Orijinalini görmek için tıklayınız : 25000 lira civarı alınacak otomobil?
baymustang
29-12-2009, 23:09
1. tercihim dizel fakat masrafsız araç
2. yedek parça ucuz ve sorunsuz
3. benzinli veya lpgli olabilir az yakması çok önemli ş.içi 0,20 yakması gerek
4. güvenilir opel ihtimali yüksek
5. sunroof tercihimdir
6. vectra sport 2.5 istiyorum ama korkuyorum lütfen yardımcı olun
diger maddeleri okumadım masrafsız dizel araç istemişsin corolla d4d alacan hocam kafan rahat edecek ;) km bakımların dışında masrafı yok..
yeni ford fiesta dizel tek geçerim.
yazdığınız 6. madde
1. ve 3. birazda 2. maddeyi delip geçen birşey olmuş :)
o fiyatada yıl olarak tam veremicem ama Vectra olmasa Astra dizel bulunabilir.Zaten Astra Vectrayı o kadar da aratan bir araç değil gayet iyidir.
istediğiniz özelliklerde Astra nın bi alt ı 307 i dizel i rahatlıkla bulabilirsiniz.
opel alacaksan lpg taktır hiç dizelle uğraşma. zaten 2.5 v6 istiyorsan prins markayı tak yada prins takılı olanı al sonra tadından yeme..bu kadar basit. ha vectra c 1.6 alırsan lpg nin litre fiyatına gore degişir ama ankarada 13-14 kuruş yakman işten bile değil aklında olsun.
bu arada hem performans hem ekonomi olsun diyorsan astra sportive yada bertone alabilirsin hem fiyat olarak daha uygun hemde parçası çok ve ucuz .
corolla d4d bence de en ideali
bu kardesımız opelcı ondan dolayı :D opel dusunuyor
punto_multijet
30-12-2009, 08:03
motoru multijet veya cdti olsun arac ne olursa olsun motor acısından hiç sıkıntı yasamadan gidersin. d4d diyen arkadaslar olmus fakat 40binde aracını yakmak uzere olan arkadasım var. kendisinde palio multijette var. arabaları değil tabiikide motorları kıyasladıgında kesinlikle multijet diyodu en son konustugumuzda. buarada kıyasladıgı 2 motor biri 40k kmde d4d diğeri 160k kmde multijet
subaru 2.0R alabilirsin lpg liler 20 kuruş civarı yakıyor
Bence uygun denk getirilecek bir e46 320i lpg li süper olur. 4 kapılarda modlandığı zaman bir başka oluyor.
.::EmrE::.
30-12-2009, 09:58
i500 ne oldu Mustafa :D
akbaba78
30-12-2009, 10:00
e46 Bmw al 318 i fln LPG li on numara arac:rolleyes:
Vectra Sport + lpg gerçekten güzel olabilir.ama dizel olaraktan o paralara corsa d bulunabilir sanırım.bana kalsa o paraya en güzeli bertone olur hatta olmuşken 2.0t ver turuncu olursa dahada bir güzel olur :)
http://www.sahibinden.com/esi_yokkk-hatasiz_-_kazasiz_bertonee-94WQQaXQQ19292003WQQpXQQdisplayitem
motoru multijet veya cdti olsun arac ne olursa olsun motor acısından hiç sıkıntı yasamadan gidersin. d4d diyen arkadaslar olmus fakat 40binde aracını yakmak uzere olan arkadasım var. kendisinde palio multijette var. arabaları değil tabiikide motorları kıyasladıgında kesinlikle multijet diyodu en son konustugumuzda. buarada kıyasladıgı 2 motor biri 40k kmde d4d diğeri 160k kmde multijet
d4d den memnun olmayan ilk duydugum insan oldu arkadaşın.. 40k kmde d4dye hiç bakım yaptırmamış olsan yine bişey olmaz.. multijetle d4dyi kıyaslamak hiç mantıklı gelmedi bana valla.. 40k dedin ya.. benim aracım 185k kmde 20k kmde multijet getir bakalım hangisi daha saglıklı.. daha sessiz.. daha atak.. daha sorunsuz.. yani o arkadaşında bi yanlışlık olmalı bana göre kardeş benim görüşüm.. d4d bu paralara alınacak en iyi araba..
peugeot 406 coupe alıp lpg taktırabilirsin :) 3.0 v6 olanları tüpte dediğinin biraz üstüne çıkar ama o paraya alınabilecek görsel anlamda en güzel araçlardan :)
ha bu arada CDTI alınabilir demişsin bide.. corollada CDTI dır ;) yani d4d motorlar da common rail sistemine sahip.. bilinmemesi cok normal.. ama ekstra bi bilgi olarak öyle bi yazayım dedim :)
punto_multijet
30-12-2009, 12:53
d4d den memnun olmayan ilk duydugum insan oldu arkadaşın.. 40k kmde d4dye hiç bakım yaptırmamış olsan yine bişey olmaz.. multijetle d4dyi kıyaslamak hiç mantıklı gelmedi bana valla.. 40k dedin ya.. benim aracım 185k kmde 20k kmde multijet getir bakalım hangisi daha saglıklı.. daha sessiz.. daha atak.. daha sorunsuz.. yani o arkadaşında bi yanlışlık olmalı bana göre kardeş benim görüşüm.. d4d bu paralara alınacak en iyi araba..
d4dyi kucumsemek değil ama bugunde konustuk baska arkadasıda varmıs sikayetci olan. buarada corolla sedandaki d4d bahsettiğin d4d ise linea 90lık daha iyi gibi geliyo bana mesela ayda min. 8-9k km yapan biri olarak o kadar cok denk geliyor ki. buarada performans olarak bahsettiğim konforu kıyaslamıyorum hiç binmedim corollaya bişi diyemem o acıdan
Corolla D-4D
Ayrıca multijet vs D-4D' die bir kıyaslamaya hiç girmeye gerek yok...
Corolla D-4D
Ayrıca multijet vs D-4D' die bir kıyaslamaya hiç girmeye gerek yok...
Aklın yolu bir..
d4dyi kucumsemek değil ama bugunde konustuk baska arkadasıda varmıs sikayetci olan. buarada corolla sedandaki d4d bahsettiğin d4d ise linea 90lık daha iyi gibi geliyo bana mesela ayda min. 8-9k km yapan biri olarak o kadar cok denk geliyor ki. buarada performans olarak bahsettiğim konforu kıyaslamıyorum hiç binmedim corollaya bişi diyemem o acıdan
Hocam imkanı yok.. Şimdi bak Corolla'nın en son cıkan kasası için sölüyosan bunları yeni kasalarda sorun var gerçekten de.. Ama linea dan zayıf kalması söz konusu değil bana göre..
Benim tavsiye ettigim 2006 model dizel Corolla.. Onun piyasadaki o paralara alınacak en iyi araba oldugu üzerine herkesle her türlü konuşmayı yaparım :)
punto_multijet
30-12-2009, 15:18
Hocam imkanı yok.. Şimdi bak Corolla'nın en son cıkan kasası için sölüyosan bunları yeni kasalarda sorun var gerçekten de.. Ama linea dan zayıf kalması söz konusu değil bana göre..
Benim tavsiye ettigim 2006 model dizel Corolla.. Onun piyasadaki o paralara alınacak en iyi araba oldugu üzerine herkesle her türlü konuşmayı yaparım :)
son kasa için ve kendi gözlemim bu soylediğim. onceki msjımda da belirttiğim gibi ayda min 8-9k km yol yapıyorum işim gereği ve yolda oldukca bol cesitte aracla deneme fırsatı yakalıyorum.
2006 tavsiyem diyosun vardır bir bildigin tecruben ona lafım yok.
bu konu içinde eger amac ekonomi ise yolda cok yapılmıyosa asıl dusuncem benzin + lpg olayı
baymustang
30-12-2009, 17:16
kimse honda civic es al demiyor nedense vectra 2.5in bitmeyen sorunları mevcut imiş ondan dolayı karrımı değiştirmiş bulunuyorum.
masrafsız dizel olmasada olur lpgye uysun yeter bana
1. tercihim dizel fakat masrafsız araç
2. yedek parça ucuz ve sorunsuz
3. benzinli veya lpgli olabilir az yakması çok önemli ş.içi 0,20 yakması gerek
4. güvenilir opel ihtimali yüksek
5. sunroof tercihimdir
6. vectra sport 2.5 istiyorum ama korkuyorum lütfen yardımcı olun
Dizel masrafsız az yakan vectra 2.5 :rolleyes:
Opel'i geç Mustafa abi Focus Ghia TDCİ 05-06 rahat bulursun;)
bu arada garajdan "CMB" ben:)
Hacim önemli diyorum. 1.6 110 hp dizel PSA grubu bir araç düşün. Makyajlı 307 yada C4
bence 2008 kasa ford fıesta dızel cok az yakıyo ğercekten
vkarayel
31-12-2009, 15:42
Rover 75 lüksü ve konforu ile bence seni fazlasıyla tatmin eder...
aviator35
31-12-2009, 16:14
vtec2, şehir içi lpg ile 190 kuruş, aldığın tat tartışılamaz:)