Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yapmalıyız ?
Honda Civic
Model 1.5 EX Sedan
Yıl 1993
143.000 km de bir aracımız var
Araçda sadece filtre mevcut satmak istemiyoruz yürütmek istiyoruz bize bu konuda
yardımcı olursanız sevinirim:icon_tup:
Eray Yümsel
11-01-2010, 22:10
bütçe ne durumda ?
eray bas gıt bu konudan senı asar :D
Eray Yümsel
11-01-2010, 22:12
gel özele sana en doğru bilgiyi vercem :cool: elimde çok temiz bmw motoru var bu işi başarabiliriz :icon_tup:
gel özele sana en doğru bilgiyi vercem :cool: elimde çok temiz bmw motoru var bu işi başarabiliriz :icon_tup:
Senin özeline girmek istemiyorum :D
Bütçe pek parlak değil araç sahibi uygun fiyata arabsınıı tekrar sevmek için 1,5 lira kadar para harcayabilir ,çok büyük sonuçlar beklemiyoruz peugeot geçelim yeter :)
boosted_pug
11-01-2010, 22:29
Senin özeline girmek istemiyorum :D
:hahaha::hahaha::hahaha:
Eray Yümsel
11-01-2010, 22:30
gülmeyin la :D dünyada ilk EG m20b20 RWD yapması için ikna etme çalışmalarım devam ediyo hondanın motoru çöp at diyorum ama dinlemiyo :D
eraycım goruyomusun sen koskoca m20 yı 2 lırealara verıyosun :D ex kasa eg nınde makınesı okadar :D
PPR engineering
11-01-2010, 22:35
en güzeli yavaş yavaş parça toplayarak sohc vtec olayına girmek parça toplamak ta zevkli iş ..
Eray Yümsel
11-01-2010, 22:35
eraycım goruyomusun sen koskoca m20 yı 2 lırealara verıyosun :D ex kasa eg nınde makınesı okadar :D
o m20 yi takıcam desin bedava :D
o m20 yi takıcam desin bedava :D
Vermeyen ?
o vermezse ben bu aracın motorunu alacam şöförüde bedava herhalde resim çektirdigine göre :)
http://www.sahibinden.com/hastalarina_ozelll_piyasa_adamina_degil_-96WQQaXQQ19845993WQQpXQQdisplayitem
Harbi o foto ne iş öyle ya:D
en güzeli yavaş yavaş parça toplayarak sohc vtec olayına girmek parça toplamak ta zevkli iş ..
Kesinlikle katılıyorum ama bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum ;)
stp senin fikrin nedir ?
overblack
11-01-2010, 22:40
karbüratörlü arabaya 1500 liraya çok güzel turbo yapılır. ;) atm olarak uğraşmayın derim
aga turbo olmaz ayar tutturamaz kırarsın paso makıneyı meme buyut kucultmekle olmaz o ayar ısı.
kapak ısleme yapılır dual carb takılır guzel hava emıs sızstemı headers atesleme destegı kasnak ıle tımıng yaplır bızım KNT gıbı gıder :)
Eray Yümsel
11-01-2010, 22:44
Vermeyen ?
vermeyen hondacı olsun :D
overblack
11-01-2010, 22:45
aga turbo olmaz ayar tutturamaz kırarsın paso makıneyı meme buyut kucultmekle olmaz o ayar ısı.
kapak ısleme yapılır dual carb takılır guzel hava emıs sızstemı headers atesleme destegı kasnak ıle tımıng yaplır bızım KNT gıbı gıder :)
nan selçuk eskiden enjeksiyonmu vardı :D elleşme çuflasın adam :)
vermeyen hondacı olsun :D
Hacıı büyük yemin ettin bak R yapma sonra :)
Turbo yapmakda iyi fikir ama selçuk'ğun dediği gibi ayar sorunu var onu nasıl halledeceğiz ?
Eray Yümsel
11-01-2010, 22:48
tamam lan siz o motoru takın EG e vermeyen STP gibi olsun :D
overblack
11-01-2010, 22:49
eskilerden kalma düzgün bir karbüratörcü kalmıştır iyi ayar yapan.halledersin
PPR engineering
11-01-2010, 23:23
başka bi konuda daha yazmıştım kendim ef kasada uygulamıştım bu specleri twin weber 40 4-1 headers 51 mm düz boru yüksek şıkıştırma piston ve egzantirik iyi karburatore ayar yapan zor bulunur ama ben bu weber olsun dellorto olsun bu karburatorleri bu araç sayesinde çözdüm ve sorunsuz bindim..taaaki yağ pompası benden bu kadar hacım diyene kadar :D:D
ANGORA_POWER
12-01-2010, 19:32
kardesım vti pıstonu takabılırsen tak 16 ıes emmemanı foldu ve elektırık tesısatı ecu al bırde benzın pımpası bu duzenege gayet ıyı gıder ozaman ancak gıder 106 la yetmezse genıs bogaz takarsın devrı yukseltırsın ozman olur ben ce