Orijinalini görmek için tıklayınız : kasko için sigortacı arıyorum
Selamlar..
5 ocakta kaskom bitiyor. Aksigortadan kaskolu.
2009 civic
eski acentamın verdiği fiyattan hiç haz etmedim!
Kaskomu yeniletmek istiyorum
Farklı bir sigorta firması da olabilir.
sigorta işi ile uğraşan arkadaşlar ya da eşi dostu sigortacılık yapan kişiler bana ulaşabilirler mi?
teşekkürler
www.sigortam.net
3 senedir yaptırıyorum, direk police eve teslim ;)
En ufak sorun yasadıgınızda da cok büyük bir firma oldugundan direk exper falan degisiyor istekleriniz bir sekilde gerceklestiriliyor ;)
18-20 tane de kasko sirketiyle calısıyor, tavsiye ederim ;)
ilgileniyorum teşekkürler
Low-Rider
28-12-2009, 23:01
Ulan benim broadway'e kasko yapıcak şifrket yokmu,siteden baktım müşteri danışmanıyla görüşün diyor
Ulan benim broadway'e kasko yapıcak şifrket yokmu,siteden baktım müşteri danışmanıyla görüşün diyor
Gerek varmı. İyi bir alarm taktır. Birde Allah göstermesin pahalı bir araca çarpma ihtimalina karşı teminatı yüksek super trafik sigortası yaptır. Diğer türlü kaza yapsan bile kasko fiyatına toplatırsın.
initial-D
28-12-2009, 23:15
çarşamba günü haberleşiriz istanbuldada olsam tekirdağdada olsam bizim şubelerin birinden hesaplarım.axa,aviva,ray,başak,ankara sigaorta hangisinden uygun çıkarsa bi teklif faxlarım incelersin
Low-Rider
28-12-2009, 23:18
Gerek varmı. İyi bir alarm taktır. Birde Allah göstermesin pahalı bir araca çarpma ihtimalina karşı teminatı yüksek super trafik sigortası yaptır. Diğer türlü kaza yapsan bile kasko fiyatına toplatırsın.
Trafik sigortası varda yüksek süper mi bilmiyorum :D
Ya alarmda çözüm değil ki , götürücek adam yine götürür.
Kendi mahallemde sıkıntı yok güvenlik var vs ama dışarda bir yerde bıraktımmı aklım kalıyor.
initial-D
28-12-2009, 23:21
Trafik sigortası varda yüksek süper mi bilmiyorum :D
Ya alarmda çözüm değil ki , götürücek adam yine götürür.
Kendi mahallemde sıkıntı yok güvenlik var vs ama dışarda bir yerde bıraktımmı aklım kalıyor.
avivanın trafik sigortasında istersen kazada kasko tarzı bişey var.
diyelim kaza yaptın allah göstermesin.karşı tarafı ödedikten sonra eğer daha limit varsa limite kadarda senin aracının hasarını ödüyo kendi trafik sigortan.ama çalınmaya falan yaramaz
Low-Rider
28-12-2009, 23:26
avivanın trafik sigortasında istersen kazada kasko tarzı bişey var.
diyelim kaza yaptın allah göstermesin.karşı tarafı ödedikten sonra eğer daha limit varsa limite kadarda senin aracının hasarını ödüyo kendi trafik sigortan.ama çalınmaya falan yaramaz
Dubai Group Sigorta diye bir firmaymış şimdi baktım.Alarm taktırıyim en iyisi ben:D