Orijinalini görmek için tıklayınız : ekzost manifoldu?
sumunder
30-12-2009, 15:31
ekzost manifoldundaki çatlak aracın performansını çok etkilermi?
etkiler yakıt sarfiyatını artırır aynı zamanda..
sumunder
30-12-2009, 15:39
çatlağı göremedim ama çok fena bir şekilde ses var. ayrıca performansta düştü
punto_multijet
30-12-2009, 15:52
konuyla ilgisiz kalabilir ama bende su sekilde sorayım egzos borusunun baglantı yerinde kat ve orta susturucu arasında contadan kacırıyosa bu cok etkiler mi?
arkadaşlar teknik olarak açılklama yapamam ama bu tür kaçaklar aracın çekişini düşürüyor yakıt sarfiyatını artırıyor.. daha detaylı olarak bilen arkadaşlar yazacaktır.
eksoz degıl arkadaşlar egzoz Tdk onaylı :)
Sierra Rs
20-01-2010, 06:53
Tdk'ya bakmadım ama bence egzost doğrusu..
Egzost manifoldundaki çatlak yada contasından sızan kaçak gaz back pressure'ın düşmesine yol açar,dolayısıyla çekiş düsüklügüne yol açar.dolayısıyla keyifsiz kullanım ve yüksek yakıt..
Tdk'ya bakmadım ama bence egzost doğrusu..
Egzost manifoldundaki çatlak yada contasından sızan kaçak gaz back pressure'ın düşmesine yol açar,dolayısıyla çekiş düsüklügüne yol açar.dolayısıyla keyifsiz kullanım ve yüksek yakıt..
Fakat dogrusu egzoz. Bilginiz olsun bende sizin gibi düşünüyordum ve özellikle araştırmıştım birkaç sene önce.
Sierra Rs
20-01-2010, 11:03
Fakat dogrusu egzoz. Bilginiz olsun bende sizin gibi düşünüyordum ve özellikle araştırmıştım birkaç sene önce.
Tesekkürler :icon_tup: ama ben yine egzost yazarım alıskanlık :)