Orijinalini görmek için tıklayınız : Focus, 207 GT, C2 vts, scirocco, 106 GTi ( 9 ocak )
Hizli arabalar (chipli sciroccolar,miniler vs. ) gidince biz de aramizda denedik o aksam :)
Focus 2.0 Sport Trend ( AT Plaka) - filtre, 2 kisi
207 GT - filtre, kat iptali komple 60mm duz boru, 2 kisi.. bass'i ve stepneyi cikardim bu sefer
C2 VTS - chip,filtre, timing, kat iptali, duz boru, 15 sac jant, 2 kisi
106 GTi - chip,filtre,egzoz, 2 kisi
Scirocco - 1.4 122'liklerden, pasaoglu'nda yazilim yapilmis, baska bi dynoda 162hp vermis..2 kisi, arac sahibi vitesleri biraz yavas atiyordu, her vites degisiminde fark biraz daha aciliyordu benle denerken..
Focusla yokus yukari deneyebildik benim avantajima oldu biraz, yine de gitmesi gerektigi gibi gitti bence.. Diger araclarin hepsini gecti
C2 VTS'le kat iptalinden once denemistik, sagolsun Ahmet abi kirmadi yine denedik guzelce, baya farketmis :)
106 ile hic denemedigimdne yorum yapamiyorum..
Tum arabalara masallah, cok iyi insanlarla tanistik bugun de, eglenceli bir aksam oldu :icon_tup:
Scirocco 160'lik stock ariyorum :D bir de 207GT stock, standartla farkim ne bilmiyorum
207 vs Focus
http://www.youtube.com/watch?v=MIaXPxqhJBw
MIaXPxqhJBw
Focus vs. 106 GTi
http://www.youtube.com/watch?v=oZVv3sxvviY
oZVv3sxvviY
Focus vs. C2 VTS
http://www.youtube.com/watch?v=erh52Q_uPXo
erh52Q_uPXo
bu da bonus, 3-4 araba beraber basmislar :D ben ilerdeydim yokum burada
http://www.youtube.com/watch?v=ezkElfTfp4w
ezkElfTfp4w
nicomedia
10-01-2010, 22:36
son videoda kimsenin kornası çalışmıyomuydu :D
focus musty35
10-01-2010, 22:38
focus ıı gıtmıs baya tum araclara masallah
focus musty35
10-01-2010, 22:42
ilk vıdeoyu acamadım bende sorun var galıba
tesekkurler
ilk vıdeoyu acamadım bende sorun var galıba
simdi denedim calisiyor
mertacar
10-01-2010, 22:54
focus baya guzel yurumuş, butun araclara masallah..
vtecburac
10-01-2010, 23:03
butun araçlara maşallah tarıkcım focuda chıp yok sadece filtre yanlıs yazmıssın:)
bu focus si'ı geçmez yarar
focus musty35
10-01-2010, 23:04
sadece filtremı :D
trendseref
10-01-2010, 23:05
aynen sadce filtre:)tşkrler..
vtecburac
10-01-2010, 23:06
tarık bende chip yok kanka sadece filtre..yanlış yazmışssın heralde..
şeref maşallah len trente plakasının hakını verıyor AT trent arap ATı gibi:hahaha:
ahmet abi aradi gec hbrm oldu keske gelseymişm.
yarimlik si ben olurdum ordaki :D
burak mukayese edebilr gordu tum araçlari ;):p
vtecburac
10-01-2010, 23:08
sı yı getırmedılerkı abı bı deneyelım yınelıyorum su SI ıle denemek ıstıyor bızım focus??
vtecburac
10-01-2010, 23:09
ahmet abi aradi gec hbrm oldu keske gelseymişm.
yarimlik si ben olurdum ordaki :D
burak mukayese edebilr gordu tum araçlari ;):p
barışın sı ile kafa kafaya yürüdü bu focus kapı direkleri bile oynamadı.
focus musty35
10-01-2010, 23:09
valla bende kendım focuscu olarak 2 tane kendı focus st mız vardı bırcokta focusa bındım bu aracın neden bu kadar ıyı gıttını anlamıs deılım hadı normal focuslardan 1 2 boy ıyı gıder normalde bu baya bayaaaa farklı
butun araçlara maşallah tarıkcım focuda chıp yok sadece filtre yanlıs yazmıssın:)
videolara dogru yazdim da burada yine yanlis yazmisim, pardon :)
gsel maşşallah ama kamerayı değiştirmeli bence.
ahmet3425
10-01-2010, 23:11
en guzelini yapmıssınız kalabalıgın icine girince bisey anlasılmıyor:D
bu arada focus ile 106 nın yuruyusu cok zevkli olmus masallah focusa sadece filtreyle cok basarılı yuruyor...
trendseref
10-01-2010, 23:12
şımartıyosunuz beni......burak...iyki arabamı denemişim yoksa burdaki bazı profosyenel,uzman arkadaşların yorumu üzerine arbamı çöpe atıcaktımmm....trent gçen 1,6 ies lerde warmış way beeeeeee...tşkrlr..
vtecburac
10-01-2010, 23:14
şımartıyosun beni......burak...iyki arabamı denemişim yoksa burdaki bazı profosyenel,uzman arkadaşların yorumu üzerine arbamı çöpe atıcaktımmm....trent gçen 1,6 ies lerde warmış way beeeeeee
çöpe mi? :hahaha:
masallah guzel denemeler olmus
focus musty35
10-01-2010, 23:17
o konu hakkında cok konusuldu ama sonuca baglanmadı si la focus denemesı ıcın
onursoytam
şımartıyosunuz beni......burak...iyki arabamı denemişim yoksa burdaki bazı profosyenel,uzman arkadaşların yorumu üzerine arbamı çöpe atıcaktımmm....trent gçen 1,6 ies lerde warmış way beeeeeee...tşkrlr..
maşallah araçlara .. ies mi bu focus u mu geçicek :D:D
trendseref
ne biliyim biyere bırakır kaçardıkkkk...bzim değil derdikkk....tanımyoruz bu arabayı falan ......
ne biliyim biyere bırakır kaçardıkkkk...bzim değil derdikkk....tanımyoruz bu arabayı falan ......
masallah tum araclara.
kardeşm gyt hakkiyla yurumus araban masallah.
Ozan Özer
10-01-2010, 23:20
Şeref maşallah..Filtre kit sanırım değil mi?
birde araç kaç binde? iyi yürüyor valla:)
vtecburac
10-01-2010, 23:23
Şeref maşallah..Filtre kit sanırım değil mi?
birde araç kaç binde? iyi yürüyor valla:)
yok kardesım kıt deıl normal sınyalın oraya uzanan bı caı yaptık plastık boruyla custom;) arac 152 000 de
focus musty35
10-01-2010, 23:25
demekkı komple egzoz yazılım cok fena bırsy olur herhalde kendı sınıfında. ben hala anlam vermıs deılım bu kdr ıyı gıtmesıne ama masallah tabı
Ozan Özer
10-01-2010, 23:27
Valla helal o zaman:) Bende de pipercross'un kiti var,bir akşam denemeye bende geliyim,farka bakarız,amaç kazanmak kaybetmek değil;focus'un nasıl gittiğine bir katkıda bulunmak isterim.
Bu arada Burak arabana Maşallah..Vtec sevdalısı olup çıktım bende:)
vtecburac
10-01-2010, 23:28
Valla helal o zaman:) Bende de pipercross'un kiti var,bir akşam denemeye bende geliyim,farka bakarız,amaç kazanmak kaybetmek değil;focus'un nasıl gittiğine bir katkıda bulunmak isterim.
aynen kardesım trent le deneme ımkanımız pek olmadı bı gelırsen aynı araclar arasındakı farkı gorursek daha ıyı olur bence;)
Ozan Özer
10-01-2010, 23:29
aynen kardesım trent le deneme ımkanımız pek olmadı bı gelırsen aynı araclar arasındakı farkı gorursek daha ıyı olur bence;)
Banada uyduğu bir zaman olursa büyük keyifli gelirim.;)
trendseref
10-01-2010, 23:31
maşalaah dyene demiyene tek tek teşekkrlr.....
trendseref
10-01-2010, 23:36
maşallah araçlara .. ies mi bu focus u mu geçicek :D:D
malesef öyle diyolar...:)az kalsın bizde inanıyoduk:D:o:)
tarık kat iptali hayvan gibi yaradı :) ayrıca 106 ile yürüyen focusta ilk defa görüyorum bravo maşallah hepsine.
tarık kat iptali hayvan gibi yaradı :) ayrıca 106 ile yürüyen focusta ilk defa görüyorum bravo maşallah hepsine.
evet oyle olmus..ben inandirmistim kendimi psikolojiktir diye.. neyse yaradi diye inanip yaramamasindan iyidir.. :D ben 106'yi gectigime de sasirdim aslinda, Sefa'yla da mi bi denesem :p
Antalyalogy
10-01-2010, 23:46
Tüm araçlara MaşAllah , Bro kat iptali şaka yapmış:D:D Bi de ağlanıyodun incir ağacı diktiler diye:p:p
Focus a da ayrıca MaşAllah...:icon_tup:
evet oyle olmus..ben inandirmistim kendimi psikolojiktir diye.. neyse yaradi diye inanip yaramamasindan iyidir.. :D ben 106'yi gectigime de sasirdim aslinda, Sefa'yla da mi bi denesem :p
kaldırdın dimi :D dene dene zevkli olur ama bass ı fln eve koy :)
Tüm araçlara MaşAllah , Bro kat iptali şaka yapmış :DBi de ağlanıyodun incir ağacı diktiler diye :p:p
hakkaten biraz moralim yerine geldi o konuda :D
kaldırdın dimi :D dene dene zevkli olur ama bass ı fln eve koy :)
planlayip gelsek iyi olacak, yoksa bass'siz gezmem ben.. Allah'tan arkadas Navara'yla gelmis bagaji ona bosalttim dun :D
Sefa_vts
10-01-2010, 23:49
önce er'yi geç :D bilenme boşuna.. sonra 5 e kadar emg astra ile yürü sonrada gel domalıyım :D hahahah
önce er'yi geç :D bilenme boşuna.. sonra 5 e kadar emg astra ile yürü sonrada gel domalıyım :D hahahah
olm niye beni öne sürüyosun şanzımanını yaptır öle gel 5e kadar bile dayanamıcaksın:D
Sefa_vts
10-01-2010, 23:52
olm niye beni öne sürüyosun şanzımanını yaptır öle gel 5e kadar bile dayanamıcaksın:D
olm sırf senin için yaptırıcam bak bilendirme kendine 5 tede geçerim kalırsın ahahha :D
olm sırf senin için yaptırıcam bak bilendirme kendine 5 tede geçerim kalırsın ahahha :D
Yavaşş geç :heyoo: :D
Sefa_vts
10-01-2010, 23:54
Nos pawaaaaaaaa :D
toplu kaldirma basladi :hahaha:
Erel senle de bagajim bosken bi denk gelelim o zaman :D
Yavaşş geç :heyoo: :D
dün gece son dakkada pis yardılar seni :D
dün gece son dakkada pis yardılar seni :D
stock arabayla bi yere kadar :D
Maşallah, tüm araçlara...
Sefa seni bekiliyorum haberin olsun .
Yiit bu hafta aracımı sökecegim müsait olursak tekrar deneriz değilmi ?
Dostane ilişkiler içinde deneyen herkezden ALLAH razı olur inşallah ,beygirinize beygir katsın RABBİM inşallah .:icon_tup:
Dostane ilişkiler içinde deneyen herkezden ALLAH razı olur inşallah ,beygirinize beygir katsın RABBİM inşallah .:icon_tup:
deneriz abicm tabi bende sensörlerimi arızalarımı hallediymde bi inşallah.
Sefa_vts
11-01-2010, 01:20
Amiin :D
Bekle abim.. geliceğim ... ayrıca denemeden önce servise gidicem.. Citröen serhan otoda bakım yaptırmam lazım :)
amin :D denemeler asil boyle zevkli oluyor muhabbet iyi olduktan sonra.. :icon_tup:
bırakın kardeşim bu ayakları.
bırakın kardeşim bu ayakları.
Başkanım elimde kese kağıdı ile çekilmiş resimlerin var piyasaya sürerim bilgin olsun :D
Sürdü bile :D
Başkanım elimde kese kağıdı ile çekilmiş resimlerin var piyasaya sürerim bilgin olsun :D
http://i252.photobucket.com/albums/hh16/awarell/IMG_0250.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh16/awarell/IMG_0252.jpg
......................
Yok abi bende yaşlanmışım :icon_tup::icon_tup:
Bırakın bu ayakları ne demek reis valla anlamadım :o
maasallah araclara, focusun sahıbı o gece rahat uyumuş bellı :D:D
valla bende kendım focuscu olarak 2 tane kendı focus st mız vardı bırcokta focusa bındım bu aracın neden bu kadar ıyı gıttını anlamıs deılım hadı normal focuslardan 1 2 boy ıyı gıder normalde bu baya bayaaaa farklı
tüm araçlara maşallah :icon_tup:
arada öyle araçlar çıkıyor kendimden biliyorum :)
Ahmet_28
11-01-2010, 09:34
kat iptaline bak ya maşallah.tarığın yanından kopmuyordum 3-4 boy öne çıktı
şerefin focusa ayrıca maşallah ciddi iyi yuruyor.şeref denk gelirsek bide üst devir deneyelim ;)
Alicanrs
11-01-2010, 09:48
Maşallah araçlara güzel deneme olmş şeref şereflendirmiş ortalığı =)=) 160 lık bulcaz artık =)
Ben niye göremedim sizi ya denerdik arabada 3 kişiydik s2000 lerin peşinde helak olduk walla....
Alicanrs
11-01-2010, 10:35
oytun çıkmadıki yola kanka =) beni arıo nerdesiniz die adam hala shellde bekliomş öle denemiş soradan oda=) 122 işte 162 hp chiplede 160 lık kadar gidemio yine =)
serhat306
11-01-2010, 10:51
106 gtı de hıc yuruyememıs yahu nasıl gtı boyle bu :D
Ben niye göremedim sizi ya denerdik arabada 3 kişiydik s2000 lerin peşinde helak olduk walla....
ben seni mc'in onunde gordum ama diger scirocco'larla denemeye ciktin sandim..zaten sen epey kalin gelirdin bize :D
oytun çıkmadıki yola kanka =) beni arıo nerdesiniz die adam hala shellde bekliomş öle denemiş soradan oda=) 122 işte 162 hp chiplede 160 lık kadar gidemio yine =)
arkadas vitesleri yavas atiyordu en buyuk etken o sanirim.. gerci 2'de basarken de ben one gidiyordum biraz, arkadas alissin arabasina tekrar deneriz seve seve..
Alicanrs
11-01-2010, 12:39
=) arkadaş böle rolling gibi şelere alışık deilde ondan =) öyle toplandık çağırdık güzel geceydi =) 160 lık bi stockla denersiniz daha gzl deneme olur
Ahmet_28
11-01-2010, 12:46
shell de benim arabanın yanındaydın bizi nasıl görmedin :)
Alicanrs
11-01-2010, 12:52
=) görmüştür görmüştür oda kalablık olunca şaşırıo murat bey =) şeref Mşallah yakasına yapışmışsın çocugun bizle gelemedi =)=)
trendseref
11-01-2010, 12:54
kat iptaline bak ya maşallah.tarığın yanından kopmuyordum 3-4 boy öne çıktı
şerefin focusa ayrıca maşallah ciddi iyi yuruyor.şeref denk gelirsek bide üst devir deneyelim ;)
deneriz ahmet abi...biliyosun abi aramızda sıkıntı olmaz...
trendseref
11-01-2010, 12:59
=) görmüştür görmüştür oda kalablık olunca şaşırıo murat bey =) şeref Mşallah yakasına yapışmışsın çocugun bizle gelemedi =)=)
:):o yakasına yapışma demiyelimde onun...walla ben tahmin ettim şekerpınarın öyle olucağını açıkçası...sonrada denemek istediğim arbaların hepsiyle tek tek konuştuk...biz kavacığa gidicez gelirseniz zewkli olu diye ki şayetde öyle oldu o akşam gelen herkeze tşkrlrr...
Alicanrs
11-01-2010, 13:01
=) doru diosn knka herkkes dağıldı zaten =) karma oldu biraz neyse güzel geceydi herkese tşkler=)
ben kavacık yolunda daha önce pek denemedim o yüzden biraz korkak bastım gaza trafik vardı ..
ayrıca vites atışlarımda yumuşak kaldı yani pilotajımda sıkıntı vardı..
yanlış anlaşılmasın focusta bizim aracımız 106 yürüyememiş diyen varsa ltf bi denemelerini isterim focusumuzla..
Sefa_vts
11-01-2010, 13:13
ben kavacık yolunda daha önce pek denemedim o yüzden biraz korkak bastım gaza trafik vardı ..
ayrıca vites atışlarımda yumuşak kaldı yani pilotajımda sıkıntı vardı..
yanlış anlaşılmasın focusta bizim aracımız 106 yürüyememiş diyen varsa ltf bi denemelerini isterim focusumuzla..
Denerim ben senkromencimi yaptırıp.. videodaki araçların hepsini aşağı yukarı biliorum.. :) Maşallah iyi yürüyo.. tarik biraz değiştirmiş olayı..
Ayrıca tarık bana bilenmen için erken genç :D tekrar söylüyorum.. önce elinde tek kalan peugeot sticker'ını gönder :)
Ahmet_28
11-01-2010, 13:15
Denerim ben senkromencimi yaptırıp.. videodaki araçların hepsini aşağı yukarı biliorum.. :) Maşallah iyi yürüyo.. tarik biraz değiştirmiş olayı..
Ayrıca tarık bana bilenmen için erken genç :D tekrar söylüyorum.. önce elinde tek kalan peugeot sticker'ını gönder :)
sefa tarığı belki geçebilirsin ama emin ol öyle ayırıp gidemezsin tamponundan ayrılmaz
gözükmüyosun bu aralar eminönü civarlarında eskiden çok sık görürdüm..:)
Erel istedi once yavrum ona vericem cikartmayi :D
Sefa_vts
11-01-2010, 13:21
sefa tarığı belki geçebilirsin ama emin ol öyle ayırıp gidemezsin tamponundan ayrılmaz
Kısmet be abi.. denemeden bellide olmaz aslında... :)
gözükmüyosun bu aralar eminönü civarlarında eskiden çok sık görürdüm..:)
Okula oradan gidiyordum eskiden :) Aslında yine geçiyorum o taraflardan abi :D
Erel istedi once yavrum ona vericem cikartmayi :D
Vaybe.. ama onun iki tane arabası var.. benim bir tane :(
Bülent76
11-01-2010, 13:49
Tüm araçlara maşallah, özellikle de Focus'a maşallah gerçekten.
Bu arada Zetec motorların, modül takılmadan herhangi bir modifiyeyi kabul etmediğini duymuştum. Bilmediğim için soruyorum. Bunu açıklayabilen bir arkadaş olursa sevinirim.
Sefa seni destekliyorum canım benim arkandayım tam destek :D :D
Ahmet_28
11-01-2010, 14:02
Tüm araçlara maşallah, özellikle de Focus'a maşallah gerçekten.
Bu arada Zetec motorların, modül takılmadan herhangi bir modifiyeyi kabul etmediğini duymuştum. Bilmediğim için soruyorum. Bunu açıklayabilen bir arkadaş olursa sevinirim.
bende öyle duymuştum ama cenk zetec motorlu fieastaya yazılım yaptırmıştı.görünce yazar
Bülent76
11-01-2010, 14:14
bende öyle duymuştum ama cenk zetec motorlu fieastaya yazılım yaptırmıştı.görünce yazar
Yanlış olmasın yıllar önce Onno Usta yazmıştı sanırım, arabaya ne ekleme yapılırsa yapılsın Zetec motor kendini korumaya alıp motoru fabrika değerlerine geri getiriyor diye bahsetmişti.
Ahmet_28
11-01-2010, 14:22
Yanlış olmasın yıllar önce Onno Usta yazmıştı sanırım, arabaya ne ekleme yapılırsa yapılsın Zetec motor kendini korumaya alıp motoru fabrika değerlerine geri getiriyor diye bahsetmişti.
doğrudur çünkü cenk yazılımı yaptırdı nasıl oldu diye sordum ben bişey hissetmiyorum demişti :D duyguları körelmiş :D
dragstar
11-01-2010, 15:40
focus güzel yürümüş
haftaya kim kiminle deniyo:)
bu arada deneme yapan araçlara maş.
Sierra Rs
11-01-2010, 16:13
herkese masallah focus'a ayrıca helal olsun :)
Sierra Rs
11-01-2010, 16:18
doğrudur çünkü cenk yazılımı yaptırdı nasıl oldu diye sordum ben bişey hissetmiyorum demişti :D duyguları körelmiş :D
farketmez olur mu yaw :) yaptığım her eklemenin faydasını gördüm fiestada misal headers ı söktüm geberdi alet :D
by_hayali
11-01-2010, 16:35
focus k20 swaplı :p maşallah hepsine
trendseref
11-01-2010, 16:40
focus k20 swaplı :p maşallah hepsine
söylemesen olmuycak:)bende öyle duyduğum için yani yazılım yaptıktan snra beyin tekrar kendini yeniliyomuş..o yüzden korkuma dokunamıyorum...ama daha sağlıklı bi bilgisi olan arkadaşlar warsa yazarlarsa sewinirim.....
Sierra Rs
11-01-2010, 17:11
voltaj nickli arkadas var ankara'da komple fort rezink yapmıştı o, bi pm at istersen ona :D
kardesim saka bi yana yapılacak 100 lerce sey var o motora..
flexamin
11-01-2010, 17:16
ecu remap le şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım ki yaptıran arkadaşlarımda yaşamadı... ha sonradan kendi isteği ile orjinal programa döndülerse bilemicem 2 -3 sene hiç sorun yaşamadık...
Sierra Rs
11-01-2010, 17:17
aha voltaj geldi bilgiler icin tesekkürler voltaj..
flexamin
11-01-2010, 17:19
ecu remap yapan bir çok kişi war ankara'da erh nickli arkadaşımız erhan , sonra şaşmazda bir kişi daha yapıo hatta kendi aracına da yaptı cem temizsoy mu neydi adı.. onlarlada konuşabilirsin. bir ara stp de de wardı ford için bişiler yazılımla ilgili..
trendseref
11-01-2010, 17:22
voltaj nickli arkadas var ankara'da komple fort rezink yapmıştı o, bi pm at istersen ona :D
kardesim saka bi yana yapılacak 100 lerce sey var o motora..
bi konuşmak lazımm...ya yüzlerce şey warda işte bizim amacımız atmosferik olarak keyifli bişekilde sorunsuz binmek...yani olayı abartmak istemyruz...yani sonuçta focus herkezinde çok bildiği gibi modifiyeyi kabul etmiyen sienalarla 1,6 ieslerle denemsi çok zewkli bi araç......:D:D
Sierra Rs
11-01-2010, 17:23
bi konuşmak lazımm...ya yüzlerce şey warda işte bizim amacımız atmosferik olarak keyifli bişekilde sorunsuz binmek...yani olayı abartmak istemyruz...yani sonuçta focus herkezinde çok bildiği gibi modifiyeyi kabul etmiyen sienalarla 1,6 ieslerle denemsi çok zewkli bi araç......:D:D
ben danışma işini geyiğine dedim yaw ;)
ekle msn e yardımcı olurum msn kullanıyormusun?
trendseref
11-01-2010, 17:24
ecu remap yapan bir çok kişi war ankara'da erh nickli arkadaşımız erhan , sonra şaşmazda bir kişi daha yapıo hatta kendi aracına da yaptı cem temizsoy mu neydi adı.. onlarlada konuşabilirsin. bir ara stp de de wardı ford için bişiler yazılımla ilgili..
tşkrlr..bilgiler için...
trendseref
11-01-2010, 17:26
kullanıyorum..adresini nerden alıcam onu blmyrum pek anlamyrum bu işlrden
ERkut 205
11-01-2010, 18:49
Değişik kombinasyonlu bir yarış olmuş.
Tek beklenmedik yada negatif sonuç scirocco diyebilirim bence.
mekan çok uzak yaf. ataşehir :S
Alicanrs
11-01-2010, 19:19
=) nerde oturuosn murat krdş =) ...bizde b.evlerden gidiorz :D:D --- scirccodan pek bişi beklemeyin ztn 122 hp chiple 161 filanda olsa orj 160 lıkla gidemiyo
mekan çok uzak yaf. ataşehir :S
Biz ataşehire ikitelliden gitiik be murat :):)
trendseref
11-01-2010, 23:32
şerefime bak :)
cooper ı benim korkuma sattığını anlatmyım yasin:Dgelmyon epeydr gelsene kardeşim özledk seni:)
trendseref
11-01-2010, 23:35
=) nerde oturuosn murat krdş =) ...bizde b.evlerden gidiorz :D:D --- scirccodan pek bişi beklemeyin ztn 122 hp chiple 161 filanda olsa orj 160 lıkla gidemiyo
böyle şeyler yazmaya gerek warmı ya..adamın ilk rollingi vites atammıştr uyum sağlıamamıştır..ahbe kardşimm..
Alicanrs
12-01-2010, 09:55
=) tabi kanka doğru sölüosn ilk rollingi olur böle şeler sana 160 lık ayarlayalım dişine göre :)
pug_erkan
15-01-2010, 16:59
focusumuza maşallah çok sağlıklı gidiyo ve şeref kardeşimizde hakkını veriyor yürütüyor arabayı... kazasız belasız denemeler arkadaşlar....;)
Kaa scirocco
15-01-2010, 18:01
şereff kardesımee bak gene esmişşş bee maşallahhh :)
trendseref
15-01-2010, 22:45
focusumuza maşallah çok sağlıklı gidiyo ve şeref kardeşimizde hakkını veriyor yürütüyor arabayı... kazasız belasız denemeler arkadaşlar....;)
eyw güzel kardşim:)
trendseref
15-01-2010, 22:46
şereff kardesımee bak gene esmişşş bee maşallahhh :)
şımartıyosunuz beni...ya koca istanbulda nası karşılaştık senle yaa...üstelik 10 dakikka ewwelde senden bahsetmştik...way be...beşiktaş ne alakaysa...:)
Kaa scirocco
16-01-2010, 09:59
şımartıyosunuz beni...ya koca istanbulda nası karşılaştık senle yaa...üstelik 10 dakikka ewwelde senden bahsetmştik...way be...beşiktaş ne alakaysa...:)
Aynen kardesm besiktas ne alakaysa ewe doru gidioduk walla...siz napıodunzzz buraklamıydın kısmet walla kardesm :icon_tup::icon_tup:
smdı 106 hiç yurumuyomuş dicem...nası yurumuyo neye gore dıyosun focus nıye farklı olamasın focus geçti 106 yı dıye nıye 106 kotu olsun gıbı mlyon tane şey soylenecek ama o 106 hiç yurumuyomuş..207 gt gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıs dıer arablarda öyle ...tebrik ettigim 3 araba vts gt focus a 2 kere tebrikler...
trendseref
16-01-2010, 18:14
smdı 106 hiç yurumuyomuş dicem...nası yurumuyo neye gore dıyosun focus nıye farklı olamasın focus geçti 106 yı dıye nıye 106 kotu olsun gıbı mlyon tane şey soylenecek ama o 106 hiç yurumuyomuş..207 gt gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıs dıer arablarda öyle ...tebrik ettigim 3 araba vts gt focus a 2 kere tebrikler...
eyw..değişik olmuş..:icon_tup:
BarışArdalı
16-01-2010, 18:19
focusu tebrik ederim.güzel yürüyor
trendseref
16-01-2010, 23:37
focusu tebrik ederim.güzel yürüyor
eyw.sadce filtryle bu kadar oluyo...
Cihan Çizmeci
17-01-2010, 10:24
Focus'a maşallah Aralıkta Burak'la Focus'un sahibinede sölemiştim :) Gayet güzel yürüyor araç.Ama şunu ekliyim bence 106 sağlıklı yürümemişki sahib olan arkadaşımızda sölemiş sorunlar olduğunu.Focus'un nasıl yürüdüğünü biliorum bi gece komple onu izledim ama chip filtre eksoz lu sağlıklı 106'yla böyle olmaması lazım.Ayırıp gidemez 106 ona eminim ama 1 boyda olsa önde olması geretiği kesin :) Durumlarım müsait olsa denemek isterdim Burak benim aracında nasıl yürüdüğünü biliyor aslıda.Burak nolur sence sonuç?
HaLuK-35
17-01-2010, 12:18
tum araclara maasallah ama 106 bence de daha iyi gitmeliydi..focusun gidisi ciddi guzel bi focusla deneyesim geldi :)
FakirAli
17-01-2010, 14:21
tum araçlara maşşallah focusta güzel yürüyor ama 106 yada laf söleyip kimseyi KIRMAK ÜZMEK istemiyorum ama yok yani böle olmamalı ben bundan bi ay önce trendin biriyle ışıkta denk gelmiştim ışıkta bendne önce kalkmasına rağmen yakalayıp 3 vitesin sonuna doğru nerdeyse araya 1.5 - 2 araba soktuğumu biliyorum arabamda chip ve filtreden başka bişi yok yani.. neyse tekrardan tüm araçlara maşşallah
BarışArdalı
17-01-2010, 22:13
eyw.sadce filtryle bu kadar oluyo...
biraz daha kurcalamak şart ozaman :rolleyes:
vtecburac
17-01-2010, 22:44
biraz daha kurcalamak şart ozaman :rolleyes:
ne gibi kurcalayalım fıkır verebılırsın kardesım;)
trendseref
19-01-2010, 11:12
bizimde kesinleikle 106 ları ayırıp gitme giib bi derdimiz yok o an o 106 wardı onla denedik...ama kurcalamak derken konu amacını aşıyo...yorumlar tabiki mantıklı ama böyle irdeliyici laflara gerek yok..106 lara lafımız yok..
trendseref
19-01-2010, 11:13
[QUOTE=KV106;1101958]tum araçlara maşşallah focusta güzel yürüyor ama 106 yada laf söleyip kimseyi KIRMAK ÜZMEK istemiyorum ama yok yani böle olmamalı ben bundan bi ay önce trendin biriyle ışıkta denk gelmiştim ışıkta bendne önce kalkmasına rağmen yakalayıp 3 vitesin sonuna doğru nerdeyse araya 1.5 - 2 araba soktuğumu biliyorum arabamda chip ve filtreden başka bişi yok yani.. neyse tekrardan tüm araçlara maşşallah[/QUOTE AMA şu bi gerçek trend war trend war 106 war 106 war...bizimki AT trend:icon_tup:
trendseref
19-01-2010, 11:14
Focus'a maşallah Aralıkta Burak'la Focus'un sahibinede sölemiştim :) Gayet güzel yürüyor araç.Ama şunu ekliyim bence 106 sağlıklı yürümemişki sahib olan arkadaşımızda sölemiş sorunlar olduğunu.Focus'un nasıl yürüdüğünü biliorum bi gece komple onu izledim ama chip filtre eksoz lu sağlıklı 106'yla böyle olmaması lazım.Ayırıp gidemez 106 ona eminim ama 1 boyda olsa önde olması geretiği kesin :) Durumlarım müsait olsa denemek isterdim Burak benim aracında nasıl yürüdüğünü biliyor aslıda.Burak nolur sence sonuç?
güzel bi hawada ataşehire gelebilirsen hfta sonu eğleniriz...
Kaa scirocco
19-01-2010, 11:33
bizimde kesinleikle 106 ları ayırıp gitme giib bi derdimiz yok o an o 106 wardı onla denedik...ama kurcalamak derken konu amacını aşıyo...yorumlar tabiki mantıklı ama böyle irdeliyici laflara gerek yok..106 lara lafımız yok..
Kardes sen ne mutevazi adamsın yaaaa herkes senn gibi olsa keşkee :icon_tup::icon_tup:
trendseref
19-01-2010, 11:49
kardeşim...walla aslında mütavazilik değil olması gereken bu....hiç biri sen ben gibi değil:):):)
BarışArdalı
20-01-2010, 12:40
kurcalamak derken yanlış anlaşıldım galba.chip,headers vs gibilerinden bahsettim.daha ii yürümesi açısından siz ne anladınız bilemem
trendseref
21-01-2010, 00:23
kurcalamak derken yanlış anlaşıldım galba.chip,headers vs gibilerinden bahsettim.daha ii yürümesi açısından siz ne anladınız bilemem
walla yanlış anlamış olabilirim...naparsın insanı pranoyak yapıyolar...böyle yapanlar utansın..;)
walla yanlış anlamış olabilirim...naparsın insanı pranoyak yapıyolar...böyle yapanlar utansın..;)
Paranoyak şeref şifreni çözcem senin :)
BarışArdalı
21-01-2010, 15:13
bi arkımda var 120binde açık hava filtresi var sadece.bukadar gittiğini sanmıyorum.oyüzden biraz kurcalarsan yani yüklersen :D:D çok daha ii sonuçlar elde edilcektir..
trendseref
21-01-2010, 23:12
bi arkımda var 120binde açık hava filtresi var sadece.bukadar gittiğini sanmıyorum.oyüzden biraz kurcalarsan yani yüklersen :D:D çok daha ii sonuçlar elde edilcektir..
eyw...tşkrlr....
trendseref
21-01-2010, 23:13
Paranoyak şeref şifreni çözcem senin :)
bizimki da vinci code:):)
Cihan Çizmeci
22-01-2010, 09:21
güzel bi hawada ataşehire gelebilirsen hfta sonu eğleniriz...
Bugün geliyorum karşıya akşam dönerken Melih'i yada Burak'ı ararım eğer sende müsait olursan bende olursam deneriz bu akşam ;) :icon_tup: Aracını izledim ki hatırlarsın ataşehir'e Burak'la geldiğin akşam filtrenin borusunu aktarırken yanında muhabbet ediyorduk o akşam izledim aracını cidden güzel yürürü var diğer trendler gibi yürümüyor maşallah :) Güzel deneme olur ayrılmaz araçlar birbirinden
trendseref
22-01-2010, 19:03
sağolasın tşkrlr..inan bende denemk isterdim ama hawa şartlarına bi baksana......elwerişli değil...başka sefere inşallah ben ulaşırım sana...
ya focus fazla ıyı ya 106 kotu
sanırım puglar yaslandıkca ıyılerı ve kotulerı dıye ayrılmaya baslıyor