PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yok yere ceza yedim...

devil_berk22
07-01-2010, 16:30
biraz önce okuldan çıktım eve gelirken polis büyükçekmecede çevirdi ehliyet ruhsat verdim buyrun gelin ceza yazıcaz dedi ne olduğunu anlayamadım ne oldu ne var dememe kalmadan arabada eksoz var ledli stop var rüzgarlık var tamponlarda ekleme var ( bu arada orjinal opel aksesuarı bu spoiler ön arka ekler) vsvsv saymaya başladı bereket film yoktu söktürücekti onuda. Arabada eksoz olarak sadece son susturucu var ve hiç bağarmıyor ben bile arbayı kullanırken eksoz olduğunu unutuyorum o kadar az ses veriyor neyse işi ehliyet kemeri takmamaya bağladık yoksa arabayı bağlıyordu giden 62 tl oldu haram zıkkım olsun inşallah. İnsanların zor kriz günlerinde canını yakanların Allahta döndürüp onlardan bişekilde çıkartır acısını ben buna eminim.

SekoLive
07-01-2010, 16:32
acını paylasıyorm kardeşim... senenin son günlerinde 128 lira kitlediler 0.5 numara cam filminden

TaGo
07-01-2010, 16:36
"Yok yere ceza yedim" demişsin ya. Bu yazı ona iyi bir örenk olmamış.

Deseydinki; "bildiğiniz beyaz şirket aracınla yolda giderken beni durdurdular ve olmayan eksoz değişikliğim ve standart sac jantım vede olmayan spoilerim için bana ceza yazdılar" o daha ii bir örnek olurdu. Milletin durumu kötü, herkes krizdede, bunun için trafik polisininde körmü olması gerekiyor. O adamların görevi zaten bu. Keşke adam akılllı işlerini yapsalarda hep olması gereken şyler için yazsalar cezayı. Bide yok yere geçirenler var.

devil_berk22
07-01-2010, 16:39
tamam o zaman orjinal aksesuarını takmayalım sesi belli belirsiz eksozda takmayalım jantlarım orjinal jant camda filmde yoktu zaten yaşamayan anlamaz ne desek boş burada

yellows2kturbo
07-01-2010, 16:41
tamam sende kendince haklısın belki ama böyle haram sıkkım olsun filan hoş olmamış bencede
sonuçda onların görevide bu

TaGo
07-01-2010, 16:42
Kardeşim sinirlenmişsin anlıyorumda. Sinirlenecek bir durum yok yani. Adam sana gözünün üzerinde kaşın var diye kesmemiş bu cezayı. Zaten öle olsa. Sende o bu şu var derken sende derdinki "hade len bunların hangisini takmak suçki yazıosun". Demekki suçki sende ses edemion demi :D

Benim yaşım çok değil 30. Sadece 12 yıldır legal olarak araç kullanıorum. Milyon km yi devirmişimdir sanırım 2 senede 180.000 km yaptıma göre. Ondan benimde başıma gelmiştir bir ara. Yani ben uzaydan gelmedim :D

devil_berk22
07-01-2010, 16:46
söyledim kendisinede arabam tozlu diyede bağlarsın biz size muhtacız dedim hoşuna gitti heralde suratı güle güle istesem istediğim aracı bağlarım diyor teşekkür ederim diyip dipgaz kalkıp gittim yanından evet haram olsun o verceğm parada

TaGo
07-01-2010, 16:48
söyledim kendisinede arabam tozlu diyede bağlarsın biz size muhtacız dedim hoşuna gitti heralde güle güle istesem istediğim aracı bağlarım diyor teşekkür ederim diyip dipgaz kalkıp gittim yanından evet haram olsun o verceğm parada

olum adam primmi alıo la kestiği cezadan :D puhahahhaha

kardeşim sen kızma bana. Ama bu kadar içerleme arada bir olur hayatta ble şeyler. Gitti gene devletin kasasına hiç olmadı bak, sende ekonomiye katkıda bulundun. Ya rüşvet alaydı cebine gireydi o para...

chaylak
07-01-2010, 16:50
biraz önce okuldan çıktım eve gelirken polis büyükçekmecede çevirdi ehliyet ruhsat verdim buyrun gelin ceza yazıcaz dedi ne olduğunu anlayamadım ne oldu ne var dememe kalmadan arabada eksoz var ledli stop var rüzgarlık var tamponlarda ekleme var ( bu arada orjinal opel aksesuarı bu spoiler ön arka ekler) vsvsv saymaya başladı bereket film yoktu söktürücekti onuda. Arabada eksoz olarak sadece son susturucu var ve hiç bağarmıyor ben bile arbayı kullanırken eksoz olduğunu unutuyorum o kadar az ses veriyor neyse işi ehliyet kemeri takmamaya bağladık yoksa arabayı bağlıyordu giden 62 tl oldu haram zıkkım olsun inşallah. İnsanların zor kriz günlerinde canını yakanların Allahta döndürüp onlardan bişekilde çıkartır acısını ben buna eminim.

eger bunu cezani yazip birakan polisler icin yazdiysan, meraklanma 5 kat daha fazlası senin basina gelir.

arabanda egsoz var, body var, far/stoplarda degisiklik var. ceza yazmis,
benim arabamda da var, banada yazabilir. yasayi cigniyoruz, cezayi yiyoruz oturuyoruz. suan yapacak bişi yok.

beddua etme, edeceksen aractan parcayi söküp alan polislere et, bu tür modifikasyonlara belli bir ölçüde bile olsa izin vermeyen hükümete/yasalara et. mesleki egitim vermeyen, "subarudaki orj. spoilere ceza yazan trafik polisleri gibi" memur yetistiren yönetime et.

sana ceza yazan polis memuru sadece işini, ona söyleneni yapıyor.

devil_berk22
07-01-2010, 16:51
abi yaşına yaşına saygım var sinirliyim kusuruma bakma ancak gerçekten adil bir uygulama değil tamam ben 60 vercicemde trafikte o kadar kanuna aykırı araç var acaba kaçına ceza yazılıyor.

SekoLive
07-01-2010, 16:51
bu arada florya polis okulunun ordada güzel bi çevirme var dikkat edin ordan geçicek olanlar... radarıda koymuslar 2 arabada ileride bekliyor sefaköye gidiş tarafında

devil_berk22
07-01-2010, 16:53
eger bunu cezani yazip birakan polisler icin yazdiysan, meraklanma 5 kat daha fazlası senin basina gelir.

arabanda egsoz var, body var, far/stoplarda degisiklik var. ceza yazmis,
benim arabamda da var, banada yazabilir. yasayi cigniyoruz, cezayi yiyoruz oturuyoruz. suan yapacak bişi yok.

beddua etme, edeceksen aractan parcayi söküp alan polislere et, bu tür modifikasyonlara belli bir ölçüde bile olsa izin vermeyen hükümete/yasalara et. mesleki egitim vermeyen, "subarudaki orj. spoilere ceza yazan trafik polisleri gibi" memur yetistiren yönetime et.

sana ceza yazan polis memuru sadece işini, ona söyleneni yapıyor.

bugün benden yarında sende ceza kotasını dolduruyor işte. Allah yukarda görür benm suçum varsa bana yoksa onlara verir zaten gereken cezalarını

chaylak
07-01-2010, 17:07
ilk cezan herhalde, alışırsın merak etme...

evet bende yolda onlarca araç görüyorum, bende onlarca kez sövüyorum, egsozuma laf eden adam şundan çıkan dumanı görse keşke diyorum ama burasi türkiye.. burada böyle.. yapacak bişey yok :)

devil_berk22
07-01-2010, 17:12
en son 3 sene önce yemiştik camda filmden uzun bi aradan sonra yine yedik

kurtbil
07-01-2010, 18:12
Hadi egsozu anladık da orjınal body kıt e nasıl laf edebılırler ? 1.6 leon a cupra bodykiti yaptıgında o araba trafık ıcın zararlı b hale mı gelyo ornek olarak ? Ewet yasak olan bazı seylerın cezası neyse cekmeye razı olmak gerekıyor ama kafalarında yasak olarak kurtukları seylerı de kendılerıne verılmıs gorev adı altında cok guzel kullanıyorlar.Genelleme yapmamak lazım,forumda b cok kez okuduk mılletın kaputunun altından fıltresını alan da var,hadı b gaza bas da sesını duyalım dıyıp muhabbet edenı de var.

Melih-Ö
07-01-2010, 18:49
bu arada florya polis okulunun ordada güzel bi çevirme var dikkat edin ordan geçicek olanlar... radarıda koymuslar 2 arabada ileride bekliyor sefaköye gidiş tarafında

Yuh diyorum yani başkada bişey demiyorum. Yakında e-5de çevirme yaparlar. En işlek caddede sanayinin orda çevirme. Tilkilik kokusu var bunda

Mr.K
07-01-2010, 18:57
Yuh diyorum yani başkada bişey demiyorum. Yakında e-5de çevirme yaparlar. En işlek caddede sanayinin orda çevirme. Tilkilik kokusu var bunda

besyol sanayinin orda yapmiyolar,tunc petrolun oraya gelmeden yapiyolar.

filayin duzlugunde skiyosun ya gectikten sonra.. isiklarda sagda aliyolar yaada,isiklari gectikten sonra.. ;) besyol sanayi yolunun orda cevirme olmaz,yapamazlar ztn 2 serit yol toputopu..

devil_berk22
07-01-2010, 19:26
Hadi egsozu anladık da orjınal body kıt e nasıl laf edebılırler ? 1.6 leon a cupra bodykiti yaptıgında o araba trafık ıcın zararlı b hale mı gelyo ornek olarak ? Ewet yasak olan bazı seylerın cezası neyse cekmeye razı olmak gerekıyor ama kafalarında yasak olarak kurtukları seylerı de kendılerıne verılmıs gorev adı altında cok guzel kullanıyorlar.Genelleme yapmamak lazım,forumda b cok kez okuduk mılletın kaputunun altından fıltresını alan da var,hadı b gaza bas da sesını duyalım dıyıp muhabbet edenı de var.

vallahi dediği şuydu bunlar teknik değişiklik ruhsata işletmen gerekiyor tamponla farklı stoplar farklı vs. söyledi ama teknik değişiklik nedir onu bilmiyorum bu arada bende b.çekmeceden b.düzüne gelen rampada çevirdi yani arayol falan değil

cnrsrn
07-01-2010, 20:01
besyol sanayinin orda yapmiyolar,tunc petrolun oraya gelmeden yapiyolar.

filayin duzlugunde skiyosun ya gectikten sonra.. isiklarda sagda aliyolar yaada,isiklari gectikten sonra.. ;) besyol sanayi yolunun orda cevirme olmaz,yapamazlar ztn 2 serit yol toputopu..

tam olarak sahil yolu bitiminde çevirme yapıyolar arkadaşlar mitsubishı 2. el galerinin önünde oluyo hatta gecenlerde durdurmuşlardı beni dedım yedik radardan cezayıda araca bakıp saldılar

bu arada geçmış olsun..

gökan
07-01-2010, 20:03
bu olaylar böle gıder durur yapcak bişi yok alıştım valla:)

chaylak
07-01-2010, 20:04

ankarada 4 gidiş - 4 gelişli çevre yolu/otobanda radar kuruluyor.

http://farm1.static.flickr.com/162/425600085_0e79b37c6e.jpg?v=0

bu yolda.. radara girdim.

devil_berk22
07-01-2010, 20:08
bu aralar daha dikkatli olmalıyız bütçe açığını bizim cezalarla kapatıcaklarmış :D

Çağrı
07-01-2010, 20:08
cook gecmıs olsun benım cezada duruyor daha oducem ıns fılm-acık egsoz-hava fıltresı=254tl

devil_berk22
07-01-2010, 20:09
sağolasın çağrı sanada geçmiş olsun sana daha fazla gelmiş ceza :(

devil_berk22
07-01-2010, 20:12
Sanada geçmiş olsun herkese yazılmış bişeyler bu aralar :Deli:

BlackStone
07-01-2010, 20:15

Yanlız tam yapıştırmalık yol :p:D