Orijinalini görmek için tıklayınız : 200 sx cadde turu..
Ferhat_V
13-12-2006, 11:42
youtubede buldum tanıdıktır belki...
http://www.youtube.com/watch?v=KCfCw0Otd8g&mode=related&search=
sağ tarafta diğer videolarıda var.
Ferhat_V
13-12-2006, 11:45
burdada supranın önünde yanlıyo sahilde :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=TO10N4KgjbE&mode=related&search=
MUGENPOWE®
13-12-2006, 12:05
ılk vıdeo eskıden yayınlanmıstı galıba bu arada supra satılık olan deılmı ?
evet yayınlanmıştı güzel videolar :)
ılk vıdeo eskıden yayınlanmıstı galıba bu arada supra satılık olan deılmı ?
Evet satılık olan fakat hiçbir zaman 65.000$ verilmeyecek bir Supra :D
Yigit^WRX
13-12-2006, 14:57
Yok yaaa ne tanıdıgı
kim tanır onu burda :)
adamın biri işte almış sx i cevirip duruyo orda burda :P :P :P
M_PROJECT
13-12-2006, 16:49
bı kere hacı yesılı kım alırkı o renkten :D
Low-Rider
13-12-2006, 16:52
hergün izliyorum bu videoyu
güzel :)
Tholl-ga
13-12-2006, 17:01
bı kere hacı yesılı kım alırkı o renkten :D
hea yaw kim alır hea bi de kanat takmış o gördüm geçenlerde :)
Yok yaaa ne tanıdıgı
kim tanır onu burda :)
adamın biri işte almış sx i cevirip duruyo orda burda :P :P :P
terbiyesizin onde gideni dimi yigit:D
M_PROJECT
13-12-2006, 17:06
hea yaw kim alır hea bi de kanat takmış o gördüm geçenlerde :)
takkemı takmış :angel:
Yigit^WRX
13-12-2006, 17:23
terbiyesizin onde gideni dimi yigit:D
He walla yaaa resmenn terbiesislikkk :D :D
ahuhauhuahua
daha oncede izlemiştim videoyu
güzeL ya :)
emreekin
14-12-2006, 00:33
kim bu terbiyesizzz....ayıp insanlara ayıp..ben onu elbet bulurm yolda.veririm dersini:) :) :) :)
Tope tope tanımıyoooom tanımıyommmmm yalannnn :)
^^ANIL^^
14-12-2006, 03:03
tanıyan varmı harbi ya bu bizim arkımız olamaz kimse gidip hacı yeşili arabaya binmez bizden ya ahahahah
tanıyan varmı harbi ya bu bizim arkımız olamaz kimse gidip hacı yeşili arabaya binmez bizden ya ahahahah
yok yok anılcım tanımıyoz biz bu arkadaşı kesin tanımıyoz :D
Mechanix
14-12-2006, 09:31
İnşallah bir gün arkadaşlarla buluşmaya gitmek için giyinip aşşa indiğinizde arabanız toppidosuna kadar yeşil oluduğunu görürsünüz. Bir daha da değiştiremezsiniz rengini inşallah ! Terbiyezsizler sizi be ! Kredi alıyorum boyatıyorum arabayı ,sizinle mi uğraşacam ben hayatım boyunca =)
Siliyorum videlarıda "Camii avlusu turu" diye video yapacam,bayılırsınız artık,imam imana geldi dersiniz bu seferde . Allah cezanızı verecek !
bende alıp yesıle boyatıcam ılgı odagı boyle olunuyor
Maşallah arkadaş,saglam yanlıyo yaa:heyoo:
Ferhat_V
14-12-2006, 12:48
İnşallah bir gün arkadaşlarla buluşmaya gitmek için giyinip aşşa indiğinizde arabanız toppidosuna kadar yeşil oluduğunu görürsünüz. Bir daha da değiştiremezsiniz rengini inşallah ! Terbiyezsizler sizi be ! Kredi alıyorum boyatıyorum arabayı ,sizinle mi uğraşacam ben hayatım boyunca =)
Siliyorum videlarıda "Camii avlusu turu" diye video yapacam,bayılırsınız artık,imam imana geldi dersiniz bu seferde . Allah cezanızı verecek !
abi araba seninmiydi yaa...
kusura bakma youtubede gördüm sahilde filan yanlayınca güzel bişey diye koydum istersen konuyu sildir.
Mechanix
14-12-2006, 13:11
Gizli birşey olsa zaten Youtube a da koymazdım :) Önemli değil.
-Bende 3-4 gün önce falan rast geldim izledim , zaten hemen kim olduğunu çözdüm .. :)
mataramasuko
14-12-2006, 13:46
ben bu 200sxlere hastayım cok guzel gorunuyorr cok guzel bır vıdeo
Manimillion
14-12-2006, 14:56
Oha, Supra da biraz daha buyuk kanat olsa, Ataturk havalimanina direk sokarlar artik onu.
Daha önce verilmişti video:D:D:D:D:D
Yigit^WRX
14-12-2006, 16:39
Eheuheueheuh
canım kardeşim musticim bnm sinirlenme ya :D insanlar sewdikleriyle ugraşırmış o yuzden öle laf atmışlar :D zaten sen arabyı kullanırken kimse yeşilligine dikkat etmiyo farkındaysan :P
Tholl-ga
14-12-2006, 17:03
yanlıosun bea :)
leyyn musti ne kısıon olm :) takılıoz yeşil canavarınıda senide seviyos ben bunu espri olsun die yazdın die düşünüyom yoksa sölim yanlarken çarparım kaçamassın :) Nede olsa acemilik var bende :D hehehehhee
Mechanix
15-12-2006, 08:53
Ben laf sokanların listesini tuttum zaten,boya için para toplarken ilk size uğrayacam merak etmeyin =)
Ben laf sokanların listesini tuttum zaten,boya için para toplarken ilk size uğrayacam merak etmeyin =)
intikam olayı olcak galiba :D:D:D
Gel olm seni böle kötü bi durumda kimse yanlız bırakmaz :D :D :D :D
M_PROJECT
15-12-2006, 16:30
ne boyası ben sana 2 takım advan gonderıom sen merak etme :D
^^ANIL^^
16-12-2006, 03:03
arkadaşlar tmm burda dernek kuruyoruz mustafayı hacı yeşilinden kurtarma derneği *** atan herkez yardımda bulunucak öle kaçmak yok ama ahahahah
Mechanix
16-12-2006, 22:46
ne boyası ben sana 2 takım advan gonderıom sen merak etme :D
Tamam kardeşim 3 Spoke olsun,kırmızı =) ahahh