Orijinalini görmek için tıklayınız : pocket pc ye SD karttan Windows CE kurma sorunsalı
Antalyalogy
31-12-2009, 15:13
Arkadaşlar bunun nasıl yapılacağını bilen var mı?
Teşekkürler...
Low-Rider
31-12-2009, 15:29
Geldi galiba navi :)
Antalyalogy
31-12-2009, 16:08
Özgür geldiği gibi kurcalarken göçerttim ...:D:D:D
iGO8 varda bir de temiz Win CE bulursam tam olacak
Low-Rider
31-12-2009, 16:28
Navigasyon forumlarını karıştır abi sen o zaman:)
Antalyalogy
31-12-2009, 18:15
Dur şimdi temiz rom arıyorum o olursa Win CE unlock ardından bir de wi-fi kart mis olacak..Navi olarak iGO 8 harita olarak da BAşarSoft süşünüyorum.. Ama şu kadar söyliyeyim alet gayet şık ve ekipman dolu...
mustafa-u
31-12-2009, 18:38
Özgür geldiği gibi kurcalarken göçerttim ...:D:D:D
iGO8 varda bir de temiz Win CE bulursam tam olacak
nasıl becerdin ÖZGÜR...:)
benim cihaz geleli yaklaşık 10 gün oldu şimdilik sorunsuz kullanıyorum..
fiiiii mesafedeki benzin istasyonları restaurantlar ve mahalledeki marketlere kadar hepsi mevcut..:D :D
Yiğit Ş.
31-12-2009, 18:43
igo8 in setup ı map i varsa paylaşabilirmisin :D
Antalyalogy
01-01-2010, 16:34
nasıl becerdin ÖZGÜR...:)
benim cihaz geleli yaklaşık 10 gün oldu şimdilik sorunsuz kullanıyorum..
fiiiii mesafedeki benzin istasyonları restaurantlar ve mahalledeki marketlere kadar hepsi mevcut..:D :D
Abi şöyle yaptm fazla araştırmadan iGO 8 in Tr versiyonu yüklemek istedim önce o gitti..
Sonra da forumnavigationda okuduğm bir post da (başka bir alei tarif ediyorlardı) açılışta NAvinin romdan(kendi arayüzünden ) değil de win ce den açılmasını isterseniz registiryde şurayı silin şöle yazın diyen bir açıklamanın etkisi ile o değeri değiştirdim..
Sonuç olarak şu an açılmıyor..:hahaha::hahaha::hahaha:
Şimdi hedef 5 inch chine romu bulmak (4-5 adet var akaşama deneyeceğim)
Sonra da bir yolunu bulup buna win ce yüklemek sonra da wn ce den açılmasını sağlamak...
Pocket pc ye win ce kurma tecrübesi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim :):)
Antalyalogy
01-01-2010, 16:49
igo8 in setup ı map i varsa paylaşabilirmisin :D
Buray takip et aradğın burada var..
http://www.forumnavigation.com/igo8-2010-en-guncel-program-ve-haritalari-win-ce-t209779.html
mustafa-u
01-01-2010, 16:58
mailinizi yazarsanız yollayabilirim...
Yiğit Ş.
01-01-2010, 17:00
Teşekkürler :)
CasabLanca
01-01-2010, 17:21
ctrlpda.com buraya baktın mı usta?
Antalyalogy
01-01-2010, 17:58
Teşekkürler :)
Bilgi paykaştıkça çoğalır...
Mustafa Abi sıfırdan igo 8 yüklemeyi ve yüklenmiş igo ya harita atmayı biliyorsan paylaşırmısın bir çok kişiye faydası olur bence...:icon_tup:
Yiğit Ş.
01-01-2010, 18:07
Süper olur aslında :) Birde GPS Sinyalini bulamıyor cihaz. Nedendir acaba bi fikrin var mı?
Antalyalogy
01-01-2010, 18:28
Süper olur aslında :) Birde GPS Sinyalini bulamıyor cihaz. Nedendir acaba bi fikrin var mı?
Valla ben de yeni girdim bu navi işine ama çok kalmadan ustalaşırım tonla bilgi var nette sadece bendeki model China olduğu için modele özel açıklama bulamıyorum biraz daha kurcalamam lazım kanımca...:D:D
Benim amacım Win CE yi unlock edip desktop free yapmak daha sonra wi-fi SD kartı alıp
internette sörf yapabilen , divx - mp3 oynatabilen aynı zamanda navigasyon özellikli bir pocket pc ye dönüştürmek aleti.. (tonlarca örneği var ) zor değil sadece biraz zaman ayırmak gerekiyor..
140 TL ye daha ne olsun...:eek::eek:
punto_multijet
01-01-2010, 20:14
sdcardın içine igo8 koydum direk calısır durumdaydı
Antalyalogy
01-01-2010, 21:20
5 inch çin malı cihazlar için ( 480 * 272 ) rom buldum SD karta ana path e kopyaladım..
Soft reset atınca halloldu...
Download linki..
http://uploaded.to/file/fw7n31
mustafa-u
01-01-2010, 22:48
bende igo 8 dosyasını sd karta attım..cihaza takınca otomatik olarak okudu..sonrasında da ayarlarını yaptım...
mesela ilk bulduğum igo 8 de israil haritası vardı ama sorunsuz çalışıyordu..sonrasında TR haritalı olanı buldum ama ekranda yan olarak çalışıyordu :beuj::beuj: baktım böyle olmuyor...nasılsa dedim elimde 2 igo 8 var..ama farklı haritalar..dosyaların içeriklerini bana yaracak şekilde aktarma ve uyarlama yaptım...şimdi gayet güzel sorunsuz çalışıyor...
mustafa-u
01-01-2010, 22:59
özgür ...
yarın uygun bi zamanda yanıma uğrarsan yükleyelim...
Antalyalogy
02-01-2010, 01:08
Abi ,
Son durum olarak çöken ROM yazılımını yeniden yükledim.Sitem açılır hale geldi.Beraberinde gelen iGO8 i ve yüklü olan haritaları komple sildim..Bayağı bir araştırmanın sonunda İGO Amigo ve Teletlas ın son haritasını yükledim..Biraz önce de şöyle bir-iki deneme yaptım olmuş..
Yanına geleyim de bak , cebini pm den at da abi arayayım seni gelirken..
ilkerrrrr
04-01-2010, 22:52
Abi ,
Son durum olarak çöken ROM yazılımını yeniden yükledim.Sitem açılır hale geldi.Beraberinde gelen iGO8 i ve yüklü olan haritaları komple sildim..Bayağı bir araştırmanın sonunda İGO Amigo ve Teletlas ın son haritasını yükledim..Biraz önce de şöyle bir-iki deneme yaptım olmuş..
Yanına geleyim de bak , cebini pm den at da abi arayayım seni gelirken..
Son durum nedir. dokunmatiği falan iyi mi navigasyonun. Aynı navigasyondan ben de almayı düşünüyorum da.