliklerini test eden var mi acaba? eger basarililarsa kiziltoprak meguiar's'a alternatif olabilir mi acaba diye bir fiyat soracagim..
goztepe maxx car'in boya koruma ve detayli ic temizlik i$ciliklerini test eden var mi acaba? eger basarililarsa kiziltoprak meguiar's'a alternatif olabilir mi acaba diye bir fiyat soracagim..
devamlı oraya gidiyorum.. ki ben arabam konusunda inanılmaz hassasımdır.
10 numara!
ic+dis uygulama icin maxxcar'a randevu aldik bakalim..meg'le arada 1 depo benzine yakin fark olunca.. :D umarim memnun kaliriz
ic+dis uygulama icin maxxcar'a randevu aldik bakalim..meg'le arada 1 depo benzine yakin fark olunca.. :D umarim memnun kaliriz
Hadi hayırlısı :) Fiyat nedir :soru:
Hadi hayırlısı :) Fiyat nedir :soru:
normal fiyatlarini bilmiyorum bir arkadasima mekan sahibini arattirip fiyat aldim sonra dukkani arayip randevu aldim :)
memnun kalirsam red'e e orada uygulama yaptiracagim..yarin ogleden sonra arabanin yanina gecerim foto vs. paylasirim oncesi sonrasina.. ozellikle focus ghia'larin jant kollarindaki paslanma izleri cikacak mi cok merak ediyorum.. :soru:
normal fiyatlarini bilmiyorum bir arkadasima mekan sahibini arattirip fiyat aldim sonra dukkani arayip randevu aldim :)
memnun kalirsam red'e e orada uygulama yaptiracagim..yarin ogleden sonra arabanin yanina gecerim foto vs. paylasirim oncesi sonrasina.. ozellikle focus ghia'larin jant kollarindaki paslanma izleri cikacak mi cok merak ediyorum.. :soru:
Hadi bakalım merakla bekliyoruz :icon_tup:
gmg garage da yıkatıyorum elemanlar iyi iç dış yıkatırım hep yıkama sonrası mutlaka hızlı cila atarlar rötüşlenecek yerleri rötüşlerler (hep uzun yoldayım taş izi ister istemez oluyor)
İç kısım mutlaka köüpükle temizlenir. Meg ürünleri kullanıyorlar işleri temiz başarılı
Çok zorunda kalır gidemessem hammam sonaxlarada giderim fena değil
2 ay kadar önce orda accenti boya koruma yaptırmıstı ben bayagı memnun kaldım bugun yine ordaydım bi jeepe koruma yapıodular oldukca basarılı.
zaten meg ürürnleri kullanıyorlar.
memnun kalırsın derim.
yıl basına kadar h.s da kampanyaları var.
boya+motor koruma ve deteylı iç temizlik 175 tl.
Bugün Bakırköy Meguiars'da
Sıfır 2010 Sti'a komple koruma yaptırdık.Davlumbaz içlerine kadar itina ile yapıldı çok memnun kaldık :)
Sıfır araç olarak fiyatı gayet uygundu işlemlerin.
2 ay kadar önce orda accenti boya koruma yaptırmıstı ben bayagı memnun kaldım bugun yine ordaydım bi jeepe koruma yapıodular oldukca basarılı.
zaten meg ürürnleri kullanıyorlar.
memnun kalırsın derim.
yıl basına kadar h.s da kampanyaları var.
boya+motor koruma ve deteylı iç temizlik 175 tl.
175 TL sadece hondasquad uyelerine imis.. fiyatin bir kismini site mi veriyormus neymis, oyle demisler arkadasa.. 200'e yaptiracagim ben
Bugün Bakırköy Meguiars'da
Sıfır 2010 Sti'a komple koruma yaptırdık.Davlumbaz içlerine kadar itina ile yapıldı çok memnun kaldık
Sıfır araç olarak fiyatı gayet uygundu işlemlerin.
ne kadardı mesela ? :D
ne kadardı mesela ? :d
350 tl :d :d
Kütahya'da Tekhedef würth final care :)
OzanCELENK
30-12-2009, 15:36
Forever Bahçelievler Meguiars... :)
maxxcar'in boya koruma uygulamalarini begenmedim. 105-205 yokmus ellerinde zaten 83-85-82 yapti adam, arac bittiginde iyi hos parliyordu o kesin de minik minik cizikler kalmisti isik vuran noktalarda..yarin guneste tekrar bakacagiz.. hareler duruyorsa geri goturecegim..
125 tl'ye bu kadar sanirim.. red'i meg'e sokacagiz anlasildi
B sutunlarimi 3M mat karbon kaplamak icin 50 lira istediler o kisim iyiydi.. ufak bi kaplama isciliklerini izledim baska bi aracta, iyiler gibi..
Tholl-ga
30-12-2009, 22:39
Forever Bahçelievler Meguiars... :)
peki ben :D
Fatih Kavak
30-12-2009, 23:09
Göztepe Maxxcar tavsiye ederim Kaplama olsun 3M Carbon olsun Boya Koruma vs. vs.
ya tamamda cilayı sürdün niye silmiyosun işi tam yapmıyosun :D:D:D
Tholl-ga
30-12-2009, 23:12
hiç paylaşımcı hiç anlayışlı deilsin sabri yaa :D
kendi arabamı ellemedim sadece 21 sürdüm pess :D
1 kırmızı 1 siah type r neyle ilgineceğimi şaşırdım :D
ama siahla ilgilenmek ap ayrı :D
OzanCELENK
30-12-2009, 23:15
vee ayrıcaa Forever Tholl-ga :D
OzanCELENK
30-12-2009, 23:16
siyah kardeşliği işte :D :p
sabriylede typeR kardeşiyizz :D
Tholl-ga
30-12-2009, 23:19
dur daha zehirleyecem senii :D
OzanCELENK
30-12-2009, 23:20
bekliormm :D:D hemde en yakın zamanda :D
Sen beyaz parlatamazsın bence :cool:
Hahahaha dayı bunu dediyse tehlikeli sakınmak lazım :D
oyle olsun bakalım kırmızı siyah hee :D:D kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :D:D
type r kardeşim benim ozanım ;)
OzanCELENK
30-12-2009, 23:24
kanka su cihazları bastıkmı ii olcak be :)
oyle olsun bakalım kırmızı siyah hee :D:D kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :D:D
Nxt'nin kıvamı iyiymiş saolasın tekrar Sabricim:D
Buzdolabının büyük kapısında uyguladım Annem şimdi laf ediyo dondurucuyuda yap diye :D
Nxt'nin kıvamı iyiymiş saolasın tekrar Sabricim:D
Buzdolabının büyük kapısında uyguladım Annem şimdi laf ediyo dondurucuyuda yap diye :D
önemli değil abicim senin araba bayıldım valla tekrardan maşallah ben bahçelievlere girerken e-5 bi bastın çaff çuff noluyo dedim :D:D
önemli değil abicim senin araba bayıldım valla tekrardan maşallah ben bahçelievlere girerken e-5 bi bastın çaff çuff noluyo dedim :D:D
Teşekkür ederim :) sizin okula Ataköy arka yoldan girdim heryer çamur içindeydi süper oldu araba tavana kadar çamur işe gittim, h.sonu Offroad'a gittim diye sıktım herkese :D :D
Tholl-ga
30-12-2009, 23:31
Sen beyaz parlatamazsın bence :cool:
sen alkol al :D
Hahahaha dayı bunu dediyse tehlikeli sakınmak lazım :D
dimii :D
ilgilendiğim günleri unuttun galiba :D
Teşekkür ederim :) sizin okula Ataköy arka yoldan girdim heryer çamur içindeydi süper oldu araba tavana kadar çamur işe gittim, h.sonu Offroad'a gittim diye sıktım herkese :D :D
o yol daha oyle çamurlu kalır ataköyün pis kokusu biticek orası olunca ama mayısı bulurmuş
o yol daha oyle çamurlu kalır ataköyün pis kokusu biticek orası olunca ama mayısı bulurmuş
iyi iyi kalsın gidip biraz daha çamurlıycam yarın :D :D
Day Walker
31-12-2009, 08:24
kolpacı seni :D
Low-Rider
31-12-2009, 08:34
O ataköyün pis kokusu her sene bitiyor yaa ahah mythbusters gelip çözücek orayı artık:D
Bahçelievler meguiars, özgür saolsun her arabayla kendi arabası gibi ilgileniyor. malzemeleri kullanımda felaket bonkör. daha dun kuzenımın z4ünü komple iç,dış,motor yaptılar,masallah araba sıfır gibi oldu,ellerine saglık.burdan tekrar tesekkurler;)
Tavsiyedir
Florya Mahirler Oto yıkama
http://i45.tinypic.com/2ps1w8l.jpg
Bahçelievler VİP car yaylada
Bahçelievler Mahallesi Amirel Necdet Uran Caddesi Çörekotu Sokak No:9/1 Bahçelievler/istanbul
florya ceto :D
mahıler oto yıkama
florya hakan abıı
avcılar auto joy
bır suru var ıste :D
Cıhat YAVAS
03-01-2010, 14:23
eskişehir li arkadaşlarada benim tavsiyem
kırmızı toprak vip oto yıkama
sanayi adalet car care
mechanıcer
03-01-2010, 14:40
merter zıebarta gıdıyorum memnunum
karsiyakaliozi
05-01-2010, 16:38
izmir karsıyaka sonax anadolu caddesinde arkas ford karşısı temiz iş yaparlar 15 ytl iç dış yıkama sahibi erkan ilgili bi arkadaşımızdır,tavsiye ederim
Buğra A.
06-01-2010, 06:47
Kızıltoprak'ta ki Meguiars kapandı diye biliyordum ben :beuj:
Sanırım başka bir yere taşındı.Tam bir adres tarifi var mı?
Stadın yanından maçkolik n sokağına girdinmi sağ tarafında görürsün buğracım..
Buğra A.
06-01-2010, 08:52
Stadın yanından maçkolik n sokağına girdinmi sağ tarafında görürsün buğracım..
Tarifine sokayım Yasin'cim :)
eski yerine çok yakın maçkoliğide bilmiyorsan ben sana daha ne yazayım :)
Bu meguiars'da ne kadara yıkıyorlar?
Burda bildiğim sadece Şaşmazdaki fiatta var boya koruma yaptırdık fena değil ama mekan küçük.
buraya daha önce giden varmı ? gidenler memnunmu? hatta ankara'da onerebileceğiniz başka bir yer varmı?
omercanilica
12-01-2010, 21:11
eskı yerının tam karsındakı sokaktan gırdıgınde gorursun yenı tabe koydular sokaga dondugunde gozukuyor
anadolu yakasında kac tane meg. var ?
kızıltoprak ve maltepede var
Yeri önemli olmamakla birlikte aracıma, rötüş boyası yapıcak + 2 yada 3 derecede polish atıcak bir uygulama merkezi varmıdır acaba? 3M-Megy ya da Merzerna ürünlerini kullanan ?
2. bir soru, Aracımın sağ kapısında bir taş göçüğü ve tavanında da şerefsizin birinin attığı avuç içi kadar bir yumruk izi var. Acaba bunları boyasız bir şekilde nerde yaptırabilirim??
Florya Mahirler
Florya Corner Meguiars
O göçükleri Autoking sorunsuz bir şekilde hallediyor ;)
yavuz364
22-03-2010, 15:25
bildiğim kadarı ile birçok kasko firması ile anlaşmış olan auto king 5 tane işleme kadar yıllık ücretsiz ve kaskoyu bozmadan yapıyor, doğru mu ?
kullanan ve bi zararını gören var mı bu kampanya gibi olan uygulamanın ? :)
peki nasıl yaptığını biliyormusun? doldurup boyuyormu yoksa orj. boyamı kalıyor. ?
bildiğim kadarı ile birçok kasko firması ile anlaşmış olan auto king 5 tane işleme kadar yıllık ücretsiz ve kaskoyu bozmadan yapıyor, doğru mu ?
kullanan ve bi zararını gören var mı bu kampanya gibi olan uygulamanın ? :)
Aynen öyle ben yaptırdım kaskomda herhangi bir bozulma olmadı. :icon_tup:
peki nasıl yaptığını biliyormusun? doldurup boyuyormu yoksa orj. boyamı kalıyor. ?
Bir makinesi var çektirme işlemi yapan çok fazla keskin bir köşe yoksa boyada hiçbir sorun olmadan sadece düzeltme işlemi yapılıyor ben önceki yaptırdığım yeri bazen arıyorum bulamıyorum :D
aydın peki bunun başka türlü tamiri yokmu :D Autokinge baktım 5 cm çapındaki göçük düzeltmeye 100 lira diyolar.
6-7 göçük olsa boya parasına geliyo zaten :D :D
Neyse ben bi gideyim bakalım autokinge zaten sigortamla da anlaşmalıymış
Arabanız kan içinde olsun sakın bakırköy town center meguiarsa gitmeyin 3 tane ürünü var tam kendisini meguiars diye ilan etmiş köpük skıyo su ile duruylu çamur kalıyo bak şimdi gidicek onlar diyip bez ile sildi gördnmü kalıcı değil hemen çıkıyo dedi
altunizade zadex'i tavsiye ederim:icon_tup:
1 saatin altinda iç-dış çıkardıklarını görmedim=)
beyler güzel pasta cila yaptırabileceğimiz çünkü boya bayaa solmuş bide biraz kötü boyamışlar arabayı,esnaflığı güzel olan Anadolu yakasında nereyi tavsiye edebilirsiniz ?
beyler güzel pasta cila yaptırabileceğimiz çünkü boya bayaa solmuş bide biraz kötü boyamışlar arabayı,esnaflığı güzel olan Anadolu yakasında nereyi tavsiye edebilirsiniz ?
http://www.meguiarsyeditepe.com/ Arayip Tarik'in arkadasiyim derseniz guzel bir fiyata yaparlar ;) Ben kendi aracima orada yaptirdim, tavsiye ederim
http://www.meguiarsyeditepe.com/ Arayip Tarik'in arkadasiyim derseniz guzel bir fiyata yaparlar ;) Ben kendi aracima orada yaptirdim, tavsiye ederim
burda yaptırmak isteyen bana ulaşsın çok uyguna hallederiz:) malzeme ve işçiliğe kefilim
Ankarada uygulama yapmak için gmg garaj ve doktor vinly yıkama için hamamönünde bulunan pitstop tavsiye ederim
Metamorfoz
03-06-2010, 10:42
adana da peki en iyi kim yapıyor zeibart mı sonax mı yoksa meguaris mi?? boya korumaya girmesi gereken bir aracım var rengi baya soldu ne yapabilirim bu konuda siyah çünkü
AUTOJOY dan çok memnun kaldım aracımı ilk aldığımda zaten uygulamamıda orada yaptırmıştım.
Yıkamayada oraya gidiyorum :)
Her konuda memnunum
Boya konusunda Bütün boya işleri için TEMELLİ SERVİS'e gittim hep oradanda çok memnunum :)
Cimmeria
03-06-2010, 11:15
maslak meg.den gayet memnun kaldım
onursumer
03-06-2010, 11:42
son zamanlarda bakırkoy towncenter in otoprakındaki yıkamaya gidiyorum çok güzel yıkıyorlar meguars urunleri kullanılıyor ;)
son zamanlarda bakırkoy towncenter in otoprakındaki yıkamaya gidiyorum çok güzel yıkıyorlar meguars urunleri kullanılıyor ;)
ben hiç memnun kalmadım ordan meguiars şampuana dandik dedi toplam 3 adet meguiarsn ürünü var uygulama merkezi bellemiş kendini tamam dedim kendi köpüğünü kullan görelim dedim köpüğü sıktı arabayı yıkadı kurulamaya geçti tam yıkanmadan önce arabanın üstünde olan damla damla yağmurdan doğmuş çamur lekeleri halen üstünde abi dedim bunlar çıkmamış senin köpükle geçiyo kalmaz dedi ve üstünü bezle sildiler ne lastik parlatırlar ne hava tuttular ayrıca aracı silikon çek çek ile suyunu çekmeyin dedim diye elemanları suratlara girdi daha kötü davrandı arabama bende bırakın silmeyin dedim çıktım sahibi çok bildiğini sanıyo meguiarsı
bahadırtelli
04-06-2010, 16:59
kozyatağı bostancı taraflarında güzel iç ve dış yıkama yapan yer tavsiyesine ihtiyacım var
Bu yetkili olmayan meguiars bayisi ile yetkili olan arasında dış uygulamada farklılık var mı acaba:beuj:
Bu yetkili olmayan meguiars bayisi ile yetkili olan arasında dış uygulamada farklılık var mı acaba:beuj:
yetkili olan veya olmayan hemen hemen çogu meguiars ürünleri kullanıyorlar
önemli olan uygulamayı yapan kişinin işi bilmesidir
herşey iyi ürünle bitmiyor işçilik önemli
kozyatağı bostancı taraflarında güzel iç ve dış yıkama yapan yer tavsiyesine ihtiyacım var
kayi$dagi caddesi numara 135, BP benzinlik kar$isi, Yeditepe Meguiars.. ;)
yetkili olan veya olmayan hemen hemen çogu meguiars ürünleri kullanıyorlar
önemli olan uygulamayı yapan kişinin işi bilmesidir
herşey iyi ürünle bitmiyor işçilik önemli
katiliyorum :) bilindik bir ustaya yaptirmakta fayda var
Maslak tarafinda yikamaci aramaktayim..
Cimmeria
06-06-2010, 21:33
maslaktaki meg. tavsiye ederim :) bir kere gittim ama çok memnun kaldım
maslaktaki meg. tavsiye ederim :) bir kere gittim ama çok memnun kaldım
sevindim memnun kalmana; iyi insanlar gerçekten :)
Ayrıca gidenler Batuhan ve Gökhandan duyduk derseniz daha bir yardımcı olurlar. Yada bir pm atın beraber gidelim.
Sakarya - Adapazarı / Auto King - Mustafa abi.
Meguiars ürünleriyle her türlü uygulama yapıyor , her türlü işçiliği çok güzel :)
Cıhat YAVAS
07-06-2010, 08:26
eskişehirli arkadaşlarıda çay kahve içmeye beklerim
vişnelik mah. manolya sok. no:14
yücel oto yıkama
arkadaşlar tekrardan belirtiyorum , altunizade zadex'de son derece temiz ve düzgün çalişiyor. 1 saatten evvel araç çıkarmiyorlar. sahibini tanimam etmem ama araç yıkatacaksanız es geçmeyin derim=)
cRc Ramo
11-06-2010, 17:54
avcılar autojoy :icon_tup:
Ankara GMG Garage'ın araba yikamasindan fazlasiyla memnun kaldim bugun..
hakotech
31-07-2010, 02:06
kaliperleri nerde boyatabilirim arkadaslar ?? yada nasıl boyanır solesenızde yapsam
sahrayıcedit ziwax iç-dış yıkamada baya memnunum
göztepe sonaxa bırakıcam arabayı,
iyi midir?
göztepe sonaxa bırakıcam arabayı,
iyi midir?
o taraflarda bir yer düşünüyorsan bostancı 3m gencay ve mustafaları tavsiye ederim işlerini severek yapıyorlar...Birde mequiars'ın ürünlerini kullanıyorlar,okudugum kadarı ile siteden bir kaç arkadaşta memnun kalmış bende uygulamasını orda yaptırmıştım m3'ün memnun kaldım açıkçası,tavsiyedir.
garantinin kampanyası ile olduğu için sonaxa bıraktım.
Verinğin çok ince dediler biraz harelenme kalacak dediler, pek mutlu değilim
garanti kapmanyasından ne kadara yaptırıyosunki sonaxa
125 TL dış boya koruma vs vs
Tholl-ga
03-08-2010, 15:40
geçmiş olsun :d
SekoLive
03-08-2010, 15:40
verniği incelen araçlara vernik atılması yada başka bi olay mümkünmü yeni boya dışında?
Bostancı 3m'de yakın bi fiyata yaptırabilirdin çok daha güzel olurdu
sonax ole bende garantı kampanyasından yaptırmadan yaptırmıstım hareler kalmıstı sonra kızıltoprak meguıars da yaptırdım sıfır hare :D
'abi biz bu kadar becerebiliyoruz'a kilif uydurmuslar bence :D
kaliperleri nerde boyatabilirim arkadaslar ?? yada nasıl boyanır solesenızde yapsam
istanbulgaraj da bu işi hakkı ile yaptıracağından emin olabilirsin..
bu arada pasta cila işlerini sitemiz üyesi herkesin tanıdığı zd9000 cupra nın sahibi hakan abinin feriköydeki tekiner otoboyada yıllardır tüm arabalarımı yaptırıyorum 10 üzerinden 10 diyebilirim iç temizlik içinde balat ziebart ı tercih ediyorum genelde fakat istanbulgarajında meguars uygulama atölyesi açıldı orayıda denemek lazım.
arbaayı alınca resim koyacağım,
paspas da hediye etmesi lazım ama kıvırıp etmeyecek heralde.
SekoLive
04-08-2010, 10:26
bu arada pasta cila işlerini sitemiz üyesi herkesin tanıdığı zd9000 cupra nın sahibi hakan abinin feriköydeki tekiner otoboyada yıllardır tüm arabalarımı yaptırıyorum 10 üzerinden 10 diyebilirim iç temizlik içinde balat ziebart ı tercih ediyorum genelde fakat istanbulgarajında meguars uygulama atölyesi açıldı orayıda denemek lazım.
tam olarak feriköydeki yeri nerededir yıkama için bi uğrayalım hem tanışmış oluruz.
Bostancı 3m'de yakın bi fiyata yaptırabilirdin çok daha güzel olurdu
ürünler meg. mi orda?
uygulamarını meq ile yapıyorlar hatta ben araba çıktıktan sonra 1 2 de malzeme almıştım hazırda kapalı varmı demiştim satmışlardı.
boya koruma yaptırmam lazım benım de...
arbaayı alınca resim koyacağım,
paspas da hediye etmesi lazım ama kıvırıp etmeyecek heralde.
gunese cikarip cekersen daha belirleyici olur :)
ürünler meg. mi orda?
evet, ayrica oranin ustalarina guvenebilirsin iscilik konusunda :)
boya koruma yaptırmam lazım benım de...
ben arabayı aldıgımda boyası üzgündü,çok korktum toparlanmaz diye boyatmakta istemiyodum ama beklediğimin çok üstünde işçilik çıkardılar hatta 2 gün alamadım arabayı,ilk gün gittim uğraşıyolardı alamassın dediler 2.günün akşamı alabildim 0 hare ve çizikle aldım gerçekten tavsiye ederim.Özenerek yapıyorlar...
gunese cikarip cekersen daha belirleyici olur :)
evet, ayrica oranin ustalarina guvenebilirsin iscilik konusunda :)
koşuyolundakinden sonraki yer burası mı tarık peki önereceğin?
ben arabayı aldıgımda boyası üzgündü,çok korktum toparlanmaz diye boyatmakta istemiyodum ama beklediğimin çok üstünde işçilik çıkardılar hatta 2 gün alamadım arabayı,ilk gün gittim uğraşıyolardı alamassın dediler 2.günün akşamı alabildim 0 hare ve çizikle aldım gerçekten tavsiye ederim.Özenerek yapıyorlar...
hmmm valla aklıma iyice yattı
haftabaşına en geç bırakmak istiyorum bi yere boya koruma için...
gittim sonaxa, acayip iyi adamlar
ilgileniyorlar fakat hareler duruyor.
Sanıyorum ürünlerinin kalitesi yetmiyor. Almanya sonaxa mail atıyorum
koşuyolundakinden sonraki yer burası mı tarık peki önereceğin?
hmmm valla aklıma iyice yattı
haftabaşına en geç bırakmak istiyorum bi yere boya koruma için...
ayni derecede oneririm fiyatlarina veya randevu tarihine gore karar ver hangisi uyarsa.. :)
gittim sonaxa, acayip iyi adamlar
ilgileniyorlar fakat hareler duruyor.
Sanıyorum ürünlerinin kalitesi yetmiyor. Almanya sonaxa mail atıyorum
cevap gelirse haberdar eder misin
telefonu yok mu bunların arıyım, bela kullanıcıyım ben:)
telefonu yok mu bunların arıyım, bela kullanıcıyım ben:)
buyur patron :D
http://www.sonax.com/Company/Corporate-Information
ayni derecede oneririm fiyatlarina veya randevu tarihine gore karar ver hangisi uyarsa.. :)
cevap gelirse haberdar eder misin
sen ordan elemanlar ayrıldı filan demiştin koşuyolundaki için ama...?
ben 2sinden de fiyat aliyum en iyisi...
koşuyolundakinin adres neydi?
bu arada...
defenderın camlarını söktük kaporta boya süresince de takılmayacaklar...
camların kenarlarında çevrelerinde siyah beyaz silikon izleri lekeleri filan var
bu camları en güzel şekilde nasıl temizleyebilirim? veya temizletebilirim?
sen ordan elemanlar ayrıldı filan demiştin koşuyolundaki için ama...?
ben 2sinden de fiyat aliyum en iyisi...
koşuyolundakinin adres neydi?
kayişdagi ile kariştirdin sanirim sen :) koşuyolu icin oyle bir şey dememiştim..
kayişdagi'ndaki yeri şu anda tavsiye edemem, koşuyolu'ndaki yer meg'in distributor bayisi zaten.. şukru saracoglu'nun hemen altinda burger king'in oldugu sokaktan iceri girince
koşuyolundaki yeri bilmiyorum bile
ben kayışdağ koşuyolu karıştırdım o zaman:D
ne koşuyolusu yaw
kızıltoprak meguiars
kayışdağı meguiars
bostancı 3M
kayışdağında bizim arkadaş çalışıyordu işçiliği gerçekten iyidir o yüzden tavsiye ediyorduk ama şimdi bostancı 3M'e geçti tekrar.
Yani şuan Bostancı 3M veya Kızıltoprak Meguiars öneririm ben
ataturk sanayıye yolunuz duserse ugrayın 1.kısım ARD oto yıkama kuaför gururla sunar :D
koşuyolundaki yeri bilmiyorum bile
ben kayışdağ koşuyolu karıştırdım o zaman:D
ne koşuyolusu yaw
kızıltoprak meguiars
kayışdağı meguiars
bostancı 3M
kayışdağında bizim arkadaş çalışıyordu işçiliği gerçekten iyidir o yüzden tavsiye ediyorduk ama şimdi bostancı 3M'e geçti tekrar.
Yani şuan Bostancı 3M veya Kızıltoprak Meguiars öneririm ben
harbi ya ne kosuyolusu, ben kiziltoprak demek istemistim :hahaha: :D :D
Sehr geehrter Herr Ozan,
vielen Dank für Ihre Informationen und Ihren detaillierten Beschreibungen zu den Dienstleistungen professionelle Fahrzeugaufwertung in der Türkei.
Ich wäre Ihnen dankbar, wenn Sie mir ergänzend Bilder von Ihrem Fahrzeug zusenden würden.
Vielen Dank
Sonax'a aracın resimlerini gönderecğim
resimleri yolla,sorada arabayı bize yolla bidaha resim çeker yollarsın:)
resimleri yolla,sorada arabayı bize yolla bidaha resim çeker yollarsın:)
s2000 aracıma boya koruma yaptırmak istiyorum da
ücretlendirme hakkında bilgi alabilir miyim pmden?
Maltepe meg e gittim,
3dk da bir ne içersiniz diye sormaları,
Türkçe konuşmayan çalışanları,
İlgisizlikleri,
Bilmişlikleri,
Diğer esnaflara *** atmaları,
Dışında iyiler.
yavuz364
08-08-2010, 17:11
Teşekkürler, çok iyi oldu bu en sevmediğim şeylerin olduğunu bilmem :)
Maltepe meg e gittim,
İlgisizlikleri,
Bilmişlikleri,
Dışında iyiler.
Maltepe meg e gittim,
İlgisizlikleri,
Bilmişlikleri,
Dışında iyiler.
Sahilyolundaki yer mi?
volkan_gs
09-08-2010, 00:30
Ben de boya koruma yaptıracağım sıfır araç için ama kızıltoprak meg yada üsküdar ziebart düşünüyorum ne tavsiye edersiniz hangisinden memnun kalırım?
bugun kiziltoprak meguiarsa gittim,herkes ove ove btiremiyodu taa bakirkoyden dedim inat ettim gidiim bi bakiim herkes cok ovuyo cok ovuyo..sonuc=HUSRAN!
arka camim icerden silinmedi,arka cami icerden silmedin dedigimde, sileriz abi cevabiyla karsilastim..arabaya bindigimde kullugum bosaltilmamisti,halen pis sekilde duruyodu sonradan farkettim..ee binerkende kontrol etmedim sahsen herkes ove ove bitiremeyince..acibademe gidip arabadan indigimdede jantlardaki pislikleri gordum..kisacasi ben memnun kalmadim..bu tarz sikayeti olan oldumu bilmiyorumda bida gitmem sanmiyorum.kolay gelsin herkese.
inan mpower
10-08-2010, 12:30
İSTANBUL FERİKÖYDE ARAÇ BOYA İŞİ İLE UĞRAŞAN HAKAN ABİM SAOLSUN BENİM ARACIMI KOMPLE BOYADI VE ÇOK MEMNUN KALDIM SİZ DOSTALARMIZLA PAYLAŞMAK İSTEDİM BİLGİNİZE ...
http://img265.imageshack.us/img265/110/grnt0138.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/1793/grnt0140.jpg
http://img826.imageshack.us/img826/9186/grnt0141.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/6326/grnt0147.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/5567/grnt0148.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/130/grnt0152.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/4909/grnt0172.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/6937/grnt0173.jpg
http://img683.imageshack.us/img683/6038/grnt0175.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/1921/grnt0177.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/7295/grnt0217e.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/9538/grnt0219.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/9269/grnt0220h.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/162/grnt0229o.jpg
http://img802.imageshack.us/img802/6474/grnt0230.jpg
Nedir bu ? Ben hiç bir şey anlamadım.
Bulut Y.
10-08-2010, 12:35
sanırsam boya işleminde video cekilmiş aktif olmamıs daha.
sanırsam boya işleminde video cekilmiş aktif olmamıs daha.
İyide bike görüntileri devam ediyor :p bekleyelim.
inan mpower
10-08-2010, 12:46
birazdan bitmiş halinin fotoları yüklenicektir.
inan mpower
10-08-2010, 13:13
fotolar eklendi
Fatih Kavak
10-08-2010, 13:43
Ya Maxxcar a yada Kartal sahil yolu Jaws özbekistanlı çocuklar iş ve müşteriye saygı 10 :icon_tup:
Umraniye eyupoglunun ordaki petrol ofisi yaninda arslan oto var arkadasmdir surekli orda yikatirm musteriside iyi var kim olursa olsun memnun ayriliyor tavsiye ederim cila vs icinde meguars urunleri kullaniyor
fastchild
23-01-2011, 13:44
maltepe gülsuyundaki sonax'ı kullanan varmı köpruden korumaya inerken sağdaki petrol ofisinde olan sonax