Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gtı & c2 vts rollıng
serhat306
04-01-2010, 09:23
106 gtı
stock sadece son susturucu kat ustunde duruyor
c2 vts
chıp
fılıtre
komple egsoz
sac jantlar
vıdeoda vtr yazıyor yanlış yazılmış...
http://videos.streetfire.net/video/106-gti-vs-C2-vtr-rolling_727376.htm
http://videos.streetfire.net/video/106-gti-vs-C2-vtr_727373.htm
Heyt be serhat abi boy boy geçmişsin C2 VTS i...Maşallah.Allah nazarlardan Saklasın..
maşallah riis sen bu işi biliyorsun :) ama bnı geçemessin o ayrı mesele
bravo hgt
04-01-2010, 09:57
her zaman sölemişimdir bu 106 lar tehlikeli makineler maşşallah diyelim
by_hayali
04-01-2010, 10:20
Heyt be serhat abi boy boy ayırmışsın C2 VTS i...Maşallah.Allah nazarlardan Saklasın..
ayırmak?? orada arkadaş arkadaş denemişler bu ayırmışsın lafına gerek varmı ??
bu arada maşallah iki aracada
Bu benimde geçer :D:D:D
Serhat abi tostunu yemişsin hazırlanmış belli :D
İki araça da maş.
ayırmak?? orada arkadaş arkadaş denemişler bu ayırmışsın lafına gerek varmı ??
bu arada maşallah iki aracada
Kanka rodajı bitir hadi kardeşim bekliyoruz seni :icon_tup:
serhat306
04-01-2010, 13:07
stock olarak ıyı yuruyor arac ama zankı vts vıtes kacırıyor gıbı geldı bana vıdeoda...
bu nası bi roll:D çok trafik var nereye kadar bastınız (kaç km )
maşallah 106 iyi yürümüş kazasız belasız kardeşim...
Sierra Rs
04-01-2010, 13:22
106 kat ve filtre ile cok daha iyi yürür, C2 de timing de vardı..
2 aracada maşallah ;)
106 mı cok gidiyor c2 demi bişi oldu :D
Maşallah İki Aracada 106 Güzel Yürümüş Kazasız Belasız Sürüşler
Ahmet_28
04-01-2010, 15:41
Heyt be serhat abi boy boy geçmişsin C2 VTS i...Maşallah.Allah nazarlardan Saklasın..
sinan canımı sıkma seni kağıt gibi ayırırım ortadan ikiye yavşak
bu arada serhat sıkıntıyı halledelim trafiğin müsait olduğu saatte düzgün bi şekilde deneyecez.2.3. vites ne bu bisikletmi
serhat306
04-01-2010, 15:42
sinan canımı sıkma seni kağıt gibi ayırırım ortadan ikiye yavşak
bu arada serhat sıkıntıyı halledelim trafiğin müsait olduğu saatte düzgün bi şekilde deneyecez.2.3. vites ne bu bisikletmi
ok kardesım daha ıytı bı vıdeoda cekerız sıkıntı yok kımın gectıgı onemlı dııl sen aracını saglam bı yurutte...
Ahmet_28
04-01-2010, 15:47
ben bişey yapmayacam zaten sadece kat arıza ışığını söndürecem.ona formul arıyoruz
serhat306
04-01-2010, 15:48
ben bişey yapmayacam zaten sadece kat arıza ışığını söndürecem.ona formul arıyoruz
kanka bızım burda yapıyorlar kandırıcaz sensoru...
racer corner abi sana msn de de dediğim gibi vtsin vitesleri hızlı değil diye yada kaçırıyormu tam bılemıyorum sesden anlaşıldıgına göre yanlış anlaşılma olmasın Ahmet abi tekrardan maşallah araçlara
Ahmet_28
04-01-2010, 15:57
racer corner abi sana msn de de dediğim gibi vtsin vitesleri hızlı değil diye yada kaçırıyormu tam bılemıyorum sesden anlaşıldıgına göre yanlış anlaşılma olmasın Ahmet abi tekrardan maşallah araçlara
gaz kelebeğinden maalesef
by_hayali
04-01-2010, 16:00
elektronik gaz kelebeği o arabanın gidişini çok etkiliyo ona bir çozüm bulmak lazım ilk önce ;)
saxo vts kelebeği falan uydurulur ona :D
Ahmet_28
04-01-2010, 16:04
elektronik gaz kelebeği o arabanın gidişini çok etkiliyo ona bir çozüm bulmak lazım ilk önce ;)
gaz kelebeği,beyin,komple tesisatla çözeriz mustafa bu işi :D
anladım abi küçücük sorunlar bazen saniyelere bedel oluyor ama olsun maksat beraber birşeyler yapmak
ayrıca sinan abi sende hayatında daha 4000 deviri geçmemiş adamsın bırak roll e çıkmayı böyle tabirlerde bulunmayalım savaştamıyız arkadaş
ohoo cok masrafi var onun :D
abi bir denk gelemedik ya :( cok sukur ariza isigim yanmadi hala mutlu mesut geziyorum
by_hayali
04-01-2010, 16:14
turbo yap o zaman abi :D
Ahmet_28
04-01-2010, 16:15
ohoo cok masrafi var onun :D
abi bir denk gelemedik ya :( cok sukur ariza isigim yanmadi hala mutlu mesut geziyorum
benimki yanmaya başladı tarık bu seferde.yurumuyor araba :( senin korktuğun benim başıma geldi
Ahmet_28
04-01-2010, 16:17
turbo yap o zaman abi :D
yaw zaten egzantrik piston koyacam desen o paralara geliyor.belki stock turbolarım 0,6 bar ince ince :D
benimki yanmaya başladı tarık bu seferde.yurumuyor araba :( senin korktuğun benim başıma geldi
gecmis olsun, gecer belki.. :confused: benimkine de ilerde kesin yanacak diyenler var kiyamet tellallari ama bakalim..
abicm benim yanmayan arızam yok bide beni düşün ben öyle hepsini geçiyorum :D:D
söndürmem lazım benimde acil arıza lambamı silince ciddi fark ediyor.
gecmis olsun, gecer belki.. :confused: benimkine de ilerde kesin yanacak diyenler var kiyamet tellallari ama bakalim..
yanacaaaak bi sabah marşa basıcaksın ve o turuncu lambayı göreceksinnn :evild:
yanacaaaak bi sabah marşa basıcaksın ve o turuncu lambayı göreceksinnn :evild:
amaan zaten yurumuyor araba yansa nolcak :D hahah
amaan zaten yurumuyor araba yansa nolcak :D hahah
çok yakar phuahuahuaa kafayı yersin hesap yapmaktan sonra :D
çok yakar phuahuahuaa kafayı yersin hesap yapmaktan sonra :D
aa cok yakacaksa olmaz o is :hahaha: zaten yol bilgisayarim 0.5-1 litre kadar az gosteriyor artik kesin eminim :mad: bakmiyorum o kadar bundan sonra
@Ahmet_28
Hangi yazılım var üstünde. Yiit'teki Oz'un yaptığı yazılımda neredeyse hiç gazkelebeğinden dolayı gecikme yoktu.
Ahmet_28
04-01-2010, 16:47
@Ahmet_28
Hangi yazılım var üstünde. Yiit'teki Oz'un yaptığı yazılımda neredeyse hiç gazkelebeğinden dolayı gecikme yoktu.
barbaros bayrak yaptı yazılımı.gecikme bu kadar yoktu bendede
ben farkettim c2 de bi isteksizlik söz konusu bi sorunu var belli. arıza lambası büyük ihtimal. gaz tepkimesi düzelip tekrar belirecek bişey diil
Hadi hayırlısı hafta sonu düzeltilmiş olur deneriz ,yalaka varsa onlarıda bekleriz .
abi bana da haber verin cok uzaklarda denemezseniz gelirim
Ahmet_28
04-01-2010, 20:05
abi bana da haber verin cok uzaklarda denemezseniz gelirim
yok uzak değil avrupa yakasında deneriz :D
yok uzak değil avrupa yakasında deneriz :D
avrupa yakasinda nerede mesela :D cok uzak olursa valla gelemem ya benzin cok belimi bukuyor zaten :) orta noktada bulusalim maslak falan :p hatta koprude deneyelim seke seke gideriz :hahaha:
Ahmet_28
04-01-2010, 20:40
avrupa yakasinda nerede mesela :D cok uzak olursa valla gelemem ya benzin cok belimi bukuyor zaten :) orta noktada bulusalim maslak falan :p hatta koprude deneyelim seke seke gideriz :hahaha:
avrupa yakasında biz sanki ucuza alıyoz benzini:)tarık orta yerde yaparız serhat diyor pazar sabahı deneyelim.sabah kalkmak uyarsa 2.köprü çıkışında temde deneriz
avrupa yakasında biz sanki ucuza alıyoz benzini:)tarık orta yerde yaparız serhat diyor pazar sabahı deneyelim.sabah kalkmak uyarsa 2.köprü çıkışında temde deneriz
tabi abi orasi oyle :) pazar sabahi biraz kasar ama olabilir o gun tekrar konusuruz insallah
Kat'lı 106 yeryüzünde kaldı mı diye düşünüyordum
Maşallah
Kat'lı 106 yeryüzünde kaldı mı diye düşünüyordum
Maşallah
Var var öyle ilginç insanlarda var :D:D:D
pazar sabahı erkenden otoban fena olmaz temiz temiz:)
pazar sabahı erkenden otoban fena olmaz temiz temiz:)
Evetttt oyuncular yavaş yavaş dökülüyor :):):)
ya her zaman şunu yazmak istemişimdir :D:D:D:
offffff 106 yarmış içinden geçmiş ahuahauhuha
maşallah bütün araçlara Allah kaza bela vermesin Allah tadınızı bozmasın. Ahmet abi farları ne zaman hallediyoz? aslında angellar ile aklımda fena bi proje var onu yapalım :)
ya her zaman şunu yazmak istemişimdir :D:D:D:
offffff 106 yarmış içinden geçmiş ahuahauhuha
maşallah bütün araçlara Allah kaza bela vermesin Allah tadınızı bozmasın. Ahmet abi farları ne zaman hallediyoz? aslında angellar ile aklımda fena bi proje var onu yapalım :)
:D:D:D
Gel yarın dükkana halledelim göki ahmet farları sattı yarın sahibi gelmeden çizelim kıralımm :D:D
Hızlı c2lerde gelsin pazar sabahı:D
aynen ole en hızlı ları gelsın deneme yapalım hazır yenı tesısat yapılacak ztn sokuldu deneyım bende nos umda ıslak 80 hp de sorunda cıkarmadı :)
aynen ole en hızlı ları gelsın deneme yapalım hazır yenı tesısat yapılacak ztn sokuldu deneyım bende nos umda ıslak 80 hp de sorunda cıkarmadı :)
gelme(Z)RRRRRRRRRR :hahaha::hehe:
mami_makinen
05-01-2010, 00:07
ahmet rolingi bosverde arabadakı muzık daha guzel:d arabandakı sıkıntı kendını bellı edıyo bıde vıteslerı kayseri uzerınden atmasan on numara olcak:D:D:D
Hızlı c2lerde gelsin pazar sabahı:D
sen bi filtre egzozlu 106 geçte biz geliriz yavriiiiii vuhuuuuuuuuuu :D:D
Niye alındınki sen tek hızlı c2 senmisin ahuahsduha:D
Niye alındınki sen tek hızlı c2 senmisin ahuahsduha:D
evet benim müdür :D
Pazar sabah kahvaltı yapalım o zaman :D
Pazar sabah kahvaltı yapalım o zaman :D
yapalım bebeğim uyanabilirsek :rolleyes:
Sefa_vts
05-01-2010, 00:52
TEveccühünüz :D :p
TEveccühünüz :D :p
sana o iğrenç imzayla teveccü meveccü yok kaybol :D
Kendinizi avutun hauhahah:D
onursoytam
05-01-2010, 00:58
maşallah araçlara arıza ışığı en az 2 boy rahat etkiliyor...
abicm benim yanmayan arızam yok bide beni düşün ben öyle hepsini geçiyorum :D:D
söndürmem lazım benimde acil arıza lambamı silince ciddi fark ediyor.
ben kendim söndürüyrum :D
Sefa_vts
05-01-2010, 01:01
yiit e yanıltıcı lazım.. hks nin çıktı diorum dinlemio.. kızla geziceğine para biriktir..
ben kendim söndürüyrum :D
nasil ? :)
yiit e yanıltıcı lazım.. hks nin çıktı diorum dinlemio.. kızla geziceğine para biriktir..
getirtsene yavrum o zaman bi iki tane bakalim calisiyomu. komisyon koymak yok ama :D
nasil ? :)
oldumu canım :D
serhat306
05-01-2010, 08:08
pazar sabahı toplanıyoruz ozaman yenı bı konu acalım bu pazar sabahdan deneme yapalım...
ahmet rolingi bosverde arabadakı muzık daha guzel:d arabandakı sıkıntı kendını bellı edıyo bıde vıteslerı kayseri uzerınden atmasan on numara olcak:D:D:D
:D:D:D:D yahu mamıpower kayseri üzrinden ne demektir yaa:D:D
:D:D:D:D yahu mamıpower kayseri üzrinden ne demektir yaa:D:D
Ceco msn ne gelirmisin . :icon_tup:
ak ı pazar a kadar vermessem bende gelırım arkadaslar, hızlı vts ler 106 lar bekleyın beniiii :D:D
yiit pazar sabahı gel o zaman ok en hızlı ıle denıyım artık hazır sokuk beklıyorum en hızlı ben olıyım ahhahhah
yiit pazar sabahı gel o zaman ok en hızlı ıle denıyım artık hazır sokuk beklıyorum en hızlı ben olıyım ahhahhah
En baba 2 sayfa sonra konu kilit:D:D:D
alptug yürü bee kim tutar senii :icon_tup:
geyiğe devam edecekseniz kapatalım.
yada http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=43931&page=64
dan devam edin
Cihan Çizmeci
05-01-2010, 11:02
Yeter daha fazla dayanamıcam :) Göki geliyim ben araçla pazar gününe yetiştirir miyiz? :D
öyle tüp takıp geçmeyle en hızlı olunmuyoki olsaydı ohoo :D atmosferik yap istersen turbo yap gel geç tamam en hızlı ol ama arka koltuğa mavi tüp koyup tuşa basmakla en hızlı ı ıh olmaaaz :D
getirtsene yavrum o zaman bi iki tane bakalim calisiyomu. komisyon koymak yok ama :D
ben yaptırdım tornacı samide söndü direk. çok basit bişi.
Sefa_vts
05-01-2010, 12:05
öyle tüp takıp geçmeyle en hızlı olunmuyoki olsaydı ohoo :D atmosferik yap istersen turbo yap gel geç tamam en hızlı ol ama arka koltuğa mavi tüp koyup tuşa basmakla en hızlı ı ıh olmaaaz :D
Kıskanma.. Olunur tabiki.. SEnde öyle yapsaydın.. :) Hızlı olmak için illa dediklerini mi yapmak lazım :D deneyinde hızlı çıksın ortaya..
Kıskanma.. Olunur tabiki.. SEnde öyle yapsaydın.. :) Hızlı olmak için illa dediklerini mi yapmak lazım :D deneyinde hızlı çıksın ortaya..
ben gaza bastığımda gitmesini istediğim için böyle yaptırdım tuşa bastığımda gitmesi için diil yavri :) fazla geyik döndü yeterli :heyoo:
Sefa_vts
05-01-2010, 12:10
ben gaza bastığımda gitmesini istediğim için böyle yaptırdım tuşa bastığımda gitmesi için diil yavri :) fazla geyik döndü yeterli :heyoo:
Yok geyik deil ama.. Sen yanlış anlıosun ama yiit hızlı olmayı.. örneğin adam 100 200 ü sendn daha iyidir.. ? gaza basınca tepki istiosan dizel ibiza felan lazım.. :)
Yok geyik deil ama.. Sen yanlış anlıosun ama yiit hızlı olmayı.. örneğin adam 100 200 ü sendn daha iyidir.. ? gaza basınca tepki istiosan dizel ibiza felan lazım.. :)
haklısın kardeşim evet hiç emeğe bakmaz bu işler :)
çirkeflik yapma , oturup izlemek için arabanı aylarca beklemedin değil mi :)
emek , emektir öyle yada böyle :)
Sefa_vts
05-01-2010, 12:13
haklısın kardeşim evet hiç emeğe bakmaz bu işler :)
daha çok emek verilen daha çok gidio olsaydı ferrarileri geçerdim ben :D
Az bişi üstüne gidiyim dedim hemen alınıosun.. olm denesene alptuğ ile..
ahahahah bende hepsı var ama dvd de ızlıyorum hızlıda gıdıyorum vıraj da yapıyorum ceset gıbı gezmıyorum ahahhahha :) benım kadar NOS bas sonra konus kanka 100 shot ok
daha çok emek verilen daha çok gidio olsaydı ferrarileri geçerdim ben :D
Az bişi üstüne gidiyim dedim hemen alınıosun.. olm denesene alptuğ ile..
yok adam gibi açsın yapsın bişeyler o zaman denerim ama hırs şekli 90 basacam 100 basacam seni bitirecem ıuhsahdahdhıaıusdh tarzı hoşuma gitmiyo moruk :)
Kategori farkı olmuyormu alp inki aşırı besleme olmuyormu ? Niye herkez bu yiğit i geçmeye çalışıyor ?
ahahahah bende hepsı var ama dvd de ızlıyorum hızlıda gıdıyorum vıraj da yapıyorum ceset gıbı gezmıyorum ahahhahha :) benım kadar NOS bas sonra konus kanka 100 shot ok
olm namlarla aman diiym fazla viraj yapma seviyoruz seni üzme bizi :)
Sefa_vts
05-01-2010, 12:18
yok adam gibi açsın yapsın bişeyler o zaman denerim ama hırs şekli 90 basacam 100 basacam seni bitirecem ıuhsahdahdhıaıusdh tarzı hoşuma gitmiyo moruk :)
Sen sahiden alınmışsın kanka.. Gerekirse sende nos basarsın.. bu sefer nokta olur o mantıklı düşün..
Herkesin geyik yaptığınında farkında değilsin.. Tamam bariz biraz bilenme var alptuğgillerin tarafından :D ama olsun.. Denedikten sonra şunu diyebiliceksek amenna.. ''ulan nos sen nelere kadirsin''...
olm namlarla aman diiym fazla viraj yapma seviyoruz seni üzme bizi :)
ahhahha bende senı kardesım sıyah c2 yı ornek alıyorum :D
Sefa_vts
05-01-2010, 12:22
Kategori farkı olmuyormu alp inki aşırı besleme olmuyormu ? Niye herkez bu yiğit i geçmeye çalışıyor ?
Yok kanka alakası yok.. herkes samimi arkadaş.. sadece yiit'e baskı uyguluyoruz neden mi?
Biz defalarca teklif ettik bir çok araba ile ki yiitle her hafta mutlaka buluşuyorz ediyoruz geyiği makarayı yapıoruz denme konusunda.. Ama adam kimse ile denemedi bizden :D
Sonunda ölüm varmış gibi bahsedioruz çünkü hırs yapmış gibi.. Örneğin özgün scirocco ile alptuğ c2 ile.. görkemle.. adam arabasını yaptı etti maşallah amacıda belli.. ama bu konuda hiç bir tepki yok.. SEbebi ise aramızda t..ak konusu olmaktan korkuo olması bence..
AYrıca ayrı klasman olarak bakmamak lazım.. O derece hırs yok kimsede :D aşırı besleme atmosferik vs.. gerek yok..
heh kanka konuş nedir bu siyahı geçme aşkı :)
valla bende hırs yok makarama bakarım yııt kardesımdır ztn oda gecse arabama bı sey yapmam bende gecsem ısteyene nos u kıralarım da hahaha :)
Yok kanka alakası yok.. herkes samimi arkadaş.. sadece yiit'e baskı uyguluyoruz neden mi?
Biz defalarca teklif ettik bir çok araba ile ki yiitle her hafta mutlaka buluşuyorz ediyoruz geyiği makarayı yapıoruz denme konusunda.. Ama adam kimse ile denemedi bizden :D
Sonunda ölüm varmış gibi bahsedioruz çünkü hırs yapmış gibi.. Örneğin özgün scirocco ile alptuğ c2 ile.. görkemle.. adam arabasını yaptı etti maşallah amacıda belli.. ama bu konuda hiç bir tepki yok.. SEbebi ise aramızda t..ak konusu olmaktan korkuo olması bence..
AYrıca ayrı klasman olarak bakmamak lazım.. O derece hırs yok kimsede :D aşırı besleme atmosferik vs.. gerek yok..
olm ben seninle denedim erelle denedim yektayla denedm gökiyle denedm sadece özgünle ve görkemle denemedm denediklerimi niye söylemiyosun bu bir 2. si hırslı konusan adamla zaten denemem tadı kaçmasın
nos gayet mantıklı bir modifiye aslında. arabanı denemek istediğin zaman açıyosun sadece geri kalan zamanda hep standart rahat araba ile dolaşabiliyosun:)
alınık NOS :D
yiit arabanı çıkartmıyor musun?
-abi trafiklik durumu var abi şu var bu var sorun değil adamım sıkıntı olmaz aramızda bugün senin başına gelir , yarın benim ..
ama çıktığında ara bari be hain :) ben bakırköyden kalkıp gebzeye araba denemeye gidip kimseyi bulamamış adamım , maslağa mı gelemicem :)
Sefa_vts
05-01-2010, 12:29
olm ben seninle denedim erelle denedim yektayla denedm gökiyle denedm sadece özgünle ve görkemle denemedm denediklerimi niye söylemiyosun bu bir 2. si hırslı konusan adamla zaten denemem tadı kaçmasın
Ahaha :D beni çerez zamanımda geçsin gel bilendim sana.. Yektayla nie deniosun olm zaten hala anlam veremedim.. bende deniorum ara arar.. ben 2 de o 3 te 30 km de :D
Ama arabyı çıkarmıosun yiit bariz anlam veremedik hakkaten.. Sonra çat deneme videosu gelio senden.. o garipsenio.
nos gayet mantıklı bir modifiye aslında. arabanı denemek istediğin zaman açıyosun sadece geri kalan zamanda hep standart rahat araba ile dolaşabiliyosun:)
alınık NOS :D
Re-NOS :D ben de mi kullansam ne? hem adıma da çok uygun :D
Re-NOS :D ben de mi kullansam ne? hem adıma da çok uygun :D
R-ENOS :D
ilerde drag roll için bi araba yaparsam basıcam 75 100 ne varsa.
Ahaha :D beni çerez zamanımda geçsin gel bilendim sana.. Yektayla nie deniosun olm zaten hala anlam veremedim.. bende deniorum ara arar.. ben 2 de o 3 te 30 km de :D
Ama arabyı çıkarmıosun yiit bariz anlam veremedik hakkaten.. Sonra çat deneme videosu gelio senden.. o garipsenio.
iyi ayarla bigün sen ben görkem bi sıkalım o zaman sende bilendiysen :)
dragstar
05-01-2010, 12:35
iki aracada maşallah güzel yürümüşler c2 arıza ışığından yürümemiş bence
bende kendi arıza ışığımı kendim söndürüyorum elm 327 aldım ebayden onla söndürülüyor
beni gözünde o kadar büyütme olm sefayı 4.viteste zor geçiyorum
iki aracada maşallah güzel yürümüşler c2 arıza ışığından yürümemiş bence
bende kendi arıza ışığımı kendim söndürüyorum elm 327 aldım ebayden onla söndürülüyor
kemal bende o cihaza bakıyodum bi bilgi ver bakalım laptopla bağlantılı dimi programdanmı siliyosun yoksa cihazdanmı
http://image5.sahibinden.com/photos/00/54/67/11005467_fw2.jpg
bumudur
Sefa_vts
05-01-2010, 12:38
Deneyelim yawrum.. deneyelim.. ama yeterki deneyelim :) Seni geçmek değil arabanla görmek sevindiricek beni :D
Ahmet_28
05-01-2010, 12:41
meyve veren ağaç taşlanır yiğit ;)
serhat306
05-01-2010, 12:45
sefa sende getır su arabanıda deneyelım kardesım cıktı artık araban :D
Sefa_vts
05-01-2010, 12:54
yahu arabayla denemem için suan 3 ve 5. senkromenç almam lazım.. filtre almam lazım.. şanzuman yağı buji değiştirmem lazım.. herkes ciddiye almış galiba yazdıklarımı.. ben yiit le her zamanki gibi uğraşıyorum :D klasik bu.. bize koyan harekette çıkartamıorum kanka suan dio tamam dioruz çıkarma biz alırız suaraya gideriz buraya gideriz ok.. deneyelim demiorum o yüzden çat video gelio.. bizim üstüne gidip uyuz ettirmeye çalışdığımız nokta bu.. :D
serhat306
05-01-2010, 13:03
yahu arabayla denemem için suan 3 ve 5. senkromenç almam lazım.. filtre almam lazım.. şanzuman yağı buji değiştirmem lazım.. herkes ciddiye almış galiba yazdıklarımı.. ben yiit le her zamanki gibi uğraşıyorum :D klasik bu.. bize koyan harekette çıkartamıorum kanka suan dio tamam dioruz çıkarma biz alırız suaraya gideriz buraya gideriz ok.. deneyelim demiorum o yüzden çat video gelio.. bizim üstüne gidip uyuz ettirmeye çalışdığımız nokta bu.. :D
anladım yahu sen arabanı bı guzel toplada gerısı gelır zaten...;)
Seviyorum lan sizi :):)
serhat gel gel pazar gel ama sakın izin alamadım yana yattım suya battım olmasın ;)
Pazar gti lerle deneyelim dedik millet arabasını sattı, cecoda başına gelecegini biliyor :D:D
serhat306
05-01-2010, 13:24
serhat gel gel pazar gel ama sakın izin alamadım yana yattım suya battım olmasın ;)
Pazar gti lerle deneyelim dedik millet arabasını sattı, cecoda başına gelecegini biliyor :D:D
pazar ordayım sırada bekleyın benı...:hahaha::hahaha:
Cihan Çizmeci
05-01-2010, 13:28
Serhat abi Sefa ve ben bu yaz güzel bi beyaz 3'lü yaparız :) Öncü olarakta Göki'yide önümüze alırız :) Deneriz kim isterse zevkli olur :) Kışın ben yatıcam dedikçe sitede deneme mevzuları çıkıo tabi mevsime göre kar yağmur çamur yok herkez dışarda :) Ben yanlış zamanda geri çekildim :)
serhat306
05-01-2010, 13:46
Serhat abi Sefa ve ben bu yaz güzel bi beyaz 3'lü yaparız :) Öncü olarakta Göki'yide önümüze alırız :) Deneriz kim isterse zevkli olur :) Kışın ben yatıcam dedikçe sitede deneme mevzuları çıkıo tabi mevsime göre kar yağmur çamur yok herkez dışarda :) Ben yanlış zamanda geri çekildim :)
gel kardesım havalar kuru oldugu zaman bız her daım hazırız stock spec:D
yaşarrrr bittin sen pazara kesın geliorummm :icon_tup: :D
dragstar
05-01-2010, 17:39
kemal bende o cihaza bakıyodum bi bilgi ver bakalım laptopla bağlantılı dimi programdanmı siliyosun yoksa cihazdanmı
http://image5.sahibinden.com/photos/00/54/67/11005467_fw2.jpg
bumudur
ewt cihaz bu msnden konuşalım
maşşallah ama olamş böle. kesici görmek isteriz 5 de :)
yaşarrrr bittin sen pazara kesın geliorummm :icon_tup: :D
Ceco yemezlerrrr plakayı değiştir reis neyin ne oldugu çıksın ayrıca ben seninle denerim ve senin 106 gti ile denerim yeke yek :icon_tup:
Mevzu belli semt ikitelli:icon_tup:
:D:D:D:D
vtecburac
05-01-2010, 21:23
ahanın ceco gider yaptı sana :D
ahanın ceco gider yaptı sana :D
Yok gider yokk asla aslaa nooo nooo hayır ,aldıgı aracı hiç bir atmosferik 106 geçemez :)
vtecburac
05-01-2010, 21:33
Yok gider yokk asla aslaa nooo nooo hayır ,aldıgı aracı hiç bir atmosferik 106 geçemez :)
tahmın ettım pejodan gecen genelde HONDA ya bındıgı için eyw o zaman hehehe
Ahmet_28
05-01-2010, 21:35
tahmın ettım pejodan gecen genelde HONDA ya bındıgı için eyw o zaman hehehe
japon ama honda değil burak :)
vtecburac
05-01-2010, 21:36
japon ama honda değil burak :)
hayırlısı olsun kazasız belasız ıns SUBARU:D
İnşallah tahmininde doğrusundur kardeşim ;)
bu hafta sonu çekişmeli olacak gbi.
canlı izlemek lazım :)
vtecburac
05-01-2010, 22:19
bu hafta sonu çekişmeli olacak gbi.
canlı izlemek lazım :)
sizde 206 GTI var sanırım sizde musaıt bır gun karsıya ataşehir taraflarına gelırsenız bıde bı focus sporttrent var 206 gtı la denk araclar oldugundan bı denemek ıstıyoruz cok merak edıoruz acıkcası yolunuz duserse beklerız:)
sizde 206 GTI var sanırım sizde musaıt bır gun karsıya ataşehir taraflarına gelırsenız bıde bı focus sporttrent var 206 gtı la denk araclar oldugundan bı denemek ıstıyoruz cok merak edıoruz acıkcası yolunuz duserse beklerız:)
araya filo sokar 206 gti kardeşim denemeyin :D:D
vtecburac
05-01-2010, 22:23
anlamadım kim kime filo sokar :D?? 206 gtı mı?
Evet kardeş ford'dan cacık olmaz biliyorsun En azından öyle söylemişlerdi :):)
vtecburac
05-01-2010, 22:26
Evet kardeş ford'dan cacık olmaz biliyorsun En azından öyle söylemişlerdi :):)
aynen abı ole dıolar hala stock veya egsoz fıltrelı 206 gtı super olur yokmu yaw bızle deneyecek 206 gtı, sı, ıntegra. he bide focus trent gecen 1.6 ies ler nerde:D ?
aynen abı ole dıolar hala stock veya egsoz fıltrelı 206 gtı super olur yokmu yaw bızle deneyecek 206 gtı, sı, ıntegra. he bide focus trent gecen 1.6 ies ler nerde:D ?
Pimi çektin hala elinde tutuyorsun kardeşşşş :)
vtecburac
05-01-2010, 22:30
heheheeheh süperdi abi ya:hahaha::hahaha:
ama gider yapmak olarak algılanmasında sadece görmek istiyoruz:D
heheheeheh süperdi abi ya:hahaha::hahaha:
ama gider yapmak olarak algılanmasında sadece görmek istiyoruz:D
salla salla sonrada gider yapmak gibi algılanmasın:D
dragstar
05-01-2010, 22:34
muyatın gti rcleri geçiyor ona göre yanlış olmasın:D
muyatın gti rcleri geçiyor ona göre yanlış olmasın:D
O zaman bayağı bir keyifli olacak demekki :):)
vtecburac
05-01-2010, 22:38
salla salla sonrada gider yapmak gibi algılanmasın:D
hehehe senle denıcektın abı gecenlerde kactın yıne sapaklardan:D:hahaha:
Hepinize saplarım :D:D:D:D:D:D:D:D
stp nin arkadaşı ile deneyecektiniz ne oldu o deneme?
hehehe senle denıcektın abı gecenlerde kactın yıne sapaklardan:D:hahaha:
siz birden basıp gittiniz kaybettim sizi ..tel açtım kaç defa bakmadın...yani cezalısın ...beni biliyosun hertürlü herzaman burdayım :)iddaa yok hırs yok dostluğumuz baki..gerisi yalan...
bu 206 atmosferik biraz sıradışı , biraz fazla hızlı diyelim :)
bkz konusu :
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39796
edit : )
serhat306
06-01-2010, 11:43
pazar sabahı kım gelıyor guncelı...:D
ceco yemezlerrrr plakayı değiştir reis neyin ne oldugu çıksın ayrıca ben seninle denerim ve senin 106 gti ile denerim yeke yek :icon_tup:
Mevzu belli semt ikitelli:icon_tup:
:d:d:d:d
anlaştık combooo ;) :d
Sefa_vts
06-01-2010, 11:54
hayırlı olsun.. gelebilirim.. buarada doukan ın arabası mı o avatardadaki ceco?
KANKA SAOLASIN;) BOMBA TAHMIN:D:D:icon_tup:
edit : )
Gercekten cok güzel hızlanıyor masallah ;)
hayırlı olsun.. Gelebilirim.. Buarada doukan ın arabası mı o avatardadaki ceco?
SAOLASIN. evet onun aracı ben aldım
vtecburac
06-01-2010, 20:39
valla bız hazırız dıye defalarca soledık ama hıc ses cıkmadı sadece forumda gazladık:D yınelıyorum denemeye hazır focus bızım ıddamız yok ama sı ıcın araya fılo sokar dıolar bız o fıloyu veya araya gırıcek tırların boyunu saymaya hazırız yeterkı denesınler:D
vtecburac
06-01-2010, 20:44
siz birden basıp gittiniz kaybettim sizi ..tel açtım kaç defa bakmadın...yani cezalısın ...beni biliyosun hertürlü herzaman burdayım :)iddaa yok hırs yok dostluğumuz baki..gerisi yalan...
eyw abım saka yapıyorum takılıyorum sana alınma;)
bu 206 atmosferik biraz sıradışı , biraz fazla hızlı diyelim :)
bkz konusu :
pardon valla ben orjınal sanıyordum sozum meclısten dısarı yanı orjınal 206 GTI la denemek ıstıyoruz:) bu arada gercekten maşallah cok guzel hızlanıyor;)
KANKA SAOLASIN;) BOMBA TAHMIN:D:D:icon_tup:
kanka maminin yanında duran adam subarudan baska bıseye bınmez ya subaru yada 106:D:D
Ahmet_28
06-01-2010, 20:45
206 gti'ya sulanma burak tehlikeli sularda yuzuyon :D
206 gti'ya sulanma burak tehlikeli sularda yuzuyon :D
ehehehhe:D
henüz aracım bitmedi. beyin işi ile uraşıyoruz.o video çok sağlıksız değerlerde öylesine çekilmiş bir videoydu.o nedenle bitmeden deneme yanlısı değilim.aracın bi dk sı bi dksını tutmuyor çünki. sadece izlemek amacı ile pazar günü gelebilirim.
ama tamamen tamamlandıktan sonra tayyar abilerde dahil her çeşit araçla denenir :)
Sierra Rs
07-01-2010, 06:51
maşallah araçlara arıza ışığı en az 2 boy rahat etkiliyor...
bende de 7-8 aydır o2 lerden ötürü arıza lambası yanıyor tüm rollinglere öyle cıktım 2 boy farkediyorsa iyiymis valla :)
valla bız hazırız dıye defalarca soledık ama hıc ses cıkmadı sadece forumda gazladık:D yınelıyorum denemeye hazır focus bızım ıddamız yok ama sı ıcın araya fılo sokar dıolar bız o fıloyu veya araya gırıcek tırların boyunu saymaya hazırız yeterkı denesınler:D
moruk sen Ahmet abi ile de deneyebilirsin trend & c2 vts Ahmet abi uygun görürse.
henüz aracım bitmedi. beyin işi ile uraşıyoruz.o video çok sağlıksız değerlerde öylesine çekilmiş bir videoydu.o nedenle bitmeden deneme yanlısı değilim.aracın bi dk sı bi dksını tutmuyor çünki. sadece izlemek amacı ile pazar günü gelebilirim.
ama tamamen tamamlandıktan sonra tayyar abilerde dahil her çeşit araçla denenir :)
aracın bıtınce deneyecek cok güsel bi tayyarım war, dilediğin zamn beklıyorum;)
aracın bıtınce deneyecek cok güsel bi tayyarım war, dilediğin zamn beklıyorum;)
Esat'ın aldığı JOB'u kastediyorsan o şimdi fazla olabilir. Stock TypeR öncelik.
trendseref
07-01-2010, 18:58
ahmet abi sanki viteslerini dahada iyi oturtursan farklı olucakmış gibi geliyo...ama yinede maşallah abi...
trendseref
07-01-2010, 19:02
biraz ezeli fazla izliyosun gibi geldi....KARDEŞŞŞ:)
trendseref
07-01-2010, 19:09
STP yi şahsen tanımyorum deniycek olan bendim ama aradım gelmediiler...gelmeyine bizde ona yakın bi araçla denedik merakımızdan burak kardeşim sağolsun çağırdı..olay böyle..sonra zavvalı burak yancı oldu bide...yaaa bi araba deniycez neler oldu neler..
Fazla derken sadece pazartesi günleri izliyorum, başka dizide izlemem ama bu hafta pazar günü dizi çekimi olacak gelirsen beraber oynarız dizide :D:D
şeref kardeş dedin kişi senden 6 yaş büyük
şeref kardeş dedin kişi senden 6 yaş büyük
Yok biliyor melih merak etme latife yapıyor,yoksa başına neler gelir tahmin eder :D
trendseref
07-01-2010, 23:09
melih sana hiç bşey dmyrum yaaa.....:):):)
melih sana hiç bşey dmyrum yaaa.....:):):)
deme gibi bi şansın varmı uleyyynnn:D;):o:p
Esat'ın aldığı JOB'u kastediyorsan o şimdi fazla olabilir. Stock TypeR öncelik.
evet ondan bahsedıyorum, maksat denemekse dedım zaten typer ı gecıcem dıye gelmesın:D standart bulana kadar flıtre düzboru egsozlu bı typerla ne yaptıgını gorur enazından;)
Fazla derken sadece pazartesi günleri izliyorum, başka dizide izlemem ama bu hafta pazar günü dizi çekimi olacak gelirsen beraber oynarız dizide :D:D
şişttt combo benı klıbınde oynatırmısın:D:D:D
Pazar sabahı hangi araçlar deniyor şimdi?
Ahmet_28
09-01-2010, 11:00
Pazar sabahı hangi araçlar deniyor şimdi?
106 gti&c2 vts eğer şeref kardeşim gelirse focus sportrend olacak
İlk videodaki araçlar değilmi bu vts ve gti
Ahmet_28
09-01-2010, 11:11
ta kendileri.arıza ışığı yanıyordu O2 sensörü.problemi giderdik tekrar deneyeceğiz
Bende pt52li bir c2 vts varya onunla denemek istiyorum. İletişim kurabilirsem...
ta kendileri.arıza ışığı yanıyordu O2 sensörü.problemi giderdik tekrar deneyeceğiz
sizin yakadami olcaksnz ? burayami gelceksnz :D
Bende pt52li bir c2 vts varya onunla denemek istiyorum. İletişim kurabilirsem...
mükemmel bi karşılasma olur kanka:D ınsallah yııt musaıt olurda gelır denersınız;) arkadaslar ben AK yı verdım ama cam car olarak gelebılrıım:D:D
Sefa_vts
09-01-2010, 11:56
Valla anladığım kadarıyla yiit in o2 problemi sensör vs almadan aynı zamanda yanıltıcı almadan çözülmicek.. 50 km lik bir silme aracı kurtarmaz.. her türlü daha fazla yakıcak edicek vs.. Sağlıklı olmaz..
[QUOTE=Tolga_R;1081124]Bende pt52li bir c2 vts varya onunla denemek istiyorum. İletişim kurabilirsem...[/QUOTE
deneyelim tabi :) araciniz ve specleri nedir
serhat306
09-01-2010, 12:19
pazar sabahı saat 7 de tem cıkısı avrupa yakası guncelı...:D
yiit aracın specleri...
* flitre
* düzboru egsoz
* timing
* chip
* port polhis
* 4 adet teneke jant:D
Ahmet_28
09-01-2010, 13:27
ikisinin ortası kardeşim :D
Ahmet_28
09-01-2010, 13:28
yiit aracın specleri...
* flitre
* düzboru egsoz
* timing
* chip
* port polhis
araba ne kanka ?
ikisinin ortası kardeşim :d
şişittt ahmett kanka ben cıkıcam sımdı sırketten hafta sonu bende ınternet yok saat ve yer belırlenınce bana alo de tamam mıı :):):) ARAC SAXO VTS
ahmet senın aracta ne vardı?
Ahmet_28
09-01-2010, 13:31
ahmet senın aracta ne vardı?
selçuk stock :D
yazılım +timing +cai+egsoz ;)
serhat306
09-01-2010, 13:35
selçuk stock :D
yazılım +timing +cai+egsoz ;)
+++++++ sac jantlar:D
bızım sı ıle bı deneyelım sunu merak edıyorum ne kadar gecceksın
Sefa_vts
09-01-2010, 13:36
yiit aracın specleri...
* flitre
* düzboru egsoz
* timing
* chip
* port polhis
kısa yok mu ? :D
Ahmet_28
09-01-2010, 13:37
deneyelim selçuk sizin si da görmüş oluruz nasıl yuruyor
Ahmet_28
09-01-2010, 13:40
yarın sabah deneyeceğiz si da getirin isterseniz
serhat306
09-01-2010, 14:13
sabah 7 de tem avrupa yakası cıkısı gs satadının onu...
kargalar o saatte kahvaltı etmıyo :D sıze ıyı denemeler
izleyici olarak gelmeyi düşünüyorum.camcar olurum yetişebilirsem :)
sabah 7 de tem avrupa yakası cıkısı gs satadının onu...
ekiplere anons geçelim hemen :P
Ahmet_28
09-01-2010, 16:41
ekiplere anons geçelim hemen :P
selçuk yer saat soruyor biz özelden yazıyoruz serhatta nerdeyse gazete ilanı verecek
vtecburac
09-01-2010, 17:24
bu akşam müsait olursanız ataşehire bekliyoruz focus la denemeye;):icon_tup:
vtecburac
09-01-2010, 17:26
bızım sı ıle bı deneyelım sunu merak edıyorum ne kadar gecceksın
deneyelim selçuk sizin si da görmüş oluruz nasıl yuruyor
bu akşam şu meşhur sı de gelırse denerız :)
burakcım fıltre egzozlu headerssız vtecle 4 e kadar yanyana gıdıp vtece gecılıyormus sızın focus oyle bı duyum aldım,bızım sı ımız fıltre caı headerslıyı 1 boy kadar gecıyor. kı suan ustunde orjınal ara borusu var sadece typer susturucu mevcut daha ara boru bıle yapılmadı :)
vtecburac
09-01-2010, 17:34
ee tamaam deneyelım ıste hem bız gecerız demıyoruzkı basından berı selcuk maksat denemiş görmüş oluruz bi sakıncası yoksa:)
kısa yok mu ? :D
Kısada var kardeşim. Bu akşam bende ataşehirde olacağım. Denemek isteyen buyursun. Maksat eğlenmek benim için geçmişim geçilmişim çokda önemi yok.
Biz ordaydık keyifli denemeler oldu tanıştık sağolsun arkadaşlarla ;)
Şeref in aracının maşallahı var ;)
tarık ın 207 gt deki kat iptali hakkını vermiş maşallah.
beyaz scirocco keyifli bir deneme oldu karşıya beraber döndük keyifli bir geceydi bir dahaki sefere kadar dikkat edin kendinize :D
sabah 7 işi yalan olmuş. :)
sabah 7 işi yalan olmuş. :)
Evet herkez gece denediği için olmadı murat .
Bekar olan arkadaşalar size bir tavsiye,biz ettik siz etmeyin EVLENMEYİN :)
Eray Yümsel
10-01-2010, 14:25
asudhauıdhasudhauheuaheuahuaahuehauea
maşallah araçlara :D:D:D:D:D
Eray Yümsel
10-01-2010, 14:33
biri yaşara reset atsın kitlendi adam auheuaehueauaheauheauhea :D
bekar olan arkadaşalar size bir tavsiye,biz ettik siz etmeyin evlenmeyin :)
ahhh ah :d
puhuauhahuhuahuahuahu yaşar yıktı ezdi beni tamam sustum :D:D:D
Eray Yümsel
10-01-2010, 15:16
onur kabak parlamış lan aeuhaueuaeuhaehuea :D
Sefa_vts
10-01-2010, 15:17
kale kilit gelio :D
onur kabak parlamış lan aeuhaueuaeuhaehuea :D
Reis ileride gülen senmisin ??:D:D
kale kilit gelio :D
Az kaldı azz o sihirli ismi görünce korkuyorum zatenn :p
Ahmet_28
10-01-2010, 15:32
ozan son postları görmedi sanırım :D kale kilidi geç en büyüğünden asma kilit geliyor :D