Orijinalini görmek için tıklayınız : snowboard'a carbon kaplama?
arkadaslar whitefest yaklasirken aklima board'u kaplamak geldi bu kaputlari vs. kapladiklari carbon desenli folyolardan kullanarak sizce mumkunmudur,nerede yaptirabilirim(adanada)?yapilsa nasil durur olmazsa mat siyah nasil yaparim??
simdiden tesekkurler
Adana kısmını bilemiyorum ama kaplama malzemesini satın alıp orada araç kaplama işi yapan biryerde kaplatabilirsiniz .Tabi kar ortamı farklı soğuğa dayanıklılığını görmek açısından ufak bir noktasına yaptırıp test etmenizi tavsiye ederim ... birde alt tarafını kaplamayı tavsiye etmem eyer yapıştırma şeklindeki kaplamalardan kullanacaksanız ...
Malzemeyi bulmakta zorlanırsanız yazarsanız forumdan yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır .
Ayrıca biraz maliyetli olmasına karşın gerçeğin yerini tutmayacağını düşündüğümden bence sebo da board u gönderip gerçek karbon kaplatabilirsiniz ...
O ürünün karda da dayanacağına eminim ...
sprey şekilde boyalar mevcut polisanın vs vs, sağlıklı bi zımpara ile birlikte boyayıp, yine sprey şekilde satılan verniklerden kullanarak mat siyah yapabilirsin. dağa taşa sürtmediğin sürece de boya sökülmesi yaşamazsın :)
ben yıllardan berı kayıyourm sayısız board deyıstırdım ama son yapılan yenı carbon kaplamalar bayagı bır guzel oluyor tabı araclarda kullanılan hatta bunu cok dusundum ılk bordum olanıı sıyaha boyadımarac boyasıyla kayakcılar yuzunden boyaları attı ustunden gecıyorlar hayvanlar m3 carbon kaplama yaparsan bır sıkıntı olmucagını dusundum bende dusunuyrum halen yaptırıcam yanı en kısa zamanda resımlerım koyarım :)
JumboAli
31-12-2009, 07:34
Bız Suanda Pompalı Tufek Kaplıoruz. Arzu Edersenız Kargolayın bıze . Bız kaplıyıp gerı yollıyalım Ozelden Resımlerı gondrerıorum.
bnm aracımın belden aşası öle karbon kaplı adanada of tuning yapabiliyor her türlü işlemi
blackk35alp
31-12-2009, 08:17
izmirde adresımız cok yardımcı oluruz ...cok yakında ustunde karbon olmayan arac kalmıcak.belkı yakında dayanıklı oldugu için sarı taksıler bıle karbona kaplatır kendını...amma olur ama:)
Board'ları pek bilmiyorum ama,
Elanın gerçek karbon fiber yeşil-gri carbon karışım desenli kayakları var, ayrıca titreşim vs. emmesi için üzerinde olan malzemeden dolayı 3boyutlu gibi görünüyor, ve yüksek seri olmadığı için pahalı değiller.
kaplama yerine yeni bir board bak bence :)
bnm aracımın belden aşası öle karbon kaplı adanada of tuning yapabiliyor her türlü işlemi
Arabanın fotolarını görebilir miyim karbonun nasıl durduğunu merak ettim
sebo'yu veya jumbo alinin onerisini gelicek yil icin deneyebilirim yeterli zaman yok su anda ve sticker seklinde kaplananlardan yapicam bu yil deneme amacli...
bu arada umut'un aracinin fotosu:
http://img63.imageshack.us/img63/9015/16603503.th.png (http://img63.imageshack.us/i/16603503.png/)
olm gönder bana yaptırıyım.. zor değil.;) beni biliosun:)
hocam yaptırıcan sonra whitefest gibi bol acemili bir ortama gidicen, daha 15 ci dakkada aceminin biri sırada boardun üstünden geçip bi güzel çizicek..
Seri katil olmak işten değil :)
34tb9544
31-12-2009, 11:56
bende kaplatıcam yakında ama karbon yada mat sıyah deıl kalıte lı bır markanın amblemlerıyle kaplmayaı dusunuıyorum ben once kaplayıp sonra ustune wernık dusundum ama sonrasında protac falan gıbı yerelerı gorunce hıc gerek yok dedım wernıge ben etıketımı kendı tabelacımda yapıp kaplamayı dusunuyorum bır defalık denıycez olmazssa sokerım tabıkı
olm gönder bana yaptırıyım.. zor değil.;) beni biliosun:)
chrysler minibus aliyle beraber yapicaz da wakit yok kanka yoksa direk yollucam sanada adanada halledicez bugun bakalim nasil olcak :)
bu arada sanirim whitefestteki techturkey uyelerini bu gidisle carbon boardlardan tanicaz herkes niyetlenmis :)
bende kaplatıcam yakında ama karbon yada mat sıyah deıl kalıte lı bır markanın amblemlerıyle kaplmayaı dusunuıyorum ben once kaplayıp sonra ustune wernık dusundum ama sonrasında protac falan gıbı yerelerı gorunce hıc gerek yok dedım wernıge ben etıketımı kendı tabelacımda yapıp kaplamayı dusunuyorum bır defalık denıycez olmazssa sokerım tabıkı
vernıgıı at patlıyor vernıkler ben denedım dusun yanı bır yerden atlıyurm ya celıklerı kırılıyor yada bord kırılıyor :D bence m3 carbon kaplama ıyıdır onur torosun yanına ugrucam bır ara
Tunç Adana'da OF Tuning diye bi yer var.. Onlar 3M marka karbon folyo getirmişler.. Emrah samimi oranın sahibiyle onlarla bir görüş derim..
ama once bakımını ıyıı yap sonra kaplattır celıklerınıı 0 zımparala koselıı olsun ovel olursa saga sola donmen bıraz zorlasır
mehmet817
29-10-2011, 01:11
BEN BİRTEK ANTALYADA TEK Bİ FİRMA BİLİYORUM ODA Sönmez Araç Kaplama Antalya (http://www.sonmezarackaplama.com)
adamlar yapıyor yaa x5 den tutda range rover kadar sedefli beyaz metalik azur mavisi her rengi kaplıyorlar
tdipower
29-10-2011, 01:11
BEN BİRTEK ANTALYADA TEK Bİ FİRMA BİLİYORUM ODA Sönmez Araç Kaplama Antalya (http://www.sonmezarackaplama.com)
adamlar yapıyor yaa x5 den tutda range rover kadar sedefli beyaz metalik azur mavisi her rengi kaplıyorlar
yinemi sen yaaaa :D