Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti kaza :(
arkadaşlar bugün yolda giderken çok kötü bi kaza ile karşılaştım. gerçekten çok üzücü bi durum. herkesi dikkatli araç kullanmaya davet ediyorum. bi anlık hata çok kötü sonuçlara sebep oluyo :(:(:(
arkadaşlar araç sürücüsü yaşıyor. hastaneden dahi taburcu olmuş arabada toplam 3 kişiymiş ve kimseye bişey olmamış. allah tarafından....
http://img33.imageshack.us/img33/1590/grnt0319.th.jpg (http://img33.imageshack.us/i/grnt0319.jpg/)
http://img218.imageshack.us/img218/928/grnt0320.th.jpg (http://img218.imageshack.us/i/grnt0320.jpg/)
http://img189.imageshack.us/img189/525/grnt0321.th.jpg (http://img189.imageshack.us/i/grnt0321.jpg/)
zafer_0403
01-01-2010, 00:38
offf çok kötü ya inşallah içindeki arkadaşa bişey olmamıştır
offf çok kötü ya inşallah içindeki arkadaşa bişey olmamıştır
valla o sırda yaralı dediler ama tam ne olduğu belli değil sanırım arkadaşın :(
of of of Allah kimsenin başına vermesın
Allah korusun:(
inş bisi olmamaıstır diecem ama arabadan gerıye pek bısı kalmamıs.
tahmın ettıgım arac ıse bızım mahalleden satılan xs umarım sahıbınde bişi yoktur cok kotu olmus ::::(
bu arada araba gtı degıl XS sanırım :S
bu arada araba gtı degıl XS sanırım :S
evet galiba gti değil. tam dikkat edemedim. kazayı görünce baya bi etkisi altında kaldım :(
car wolf
01-01-2010, 00:50
o araçtan sağ çıkmak çok az da olsa bir ihtimal inşallah kurtulmuştur yada kurtulur. Allah kimsenin başına vermesin
Low-Rider
01-01-2010, 01:02
Allah göstermesin çok kötü
vayyy anasını carsamba yada persembe sabahı dershaneye gıderken onumden gectı araç ... genc zayıf bı cocuk kullanıyordu.... Umarım bırseyı yoktur.... buarada kaza nerde kaza olmus
Trafıkte dıkkatlı olalım.....
Çok kotu bi durum allah kimsenin basına boyle kotu kazalar vermesin :(
Offf cok kötü yaa::(:(:( Allahım korusun...umarım ölen yoktur:(:(
JumboAli
01-01-2010, 01:36
ooooof allah esırgesın Insallah Icındekılerde Bısey yoktur Allah korusun hepımızı.
erkin006
01-01-2010, 01:46
içim kötü oldu ya...çok fena hakkaten...
Allah korusun :o
geçmiş olsun, işallah önemli bişi yoktur :o
off ya inanılmaz kötü ...
Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin :(
chiefkadir
01-01-2010, 02:33
İnşalah sağ çıkmıştır içindekiler
TolgaEsentepe
01-01-2010, 02:48
Umarım kurtulmuştur içindeki.. Allah korusun hepimizi kazadan beladan çok kötü ya :(
çok kötü bir kaza yaaa... umarım ölen yoktur.... :(
nicomedia
01-01-2010, 03:58
allah korusun çok üzücü
Cok kötü bir kaza, cok zor kurtulmak :(
Biz de ankaraya giderken gördük 2 tır kaza yapmıstı, birinin soför bölümü hic yoktu.
Allah korusun.
of of of umarım bişeyleri yoktur içindekilerin, çok kötü ya :(
of allahım, inşallah bişe olmamıştır demek istiyorum ama arka koltuğa kadar göğüs yukarsı girmiş... aman dikkat diyorum...
Kağan Celep
01-01-2010, 05:03
inşallah bir şey olmamıştır, çok dikkatli olmak gerekiyor.
Cok kötü ya.. :( İnsallah icinden saglam cıkmıslardır..
bişi olmadını sanmıyorum allah rahmet eylesin dikkatli olmak lazım
koyu bır duurum allah kımsenın basına vermesın yazık olmus arabaya
türker42
01-01-2010, 09:29
koyu bır duurum allah kımsenın basına vermesın yazık olmus arabaya
arabaya mı :S
Allah yardımcıları olsun.
SekoLive
01-01-2010, 09:50
allah yardımcısı olsun allah hepimizi korusun
tursurayn
01-01-2010, 09:52
sanırım dedigim araba herhalde aracı gecenlerde pınarlıda gördüm farın birinde xenon var digerinde yok tu inşallah aracın içinden sağlam çıkmışlardır.
Off çok kötü olmuş..İnşallah çocukta bişey yoktur
inşallah bişey yoktur sürücüsünde Allah korusun ya çok kötü..
vayyy anasını carsamba yada persembe sabahı dershaneye gıderken onumden gectı araç ... genc zayıf bı cocuk kullanıyordu.... Umarım bırseyı yoktur.... buarada kaza nerde kaza olmus
Trafıkte dıkkatlı olalım.....
havaalanı yolunda deepo karşısında oldu kaza.
Tuning055
01-01-2010, 11:44
off dıyorum başka bişe demıorum..:(
of of of umarım bişeyleri yoktur içindekilerin.. çok kötü ya : (: (
çok kötü olmuş ya allah kormuştur inş :(
İnşallah bişey olmamıştır :(
Araç gti değil XS dodikleri yok ve tampondan anladığım kadarıyla :(
evet arac xs zaten de valla cok kotu patlamıss hatırlıyorum ılk gtı lar cıktıgında bunları cok gorurduk hızlı makıneler bır anlık dalgınlık bır anlık ufak bır hata bu sekılde kazalar oluyor ınsallah kurtulmustur veya kurtulmuslardır dıyecem amaa sı var ıstee:(
HarunToprak
01-01-2010, 12:43
Çok kötü olmuş inşallah içindekine bişey olmamıştır,çok çok kötü...
Ozan Özer
01-01-2010, 13:10
İnşallah araçtakilere birşey olmamıştır..
Ülkenin bu bozuk yollarında ve bir sürü vurdumduymaz şoför varken çok dikkatli araç kullanmak gerekli.Kendinize istediğiniz kadar güvenin,ama unutmayın ki karşınızdaki aracı kullanan siz değilsiniz.
yasintezcan
01-01-2010, 13:11
Allah düşman başına vermesin:(
çok kötü olmuş.
çok fena.Allah yardımcıları olsun.
cok fena dıkkat etmek lazım.gormden sollama ya da saglama yapıolar gibi inş. yasıodur
Frensizmi vurmuş o öyle,yarısına kadar girmiş araba.
Umarım sağ çıkmıştır.
İnşallah kurtulmuşlardır. Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin.
slowmotion
01-01-2010, 15:42
etkilendim, aracı sürenin ve yanındakinin sağ kurtulacağına inanmıyorum maalesef :(
VTec_king
01-01-2010, 15:42
işallah sağ kurtulmuştur
fren izi göremiyorum resimlerde ya kafası çok güzeldi
yada bu kamyonun arka ışıkları yanmıyordu
dümdüz nasıl girmiş oraya :(
mstpower
01-01-2010, 16:43
işallah arkadasa bişe olmamıstır arac xs
inşallah içindekilere bişi olmamıştır.Allah düşmanımın başına vermesin kaza.çok kötü bir şey
geçmiş olsun dıyelım
orası emnıyet şeridi sanki
allah korusun kurtulması cok zor bence..
.::EmrE::.
01-01-2010, 21:33
Sürücü ne durumda bilgisi olan var mı :(
Öyle bir noktaki hız veya fren pek önemli değil. 1 cam 2 direk darbeyi karşılıyor.
İnşallah içindekilere bir şey olmamıştır. Allah korusun hepimizi.
ahmet3425
01-01-2010, 21:41
surucuden kesin bi haber yok ama boyle bir kazadan sag kurtulması ancak mucize olur cok yazık allah rahmet eylesin:(
lutfen dikkatli olalım arkadaslar trafikte gereksiz hareketlerden kacınalım allah hepimizi boylesine kazalardan korusun bol bol sadaka verin.
içindeki arkadaşlara inşallah bir şey olmamıştır.cana gelen mala gelsin..
Ahmet_28
01-01-2010, 22:09
allah cümlemizi kazadan beladan korusun rabbim
Boost Up
01-01-2010, 22:09
Biraz alakasız olacak ama bende bugün bir kaza gördüm. Ufak bir kız çocuğu karşıdan karşıya geçerken araba çarpmış, oracıkta da ölmüş, üstüne gazete falan serilmişti. Çok kötü oldum ya, kimin aklına gelirki yeni bir yılın ilk gününde vefat edebileceğine:(
deepo yolu dümdüz yol.park halindeykenmi girmiş ne olmuş artık tüh
Rabbim cümlemizi korusun lakin birşeye takıldım kaza sonucu belli değilken nasıl oluyorda ALLAH rahmet eylesin yazıyorsunuz çok ilginç Ölmeden öldürürüsünüz siz insanı .
delsolemrah
01-01-2010, 22:30
yaşıyosa allah şifa versin
O arabadan sürücünün sağ cıkmasını mumkun değil ama öldürmeyen Allah öldürmez diyelim bir ümit.Allah hepimizi korusun trafiğin şakası yok.
Çok kötü olmuş gerçekten..
Allah kimsenin başına vermesin çok dikkatli olmak gerekiyor..
ahmet3425
02-01-2010, 09:45
Rabbim cümlemizi korusun lakin birşeye takıldım kaza sonucu belli değilken nasıl oluyorda ALLAH rahmet eylesin yazıyorsunuz çok ilginç Ölmeden öldürürüsünüz siz insanı .
oldurmeyen allah oldurmez ama dediğim gibi bu kazadan kurtulması mucize olur oracıkta kafası govdesinden ayrılsa nasıl kopmus diyemessin arka koltuklara kadar ust kısım yok cok uzucu bir durum ama gercekci olmak lazım cok yazık olmus cok:(
O arabadan sürücünün sağ cıkmasını mumkun değil ama öldürmeyen Allah öldürmez diyelim bir ümit.Allah hepimizi korusun trafiğin şakası yok.
öldürmeyen allah öldürmez. allah korusun çok dikkatli olmak lazım...
çok kötüymüş yaa. inşallah bişi yoktur kullananda :(
tursurayn
03-01-2010, 12:19
arkadaşlar aracın sürücüsü oaraçtan sag çıkmış ve araçta 2 kişi daha varmış şu anda hastaneden taburcu olmuşlar .
Hızlı_Fransız
03-01-2010, 12:24
bu tür bir kazada ben yapmıştım arkdaşımla cok kötü bir duygu allah kolaylık versin hepsine geçmiş olsun.
dragstar
03-01-2010, 12:30
arkadaşlar aracın sürücüsü oaraçtan sag çıkmış ve araçta 2 kişi daha varmış şu anda hastaneden taburcu olmuşlar .
çok geçmiş olsun allah korumuş resmen
Yok olmaz kardeşim bak burda bir çok kişi ruhuna fatiha bile okudular :):icon_wack
Bundan sonraki yaşamlarını sağlıklı ve huzurlu etsin RABBİM ,bundan sonra biraz daha dikkat ederler inşallah tekrardan geçmiş olsun .
Rockford
03-01-2010, 12:37
damperi acılmayan tüm taşıtların arkasına üreticilerin arkadan carpmalar için araştırıp ürettigi barlar gerekiyo. altta herhangi bi absorb edicek malzeme olmadımı araba zaten ön camla iki direge kadar altına girio o yüzeylerinde zaten bu kadar enerjiyi sönümleyecek bi yapısı yok bagaja kadar gidio sonra.
allah korumus sahibini büyük geçmiş olsun en ölümcül kaza tiplerinden birini yaşamış.
tursurayn
03-01-2010, 13:12
allah hepimizi korusun
öldürmeyen allah öldürmuyor dıye buna denır gecmıs olsun ...toprak ettıler adamları ıkı dakkada
Geçmiş olsn kötü kaza.yaşamaları mucize.allah kimseye vermesin.büyük geçmiş olsn.
ahmet3425
03-01-2010, 14:30
şimdiye dek bi konuda yanıldıgıma hiç bu kadar sevinmemistim:) iyiki yanılmısım.
arkadaslara buyuk gecmis olsun verilmis sadakaları varmıs.
eminmisiniz ölmediğine ben pek inanmıyorum yine umarım yaşıyorlardır ama..
Vallah kazayı görüp yorumları okuduktan sonra acayip daralmıştım taki kurtuldular yorumunu okuyana kadar hiç böyle bi ferahlık hissetmemiştim çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun piskolojiside zor bu işin bişeyler yaparken bir avuç vidadan ibaret olduğunu unutmamak lazım.
böle bı yorummu var yahu emınmısınız bukadar rahat nasıl konusyosunuz...
arkadaşlar araç sürücüsü yaşıyor. hastaneden dahi taburcu olmuş arabada toplam 3 kişiymiş ve kimseye bişey olmamış. allah tarafından....
dragon07
03-01-2010, 20:33
sürücünün sadece burnu kanamıs.2 kişilermiş aracta sevgilisinde kafası yarık ...
serdar_07
03-01-2010, 20:58
allah korumuş valla bende gazatede okudum büyük geçmiş olsun...
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack :icon_wack
Zeka fakirimisin ?
TolgaEsentepe
03-01-2010, 21:52
gerçekten çok sevindim kurtulduklarına.. İnanılmaz bir olay gerçekleşmiş.. Tekrardan doğmak gibi birşeydir bu arabadan sağ çıkmak..
allah korumuş gerçekten, eğer çok kaydıysa araç herhalde büyük bir refleksle eğildiler...
Vallah kazayı görüp yorumları okuduktan sonra acayip daralmıştım taki kurtuldular yorumunu okuyana kadar hiç böyle bi ferahlık hissetmemiştim çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun piskolojiside zor bu işin bişeyler yaparken bir avuç vidadan ibaret olduğunu unutmamak lazım.
ben hala gördüğümün şokundayım zaten ve yaşadıklarına gerçekten çok sevindim ve çok rahatladım inanınki....
_cAgdAsH_
03-01-2010, 22:19
Allah korumuş , geçmiş olsun sahibine
aLperTunga
04-01-2010, 03:26
allah kimsenin başına böyle bir kaza vermesin..hele helede 106 ile hiç vermesin,mazallah 4 tekerli tabut resmen.bazan böyle 106 ları gördükce satayım diyorum ama içimdeki bu 106 sevgisine her defasında yenik düşüyorum...
Allahın takdiri işte gerçekten mucize başka bi açıklaması yok.
uGuR8505
04-01-2010, 06:57
allah kormus içindekileri çok kotu bi kaza:S allah kimsenin basına vermesin..
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack :icon_wack
Zeka fakirimisin ?
evet gülüm..
evet gülüm..
Aman dikkat et gülün dikeni bir yerine batmasın
.
Allah korumuş,çok geçmiş olsun sahibine.
Aman dikkat et gülün dikeni bir yerine batmasın
.
terbiye sınırlarını aşmayın,siz kimsinizde benimle böyle konuşabiliyorsunuz,zeka fakirimiymişim,burada laf kalabalığı yapıpta konuyu da saptırmayalım.benden yana bi terslik varsa ben özür dilerim ama en başta o cümleyi kullanarak siz agresif davranış yapıyorsunuz.benim orada anlatmak istediğimi düşünseydiniz anlardınız,hala siz diye hitap ediyorum saygıdan dolayı.burada herkesin herkese saygı çerçevesinde yorumlar yapması gerekir.bir daha da birşey yazmayacağım.laf salatası yapmaya gerek yok.
Ya kafanızı yormayın buna benzer bir arabadan bende çıktım ! Kısacası yiyecek ekmeğimiz varmış. Arkadaşları da Allah cc korumuş.
öldürmeyen allah öldürmüyo. tavan komple ezilmiş. geçmiş olsun arkadaşlara...
şans eseri kurtulmuşlar geçmiş olsun
offff cok yazık olmus ıns ıcındekılere bısey yokturr
Ahmet_28
21-09-2010, 19:29
offff cok yazık olmus ıns ıcındekılere bısey yokturr
tarihe baktınmı :rolleyes:
allah korumuş..demek daha yiyecek ekmeği warmış..
konu hort olmus arkadaslar yazıyorsunuz ama tarıhe bakmıyorsunuz : )
StyleALP
21-09-2010, 20:59
Çok kötü! Geçmiş Olsun, ALLAH Kimseye Yaşatmasın...
Bak adam vti almış ne sular akmış köprünün altından :)
tursurayn
21-09-2010, 21:41
Bu konu daha duruyormu ben silinmiş sanıyordum
Xenomorph
21-09-2010, 23:35
çocuk vti almış
ya ben ne dıyımkı :D ahahahahah gece gece ıyı guldum Allah'ta senı guldursun :D ahahaha:hahaha::hahaha:
Allah korusun.
Çok kötü olmuş ya :(
Bulut Y.
21-09-2010, 23:49
Tarihe bakan yok galiba Casper :D
S.Özeren
21-09-2010, 23:51
ahahahhahah :D içindekilerin çocuğu olmuş dicek şimdi biri :D
Selcuk_RoL
22-09-2010, 01:09
çok fenaa ya geçmiş olsun
çok kötü inşallah sag çıkmıştır içinden.
KingoAtmo
22-09-2010, 03:48
araştırmacı gazetecilik
Konu kilitlensin en iyisi..=)
:( içindekılerın pek sağ cıkacagını sanmıyorum ama allah her konuda yardımcıları olsun...
arac xs
OnurÖzden
22-09-2010, 08:54
01-01-2010
fsunnetci
22-09-2010, 09:42
Bu araçta o kazadan sonra sağ çıkan olmaz malesef:(
Allah herkese hayırlı ölümler nasib etsin...
SOMEONESPECIAL
22-09-2010, 09:45
Hortingen...............
:scared::scared::scared::scared::scared::scared:
Hort hemde ne hort
Hortunyanabus hortum hortum kompela :D