Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gtı (06-de-106) ankara
MARKA= PEUGEOT
MODEL= 106 GTI
ÜRETİM YILI= 1998
RENK= KOBALT MAVİ
PLAKA= 06 DE 106 :)
ARAÇ SAHİBİ= ORHAN GAZİ
GARAJ= KARACA MOTORSPORT
DIŞ AKSAM = FULL STOCK
İÇ AKSAM = FULL STOCK
MOTOR AKSAMI = ATMOSFERİK OLARAK KARACA MOTORSPORTTA YÜKLENMİŞTİR
POWERED BY NURETTİN KARACA
motor modifiyesi olarak
forget tepeli piston
ana kol yatak
kent kamps pt 51 dereceli egzantrik
çelik conta
portpolısh
kapak taslama
pug sport chıp ( 8000 rpm )
komple eksiz 51 lik düz boru
supersprınt egzos
jsv hava fıltre kıtı
yarış tipi baskı balata
hafifletilmiş volant
ve degısmesı gereken dıger motor aksam parcaları komple sıfır alınarak degıstırılmıstır
işlemlerin hepsi KARACA MOTORSPORTTA yapılmıştır
benim herzaman yanımda olan hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan NURETTİN KARACA ustama sonsuz teşekkürler. __________________
http://img18.imageshack.us/img18/8978/82108950.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/3336/96902955.jpg
http://img704.imageshack.us/img704/8334/17550977.jpg
http://img704.imageshack.us/img704/1536/36267313.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/4977/15252655.jpg
http://img694.imageshack.us/img694/2300/62370014.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/6057/12813334.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/4050/37124038.jpg
http://img541.imageshack.us/img541/6597/10numara.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/127/11numara.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/4677/12numara.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/1611/14numara.jpg
ers10weys91
14-01-2010, 20:24
kardeşim kazasız belasız
+10:surucu:
AhmetYılmaz
14-01-2010, 20:24
stock ayrı bi tatlı ya allah kaza bela vermesin..
şu fotoğrafları küçültüpde koysanız bide sayfa dondu.maşallah
şu fotoğrafları küçültüpde koysanız bide sayfa dondu.maşallah
yorumlar için teşekkürler küçültmeyi beceremedim :)
motor yüklenmiştir derken...??
21321312321323X12312312321312 ebatındakı resımlerden nefret edıyorum
Aracınızı çok beğendim. Fotoğraflarını poster boyutunda bastırıp duvara asıcam. Zaten fotolarda müsait.
bakamadık ki araca beğenelim..ben yıprandım internet yıprandı bilgisayar öldü..yinede kazasız belasız..
10 mb netim var acarken kastı resimler
aracınıza maşallah
TolgaEsentepe
15-01-2010, 00:03
:) :) motorda neler vardır acaba :D
kazasız belasız abi :)
resimler küçültülmüştür
iyi seyirler
MR.TurboALİ
15-01-2010, 00:57
kazasız belasızzzz... maşallah çiçek gibi
JDMazda_GTR
15-01-2010, 01:07
ıns bıgun arabaya bınersın:Dallah kaza bela vermesın
Masallah, kazasız belasız..
maşallah allh kaza bela vermesın
serhat306
15-01-2010, 08:21
cok orjınal kalmıs gıbı gozukuyor ama arac bıraz yuksek bana gore bıraz kozmetıgınıde duzeltmek lazım maşallahı var...
motor yuklemesı ne yapıldı lıstesı varmı acaba...
Fotoğraflar büyük değil ki :S
800x533 :) normal yani neyse maşallah gerçekten çok güzel duruyor stock seviyorum yaa :)
Birde motor detaylarını yazarsanız güzel olur
Maşallah temiz bir araçç..
cok orjınal kalmıs gıbı gozukuyor ama arac bıraz yuksek bana gore bıraz kozmetıgınıde duzeltmek lazım maşallahı var...
motor yuklemesı ne yapıldı lıstesı varmı acaba...
aracın dışını bilerek orjinal bıraktım sadece motor modifiyesi yaptım bu benım 3.arabam 2003 senesınden itibaren 3 farklı aracım oldu 98 model 106 gtı ( 06kzb12) saxo vts (06mad98) ve bu araç ( 06de106) .digerlerinde dış görselliğe önem vermiştim bu araçta sadece motora yüklendim arabada 3,5 lık spor yaylar var daha fazla basamıyorum evın altındakı garaja gırmıyo malesef :)
motor modifiyesi olarak
forget tepeli piston
ana kol yatak
kent kamps pt 51 dereceli egzantrik
çelik conta
portpolısh
kapak taslama
pug sport chıp ( 8000 rpm )
komple eksiz 51 lik düz boru
supersprınt egzos
jsv hava fıltre kıtı
yarış tipi baskı balata
hafifletilmiş volant
ve degısmesı gereken dıger motor aksam parcaları komple sıfır alınarak degıstırılmıstır
işlemlerin hepsi KARACA MOTORSPORTTA yapılmıştır
benim herzaman yanımda olan hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan NURETTİN KARACA ustama sonsuz teşekkürler.
TolgaEsentepe
15-01-2010, 18:56
ii gider ciyerli gider bu :)
Çok temiz duruyor,inşallah allah bana da nasip eder :)
ByShaGGy
17-01-2010, 11:35
araç çok güzel siz almadan önce bende çok peşinde koşmuştum DE 106'Nın size nasipmiş :) maşallahı war 10 numara oldu kazasız belasız kullanın
maşallah sade ve güzel
kazasız belasız kullanmak nasip olsun
yorumlar için herkeze sonsuz teşekkür ederim
Biladerim çok emek harcadı,sabretti,Nuro Baba'yla yattı Nuro Baba'yla kalktı ve sonunda bu sadeliğe sağlam bir atmosferik yürür yükledi...ALLAH'ım kaza bela vermesin sana Orhanım. :icon_tup:
Bu arada çok konuşanları da gördük :hahaha:
ferhat-a
21-01-2010, 10:28
kazasız belasız günlerde
[B]Biladerim çok emek harcadı,sabretti,Nuro Baba'yla yattı Nuro Baba'yla kalktı ve sonunda bu sadeliğe sağlam bir atmosferik yürür yükledi...
ne zaman oldu bu dediklerin?
Yazın yavaş yavaş başlandı ve yaz sonunda tamamlandı.Tabi rodajı falan esas zaman alıyor...
sürekli onurun 106 yı görmekten diğer 106 ları farkemedim sanırım...
KingoAtmo
21-01-2010, 10:46
Kazasız belasız kullan dostum,
çitaları siyah yap derim :)
Olabilir,Onur'un canavar yıllardır 7/24 orada zaten :D İşte iki ara bir derede bizim DE106'yı da Tayyarımın da büyük emeğiyle çıkarttılar Nuro Baba'yla...;)
CeSaNCeEm
21-01-2010, 10:49
Onurun 106 dükkanın maskotu artık o yüzden başka arabalar dikkat çekmiyo garajda :)
Maşallah tekrardan...
Valla biraz tehlikeli bir maskot:cool:
SİNANN007
21-01-2010, 17:08
Forget tepeli piston u pek anlayamadım ben araç güzel maşallah
Abi bitane de bana bulalım 106 gti 14-15 bin tl'YE kadar :)
Biladerim çok emek harcadı,sabretti,Nuro Baba'yla yattı Nuro Baba'yla kalktı ve sonunda bu sadeliğe sağlam bir atmosferik yürür yükledi...ALLAH'ım kaza bela vermesin sana Orhanım.Adil Abi ve ben seni seviyoruz :icon_tup:
yorumlar için herkeze çok teşekkür ederim bende sizleri seviyorum dostlarım benim I LOVE YOU :)
Laayynn duygusala bağlama şimdi :p
maşallahı var aracın kazasız belasız sürüşler orhanım
Cihan Çizmeci
22-01-2010, 09:14
Maşallah araca.Dabrbelikleri mat siyah yani orj. rengine geri döndürün derim tabi bu sadece bi tavsiye :) Bide o motor listesinin arasına jsv hava ifltresi gitmemiş derim ama tabi oda zevk meselesi :) Forget tepeli piston derken onu anlayamadım.Normal bildiğimiz forged piston mu farklı mı?
Maşallah araca.Dabrbelikleri mat siyah yani orj. rengine geri döndürün derim tabi bu sadece bi tavsiye :) Bide o motor listesinin arasına jsv hava ifltresi gitmemiş derim ama tabi oda zevk meselesi :) Forget tepeli piston derken onu anlayamadım.Normal bildiğimiz forged piston mu farklı mı?
-----------------------
Dostum,Orhan'ın pistonları Nurettin Karaca tarafından özel ölçülerle hazırlatılmıştır...
Sıradakileri de yazsana Orhanım ;)
ers10weys91
25-01-2010, 21:26
moruk bizim lastik
Maşallahh kazası belasıız ;)
bybmw(ss)
25-01-2010, 22:41
nurettin ustayla onur sayesinde tanıştım cok mütevazi ve sevimli cana yakın bi insan artı tecrübesinide es gecmemem lazım burdan sevgi ve saygılarımı sunuyorum ona , aracınızada kocaman bir maşallah ben bir dükanda yapılan işin dostluk ve samimiyet içersinde yapıldığı zman daha güzel olcağına inananlardanım buda o mekanda bolca var aracınızda hiç süpesiz güzel olmuştur . kocaman bir maşallah kazasız belasız sürmeniz dileğiyle ..
nurettin ustayla onur sayesinde tanıştım cok mütevazi ve sevimli cana yakın bi insan artı tecrübesinide es gecmemem lazım burdan sevgi ve saygılarımı sunuyorum ona , aracınızada kocaman bir maşallah ben bir dükanda yapılan işin dostluk ve samimiyet içersinde yapıldığı zman daha güzel olcağına inananlardanım buda o mekanda bolca var aracınızda hiç süpesiz güzel olmuştur . kocaman bir maşallah kazasız belasız sürmeniz dileğiyle ..
evet nurettın usta gercekten cok ıyı bır ınsan ve cok ıyı bır usta sagolsun hıc bır fedakarlıktan kacınmadı elınden gelenı esırgemeden yaptı benım ıcın ve yapmayada devam edıyo bılgısıne tecrubesıne ve ustalıgına sonsuz guvenım vardır onur benımde ıyı arkadasımdır
yorumlar ıcın cok tesekkur ederım
Zaten bu kadar profosyonel bir usta olmasaydı;yıllarca Fransa'da,Almanya'da,İngiltere'de bulunmazdı.Nurettin Karaca gerçek bir motor profösörüdür!Bakmayın son yıllarda onun çırağı olan,elini öpen adamlar şimdi büyük usta havalarında dolaşmakta...Ayrıca da insan gibi insandır Nurettin Baba.Bizlere o güzel esnaflığının dışında tüm babalığını da sunmuştur. :icon_tup:
Zaten bu kadar profosyonel bir usta olmasaydı;yıllarca Fransa'da,Almanya'da,İngiltere'de bulunmazdı.Nurettin Karaca gerçek bir motor profösörüdür!Bakmayın son yıllarda onun çırağı olan,elini öpen adamlar şimdi büyük usta havalarında dolaşmakta...Ayrıca da insan gibi insandır Nurettin Baba.Bizlere o güzel esnaflığının dışında tüm babalığını da sunmuştur. :icon_tup:
nurettin abi çok iyi bir usta çok iyi bir insandır doğru. ama O güzel insanın iyi niyetini kullanarak O'na borç takan yeni yetmeler de piyasada gezmektedir... :icon13:
Ersin YILDIZ
26-01-2010, 11:03
cok hos duruo stock ayrı gusel bıraz daha basılabılır
ffserkan
26-01-2010, 11:52
kazasız belasız bin kardeşim..!
nurettin abi çok iyi bir usta çok iyi bir insandır doğru. ama O güzel insanın iyi niyetini kullanarak O'na borç takan yeni yetmeler de piyasada gezmektedir... :icon13:
Kesinlikle haklısın.Nurettin Baba üçü beşi aramaz,fiyatları da gayet makul ve elinden geleni de yapar milletin cebinden fazla para çıkmasın diye.Tüm buna ramen borçlarını ödemedikleri gibi,gidip başka ustaların yalakalığını yapanlar dolu!:ofk:
Saxo yu sattın 106 aldın..Orhan..Barı kidem kadame atlaysadın...
Neyse hayırlı günlerde iyi sürüşler...
Saxo yu sattın 106 aldın..Orhan..Barı kidem kadame atlaysadın...
Neyse hayırlı günlerde iyi sürüşler...
sagol demir abi araba bıldıgım temız bır arabaydı sahıbıde tanıdıktı 9 senedır sahıbındeydı satılıga cıkıncada dırek aldım atmosferık yükledim ınsallah bu arabadan sonra daha saglam bı araba alacam gonlumde 2003-2004 subaru var bakalım hayırlısı olsun
Amin Orhanım amin de,Subaru'ya değil!Daha sınıf arabalara amin :cool: Ne o öyle yaa 4 kapıdan performans arabası mı olur,biraz estetik ol lütfen :Deli: Subaru'nun motoruna söylenecek laf yok eyvallah,ama çıkar spoilerini normal bi arabadan ne farkı var?Boşver Orhanım,bırak bunları :rolleyes:
Maş nazar değmesin kazasız belasız araba bence çok yüksek:( birdee hiç denediniz araç oldumu ??
Cihan Çizmeci
28-01-2010, 22:25
Hayırlı olsun 106 güzel araçtır temizse ;)
By_HaNNibaLL
28-01-2010, 22:49
Stock başka bi güzel az daha düşşe tatindan yenmez.
ALLAH kaza bela vermesin bol gazlamalar
Kirlenmeyenler var hâlâ :cool:
ers10weys91
29-01-2010, 20:44
Kirlenmeyenler var hâlâ :cool:
sayılı zaten kardeşim
maşallah çok güzel duruyor,
kazasız belasız işallah
erkan.dinkcier
30-01-2010, 13:59
Pırıl pırıl maşallah:)
yorumlar için herkeze teşekkür ederim .
Makyajlı hâlinin de resimlerini bekliyoruz Orhanım :D FK angellar,stoplar vs...
106 gti maşallah kazasız belasız
onursoytam
25-05-2010, 16:44
maşallah çok sıkı olmuş.. Roll ve drag videolarını görmek isteriz
Jön Türk
25-05-2010, 16:47
Maşallah oğlan çocuğuna :)
Fotograf çekimi için güzel yer seçmişsiniz.Göksu ;)
mannerboy
25-05-2010, 16:52
güzel olmuş motor listesi dyno çıktısıda varmı bu kadar malzeme nasıl bir güç vermiş merak ettim
by serçe
25-05-2010, 17:20
maşallah şeytan ;)
maşallah çok sıkı olmuş.. Roll ve drag videolarını görmek isteriz
Çok yakında beyler,sabredin :icon_tup:
yorumlar için herkeze teşekkür ederim aracın ufak bir-iki ayarı kaldı onuda en kısa zamanda işten fırsat bulunca nurettin karaca halledecek son olarak fk angel far in-pro 3D stop ve 306 gtı jant 195-45-15 toyo lastik takılmıştır güncel fotolar ve videolar çok yakında eklenecektir arkadaşlar ilginize sonsuz teşekkürler
ygtkrmdnz
26-05-2010, 12:56
takmasanız iyiydi ya far stop :) böyle daha iyi bence.. kazasız belasız maşallah :)
Bi kadran videosu olsa bi dyno olsa ne kadar güzel olur maşallah.
Maşallah Kazasız Belasız.Gerçekten Çok Güzel Görünüyor.
İmzanız daki Sözde Çok güzelmiş :)
yaklaşık 1.5 ay önce bu arkadaştan 2 adet lastik aldım.ilgisine ve alakasından çok memnun olduğumu belirtmek isterim.gayet efendi ve ilgili bi arkadaş.ozamn dan bahsdiyodu yaptıracam diye.hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
yaklaşık 1.5 ay önce bu arkadaştan 2 adet lastik aldım.ilgisine ve alakasından çok memnun olduğumu belirtmek isterim.gayet efendi ve ilgili bi arkadaş.ozamn dan bahsdiyodu yaptıracam diye.hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
benim hakkımdaki bu düşüncelerin için çok teşekkür ederim her zaman elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım insan insana her zaman lazımdır yarında benim sana işim düşer biraz faydam olduysa ne mutlu bana evet ogünde konuşmuştuk bir iki eksik var ufak şeyler onlarıda halledeyim inşallah çok güzel yürüyecek :)
nurettin ustayla onur sayesinde tanıştım cok mütevazi ve sevimli cana yakın bi insan artı tecrübesinide es gecmemem lazım burdan sevgi ve saygılarımı sunuyorum ona , .
Ben Nurettin ustayi gormedin asik oldum ya hahaha :D:D:D Oyle mi kibar , nazik konusulur telefonda. " abicigim 13/61'den memnun kalicaksin , inanilmaz keyif alicaksin " vs bi suru sey daha :) ama o konusma sekli varya haha dedim ultra kulturlu mekanik ustasi :)
Nurettin abimiz çok iyi insandır.. :)
maviş usta :D :D
Abi bende bi arayım tanışayım yaw :D
Ben Nurettin ustayi gormedin asik oldum ya hahaha :D:D:D Oyle mi kibar , nazik konusulur telefonda. " abicigim 13/61'den memnun kalicaksin , inanilmaz keyif alicaksin " vs bi suru sey daha :) ama o konusma sekli varya haha dedim ultra kulturlu mekanik ustasi :)
Bro,Nurettin Karaca diyince 2 kez oturup düşüneceksin.O, hem adam gibi adam hem de hiç abartmıyorum dünya çapında bir Peugeot ustasıdır!Bilen bilir yiğidim,Fransa Peugeot'nun Türkiye'den çağırdığı TEK ustadır!Yıllarca İngiltere ve Almanya'da bulunmuştur,ustalığı dillere destandır.Bu yaşına gelmiş,hâlen daha istediği kişiye mükemmel ötesi iş yapar...Sen bi dön kardeşim oralardan da,seni başkentte bi ağırlayalım ve Nurettin babamızla tanıştıralım :cool:
ya arkadaşlar bu ustamızı cok mereak ettım fırsatım olsa ınan gelırdım tanısmaya...tam bnm ıstedıgım gıbı bı ustaymış...anlattınıza gore servısten daha ıyı...
İnşallah kardeşim,fırsat bulursan bekleriz...10 değil 11 numaradır :icon_tup:
masallah stock ayrııı temız de gorunuo
Sınıftır DE106 :icon_tup:
Bro,Nurettin Karaca diyince 2 kez oturup düşüneceksin.O, hem adam gibi adam hem de hiç abartmıyorum dünya çapında bir Peugeot ustasıdır!Bilen bilir yiğidim,Fransa Peugeot'nun Türkiye'den çağırdığı TEK ustadır!Yıllarca İngiltere ve Almanya'da bulunmuştur,ustalığı dillere destandır.Bu yaşına gelmiş,hâlen daha istediği kişiye mükemmel ötesi iş yapar...Sen bi dön kardeşim oralardan da,seni başkentte bi ağırlayalım ve Nurettin babamızla tanıştıralım :cool:
ben zaten buradan donerken yeni bir 106 parasi yapmadan donmem , yanimda da parcalar olmadan asla :D
Ki o zaman emin ol nurettin ustaya sebeb-i ziyaretimiz hem is hem tanisma olur :)
Yeni resimler eklenmiştir iyi seyirler
ben zaten buradan donerken yeni bir 106 parasi yapmadan donmem , yanimda da parcalar olmadan asla :D
Ki o zaman emin ol nurettin ustaya sebeb-i ziyaretimiz hem is hem tanisma olur :)
Hadi bakalım inşallah ;)
emrestone
25-08-2010, 16:47
10 numara satrsan haberım olsun :)
S_B_R-GC8
25-08-2010, 17:10
maşallah kazasız belasız
10 numara satrsan haberım olsun :)
Daha yeni satıldı Emreciğim,kankamın arabasıydı...Geçmiş olsun,bedavaya gitti :(