PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tekirdağlı varmı aramızda

kaan megi
03-01-2010, 17:32
herkese merhaba arkadaşlar askerliğimin usta birliği tekirdağ beşiktepe 8.mekanize piyade tugayına çıktı konuyu açmamın sebebi orası hakkında bana bilgi verebilecek arkadaşlarımdan yardım almak nasıl bir yer olduğu hakkında veya daha önce orada vatani görevinin yapan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

mechanıcer
03-01-2010, 17:37
kısın bıras soguk baska bı ıskıntı cekmessın :D

zafer_0403
03-01-2010, 17:37
Ben Tekirdağ/Çerkezköyde yaptım askerliğimi bende piyadeydim oraların sıkıntısı yaz kış tatbikat oluyor kışın sert bir kış yaşanıyor hazırlıklı gitmeni tavsiye ederim insanları iyidir askerlere karşı sıcaktırlar küçük bir tavsiye bir mesleğin varsa söyle orda yoksa bütün amele işlere götürürler ben tabur yazıcısıydım full bir binada yattım ama arkadaşlarım full nöbet inşaat vb. işlerle uğraştılar şimdiden hayırlı teskereler. Not: Komutanların %80 Kırık oluyor ;)

initial-D
03-01-2010, 17:44
tekirdağlıyım

korkutmak gibi olmasın ama "balkanlardan gelen soğuk hava... " diye başlayan hava durumu bültenleri vardır ya,işte orası burası oluyor:)doğuda bile yaşamayacağın bi kış yaşarsın nemden dolayı.yolları kapanır kar yağdığı zaman.ama askeriyenin olduğu için o yollar kapalı bırakmazlar heralde.etrafında hiçbişey yok bilaç köyden başka.merkeze 30km kadar bi mesafede yada 40işte artık neyse.trakyanın en sert ve sıkı askeri bölgesidir.kimi sürgün yeri bile diyor

ama izinlerinde tekirdağa gelirsen memnun kalırsın insanından ve ortamından.çok fazla yapıcak bişey bulamasanda bi pazar gelip deniz kıyısında oturmak iyi gelicektir.

Dragger
03-01-2010, 17:48
Besiktepenin pek Tekirdağ ile alakası yok.

Tekirdagda hava günlük güneslikken orda cok soguk olabilir cünkü Tekirdaga uzak biraz + tepe bir noktadaydı hatırladıgım kadarıyla...

Ama sonuc olarak istedigi kadar soguk olsun dogu ile kıyaslanamaz, rahat bir sekilde yaparsın askerligini, Tekirdag da iyidir insanı da iyidir sıkıntı yasamazsın carsı izinlerinde de ;)

Bi ihtiyacın istegin olursa da haberimiz olsun, orda bircok arkadasım var yardımcı oluruz ;)

kaan megi
05-01-2010, 00:09
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim burdurda acemilik yaptım orasıda epey bi soğuktu orda biraz alıştırdım kendimi soğuğa birde pek üşümem içlik falan bile giymemiştim marttan sonra zaten havalar ısınmaya başlar diye düşünüyorum kışın bana tek avantajı günlerin kısa olması kendimi şanslı hissediyorum kars sarıkamışa ağrıya şırnağa çok giden arkadaşım oldu gene batıdayız ve doğu kadar soğuk olmaz diye düşünüyorum artık ne olursa olsun vatan borcu katlanıcaz ölede bölede bitcek bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

hddsheriff
05-01-2010, 00:17
tekirdağlıyım

korkutmak gibi olmasın ama "balkanlardan gelen soğuk hava... " diye başlayan hava durumu bültenleri vardır ya,işte orası burası oluyor:)doğuda bile yaşamayacağın bi kış yaşarsın nemden dolayı.yolları kapanır kar yağdığı zaman.ama askeriyenin olduğu için o yollar kapalı bırakmazlar heralde.etrafında hiçbişey yok bilaç köyden başka.merkeze 30km kadar bi mesafede yada 40işte artık neyse.trakyanın en sert ve sıkı askeri bölgesidir.kimi sürgün yeri bile diyor

ama izinlerinde tekirdağa gelirsen memnun kalırsın insanından ve ortamından.çok fazla yapıcak bişey bulamasanda bi pazar gelip deniz kıyısında oturmak iyi gelicektir.

koyu olan kısmı bu arkadaşlar ve diğerleri gerçekleştiricek zaten :) askeriyede kar küreme diye bir milli spor var :D