Orijinalini görmek için tıklayınız : cila artığına ne yapılabilir?
benim aracın bir bölgesinde cila artığı kalmış (ya ben unuttum yada auto king'in unutkanlığı) ve kurumuş. ona ne yapılabilir?:soru:
Tholl-ga
16-01-2010, 10:44
isopropil alkol ile çıkabilir
yeniden aynı parçaya cila çekip silerek bu problemi çözersin .
Antalyalogy
16-01-2010, 13:03
Laborutuvar malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz.Pamuk ile uygulamanız yeterlidir..
Yada cleanser diye geçen wax,polish kalıntılarını temizlemeye yarayan malzemeler var..
AutoGylm : SRP yada Dodo Juice : Prime lite vb..
Bunları da ped ile uygulayabilirsiniz...:icon_tup:
teşekkürler ben bir eczaneye uğrayayım olmadı bahaus yapacağım sanırım.
Alkol iş görür, detay spreyi de olur...
Ayrıca
"like dissolves like" - "benzer ürünler birbirini çözer"
Örneğin boyada, camda, fitilde kullandığınız bir ürün kurudu, sertleşti, bezle silinmesi çok zor hale geldi. O zaman yapılacak ilk iş oraya aynı malzemeden sürmektir. Polish örneği vereyim, polishler şişeleri içinde kurumazlar, içindeki bir takım çözücüler onları sıvı tutarlar. Uygulama esnasında ince tabaka haline geldiğinde o solventler uçar, ürün kurur, daha da beklerse taş gibi olur. Sertleştiğinde ya da silmeyi unuttuğunuz bir noktada bununla karşılaşırsanız yine o üründen oraya uygularsanız o solvent, kurumuş olan ürünü de çözecektir.
Yani benzin, mazot, tiner kullanmadan önce ilk olarak yine aynı ajanı kullanın
benim tampondaki ne lekesi olduğunu çözemediğim leke için deniyim bunu.
wax , hızlı cila hepsini uyguladım muhtemelen eski evde balkonların gider borusundan sıçrayan suyun kireci leke yapmış oraya..:Deli:
alkolü aldım artık onunla yaparım. cevaplar için sağolun.