Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara opel servis
memnun olduğunuz servis var mı?
hepsi aynı gibi,
özellerde Seçim opel
ecthelion
04-01-2010, 12:35
var .
hepsi aynı gibi,
özellerde Seçim opel
sen hangisine gidiyodun yetkili olarak?
opise gidiyordum. toplamda 3 kere gittim, olumsuz birşey olmadı
Yetkili mi ? Özel mi ?
Araç ne ? problem ne ?
yetkili servis. periyodik bakımlar için. periyodik bakım da olsa ufak tefek şeyler de çıkıyor yanında. mesela bir meriva götürdüm servisin birine periyodik bakım için, geri geri giderken frene basınca acayip bi sürtme sesi çıkıyordu, çözemediler. balata spreyi fıslatıp gönderdiler. hala geliyor aynı ses.
ecthelion
04-01-2010, 12:53
yetkili servis. periyodik bakımlar için. periyodik bakım da olsa ufak tefek şeyler de çıkıyor yanında. mesela bir meriva götürdüm servisin birine periyodik bakım için, geri geri giderken frene basınca acayip bi sürtme sesi çıkıyordu, çözemediler. balata spreyi fıslatıp gönderdiler. hala geliyor aynı ses.
balatalardan kaynaklandığını orada kimse söylemedimi?
kellepaca
04-01-2010, 12:54
Şaşmaz Seçim iyi diye biliyorum ben de.
balatalardan kaynaklandığını orada kimse söylemedimi?
balata spreyi ile temizledik, bundan sonra ses yapmaz dediler. araba o zman 3000kmde idi. belki de garantiden değiştirmemek için yaptılar, bilemiyorum.
Henüz yetkili olanına rastlamadım.
Şaşmaz Seçim iyi diye biliyorum ben de.
evet, özel servis olarak orası iyi.
ben opel garaj a gidiyorum ve memnunum. hakan abi sahibi ve kendisi bilkent mezunu ve bu işi aşkla yapan birisi.gayet dürüst ve ustasıda gayet tecrubeli en guzeli bu. opelim.net in sponsorudur kendisi bu arada.
ama gitmeden ara bence. numaranızı çetin verdi diyebilirsin rahatlıkla : 0555 269 6672
Opel garaj hakan 1 numaradır...