Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kolon ve teyp sorunsalı, öneriler..

gorke
16-01-2010, 23:10
slmlar. yaklaşık 16senelik orjinal kolonlardan kurtulmalıyım artık. :) müzik sistemleri diye bir bölüm açılmış fakat ne cvp yazılabiliniyor ne de yeni konu açılabiliniyor. :soru:
bu hafta otomobilim toplanıcak iç mekan olarak. hazır kolonlarıda değiştirim diyorum. amaç öyle ahım şahım bişey değil. ahenkli, temiz, bütçesi uygun ama güzel tatmin edici ses almak. ana ünite olarak alpine 4x62 idi yanılmıyosam gayet güçlü bir çıkışı var. bass filan hiç girmicem onlara hatta anfiye bile. sadece ön ve arkaya kolon.oval ön kısım 5x7 arka kısım ise gene oval ve 6x9 ölçülerinde. fikirleriniz nedir? yardımcı olabilcek olan var mı? birde komple dynomat yalıtım yapılcak altyapı olarak filan bir sıkıntımız yok.

cabriolet
17-01-2010, 08:05
alpine marka vardı sanırım o ölçülerde hoparlörler onları kullanabilirsin aktepe sound a bi uğra bence :)

gorke
17-01-2010, 15:53
alpine marka vardı sanırım o ölçülerde hoparlörler onları kullanabilirsin aktepe sound a bi uğra bence :)

evet internette araştırırken gördüm. bu haftaiçi standart müzelik kolonlarımı alıp gidicem. güzel ürünler ve uygun fiatlı baya bişey var.