Orijinalini görmek için tıklayınız : Impreza GC8 VF35@ 1.2 Peak 1bar Cont.
Maxiboost
06-01-2010, 19:02
98 GC8 komple stock motor
Standart enjektörler
Walbro benzin pompası
IHI VF35 @ 1.2 bar
Fmic
Gruppe-s Headers ve up pipe
Sanayi spec 76mm downpipe 76mm ara borular hks carbon-ti son susturucu
Short Ram intake
Apexi Power FC Mapped by Oz`
Kadran videosunda 2. vitesten basıyoruz, standart ağarlığa ek olarak 96kg ben varım 1 tane cocuk arabası 1 bavul var. Ağar ağar vites atıyor sahibi bişi olmasın diye dışarıdan olan videoda kırmicak şekilde biraz daha hızlı değiştirdik vitesi baya farketti :D
2 ölüden basmamızın sebebi belki böyle bi setup düşünen arkadaşlar vardır nası birşey ortaya çıkacağını görsünler istedik. İyi seyirler.
http://user.streetfire.net/video/Impreza-GT-40-180-kmh-2_727818.htm
http://user.streetfire.net/video/Impreza-GT_727937.htm
300 hp ustu rahat deil mi?
Maxiboost
06-01-2010, 19:10
ölçmedik daha %100 şuan enjektörler, elimizdeki enjektörler uymayınca standartla idare etmek zorunda kaldık adam gibi bi enjektörle dynoya çıkıcaz :) bana sorarsan 280 falandır herhalde
2005 yılından beri subarucuyum böle dönduren bi subaru görmedık:)
şaka bi yana masallak kardeşlerım stok arabadan böle bide bertan varsa arabada o iş tmm:D
masallah...sarmayinca ole acaip gitmiomus gibi gelior...
Maxiboost
06-01-2010, 19:22
2005 yılından beri subarucuyum böle dönduren bi subaru görmedık:)
şaka bi yana masallak kardeşlerım stok arabadan böle bide bertan varsa arabada o iş tmm:D
VF35 le ne çıkıcak daha :) standart sti turbosu, 1 barda 265hp almışlar sti larda, e bir dünya fark var iki motor arasında gcler kara tren kalır yanında :) misal 1.8 peak 1.5 cont yapan bir sti videosu koyayım :) görüntüden pek bişi anlaşılmıo tahmini hızı anlamak için yazıyorum 4. vites sonu 175kmh. Gc lerin stock motorlaryken kendinden daha ağar olan bir sti gibi gitmesi imkansız aynı basınçlarda.
http://www.youtube.com/watch?v=TzyvOAK15B4
Tam tadında olmuş günlük kullanımda gayet yeterli :)
kickboxer
06-01-2010, 20:54
maşllh :D kesıcıye sokmayın yeter benım orjnal motor turbodaykende ıyı gıdıyodu :D
DoDo_hamann
06-01-2010, 20:56
Gayet tadında olmuş, maşallah kazasız belasız.
çok seri süratlanıyoo maşallah
dragstar
06-01-2010, 21:22
güzel indiriyor yakında bende eklerim bitane gc8 videosu çıtırdan
VF35 le ne çıkıcak daha :) standart sti turbosu, 1 barda 265hp almışlar sti larda, e bir dünya fark var iki motor arasında gcler kara tren kalır yanında :) misal 1.8 peak 1.5 cont yapan bir sti videosu koyayım :) görüntüden pek bişi anlaşılmıo tahmini hızı anlamak için yazıyorum 4. vites sonu 175kmh. Gc lerin stock motorlaryken kendinden daha ağar olan bir sti gibi gitmesi imkansız aynı basınçlarda.
http://www.youtube.com/watch?v=TzyvOAK15B4
1bar peak atıp 0.8-0.9 yürüyo tam 1bar degil.;)
lan 1.2 bar peak yapim derken kıcını yırtıo araba 1.2 cont yzmış oraya 1.2 peak 1 bar cont :)
Maxiboost
07-01-2010, 00:00
1bar peak atıp 0.8-0.9 yürüyo tam 1bar degil.;)
doğrudur yazmak zor geldi :)
@Oz`
haah valla doğrudur bakmadım saate hiç :D commanderdan peak değere bakmış olabilirim
bu yazdıklarının dışında bir işlem varmı ????
2 haftaya kadar bende bir gc8 videosu eklerim ;)
Maxiboost
07-01-2010, 00:15
Hayır yok sadece bunlar var :) diğerleri göstergeler, kule gergileri fln
oz faktörüdür , sasırmam :)
ne faktörü lan kırılmasnı dedi peki dedim :)
guzel olmus, sanzimana dikkat alttan basmayin;)
la korhanımın dongleını verin tırım tırım aranıo :) uahuahaua
ORCUN555
07-01-2010, 01:33
bertan ilk videoda bir bebek arabası yok 2 tane var :D
ayrıca bagajda başka eşyalarda vardı :D
özgün tekrardan ellerine sağlık kullanırken çok keyif alıyorum bu arada debriyajada iyice alıştım silkeleme yaptırmıyorum artık :D
ayrıca bütün tembihlerine rağmen gene kıramadım bertanımı verdim arabayı :D:D
mesajlar içinde herkese teşekkürler
Aydın22B
07-01-2010, 01:44
maşallah :))) nazar değmesin kartanesine
yaw kameraman kim :D cekım süper hehehehehe
olum bertan setup ı nıye eksık sayıyorsun arka koltukta stı kollar vardı:P
ORCUN555
07-01-2010, 01:52
evet bide kolların yanına krank aldık ama daha arka koltuğa koyamadık sulhi kanka sana sesleniyorummmm krankıma iyi bak :)))
la korhanımın dongleını verin tırım tırım aranıo :) uahuahaua
valla dungle i ucurani bulursam bu sefer affetmiycem, serefsizim buffy manyagi yapicam :hahaha:
tmm kardeşim sen merak etme krangın gt4508 ın 2.5 bloğun hazır sen onu kır sora gel yanıma:D
ORCUN555
07-01-2010, 11:10
ağzından yel alsın sulhi kanka ben senin yanına kırmadan gelsem daha iyi :D
Maxiboost
07-01-2010, 11:20
bertan ilk videoda bir bebek arabası yok 2 tane var :D
ayrıca bagajda başka eşyalarda vardı :D
özgün tekrardan ellerine sağlık kullanırken çok keyif alıyorum bu arada debriyajada iyice alıştım silkeleme yaptırmıyorum artık :D
ayrıca bütün tembihlerine rağmen gene kıramadım bertanımı verdim arabayı :D:D
mesajlar içinde herkese teşekkürler
Amma detayci ciktiniz haa :D benzin ceyrek depoydu ona saydim digerlerini :D
@khan
normalde sahibi pek bi yumusak kullanio abi :)
datında güzel olmuş şehir içi için ideal :)
murproject
07-01-2010, 16:38
Maşallah Orçun. Bunun yanına basic bir w/m kit le tadından yenmez gibime geliyor. Aydın'ı gaza getirmeye çalışıyorum, sende zorla :D
adam arabasına kıyamıyo bertan canını almış hahaha :D
ayarını commander'dan mı yaptınız?
maşallah.. fakat 2 şey gözüme çarptı ;
- stock yada standart motor derken bloktan mı bahsediyorsun yani egzantirik falan..
- çok gerekli değil ama 2 person diye birşey yok 2 people olmalı.. incar diye birşey de yok :)
Maxiboost
08-01-2010, 00:17
maşallah.. fakat 2 şey gözüme çarptı ;
- stock yada standart motor derken bloktan mı bahsediyorsun yani egzantirik falan..
- çok gerekli değil ama 2 person diye birşey yok 2 people olmalı.. incar diye birşey de yok :)
valla çokta umrumda değil yabancı diller okumuş biri olarak hızlıca yazdım :) standart motor bence fabrikasyon üst kapak ve blok içidir. Zaten kapak falan yapılsa yazılır build engine, cams vs diye
Mavi olacak sarı ultraleggera jantlar olacak kocaman arka kanat birde bu speclerde bir motor iste tam hayalim :)
Maşallah..
Maxiboost
08-01-2010, 20:51
http://user.streetfire.net/video/GC8-70190-kmh_728239.htm