Orijinalini görmek için tıklayınız : A5 3.0 tdi vs VTİ
A5
Motor ve Performans
Silindir Hacmi: 2967 cc
Silindir Sayısı: 6
Maksimum Güç: 240/4000-4400 hp/dd
Maksimum Tork: 500/1500-3000 Nm/dd
Azami Hız: 250 km/s
0-100 Km Hızlanma: 6.1 sn
Şanzıman: 6 ileri tiptronik
Yakıt Türü: Dizel
Genel: 6.9 lt/100km
Boş Ağırlık: 1660 kg
VTİ
Aem filtre , Ss magnum
60-200 sizce ne olur :)
CeSaNCeEm
07-01-2010, 16:10
A5 rahat geçer...
çok çok rahat derken mesela kaç boy.. :)
nitrO_Oxide
07-01-2010, 16:13
200 lerde 1 boy falan a5 gibime gelio:)
A5 e boy sölesek fanatik derler şimdi. Bi geçer diyelim sadece :D
200 lerde 1 boy falan a5 gibime gelio:)
1 boy mu :)
nitrO_Oxide
07-01-2010, 16:15
1 boy mu :)
azmı attım :D
bu kadar iyi mi gidiyo ya bu A5 :)
_muhaRRem
07-01-2010, 16:17
a5 sline sa bide beyazsa , bir akşamda 3-4 numara alır caddede :D ne rollingi abi :D
Cimmeria
07-01-2010, 16:18
1 boydan daha fazla olur arkadaşlar :) 500 nm torku olan arabayla rollingten bahsediyoruz :)
CeSaNCeEm
07-01-2010, 16:19
Ben denemiştim zamanında 50 den 180e kadar falan bastık 3 4 boy falan rahat vardı aramızda A5 öndeydi...
DogukanB
07-01-2010, 16:20
250hp 500nm 1 boycuk?:D
nitrO_Oxide
07-01-2010, 16:22
nerde bu vtec ciler ya :D
a5 3.0 tdi lar quattro
düşük hızda denememeniz yararınıza olur..
ama şu şartlar altında 0 dan herhangi bir hıza kadar herhangi bi tür karşılaştırmada A5 her daim önde olan olacaktır..
Cimmeria
07-01-2010, 16:25
100 beygir ve 300 nm fark 400 kgyı çok rahat kapatır...
4-5 boy civarı olur rahat rahat
azmı attım :D
Ne boyu olduğuna bağlı :)
TunceR :D 4-5 boy diolar la :D
4-5 boy="şaka yapar" anlamınada gelebilir.
2 de allttan bassınlar vtec gecer...
TunceR :D 4-5 boy diolar la :D
4-5 boy="şaka yapar" anlamınada gelebilir.
valla şaka gibi olur 4-5 boy :):)
CeSaNCeEm
07-01-2010, 16:30
hahahahahaha 30 dan bassınlar vtec 4 5 boy geçer :D
banada öyle geliyo nedense:)
altta mı bassınlar hehe :)
1500 dd de 500 NM..
İster alt üster üst ister sağ ister sol A5 geçer :)
altta mı bassınlar hehe :)
1500 dd de 500 NM..
Hakkaten vtec o devirde kaç nm üretiyor ki alttan geçecek ?
Bana göre vtecin en hızlı olduğu devirde boy gösterir hafifliğinden dolayı ,onla kalır sonra kaça kadar basarlarsa o kadar açılır..3000cc turbo motor kolay kolay kesilmez top speede kadar..
A5 tabiki ;)
Alt devir basılırsa hardcore olur :D
2 direk arası mesafe kadar olur..
200+ dusunmek bile istemiyorum :)
Beyler bi saniye. A5 te turbo var Vtecte turbo olunca şansı bile yok A5 in.
Ben şu cümleyi bekliyorum...
"Ya 1600cc hemde atmo, 3000cc turbo arabayı kovalıyor hiç değilse. Hemde 15 yıllık teknoloji ile. Siz gidin kumda oynayın" puhahahahhahahaha
hay agzını ıbrahım tatlıses opsun lan omer:) ben hala ıddıalıyım soyle 2 de 900 devır gıbı basılırsa vtec bı kafa cıkartır..ustlerde a5 belkı yarım boy falan gecer 295 e kadar...
2 de 900 devir kime göre 900 devir olursa olsun direk A5 atlar bence öne.
izmirde a5 tanıdığı olan var mı 3.0 tdi :)
ben takılıyorum ama bazen yanlıs anlasılıyor sonra adım fanatıge cıkıyor...a5 her turlu vtec ın ıcınden gecer abartmayın derım....
müdür A5 fena üzer.4 5 boy diyorum...fazlası var eksigi yok...
emretorlak
07-01-2010, 17:34
vti alır:)
Cimmeria
07-01-2010, 17:36
pekii type r la deneseler ne olur :D
road runner
07-01-2010, 17:39
''geçilsende geçsende kalbim hep seninle'' arabamı sewiyom ben yahu :D
müdür A5 fena üzer.4 5 boy diyorum...fazlası var eksigi yok...
çok merak ettim şimdi müdür kesin denemek lazım :)
Vtecte turbo var mı denmiş? Ben mi görmedim acaba?
Onurkk06
07-01-2010, 18:11
bu şartlarda a5 alır
Onurkk06
07-01-2010, 18:17
http://www.youtube.com/watch?v=pYqjv42Ub2o golf gtiyle böle gitmiş 3 4 boy fark olur hrealde
trendseref
07-01-2010, 18:29
bencede hertürlü a 5 vtec.. tabiki şampiyon bi araba atmosferikte ama audide iyi beslenmiş...a5 kesinlikle hertürlü alt üst..
pekii type r la deneseler ne olur :D
Yine a5 alir..
http://www.youtube.com/watch?v=pYqjv42Ub2o golf gtiyle böle gitmiş 3 4 boy fark olur hrealde
golf gti değil ama tdi videoda öyle yaziyor
bence her türlü a5 alır
bu goruntuden ve kagıt ustu bılgıden A5 ın alcagı kesın gorunuyor
http://www.youtube.com/watch?v=S_TMYIc3Niw&feature=related
Boy boy olur,:D 3.0 bide tdi auhauha nerdeyse s500-600 ile yuruyo o araclar ..bence vti yanlis bi arac secmis karsisina rakip olarak (hea s500-600u geciomu gecemiyo ama 2boy max arkasinda kaliyo)nerden biliyorum:D denedim ben a6 3.0tdi+s500 :D ahaha
en az 8boy diyorum yada,memlket boyu diyorum:D
Xenomorph
07-01-2010, 19:01
nasıl bir arabam var be nelerle karşılaştırılıor :)
ıse bu yuzden egıtım sart...
......................... :D :hehe::hehe: :D
Juggernaut
07-01-2010, 20:07
A5 bayağı fark atar.
A5 bir kaç kez bagajdan girip kaputtan çıkar spec :D
Sittir olup gider A5 ne Vtec'i ya saçmalamayın artık bence :)
cembozbey
07-01-2010, 22:37
200den bahsediyoruz hee:)
Vtec-SEDAN
07-01-2010, 22:54
a5 bayıltır ama vti filtre sesi güzeldir :)
a5 bayıltır ama vti filtre sesi güzeldir :)
ıste en guzel tanım budur:D:D:D
Emir_b16a
07-01-2010, 22:59
muahahahah a5 saplar :D
haha :D,a5 bayıltır :D
VtecDream
07-01-2010, 23:12
alt devirde vtec'in şansımı var dendi banamı öyle geldi hele hele alt devirlerde vtec'in hiçmi hiç şansı yok..
karşılaştıranlar utansın :)
gerekeni herkes söylemiş zaten de...
Arkadaş bi inanmış.VTEC geçer yorumlarını görücek umuduyla açmış A5 geçer denilince kilosunu filan söylemiş sonrada şaşırdım varsa denemek isterim demiş :)
alt devirlerede vtec nası geçicek zaten bi defa vtec 5500 den sonra acmıyormu ?
A5 o torkla çok can yakar...
bence vtec ini kendi kalsmanın arabalarla dene büyüklere bulaşma
Low-Rider
08-01-2010, 00:33
kadına etek erkeğe vitek
alayına gider alttada gider üsttede gider
Arkadaş bi inanmış.VTEC geçer yorumlarını görücek umuduyla açmış A5 geçer denilince kilosunu filan söylemiş sonrada şaşırdım varsa denemek isterim demiş :)
:)
:icon_tup:
vti m3 typer m5 geçer mevzu budur
Bulut Y.
08-01-2010, 00:38
vtec vaaar vtec var :D:D:D:D:D:D
a5 alır gider....
alt devirde vtec'in şansımı var dendi banamı öyle geldi hele hele alt devirlerde vtec'in hiçmi hiç şansı yok..
Sanki ustte sansi var da, alti kusur kaldi auxhasxhuauhxauhxuha
kadına etek erkeğe vitek
alayına gider alttada gider üsttede gider
Yeaah:alright:
vti m3 typer m5 geçer mevzu budur
Klasmani o ztn ,gecmesse ayip:D
vtec vaaar vtec var :D:D:D:D:D:D
a5 alır gider....
Hz. Vtec .
Super yorumlar:D hehe
Sefa_vts
08-01-2010, 01:34
a5 li arkadaş sıkılmış sağda solda ilgi görmeyi.. otobandada biraz yalnız kalmak istemiş sanırım.. Ondan vti ile denio :)
turkerrr
08-01-2010, 01:39
alt devir üst devir orta devir fark etmez a5 için...
Emir_b16a
08-01-2010, 01:39
a5 li arkadaş sıkılmış sağda solda ilgi görmeyi.. otobandada biraz yalnız kalmak istemiş sanırım.. Ondan vti ile denio :)
vtec ciyerli makinadır öle deme :D
A5 i olan arkadaş tahminen yanında 3-4 manitayla gelir ettimi en temizinden 2000kg
vti da tek kişi full sökük spec gelse
bu videoda belki bişeyler ifade eder :
http://www.youtube.com/watch?v=drNFgLCa-H0&feature=related
A5'te bildiğimiz kamyon motoru var. Çift sıra ayakta yolcu olsa bile vti'ın şansı yok :)
Emir_b16a
08-01-2010, 01:50
A5 i olan arkadaş tahminen yanında 3-4 manitayla gelir ettimi en temizinden 2000kg
vti da tek kişi full sökük spec gelse
bn çırıl çıplak soyuniim ellerimi ayaklarımı bağliim sonra arkadaşlarımla kim kime tecwüz etçek oynayalım gibi bişi oldu bu :D
vtec fantazi kitabı:
syf:86
fantazi 478: Bi A5 3.0 tdi isterim yanıma,benimle deniyen ama gecemiyen...
sanane kardeşim istediğim arabayla denerim geçilirsem ben geçilirim sana giren çıkan ne öyle bi umutla açmış konuyu felan?? yorum yapıyosan 2 araç arasında yap daoğru düzgün yorum yap. büyüklere bulaşırsam ne olur ??
valla çiyerli bi vitek şaka yapabilir
a5 işi abartır eşşeğin kulagına su kaçırır:D:D:D
Cimmeria
08-01-2010, 09:12
valla çiyerli bi vitek şaka yapabilir
şaka dimi gerçekten inanarak söylemediniz bunu :)
a5 alcaadim vazcaydim s6yi satip 5tane vti alasim var,(hani belki biri cigerli fln cikar:D) muhauhauhauhahu :D
SULTANOGLU
08-01-2010, 09:22
of yanınada soğan
karşılaştıranlar utansın :)
bunda utanılacak ne var ucuz arabaların pahalı araçları geçtiği çok görülmüş.
bunda utanılacak ne var ucuz arabaların pahalı araçları geçtiği çok görülmüş.
Şimdi vtec"in A5 göre daha ucuz olmasıyla bu konunun ne alakası var ?
alıntısını yaptığım kişinin yazdığını okursanız ne amaçla yazdığımı görürsünüz.
Rstmania
08-01-2010, 09:54
Şimdi size bir kaç tespit koyucam ona göre yorum yapın..
1- Bu deneme konusunu başlatan arkadaş İzmir'den ( M5, 540 vs konuları hatırlayın)
2- A5 in elbette ölü bir yeri vardır. (Rölanti, 5.vites 60 gibi )
3- A5 i yeni almış gazı fren sana bir sürücü elbet bulunabilir.
4- A5 belkim şiddetli fantazilere kurban gitmiş olup motor olarak bitik konuma gelmiş olabilir.
vkarayel
08-01-2010, 09:55
A5 hem turbo hemde VTI ile arada dağlar var, VTI'ın A5 i geçeceği tek yer yakıt sarfiyatıdır :)
1- Bu deneme konusunu başlatan arkadaş İzmir'den ( M5, 540 vs konuları hatırlayın)
4- A5 belkim şiddetli fantazilere kurban gitmiş olup motor olarak bitik konuma gelmiş olabilir.
:D
A5 hem turbo hemde VTI ile arada dağlar var, VTI'ın A5 i geçeceği tek yer yakıt sarfiyatıdır :)
Hemde dizel..sadece turboya baglamayin isi...
yav böle mantıklı guzel karşılaştırma acamadım hıc yaşta gecti komık olur şimdi acsam.
sakızlardan cıkan arabalarıda karşılaştıralım vtecle güzel olur
2 akşam önce a5 ile denk geldim yolda çok sağlıklı bi deneme olmadı viraj çoktu ama 180-190 lara kadar çıktık . ben ordaki gidişe istisnaden açtım konuyu çevremde de deneyen kımse olmamış daha önce bende konuyu buraya açtım danışmak istedim.. ama kalkıp yok vtec geçer derler umuduyla açmış konuyu, buyuklere bulaşma, karşılaştıran utansın gibi sözler söylenmiş hoş değil bunalr konu amacını aşıyo..
izmirden olunca ne oluyo anlayamadım açsana şu konuyu biraz.
500nm off
A5 ayrılır gider.
Rstmania
08-01-2010, 10:09
Yanında parantez içindeki kısımlarda ne demek istendii yazıyor. ;)
şaka dimi gerçekten inanarak söylemediniz bunu :)
e herhalde:D
vkarayel
08-01-2010, 10:11
:D
Hemde dizel..sadece turboya baglamayin isi...
Dizel olmasıda avantajki 250 beygiri 4.5 k devirde vericek işte ...
Yanında parantez içindeki kısımlarda ne demek istendii yazıyor. ;)
ben parantezden felan anlamam kime taş atıyosun bılmem git ona yaz ne yazıyosan.. bu konuyu açan arkadaş izmirden lafı sen şimdi şurda ne amaçlı yazdın gereği ne ??
Rstmania
08-01-2010, 10:18
Yaw arkadaş bak bakalım ben nereliyim? Ne amaçla yazdığımı da apaçık parantez içinde yazıyor. Ben anlamıyorum dersen al sana açıklaması.. Zamanında VTI M3 kapışması da gördük İzmir'den çıkan, VTI- 540 kapışması da gördük (540 kapışmayı gördüğümden beri araç sanayiden çkmıyor 3 sahip değiştirdi herhalde hala sanayide), daha sonra M5 Typer konusu da ... Arabalar biraz yürüyünce İzmir'de dünyalar karışıyor.
Bu da bunlardan biri..
Hımm sen inatla ki taş atıyorsan git ona yaz diyorsan. Bence sen de o konuları açan arkadaşlardn pek farklı düşünmüyorsun ki böye bir konu açmışsın. 3000 cc V6 motor turbolu bir araç 0-100 verisi 6,1, karşısına egsozlu filtreli VTI ile çıkıyorsun.
Arkadaşlar uzatmayalım şaka kaka oluo harbiden. Hepimiz arkadaşız.
vti'nin alması gerekli değil mi ya :soru:
Dizel olmasıda avantajki 250 beygiri 4.5 k devirde vericek işte ...
E tmm olay orda ztn,phalai ucuz araba mevzusu degil anladin ;) sacma bi karsilastirma yani.. a5 vti`a fazla fazla gelir heryonden ;)
CLİORSLBGZ
08-01-2010, 10:26
A5 gider bi çay içer sonra dönerlen vti a selamün aleyküm kardeş der. :d:d:d:d
mertacar
08-01-2010, 10:27
VTI 'ın sadece filtre egzozla nefesi yetmez bence A5 3.0 tdi'ın yanında...
bu saxo vts ile typer konusuna benziyor...
saxo vts ile typerın sonucu neyse bundada vti ile a5 den çıkacak sonuç aynı....
Yaw arkadaş bak bakalım ben nereliyim? Ne amaçla yazdığımı da apaçık parantez içinde yazıyor. Ben anlamıyorum dersen al sana açıklaması.. Zamanında VTI M3 kapışması da gördük İzmir'den çıkan, VTI- 540 kapışması da gördük (540 kapışmayı gördüğümden beri araç sanayiden çkmıyor 3 sahip değiştirdi herhalde hala sanayide), daha sonra M5 Typer konusu da ... Arabalar biraz yürüyünce İzmir'de dünyalar karışıyor.
Bu da bunlardan biri..
Hımm sen inatla ki taş atıyorsan git ona yaz diyorsan. Bence sen de o konuları açan arkadaşlardn pek farklı düşünmüyorsun ki böye bir konu açmışsın. 3000 cc V6 motor turbolu bir araç 0-100 verisi 6,1, karşısına egsozlu filtreli VTI ile çıkıyorsun.
ben geçtim geçerim felan dedim mi.. 60-200 arası sordum ben.. yolda denk geldik böyle böyle oldu bende merak ettim ona göre konuyu açtım danışmak istedim.. ama sen hondacılara düşmansın galiba kı hepimizi kapsar bı şekilde yazı yazıyosun.
Rstmania
08-01-2010, 10:34
ben geçtim geçerim felan dedim mi.. 60-200 arası sordum ben.. yolda denk geldik böyle böyle oldu bende merak ettim ona göre konuyu açtım danışmak istedim.. ama sen hondacılara düşmansın galiba kı hepimizi kapsar bı şekilde yazı yazıyosun.
Herhangi bir markaya düşman olmam genelde.. Markaya amansızca tutulanlara düşman oluyorum genelde ;)
Konu meclis dışıymış ama neyse ;)
Arkadaşlar ikinizide ii tanırım. Çok krla kişilersiniz karşı karşıya gelseniz böle konuşmassınız. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Özelden çözemiyeceğiniz bişi dğeil.
tunceR ım akşama bana VTI bul :D deneyelim yahu.
Arkadaşlar ikinizide ii tanırım. Çok krla kişilersiniz karşı karşıya gelseniz böle konuşmassınız. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Özelden çözemiyeceğiniz bişi dğeil.
sağol abi. akşam görüşelim abi muhabbet sohbet denıcek araba çok hepside 10 numara insanlar.
Ben geçenlerde yeni bir söz ürettim kendimce, burada kullanmak istiyorum,
A5 sokartır :)
Şaka bir yana a5 uzar gider bence..
punto_multijet
08-01-2010, 11:07
bende istiyom bende :D
VTec_king
08-01-2010, 11:37
yahu karşılaştırdığınız arabaya bakın vti i tabiki a5 alır
2 akşam önce a5 ile denk geldim yolda çok sağlıklı bi deneme olmadı viraj çoktu ama 180-190 lara kadar çıktık . ben ordaki gidişe istisnaden açtım konuyu çevremde de deneyen kımse olmamış daha önce bende konuyu buraya açtım danışmak istedim.. ama kalkıp yok vtec geçer derler umuduyla açmış konuyu, buyuklere bulaşma, karşılaştıran utansın gibi sözler söylenmiş hoş değil bunalr konu amacını aşıyo..
ben gördügümü sölüyorum vti a5in kıçındaydı viraj gelince 2-3 boy açılıyo ara viraj bitiminde yine kıçına geliyo vti:icon_tup:
Bu da bunlardan biri..
arkadasım m3 geçilmez dendi adam geçti videosu war m5side geçti birçok sahit war çok ustasınınz biliyosunuz geçilmez diyosunuz ozamn bulsaydın zamanında geçseydin typerı burda kuru kuru yazmakla olmuyo geçildimi geçiliyo demekki demi;)arkadas merak edip sormus yok izmirli şöle böle yok büyüklere bulaşma yok utansın bunlar yanlış üslub.istiyen istedigine kaldırır geçer yada geçilir orası ayrı:D
müdür canını sıkma sen fn2 typer-106 videosunu hatırla 50 sayfa yazmıslardı yok söle böle diye:)ama bencede a5 geçer:D
gökh@n_gr
08-01-2010, 11:48
adam yaşadığı olayı merak etmiş sormuş denilmeyen şey kalmamış konuyu gereksiz görenlerde yazmasın olsun bitsin bu kadar basit
hatırlamam mı müdür ben çektim.. video da bende:) beni anlayan tek sen varsın şu zalim dünyada. :)
adam yaşadığı olayı merak etmiş sormuş denilmeyen şey kalmamış konuyu gereksiz görenlerde yazmasın olsun bitsin bu kadar basit
:icon_tup::icon_tup::)
Ben yolda birini gördüm onu geçebilir miyim koşarak?
geyikten devam edebilirsiniz konu kitlenecektir
Rstmania
08-01-2010, 11:53
A5
Motor ve Performans
Silindir Hacmi: 2967 cc
Silindir Sayısı: 6
Maksimum Güç: 240/4000-4400 hp/dd
Maksimum Tork: 500/1500-3000 Nm/dd
Azami Hız: 250 km/s
0-100 Km Hızlanma: 6.1 sn
Şanzıman: 6 ileri tiptronik
Yakıt Türü: Dizel
Genel: 6.9 lt/100km
Boş Ağırlık: 1660 kg
VTİ
Aem filtre , Ss magnum
60-200 sizce ne olur :)
Şu iki mesaj konunun başlangıcında bir arada olsaydı böyle tepki almazdı ;):icon_tup: