Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodrumdan Herkese Selamlar
Herkese Merhaba Adım Yiğit 15 yaşındayım
Lise 1. sınıf öğrencisiyim Denizcilik okuyorum Bodrumda oturuyoruz Ford fiesta aracımız var umarım beraber iyi vakit geçiririz. :)
Jön Türk
03-01-2010, 10:39
Onaylanmış.
Hoşgeldin.
CeSaNCeEm
03-01-2010, 10:40
Hoşgeldin...
delsolemrah
03-01-2010, 22:31
Hoşgeldin...
yasintezcan
05-01-2010, 10:44
hoşgeldin.
Herkese Merhaba Adım Yiğit 15 yaşındayım
Lise 1. sınıf öğrencisiyim Denizcilik okuyorum Bodrumda oturuyoruz Ford fiesta aracımız var umarım beraber iyi vakit geçiririz. :)
hoşgeldin kardeşim :)
hoşgeldin Bodrumlular coğaliyor forumda bende az buçuk bodrumlu sayilirm annem sayesinde :)
halikarnas balikçisinin sözüne hastayim bodrumun girişindeki :D bodrumu çok iyi anlatıyor
aleyküm selam hoş gelmişsen
Hosgeldin.Yazlari Yalikavak'ta olmaya calisiyorum...En guzel yerde oturuyorsun kiymetini bil ;-)
aleyküm selam hoş gelmişsen
Hosbulduk saol
hoşgeldin Bodrumlular coğaliyor forumda bende az buçuk bodrumlu sayilirm annem sayesinde :)
halikarnas balikçisinin sözüne hastayim bodrumun girişindeki :D bodrumu çok iyi anlatıyor
Evet uzun bir yazı durup okumak gerekiyor :)
Hosgeldin.Yazlari Yalikavak'ta olmaya calisiyorum...En guzel yerde oturuyorsun kiymetini bil ;-)
Teşekkürler
waterboy07
05-01-2010, 20:20
Selam hoş geldin Yiğit kardeşim keyifli forumlar.:)
Hosbulduk saol
Evet uzun bir yazı durup okumak gerekiyor :)
Teşekkürler
o yazi bilinmezmi evimiz güvercinlikte oldugu icin her bodruma inişimde görürüm çok ta doğru bi söz bence :D
Xenomorph
06-01-2010, 15:21
Hoşgeldiniz... Keyifli Forumlar
Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar
torrento
06-01-2010, 20:09
hoş geldin yiğit keyifli forumlar
Göltürkbükünden selamlar:)
hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar....
Göltürkbükünden selamlar:)
Türkbükündemi oturuyorsunuz?
hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar....