Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ap rs - ss rs - bm rs - py rs

LN769
10-01-2010, 11:34
AP RS : Dereceli egzantrik , superchips 8300rpm , filtre , 60mm egzos
SS RS : Filtre , 51mm egzos
BM RS : Filtre , 60mm egzos,
PY RS : Filtre , 60mm egzos,

AP RS - SS RS (cam car)
http://user.streetfire.net/video/SS-Clio-Rs-Ap-Clio-Rs_728369.htm

AP-BM-SS (cam car)
http://user.streetfire.net/video/SS-Clio-RSBM-Clio-RSAP-RS_728360.htm

PY-SS
http://user.streetfire.net/video/PY-Clio-Rs-SS-Clio-Rs_728374.htm

cam car BM rs : http://user.streetfire.net/video/SS-RS-AP-RS-BM-RS-CLio-RS_728424.htm

depresif
10-01-2010, 11:39
güzel denemeler olmuş. maşallah.

BAHADIR24
10-01-2010, 11:50
gündüz çekimi çok güzel olmuş videolar.araçlara maşallah...
dereceli olan rs e usta eli değmeli;)

CLIORS
10-01-2010, 12:00
SS yine yurumus masallah, AP yi elden gecirmek lazim uzerindekilere gore yuruyusu az

BoraRS
10-01-2010, 12:01
RS lere Maşallah.

SifirinciMurat
10-01-2010, 12:06
hangisi hangisi anlayamadım ama ortalarda görünen araba 3. kornada basmayı bir türlü denk getiremedi

CLIORS
10-01-2010, 12:07
bir de benzin bu kadar azken cok yuklenmeyin pompa elinizde kalir

CLIORS
10-01-2010, 12:08
burasi RS topici zaten emme manifoldunu portlarini islettirmek isteyenler PM atsinlar

SifirinciMurat
10-01-2010, 12:08
cnc'yi faaliyete geçirdik galiba hocam :)

CLIORS
10-01-2010, 12:09
once talebi bir goreyim :)

SifirinciMurat
10-01-2010, 12:10
beni yaz sen kafadan, kalabalık olsun ;)

BoraRS
10-01-2010, 12:17
Beni de yaz maksat listeyi kabartmak hahaha

CLIORS
10-01-2010, 12:31
Bora S2000 e uymaz bilgin olsun :D

ukku
10-01-2010, 12:38
Maşallah güzel denemeler olmuş..

Sportline
10-01-2010, 12:57
Maşallah araçlara , denemeler güzel,

Gördüğüm kadarıyla sonuçta vites değişimlerininde etkisi olmuş..

Murat
10-01-2010, 13:29
ilginç ap nin açması lazım.

Yigit-Y
10-01-2010, 13:36
gündüz olması çekimlerin kaliteli olması yolun süper olması hepsi bir arada olunca herşey net ve açık oluyor...

araçlara maşallah...

myredline
10-01-2010, 13:40
bi ben yokmusum güzel denemeler olmusss.

seko
10-01-2010, 13:50
Maşallah güzel denemeler olmuş..

Seninle ss ne olur? Masallai..

onursoytam
10-01-2010, 13:56
ma_allah araçlar1naza arkada_lar

ukku
10-01-2010, 13:57
Seninle ss ne olur? Masallai..

Benim araba uzun süredir iyi bi denemeye çıkmıyordu, dün çıktım bi..
Alican gördü nasıl gittiğini, o cevaplasın, SS'i o daha çok gördü..

Fikir verme açısından şunu söyleyebilirim, okanla 3-4 defa denemiştik, net bi üstünlük kuramamıştım. Ertesi gün yakın bir arkadaşımın A3'ü ile denemiştik, 200e kadar 2 boy arkamdan geliyordu. Denemelerde oksijen sensöründe sorun olduğunu gördük, onu çözdük, dün aynı A3 ile tekrar denedik, bayağı bi arkada kaldı, boylar sayılacak gibi değildi..

Dün Alican ile de denemeye çalıştık.. (UR Clio RS) Ben 2 kişi, Alican tek kişi olmak üzere..
2. vitesten başladık, 3. vitesin ortalarında 1 boy kadar öne çıkmıştım ki Alican'ın önü doldu bırakmak zorunda kaldık.. Sonra da denk getiremedik bi türlü deneyemedik.. UR'nin SS ile durumu nedir, Alican yazar :)

LN769
10-01-2010, 15:17
AP-SS
http://user.streetfire.net/video/SS-Clio-Rs-Ap-Clio-Rs_728369.htm

grkm
10-01-2010, 16:02

Fikir verme açısından şunu söyleyebilirim, okanla 3-4 defa denemiştik, net bi üstünlük kuramamıştım. Ertesi gün yakın bir arkadaşımın A3'ü ile denemiştik, 200e kadar 2 boy arkamdan geliyordu. Denemelerde oksijen sensöründe sorun olduğunu gördük, onu çözdük, dün aynı A3 ile tekrar denedik, bayağı bi arkada kaldı, boylar sayılacak gibi değildi..

Dün Alican ile de denemeye çalıştık.. (UR Clio RS) Ben 2 kişi, Alican tek kişi olmak üzere..
2. vitesten başladık, 3. vitesin ortalarında 1 boy kadar öne çıkmıştım ki Alican'ın önü doldu bırakmak zorunda kaldık.. Sonra da denk getiremedik bi türlü deneyemedik.. UR'nin SS ile durumu nedir, Alican yazar :)

sciroccolarla denediniz mi hiç utku ?

okanın arabası cok güzel gidiyor masallah

Göki,ZD
10-01-2010, 16:07
ben dün bi rs'i gördüm siyah rocco ile deniyodu yanımızdan geçtiklerinde 2 boy rocco öndeydi ama hangi rs göremedim

ukku
10-01-2010, 16:15
ben dün bi rs'i gördüm siyah rocco ile deniyodu yanımızdan geçtiklerinde 2 boy rocco öndeydi ama hangi rs göremedim

Siyah, revolu, 226 hp olduğu söylenen bi scirocco ile denedik.
Denemeler 2 kişiye tek şeklinde oldu,
Ben 2 kişi, scirocco tek kişi iken 2. viteste başladık, 150 160a kadar yan yana yürüdük, sonra 2 2.5 boy kadar öne çıktı.
Sonra yanımdaki arkadaş sciroccoya geçti, bir de öyle denedik,
2de basar basmaz öne fırladım, 210 km sürate kadar çıktık, 2-3 boy arkamdaydı, bıraktık sonra..
85 KG bi kişinin turbo + SC'li, 220+hp 300+nm bi araca atmosferik bi araçtan daha az etki edeceği düşünülürse, teke tekte de geçerim gibi.. ama onu deneyemedik malesef..

grkm
10-01-2010, 16:23
Ben 2 kişi, scirocco tek kişi iken 2. viteste başladık, 150 160a kadar yan yana yürüdük, sonra 2 2.5 boy kadar öne çıktı.
2de basar basmaz öne fırladım, 210 km sürate kadar çıktık, 2-3 boy arkamdaydı, bıraktık sonra..
85 KG bi kişinin turbo + SC'li, 220+hp 300+nm bi araca atmosferik bi araçtan daha az etki edeceği düşünülürse, teke tekte de geçerim gibi.. ama onu deneyemedik malesef..

scirocco güçlü ama ağır ve vitesleri inanılmaz uzun (2 120 3 170 )

levent
10-01-2010, 16:24

ohaaaa o kadar uzunmu cidden :icon_wack

cliolara maşallah bu arada çok zevkli denemeler olmuş :icon_tup:

kıvanç
10-01-2010, 16:27

Ur rs ile ss rs o aksam avrupa yakasına dönerken denediler..araçlarda 3 er kişi vardı..hatta alican ur rs biraz önden bastı ama ss rs arkadan gelip geçmeyi basardı..yani ss rs ile ur rs denemesinde ss rs bariz geciyor...

ukku
10-01-2010, 16:34
Ur rs ile ss rs o aksam avrupa yakasına dönerken denediler..araçlarda 3 er kişi vardı..hatta alican ur rs biraz önden bastı ama ss rs arkadan gelip geçmeyi basardı..yani ss rs ile ur rs denemesinde ss rs bariz geciyor...

Alican yazar gerekeni, sen okan ya da alican değilsin bildiğim kadarıyla :)

ukku
10-01-2010, 16:36

Clio ile aynıymış, 2 - 120, 3 - 170, 4 - 220..
:)

Göki,ZD
10-01-2010, 16:39
o zaman sen değildin utku o RS bezim yanımızdan geçen rocco ile rs arasında 2 boy rocco öndeydi hızlarıda baya vardı. bidekartalda polis çevirmesine giren hangi rs ? kurtulabildimi ?

kıvanç
10-01-2010, 16:40
Alican yazar gerekeni, sen okan ya da alican değilsin bildiğim kadarıyla :)

ama okanın araçta videoyu çeken bendim :) senle denerkende o gece ben okanın yanındaydım yoksa neden yazayım görmediğim bişeyi..alicanda farklı bişi söylemez zaten..hatta o gece okan senle denedi sen videoları koyma dedin ondan koymadık..istersen koyalım herkes izlesin yorumu yapsın...

ukku
10-01-2010, 16:42
ama okanın araçta videoyu çeken bendim :) senle denerkende o gece ben okanın yanındaydım yoksa neden yazayım görmediğim bişeyi..alicanda farklı bişi söylemez zaten..hatta o gece okan senle denedi sen videoları koyma dedin ondan koymadık..istersen koyalım herkes izlesin yorumu yapsın...

Alican bana neden denemedik dedi o zaman?
Demek çok düzgün bi deneme olmamış..

Alicanrs
10-01-2010, 16:42
arkadan gelip beni geçti way beee =) teke tek denemeye varım ben her zaman =) utku maşallah utkuyla denememzde 2. vites eşit 3. te 1 boy önüme atladı zaten ve sensör bozuktu o gün okanla denerken okan utkuya veya benle başa baş gitceğini düşünmesin sensör olayından dolayı filan =) roccolara maşallah ama her zmn diorm 210 a kdr bizde sorası rocco alr gider ztn.. Okan gelir bi gün utku ben okan deneriz ;) güzel deneme olur ....Ve 3 er kişi bastıkta egsozum kapalı vs. 3 er kşi ile deneme olmz ztn teke tek deneyince sonucu görürürz....

ukku
10-01-2010, 16:43
o zaman sen değildin utku o RS bezim yanımızdan geçen rocco ile rs arasında 2 boy rocco öndeydi hızlarıda baya vardı. bidekartalda polis çevirmesine giren hangi rs ? kurtulabildimi ?

göki, dediğim gibi 2 deneme oldu.
Clio 2 kişi iken dediğin gibi scirocco öndeydi, sen muhtemelen onu gördün..
Scirocco 2 kişi olunca aynı şekilde Clio öndeydi.

Kartaldaki çevirmedeki de bendim. 15 dakika muhabbetten sonra cezasız rüşvetsiz kurtulduk :)

ukku
10-01-2010, 16:44

Derken, cevap geldi bile..

arkadan gelip beni geçti way beee =) teke tek denemeye varım ben her zaman =) utku maşallah utkuyla denememzde 2. vites eşit 3. te 1 boy önüme atladı zaten ve sensör bozuktu o gün okanla denerken okan utkuya veya benle başa baş gitceğini düşünmesin sensör olayından dolayı filan =) roccolara maşallah ama her zmn diorm 210 a kdr bizde sorası rocco alr gider ztn.. Okan gelir bi gün utku ben okan deneriz ;) güzel deneme olur ....Ve 3 er kişi bastıkta egsozum kapalı vs. 3 er kşi ile deneme olmz ztn teke tek deneyince sonucu görürürz....

yanlış anlaşılmasın okanın arabası gitmiyo demeye çalışmıyorum, maşallahı var güzel gidiyor. Ama bi yere kadar..

Alicanrs
10-01-2010, 16:44

kıvanç bence böle knşma burda ;) sensör bozukken biliorz aracın gitmediğini rahat 4 boyu var diyorm bunu bizzat bende yaşadım gelin sakin sakin yapılıyken deneyelim sensörü işini halletti utku ben gördüm 226 lık roccoyla gitti yani ;) iyi gidio şuan ona bakarsan beni 7 boyla geçiodu utku düzelttim yaptım şimdi eşit gibi bişi oda 1 boyla geçio ... gelirsiniz bi gün deneriz sorun yok ;)

kıvanç
10-01-2010, 16:46

evet alican ama ben gördüğümü söylüyorum..ama dediğin gibi hakkını yememek lazım..egzosun kapalıydı ve adam gibi bi deneme olmadı..ilerleyen günlerde okan sen utku güzel denemeler yaparsınız o zaman daha net sonuçlar alırız...

ukku
10-01-2010, 16:46

bende bozuk sensörle size 3 boy çıktığım video da var. ama şimdiye kadar hiç bahsetmediysem efendiliğimdendir. forumda atar gider yapmaya gerek yok. efendi gibi biniyoruz arabamıza, derdimiz geçtim geçildim değil.

Alicanrs
10-01-2010, 16:47

Bariz geçiyor lafı biraz ağır kaçmış bence dün olsaydınız güzel bi deneme olurdu benim açımdan ;)

kıvanç
10-01-2010, 16:48
bende bozuk sensörle size 3 boy çıktığım video da var. ama şimdiye kadar hiç bahsetmediysem efendiliğimdendir. forumda atar gider yapmaya gerek yok. efendi gibi biniyoruz arabamıza, derdimiz geçtim geçildim değil.

aynen öyle arkadasım..maksat araçları denemek..geçmek gecilmek önemli değil...
denemeler yapa yapa herkes aracının nasıl gittiğini anlasın yeter...

Alicanrs
10-01-2010, 16:48
Şİmdi atar giderlimi knşmak lazım burda benim ss le veya başka rs le denemem yok utku ile denemiştik 7 boy geçmişti aradan 2 ay geçti düzelttim aracı yine önümde ama 7 boy kdr deil 1 boy önümde ss'le deneriz sorun deil ama bi geçince ss stock oluo ss geçin stock araba geçti oluo ;) bu işleri bırakın bence;)

kıvanç
10-01-2010, 16:49
kıvanç bence böle knşma burda ;) sensör bozukken biliorz aracın gitmediğini rahat 4 boyu var diyorm bunu bizzat bende yaşadım gelin sakin sakin yapılıyken deneyelim sensörü işini halletti utku ben gördüm 226 lık roccoyla gitti yani ;) iyi gidio şuan ona bakarsan beni 7 boyla geçiodu utku düzelttim yaptım şimdi eşit gibi bişi oda 1 boyla geçio ... gelirsiniz bi gün deneriz sorun yok ;)

valla sensör olayını fazla anlamam ama ben sadece o aksam için konustum şimdi ne olur sonuç bilmem...deneyip görürüz...

ukku
10-01-2010, 16:50
valla sensör olayını fazla anlamam ama ben sadece o aksam için konustum şimdi ne olur sonuç bilmem...deneyip görürüz...

O zaman bırak, anlayanlar yorum yapsın..
Nitekim Alican, Bora abi, Alper abi gibi RS'le aynı sorunu yaşamış pek çok üye mevcut forumda..

Alicanrs
10-01-2010, 16:50
o sensör olayını bi anla çıkar sensörü çalışıosa bide takıp dene bak bakalm fark varmı yokmu =) anlamadığın için anlatıorz bizde bozuk arabayı geçmek kolay şuan verimli gidiyoruz deneriz problem yok

kurtbil
10-01-2010, 16:51

Bu 85kg lık arkadasın (ben :) ) maal oldugu agırlık 2 boya denk geldıgı ıcın sayende hc b arabaya bınemıcem kanka:D

melih
10-01-2010, 16:52
rs ci lere maşallah

bu zaman kadar iyi giden benim gördüğüm rs lerden biri utkunu kimse yanış veya kötü niyet çıkarmasın ben görüdğümü söylüyorum

CLIORS
10-01-2010, 16:52
gencler en guzeli bir daha musait zaman da U - UR - SS biraraya gelir denersiniz, 02 sensoru isi dogrudur sadece RS de degil her arac da gidisi oldukca etkiler.

ukku
10-01-2010, 16:53
Bu 85kg lık arkadasın (ben :) ) maal oldugu agırlık 2 boya denk geldıgı ıcın sayende hc b arabaya bınemıcem kanka:D

senin indiğin araba 2 boy geriden 2 boy öne gidiyo kanka, sen spora devam bence :D

ukku
10-01-2010, 16:54
gencler en guzeli bir daha musait zaman da U - UR - SS biraraya gelir denersiniz, 02 sensoru isi dogrudur sadece RS de degil her arac da gidisi oldukca etkiler.

+172
Aynen hocamın dediği gibi.. 2 günde peygamberlik ilan etmeye gerek yok.

Alicanrs
10-01-2010, 16:57
+100000 katılıorum çıkar deneriz en güzeli

BoraRS
10-01-2010, 16:58
Bana oksijen sensörü demeyin tüylerim hala diken diken oluyor :) RS te yaptığı etkiyi siz düşünün artık :)

İddialaşmaya tuhaf yorumlara gerek yok. Utkunun RS' in nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyoruz. Efendi olup kendi aranızda dener görürsünüz. İsteyen videosunu da yayınlar. Biz Utkuyla her denememizi video yapıp buraya atsaydık sanırım Videolar bölümünde sadece RS videoları olurdu.

Alicanrs
10-01-2010, 17:00
=)=) doru diosn abi :) oksijenden dolayı benim başımda çok yandı utku ile azmı tartıştık onun yüzünden hehe =)

Alicanrs
10-01-2010, 17:22

denemiş olsak zaten sölerim ben kaçmam ;) 3 er kişiyiz eve dönüorz kapamışım egsozu filan öle ki 200 e kdr arkamdan yanıma geldi nedn bariz geçio denilio onu anlamıorm ben gelincede foruma şimdi susuldu doruları konuşalım burda bence;)

kıvanç
10-01-2010, 17:30
alican videoyu şimdi yine izledim..zaten kendi çektiğim video...doğruları konusuyorum okan arkadan gelip bariz geçti seni istersen koyalım videoyu herkes görsün..yalan konusmaya gerek yok zaten..videoda hersey ortada

LN769
10-01-2010, 17:31
şimdi yanlış anlamadıysam bu o2 sensörü 8 boy farkediyormuş ataşehir gecesi bozuk olan sensörden sonra şuan sağlamken o sensörün u rs in SS e 8 boy ve UR ninde 7 boy atacağınımı iddia ediosunuz benmi yanlış anladım ? :) çünkü U ile UR arasında 1 boy oynuyormuş

Alicanrs
10-01-2010, 17:33
kardeşim forumda roll deil gelin deneyelim 200 mü 230 mu kaça kdrsa ;) çağırdım ben gelseydiniz dün görürdün bariz geçiomu geçiliomu burdan yorum yapmıorm siz beni knşmusunusz bende yazdım burda ... deneriz görürürz gelipte geçöince stock die knşmucaksınız ama o bahaneleri geçin ;) dediğim gibi geçince chipliyi geçtik geçilince stoğuz bişi yok filtre var;) öle dicekseniz ztn denemeyin çakallığa gerek yok ....

Alicanrs
10-01-2010, 17:34
kardeşim bak 3 er kişi egsoz kapalı eve dönüorm ve 3 korna sıkmadık ;) bunun videosunu koy benim için sorun deil ;) gelin hava güzel olunca video yapalım o zaman onuda koyum isteyen üstüne yorum yapsın benim için sorun deil burda knşmakla olmuo gelin diorm

Alicanrs
10-01-2010, 17:35
şimdi yanlış anlamadıysam bu o2 sensörü 8 boy farkediyormuş ataşehir gecesi bozuk olan sensörden sonra şuan sağlamken o sensörün u rs in SS e 8 boy ve UR ninde 7 boy atacağınımı iddia ediosunuz benmi yanlış anladım ? :) çünkü U ile UR arasında 1 boy oynuyormuş

seninde anlamadığın konu sensör bozukken 7 boy yedim demedim iyi oku bakımları yoktu bujiler vs. deişti bunun aynılarını okana yaptırdm farketti dedi ;) burda bş knşmayın

kıvanç
10-01-2010, 17:37
istediğiniz ustaya götürürüz ss rs i...filtre egzostan baska bişi varsa eğer o zaman istediğinizi söylersiniz...neyse burda birbirimizi kırmaya gerek yok...hepimiz otomobil tutkunuyuz..her zaman denersiniz araçlarınızı...alican dediğin gibi yakında okanla geliriz denersin sende utkuda o zaman daha net konusabiliriz...

LN769
seninde anlamadığın konu sensör bozukken 7 boy yedim demedim iyi oku bakımları yoktu bujiler vs. deişti bunun aynılarını okana yaptırdm farketti dedi ;) burda bş knşmayın

ben onu demedim o2 sensörü 8 boy etkiliyormuş böyle bir muhabet var bende buna istinaden yazdım eğer 8 boy etkiliyor ise U rs şuan SS i 8 boy geçer sende U nun 1 boy gerisinden geliosan sende 7 boy geçersin yanlışmı ?

Alicanrs
kıvanç sağ koltuğa oturup herkesin videosunu çekip boş anına gelip yayınlarım die laf salma ortaya gelin hava güzel olunca adam gibi çekelim istediğin yere koy ;) deposunada yaparım fark yapmaz burda böle stoğuz vs. geçtik ettik video var demekle olmuo yeterince knştnz ben soradan okudum utkunun arabayı dün gördüm okanın arabayada bindim utku okanı bariz geçer açık açık sizin çektiğiniz videolar sorunlu araçlar gitmediği halde her dk elinizde video bu kdr çakallık yapmayn ;) net olun gelin deneyelim sizde bizde çekeriz sorun deil ;)

Alicanrs
10-01-2010, 17:38
ben onu demedim o2 sensörü 8 boy etkiliyormuş böyle bir muhabet var bende buna istinaden yazdım eğer 8 boy etkiliyor ise U rs şuan SS i 8 boy geçer sende U nun 1 boy gerisinden geliosan sende 7 boy geçersin yanlışmı ?

o 8 boy muabbetini ben açmadım bilmiorm ama net 4 boy farkettiği kesin BUrda anlayan bilen abiler var sorun o2 yi sölesinler Bora abi sölersin oda benden iyi biliodr ben 2 tane taktığımı hatırlıorm ard arda günde çalışmıodu ;) şimdi bakımlarını yapıcam yapıyım deneyelim ;)

Alicanrs
10-01-2010, 17:39
neyse uzatmanın manası yok havalar düzelsin deneriz ;)

LN769
10-01-2010, 17:39
8 boy diyen zaten bora abi şimdide 4 e mi düştü ?

kıvanç
10-01-2010, 17:40
kıvanç sağ koltuğa oturup herkesin videosunu çekip boş anına gelip yayınlarım die laf salma ortaya gelin hava güzel olunca adam gibi çekelim istediğin yere koy ;) deposunada yaparım fark yapmaz burda böle stoğuz vs. geçtik ettik video var demekle olmuo yeterince knştnz ben soradan okudum utkunun arabayı dün gördüm okanın arabayada bindim utku okanı bariz geçer açık açık sizin çektiğiniz videolar sorunlu araçlar gitmediği halde her dk elinizde video bu kdr çakallık yapmayn ;) net olun gelin deneyelim sizde bizde çekeriz sorun deil ;)

tmm dostum dediğin gibi yakında gündüz geliriz daha güzel denemeler yaparsınız sonuçları görürüz..benim kimseyi tuttuğum falan yok zaten..ben çektiğim videoya yorum yaptım sadece...ben ss rs hepinizi gecer falan demedim dememde zaten..gelince denersiniz gecen gecer herkes görür...

Alicanrs
10-01-2010, 17:42
çektiğin videoya istinaden diorm bende bende 3 korna basıp boş anını çekerim sorunlu anını veya başka bişi tam adam gibi aracınızla bizim farkımızı görmek istiosanız gelin deneyelim Video yapalım afiş edelim ;)

Alicanrs
10-01-2010, 17:42
tmm dostum dediğin gibi yakında gündüz geliriz daha güzel denemeler yaparsınız sonuçları görürüz..benim kimseyi tuttuğum falan yok zaten..ben çektiğim videoya yorum yaptım sadece...ben ss rs hepinizi gecer falan demedim dememde zaten..gelince denersiniz gecen gecer herkes görür...

hepimizi geçer anlamına getiriosn yada stock araba sizle böle gidio diosn ;) bunu utku daha iyi açıklar sorun deil ;) bariz geçio diosn gelsin bariz geçsin beni bakalm nasıl oluo

elpadre
10-01-2010, 18:21
masallah guzel denemeler olmus

Fiat_Can
10-01-2010, 18:43
gıvantc zaten dıyemessın ss rs herkezı gecıyo ss rs guzel araba geldı mısafırımız oldu ama ur rs le denerken dalga konusuydu gelırsın denerız sen yıne vıdeo cekersın bakarız ney neymıs goruruz oyle yurumeyen mantar rslerle karıstırma kocum ok burda soz konusu olan araclar neyse gelır denersınız sonucları yayınlarız hıccc fark etmez

Fiat_Can
10-01-2010, 18:48
hanı burdakı amacın ne bılmıyorum gıtvancıt :) geldık oturduk gorustuk gzl muhabbet oldu ama bırbırımıze bılenmedık heee rslerde ss le ur kapısıcaksa bız UR u tamamlarız eksıklerını denerız ortaya cıkar neyın ne mal oldugu kadeesss ok hanı burda yaptıgın cok sacma aklında bulunsun kımse kımsenın aracına *** atmıo atamazzzzda

SifirinciMurat
10-01-2010, 18:49
bir de ben el atayım şu sensöre, neme lazım havadan geliverir beygirler

Alicanrs
10-01-2010, 18:51
havadan beygir gelmezde krdşm ;) çalışmıosa yap farkı görürsün rs'te baya etkisi varki her araçta var yalan yere knşmuorz ztn

Kaa scirocco
10-01-2010, 19:05
arabalar cokk iii yurumuss okan kardesm maşşallahha ıı surusler dilerim :)

seko
10-01-2010, 19:07
İlk iki korna yavaş 3.kornayı hızlıca basmak bu işin raconumudur;)
Ben SS ile denedim short ram vardı kavacık donusu idi coldair e geceyim birde bujileri degisecem sadece cai li halimle tum RS ler ile denerim..
Dipnot yanıma copillot goki yi isterim:heyoo:

ukku
10-01-2010, 19:46
8 boy diyen zaten bora abi şimdide 4 e mi düştü ?

Kardeş senin sorunun kimle? Okan hariç tüm RS sahipleri ile mi? Benimle mi? Alicanla mı?
Oksijen (lambda) sensörü nedir. Ne iş yapar. Bence aç bunları araştır, oku, kendine katkın olsun. Foruma girip 3 boy şurdan 2 boy burdan toplaması ne sana ne bize bişey katmaz.
Dün gece gelseniz görürdü kim neyle yürüyor.
Her zaman olduğu gibi şimdi de araç sahipleri hariç birsürü kişi yorum yapar olmuş. Bırakın araç sahipleri konuşsun...

ukku
10-01-2010, 19:47
İlk iki korna yavaş 3.kornayı hızlıca basmak bu işin raconumudur;)
Ben SS ile denedim short ram vardı kavacık donusu idi coldair e geceyim birde bujileri degisecem sadece cai li halimle tum RS ler ile denerim..
Dipnot yanıma copillot goki yi isterim:heyoo:

Bi türlü deneyemedik seninle, en yakın zamanda yaparız bi 3 korna.. Komşu komşu dedik, bi senle deneyemedik yahu :)

Alicanrs
10-01-2010, 19:50
kardeş senin sorunun kimle? Okan hariç tüm rs sahipleri ile mi? Benimle mi? Alicanla mı?
Oksijen (lambda) sensörü nedir. Ne iş yapar. Bence aç bunları araştır, oku, kendine katkın olsun. Foruma girip 3 boy şurdan 2 boy burdan toplaması ne sana ne bize bişey katmaz.
Dün gece gelseniz görürdü kim neyle yürüyor.
Her zaman olduğu gibi şimdi de araç sahipleri hariç birsürü kişi yorum yapar olmuş. Bırakın araç sahipleri konuşsun...

+9999999999

seko
10-01-2010, 19:55
Bi türlü deneyemedik seninle, en yakın zamanda yaparız bi 3 korna.. Komşu komşu dedik, bi senle deneyemedik yahu :)

ben ayda yılda bir cıkıyorum o gecede sen muhabbete dalmısın gelseydin keske hatta okan seni aradı sanırım:)
komsuyuzda hic karsılasmıyoruz bile:)

Yigit-Y
10-01-2010, 19:56
dün akşam şekerpınarın kabul günüydü...

en son 45 araç saymıştık :):)

seko
10-01-2010, 19:57
+9999999999

Sende baska bir konuda benle ss rs bakarken arkamızdan gelip gectigini ima etmistin simdi insanlar baska diyor:icon_wack

Alicanrs
10-01-2010, 19:57
=)=) baya araç vardı karışık olsada iyidi =)

Alicanrs
10-01-2010, 19:58
Sende baska bir konuda benle ss rs bakarken arkamızdan gelip gectigini ima etmistin simdi insanlar baska diyor:icon_wack

neyi seko .. ss le gittiğin o gün doru ben 1 boy arkanızdan sıkım dedim yer kalmamıştı şeriftte sağa girip yanında geldim senle ztn neyse deneriz sorun deil maksat deneme olsn altındaki tayyar =)

Yigit-Y
10-01-2010, 19:59
=)=) baya araç vardı karışık olsada iyidi =)

ben bu kadar sirocco yu s'i bir arada görmeyeli çok olmuştu...

polislerin olaya dahil olmayışı havanın yolun güzelliği keyif kattı....

Alicanrs
10-01-2010, 20:01
=)=) doğru diosn =) seko sen deilmiydin job beni boyla geçti die bizde jobla kafa kafayaydık dalmışım die cevap verdin bana =)=) egsoz sesinden dolayı vs. =)

seko
10-01-2010, 20:02
neyi seko .. ss le gittiğin o gün doru ben 1 boy arkanızdan sıkım dedim yer kalmamıştı şeriftte sağa girip yanında geldim senle ztn neyse deneriz sorun deil maksat deneme olsn altındaki tayyar =)

herseyin sonuna gulucuk koydugun icin anlayamıyorum tam olarak ne dedigini , zor birsey degilki bir boy arkadan bassaydın sende ama diger konuda icten icten birseyler ima ettin sanki;) aracımın ne oldugunun farkıdayım saolsın:icon_tup:

ukku
10-01-2010, 20:04
herseyin sonuna gulucuk koydugun icin anlayamıyorum tam olarak ne dedigini , zor birsey degilki bir boy arkadan bassaydın sende ama diger konuda icten icten birseyler ima ettin sanki;) aracımın ne oldugunun farkıdayım saolsın:icon_tup:

komşu sen boşver bunları.. bahçelievler çocuğu ne anlar =))
sen uygun olunca söyle bana, ben çekiniyorum evli barklı adamı gazlamaya çağırmaya.. :)

seko
=)=) doğru diosn =) seko sen deilmiydin job beni boyla geçti die bizde jobla kafa kafayaydık dalmışım die cevap verdin bana =)=) egsoz sesinden dolayı vs. =)

sen jobla(filtre,egsoz,headers) kafa kafayasın o da guzel :icon_tup:
ben ss bastım videolar var seyret sen ne yaptın:beuj:

Alicanrs
seko yanlş anlama krdşm gülüorm çnkü sana laf sokmuorm bazı kişiler gibi başka başka şeler ima etmiorm yanlış anlamanı istemem :) sende biliosn aracının nsl olduğunu ztn bi headers cai ile uçucağınıda =)

Alicanrs
10-01-2010, 20:05
sen uygun olunca söyle bana, ben çekiniyorum evli barklı adamı gazlamaya çağırmaya.. :)

hehe =) diyene bak Ah u rs Ah =)

Alicanrs
10-01-2010, 20:06
Yanlış anladın benide neyse Sen demedinmi job beni boy boy geçti bizde az bişide olsa tutunduk die sora dedin ya geçenki konuda ben dalmışım yaa egsoz sesi çok hoştu filan die ben bişi ima etmiorm krdşm yanlış anlama sakın maksat muhabbet deneme istersen gel beni 10 boy geç sorun deil bnm için

seko
10-01-2010, 20:07

dun gece 8de aksam sızmısız ufaklıgı uyutacaz diye ama ilaç gibi geldi cebim var sende cekinme 7/24 acıktır kardes:icon_tup:

seko
10-01-2010, 20:09
seko yanlş anlama krdşm gülüorm çnkü sana laf sokmuorm bazı kişiler gibi başka başka şeler ima etmiorm yanlış anlamanı istemem :) sende biliosn aracının nsl olduğunu ztn bi headers cai ile uçucağınıda =)

Yanlış anladın benide neyse Sen demedinmi job beni boy boy geçti bizde az bişide olsa tutunduk die sora dedin ya geçenki konuda ben dalmışım yaa egsoz sesi çok hoştu filan die ben bişi ima etmiorm krdşm yanlış anlama sakın maksat muhabbet deneme istersen gel beni 10 boy geç sorun deil bnm için

Yaw problem degil siz rs leri toplayınca haber edin bende gelir cam car olurum size:icon_tup:

Alicanrs
10-01-2010, 20:10
tamam krdşm ayarlayalımda bi U SS UR artık hangi rsler gelirse

BoraRS
10-01-2010, 20:50
..ben çekiniyorum evli barklı adamı gazlamaya çağırmaya.. :)

hahahaha:hahaha:

Göki,ZD
10-01-2010, 20:53
job un gaza bastıgına eminmisin skate61

Alicanrs
10-01-2010, 20:56
göki ben bişi demiorm ki ztn o gün 3 kişiydi job iddaa etmiorm geçerim ederim.. o günki olayı dedim ben :)

Göki,ZD
10-01-2010, 20:57
postlar o kadar karman çurman ki bişe anlamak mümkün değil konudan konuya geçilmiş:)

Alicanrs
10-01-2010, 20:57
=)=) yanlış anlaşılıo sora dediklerimiz olay çıkıo =)

melih
10-01-2010, 21:44
yine s...dik yarışları başlamış üzmeyin beyler birbinizi bence araç sahipleri konuşursa daha iyi olur diğer kişiler maşallah demek düşer

ukku
10-01-2010, 22:55
hahahaha:hahaha:

Sende çocuk yoktu en azından, birisi uyanıcak mı diye düşünmüyorduk :D :D

kıvanç
10-01-2010, 22:58
hanı burdakı amacın ne bılmıyorum gıtvancıt :) geldık oturduk gorustuk gzl muhabbet oldu ama bırbırımıze bılenmedık heee rslerde ss le ur kapısıcaksa bız UR u tamamlarız eksıklerını denerız ortaya cıkar neyın ne mal oldugu kadeesss ok hanı burda yaptıgın cok sacma aklında bulunsun kımse kımsenın aracına *** atmıo atamazzzzda

kimsenin kimsenin arabasına *** attığı falan yok benim msjları iyi oku sonra konus bence...evet oraya geldik muhabbet ettik tanıstık çokta iyi oldu...her zaman geliriz yine misafiriniz oluruz araçlarıda deneriz no problem..

ahmet3425
10-01-2010, 23:18
Maşallah araçlara , denemeler güzel,

Gördüğüm kadarıyla sonuçta vites değişimlerininde etkisi olmuş..

tam bende bunu diyecektim +10000

2. denemede 2 surucude hakkıyla vites değistirince sonuc basa bas cok keyifli olmus orda olmak isterdim.:)

clıosport_ph1
11-01-2010, 09:36
güzel bir gündü
1,5 ay kadar oldu aracımı alalı ilk aldıgım günlerde tıkanıklılığı vardı ilk denemede 5 boy kadar önümdeydi SS RS son sustucu ve kat orjinaldi bitakım temizlikten sonra şuanki denememizde 1,5 boy kadar önümde SS RS :)
ilk kez roll yapmanın etkisinden dolayı 2. denemede vites kacırdım :)
araç suan orjınalden bile yüksek ve 17" jantlar var üzerinde
1-2 hafta için koni amortisör ve yay takımından sonra orjinal 15" leri taktıgımda tekrar deniycez
herkeze iyi dilekleri için çok teşekkürler
Kazasız Belasız iyi forumlar

Alicanrs
11-01-2010, 09:40
hayırlı olsn krdşm ;)

seko
11-01-2010, 09:51
Denemeler ile ilgili fikrim ss i kullanan hangi aracı kullanırsa o arac gecer :)

brutal
11-01-2010, 09:54
Çok güzel bir gece olmuş, bol RS li :) Deneyen tüm araçlara maşallah. Bu denemelerden sonra burda atar gider yapılmasa tadından yenmezmiş...

Ozaman bana nie gece yarıları atar gider yapıyorsun delikanlııı ;) Cuma günü bekliyorum, kar yağmur çamur anlamam, Ankara nın uzun düzlükleri ikimizi bekler ;)

levent
11-01-2010, 09:58
Denemeler ile ilgili fikrim ss i kullanan hangi aracı kullanırsa o arac gecer :)

yani jokey okan olcak :D

clıosport_ph1
11-01-2010, 10:01

doğrudur :)

depresif
11-01-2010, 10:12
yani jokey okan olcak :D
aloo sınav var ders çalışsana :D

adam eski rs cilerden bırakınca kullansın yani :D

ukku
11-01-2010, 11:53
Ozaman bana nie gece yarıları atar gider yapıyorsun delikanlııı ;) Cuma günü bekliyorum, kar yağmur çamur anlamam, Ankara nın uzun düzlükleri ikimizi bekler ;)

Sen başkasın :D
Bakalım bi terslik olmazsa çayını içeceğiz..
Bi de benim arka tampon biraz yamuk sanki.. neyse deneme esnasında dikkatlice bakarsın zaten :D

ceco
11-01-2010, 12:11
massallah araçlara, gunduz cekımı bomba. okan tebrıkler...

seko
11-01-2010, 12:14
Bi de benim arka tampon biraz yamuk sanki.. neyse deneme esnasında dikkatlice bakarsın zaten :D

Muhabbete gel :D

brutal
11-01-2010, 12:16

Demek avans istiyorsun, tamam 5 boy avans sana :heyoo:

LN769
11-01-2010, 12:20
oho boylar havada uçuo :D merak ediyoruz böle denemeleri gidinde buluşun bi yerlerde deneyin artık kim kime ne yapıyor bizde görelim :)

BoraRS
11-01-2010, 12:36

Hahaha Batu ne diyo olm bu adam :D:D

Alicanrs
11-01-2010, 12:40
:D:D:D:D utku ne adamsın ya =)

seko
11-01-2010, 12:45
Boluda bulusun adaletli olsun ankaranın havası yaramıyor :)

BoraRS
11-01-2010, 12:52
Batunun hesaplar Utkudaki çipin Ankarada cortlaması üzerine kurulu zaten ben biliyorum :D

Utku oyuna gelme uyan :D

LN769
11-01-2010, 12:53
hatta SS ide getirelim bolu ya :)

brutal
11-01-2010, 14:14
Hahaha Batu ne diyo olm bu adam :D:D

Valla birileri fena gazlıyor genç adamı ama sonu hüsran olacak :D

Batunun hesaplar Utkudaki çipin Ankarada cortlaması üzerine kurulu zaten ben biliyorum :D

Utku oyuna gelme uyan :D

Gençler şirokkoyu geçince brutalRS i de geçeriz sanıyorlar :eek: ben onlara önce bi çay ısmarlarım sonra roll ardından önümüze çıkan ilk hayrattan soğuk su içiririm, ardından sırtlarını sıvazlar gönderirim :)

Boluda bulusun adaletli olsun ankaranın havası yaramıyor :)

Deniz basıncında yürüyen araba buraya geldimi %5-10 değişiyor tabiki.
Aşağıda anlık hava durumu var ankara ve istanbulun, eğer doğru ise hava basınçları bu günlerde denk.
http://www.dmi.gov.tr/sunum/sondurum-show-2.aspx?m=ANKARA&rC=111&rZ=fffhttp://www.dmi.gov.tr/sunum/sondurum-show-2.aspx?m=ISTANBUL&rC=111&rZ=fff

hatta SS ide getirelim bolu ya :)

Bolu istekleri artıyor varmı başka gelen :D Alper Hoca olmadan gelmem ama ben,

Alicanrs
11-01-2010, 14:20
tüm rs'leri toplasak 9 tane çıkar herhalde :) güzel bi gün olr...

brutal
11-01-2010, 14:22
tüm rs'leri toplasak 9 tane çıkar herhalde :) güzel bi gün olr...

Ankaradan ben hariç 2 RS daha gelir.

BoraRS
11-01-2010, 15:02
Tamam ulan ben de İstanbuldan bir RS kiralar gelirim :hahaha:

Alicanrs
11-01-2010, 15:22
:D:D hehe sensiz olmaz abi =)

LN769
11-01-2010, 16:55
yine s...dik yarışları başlamış üzmeyin beyler birbinizi bence araç sahipleri konuşursa daha iyi olur diğer kişiler maşallah demek düşer

adamı bannlamışlar nası konuşsun :icon13: :D

beratzade
11-01-2010, 17:35
oo rs ler toplanmış maşallah hepsine :)

ukku
11-01-2010, 17:52
Madem öyle cuma günü ankaraya gidiyoruz..
Kendine güvenen varsa gelsin :)

Bora Abi sen merak etme.. İstanbul RS'lerini en iyi şekilde temsil edeceğim.. :D

Batu abi.. Sana ben izmitten getireyim su, ***** buranın suyu meşhur..
Ankaranın rakımı yüksek çeşmelerinde dolanıp durma sonra :D

brutal
12-01-2010, 09:36
oo rs ler toplanmış maşallah hepsine :)

Gizli RS ciler tek tek geliyor ne küsel :)

Madem öyle cuma günü ankaraya gidiyoruz..
Kendine güvenen varsa gelsin :)

Bora Abi sen merak etme.. İstanbul RS'lerini en iyi şekilde temsil edeceğim.. :D

Batu abi.. Sana ben izmitten getireyim su, ***** buranın suyu meşhur..
Ankaranın rakımı yüksek çeşmelerinde dolanıp durma sonra :D

Hele bi gelde sen ...

LN769
12-01-2010, 11:00
maşallah videolar can verdi rs çilere ne güzel :D

Cihan Çizmeci
12-01-2010, 11:08
Maşallah denemeler görüntü çok temiz net :) Elinize sağlık.Kafa kafaya yürüyüşleri çok seviyorum:icon_tup:

ukku
14-01-2010, 23:33
Hele bi gelde sen ...

Çok vaktin kalmadı Batu Bey..
Yapacağını yap, geliyorum.. :D

brutal
15-01-2010, 08:40
Çok vaktin kalmadı Batu Bey..
Yapacağını yap, geliyorum.. :D

Sen gelene kadar baya bişey hallettim, mesela iç dış yıkama, jant parlatma :icon_tup: uzaktan rahat göresin arabayı diye :eek:

erayakar
15-01-2010, 09:38
RS lere Maşallah.

MR.TurboALİ
15-01-2010, 09:50
maşallah.-.

Alicanrs
15-01-2010, 12:04
Sen gelene kadar baya bişey hallettim, mesela iç dış yıkama, jant parlatma :icon_tup: uzaktan rahat göresin arabayı diye :eek:

:D:D:D:D biriniz tamponumdaki çkuru gör diosnz birini parlaklığı videoyu sabırsızlıkla bekliorm abi =)

yavuz364
15-01-2010, 13:31

uğraştığın iyi olmuş, biliyosun bizim aynalar ufak, aksi halde zor görürdüm seni :D

//udqhu

CLIORS
15-01-2010, 17:32
uğraştığın iyi olmuş, biliyosun bizim aynalar ufak, aksi halde zor görürdüm seni :D

//udqhu

kavgada soylenmez :hihih:

LN769
16-01-2010, 12:40
ee sonuç ???

seko
16-01-2010, 16:35
ee sonuç ???

Hava bozuktu dun sanmıyorum deneme yapılsın:)

BoraRS
16-01-2010, 19:44
Batu şanslı adamsın kurtuldun Utkunun gazabından :)

ukku
16-01-2010, 23:10
Hava mı bozukmuş? Hani nerde?
Dün ankarada yerler kuruydu :)

Hatta İstanbul'a alışkın birisi olarak hiç yaşamadığım manzaralar yaşadım..
Otoban kenarında 15 dakika durduk ve hiç araba geçmedi filan.. İnsanın inanası gelmiyor ama yollar terkedilmiş gibi :)

Batu Abi'ye altlarda kafa çıkarsam bile yavaş yavaş geliyor ve 200 210 km süratlerde 1-2 boy önüme çıkmış oluyor..
Bana kalırsa yazılımı kurcalasa daha da iyi olur.. Tebrikler :)

Batu Abi, egzantriklerinden değil 25 kg eksiğinden yürüdüğünü sen de biliyorsun da.. İnsan içinde söyleyip seni rencide etmeyeceğim merak etme :D

CLIORS
16-01-2010, 23:18
kaldi simdi RS izmir bulusmasi :D

seko
16-01-2010, 23:22
Hava mı bozukmuş? Hani nerde?
Dün ankarada yerler kuruydu :)

Hatta İstanbul'a alışkın birisi olarak hiç yaşamadığım manzaralar yaşadım..
Otoban kenarında 15 dakika durduk ve hiç araba geçmedi filan.. İnsanın inanası gelmiyor ama yollar terkedilmiş gibi :)

Batu Abi'ye altlarda kafa çıkarsam bile yavaş yavaş geliyor ve 200 210 km süratlerde 1-2 boy önüme çıkmış oluyor..
Bana kalırsa yazılımı kurcalasa daha da iyi olur.. Tebrikler :)

Batu Abi, egzantriklerinden değil 25 kg eksiğinden yürüdüğünü sen de biliyorsun da.. İnsan içinde söyleyip seni rencide etmeyeceğim merak etme :D

Cankurtaranda kar olması lazım biz gebzeden arkdası oglen 3 gibi ugurladık yolda kalmasın diye bozuktu hava demekki ankara iyiymiş:icon_tup:

ukku
16-01-2010, 23:26
Cankurtaranda kar olması lazım biz gebzeden arkdası oglen 3 gibi ugurladık yolda kalmasın diye bozuktu hava demekki ankara iyiymiş:icon_tup:

Cuma günü öğleden sonra çıktık, giderken sis çoktu, kar pek görmedim, hava zaman zaman -2'ye kadar düştü ama hiç don yoktu, cumartesi akşamı 40 45 dakika yoğun kar yağışı vardı ama zeminde hiç sorun yoktu..

seko
16-01-2010, 23:26
Cuma günü öğleden sonra çıktık, giderken sis çoktu, kar pek görmedim, hava zaman zaman -2'ye kadar düştü ama hiç don yoktu, cumartesi akşamı 40 45 dakika yoğun kar yağışı vardı ama zeminde hiç sorun yoktu..

masallah yaw sen kalk dunyanın yolunu git tebrik ederim :icon_tup:

ukku
16-01-2010, 23:33
masallah yaw sen kalk dunyanın yolunu git tebrik ederim :icon_tup:

Hehe teşekkür :) Uzun yol gitmeyi seviyorum, zaten sabır taşı gibiyim, bu forumda 6 saatte Ankara'dan İstanbul'a gelen başka yoktur sanırım :D

Hem Ankarada ufak bi işimiz vardı, bahanemiz oldu :)

CUB
16-01-2010, 23:52
Utku tekrardan memnun oldum kardeşim ve diğer arkadaşlar sizleride tanıdığıma sevindim herzaman bekleriz Ankara'ya.

ukku
16-01-2010, 23:57
Utku tekrardan memnun oldum kardeşim ve diğer arkadaşlar sizleride tanıdığıma sevindim herzaman bekleriz Ankara'ya.

Ben de memnun oldum, bi dahaki gelişimde kesin haberin olur zaten ;)

yavuz364
17-01-2010, 00:03
bizde memnun olduk :) inşallah sizleri de istanbula bekliyoruz.. yada hep beraber izmire bi çıkartma yapalım :icon_tup:

evet cankurtaranda herzamanki gibi giderken de gelirken de kar var dı :)

ukku
17-01-2010, 00:05
bizde memnun olduk :) inşallah sizleri de istanbula bekliyoruz.. yada hep beraber izmire bi çıkartma yapalım :icon_tup:

Aynen, biz sıramızı savdık, sizleri bekliyoruz :D

İzmir fikri de bana uyar ;)

TC_VTEC
17-01-2010, 00:10
MAŞALLAH güzel denemeler olmuş videolar da on numara....

SifirinciMurat
17-01-2010, 00:48
kaldi simdi RS izmir bulusmasi :D

hocam seni bir defasında çeşme otoyolunda taciz etmiştim de hiç iplemedin :P

iyi ki de iplememişsin, neyse ki listeyi sonradan gördüm de hüsrana uğramadım :)

CLIORS
17-01-2010, 09:20
hocam seni bir defasında çeşme otoyolunda taciz etmiştim de hiç iplemedin :P

iyi ki de iplememişsin, neyse ki listeyi sonradan gördüm de hüsrana uğramadım :)

Arabayi yeni almistin, yeni RS cileri arabasindan sogutmamak lazim :D

BoraRS
17-01-2010, 09:57
Arabayi yeni almistin, yeni RS cileri arabasindan sogutmamak lazim :D

Çok kötüsün :D

3rk4n
17-01-2010, 10:16
Çok kötüsün :D

Sen daha teknedemisin ? halen araba almadınmı.

Alicanrs
17-01-2010, 17:40
güzel denemeler olmş iki araca maşallah utkuyada brutal'ada=)

LN769
17-01-2010, 17:50
güzel denemeler olmş iki araca maşallah utkuyada brutal'ada=)

Ankaradaki denemelerin videosu kondumuki ?

ukku
17-01-2010, 18:40
Ankaradaki denemelerin videosu kondumuki ?

hayır, videolar brutalde, koymak isterse koyar.

Alicanrs
17-01-2010, 20:54
aynen ben sadece utkudan bi tane alıp izledim güzel olmş deneme iki aracada ayrı ayrı maşallah =) konursa izleriz

BoraRS
17-01-2010, 21:41
Sen daha teknedemisin ? halen araba almadınmı.

Arabam var. Kim dedi sana yok diye?

chiefkadir
17-01-2010, 22:17
Arabam var. Kim dedi sana yok diye?Bir s2000'in bile yok:hahaha:

3rk4n
17-01-2010, 23:52
Arabam var. Kim dedi sana yok diye?

Sen demedin bişi ondan :)