Orijinalini görmek için tıklayınız : filtre onerileriniz
1.simota mantar filtre
2.AEM dray flow filtre
iki ürün arasında kararsız kaldım.tavsiyelerini beklıyorum.
aracım:2006 honda cıvıc
Boost Up
15-01-2010, 20:54
Bildiğim kadarıyla mantar filtreleri turbo araç için öneriyorlar. Bence Dry Flow a yönelmekte fayda var:)
Ahmet_28
15-01-2010, 21:07
simota mantar değilde cold air intake set tavsiye ederim.mantar hem kullanmadım hem bende turbo araçlarda kullanılıyor diye biliyorum
simota mantar değilde cold air intake set tavsiye ederim.mantar hem kullanmadım hem bende turbo araçlarda kullanılıyor diye biliyorum
araca uygun simota aero form kıt war onuda goruntu olarak pek işe yarıyacagını sanmıyorum.filtresı cook kucuk gelıyor gozumu.
Ahmet_28
15-01-2010, 21:11
benim araçtaki filtre de küçük ama ben görüntüye bakmıyorum performanstan memnunum
önemli olan işlevi :D
aem dryflow bence.ben kullanıyorum gayette memnunum..
AEM dray flow filtre:icon_tup:
aem basarılı sıddete tavsıye ederım
bende pipercross tan aem e geçtim keşke daha önce geçseymişim.
Burak VTEC
15-01-2010, 23:07
Simota aero form ses olarak kesinlikle vtec2 de en iyilerden biri bana da ilk başta filtresi çok küçük gelmişti fakat ses ve performans çok iyi.
Sonradan bu kitte aem in bir filtresini ve pipercross un sünger filtresini denemiştim en çok hoşuma giden pipercross oldu benim.Ama kitin kendi filtresi de fena değil.
By_FresH
17-01-2010, 16:56
aem dry flow gerisi yalan gözeüm benim araçtaki gibi istersen görüşünce hatırlat takalım senin araca bir bak bakalım :D
Cimmeria
17-01-2010, 19:01
K&N en iyi marka.
hondalar için değil...