Orijinalini görmek için tıklayınız : NE500'un genclik gunlerinden videoları :)
ahmetbaha-drs
15-12-2006, 20:20
Benim Elma Sekerinin:D drag yarıslarına katıldıgı zamanki videoları :)buyrun..
not:artık pistlerden+herturlu yarıstan uzak..emekli oldu:D
GSI v.s GSI
http://youtube.com/watch?v=56gyX1j4qd4
Astra v.s Kadett
http://youtube.com/watch?v=vo_6tyPVTFI
Astra v.s 306
http://youtube.com/watch?v=X-ozQpaqjGE
Buda NVL80 ve 206RC..:)
http://video.google.com/videoplay?docid=-6636547707786453716
-Maşallahı var güzel ayıklıyor .. :)
Güzel gitmiş tebrikler :)
Ahmet NE nin galiba bende ilk katıldığı yarışların videoları var. Clio rs ler ile falan bayağı eski videolar.
merttepe
15-12-2006, 20:43
cidden güzel gidiyo, helal..
Ferhat_V
15-12-2006, 21:19
maşallah güzel yürüyo...
uvl mi uml mı öle plaka bi gsı vardı çok sağlam yururdu bu o araba deil sanırrım oda cok ii giderdi..
bide antalyadan kadet gsi o arabayıda unutmam;)plakası aklımda deil şimdi..
Tholl-ga
16-12-2006, 00:03
metin ne araba yaptı bea :D
NVL80 ve 206rc bende onun köprü üstünden çekilmiş olanı war 3-4 boy önde bitiriyor metin abi :)
Tholl-ga
16-12-2006, 09:22
ilk sahibi metin(mrc) den bahsediorum :D
tamam ulen bende nvl nin sahibi metn den bahsediom alalal :D
MUGENPOWE®
16-12-2006, 13:03
aloooooooo getırın ne500 u bı s2kyla denıyelm ya standart makıne s2kda bı bakalm nası yuruo efsanenızzzzzzzzzz:D
HEHHE rezil olduk ya Mawi RC bnm...:)
17ler çok yoruyo
siyahın plakası NE500 müydü?
ahmetbaha-drs
16-12-2006, 13:33
aloooooooo getırın ne500 u bı s2kyla denıyelm ya standart makıne s2kda bı bakalm nası yuruo efsanenızzzzzzzzzz:D
not:artık pistlerden+herturlu yarıstan uzak..emekli oldu
yazısını okumadn heralde;)
Siyahın plakası NVL80 :)
not:artık pistlerden+herturlu yarıstan uzak..emekli oldu
yazısını okumadn heralde ;)
Siyahın plakası NVL80 :)
kalkışta slick wardı die hatırlıyorum bendede video war ama nerde? bulmak lzm
17ler çok yoruyo
Yok siyah benim 34 NVL 80 benimde 17 vardı önlerde ve arkalarda ama önler 17 slickti + sadece eksoz vardı ogün oda son susturucu remus başka hiç bişey yoktu + 415.000 Km de idi en sonunda bitti motor :D ondan sonra lexmaul eksantirk beyin felan takıldı şimdi onlarda yetmedi 400 ps turbo oldu 10 güne kadar çıkıyor.....
http://www.opeldostlar.com/metin/Astra_Gsi@206RC_toAVI_1.rar
http://www.opeldostlar.com/metin/astra.jpg
http://www.opeldostlar.com/metin/astra2.jpg
http://www.opeldostlar.com/metin/astra3.jpg
http://www.opeldostlar.com/metin/astra4.jpg
http://www.opeldostlar.com/metin/astra5.jpg
VeNoM_35
16-12-2006, 14:25
Bekliyoruz walla, video isteriz!!:)
ahmetbaha-drs
16-12-2006, 14:40
NVL 80 gururumuz.. :)
powered by dostlar..
ya benim dediğim araba bu değildi aslında uluş ali ağakaydı sahibinin adı kırmızı umbro stickerlar filan vardı sanırım draglarda..
[QUOTE=34NVL80;61480]Yok siyah benim 34 NVL 80 benimde 17 vardı önlerde ve arkalarda ama önler 17 slickti + sadece eksoz vardı ogün oda son susturucu remus başka hiç bişey yoktu + 415.000 Km de idi en sonunda bitti motor :D ondan sonra lexmaul eksantirk beyin felan takıldı şimdi onlarda yetmedi 400 ps turbo oldu 10 güne kadar çıkıyor.....
QUOTE]
aman ii ki 17 warmış abi yoksa dahada açardın sen:). dicek bişey kalmamış walla 400ps fenamış...
ya bide o tampondaki filtreden başka kaput altındada filtren wardı haliba nasıl bi sistem o onu çözemedim?ikiside aynı anda faal mı?
O filitre evet 2. filitre ve aynı anca faal di. O filitreden yaklaşın 0.5 bar basan bir kompresöre giriyor ve ordanda emme manifoltuna basınçlı hava yolluyordu bi nevi kompressör gibi yani. Ama o gün sadece orjinal hava filitresine bağlıydı o
hımmm sewerim böyle icatları...ugraş kafa yorma zewkli oluyo...Allah kaza beladan uzak tutsun hayırlısıyla çıkan arabanda kardeş.
masallah güzel arac gercektende iyi gidiyormus.
Kazasız belasız...
i_could...
NVL 80 i de hatırlıyorum namı buralara kadar geliyodu..agırlık ve beygir cok iyi olmuş 400 hp ile tam limitlerde.umarım saglıklı bi sekilde en kısa sürede cıkar...
i_could...
O filitre evet 2. filitre ve aynı anca faal di. O filitreden yaklaşın 0.5 bar basan bir kompresöre giriyor ve ordanda emme manifoltuna basınçlı hava yolluyordu bi nevi kompressör gibi yani. Ama o gün sadece orjinal hava filitresine bağlıydı o
bu sistemi biraz daha detaylı olarak anlatabilir misin acaba???
i_could...
ya benim dediğim araba bu değildi aslında uluş ali ağakaydı sahibinin adı kırmızı umbro stickerlar filan vardı sanırım draglarda..
bahsettiğin araç 2.5 sene önce Tuning türkiye'de çıkmıştı...ama motorda ne var ne yok bilemicem...
opel_dostlar
17-12-2006, 00:46
:icon_tup:
istersen şöle yapalım sen bi azına kadar hatta imanına kadar yüklü bi sk getir biz nvl 80 le kalkalım ne dersin
ordan atmak tutmak kolay :cool:
haa bu arada modenayada nvl 80 astra gsi ile :heyoo: :icon_tup:
astraları küçümsemeyin snn std 240 ps NE 500modla 190 ps ne kaldı arada yarım boy bile diilse sen torka bak
zaman 2006 sen bakma baha kardeş snn arabanı bende az yürütmedim som 3 senesini bilen bilir
O 1 EFSANEDİR:icon_tup:
opel_dostlar
17-12-2006, 00:50
17ler çok yoruyo
yaa takma kafana yaa geçmek geçilmek ?
eğlenmeye geliyoruz oraya drag ne demek ?
NVL 80 di plaka
haa bu arada ondada 17 vardı haalada var ewet yormuyo diil
opel_dostlar
17-12-2006, 00:55
EWET haklısın uluç un arabası o UPL PLAKASI ONUDA GEÇEN YAZ BEN TOPLADIM MOTOR YAPTIK ONADA SATIYOR
DRAGLARDA ONDADA UMBRO YAZILI KAPUT VARDI ŞİMDİ HAALA BENDE O KAPUT
HATIRA
o arabada sağlam yürüyor zaten nvl 80 ne 500 upl 38
3 efsane:cool:
evet cidden 3 efsane var bunların değerini ii bilmek lazım sfı ların nasıl gittiği konusunda ii örnek teşkil edıorlar..
upl çok ii giderdi körfezde izlemiştim 2002 di sanırım 07 plaka kadett de vardı oda deliydi..
MUGENPOWE®
17-12-2006, 02:22
istersen şöle yapalım sen bi azına kadar hatta imanına kadar yüklü bi sk getir biz nvl 80 le kalkalım ne dersin
astraları küçümsemeyin snn std 240 ps NE 500modla 190 ps ne kaldı arada yarım boy bile diilse sen torka bak
zaman 2006 sen bakma baha kardeş snn arabanı bende az yürütmedim som 3 senesini bilen bilir
bi gun denerız ;)
opel_dostlar
17-12-2006, 02:27
bi gun denerız ;)
istediğin zaman farkmaz :)
ben lafolsun die konuşmam sen şöle böle demişsin bende cvp verdim her zamanda arkasındayım
ne zaman istersen maksat şanlik olsun :):)
MUGENPOWE®
17-12-2006, 02:48
illakı maksat senlık olsn bızcede oyle hırsın anlamı yok
MUGENPOWE®
17-12-2006, 02:56
pekı merakımı bagısla bu 400 hp dyno verısmı ?
ahmetbaha-drs
17-12-2006, 09:52
illakı maksat senlık olsn bızcede oyle hırsın anlamı yok
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
opel_dostlar
17-12-2006, 22:11
eksik veri bu daha fazlada çıkma ihtimali yüksek ayarlarda tam bitmedi bunu verdiğinde
ha bu arada ben hiç hıs yapmam o bana ters
spor ne dal olursa olsun centilmenlik içinde olmalı drag dada geçmek ve geçilmek 2 kavram
araba marka kötülemek bana hatta bize ters fakat
hırs yapan sensin
relax ol daha güzel :)
pekı merakımı bagısla bu 400 hp dyno verısmı ?
400 ps lik kit var üstünde evo 400 dyno verisi yere 350hp
tam ölçümünü yapıcaz işallah bu almayada yapılmış olan bi astranın verisi biz henüz bitirmedik ama o astrayı yapan yerden bizzat gidip aldım kiti ve aynı parçaları kullandık....
ahmetbaha-drs
17-12-2006, 23:19
400 ps lik kit var üstünde evo 400 dyno verisi yere 350hp
tam ölçümünü yapıcaz işallah bu almayada yapılmış olan bi astranın verisi biz henüz bitirmedik ama o astrayı yapan yerden bizzat gidip aldım kiti ve aynı parçaları kullandık....
metin abi simdi bzm elmasekerininkini kim getircek:rolleyes:
usa'den mi yollıcan?ehehe :)
^^ANIL^^
18-12-2006, 01:01
imanına kadar yüklü s2k ya gerek yok standartla deneriz onuda ben sürcem ztn onu geçin bi o zaman kendi arabama binerim onlada deneriz benide geçin hadi o zamanda özgün devreye girer onuda geçin thy gelir ama sizin ilk level i geçmeniz lazım sonrasını bilmiyorum :):):)
MUGENPOWE®
18-12-2006, 01:04
denenyın dneeyın gorelm senlık olsn
opel_dostlar
18-12-2006, 20:36
imanına kadar yüklü s2k ya gerek yok standartla deneriz onuda ben sürcem ztn onu geçin bi o zaman kendi arabama binerim onlada deneriz benide geçin hadi o zamanda özgün devreye girer onuda geçin thy gelir ama sizin ilk level i geçmeniz lazım sonrasını bilmiyorum :):):)
sen kafanı yorma
geçilecek arabayı geçeriz boşa kalkmayız :):):)
özgün demişin bırak özgünü snn arabayla elenoru ne dersin :):):soru:
std da zamanında sk ......... muhahahaha bida bida gerek yok drm belli
gaz veriimki bu aralar drag yapan yok hiç diilse hem bi araya toplanmış hasret gideririz hemde atraksion olur işte fenamı ANIL :)
araca uyguladıgınız kıtın kullanma klavuzunda gecılecek arabalar lıstesı falan mı??
mesela..
1-ımanına kadar yuklu s2k..
2-gırtlagına kadar yuklu evo
3-ınanılmaz gıden vtec..
4-pert m3..
5-bel altı boyalı ımpreza...
gibi...
opel_dostlar
18-12-2006, 21:40
araca uyguladıgınız kıtın kullanma klavuzunda gecılecek arabalar lıstesı falan mı??
mesela..
3-ınanılmaz gıden vtec..
4-pert m3..
gibi...
sen bi konuyu baştan sona oku sonra yorum yap he ufaklık ?
ne demek istediğin belli diil
6. maddeyede kendini eklemeyi unutmuşun
bu gereksizler listesine :ofk:
LÜTFEN SAÇMA SAPAN KONULARA GİRMEyelim he ne dersin bu konu burda kapansın ok
walla ilk sırada M3 sonra M5 sonra Modena 360 var gerisine gerek yok :D sana 350 kg ağır olan ve 100 ps az olan calibranın videosunu koyayım izle 2 de kalkıyorlar 6. vites yada 5. vitesin sonlarında anca geçiyo 4x4 350 KG ve 100 - 150 Ps arası farkıda unutma :D:D:D C20LET MAKİNA BİLMEYEN KONUŞUR
http://www.opeldostlar.com/ferrari&calibra.wmv
sen bi konuyu baştan sona oku sonra yorum yap he ufaklık ?
ne demek istediğin belli diil
6. maddeyede kendini eklemeyi unutmuşun
bu gereksizler listesine :ofk:
LÜTFEN SAÇMA SAPAN KONULARA GİRMEyelim he ne dersin bu konu burda kapansın ok
fazla guven ıyı degıldır!!! forum agalıgına gerek yok!!! herkez lafını bılsınde konussun!!! yasının adamı ol!!! kım oldugunu bılmedıgın ınsanlar hakkında laflarına dıkkat et bence.sadece yasına saygım var!!o yuzden bır daha muhattab olmam senınle!!!
Alper D.
18-12-2006, 22:06
fazla guven ıyı degıldır!!! forum agalıgına gerek yok!!! herkez lafını bılsınde konussun!!! yasının adamı ol!!! kım oldugunu bılmedıgın ınsanlar hakkında laflarına dıkkat et bence.sadece yasına saygım var!!o yuzden bır daha muhattab olmam senınle!!!
kardeş böle şeyler yaparak forumun düzenini bozuosunz haberiniz olsun.gerek yok bu şekilde cevaplara.büyüktür olabilir bişy söylemiş ama bunu foruma yazmasan daha ii olur bence bi sıkıntın varsa özelden halledersen sevinirim şahsen.yoktan sorunlar var etmeyelim zaten yeterince laf dönüo forumda daha sakin lütfen ok;)
Alper D.
18-12-2006, 22:08
herkes burnundan soluyo.hayırdır yaw.
tebrıkler valla süper gıdıyo
mesela..
3-ınanılmaz gıden vtec..
4-pert m3..
gibi...
Sende dalga geçer gibi yazma ozaman sende saygılı ol. Geçemiyeceğini düşünüyorsan geçemez bence dersin olur biter. Ayrıca öle yaşının adamı felan diede konuşmayalım. Hem geçse ne olur geçmese ne olur. Biz yaşadıklarımı İçine binip almanyada yaptıklarımızı ve gözümüzle şahit olduklarımızı yazdık inanıp inanmamak senin elinde. Ama dalga geçmek senin elinde değil neyse bitince deneriz geçer yada geçilir anılda özgünde bilir nasıl bi insan olduğumu. Ayrıca ecotec bunları yapıyorsa 300 350ps ile bişey demicem
http://video.google.com/videoplay?docid=8952705000176866864&q=Opel+astra+turbo
MUGENPOWE®
18-12-2006, 22:18
sen kafanı yorma
gaz veriimki bu aralar drag yapan yok hiç diilse hem bi araya toplanmış hasret gideririz hemde atraksion olur işte fenamı ANIL :)
ah be abıcım ah be abıcım hırs yapmısn anlıyorm dennerıs ya nıe ozgun le kalkmıyosn bısımı war ozgunde :D?
^^ANIL^^
18-12-2006, 22:21
sen kafanı yorma
metin abi ya sen fena hırs yapmışsın ama çaktırmıyosun aahahahah bu kadar içine atma be abi ahaha elenor demişsin abi elenor mu aldın sen ya benim bildim bi elenor var oda arkadaşım yapım aşamasından bitiş aşamasına kadar vardım arabanın denemek istersem ararım onu ztn ama burda senin arabayı konuşuyoruz dimiiiiii
metin abi ya sen fena hırs yapmışsın ama çaktırmıyosun aahahahah bu kadar içine atma be abi ahaha elenor demişsin abi elenor mu aldın sen ya benim bildim bi elenor var oda arkadaşım yapım aşamasından bitiş aşamasına kadar vardım arabanın denemek istersem ararım onu ztn ama burda senin arabayı konuşuyoruz dimiiiiii
Anıl metin ben O ben değilim abim :D
^^ANIL^^
18-12-2006, 22:22
walla ilk sırada M3 sonra M5 sonra Modena 360 var gerisine gerek yok :D sana 350 kg ağır olan ve 100 ps az olan calibranın videosunu koyayım izle 2 de kalkıyorlar 6. vites yada 5. vitesin sonlarında anca geçiyo 4x4 350 KG ve 100 - 150 Ps arası farkıda unutma :D:D:D C20LET MAKİNA BİLMEYEN KONUŞUR
http://www.opeldostlar.com/ferrari&calibra.wmv
tmm metincim ama sen sıralamayı yanlış yapmışsın sen git m3 le modenayı geç sonra gel ben modenayı gzl geçiyorum yani o listeyi sırala bakalım sen sonra bekliyoruz :):):):)
Sende dalga geçer gibi yazma ozaman sende saygılı ol. Geçemiyeceğini düşünüyorsan geçemez bence dersin olur biter. Ayrıca öle yaşının adamı felan diede konuşmayalım. Hem geçse ne olur geçmese ne olur. Biz yaşadıklarımı İçine binip almanyada yaptıklarımızı ve gözümüzle şahit olduklarımızı yazdık inanıp inanmamak senin elinde. Ama dalga geçmek senin elinde değil neyse bitince deneriz geçer yada geçilir anılda özgünde bilir nasıl bi insan olduğumu. Ayrıca ecotec bunları yapıyorsa 300 350ps ile bişey demicem
http://video.google.com/videoplay?docid=8952705000176866864&q=Opel+astra+turbo
kacırılan bı nokta var ısallah aracınız 400 hp olur..daha fazlası olsun ben kendı adıma mutlu olurum.memlekette neler yapılıyo dıe..olay o deıl ama ...dıyosunuzkı agzına kadar yuklu s2k getır!!...ya sormuyosunuz bıle kac hp neler var?? ortada zaten ole bı s2k yokh suan da...dıyelım ben getırdım 600hp s2k o zaman nolcak?? onudamı gececek??
alayına ısyan olumune ne500 yaklasımını garıp buldum o kadar...
umarım anlatabılmısımdır...
senin arabana demedik zate :D standart olanlara dedim sende ne var onuda bilmiyorum belki stnd tır öle ise dediğine göre süper gidiyo :icon_tup:
^^ANIL^^
18-12-2006, 22:24
olm lan yalçın diceme metin yazmışım film izliyorum da ahahahahahahah
bi kefallik war ama ne gerek war böyle şeylere .. yapmayın lütfen kimse çocuk değil ya gerek yok kalp kırmaya
bunu yazana kadr 10 tane post atılmış ne canlı konuymuş :D
kacırılan bı nokta var ısallah aracınız 400 hp olur..daha fazlası olsun ben kendı adıma mutlu olurum.memlekette neler yapılıyo dıe..olay o deıl ama ...dıyosunuzkı agzına kadar yuklu s2k getır!!...ya sormuyosunuz bıle kac hp neler var?? ortada zaten ole bı s2k yokh suan da...dıyelım ben getırdım 600hp s2k o zaman nolcak?? onudamı gececek??
alayına ısyan olumune ne500 yaklasımını garıp buldum o kadar...
umarım anlatabılmısımdır...
Geçer yada geçmez sorun değilki deneriz. Ben atraksiyon olsun die standart 150 ps iken bile kaçtane arkadaşım ile 330 la denedim nokta ettiler biliyordumda stndrt 150 ps astra nerde geçicek 330 zu :D ama denedik ben geçerim sk2 geçer ama biri geçer beraberlik yokki :D o geçerse ben bi daha söker daha yüklerim ben geçersem belki o söker yükler maksat eylence :D meydan okuma geçemez iddası yada kin kapris değil yani olay ama canlı konuşma ses tonu olmadığından okuyan kişinin değişik anlaması doğaldır bence.... YANLIŞSAM YANLIŞ DİYİN....
^^ANIL^^
18-12-2006, 22:29
bi kefallik war ama ne gerek war böyle şeylere .. yapmayın lütfen kimse çocuk değil ya gerek yok kalp kırmaya
bunu yazana kadr 10 tane post atılmış ne canlı konuymuş :D
bunu bana mı sölüyosun kefal fln die kardeşim?
yaw hu tamam bırak şimdi bişiler yazmayı git çıkar şunu ilk ben kullancam :)
bunu bana mı sölüyosun kefal fln die kardeşim?
sana demedim
^^ANIL^^
18-12-2006, 22:30
kime dedin?
Anıl corsadan kalan parça varmı hiç turbo corsa yapan biri arıyormuş ????
^^ANIL^^
18-12-2006, 22:36
var forged piston mantzel emme manifoldu turbo headers down pipe fln ne istersen var cnm
MUGENPOWE®
18-12-2006, 22:36
kime dedin?
oda oyle dedii
Nasıl ulaşır sana ???? denizliden bu eleman
17ler çok yoruyo
yanlış hatırlamıosam o gün yarı finalde geçilmiştim astraya bendede saxo vardı o zmanlar
ıslaktan kaldırmışlardı 2 kere yara olmuş hala unutamıorum :hahaha:
yanlış hatırlamıosam o gün yarı finalde geçilmiştim astraya bendede saxo vardı o zmanlar
Ben ilk kalktım RC ile arkasından 2 106 ve 1 saxo geçtim sonra finalde vtec geldi 1-1 oldu dediğin yerden bende sardım baya 10.05 ben geldim 9.90 vtec geldi 2-1 aldı walla doğruya doğru vtec izmit plakalı idi. 17 yerine 15 olsaydı belki alırdım ama bilmiyorum onda slick 15 vardı.
^^ANIL^^
18-12-2006, 22:44
Nasıl ulaşır sana ???? denizliden bu eleman
msn den ulaşır bana ::):):)
msn den ulaşır bana ::):):)
Len olm bende bile yok msn nin :D eklesene metinkiruc@hotmail.com
Ben ilk kalktım RC ile arkasından 2 106 ve 1 saxo geçtim sonra finalde vtec geldi 1-1 oldu dediğin yerden bende sardım baya 10.05 ben geldim 9.90 vtec geldi 2-1 aldı walla doğruya doğru vtec izmit plakalı idi. 17 yerine 15 olsaydı belki alırdım ama bilmiyorum onda slick 15 vardı.
ama güzel gündü eğlenceliydi baya az kişide vardı güzeldi
o zamanki arabamda hava filtresi dahi yoktu iimiş demekki:)
Alper D.
18-12-2006, 22:55
ilk drag denemesine göre çok bile yürümüştü.GVM forever;)ii sarıp kalmıştı ıslakta.nse geçmişe çarşaff:)
ilk drag denemesine göre çok bile yürümüştü.GVM forever;)ii sarıp kalmıştı ıslakta.nse geçmişe çarşaff:)
harbiden ne severdim GVM 22 anılarım canlandı valla :)
ahmetbaha-drs
18-12-2006, 22:59
Metin abi konu NE'den NVL'ye dogru gecis yapmıs sanki :D euhehuehe..
moruk sen sus emeklisn artık :D
Alper D.
18-12-2006, 23:03
Metin abi konu NE'den NVL'ye dogru gecis yapmıs sanki :D euhehuehe..
ne konular nerelere geçiş yaptı forumda bundan bişi olmaz;)en azından konu yabancıya gitmedi hehehe
ahmetbaha-drs
18-12-2006, 23:05
moruk sen sus emeklisn artık :D
euheue..kazana dustum ben.. :D:hahaha:
Valla emeklilik gunlerinin tadını cıkarıyorm :D
ewt bi daha sol şeritte görmim mümkünse en sağdan lütfen :)
^^ANIL^^
18-12-2006, 23:07
ewt konu herşeyere gider burda satılık patates kilosu 700 hadi cnm varmı isteyen ahahahahahahahah
opel_dostlar
18-12-2006, 23:08
BAK KARDEŞİM
kardeşim diyorum ama formun içine etmek için elinden geleni yapıyosun buna izin vermem 1
2.si muhatap olmak yada olmamak snn tekelinde :(
cevap yazmazsın olur biter
FORMDAKİ İNSANLARI RAHATSIZ ETMEYE NE HAKKIN NEDE HAKKIMIZ VAR
OK
şu yaşının adamı ol lafına gelince BENİ TANIYAN HERKEZ NASI YAŞIMIN ADAMI OLDUĞUMU İYİ BİLİRLER
bunu snn söylemen abest ne kadar tanıyosunki benide böle bişi söylüyorsun ?
daha fazla polemiğe girmiicem snn le
düzgün yazar konuşursanEYWALLAH TA
FORMDAKİ ARKADAŞLAR TATSIZLIK İÇİN ÇOK PARDON
büyicekler elbet o zaman anlarlar
ahmetbaha-drs
18-12-2006, 23:11
ewt bi daha sol şeritte görmim mümkünse en sağdan lütfen :)
ahaha..utanmasan git kaldırımdan dicen :D:hahaha:
Konu guzel oldu yaa..ehehe :D videoları izlemeyeın boswerrin..eueheuh
opel_dostlar
18-12-2006, 23:14
ah be abıcım ah be abıcım hırs yapmısn anlıyorm dennerıs ya nıe ozgun le kalkmıyosn bısımı war ozgunde :D?
yaa sende şimdi ortalığı karıştırıyon be kanki;) özgün vs..
şimdi diosunki
sen
m3 ile mesela bmw 320 misali :):):):) sadece gülerim bu ne karşılaştırma oldu bööle
haa bu arada özgünde sevdiğim bi kardeşim anılda olayı kişiselleştirdiniz ama:o :eek:
BAK KARDEŞİM
kardeşim diyorum ama formun içine etmek için elinden geleni yapıyosun buna izin vermem 1
2.si muhatap olmak yada olmamak snn tekelinde :(
cevap yazmazsın olur biter
FORMDAKİ İNSANLARI RAHATSIZ ETMEYE NE HAKKIN NEDE HAKKIMIZ VAR
OK
şu yaşının adamı ol lafına gelince BENİ TANIYAN HERKEZ NASI YAŞIMIN ADAMI OLDUĞUMU İYİ BİLİRLER
bunu snn söylemen abest ne kadar tanıyosunki benide böle bişi söylüyorsun ?
daha fazla polemiğe girmiicem snn le
düzgün yazar konuşursanEYWALLAH TA
FORMDAKİ ARKADAŞLAR TATSIZLIK İÇİN ÇOK PARDON
büyicekler elbet o zaman anlarlar
takıl kafana gore...
Alın Soğan varmı çıkan gazı baya hızlandırıyormuş aleti :D
Hadi bi konuda benden LPG tankına nos koysak ne olur ehuehuehuehuehue
opel_dostlar
18-12-2006, 23:22
takıl kafana gore...
emrin olur
ahmetbaha-drs
18-12-2006, 23:29
Alın Soğan varmı çıkan gazı baya hızlandırıyormuş aleti :D
Hadi bi konuda benden LPG tankına nos koysak ne olur ehuehuehuehuehue
harbidenn hee LPG'li arabaya Nitro taksak nolur acaba:D euheueh..:hahaha: :hahaha:
MUGENPOWE®
20-12-2006, 00:11
yaa sende şimdi ortalığı karıştırıyon be kanki;) özgün vs..
şimdi diosunki
sen
m3 ile mesela bmw 320 misali :):):):) sadece gülerim bu ne karşılaştırma oldu bööle
haa bu arada özgünde sevdiğim bi kardeşim anılda olayı kişiselleştirdiniz ama:o :eek:
yok be hajı abı sen modena felan dedın anılda modena gec ben gelırım dedı ;)
ne 500 güzel araba allah kazabela vermesin