Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gtı sorgusu
Arkadaşlar bu aracı tanıyan , araç hakkında bilgisi olan varmı :soru:
http://www.sahibinden.com/klima-sunroof_lu-siyah_106_gti-71WQQaXQQ20317275WQQpXQQdisplayitem
temız gozukuyor.. bıde aırbag olsaymıs :)
temız gozukuyor.. bıde aırbag olsaymıs :)
evet temiz gözüküyor ama ne durumdadır acaba? bilenlerden yardım bekliyorum ona göre araca bakmaya gideceğim
Araba yaşına göre çok güzel ve diri bir araç..Yakından da gördüm..12 gibi bir rakama alınabilecek bir araç.
Araba yaşına göre çok güzel ve diri bir araç..Yakından da gördüm..12 gibi bir rakama alınabilecek bir araç.
bende uno takas teklifini kabul etti gel konusalım dedi. Sen aracı birebir gördün mü?
bende uno takas teklifini kabul etti gel konusalım dedi. Sen aracı birebir gördün mü?
Evt aracı birebir gördüm.Zaten galeri oldukları için 4 kapı bir araçla takas onların işine geliyor..Bu araba şaşkın bakkal da görüyordum ben hep..Öyle gazlanmış bir araba değil.Alırken göster bir ustaya tabii ki..
Evt aracı birebir gördüm.Zaten galeri oldukları için 4 kapı bir araçla takas onların işine geliyor..Bu araba şaşkın bakkal da görüyordum ben hep..Öyle gazlanmış bir araba değil.Alırken göster bir ustaya tabii ki..
teşekkürler yarın gidip bi bakacağım
teşekkürler yarın gidip bi bakacağım
Bu arada aracın plakası UP 1001.Pazar günüde açık olurlar..
Bu arada aracın plakası UP 1001.Pazar günüde açık olurlar..
yerleri tam olarak nerede?
yerleri tam olarak nerede?
Bağlarbaşında peugeot açı otoyu geçiyorsun 500 m sonra sağ da MAZDA nın yanında..
yokmu tanıyan bilen baska arkadas__?