Orijinalini görmek için tıklayınız : civic ef arka kanpanaları disk yapma
sahibindende şöle bir ilan buldum sanırım arkadaş burdada üye benim arkaları disk fren yapmam için gereken neler tam bilmiyourm ama bir bakarsanız bana yardım cı olursunuz burda komple arka taraf var crx in acaba benim 90 civic ef ye olurmu ? yada arkaları diske çevirmem için başka ne gerekli olcak.
http://www.sahibinden.com/honda_crx_arka_tasiyici_kollar_-58WQQaXQQ18903904WQQpXQQdisplayitem
:rolleyes: yokmu bilen :) gören önceki konuları örnek göstermeyin :) bilgi edinmem lazım :D
serhat306
31-12-2009, 10:46
bu sıstem senın araca olurmu bılmem ama oluyorsa baska bırsey almana gerek olmaz...
olur olmasına da fiyat yüksek
çelik jant göbek bilezikleri bile duruyor üzerinde.. :D
dragstar
02-01-2010, 10:39
birebir uyması lazım viraj demiride üzerinde
birebir uyması lazım viraj demiride üzerinde
aslında uyar diye düşünüyourm ama ustaya sordum abi olurmu diye bakmak lazım diyor? parça burda dilki alıyım desem olmassa napcaz adam satmış geri alırmı :D yada bakalım diye yolla desek yollarmı ? ben sadece fren tertibatını sök yolla dedim arkaları kanpanalar sökülüp diskler fren hortumları üzerinde zaten birtanede crx fren merkezi yeterli olcak heralde ?
torrento
04-01-2010, 17:55
valla yap bakalım bi olursa bizde yaparız artık ef mize:D
valla bende komple crx arka diskler taşıyıcılar falan var ararsan bakarız verirm
amaç :D 200den sonra durmuyormu araç :D
valla kendin gördün durmadığını :D
olcay_bora
23-02-2010, 16:12
eg4 te arka kampana diske geçmek için bana da böle bişey mi lazım yoksa ben nasıl değişirim eg kasada disk olsun istiorum